Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Węgluś
QUOTE(lux @ Jul 19 2006, 17:43:45) [snapback]79089[/snapback]

Siemka mam problem przy włączaniu meczu wyrzuca mnie do windowsa i wyskakuje błąd z góry dzieki

otwórz gre przez 3dAnalyze też tak miałem.
Torin lub ktoś inny z ekipy PATCHa kiedy będzie UPDATE?
geforc
ten Tutorial jest tak zrobiony ze ja nic nierozumiem , otwiera pelno tych folderow niewiem po jaki kij :/ , tworzy cos niewiem wogole co w PP bylo elegancko zrobione

niestety , nieda sie zainstalowac 2 gier na jednym systemie :/ niewiem kto pisal ze mozna :/ pierw pomyslec pozniej pisac ludzie
Węgluś
a teraz pytanie: czy moge zainstalować na czystego PESa patcha ORANGE wg. tutoriala z PP?
Scooby-Doo
[quote name='Fajnicki' date='Jul 19 2006, 17:37:58' post='79087']
Problem nie pojawia się, kiedy miast całego "save" kopiujemy do dokumenty/konami/save TYLKO plik KONAMI-ORANGPES5OPT.

Zrobiłem tak i dalej mi sie to ponawia :/
matrix
No dobra to tera mój problemik tongue.gif patchyk niby chodzi mi w 100% ale za każym razem jak odpalam to musze (tak jak bym wgrywał po raz pierwszy pesa) wpisać swoje imie - to flustrujące za każdym odpaleniem gry wpisywać, później gdy chciałem coś zmienić w edit mode wyłączyłem gre, właczyłem ją ponownie i .... moje zmiany w edit mode nie doszły do skutku... znowu jakbym pierwszy raz odpalał gre,
timak, torin - HELP smile.gif
TargeT
Mam pytanie bo już jestem skołowany. Wg. readme_pl.txt podstawą Patcha OE jest PP2.6, a niektórzy tu piszą że czysta gra???? blink.gif sam już nie wiem sad.gif prosze o szybką odpowiedź. dzięki rolleyes.gif
lux
Tak tylko jak 3dAnalyze ustawić aby działało
Węgluś
QUOTE(pablo TS @ Jul 19 2006, 15:14:10) [snapback]79030[/snapback]

http://www.sendspace.com/file/mixze2 masz tu na sendspace. biggrin.gif

EDIT: Patrz naprawde zajefajny i GOOD JOB!!!!! Czekam teraz na update z nowymi strojami i składami na sezon 2006/2007 tongue.gif PoZdRo

tu nie ma max kasy
QUOTE(lux @ Jul 19 2006, 18:40:44) [snapback]79114[/snapback]

Tak tylko jak 3dAnalyze ustawić aby działało

ja tam nic nie ustawialem

PROSZĘ O OFa Z MAX KASĄ
lux
No to sobie nie pogram w Orange ekstraklase ale dzieki
Węgluś
QUOTE(lux @ Jul 19 2006, 19:04:21) [snapback]79121[/snapback]

No to sobie nie pogram w Orange ekstraklase ale dzieki

zacznij ustawiac i sam bedziesz wiedzial jak
pablo TS
QUOTE(matrix @ Jul 19 2006, 18:29:13) [snapback]79109[/snapback]

No dobra to tera mój problemik tongue.gif patchyk niby chodzi mi w 100% ale za każym razem jak odpalam to musze (tak jak bym wgrywał po raz pierwszy pesa) wpisać swoje imie - to flustrujące za każdym odpaleniem gry wpisywać, później gdy chciałem coś zmienić w edit mode wyłączyłem gre, właczyłem ją ponownie i .... moje zmiany w edit mode nie doszły do skutku... znowu jakbym pierwszy raz odpalał gre,
timak, torin - HELP smile.gif

A masz w moich dokumentach dwa pliki opcji?? To znaczy KONAMI...ORANGEOPT i KONAMI...OPT??

PS. Na stadionie Cracovii kibice nie siedza na trybunach tylko w powietrzu to znaczy siedzą nad trybunami tongue.gifi wszystko inne jest spox (wgrywałem wszystko krok po kroku według tutoriala).

PS.2. @Węgluś tobie chodzi o to żeby było max kasy i wykupione wszystko w sklepie czy tylko wykupione wszystko w sklepie i troche kasy bo z tego co ja wiem jest tylko to.
zetor5211
a ma ktos moze przyspiewki wisly albo legii ?? jak tak to pliska zarzućcie
Scooby-Doo
Ja mam ten sam problem co matrix i dokumentach mam ORANGEOPT tylko i za każdym odpaleniem jest to samo a jak podam ten sam profil to jest okienko i do wyboru można nałożyć lub cancel co nie wybiore wychodzi na to samo :/
Węgluś
QUOTE(pablo TS @ Jul 19 2006, 19:08:44) [snapback]79123[/snapback]

A masz w moich dokumentach dwa pliki opcji?? To znaczy KONAMI...ORANGEOPT i KONAMI...OPT??

PS. Na stadionie Cracovii kibice nie siedza na trybunach tylko w powietrzu to znaczy siedzą nad trybunami tongue.gifi wszystko inne jest spox (wgrywałem wszystko krok po kroku według tutoriala).

PS.2. @Węgluś tobie chodzi o to żeby było max kasy i wykupione wszystko w sklepie czy tylko wykupione wszystko w sklepie i troche kasy bo z tego co ja wiem jest tylko to.

mi obojętne. bo w tym co ktoś zarzucił to nie ma ani wykupione ani kasy nie ma. zainstalowalem wg. tutka z PP i nie mowi mi kolo nazw ŁKSu i WIDZEWa i nie ma nazw na koszulkach WIDZEWa. może zaintaluje wg. tutka bo jutro format. ale czy zła instalka jest tego przyczyną?
pablo TS
QUOTE(Scooby-Doo @ Jul 19 2006, 19:13:35) [snapback]79125[/snapback]

Ja mam ten sam problem co matrix i dokumentach mam ORANGEOPT tylko i za każdym odpaleniem jest to samo a jak podam ten sam profil to jest okienko i do wyboru można nałożyć lub cancel co nie wybiore wychodzi na to samo :/

Bo musisz miec jeszcze plik opcji ten podstawoy to znaczy ten co sie robi przy instalacji. Ściągnij se z neta byle jaki i wklej tam gdzie masz ORANGEOPT i musisz mieć dwa i wtedy będzie GOOD. Ja jak zostawiłem tylko ORANGEOPT to to samo mi sie dzialo ale jak przywrocilem tamten to dziala poprawnie.
jacekz40
A czemu u niektórych zawodników Widzewa Łódź nie widać oznaczenia pozycji na której grają (dotyczy kilku rezerwowych), narazie zauważyłem to u widzewiaków, być moze inne drużyny też tak mają. W edit player widać pozycję blink.gif . Pozdrawiam
Scooby-Doo
Dzieki stary działa biggrin.gif
pablo TS
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 19:16:02) [snapback]79126[/snapback]

mi obojętne. bo w tym co ktoś zarzucił to nie ma ani wykupione ani kasy nie ma. zainstalowalem wg. tutka z PP i nie mowi mi kolo nazw ŁKSu i WIDZEWa i nie ma nazw na koszulkach WIDZEWa. może zaintaluje wg. tutka bo jutro format. ale czy zła instalka jest tego przyczyną?

Tutaj masz na rapidzie ten plik opcji i on sie nazywa KONAMI-ORANGPES5OPT i w moich dokumentach musisz mieć jeszcze KONAMI-WIN32PES5OPT i bedzie działać. PoZdRo

QUOTE(jacekz40 @ Jul 19 2006, 19:18:21) [snapback]79128[/snapback]

A czemu u niektórych zawodników Widzewa Łódź nie widać oznaczenia pozycji na której grają (dotyczy kilku rezerwowych), narazie zauważyłem to u widzewiaków, być moze inne drużyny też tak mają. W edit player widać pozycję blink.gif . Pozdrawiam

Ja mam wszystko wporzo oprocz tego stadionu. Moze zle cosik Ci sie wgrało :/
kroczek
wiem ze to pytanie juz bylo ale nie zauwazylem odpowiedzi-czy moge zainstalowac na czystego pesa tak zeby jedna gra byla?prosze o szybka odpowiedz sad.gif
pablo TS
QUOTE(kroczek @ Jul 19 2006, 19:21:50) [snapback]79131[/snapback]

wiem ze to pytanie juz bylo ale nie zauwazylem odpowiedzi-czy moge zainstalowac na czystego pesa tak zeby jedna gra byla?prosze o szybka odpowiedz sad.gif

Nawet musisz instalowac na czystego PESa. Tylko po instalacji masz dwie ikony PES5.exe i Orange Patch.exe i uruchamiasz przez to drugie.
Węgluś
ej czy wy też tak macie, że nie ma nazwisk na koszulkach zawodników Widzewa? i czy też wam komentator nie wymawia na początlu meczu nazw Widzewa i łks-u?
T-Mac
PLIKI DO 1 wersji PES5 na kompie
http://rapidshare.de/files/26297766/1_WERJSA_GRY.rar.html
jak mamy jedna wersje nie uzywamy gameservera
pablo TS
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 19:23:42) [snapback]79134[/snapback]

ej czy wy też tak macie, że nie ma nazwisk na koszulkach zawodników Widzewa? i czy też wam komentator nie wymawia na początlu meczu nazw Widzewa i łks-u?

Mi sie wydaje że komentator wymawia tylko Legii i Wisły Kraków. Ja słyszałem tylko Wisły.
T-Mac
QUOTE(pablo TS @ Jul 19 2006, 19:24:59) [snapback]79136[/snapback]

Mi sie wydaje że komentator wymawia tylko Legii i Wisły Kraków. Ja słyszałem tylko Wisły.

tak
wymawia wisle i legie nie mialem czasu by zrobic wiecej ;/
pablo TS
T-Mac ta nowa wersja stadionu Cracovii co jest na temacie Gwidona to jest w patchu czy jakaś starsza?? Bo tak jak pewnie już wiesz kibice siedzą nad trybunami. tongue.gif
kroczek
Nie chce tym pytaniem nikogo obrazic,ale czy komus ten patch dziala w 100% poprawnie?
geforc
ja nie probowalem jeszcze instalowac , jak zobaczylem tą mieszanine w tutorial to sie za glowe zlapalem , tu tworzenie jednego folderu tu drugiego pozniej kopiowanie z tego do tego OMG w PP bylo elegancko przejzyscie , cos czuje ze tez bede miec problemy z tym patchem , ale wezme sie za niego jak skoncze sezon w ML Villarealem :]
Węgluś
QUOTE(T-Mac @ Jul 19 2006, 19:26:52) [snapback]79137[/snapback]

tak
wymawia wisle i legie nie mialem czasu by zrobic wiecej ;/

T-Mac mam dwa pytania
1) Kiedy będzie UPDATE, ponieważ wyjeżdżam w sobote na 3 tygodnie i jak wróce chce wiedzieć gdzie(data) go szukać.
2) Czy jak zainstaluje ORANGE PATCHa tak jak PP to będzie działał poprawnie??
Counter
Mam wielką prośbę niech ktoś zamieści patcha na http://www.megaupload.com/. Mam modem więc mam strasznie wolny internet więc używam wspomagaczy typu: FlashGet itd. A Rapid i ten drugi serwer na którym został zamieszony ten patch nie współpracują z FlashGetem. A megaupload właśnie współpracuje. Dzisiaj zaczołem ściągać patcha "na sucho", na 91 % rozłączył mi się internet i zresetowało się całe połączenie więc chciałbym sobie ściągnąc z wspomagaczem bo wtedy nie utracę danycg. Kieruję to do wszystkich którzy mają choć trochę czasu na pomoc innym forumowiczom.

Edit: Może być każdy serwer tylko żeby chodził wspomagacz. Najlepiej filefront lub megaupload

Z góry dzięki.
czlapka
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 21:23:42) [snapback]79134[/snapback]

Węgluś na tych strojach Widzew nie miał w 2 lidze nazwisk, będzie je miał na nowych strojach PUMY ale jeszcze nie wiadomo jak wygladają
michup
Siemka wszystkim! To mój 1 post biggrin.gif i w nim mam do was pytanie. Bo właśnie ściągam 4 part i chciałbym wiedzieć czy ten patch jest kompatybilny superpatchem?? blink.gif Bo ja właśnie tego posiadam.
pablo TS
Mam pytanko czy musze PESa włączać przez ORANGE PATCH.exe czy czasem moge przez PES5.exe??

Jeszcze jedno mam propozycje czy niemoglibyście zrobić Classic Poland za jakąś drużynę klasyczną w europie?? Np. za Classic Italy. biggrin.gif

QUOTE(michup @ Jul 19 2006, 19:49:02) [snapback]79149[/snapback]

Siemka wszystkim! To mój 1 post biggrin.gif i w nim mam do was pytanie. Bo właśnie ściągam 4 part i chciałbym wiedzieć czy ten patch jest kompatybilny superpatchem?? blink.gif Bo ja właśnie tego posiadam.

MUSISZ INSTALOWAĆ NA CZYSTEGO PESA!!!!!

QUOTE(kroczek @ Jul 19 2006, 19:33:02) [snapback]79140[/snapback]

Nie chce tym pytaniem nikogo obrazic,ale czy komus ten patch dziala w 100% poprawnie?

Mi działa poprawnie w 100 %!!!!
devilart
mi działa wszystko super, naprawde świetna robota. Tylko nie gra mi jedna rzecz za każdym razem jak włączam gre to musze się wpisywać a zrobiłem wszystko tak jak jest przedstawione w tutiorialu. T-MAC lub ktokolwiek macie jakieś sugestie? z góry dzięki za pomoc
pablo TS
QUOTE(devilart @ Jul 19 2006, 19:53:31) [snapback]79152[/snapback]

mi działa wszystko super, naprawde świetna robota. Tylko nie gra mi jedna rzecz za każdym razem jak włączam gre to musze się wpisywać a zrobiłem wszystko tak jak jest przedstawione w tutiorialu. T-MAC lub ktokolwiek macie jakieś sugestie? z góry dzięki za pomoc

Jezeli Ci chodzi o to ze musisz wpisywac nazwe OPT to musisz miec w moich dokumentach dwa pliki WIN32OPT i ORANGEOPT. Aha już mi działa ten stadion Cracovii dobrze, ściągłem nowy z tematu Gwidona. PoZdRo
michup
Sorka wycofuje juz wiem. POZDRO smile.gif
kroczek
Wiem,ze zadaje glupe pytania ,ale ja na prawde jestem tepy jesli chodzi o instalowanie patchy.Wypakowale wszystkie pliki i nie mam tego pliku co sie go przez dkz instaluje tak jak w pp.Czy jest tam jakas inna ikona?
Maharadza
hm ten tutorial jest z deczka zakręcony,ale jesli dobrze wywnioskowalem z niego to nie moge miec dwoch pesów ,tzn bardziej chodzi mi o to ze chcialbym dalej grac swoj sezon w master league ;/ a jak zainstaluje orange patcha to nie bede mogl go kontynuowac :/
Kriss91
Dawno nikt nie pisał tu żadnego problemu, więc ja muszę to przełamać tongue.gif Otóż ściągnąłem wszystkie części patcha, wrzuciłem do jednego folderu, zacząłem rozpakowywać, rozpakowywało się do 2 części patcha. Rozpakowała się 1sza potem 2ga część patcha i kaplica. Tak jakby rozpakowywanie się zakończyło. Nie wyskoczył mi żaden błąd, poprostu okienko rozpakowywania się zamknęło. Każda część patcha ma u mnie
98 078 kb, oprócz ostatniej, która ma 92 370 kb. HELP!!
lukasz0
dlaczego nie mozna wgrac nowych butow sad.gif ?

aa co do całości to SUPER

EDIT: ok.. juz wiem ...
grzesio1712
czy uzywajac tego gameservera bede mogl zagrac jeszcze kiedykolwiek na starym powerpatchu bez Orange Ekstraklasy??
Węgluś
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 19:42:42) [snapback]79145[/snapback]

T-Mac mam dwa pytania
1) Kiedy będzie UPDATE, ponieważ wyjeżdżam w sobote na 3 tygodnie i jak wróce chce wiedzieć gdzie(data) go szukać.
2) Czy jak zainstaluje ORANGE PATCHa tak jak PP to będzie działał poprawnie??

odpowiesz?

Kiedy będzie UPDATE
Wtedy, kiedy będzie. Pomyśl przez chwilę, że przecież nie podamy teraz dokładnej daty, a nawet godziny.

QUOTE(czlapka @ Jul 19 2006, 19:43:06) [snapback]79147[/snapback]

Węgluś na tych strojach Widzew nie miał w 2 lidze nazwisk, będzie je miał na nowych strojach PUMY ale jeszcze nie wiadomo jak wygladają

a ja nie mam wszystkich blink.gif
QUOTE(kroczek @ Jul 19 2006, 20:07:06) [snapback]79156[/snapback]

Wiem,ze zadaje glupe pytania ,ale ja na prawde jestem tepy jesli chodzi o instalowanie patchy.Wypakowale wszystkie pliki i nie mam tego pliku co sie go przez dkz instaluje tak jak w pp.Czy jest tam jakas inna ikona?

musi być. obejrzyj tutka

QUOTE(Kriss91 @ Jul 19 2006, 20:08:57) [snapback]79158[/snapback]

Dawno nikt nie pisał tu żadnego problemu, więc ja muszę to przełamać tongue.gif Otóż ściągnąłem wszystkie części patcha, wrzuciłem do jednego folderu, zacząłem rozpakowywać, rozpakowywało się do 2 części patcha. Rozpakowała się 1sza potem 2ga część patcha i kaplica. Tak jakby rozpakowywanie się zakończyło. Nie wyskoczył mi żaden błąd, poprostu okienko rozpakowywania się zamknęło. Każda część patcha ma u mnie
98 078 kb, oprócz ostatniej, która ma 92 370 kb. HELP!!

też tak miałem otwórz folder gdzie masz wypakowanego. powinno tam być:folder kitserver, folder save, plik DKZ e_text, plik DKZ Orange_Ekstraklasa, aplikacja OrangePatch, PES5 .exe, aplikacja PowerPatch, readme_pl, spakowany Tutorial_Video
Levis17
Super ten patch!!! gram i czekam na update
POZDRAWIAM
Kriss91
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 20:22:22) [snapback]79165[/snapback]

też tak miałem otwórz folder gdzie masz wypakowanego. powinno tam być:folder kitserver, folder save, plik DKZ e_text, plik DKZ Orange_Ekstraklasa, aplikacja OrangePatch, PES5 .exe, aplikacja PowerPatch, readme_pl, spakowany Tutorial_Video

Mam tylko folder kitserver i e_text.afs.
lenczyk22
Mam pytanko czy Orange patch da radę odpalić za pomocą 3d analizer ??
Jak tak próbuje to uruchamia mi się ten program gdzie się wybiera na jakiej wersji grać czy pp czy orange\
Help ME pliss !! !! !!
LUBER
Czesc!

Mam kilka pytan!

1) Aby patch działał poprawinei potrzebuje najnowszej wersji Power Patcha czy moze byc v2.1?
2)Czy w tym Patchu sa zawarte najnowsze składy?Poprawione umiejetnosci?Sklady reprezentacji?
3)Bewnie patch WYPAS?
4)Patch oparty jest na bazie PP?
texas23
zadam durne pytanie smile.gif ale musze zapytac. ilu pilkarzy z orange ekstraklasy ma zrobionie twarze bo nie wiem czy cos zanistalowalem zle czy co poniewaz nie ma duzo nowych twarzy smile.gif bez obrazy dla tworcow bo patch jest prefect biggrin.gif tylko z ciekawosci sie pytam
Węgluś
QUOTE(LUBER @ Jul 19 2006, 20:31:03) [snapback]79170[/snapback]

Czesc!

Mam kilka pytan!

1) Aby patch działał poprawinei potrzebuje najnowszej wersji Power Patcha czy moze byc v2.1?
2)Czy w tym Patchu sa zawarte najnowsze składy?Poprawione umiejetnosci?Sklady reprezentacji?
3)Bewnie patch WYPAS?
4)Patch oparty jest na bazie PP?

instalujesz na czystego PESa i nie potrzebujesz PP, możesz grać tylko na OEP. Transfery i umiejętności będą w UPDATE'cie. Pewnie Wypas, Patch oparty na PP 2.6

QUOTE(texas23 @ Jul 19 2006, 20:36:45) [snapback]79173[/snapback]

zadam durne pytanie smile.gif ale musze zapytac. ilu pilkarzy z orange ekstraklasy ma zrobionie twarze bo nie wiem czy cos zanistalowalem zle czy co poniewaz nie ma duzo nowych twarzy smile.gif bez obrazy dla tworcow bo patch jest prefect biggrin.gif tylko z ciekawosci sie pytam

nie wszystkie twarze są zrobione wink.gif
texas23
dzieki węgluś za odpowiedz biggrin.gif juz myslalem ze cos zle zrobilem smile.gif

ps.ej mozna zmienic rekawice bramkarzowi przy wyborze kitsow bo pokazuje sie jakas ikona przy wyborze strojow juz przed samym meczem i nie wiem co to znaczy
Maharadza
da sie odpalic tego patcha przez 3d analyzera?? bo mam ta felerna karte MX ale power patch mi chodzi ,ale jak mam uruchomic tego patcha przez ten program?

dalem rade tongue.gif wystarczy zaznaczyc w 3d analyzerze normalnie plik pes5.exe a nie orange.exe tongue.gif
ale jak sie uruchomi ten plik to np muza pozostaje z powerpatcha a nie z orange patcha i wogole mordki to normalne sa ;/ nawet reiss nie jest do siebie podobny hehe
Kriss91
Odpowie mi ktoś na moje pytanie?? Samo pytanie wyżej. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.