Hayalet
Apr 27 2006, 14:02
Przeciesz sie da - grac na 2 kopiach 0_texta

@T-mac: Podejmujecie sie modelu 3D Stadionu lecha??
PS. Siemasz Oran
QUOTE(Fotoszop @ Apr 27 2006, 14:50:37) [snapback]64713[/snapback]
Przeciesz sie da - grac na 2 kopiach 0_texta

@T-mac: Podejmujecie sie modelu 3D Stadionu lecha??
PS. Siemasz Oran
Gwidon zaoferowal swoja pomoc
sokolek12
Apr 27 2006, 14:57
czy istnieje mozliwasc aby zagrac w lige a konkretnie Orange Ekstraklase zespolami z other b np. Widzew, ŁKS? np. zastapic Zagłebie Sosnowiec ktoryms z tych zespołow
Jak wyjdzie patch to po kombinuje - a narazie mi nie spieszno

Ale prawde mówiąc fajny by był programik umożliwiający instalowanie PES'a (a najlepiej wszystkich gier) po kilka razy na jednym kompie...
ps. Siema Fotoszop ^^
Mendus
Apr 27 2006, 16:10
QUOTE(Oran @ Apr 27 2006, 15:48:29) [snapback]64731[/snapback]
Jak wyjdzie patch to po kombinuje - a narazie mi nie spieszno

Ale prawde mówiąc fajny by był programik umożliwiający instalowanie PES'a (a najlepiej wszystkich gier) po kilka razy na jednym kompie...
ps. Siema Fotoszop ^^
hmm a co nie da sie? ja mialem tak niekiedy poinstalowane wystarczy przeciez drugiego pesa np. na innym dysku zainstalowac i bedzie smigalo !!!
lukaperry
Apr 27 2006, 17:13
Nie da rady tak bo jak sie autoodtwarzanie płyty włącza to jest unistall, pozatym w rejestrze systemu jest jeden plik exe Pesa i to komplikuje sprawe bo np. Lod mixer czy Kit Server z tego wyszukuje exe
Fajnicki
Apr 27 2006, 17:25
Potrzebujecie jakiejś pomocy z Arką? Np. ustawienie?
ale mysle ze psokutkuje zrobienie nowego konta na kompie a jesli nie to to dwie kopie folderu dat i KONAMI a jesli nie to to instalacja dwoch systemow
Nie dyskutujcie tu na temat dwoch wersji gry. Mamy to juz obmyslone i wszystko powinno byc git. Prosze sie trzymac tematu.
dwie wersje gry na jednym koncie uzytkownika
rybosz
Apr 28 2006, 11:31
ogólnie patch zapowiada się obiecująco
tylko szkoda ze niestety nie uwzględniliście w swoim patchu Lechii Gdańsk a szkoda
może w przyszłości
jedna z mordek ktora bedzie w patchu
Iraola 3
Apr 28 2006, 18:20
LECHIA GDANSK BEDZIE W PATHU KAZZY I RUCH FANSA I CALA 2 LIGA A NIE TAKIE BADZIEWIE JAK TU TYLKO OSKARZAJO O KRADZIEZE NIEWINNYCH LUDZI BO SIE BOJO ZE ONI ZROBIO LEPSZA LIGA POlSKA HAHA TRZESICEI PORTAKMI I DOBRZE..............
EDIT
ruch fan jestes zalosny
QUOTE(T-Mac @ Apr 28 2006, 09:13:53) [snapback]64830[/snapback]
dwie wersje gry na jednym koncie uzytkownika

Nom, tylko teraz "jak ty to zrobił" ?
walczu
Apr 28 2006, 18:32
QUOTE(Iraola 3 @ Apr 28 2006, 19:08:51) [snapback]64921[/snapback]
LECHIA GDANSK BEDZIE W PATHU KAZZY I RUCH FANSA I CALA 2 LIGA A NIE TAKIE BADZIEWIE JAK TU TYLKO OSKARZAJO O KRADZIEZE NIEWINNYCH LUDZI BO SIE BOJO ZE ONI ZROBIO LEPSZA LIGA POlSKA HAHA TRZESICEI PORTAKMI I DOBRZE..............
1. Oskarżamy ich o kradziez dlatego bo ukradli stroje naprawde, a nie dla tego, że sie czegoś boimy.
2. Ty naprawde jesteś takim idiotą, debilem że myślisz że patch robiony na samym ofie z zajebanymi od nas strojami, z herbami które wygladaja jak psu z gardła, z prześmiesznymi statsami może być lepszy...? Brawo za inteligencje. Iraola mój mistrz
Iraola 3 = ruch fan
jestem przekonany w 100% ze to ta sama osoba
BAN
IRAOLA TO FRAJER KTORY SIE PODjol robienia patah z ligo polsko i jej nie zrobil IRAOLA TY SKORWYSYNIE

ej moglibyscie dac jakies screeny z KORONA I LECHEM
pablo TS
Apr 28 2006, 20:35
Ej nie zaczynajcie znow bo temat zamkną!! Jak mozecie to zapodajcie jakies screeny z twarzami Wisły!! Z gory dzieki!! PoZdRo
QUOTE(pablo TS @ Apr 28 2006, 11:23:12) [snapback]64948[/snapback]
Ej nie zaczynajcie znow bo temat zamkną!! Jak mozecie to zapodajcie jakies screeny z twarzami Wisły!! Z gory dzieki!! PoZdRo
przylaczam sie do pabla_ts. Tajcie jakies sceereny z gry albo twarze....
Dosc juz tych klotni tutaj
Jeden screen z Cracovia:

I jeszcze dwa pokazujace ze zespoly z naszego kraju wyposazone beda rowniez w prawidlowe czcionki(numery):

naSs_no1
Apr 30 2006, 19:36
Fane
Fucker
Apr 30 2006, 19:57
Sugerowałbym umieszczenie Polonii w lidze 2, a Widzewa w 1.
oj jeszcze nie chyba ze poatch wyjdzie po barazach to wtedy ogolnie teamy przeniesc
grzesio1712
Apr 30 2006, 22:31
Po screenach widac, ze sie niezle zapowiada. jak macie juz Jagiellonie zrobioną, to moge liczyc na screena??
mamy problem jest kupe roboty a czasu nie starcza wiec jak ktos chetny do pomocy do robienia mord w edit mode, przy taktykach druzyn (tu widze fana jagieloni moze by pomogl) i innych sprawach kto chetny niech pisze do mnie na gg 2174966 bedziemy bardzo wdziecni
kolejna mordka ktora wykonalem do patcha, jestem cholernie z niej zadowolony bo fotka z ktorej ja robilem wazyla cale 4kilo 86x115 pixeli
KAMIL OZIEMCZUK

jeszcze nie w stroju Gornika Łęczna poniewaz dopiero powstaje
saviolka
May 1 2006, 22:12
no T-Mac zajebisty ten Oziemczuk jeszcze z takiej fotki Brawo

!!!
dzieki
nastepna mordka
JULCIMAR
Hayalet
May 2 2006, 09:06
T-mc świetne mordy! Żeby lecha poznań były fotki chociaż 100x100 :/
Może z tego cos by dało sklecić:
KotorowskiWachowiczZakrzewski
wlasnie z takiej fotki jak tu dales robilem KAMIL OZIEMCZUK
te co zapodales bede je meczyl az cos wyjdzie

no chyba ze sie poddam
tomek_ezp
May 2 2006, 19:31
Siema mam pytanko kiedy mozna sie spodziewac tego patcha??
Mam jeszcze jedn pytanko czy jest juz jakis patch z polska ekstraklasa do PES 5?? Z gory THX
chyba jeszcze nie ma a nie wiadomo kiedy wyjdzie
Pozostaje tylko czekać...
nameczycie sie przy robieniu tych wszystkich patrchow a za pare miesiecy bedzie pes6 i rob tu od nowa wszystko. mam nadzieje ze i tak wszyscy beda wdzieczni ze pp i orange ekstraklasa patch. no ale niedlugo bedziecie musieli zrobic pp do pes6
grzesio1712
May 2 2006, 20:36
QUOTE(Simon @ May 2 2006, 18:24:20) [snapback]65560[/snapback]
...za pare miesiecy bedzie pes6...
PES6 wyjdzie w grudniu, jesli w ogóle wyjdzie na PC, bo ta gra miala byc robiona na konsole nowej generacji, jesli sie myle to poprawcie.
PS. pytajac sie "kiedy wyjdzie patch?" igracie z ogniem
nie wiem ale jak dla mnie od maja do grudnia to pare miesiecy. bo chyba nie parenascie

. jestem na 100% pewien ze pes6 bedzie na pc. posdro
wypowiadamy sie na temat patcha a nie kiedy wyjdzie PES6
prosze nie pytac sie kiedy wyjdzie
nastepna mordka
mlody napastnik zabrzanskiego gornika
KAMIL KRÓL

mordka robiona z fotki podobna do tych co zaprezentowal Fotoszop
Riki101
May 3 2006, 14:25
WOW patrząc na fotki z ligi polskiej to mordka poprostu genialna jakośc bardzo dobra więcej takich do patcha
pozdro
Tak ale T-MAC musisz zrozumiec ze ludzie nie moga sie go doczekac poniewaz nie ma zadnego porzadnego patcha z polsak liga i ludzie sa zniecierpliwieni wiec moim zdaniem przydal by sie jakis wstepny termin wyjscia patcha albo chociaz napisanie co jest zrobione.
obecnie to tylko z torinem robie patcha ja sklady staty + wyglad edit mode (pamaga mi przy tym 2-3 osoby chodzi o wyglad gracza) torin dziala stroje oraz inne drobiazgi graficzne
wiec nie spodziewaj sie ze zapodam date premiery patcha
Edit zrobilem kolejna mordke gracza Pogoni Szczecin to juz ich bedzie 3 Ba"tata", Julcimar no i teraz czas na polaka Grzelak
Nie zapmnijcie w tym Patchu żę BATATA też jest juz POLAKIEM
A Norek np wam nie pomaga?? Moze ktos z pro0evo moze wam pomoc??
no jakos nam nie pomaga

nie lubi liigi polskiej
ludzie z pro-evo raczej nie znaja sie na edytowaniu pesa (moge sie mylic) moze masz na mysli tych 2 kuta.. co robili patcha kradnac przy tym nasz kitsy
Zależy kto... Myślę że takim Krissem, Vadimem czy Łukim byscie napewo nie pogardzili.
Napisz do czego ludzi potrzebujecie...
,a prekursor tego patcha, Walczu was nie wspiera ?
z krissem mialem rozmowe na gg
on kradl nam kitsy i jeszcze mnie zbluzgal na gg
koniec tematu mam juz ekipe a jak bede potrzebowal pomocy napisze
LuKi_GFA
May 4 2006, 19:55
Taki LuKi nie kradnie wam kitsów bo umie swoje sam robic

Widze że coś o mnie mowa

Nie przyszedłem na szpiegi albo coś w tym stylu tylko gościnnie

I przy którym patchu ktoś kradł wam kitsy bo nie jestem zbytnio w temacie
Przy Orenge ekstraklasa podobno kitsy torina ukradli uzytkownicy forum pro-evo w co nie chce mi sie wierzyc. Ale skonczmy juz temat:)
QUOTE(Dorin @ May 4 2006, 19:03:06) [snapback]65888[/snapback]
,a prekursor tego patcha, Walczu was nie wspiera ?
Pomagam, ale nie bezpośrenio, nie składam tego patcha tak jak Torin i Timak. Ja zajmuje sie stadionami i podrzucaniem timakowi tego co już mieliśmy zrobione do patcha
Nie sluchajcie Timaka

co prawda za Polska liga nie przepadam ale jak tylko pojawia sie checi to chetnie pomagam...poprostu ostatnio juz byl przesyt tym wszystkim
baszczynski
Mam nastepujace Pytanko

Napiszcie Kogo Twarz zamierzacie umiescic

- ( Dajcie Cala liste

)
Acha noi np. Piszcie ze Potrzebujecie Fotki tego i tego typka

A Forumowicze cos wam podrzuca , tak bedzie szybciej i wygodniej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.