grubinho
Jul 15 2006, 15:27
kiedy wyjdziesz patchu
pablo TS
Jul 15 2006, 16:51
QUOTE(T-Mac @ Jul 15 2006, 17:34:30) [snapback]78280[/snapback]
na poczatku tygodnia
Ooo myslalem ze dzis albo jutro

ale i tak SUPEŁ
cóż za cisza w temacie.......oby cisza przed burzą bo w końcu mamy początek tygodnia.czekamy i trzymamy za słowo T-Mac
Fajnie by bylo żeby dziś wyszedł patch ciekawe ile będzie zajmował???? Może ktuś wie albo sie domysla? Piszcie na forum
pablo TS
Jul 17 2006, 07:48
QUOTE(edi09_99 hetman @ Jul 17 2006, 07:58:51) [snapback]78522[/snapback]
Fajnie by bylo żeby dziś wyszedł patch ciekawe ile będzie zajmował???? Może ktuś wie albo sie domysla? Piszcie na forum
Pewnie 0_text bedzie mial z 600 mb i 0_sound tez gdzies tyle. E_text okolo 20mb a E_sound z kolo 300 mb. Czyli bedzie z ponad GB

PS. Tak mi sie wydaje.
Ahh I jeszcze intro bedzie chyba tez...
taa jasne
patch bedzie sie instalowalo na takiej samej zasadzie jak PP
intra nie bedzie bo te ktore widzialem byly slabe
ale nadal nie ma odpowiedzi na najważniejsze pytanie : czy dziś czy jutro czy może później?

ile by nie ważyło chyba nie będzie takiej osoby która tego nie ściągnie

Pozdrawiam i dziękuje za cały trud włożony w prace. Jesteście wielcy
grubinho
Jul 17 2006, 08:30
właśnie kiedy ???
pablo TS
Jul 17 2006, 09:17
grubinho
Jul 17 2006, 09:31
No właśnie NAJWCZEŚNIEJ ALE KIEDY !!!
devilart
Jul 17 2006, 09:35
QUOTE(grubinho @ Jul 17 2006, 10:35:49) [snapback]78552[/snapback]
No właśnie NAJWCZEŚNIEJ ALE KIEDY !!!

Ludzie przestańcie naciskać, wyjdzie jak wyjdzie, T-MAC siedzi nad tym i uszanujcie to, czekaliście już tyle to jeszcze troche wytrzymacie. Im dłużej poczekacie tym bardziej docenicie prace ludzi którzy pomagali przy Orange Ekstraklasa. Pozdro for All.
To będzie zajmował tyle co Power PAtch o to ci T-mac chodziło????????? Dobrze że instalka tak sama. Respekt for all za włożoną pracę w patcha. Napisz T-mac
pablo TS
Jul 17 2006, 10:34
QUOTE(devilart @ Jul 17 2006, 10:39:04) [snapback]78554[/snapback]
Ludzie przestańcie naciskać, wyjdzie jak wyjdzie, T-MAC siedzi nad tym i uszanujcie to, czekaliście już tyle to jeszcze troche wytrzymacie. Im dłużej poczekacie tym bardziej docenicie prace ludzi którzy pomagali przy Orange Ekstraklasa. Pozdro for All.
On ma racje.

PoZdRo ALL
EDIT: Ale niektorzy juz nie wytrzymuja nerwowo to sie nazywa brak cierpliwosci albo niedoczekanie. Nie wiem, ja wiem tylko jedno ze sie nie moge doczekac i juz i kurde jakbys mogl tak przyblizyc nam T-Mac date wyjscia patcha bo poczatek tygodnia mamy dzis i jutro to mam nadzieje ze to bedzie jutro...
grubinho
Jul 17 2006, 18:16
No to pewnie jutro wyjdzie
Wyluzujcie, wyjdzie to wyjdzie, a ciagle pytanie kiedy, wcale tego nie przyspieszy
grubinho
Jul 17 2006, 18:40
........................................zzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........................
QUOTE(torin @ Jul 17 2006, 17:27:34) [snapback]78664[/snapback]
Wyluzujcie, wyjdzie to wyjdzie, a ciagle pytanie kiedy, wcale tego nie przyspieszy

a mam pytanko, i nie "kiedy" ale inne...

tak naprawde niewiemy kiedy sie spodziewać orange, a jak wiemy z październiku albo we wrześniu możemy sie już spodziewać PES6.I niewiem czy wasza praca nie pujdzie na marne jeśli nie bedzie sie dało patcha wrzucić na nowego pesa
chciarz ja tam głupi jestem i sie nieznam... pozdro, życze udanej pracy
P.S. grubinho ciszej... niechrap tak
grubinho
Jul 17 2006, 18:56
o ile mi wiadomo to pes6 wyjdzie wrześień,październik to zdąże pograc w orange
Levis17
Jul 17 2006, 18:57
QUOTE(Bo0os @ Jul 17 2006, 19:53:54) [snapback]78672[/snapback]
a mam pytanko, i nie "kiedy" ale inne...

tak naprawde niewiemy kiedy sie spodziewać orange, a jak wiemy z październiku albo we wrześniu możemy sie już spodziewać PES6.I niewiem czy wasza praca nie pujdzie na marne jeśli nie bedzie sie dało patcha wrzucić na nowego pesa
chciarz ja tam głupi jestem i sie nieznam... pozdro, życze udanej pracy
P.S. grubinho ciszej... niechrap tak
LoL ale ty masz problemy

niebedzie dzaialc na PES6 to sie zrobi osobnego patcha na PES6 i luzz
POZDRAWIAM
@BoOoS a moze PES6 to bedzie mega shit (oby nie

)?? Pozdro.. i sie tak nie wyrywajcie tyle miesiecy czekaliscie to co wam szkodzi poczekac kilka dni? T-mac zrobi jak najlepiej i jak bedzie miał czas. On też ma chyba zycie prywatne a nei tylko PES, WE

Pozdro
Levis17
Jul 17 2006, 19:01
QUOTE(herus @ Jul 17 2006, 20:03:07) [snapback]78680[/snapback]
@BoOoS a moze PES6 to bedzie mega shit (oby nie

)?? Pozdro.. i sie tak nie wyrywajcie tyle miesiecy czekaliscie to co wam szkodzi poczekac kilka dni? T-mac zrobi jak najlepiej i jak bedzie miał czas. On też ma chyba zycie prywatne a nei tylko PES, WE

Pozdro
A sie fajnie podlizałeś
QUOTE(Levis17 @ Jul 17 2006, 18:05:19) [snapback]78684[/snapback]
A sie fajnie podlizałeś

tak tak jasne

... taka jest prawda
pablo TS
Jul 17 2006, 19:18
Nom napewno Ciebie ty tez sie nie mozesz doczekac tylko nie chcesz tego pisac na forum. A pozatym jak wyjdzie PES 6 to nie bedzie sie dalo tego jakos przerobic na z PES 5 na 6?? Wsumie pewnie beda te same 0_text i inne no nie?? Ale jak wyjdzie to sie zobaczy. PoZdRo
Mamy już wtorek wiec już może dzis wyjdzie nasz ukochany patch

Miejmy nadzieje ze tak.POZDRo from ALL.
grubinho
Jul 17 2006, 21:07
dobrze by było
maciek_ssi
Jul 18 2006, 04:47
Panie i Panowie, spokojnie!

Wszystko w swoim czasie, tym bardziej, iż upload patcha zajmuje chwilę czasu.
kroczek
Jul 18 2006, 05:11
Sorry,że pytam ,ale jakoś nie moge sie powstrzymac-czy ten patch wyjdzie dzisiaj? A przy okazji gratulacje dla tych którzy przyczynili sie do jego stworzenia ,mam nadzieje ,że bedzie tak samo zajefajny jak PP.Pozdro
QUOTE(pablo TS @ Jul 17 2006, 18:22:30) [snapback]78688[/snapback]
Nom napewno Ciebie ty tez sie nie mozesz doczekac tylko nie chcesz tego pisac na forum.
Dla mnie tan patch moze wyjsc nawet za tydzien.. wazne zeby byl dobrze zrobiony ...

pzdr
MaTiX89
Jul 18 2006, 07:54
od dwóch dni użytkownicy piszecie "jutro wyjdzie ten patch", "oby jak najszybciej wyszedł patch" ! Może zadawajcie bardziej sensowne pytania do tego tematu. Patch wyjdzie kiedy T-mac wszystko skończy. Czekaliście tyle jeszcze może trochę poczekać. I proponuje tym co chcą "przyspieszyć" wydanie patcha karami %...
Pozdrawiam.
Siemka!! niewiem jak wy ale ja juz z niecierpliwoscia czekam na pes 6..to bedzie najlepszy pes jaki dotyczczas wyszedl.Polski komentarz (oby nie taki jak w fifie:))) ) nowa grafa istne cude az kupie orginala.
korona191
Jul 18 2006, 08:42
QUOTE(papey @ Jul 18 2006, 07:28:43) [snapback]78741[/snapback]
Siemka!! niewiem jak wy ale ja juz z niecierpliwoscia czekam na pes 6..to bedzie najlepszy pes jaki dotyczczas wyszedl.Polski komentarz (oby nie taki jak w fifie:))) ) nowa grafa istne cude az kupie orginala.
jakies problemy ze wzrokiem?? TO JEST TEMAT O ORANGE EKSTRAKLASIE A NIE O PES 6!!!!!!!!!!!
mAsz racje korona 191 to temat o Orange Ekstraklasa

MIejmy nadzieję że wyjdzie jeszcze dziś ale nikogo nie poganiajmy. POzdro for ALL. Czekamy T-mac.
pablo TS
Jul 18 2006, 09:15
Ej a bedą wszystkie druzyny jakie sa napisane na 1 stronie tematu, czy cosik sie zmienilo??
Chyba nic sie nie zmienilo bo było pisane ktore druzyny sa wykonane wiec chyba zostaje bez zmian ale to wie tylko T-mac. A o patchu nic nie widac i nie slychać :-( Patchu where are you???????????? POzdro from all
INTELEKT
Jul 18 2006, 09:35
Czytajcie ze zrozumieniem albo se to ściągnijcie
http://rapidshare.de/files/22896404/KONAMI-WIN32PES5OPT.html i trzeba to umieścic w C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 i zobaczycie jakie są drużyny.
QUOTE(INTELEKT @ Jul 18 2006, 08:39:12) [snapback]78763[/snapback]
Czytajcie ze zrozumieniem albo se to ściągnijcie
http://rapidshare.de/files/22896404/KONAMI-WIN32PES5OPT.html i trzeba to umieścic w C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 i zobaczycie jakie są drużyny.
Polska Extraklasa bedzie podmieniona za francuską lige?? Oby nie! ja proponuje podmienić za Eradivision, lige holenderską...
Scooby-Doo
Jul 18 2006, 11:12
Juz za późno na podmienianie za inne ligi ale jak pewnie zauważyłes niktóre drużyny z Francji bedą w Others A
tak, ale ja gram ML i to ma duże znaczenie

bo nierealne jeżeli LYON(czyli Wisła chyba) wyjdzie z grupy w LM, a co dopiero żeby sie zakwalifikować tam

)
a w LM zazwyczaj niema klubów z eradivision
pablo TS
Jul 18 2006, 11:29
QUOTE(Bo0os @ Jul 18 2006, 12:21:27) [snapback]78787[/snapback]

bo nierealne jeżeli LYON(czyli Wisła chyba) wyjdzie z grupy w LM, a co dopiero żeby sie zakwalifikować tam

)
To zagrasz jeszcze raz Lyonem.
Plochu
Jul 18 2006, 11:33
QUOTE(Bo0os @ Jul 18 2006, 12:21:27) [snapback]78787[/snapback]

)
Chyba jesteś niepoważny!!! W LM nie ma drużyn z ligi holenderskiej?!?!?! A Ajax, A PSV co dwa lata temu było w PÓŁFINALE LM a takie drużyny jak Lyon czy Monaco to bedą w Others A
PS. nie pytajcie kiedy wyjdzie PATCH bo to jest wkurzające tylko forum jest zaśmiecane
pablo TS
Jul 18 2006, 13:09
QUOTE(Plochu @ Jul 18 2006, 12:37:05) [snapback]78789[/snapback]
Chyba jesteś niepoważny!!! W LM nie ma drużyn z ligi holenderskiej?!?!?! A Ajax, A PSV co dwa lata temu było w PÓŁFINALE LM a takie drużyny jak Lyon czy Monaco to bedą w Others A
PS. nie pytajcie kiedy wyjdzie PATCH bo to jest wkurzające tylko forum jest zaśmiecane
eeeeeee... Jemu chodziło o to że w ML Master League przeważnie niema drużyn z eredivise.
Dosc juz tych dyskusji nie na temat. Ukroce to jednym zdaniem - stare savy nie beda dzialac z patchem Orange, proste
arecki123
Jul 18 2006, 14:02
Powiedzcie chociaż czy ten patch wyjdzie jeszcze dzisiaj:) Już nie mogę się doczekac.
kroczek
Jul 18 2006, 15:03
To wyjdzie dzisiaj czy nie?Bo siedze przy tym kompie ,a tak to bym sobie poszedl pograc w pile na boisko,ale nie wirtualne tylko rzeczywiste.
nie chcesz - nie czekaj. Ja sprawdzam co godzinę czy już jest
PS: widze że w temacie obecny jest T-Mac.Coś będzie niedługo wiadomo
hikario
Jul 18 2006, 15:26
kiedy wyjdzie?
grzesio1712
Jul 18 2006, 16:20
QUOTE(hikario @ Jul 18 2006, 14:30:47) [snapback]78840[/snapback]
kiedy wyjdzie?
Wczoraj!!!

Co to zmieni jak sie dowiesz, a i tak bedzie trzeba czekać? Kilka osób przed Tobą zadało to pytanie i nie dostało odpowiedzi, więc niby czemu Ty miałbyś ją dostać

Pzdr
DZIS wyjdzie
INTELEKT zglos sie do mnie na gg 2174966
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.