Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
grzesio1712
norek: baszczu jakosciowo zaje... tongue.gif ale jakos sie postarzal dry.gif to jedyny mankament tej twarzy (chybaze sie nie znam)
T-Mac
QUOTE(ciapke @ May 5 2006, 20:56:34) [snapback]66083[/snapback]

Mam nastepujace Pytanko tongue.gif

Napiszcie Kogo Twarz zamierzacie umiescic smile.gif - ( Dajcie Cala liste biggrin.gif )

Acha noi np. Piszcie ze Potrzebujecie Fotki tego i tego typka smile.gif A Forumowicze cos wam podrzuca , tak bedzie szybciej i wygodniej smile.gif

to daj wszystko co masz a my wybierzemy co lepsze
kusik
Taa ten baszczu wyglada jakby mial 40lat norson ;p T-Mac daj Grzelakowi jakies ostrzejsze rysy twarzy za lagodne jak dla niego... ;p
Kriss91
QUOTE(T-Mac @ May 4 2006, 19:03:40) [snapback]65889[/snapback]

z krissem mialem rozmowe na gg
on kradl nam kitsy i jeszcze mnie zbluzgal na gg
koniec tematu mam juz ekipe a jak bede potrzebowal pomocy napisze

Sorry, że odświerzam stary post, ale mnie bynajmniej to zdziwiło. Chyba nie chodzi Ci o mnie??
T-Mac
nie smile.gif sorry za pomylke chodzilo oczywiscie o Kazza i ruch fan
koniec OT smile.gif
ciapke
Na Pocztek Daje Fotki Radosława Majdana smile.gif

[url=http://img301.imageshack.us/my.php?image=majdan18nz.jpgIPB Image[/url]

[url=http://img301.imageshack.us/my.php?image=majdan23ec.jpgIPB Image[/url]

IPB Image

IPB Image
ciapke
Teraz Kadrowicz smile.gif z innej Wisły a dokładniej z Wisły Płock

Ireneusz Jeleń

IPB Image

IPB Image

Narazie tylko 2 zdjecia tongue.gif
tomek_ezp
Jelen nie bedzie gral od nowego sezonu w w wisle
ciapke
postanowiłem Założyć nowy Temat

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3896

Wrzuciłem już kilka fotek Piłkarzy Orange Ekstraklasy smile.gif i nadal Bedę tongue.gif

Teraz to już tylko czekam na Efekty waszej pracy smile.gif
T-Mac
QUOTE(tomek_ezp @ May 6 2006, 12:13:30) [snapback]66186[/snapback]

Jelen nie bedzie gral od nowego sezonu w w wisle

u wrózki byłeś ?? smile.gif
składy są robione na podstawie obecnego sezonu a nie nastepnego nie bedziemy gdybac kto gdzie bedzie gral

nastepna mordka
bramko-strzelny canarinios oczywiscie z Pogoni smile.gif

EDI ANDRADINA
IPB Image
ciapke
No T-Mac Super twarz biggrin.gif

Oby tak dalej smile.gif

Pamietaj ze jak cos fotki mozesz znalesc tu : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3896
T-Mac
nastepna mordka
troche z nia kombinowalem bo fotka byla tragiczna
zapozyczylem
oczy - diego tristan
brwi - jakiegos hiszpana
czesc nosa - kaladze
usta - shevy
dolna czesc twarzy - stankovic
taki mordowy frankeinstain smile.gif

IPB Image

next Hernani z korony
Scooby-Doo
No bardzo dobry ten Dzwigala jak na tragiczną fotke biggrin.gif A jak widać operacja plastyczna wyszła mu na dobre tylko czy ten nos nie jest zbyt płaski?
T-Mac
wszystkie te mordki co pokazuje sa z tak beznadziejnych fotek (100x100pix) ze 1 na 10 facemakerow nawet by nie spjrzalo na nie, na fotki zeby zrobic z nich mordke
mecze sie wyciskam ile moge
nastepny tak jak pisalem Hernani
IPB Image
lookass
No Hernani zajebisty zważywszy na to że fotka była chujowa wink.gif
kemocik
Ładne bmp Hernani'ego. Znam fotę i miałem zamiar go robić, ale teraz tylko widzę, że wystarczy poprawki w modelu wprowadzić ;>
- oczy bardziej skośne ;] i bardziej na zewnątrz mordy (razem z brwiami i górną częścią nosa)
- Usta jeszcze szersze <---> i lewy kącik w górę ;]
- oczy z brwiami ogólnie lekko w górę
- worki pod oczami upodobnij do foty

Jeśli poprawisz to co powiedziałem będzie bardzo ładnie (zważywszy na foto ;p)
Scooby-Doo
T-Mac mógłbyś wrzucić liste piłkarzy których masz zrobione twarze do Patcha o ile masz takową i niebyłby to problem itp smile.gif
T-Mac
nie ma listy jak mnie najdzie wena i mam fotke dobra hehe ze zlych tez robie to wtedy dzialam
a oto przyklad kolejna zla fotka kolejna dobra mordka smile.gif

solidny prawy obronca z Lubina smile.gif
IPB Image
T-Mac
dzieki Bartek

kolejne 2 twarze tym razem wislacy z krakowa
IPB Image
IPB Image

oczyiwscie z beznadziejnych fotek bo innych nie ma ;/
Dorin
naprade fadne facjaty, brawo ! smile.gif
Scooby-Doo
Aha i ja mam jeszcze takie pytanie bo na screenach w Orange Ekstraklasie są jeszcze te 4 kluby z 2 ligi No i tam jest Zagłebie Sosnowiec ( bodajże:P ) i chciałbym spytać czy zamiast tej drużyny mógłby być tam Widzew niby to nie wielka różnica ale będzie można chyba stworzyc przez New Lige zamiast Ligue 1 i tam zamiast tego Sosnowca pasowałby chyba bardziej Widzew
T-Mac
proponuje przeczytac pierwsza strone tematu
Naimad
A czy wiecie juz jakie beda stadiony Polskie w tym patchu? O ile dobrze pamietam mial byc Legii, chyba Lecha, narodowy i Korony ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEGIA MISTRZ 2006 biggrin.gif ;D ;D ;D ;D
traf_fic
lepiej jakbyscie dali Piasta ktory miazdzy wszystkich w 2 lidze tongue.gif niz Radomiaka ktory poleci ...
taka moja mala sugestia smile.gif (ktora i tak pewnie zostanie negatywnie rozpatrzona tongue.gif ) pozdro
T-Mac
aha radomiaka nie bedzie smile.gif bedzie wlasnie Piast Gliwice
FishBone
Mam tu taki convert flag Wisły, może się przyda:
IPB Image
qazwsx
Jak tak dalej Ruch Ch. bedzie wygrywal to moze sie dostanie do wspanialego patcha orange ekstraklasa laugh.gif
co do twarzy bialej gwiazdy to timac jak zwykle dobrze sie spisal jak na foty polakow dostepnych na necie smile.gif
pchelski2111
zrobilby ktos i wrzucilbym chociaz narazie mistrza polski legiunie bo lie to mozan czekac blink.gif

bylbym bardzo wdzieczny bo juz nie moge sie doczekac aby legiunia popykac w prolaka tongue.gif
korona191
QUOTE(pchelski2111 @ May 11 2006, 11:50:48) [snapback]66885[/snapback]

zrobilby ktos i wrzucilbym chociaz narazie mistrza polski legiunie bo lie to mozan czekac blink.gif
bylbym bardzo wdzieczny bo juz nie moge sie doczekac aby legiunia popykac w prolaka tongue.gif

Odpowiem ja zeby sie tworcy patcha nie zajmowali pisaniem takich durnych postów a lepiej robieniem tegóż oto patcha biggrin.gif
1.Nie mozna(są juz patche z Legią),jak ci sie nie chce czekac to moze sam se zrob patcha
2.Co nas to obchodzi ze chcialbys se pograc.
Dorin
QUOTE(korona191 @ May 11 2006, 14:09:38) [snapback]66886[/snapback]

Odpowiem ja zeby sie tworcy patcha nie zajmowali pisaniem takich durnych postów a lepiej robieniem tegóż oto patcha biggrin.gif
1.Nie mozna(są juz patche z Legią),jak ci sie nie chce czekac to moze sam se zrob patcha
2.Co nas to obchodzi ze chcialbys se pograc.

.....twardziel biggrin.gif:D:D:D tongue.gif biggrin.gif
Vadim06
QUOTE(T-Mac @ May 4 2006, 18:50:15) [snapback]65882[/snapback]

ludzie z pro-evo raczej nie znaja sie na edytowaniu pesa (moge sie mylic) moze masz na mysli tych 2 kuta.. co robili patcha kradnac przy tym nasz kitsy smile.gif

Być może Panowie z pro-evo.pl nie są tacy pracowici i zdolni jak Wy, ale dodatki (chodźby nawet te najprostsze) robić potrafą

A z kradzieżą Waszych kitsów przynajmniej ja i zapewne Łuki nic wspólnego nie mieliśmy smile.gif

Ale widać, że Wasz patch OE się powoli rozkręca no i przyznam, że czekam na niego z pewną niecierpliwością smile.gif

P.s Posiadacie już BP ? tongue.gif
T-Mac
przeciez sprawa byla wyjasniona kto ukradl kitsy Kazza i ruch fan wiec juz nie wracajmy do tego smile.gif
vadim nikt nie jest tak zdolny jak my heheheh

nie ma BP - beta patch jezeli dobrze rozumiem
czlapka
Chyba Vadimowi chodziło o Bootpack a nie beta patch tongue.gif
olo
Zmieniam temat:D. Na stronie www.widzew.infocentrum.com po prawej stronie jest najczesciej spiewana piosenka na widzewie(ole lodzki widzew ole). Trzeba kliknac po lewej stronie na napis BROENDBY pod napisem forum. Nie wiem czy to sie da wrzucic do patcha a jak tak to czy ktos sie tym zajmie bo ja niestety nie umiem... dzieki
olo
QUOTE(o.l.o1 @ May 11 2006, 10:49:39) [snapback]66945[/snapback]

Zmieniam temat:D. Na stronie www.widzew.infocentrum.com po prawej stronie jest najczesciej spiewana piosenka na widzewie(ole lodzki widzew ole). Trzeba kliknac po lewej stronie na napis BROENDBY pod napisem forum. Nie wiem czy to sie da wrzucic do patcha a jak tak to czy ktos sie tym zajmie bo ja niestety nie umiem... dzieki

sorki, pomylka. Po prawej. Odpisze ktoś?? ohmy.gif
grzesio1712
jeśli chodzi o Bootpack to uważam, że Vadim robi fajne butki, ale to juz od was zależy kto wykona takową paczke.

QUOTE(o.l.o1 @ May 12 2006, 11:56:45) [snapback]67003[/snapback]

sorki, pomylka. Po prawej. Odpisze ktoś?? ohmy.gif

ja odpisze: edytuj posty, bo bezmyślnie nabijasz
Vadim06
QUOTE(T-Mac @ May 11 2006, 16:44:36) [snapback]66911[/snapback]

przeciez sprawa byla wyjasniona kto ukradl kitsy Kazza i ruch fan wiec juz nie wracajmy do tego smile.gif

no jeżeli sprawa była już wyjaśniana to ok, wiem ze na pro-evo pl bywaja ludzie zdolni do powielania czyiś prac , przy czym dodatkowo nazywają te prace pracami swojego dzieła rolleyes.gif oczywiscie nie mówie tutaj o grupie redakcyjnej smile.gif

vadim nikt nie jest tak zdolny jak my heheheh

znam jeszcze pare ekip, które potrafią z Wami rywalizować na rynku patch-maikerskim smile.gif

cool.gif

nie ma BP - beta patch jezeli dobrze rozumiem

BP = Bootpack, chodziło mi o paczuszkę z trampkami. Słyszałem, ze paczkę tworzy norek ?
kemocik
Może będzie uwzględniony w patchu ;D
Liberda ;d
IPB Image
torin
Drodzy forumowicze jest sprawa do was. Mozna sie bylo spodziewac, ze pracujac nad druga liga, napotkamy najwiecej problemow. Dlatego tez jest prosba, dostarczcie mi jak najwiecej zdjec zespolow: Zawisza Bydgoszcz, Piast Gliwice i LKS Lodz. Chodzi oczywiscie o wykonanie strojow, wiec prosze o zdjecia pokazujace stroj z kazdej mozliwej strony i kazdy element: koszulka, spodenki, getry, opaska cpt itd. Dobrzy by bylo gdybyscie jeszcze dopisali, ktory stroj jest home, away i gk home, gk away. Zdjecia aktualne (z tej rundy)!!! Dodatkowo potrzebuje dzwiekow, w celu wykonania przyspiewek dla Widzewa. Licze na wasza pomoca wink.gif Pozdrawiam.
Naimad
Ja moge podrzucic najwzyej przyspewki Legii Warszawa - bo te co byly w PP - sa deliktanie mowiad do du***. Wlasciwie jedna jest spiewana na kazdym meczu Legii (Mistrzem Polski jest Legia), a pozostale tylko okazjonalnie: 0-7 zglos sie - mecz z Polonia przy wyniku 7-0 dla Legii, Ole ola i tylko Pogon Szczecinska - mecz przyjazni z Pogonia. Mam kilka, ktorych raczej nie znajdziecie w necie - bo nagrywane przeze mnie tongue.gif
jano
No torin poszukałem co nie co.

Zawisza Czarny - Bydgoszcz

No i znalazłem link do stronki Piasta Gliwice może ktoś z użytkowników Ci wyciąnie coś. http://www.piast.gliwice.pl/strony06/zdjecia.php Bo ja niestety nie mam za dużo czasu, i lada chwila mi neta wyłączą bo sie przeprowadzam. A z LKS nic ciekawego nie znalazłem. 3maj sie . Pozdro wink.gif
torin
QUOTE(Naimad @ May 17 2006, 12:13:30) [snapback]67873[/snapback]

Ja moge podrzucic najwzyej przyspewki Legii Warszawa - bo te co byly w PP - sa deliktanie mowiad do du***. Wlasciwie jedna jest spiewana na kazdym meczu Legii (Mistrzem Polski jest Legia), a pozostale tylko okazjonalnie: 0-7 zglos sie - mecz z Polonia przy wyniku 7-0 dla Legii, Ole ola i tylko Pogon Szczecinska - mecz przyjazni z Pogonia. Mam kilka, ktorych raczej nie znajdziecie w necie - bo nagrywane przeze mnie tongue.gif

to podrzuc linka tongue.gif
melman
QUOTE(torin @ May 17 2006, 09:48:23) [snapback]67857[/snapback]

Dodatkowo potrzebuje dzwiekow, w celu wykonania przyspiewek dla Widzewa. Licze na wasza pomoca wink.gif Pozdrawiam.

a moga byc filmiki z przyspiewkami, czy nadaja sie tylko mp3?? a i ile mialoby tych przyspiewek byc??
czlapka
TU masz pare przyspiewek Widzewa
Naimad
http://rapidshare.de/files/20705990/przyspiewski.rar.html - kilka przyspiewek Legii. JEsli ktos umie wcyiagnac z filmiku dzwiek - moge dac duzo wiecej w lepszej jakosci biggrin.gif
torin
QUOTE(Naimad @ May 17 2006, 19:00:24) [snapback]67963[/snapback]

http://rapidshare.de/files/20705990/przyspiewski.rar.html - kilka przyspiewek Legii. JEsli ktos umie wcyiagnac z filmiku dzwiek - moge dac duzo wiecej w lepszej jakosci biggrin.gif

Powiem tak, sluchac sie tego nie da, straszne trzaski, fatalna jakosc. Z dwoch moze cos wyciagne, ale dzieki za checi. Filmiki, owszem tez mozecie wrzucic.
Naimad
No niestety - jakosc fatalna bo nagrywane przeze mnie telefonem komorkowym wink.gif
http://rapidshare.de/files/20758976/filmiki.rar.html - tu sa filmiki z bardzo dobra jakoscia dzwiekowa - mysle ze nie bedzie tu zastrzezen wink.gif
Plochu
Miały być screeny z gry a tu na początku kilka i koniec a tak nawiasem to od czego potrzebujecie pomocy
T-Mac
potrzebuje 3 takich jak Ja i 3 takich jak torin smile.gif
niestety malo czasu ostatnio a i zapal opadl
patch predzej czy pozniej wyjdzie
Gimlos
Ja mam taka drobna sprawe, ale warta chyba przemyslenia : Czy PSG mogloby wejsc nie za Szachtar a za Dynamo Kijów? To Szachtar zostal w tym roku Mistrzem Ukrainy, do tego kraja tam tacy zawodnicy jak Aghahowa, Brandao, Matuzalem czy Lewandinho wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.