QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 19:42:42) [snapback]79145[/snapback]
T-Mac mam dwa pytania
1) Kiedy będzie UPDATE, ponieważ wyjeżdżam w sobote na 3 tygodnie i jak wróce chce wiedzieć gdzie(data) go szukać.
2) Czy jak zainstaluje ORANGE PATCHa tak jak PP to będzie działał poprawnie??
odpowiesz?
Kiedy będzie UPDATEWtedy, kiedy będzie. Pomyśl przez chwilę, że przecież nie podamy teraz dokładnej daty, a nawet godziny.QUOTE(czlapka @ Jul 19 2006, 19:43:06) [snapback]79147[/snapback]
Węgluś na tych strojach Widzew nie miał w 2 lidze nazwisk, będzie je miał na nowych strojach PUMY ale jeszcze nie wiadomo jak wygladają
a ja nie mam wszystkich
QUOTE(kroczek @ Jul 19 2006, 20:07:06) [snapback]79156[/snapback]
Wiem,ze zadaje glupe pytania ,ale ja na prawde jestem tepy jesli chodzi o instalowanie patchy.Wypakowale wszystkie pliki i nie mam tego pliku co sie go przez dkz instaluje tak jak w pp.Czy jest tam jakas inna ikona?
musi być. obejrzyj tutka
QUOTE(Kriss91 @ Jul 19 2006, 20:08:57) [snapback]79158[/snapback]
Dawno nikt nie pisał tu żadnego problemu, więc ja muszę to przełamać

Otóż ściągnąłem wszystkie części patcha, wrzuciłem do jednego folderu, zacząłem rozpakowywać, rozpakowywało się do 2 części patcha. Rozpakowała się 1sza potem 2ga część patcha i kaplica. Tak jakby rozpakowywanie się zakończyło. Nie wyskoczył mi żaden błąd, poprostu okienko rozpakowywania się zamknęło. Każda część patcha ma u mnie
98 078 kb, oprócz ostatniej, która ma 92 370 kb. HELP!!
też tak miałem otwórz folder gdzie masz wypakowanego. powinno tam być:folder kitserver, folder save, plik DKZ e_text, plik DKZ Orange_Ekstraklasa, aplikacja OrangePatch, PES5 .exe, aplikacja PowerPatch, readme_pl, spakowany Tutorial_Video