Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naimad
Apeluje o ostrzezenie dla tego pana wyzej. Mecz o pietruszke o niczym nie swiadczy - gdy Legia wygrywala w takich meczach 4-1, 5-1 - nic nie mowilem aby w patchach lepsza byla Legia, bo udowodnila to w jednym meczu. Wisla w przekroju calego sezony byla duzo slabsza (szczegolnie runda wiosenna) - co widac w tabeli.
Punkty - na korzysc Legii, bramki - na korzysc Legii. A co do statsow - argumentacja moja jest chyba uczciwa - a oba zespoly sa chyba identyczne jak na patchu Wisla&Legia - za jego wyjscia Wisa byla rzeczywiscie lepsza - teraz to sie zmienilo.
I gdzie ty kompleksiazu widzisz jakas 1 albo jakas 99? A idiota to cie zrobil (pewnie z drugim idiotą).

PS. Pisze sie mistRZem - dziecko neostrady

PS2. Mistrz jet mistrzem - vicemistrz - vicemistrzem
KaroRUCH
QUOTE(Naimad @ Jun 13 2006, 15:15:29) [snapback]72382[/snapback]

Nie wiem czy wiecie,...

NO CO ZA KOLES !!! HAHAHAHA,

WIDAC ZE BOLI GO BARDZO ZE LEGIUNIA JEST SLABSZA !!! TAKA PRAWDA !!

KOMP(L)EKSIKI WARSZAWSKIE DAJA O SOBIE ZNAC, BOLI GO OBIEKTYWNA DECYZJA TWORCOW, KTORZY W CZESCI SA PRZECIEZ TEZ ZA LEGIA.

A JEZELI NAZYWASZ RODZICOW CZYIS IDIOTAMI ITP, TO SWIADCZY TYLKO O TWOJEJ WIEJSKIEJ KULTURZE.

WRACAJAC DO STATSOW, ZGADZAM SIE Z MODZIKIEM, ALE:

Statystyki:

Cwielong
Attack - 72
Acceleration - 76-78

Mikulenas
Attack - napewno 75 jak nie wiecej
Top speed -74
Shot acc - 60
Header - 70

DO TWORCOW: jakbyscie mieli problemy z wypuszczeniem tego patcha (glownie zrodla do sciagania itp) to dysponuje serwerem bez limitow i moge wrzucic smile.gif jak cos to priv smile.gif
T-Mac
jeszcze raz cos podobnego tu zajdzie yo bede banowal
nie wszystko co napiszecie musi byc uwzglednione w patchu szczegolnie jezeli chodzi o te bardzo znane kluby 1 ligowe
Igor
T-mac bedzie w końcu to pełne spolszczenie czy nie?
Spróbuj w końcu odpowiedzieć
T-Mac
QUOTE(Igor @ Jun 13 2006, 16:06:06) [snapback]72400[/snapback]

T-mac bedzie w końcu to pełne spolszczenie czy nie?
Spróbuj w końcu odpowiedzieć

pisalem juz wczesniej ze nie
Levis17
QUOTE(Naimad @ Jun 13 2006, 15:31:18) [snapback]72389[/snapback]

Apeluje o ostrzezenie dla tego pana wyzej. Mecz o pietruszke o niczym nie swiadczy - gdy Legia wygrywala w takich meczach 4-1, 5-1 - nic nie mowilem aby w patchach lepsza byla Legia, bo udowodnila to w jednym meczu. Wisla w przekroju calego sezony byla duzo slabsza (szczegolnie runda wiosenna) - co widac w tabeli.
Punkty - na korzysc Legii, bramki - na korzysc Legii. A co do statsow - argumentacja moja jest chyba uczciwa - a oba zespoly sa chyba identyczne jak na patchu Wisla&Legia - za jego wyjscia Wisa byla rzeczywiscie lepsza - teraz to sie zmienilo.
I gdzie ty kompleksiazu widzisz jakas 1 albo jakas 99? A idiota to cie zrobil (pewnie z drugim idiotą).

PS. Pisze sie mistRZem - dziecko neostrady

PS2. Mistrz jet mistrzem - vicemistrz - vicemistrzem

Stary ale ty masz kompleksy fiu fiu
popros moze TORINA i T-maca zeby zrobili tak zeby w grze PZPN pomagal legi i sedziowie tez
to bedzie prawidlowy obraz polskiej ligi a tak na marginesie
leg(Ł)a 1:2 WISŁA
Naimad
Po pierwsze - to byla moja propozycja
po drugie - nikt mi nie wmowi ze Outarra jest slabsyz od Klosa na glowki, Szalachowski jest wolniejszy od Brozka, ze Kryszalowicz ma lepszy balans cialem od Janczyka, ze Majdan jest lepszu od Fabianskiego, ze Kryszalowicz ma na rowni strzaly z Edsonem, lub ze jest lepiej wyszkolony technicznie zawodnik niz Roger.
po trzecie - Legia mistrz - Wisla vice (dla kolegow twojego poziomu skisla POkrakow) - Legia 5-1 wisla (dla kolegow twojego poziomu skisla POkrakow), Legia 4-1 wisla (dla kolegow twojego poziomu skisla POkrakow)
torin
Czy wy kurwa nie rozumiecie jak sie mowi po polsku mad.gif Timak juz raz prosil tutaj o spokój. Prosze podawac wasze sugestie, wszelkie racjonalne i przemyslane propozycje uwzglednimy.
bobello
QUOTE(Naimad @ Jun 13 2006, 18:46:37) [snapback]72450[/snapback]

Po pierwsze - to byla moja propozycja
po drugie - nikt mi nie wmowi ze Outarra jest slabsyz od Klosa na glowki, Szalachowski jest wolniejszy od Brozka, ze Kryszalowicz ma lepszy balans cialem od Janczyka, ze Majdan jest lepszu od Fabianskiego, ze Kryszalowicz ma na rowni strzaly z Edsonem, lub ze jest lepiej wyszkolony technicznie zawodnik niz Roger.
po trzecie - Legia mistrz - Wisla vice (dla kolegow twojego poziomu skisla POkrakow) - Legia 5-1 wisla (dla kolegow twojego poziomu skisla POkrakow), Legia 4-1 wisla (dla kolegow twojego poziomu skisla POkrakow)

Naimad

Po prostu podaj sugestie na temat swojego klubu.
Bo przez takich jak TY mamy bajzel na stadionach. Pilnój swojego podwórka.

Jeżeli idzie o składy:

Widzew (najsłabszy team??) chyba raczej :Wodzisław, Łęczna, Arka

Widzew skład

Iwan :Speed 82,Acc 83, Shot tech 83, Jump 83
Grzelak : Shot acc.83 , sh. Pow 82 , Balance 80 , agility :80
Naimad
Naimad

Po prostu podaj sugestie na temat swojego klubu.
Bo przez takich jak TY mamy bajzel na stadionach. Pilnój swojego podwórka.

Nie wiem odkad zaczales czytac temat, ale powiem ci ze ja dalem swoja PROPOZYCJE! Pozniej kilkoro dzieci neostrady, lub tez telefoniki zaczelo demonstrowac swoje kompleksy.

Zeby nie bylo ze znow poza tematem: czy gwiazdki ustawialiscie, czy sa przypadkowe?

EDIT

A jeszcze cos - na jakiej podstawie dodajecie swoim zawodnikom pkt stat? Ot tak tu dodam 3, tu 2, a tu jeden? Chyba nalezy porownac zblizone teamy i zawodnikow zeby ocenic w jakich proporcjach i co jest nie tak zrobione?! A ze Wisla jest teraz druga druzyna po Legii, wiec porownalem obie druzyny zrobione na tym OF i wyciagnalem swoje wnioski, przekladajac je i popierajac przykladami z rundy wiosennej, po zakonczeniu ktorej nic sie jeszcze wlasciwie nie zmienilo.
Teofilowiak1908
przeciez to jest tylko gra smile.gif
a wy jak dzieci w piaskownicy kto ma co lepszego huh.gif
jak sie umie grac w pes-a to chyba 2 pkt w ta czy w ta nie sprawia nikomu wielkiej roznicy

A czy ktos z grona osob tworzacych patch odpowie co bedzie z ŁKS-em i Widzewem?? czy w juz gotowym patchu mozna bedzie te druzyny wybrac z orange ekstraklasy czy z reszty druzyn ?
Levis17
QUOTE(Naimad @ Jun 13 2006, 19:17:46) [snapback]72458[/snapback]

Nie wiem odkad zaczales czytac temat, ale powiem ci ze ja dalem swoja PROPOZYCJE! Pozniej kilkoro dzieci neostrady, lub tez telefoniki zaczelo demonstrowac swoje kompleksy.

Zeby nie bylo ze znow poza tematem: czy gwiazdki ustawialiscie, czy sa przypadkowe?

EDIT

A jeszcze cos - na jakiej podstawie dodajecie swoim zawodnikom pkt stat? Ot tak tu dodam 3, tu 2, a tu jeden? Chyba nalezy porownac zblizone teamy i zawodnikow zeby ocenic w jakich proporcjach i co jest nie tak zrobione?! A ze Wisla jest teraz druga druzyna po Legii, wiec porownalem obie druzyny zrobione na tym OF i wyciagnalem swoje wnioski, przekladajac je i popierajac przykladami z rundy wiosennej, po zakonczeniu ktorej nic sie jeszcze wlasciwie nie zmienilo.

Po 1#
sam jestes dziecko
Po 2#
poleg(Ł)a =PZPN
Po 3#
poleg(Ł)a 1:2 WISŁA!!!!

modzik
@Naimad ciebie to koles zrozumiec nie mozna,ale nie mozna sie dziwic z ogolnie wiadomych przyczyn tongue.gif
W ogole nie kumam o co tyle halasu skoro mozna sobie indywidualnie statsy zmieniac w domowym zaciszu,wiec nie robcie takiego zamieszania i bez klotki,kto lepszy a kto gorszy-samemu tez mialem jedna taka "sprzeczke" i nie mam zamiaru dalej czegos tlumaczyc. Okazcie Tworcom troche szacunku,bo robili cos tak fantastycznego z wlasnej nieprzymuszonej woli,wiec jedyne co mozecie,to im podziekowac i pogratulowac. Ja tam juz zadnych poprawek nie bede wnosil,bo to sobie zrobie samemu-bez klotni wink.gif
Teraz tylko czekam az ukaze sie wersja finalna OF'a i reszty patcha smile.gif
KaroRUCH
przeciez to maloletni warszawiaczek jest to czego sie spodzieawac tongue.gif
Wo(L)aN
Naimad przyglupie zamknij sie i juz wiecej nie pisz, bo dajesz tylko zle swiadectwo o kibicach Legii.

Sorry, ale nie wytrzylalem i musialem to napisac, szkoda tylko ze to moj pierszy post.
jc2006_TS
No i brawo dla Wolana tak powinni zachowywać sie kibice.Jestem kibicem Wisły i mówie że każdy kibic powinien się tak zachowywać.
A mam taką prośbe czy mógłby ktoś zuploadować ten of na inny serwer bo na rapidshre.de mam bana??

P.S. Jak byscie potrzebowali jakiś plików to polecam strone www.wislamulti.glt.pl są tam pliki z polskiej ligi i wszystkie z mundialu
grzesio1712
Co tu sie k... kroi? tongue.gif T-Mac w Jagiellonii wszystko w porządku, tylko Markiewicz na koncu nie ma "z". Jest tak: "Markiewic". Drobne uwagi co do taktyki ale te wszystkie błędy mozna zmienic sobie w edit.
PS. male pytanko co do stroi: nie chce mi sie czytac tych wszystkich 14-nastu stron, ale chcę wiedziec czy stroje będą w binach czy kitserverze (wiem ze jest to gdzies napisane, ale jak zaznaczylem nie chcę mi się czytać tongue.gif). Pozdrowienia ze słonecznego (być może juz za tydzien pierwszoligowego) Białegostoku tongue.gif
T-Mac
na obecna chwile podeszlem na sekunde do kompa
jutro bede mial wiecej czasu posprzatam w temacie ZNOWU, ale teraz tez sypne banami
torin
QUOTE(grzesio1712 @ Jun 13 2006, 20:23:03) [snapback]72505[/snapback]

Co tu sie k... kroi? tongue.gif T-Mac w Jagiellonii wszystko w porządku, tylko Markiewicz na koncu nie ma "z". Jest tak: "Markiewic". Drobne uwagi co do taktyki ale te wszystkie błędy mozna zmienic sobie w edit.
PS. male pytanko co do stroi: nie chce mi sie czytac tych wszystkich 14-nastu stron, ale chcę wiedziec czy stroje będą w binach czy kitserverze (wiem ze jest to gdzies napisane, ale jak zaznaczylem nie chcę mi się czytać tongue.gif). Pozdrowienia ze słonecznego (być może juz za tydzien pierwszoligowego) Białegostoku tongue.gif

Stroje beda na binach oraz bedzie kitserver poniewaz dla wielu klubow sa wiecej niz dwa stroje przygotowane.
Zagłębie
Jesli chodzi o Zaglebie Sosnowiec to najwiekszym bledem jest brak Dawida Skrzypka ktory juz od kilku sezonow jest podstawowym pilkarzem

jesli chodzi o lepsza noge to
Trescinski - lewa
Paczkowski - lewa
Chwalibogowski - lewa

pozycje na boisku
Trescinski - srodek obrony
Paczkowski - lewa obrona
Kloda - prawa obrona (czasami prawa pomoc)
Jankowski - srodek obrony
Malinowski - srodek pomocy

Tak to powinno wygladac http://i5.tinypic.com/14b5oc9.jpg
Oczywiscie w pierwszej 11 zamiast Bednara na prawym skrzydle Dawid Skrzypek

Kapitan - Hosic
Rzuty wolne - Wolanski
Lewy róg - Wolanski
Prawy rog - Chwalibogowski
Karny - Wolanski

I to chyba by bylo na tyle jesli jeszcze cos zauwaze to napisze
T-Mac
oo pieknie oto wlasnie chodzi
Dawida Skrzypka juz dorobilem
modzik
No to jeszcze raz o Ruchu:

Ustawienie 4-4-2 C3
IPB Image

Mala poprawca co do numerow:
Paśnik - 30 (chociaz na stronce napisane jest 25,ale w meczach wystepuje z 30)

Zawodnicy:
Nowakowi usuńcie to "II" za nazwiskiem
Ćwielong oprocz CF powinien miec tez AMF i SMF
Petasz zamiast WF powinien miec AMF i SMF

Wykonawcy ustaleni perfekcyjnie - widze,ze T-Mac skorzystales z moich podpowiedzi wink.gif

To w sumie bylo wszystko-co do statystyk,to juz nie bede swoich propozycji podawal,bo znowu zacznie sie jakas ostra wymiana pogladow huh.gif
Jeszcze bede to testowal i jak sie cos znajdzie,to dam jeszcze znac smile.gif
lodziak
Oprócz moich wcześniejszych wskazówek co do drużyny Widzewa, podam jeszcze kilka:

http://img157.imageshack.us/my.php?image=ustawienie5dq.jpg 3-5-2 B1

Brakuje zawodnika, który grał w podstawowym składzie Widzewa, jest to Piotrek Stawarczyk. Ma 190 centymetrów wzroztu i waży 83 kg. Gra na pozycji środkowego obrońcy, co do statów myślę, ze są podobne do Marcina Nowaka, tyle że ma lepszy strzał głową i jest troszkę wolniejszy. Pzdr.
TargeT
Witam!! Co do ustawienia Odry W. mogłoby być 4-5-1 z wysuniętym Wosiem (AMF) , reszta pomocy w lini.
ustawienie i taktyka
Zawodnicy:
Dudek - gra także na SB
Muszalik - gra także na SMF i jest prawonożny
Malinowski - prawonożny
Cichy - gra także na SB
Szymiczek - prawonożny, gra także na SMF, broń Boże na CF
Caniboł - gra także na SMF
Za Albingiera lepiej żeby był Świerzyński, przynajmniej wystąpił w kilku meczach.
kapitanem jest Woś tongue.gif biggrin.gif
Troche zmniejszyć statystyki Dudkowi a poleprzyć Szymiczkowi o ok.10 (chodzi o defensywne statystyki)
Jeżeli brakuje Wam jeszcze zdjęć to są na stronie głównej Odry :tutaj

a i jeszcze taka drobnostka,niektórzy piłkarze mają niewłaściwy wzrost. Na tej stronie są też te parametry(wzrost,waga)
To tyle. pozdro. Super robota smile.gif smile.gif
macq
Chcialem przede wszystkim zwrucic uwage na gwiazdki. Uwarzam ze za duzo zawodnikow ma gwiazdke przy dribble sa to:Sasin,Gajtkowski,Kaczmarek(KORONA),Cantoro(WISLA),Karwan(LEGIA)zamiast niego powinien miec Roger.Pichna 3gwiazdki o jedna za duzo(nie powinnien miec reaction).Reiss 2gwiazdki(jedna za duzo),nie porozumienie to gwiazdka dla Wlodarczyka przy scoring.Na 3 gwiazdki tylko Jelen zasluguje.Ouattara agression prawie max 97 zdecydowanie za duzo.A co do CRACOVI mysle ze Giza powinien miec chociarz 1gwiazdke przy 1 -Tch pass poniewarz czesto gra z pierwszej pilki i dlatego jest kadrowiczem, Pawlusinski Curling ok.65-70,Bania na tle PASOW troche za bardzo wyroznia sie wysokimi statami.Bardzo rozsadne staty ma ZAGLEBIE. Ogolnie to stats'y sa OK. SZacunek dla tworcow patch'a.
Lepper
Witam
Mysle że o tym wiecie ale i tak to napisze .
-w Wisle brakuje Clebera i Thwaite
-Zilic odszedł z .Płocka
-to samo Kazimierczak z Pogoni
-Quattara w Niemczech , Kucharski zakończył kariere , Korzym wraca do Legi
-Wiśniewski z Gormika do Cracowi
-Michał Golinski z Mariusz Mowlik z Lecha do Groclinu
-Bartczak z amici do Zagłebia

mam pytanie czy bedzie Amica czy już KKS Lech Poznań?
Lepper
I jeszcze jedno - dlaczego wszystkie stroje sa czarne?
naSs_no1
Witam
Mysle że o tym wiecie ale i tak to napisze .
-w Wisle brakuje Clebera i Thwaite
-Zilic odszedł z .Płocka
-to samo Kazimierczak z Pogoni
-Quattara w Niemczech , Kucharski zakończył kariere , Korzym wraca do Legi
-Wiśniewski z Gormika do Cracowi
-Michał Golinski z Mariusz Mowlik z Lecha do Groclinu
-Bartczak z amici do Zagłebia

gdybys czytal posty to bys wiedzial ze to nie sa sklady na obecna chwile tylko bazujace na sezonie ktory sie skonczyl wink.gif

I jeszcze jedno - dlaczego wszystkie stroje sa czarne?

to jest tylko OF ze skladami zeby sprawdzic czy sa poprawne ( te z sezonu ktory sie skonczyl biggrin.gif biggrin.gif ) oraz czy ustawienia druzyn oraz wykonawcow stalych fragmentow gry sie zgadzaja smile.gif a jezeli myslisz ze sam OF to caly patch to prawdziwy z ciebie Lepper laugh.gif
modzik
QUOTE(Lepper @ Jun 16 2006, 14:02:46) [snapback]72881[/snapback]

Ale ty jesteś zabawny Detox.Czy ja napisałem cos o tym że to pełny patch . Jak byś umiał czytac
to byś wiedział że nic takiego nie pisałem

Zabawny to ty jestes biggrin.gif Gdybys mial chociaz troche pojecia,to wiedzialbys,ze sam OF niczego nie zmienia oprocz statsow i ustawien ... laugh.gif Sam sobie przeczysz,wiec trudno cie zrozumiec blink.gif

PS. Panowie,jak tak poruszaja sie prace? Przyjmujecie jeszcze jakies poprawki,czy juz zamkneliscie ten etap i robiecie poprawki? Zycze powodzenia smile.gif
Lepper
A czy powiedziałem że mam o tym pojecie . Nie interesuja mnie tekie rzeczy tylko po prostu chcem pograc w lige polską .Nie kazdy siedzie przed komputerem czły dzień ja mam też inne zajęcia.
baski18
Witam, czas na WKP Lech Poznań:
Taktyka oraz podstawowa 11:
http://img145.imageshack.us/my.php?image=t...kaipod112ab.png

Zmiany parametrów poszczególnych piłkarzy:
P.Reiss: Short pass accuracy 73->77
Short pass speed 72->70
Team work ability 67->78
Dodatkowo gwiazdka !! Passing
Dlaczego zmienilem parametry ?? Piotrek ma najwiecej asyst w lidze to o czyms swiadczy pozatym czesto wraca pod swoje pole karne dlatego TWA tez zwiekszylem.

Buzała: Aggression 62->66
Balance 65->68
Gdy wchodzi na boisko zawsze walczy o pilke, nie czeka az ona do niego przyleci tylko on sam do niej biegnie, Balance dlaczego ?? swietnie panuje nad pilka kiedys zwodem przeszedl bramkarza.

Scherfchen: Stamina 77->81
Aggression 66->71
Dodatkowo gwiazdka Middle Shooting
Wszedzie go pelno dlatego wiecej aggression ale takze ma ciagle pelno energi wiele meczy gra do konca dlatego wiecej stamina, gwiazdka bardzo czesto probuje udezac zza pola karnego czesto mu sie udaje

Świerczewski: Dribble accuracy 70->68
Dribble speed 68->65
Lata robią swoje to juz nie to samo.

Samba: Mentality 67->64
Acceleration 78->80
Niestety nie wytrzymuje psychicznie pojedynkow z lepszymi zespolami, jest bardzo szybki !!

Wachowicz: Mentality 71->77
Shot Power 78-> 88
Long Pass accuracy 71->66
Long Pass speed 73->75
Weak foot accuracy 5->3
Weak foot freguency 5->2
Dodatkowo gwiazda Middle Shooting
Bardzo dobze przygotowany psychicznie czym zainponowal Czesiowy kiedy gralismy przeciw jego druzynie
Ma niesamowicie silne udezenie wielu uwaza ze najmocniejsze w Polskiej lidze. Niestety z celnoscia podan juz jest gorzej, Czesto popisuje sie tak zwanym "Krzyżakiem" Ze wzgledu na mocne udezenie czesto decyduje sie na strzal zza lini pola karnego.

Bosacki: Header 82->85
Jump 77->81
Mentality 67->80
Defence 74->79
Response 70->74
Dodatkowo dwie gwiazdki Sliding tackle oraz Covering
Ten kto ogladal mecz Polska-Niemcy potwierdzi moje korekty.

Mowlik: Jump 80->76
Header 78->75
Mialbyc wielkim talentem niestety jego potencjal juz sie skonczyl

Marciniak: Attack 60->71
Defence 70->66
Stamina 67->69
Top speed 77->75
Shot power 75->71
TWA 80->84
Moze nie kazdy wie ale ten mlody zawodnik w rezerwach Lecha gral na pozycji Ofensywnego lub Srodkowego pomocnika przez co czesto wlancza sie teraz do akcji ofensywnych,ma slabe udezenie ze wzgledu na gabaryty fizyczne. Czesto gra podaniami, zadko probuje idywidualnych akcji, mozliwe ze nie czyje sie jeszcze pewnie na pierwszoligowych boiskach.

Telichowski: Attack 66->64
Defence 70->68
Balance 73->70
Dribble accuracy 70->68
Dribble speed 73->70
Błazej coraz zadziej wlacz sie w akcje ofensywne zespolu, jenak takze widoczne sa braki w grze defensywnej.

Anderson: Short pass accuracy 51->70
Short pass speed 58->69
Jest bardzo spokojny(czasami az za) nie wybija pilek na oslep tylko prubuje rozegrac je do boków lub do partnera przed soba robi to bardzo dokaldnie. Ma 24 lata a nie 20 smile.gif

Goliński(Michał): Wszystkie atrybuty -1

Po epizocie w Grodzisku ten zawodnik stracil swoje najlepsze cechy, nie potrafi juz tak swietnie rozgrywac pilek prostopadlych, takze szybko traci pilke, wiekszosc jego podan byla niecelna.

Kotorowski: Goal keeping skills 80->81

Po mimo kilku wpadek, jest to dobry bramkarz.

Piątek: Goal keeping skills 80->83

Lepszy od Kotora na pewno dlatego w statatch tez musi posiadac wiecej

Pytanie do osob robiacych patch ... Gdzie jest Tomek Iwan tongue.gif ??

Pozdro
rangiz
Musze nie zgodzic sie z kolegą po szalu smile.gif odnosnie Swierczewskiego.Oprocz szybkosci,jesli ten zawodnik bedzie mial reszte statsow nizej od Sobolewskiego czy Cantoro,to patch nie bedzie odzwierciedlal minionego sezonu-niezaprzeczalnego faktu-Swierczewski to najlepszy Defensywny pomocnik w orange.Natomiast poprawil bym troche Reissa,szczegolnie w podaniach,najlepszy asystent ligi i jeden z najlepszych napastnikow zarazem

P.Reiss: Short pass accuracy 73->82
Short pass speed 72->76

Mowlika nie zmieniac...

Świerczewski: Dribble accuracy 70->73
Dribble speed 68->72
Odnosnie Swira:nie dosc ze swietny w destrukcji to potrafi takze wymanewrowac przeciwnika mimo swoich lat.

Samba Ba nie gral w podstawowym skladzie Lecha,czesciej byl graczem rezerw wiec umieszczac go w 1 skladzie troche glupio by bylo.
kamillo1985
No widzę że ludzie dobrą robotę robią. Ja właśnie Polską Ligę robię na ps2. Troche jest roboty. Zrobiłem jakieś 70% a tu proszę. No no czekam na wydanie tego of-a już gotowego. Pozdrawiam i wielkie Dzięki dla ludi którzy robią kawał dobrej roboty.
modzik
Widze,ze w tym temacie zapanowala jakas dziwna cisza ... huh.gif Chcialem sie zapytac,czy prace nad tym patchem nadal sa prowadzone? Bo szkoda byloby,zeby ten projekt umarl smiercia naturalna wink.gif
Levis17
Niewiem czemu ale w ym temacie zapanowala jakas niezreczna cisza unsure.gif moze by ktos łaskawie napisal co sie dzieje tym patchem cool.gif moze panowie potrzebuja jakies pomocy??
walczu
Cisza przed burzą
T-Mac
narazie to sie nic nie dzieje
postanowilismy sobie zrobic wakacje
ostatnio malo siedze przy pc, torina tez nie ma
patch wyjdzie nie pekajcie smile.gif
rangiz
Nie chcialbym nikogo niepokoic,ale jak patch wyjdzie wraz z rozpoczeciem nowego sezonu to juz bedzie po wszystkim mad.gif
T-Mac
czemu ?? smile.gif
sie zrobi aktualizacje skladow i po ptokach
modzik
QUOTE(T-Mac @ Jun 25 2006, 14:59:13) [snapback]74445[/snapback]

czemu ?? smile.gif
sie zrobi aktualizacje skladow i po ptokach

swiete slowa smile.gif najwazniejsze,to uporac sie z cala reszta-bo uptade skladow to najmniejszy problem smile.gif pozostaje nam tylko czekac .... wink.gif
pesfreeq
Powerpatch to najlepszy dodatek jaki powstał do PES5... niszczy konkurencje w przedbiegach tongue.gif dlatego z niecierpliwością czekam na wersję z Orange Ektraklasą smile.gif Chłopaki dzięki wielkie, że odwalacie kawał tak dobrej roboty wink.gif
Kropa
W nowym sezonie Lech połączy się z Amicą,Polonia będzie już w drugiej lidze,a Widzew i ŁKS w pierwszej. Być może niektóre zespoły zmienią stroje,kilku nowych graczy błyśnie na początku sezonu-mimo wszystko nieco pracy będzie...
micu0890
Patch wyjdzie chociaz pod koniec lipca??????????? unsure.gif
T-Mac
wogole nie wyjdzie
modzik
QUOTE(micu0890 @ Jun 26 2006, 13:52:24) [snapback]74613[/snapback]

Patch wyjdzie chociaz pod koniec lipca??????????? unsure.gif

Ludzie nie zadawajcie takich durnych pytan ... bo to niczemu nie sluzy i pozniej sa takie odpowiedzi jak Timaca ...

QUOTE(T-Mac @ Jun 26 2006, 13:53:17) [snapback]74614[/snapback]

wogole nie wyjdzie

mowisz powaznie? huh.gif

Oby nie. I nie zadawajcie wiecej takich pytan. Patch wyjdzie wtedy kiedy bedzie skonczony - na pewno sie doczekacie. Cierpliwosci.
micu0890
Pardom macie racje - glupie pytanie sad.gif . Zapomnialem ze do czegos tak duzego zeby bylo wykonane perfekcyjnie trzeba czasu. PZDR
INTELEKT
Jest jakiś program którym można eksportowac statystyki z Football Managera 2006 do PES'a 4, albo jakiś który może pomóc w eksportowaniu tych statystyk?
modzik
QUOTE(INTELEKT @ Jun 27 2006, 08:43:41) [snapback]74714[/snapback]

Jest jakiś program którym można eksportowac statystyki z Football Managera 2006 do PES'a 4, albo jakiś który może pomóc w eksportowaniu tych statystyk?

Intelektem to ty raczej nie grzeszysz ... gdzie ty takie pytania zadajesz??? Najpierw poszukaj w sekcji download tej albo innej stronki,a dopiero pozniej sie pytaj w odpowiednim miejscu. mad.gif
T-Mac
patch wyjdzie ale obecnie mamy wakacje wiec troche luzu jest po 40 stopniu w sloncu nie mam zamiaru siedziec przed kompem obciekajac potem troche luzu
Levis17
QUOTE(modzik @ Jun 27 2006, 10:55:21) [snapback]74738[/snapback]

Intelektem to ty raczej nie grzeszysz ... gdzie ty takie pytania zadajesz??? Najpierw poszukaj w sekcji download tej albo innej stronki,a dopiero pozniej sie pytaj w odpowiednim miejscu. mad.gif

Ty te nie, kim ty jestes zeby wszystkich pouczac?? pozjadales wszystkie rozumy i... daj sobie spokoj
nic tylko wszystkim mowisz co maja robic; chce sie chlopak o cos zapytac to niech pytan(najwyzej mu nikt nie odp) a ty zaraz jak jakis bog
zejdz na zemie jestes zwyklym userem biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.