Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Hayalet
Przeciesz sie da - grac na 2 kopiach 0_texta wink.gif

@T-mac: Podejmujecie sie modelu 3D Stadionu lecha??

PS. Siemasz Oran
T-Mac
QUOTE(Fotoszop @ Apr 27 2006, 14:50:37) [snapback]64713[/snapback]

Przeciesz sie da - grac na 2 kopiach 0_texta wink.gif

@T-mac: Podejmujecie sie modelu 3D Stadionu lecha??

PS. Siemasz Oran

Gwidon zaoferowal swoja pomoc
sokolek12
czy istnieje mozliwasc aby zagrac w lige a konkretnie Orange Ekstraklase zespolami z other b np. Widzew, ŁKS? np. zastapic Zagłebie Sosnowiec ktoryms z tych zespołow
Oran
Jak wyjdzie patch to po kombinuje - a narazie mi nie spieszno biggrin.gif

Ale prawde mówiąc fajny by był programik umożliwiający instalowanie PES'a (a najlepiej wszystkich gier) po kilka razy na jednym kompie...

ps. Siema Fotoszop ^^
Mendus
QUOTE(Oran @ Apr 27 2006, 15:48:29) [snapback]64731[/snapback]

Jak wyjdzie patch to po kombinuje - a narazie mi nie spieszno biggrin.gif

Ale prawde mówiąc fajny by był programik umożliwiający instalowanie PES'a (a najlepiej wszystkich gier) po kilka razy na jednym kompie...

ps. Siema Fotoszop ^^

hmm a co nie da sie? ja mialem tak niekiedy poinstalowane wystarczy przeciez drugiego pesa np. na innym dysku zainstalowac i bedzie smigalo !!!
lukaperry
Nie da rady tak bo jak sie autoodtwarzanie płyty włącza to jest unistall, pozatym w rejestrze systemu jest jeden plik exe Pesa i to komplikuje sprawe bo np. Lod mixer czy Kit Server z tego wyszukuje exe sad.gif
Fajnicki
Potrzebujecie jakiejś pomocy z Arką? Np. ustawienie? wink.gif
Simon
ale mysle ze psokutkuje zrobienie nowego konta na kompie a jesli nie to to dwie kopie folderu dat i KONAMI a jesli nie to to instalacja dwoch systemow laugh.gif
torin
Nie dyskutujcie tu na temat dwoch wersji gry. Mamy to juz obmyslone i wszystko powinno byc git. Prosze sie trzymac tematu.
T-Mac
dwie wersje gry na jednym koncie uzytkownika

IPB Image
rybosz
ogólnie patch zapowiada się obiecująco
tylko szkoda ze niestety nie uwzględniliście w swoim patchu Lechii Gdańsk a szkoda
może w przyszłości cool.gif
T-Mac
jedna z mordek ktora bedzie w patchu
IPB Image
Iraola 3
LECHIA GDANSK BEDZIE W PATHU KAZZY I RUCH FANSA I CALA 2 LIGA A NIE TAKIE BADZIEWIE JAK TU TYLKO OSKARZAJO O KRADZIEZE NIEWINNYCH LUDZI BO SIE BOJO ZE ONI ZROBIO LEPSZA LIGA POlSKA HAHA TRZESICEI PORTAKMI I DOBRZE..............

EDIT
ruch fan jestes zalosny
Oran
QUOTE(T-Mac @ Apr 28 2006, 09:13:53) [snapback]64830[/snapback]

dwie wersje gry na jednym koncie uzytkownika

IPB Image

Nom, tylko teraz "jak ty to zrobił" ?

walczu
QUOTE(Iraola 3 @ Apr 28 2006, 19:08:51) [snapback]64921[/snapback]

LECHIA GDANSK BEDZIE W PATHU KAZZY I RUCH FANSA I CALA 2 LIGA A NIE TAKIE BADZIEWIE JAK TU TYLKO OSKARZAJO O KRADZIEZE NIEWINNYCH LUDZI BO SIE BOJO ZE ONI ZROBIO LEPSZA LIGA POlSKA HAHA TRZESICEI PORTAKMI I DOBRZE..............

1. Oskarżamy ich o kradziez dlatego bo ukradli stroje naprawde, a nie dla tego, że sie czegoś boimy.
2. Ty naprawde jesteś takim idiotą, debilem że myślisz że patch robiony na samym ofie z zajebanymi od nas strojami, z herbami które wygladaja jak psu z gardła, z prześmiesznymi statsami może być lepszy...? Brawo za inteligencje. Iraola mój mistrz laugh.gif
T-Mac
Iraola 3 = ruch fan
jestem przekonany w 100% ze to ta sama osoba
BAN
Pelas
IRAOLA TO FRAJER KTORY SIE PODjol robienia patah z ligo polsko i jej nie zrobil IRAOLA TY SKORWYSYNIE biggrin.gif
ej moglibyscie dac jakies screeny z KORONA I LECHEM
pablo TS
Ej nie zaczynajcie znow bo temat zamkną!! Jak mozecie to zapodajcie jakies screeny z twarzami Wisły!! Z gory dzieki!! PoZdRo
olo
QUOTE(pablo TS @ Apr 28 2006, 11:23:12) [snapback]64948[/snapback]

Ej nie zaczynajcie znow bo temat zamkną!! Jak mozecie to zapodajcie jakies screeny z twarzami Wisły!! Z gory dzieki!! PoZdRo

przylaczam sie do pabla_ts. Tajcie jakies sceereny z gry albo twarze....
torin
Dosc juz tych klotni tutaj mad.gif
Jeden screen z Cracovia:
IPB Image
I jeszcze dwa pokazujace ze zespoly z naszego kraju wyposazone beda rowniez w prawidlowe czcionki(numery):
IPB Image
IPB Image
naSs_no1
Fane biggrin.gif
Fucker
Screnny calkiem ladne ale najbardziej mnie ciekawo czy sie wyrobicie sie przed premiera PES 6 tongue.gif bo jak nie to nikt nie zagra wiec powodzenia zdazcie przed jesienia tongue.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif :
KoczO
Sugerowałbym umieszczenie Polonii w lidze 2, a Widzewa w 1. tongue.gif
Pelas
oj jeszcze nie chyba ze poatch wyjdzie po barazach to wtedy ogolnie teamy przeniesc
grzesio1712
Po screenach widac, ze sie niezle zapowiada. jak macie juz Jagiellonie zrobioną, to moge liczyc na screena??
T-Mac
mamy problem jest kupe roboty a czasu nie starcza wiec jak ktos chetny do pomocy do robienia mord w edit mode, przy taktykach druzyn (tu widze fana jagieloni moze by pomogl) i innych sprawach kto chetny niech pisze do mnie na gg 2174966 bedziemy bardzo wdziecni

kolejna mordka ktora wykonalem do patcha, jestem cholernie z niej zadowolony bo fotka z ktorej ja robilem wazyla cale 4kilo 86x115 pixeli

KAMIL OZIEMCZUK
IPB Image
jeszcze nie w stroju Gornika Łęczna poniewaz dopiero powstaje wink.gif
saviolka
no T-Mac zajebisty ten Oziemczuk jeszcze z takiej fotki Brawo smile.gif !!!
T-Mac
dzieki smile.gif
nastepna mordka
JULCIMAR
IPB Image
Hayalet
T-mc świetne mordy! Żeby lecha poznań były fotki chociaż 100x100 :/

Może z tego cos by dało sklecić:
Kotorowski
Wachowicz
Zakrzewski
T-Mac
wlasnie z takiej fotki jak tu dales robilem KAMIL OZIEMCZUK smile.gif
te co zapodales bede je meczyl az cos wyjdzie smile.gif no chyba ze sie poddam
tomek_ezp
Siema mam pytanko kiedy mozna sie spodziewac tego patcha??

Mam jeszcze jedn pytanko czy jest juz jakis patch z polska ekstraklasa do PES 5?? Z gory THX
olo
chyba jeszcze nie ma a nie wiadomo kiedy wyjdzie sad.gif
Pozostaje tylko czekać...
Simon
nameczycie sie przy robieniu tych wszystkich patrchow a za pare miesiecy bedzie pes6 i rob tu od nowa wszystko. mam nadzieje ze i tak wszyscy beda wdzieczni ze pp i orange ekstraklasa patch. no ale niedlugo bedziecie musieli zrobic pp do pes6 tongue.gif
grzesio1712
QUOTE(Simon @ May 2 2006, 18:24:20) [snapback]65560[/snapback]

...za pare miesiecy bedzie pes6...

PES6 wyjdzie w grudniu, jesli w ogóle wyjdzie na PC, bo ta gra miala byc robiona na konsole nowej generacji, jesli sie myle to poprawcie.
PS. pytajac sie "kiedy wyjdzie patch?" igracie z ogniem
Simon
nie wiem ale jak dla mnie od maja do grudnia to pare miesiecy. bo chyba nie parenascie laugh.gif . jestem na 100% pewien ze pes6 bedzie na pc. posdro
T-Mac
wypowiadamy sie na temat patcha a nie kiedy wyjdzie PES6
prosze nie pytac sie kiedy wyjdzie

nastepna mordka
mlody napastnik zabrzanskiego gornika

KAMIL KRÓL
IPB Image

mordka robiona z fotki podobna do tych co zaprezentowal Fotoszop
Riki101
WOW patrząc na fotki z ligi polskiej to mordka poprostu genialna jakośc bardzo dobra więcej takich do patcha

pozdro
Fucker
Tak ale T-MAC musisz zrozumiec ze ludzie nie moga sie go doczekac poniewaz nie ma zadnego porzadnego patcha z polsak liga i ludzie sa zniecierpliwieni wiec moim zdaniem przydal by sie jakis wstepny termin wyjscia patcha albo chociaz napisanie co jest zrobione.
T-Mac
obecnie to tylko z torinem robie patcha ja sklady staty + wyglad edit mode (pamaga mi przy tym 2-3 osoby chodzi o wyglad gracza) torin dziala stroje oraz inne drobiazgi graficzne
wiec nie spodziewaj sie ze zapodam date premiery patcha

Edit zrobilem kolejna mordke gracza Pogoni Szczecin to juz ich bedzie 3 Ba"tata", Julcimar no i teraz czas na polaka Grzelak

IPB Image
Plochu
Nie zapmnijcie w tym Patchu żę BATATA też jest juz POLAKIEM
Blade
A Norek np wam nie pomaga?? Moze ktos z pro0evo moze wam pomoc??
T-Mac
no jakos nam nie pomaga smile.gif nie lubi liigi polskiej smile.gif
ludzie z pro-evo raczej nie znaja sie na edytowaniu pesa (moge sie mylic) moze masz na mysli tych 2 kuta.. co robili patcha kradnac przy tym nasz kitsy smile.gif
Blade
Zależy kto... Myślę że takim Krissem, Vadimem czy Łukim byscie napewo nie pogardzili.

Napisz do czego ludzi potrzebujecie...
Dorin
,a prekursor tego patcha, Walczu was nie wspiera ?
T-Mac
z krissem mialem rozmowe na gg
on kradl nam kitsy i jeszcze mnie zbluzgal na gg
koniec tematu mam juz ekipe a jak bede potrzebowal pomocy napisze
LuKi_GFA
Taki LuKi nie kradnie wam kitsów bo umie swoje sam robic biggrin.gif Widze że coś o mnie mowa dry.gif Nie przyszedłem na szpiegi albo coś w tym stylu tylko gościnnie tongue.gif I przy którym patchu ktoś kradł wam kitsy bo nie jestem zbytnio w temacie huh.gif
Blade
Przy Orenge ekstraklasa podobno kitsy torina ukradli uzytkownicy forum pro-evo w co nie chce mi sie wierzyc. Ale skonczmy juz temat:)
walczu
QUOTE(Dorin @ May 4 2006, 19:03:06) [snapback]65888[/snapback]

,a prekursor tego patcha, Walczu was nie wspiera ?

Pomagam, ale nie bezpośrenio, nie składam tego patcha tak jak Torin i Timak. Ja zajmuje sie stadionami i podrzucaniem timakowi tego co już mieliśmy zrobione do patcha wink.gif
norek
Nie sluchajcie Timaka tongue.gif co prawda za Polska liga nie przepadam ale jak tylko pojawia sie checi to chetnie pomagam...poprostu ostatnio juz byl przesyt tym wszystkim smile.gif
baszczynski
IPB Image
ciapke
Mam nastepujace Pytanko tongue.gif

Napiszcie Kogo Twarz zamierzacie umiescic smile.gif - ( Dajcie Cala liste biggrin.gif )

Acha noi np. Piszcie ze Potrzebujecie Fotki tego i tego typka smile.gif A Forumowicze cos wam podrzuca , tak bedzie szybciej i wygodniej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.