Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
modzik
od pytan tego typu sa odpowiednie miejsca ... a nie smietnik z forum robic.
a co do twojej wypowiedzi to "..." i nic wiecej.
Wo(L)aN
QUOTE(modzik @ Jun 27 2006, 18:10:18) [snapback]74828[/snapback]

zwyczajna wazalinka tongue.gif
Levis17
QUOTE(modzik @ Jun 27 2006, 18:10:18) [snapback]74828[/snapback]

Daruj sobie (dziecko neostrady) kim ty jestes zeby wszystkich pouczac??
jesli chcesz pouczac to zapisz sie do jakiegos poradnika rodzinnego albo itp

QUOTE(Wo(L)aN @ Jun 27 2006, 18:30:46) [snapback]74831[/snapback]

zwyczajna wazalinka tongue.gif

Trafiles w samo sedno!!Przyznaje ci racje choc jestes kibicem Legi( a ja Wisły)
ale mysle ze Legia ma tez normalnych, kulturalnych kibicow wink.gif
modzik
smieszni jestescie ... jak tylko ktos chce utrzymac jakis porzadek na forum,to od razu go butuja ... nie raz tak bylo,ale mnie to nie zraza. No coz sa tacy,ktorzy lubia tylko komentowac, a robic to sie nie chce. Najlepiej,to pozniej samemu narzekac,jaki to smietnik i w ogole. A dzieckiem neostrady,to mozesz nazywac swoja stara,bo ja sobie tego nie zycze! Jak chcecie pogadac,to walcie na PW - z checia pokonwersuje cool.gif

Edit:
Chamstwa tolerować nie moge. +30%! mad.gif

Levis17
QUOTE(modzik @ Jun 27 2006, 18:40:38) [snapback]74834[/snapback]

smieszni jestescie ... jak tylko ktos chce utrzymac jakis porzadek na forum,to od razu go butuja ... nie raz tak bylo,ale mnie to nie zraza. No coz sa tacy,ktorzy lubia tylko komentowac, a robic to sie nie chce. Najlepiej,to pozniej samemu narzekac,jaki to smietnik i w ogole. A dzieckiem neostrady,to mozesz nazywac swoja stara,bo ja sobie tego nie zycze! Jak chcecie pogadac,to walcie na PW - z checia pokonwersuje cool.gif

od mojej matki sie odwal gowniarzu!!tez jestem ze slaska i szanuje Ślązakow ale widze ze ty to jakis margines!!i pedal zarazem!!nikt ci nie karze utrzymywac pozadku na forum bo nie ty jestes adminem stworz sobie swij temat to se bedziesz pilnowal pozadku a narazie jestes zwyklym gogusiem!!i L4m3rs3m!!
modzik
QUOTE(Levis17 @ Jun 27 2006, 18:44:55) [snapback]74835[/snapback]

od mojej matki sie odwal gowniarzu!!tez jestem ze slaska i szanuje Ślązakow ale widze ze ty to jakis margines!!i pedal zarazem!!nikt ci nie karze utrzymywac pozadku na forum bo nie ty jestes adminem stworz sobie swij temat to se bedziesz pilnowal pozadku a narazie jestes zwyklym gogusiem!!i L4m3rs3m!!

ale ty sie podniecasz ... wyzywasz ... tylko po co? swoj poziom pokazales piszac do mnie na PW biggrin.gif

PS.
@Timac mam nadzieje,ze upaly szybko sie skoncza i dokonczycie swoje dzielo ! tongue.gif

PS. 2
Levis ... a teraz moze byc?
Levis17
QUOTE(modzik @ Jun 27 2006, 18:49:32) [snapback]74836[/snapback]

ale ty sie podniecasz ... wyzywasz ... tylko po co? swoj poziom pokazales piszac do mnie na PW biggrin.gif

Czemu zasmiecasz forum nie piszac na temat??prostak

ps modzik cos ci te upaly szkodza wink.gif
modzik
dobra zakonczmy ta klotnie,bo to do niczego nie prowadzi. Szkoda zycia na takie jadki. Cieszy mnie to,ze masz takie zdanie o Ślązakach i niech tak zostanie. A mnie faktycznie troche ponioslo,ale nie lubie jak ludzie najpierw cos pisza zanim samemu chociaz przez chwilke poszukac,albo poczytac. Ja juz nie mam zamiaru sie z nikim klocic. Amen.

Levis ... wiem,ze na pewno poczules sie urazony za co Cie przepraszam ... tyle z mojej strony.
Levis17
QUOTE(modzik @ Jun 27 2006, 18:58:10) [snapback]74840[/snapback]

dobra zakonczmy ta klotnie,bo to do niczego nie prowadzi. Szkoda zycia na takie jadki. Cieszy mnie to,ze masz takie zdanie o Ślązakach i niech tak zostanie. A mnie faktycznie troche ponioslo,ale nie lubie jak ludzie najpierw cos pisza zanim samemu chociaz przez chwilke poszukac,albo poczytac. Ja juz nie mam zamiaru sie z nikim klocic. Amen.

Levis ... wiem,ze na pewno poczules sie urazony za co Cie przepraszam ... tyle z mojej strony.

Spoko, mnie tez nosilo dry.gif fajnie ze doszlismy do porozumienie ze ta jadka byla nepotrzebna.
Ja tez cie przepraszam za moje slowa ktore cie urazily szacunek i respecy cool.gif
prutek
A powiedzcie mi czy teraz nie zasmiecacie forum... dry.gif

A propo tematu: T-mac, looz, przeciez niekazdemu chce sie siedziec przykompie, ci co czekaja, to napewno scigna tego patcha.
Levis17
Ale ucichlo w temacie unsure.gif Torin napisz ja prace nad patchem
T-Mac
potrzebne sa 2 osoby kumate, ktore maja zapal do pracy no i sporo wolnego czasu
jak ktos chetny pisac na gg 2174966
oczywiscie chodzi o pomoc przy patchu
herus
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale:
Amica Wronki

Ilian Micanski
Goal Celebration- 4 ;-D
Pozycja to: Środkowy napastnik i ofensywny prawy pomocnik
Waist circumference ( w edit mode w Physique) na -4
Acceleration z 80 na 83
Shot techique z 78 na 84
Agression z 71 na 76
Mentalność z 73 na 77
Top Speed z 76 na 82 (zobaczcie na bramke Amiki z Polonia)
Marcin Wasilewski
Defence z 76 na 83
Header z 78 na minimum 84 (bardzo dobrze gra głową)
Aggression z 75 na 82
Stamina z 65(??) na ok 75
Odebrac mu pozycję Center Back (gra zawsze na prawej obronie)
Marcin Kikut
Shot technique z 68 na 79 (bramka np z Polonia i nie tylko)
Dribble acc. z 80 na ok 75
Team Work z 71 na 75
Jaro Simr
Attack z 66 na 75
Short pass speed z 69 na 74
Shot techinque z 71 na 75
Mentality z 69 na 73
Karol Gregorek
Dribble acc. z 71 na 78
Zbigniew Grzybowski
Long pass acc. z 75 na 81
Co do taktyki...
rzuty wolne z bliska- Grzybowski
rzuty rozne prawe Grzybowski
kapitan i karne sa ok ( Dembinski) jak narazie to wszystko
Dorin
QUOTE(herus @ Jun 30 2006, 19:24:28) [snapback]75384[/snapback]

Nie wiem czy jeszcze aktualne ale:
Amica Wronki

....

Chyba nie ma sensu robić Amiki tongue.gif z oczywistych względów...
einar
QUOTE(Dorin @ Jun 30 2006, 17:54:55) [snapback]75400[/snapback]

Chyba nie ma sensu robić Amiki tongue.gif z oczywistych względów...

Było Powiedziane że składy z tamtego sezonu. Więc Amika pewnie będzie.

pozdro
Levis17
QUOTE(T-Mac @ Jun 30 2006, 12:24:19) [snapback]75274[/snapback]

potrzebne sa 2 osoby kumate, ktore maja zapal do pracy no i sporo wolnego czasu
jak ktos chetny pisac na gg 2174966
oczywiscie chodzi o pomoc przy patchu

Nie rozumiem najpierw piszesz ze potrzebujesz ludzi do pracy nad patchem a pozniej jak do ciebie napisza z checia pomocy to ich olewasz dry.gif
Jesli miales juz kogos innego do pomocy to trzeba bylo napisac a nie krecic dry.gif
herus
QUOTE(einar @ Jun 30 2006, 18:54:52) [snapback]75424[/snapback]

Było Powiedziane że składy z tamtego sezonu. Więc Amika pewnie będzie.

pozdro

No właśnie :-D
T-Mac
QUOTE(Levis17 @ Jun 30 2006, 21:18:47) [snapback]75433[/snapback]

Nie rozumiem najpierw piszesz ze potrzebujesz ludzi do pracy nad patchem a pozniej jak do ciebie napisza z checia pomocy to ich olewasz dry.gif
Jesli miales juz kogos innego do pomocy to trzeba bylo napisac a nie krecic dry.gif

sorki ale nie chce pomocy osob ktozy pisza do mnie moge zrobic Wisle Krakow ale bron Boze Legie
Levis17
QUOTE(T-Mac @ Jul 1 2006, 17:04:08) [snapback]75594[/snapback]

sorki ale nie chce pomocy osob ktozy pisza do mnie moge zrobic Wisle Krakow ale bron Boze Legie

A co to za roznica? nie nawidze poleg(Ł)ej i tyle
ale jesli niechcesz to nie
korona191
QUOTE(Levis17 @ Jul 1 2006, 16:23:06) [snapback]75607[/snapback]

A co to za roznica? nie nawidze poleg(Ł)ej i tyle
ale jesli niechcesz to nie

zalosny jestes blink.gif jak nienawidzisz jakiegos klubu to juz nie wymawiasz jego nazwy co?? piszesz z malej litery itd.?? zalosne!! ja tez nienawidze Legi ale nie mam jakiegos kompleksu, mysle ze inni tez. Odpowiedz mi, no nienawidzisz Legi i co ci przeszkadza zrobic ją w patchu blink.gif dry.gif
INTELEKT
Jeśli chodzi o Jagiellonie to:
Sobociński - dominant foot z L na R, jeszcze jedna pozycja dla niego - SMF
Łatka - jeszcze jedna pozycja - SMF
P. Sobolewski - dominant foot z R na L

Pozatym chyba nie ma wszystkich piłkarzy, to może się przydac: http://www.jagiellonia.net/index.php?co=sklad
grzesio1712
QUOTE(INTELEKT @ Jul 1 2006, 18:34:38) [snapback]75620[/snapback]

Jeśli chodzi o Jagiellonie to:
Sobociński - dominant foot z L na R, jeszcze jedna pozycja dla niego - SMF
Łatka - jeszcze jedna pozycja - SMF
P. Sobolewski - dominant foot z R na L

Pozatym chyba nie ma wszystkich piłkarzy, to może się przydac: http://www.jagiellonia.net/index.php?co=sklad

wszystko sie zgadza, ale Sobolewski mimo wszystko jest prawonożny, tylko gra na lewej stronie i niezle radzi sobie z lewą nogą. Wszystkie rzuty wolne i rożne bije prawą nogą. Pzdr
modzik
no ladnie ... T-mac chce wstrzymac prace sad.gif Z checia bym pomogl,tylko 3 kolejne dni u mnie odpadaja-po prostu mnie nie ma ... a tak to z checia,cos bym zrobil,bo zalezy mi na tym patchu ... chyba nie tylko mnie ... smile.gif Trzeba to skonczyc,bo zapowiada sie super sprawa !
Levis17
QUOTE(modzik @ Jul 2 2006, 15:29:05) [snapback]75742[/snapback]

no ladnie ... T-mac chce wstrzymac prace sad.gif Z checia bym pomogl,tylko 3 kolejne dni u mnie odpadaja-po prostu mnie nie ma ... a tak to z checia,cos bym zrobil,bo zalezy mi na tym patchu ... chyba nie tylko mnie ... smile.gif Trzeba to skonczyc,bo zapowiada sie super sprawa !

Co!!?? czemu chce wstrzymac prace?musimy im pomoc, to bez sensu skonczyc tak pod sam koniec-szkoda tamtej pracy
T-Mac
Levis17 zmien obrazek w podpisie jest za duzy jezeli sie nie przystosujesz beda kary
modzik
QUOTE(T-Mac @ Jul 2 2006, 10:28:57) [snapback]75693[/snapback]

chyba zaprzestaniemy prac nad orenge ekstraklasa (bo nikt nie chce pomoc) a skupimy sie juz od jutra na PP 3.0

I juz wiesz .... sad.gif
Tez jestem tego samego zdania ... to TRZEBA dokonczyc - jak tylko bede mogl,to pomoge !
INTELEKT
Napisz T-Mac w jaki sposób możemy Ci pomóc, deklarowałem pomoc na gg.
.::Diego::.
QUOTE(modzik @ Jul 2 2006, 18:56:17) [snapback]75791[/snapback]

I juz wiesz .... sad.gif
Tez jestem tego samego zdania ... to TRZEBA dokonczyc - jak tylko bede mogl,to pomoge !

Masz racje jak coś się zacznie to trzeba to skończyć smile.gif Również chętnie pomoge tylko powiedzcie w czym bo czasu mam od zaje**** biggrin.gif
PS.Timak mnie się wydaje że chcesz skończyć prace nad patchem nie bo nie ma pomocy tylko to nudna sprawa ta nasza ekstraklasa - brak fotek, chęci, wszytkiego - rozumiem cie smile.gif jednak trzeba to dokończyć i mieć 'bóle' z głowy
PS.2 Jakbyś potrzebował pomocy to wal na gg - 654799 - może w końcu się do czegoś przydam , pozdro smile.gif
modzik
od razu milej sie tutaj zrobilo tongue.gif Teraz tylko czekamy na reakcje Timaka ... mam nadzieje,ze obdzieli nas praca i bedziemy mogli razem to ukonczyc smile.gif
QUOTE(modzik @ Jul 2 2006, 19:32:48) [snapback]75803[/snapback]

od razu milej sie tutaj zrobilo tongue.gif Teraz tylko czekamy na reakcje Timaka ... mam nadzieje,ze obdzieli nas praca i bedziemy mogli razem to ukonczyc smile.gif

Ja już dawniej deklarowałem swoją pomoc niestety timak nie skorzystał mam nadzieje że tym razem sie dogadamy smile.gif
T-Mac
dobra jutro rospisze taki poradnik tutorial jak pomoc mi (chodzi o mordy w edit mode) ale nie robione w grze tylko w edytorze
napisze tak po krotce zeby pozniej nikt sie nie przestraszyl
1 zapodam 5 plikow ktore trzeba bedzie wrzucic do swojego pesa
2 zapodam edytor
3 nalezy w grze zrobic twarz a nastepnie przepisac to do edytora bo w edytorze nie ma podgladu na twarz
4 zapisac i wyciagnac te 5 plikow od siebie, odeslac mi a ja juz innym edytorem powyciagam graczy i przekopiuje ich do prawidlowej wersji
roboty jest kupe ale w pare osob w tydzien damy rade jezeli te mordy zostana zrobione to juz reszta pojdzie szybko
Levis17
QUOTE(T-Mac @ Jul 2 2006, 20:53:34) [snapback]75790[/snapback]

Levis17 zmien obrazek w podpisie jest za duzy jezeli sie nie przystosujesz beda kary

T-mac wiem ze Cie rozczarowałem,przepraszam sad.gif
Mam nadzieje ze az tak mocno Cie nie zrazilem do siebie i jesli bedzie cos do zrobienia w patch`u
to obsluzysz mnie tym rolleyes.gif
modzik
Tez mam swoje za uszami,wiec wszystkich przepraszam ... trzeba odkupic swoje winy rolleyes.gif
A teraz pora zabrac sie do roboty panowie ! smile.gif Razem damy rade ! smile.gif
Czekamy na ten poradnik smile.gif
Levis17
QUOTE(modzik @ Jul 2 2006, 21:49:52) [snapback]75809[/snapback]

Tez mam swoje za uszami,wiec wszystkich przepraszam ... trzeba odkupic swoje winy rolleyes.gif
A teraz pora zabrac sie do roboty panowie ! smile.gif Razem damy rade ! smile.gif
Czekamy na ten poradnik smile.gif

No mam nadzieje ze jutro prace rusza pełna parą i juz z niedlugo kazdy rozegra OE w swoim domku cool.gif
Fajnicki
Z przyjemnością zrobię twarze graczy Arki! Jeśli oczywiście ktoś zauważy mój post i powie żebym robił... biggrin.gif
T-Mac
hej
a wiec zaczynam
oto piec plikow + exe --- http://rapidshare.de/files/24797398/PLIKI.rar.html
Pliki naleze wrzucic za pomoca DKZ studio do swojego 0_text jezeli wrzucajac pliki wyswietli sie czerwony krzyzyk obok pliku wiadomo ze trzeba dac SAVE AS zeby utworzyc nowy plik 0_text ktorego pozniej wrzucamy do foldera PES5/dat nadpisujac na stary - wtedy juz mamy ten wlasciwy z naszymi nowymi plikami
exe wrzucamy do PES5 zastepujac stary nowym

teraz sciagamy edytor -- http://rapidshare.de/files/24797475/we_editor_exe.rar.html
rospakowujemy i odpalamy na poczatku trzeba wskazac w nim pliki z PES5
tak to ma wygladac

IPB Image
Klikamy LOAD

teraz odpalamy naszego PES5 ale wczesniej usuncie przeniescie gdzies wszystkie save
odpalamy tworzymy nowy OF
wchodzimy w edit mode i mamy graczy z ligi polskiej
szukamy fotki w necie danego gracza i robimy go w edit mode jak juz zrobimy przepisujemy wszystko do edytora
najlepiej jest zrobic po 4 graczy wylaczyc PES5 i zapisac w edytorze poniewaz ten edytor jest dosyc nie stabilny i potrafi sie wywalic (tak trzeba wkolko robic az wszystkich sie zrobi)
nalezy tez patrzec w edytorze czy wpisane parametry sie potwierdzily
przepisujemy edit mode do edytora - mamy przepisane i chcemy sprawdzic czy sie zatwierdzilo to klikamy na gracza wyzej po czym wracamy na naszego i patrzymy czy jest to co my ustawilismy jezeli nie to od nowa ;/
na koncu usowamy spowrotem save odpalamy pes5 i sprawdzamy czy zmiany ktore dokonalismy w edytorze sa poprawne takze w grze jezeli tak wysylacie mi te 5 plikow z 0_text
_00019
_00022
_00023
_00024
_00025
z dopiskiem jaka druzyne zrobiliscie

aha ROBIAC GRACZA NIE DAWAJCIE MU MORD ORG TYCH CO SA W GRZE MUSZA TO BYC MORDY ROBIONE W EDIT MODE
NAJLEPIEJ JEST ZROBIC SOBIE KOPIE CALEGO PES5 by POZNIEJ WROCIC DO SWOICH USTAWIEN GRY

NIE ROBCIE MORD TYCH DRUZYN
AMICA
LEGIA
ARKA
CRACOVIA
GROCLIN
WISLA KRAKOW
poniewaz sa one juz zrobione
podzielcie sie jakos praca zeby wszyscy nie robili zaraz np Wisly Plock
No dobra to ja moge zrobić tą wisłe płock - w końcu jestem z płocka smile.gif
Levis17
QUOTE(T-Mac @ Jul 3 2006, 08:17:04) [snapback]75844[/snapback]

hej
a wiec zaczynam
oto piec plikow + exe --- http://rapidshare.de/files/24797398/PLIKI.rar.html
Pliki naleze wrzucic za pomoca DKZ studio do swojego 0_text jezeli wrzucajac pliki wyswietli sie czerwony krzyzyk obok pliku wiadomo ze trzeba dac SAVE AS zeby utworzyc nowy plik 0_text ktorego pozniej wrzucamy do foldera PES5/dat nadpisujac na stary - wtedy juz mamy ten wlasciwy z naszymi nowymi plikami
exe wrzucamy do PES5 zastepujac stary nowym

teraz sciagamy edytor -- http://rapidshare.de/files/24797475/we_editor_exe.rar.html
rospakowujemy i odpalamy na poczatku trzeba wskazac w nim pliki z PES5
tak to ma wygladac

IPB Image
Klikamy LOAD

teraz odpalamy naszego PES5 ale wczesniej usuncie przeniescie gdzies wszystkie save
odpalamy tworzymy nowy OF
wchodzimy w edit mode i mamy graczy z ligi polskiej
szukamy fotki w necie danego gracza i robimy go w edit mode jak juz zrobimy przepisujemy wszystko do edytora
najlepiej jest zrobic po 4 graczy wylaczyc PES5 i zapisac w edytorze poniewaz ten edytor jest dosyc nie stabilny i potrafi sie wywalic (tak trzeba wkolko robic az wszystkich sie zrobi)
nalezy tez patrzec w edytorze czy wpisane parametry sie potwierdzily
przepisujemy edit mode do edytora - mamy przepisane i chcemy sprawdzic czy sie zatwierdzilo to klikamy na gracza wyzej po czym wracamy na naszego i patrzymy czy jest to co my ustawilismy jezeli nie to od nowa ;/
na koncu usowamy spowrotem save odpalamy pes5 i sprawdzamy czy zmiany ktore dokonalismy w edytorze sa poprawne takze w grze jezeli tak wysylacie mi te 5 plikow z 0_text
_00019
_00022
_00023
_00024
_00025
z dopiskiem jaka druzyne zrobiliscie

aha ROBIAC GRACZA NIE DAWAJCIE MU MORD ORG TYCH CO SA W GRZE MUSZA TO BYC MORDY ROBIONE W EDIT MODE
NAJLEPIEJ JEST ZROBIC SOBIE KOPIE CALEGO PES5 by POZNIEJ WROCIC DO SWOICH USTAWIEN GRY

NIE ROBCIE MORD TYCH DRUZYN
AMICA
LEGIA
ARKA
CRACOVIA
GROCLIN
WISLA KRAKOW
poniewaz sa one juz zrobione
podzielcie sie jakos praca zeby wszyscy nie robili zaraz np Wisly Plock

Nie rozumiem gdzie te dane wpisac do tego edytora??
Levis17
Ok panowie, ja zrobie Odre Wodzisław biggrin.gif tylko niech ktos mi powie gdzie trzeba te dane wpisac w tym edytorze??
no dobra teraz mój mały problemik. Wszystko miałem zrobione jak należy według twojich wskazówek timak. Ale gdy przekrywam plik pes5.exe to gra mi sie nieuruchamia - jakiś raport o błędach wyskakuje...
A gdy postanowiłem robić twarze bez twojego pes5.exe i uruchomiłem grę na mojim to nie było w pesie nazw polskich drużyn a wiem że być powinny.... poradź co robić......
T-Mac
zapomnialem w exe odinstalowac kitservera i lodmixera
daj to exe a bedzie cacy http://rapidshare.de/files/24816830/PES5.rar.html

ps
kurna ludzie przeciez tam jest tak latwo to wpisac ja nie wiem czego wy nie widzicie ?

IPB Image
IPB Image
Levis17
Spoko spoko Timak, ja poprostu nie wiedzialem gdzie jest ta zakladka(ale juz mam)
Odra Wodzisław zrobiona w 80 %

Ps. Mam angielski w szkole tongue.gif
grubinho
Siemano powie mi ktoś kiedy ta Orange Extraklasa wjdzie ?? bo niemoge sie doczekać
QUOTE(grubinho @ Jul 3 2006, 12:13:49) [snapback]75907[/snapback]

Siemano powie mi ktoś kiedy ta Orange Extraklasa wjdzie ?? bo niemoge sie doczekać

O ja pier*** kolejny lol. Poczytaj wcześniejsze strony tematu i nie zakładaj konta tylko po to żeby zadawać idotyczne pytania, przez takich jak ty jest zachwiane być albo nie być tego patcha mad.gif ja nie jestem fanem tej naszej 'piłki' ale myśle że jak iss coś zacznie robić to powinno to skończyć, pozdro............
Levis17
QUOTE(grubinho @ Jul 3 2006, 14:13:49) [snapback]75907[/snapback]

Wez skoncz zadawac glupie pytania mad.gif tylko ludzi denerwujesz, bys lepiej jakies mardki zrobil wink.gif
T-Mac
jak idzie panowie dal juz ktos rade zrobic cos ??
QUOTE(T-Mac @ Jul 3 2006, 15:31:37) [snapback]75938[/snapback]

jak idzie panowie dal juz ktos rade zrobic cos ??

Ja Timak skończyłem już wisłe płock. Narazie mam małe problemy techniczne z kompem (pisze z kafejki) Więc to co mam wrzuce najpóźniej w środe smile.gif zrobie jeszcze górnika łęczna smile.gif
T-Mac
robcie jak najwiecej bo jest co robic smile.gif
Levis17
No i jest cool.gif http://s003.wyslijto.pl/?file_id=87399748909435490974 <== Odra Wodzisław
Sorki za Bujoka ale naprawde probowalem chyba ze 30 razy i za kazdym rzem zmienialy sie wlosy dry.gif
jak ktos umie to niech poprawi
a Ciebie Timak prosze o ocene bo niewiem czy moje mordki beda wystarczajaco dobre wink.gif
Ps niejestem pewien czy to wogule dziala rolleyes.gif tzn u mnie smiga bez zarzutu
Creator
Witam!

Gdyby ktos mi wytlumaczyl z checia zrobilbym Gornika Zabrze:) tylko ktos mi musi wytlumaczyc "co z czym i do czego" smile.gif najlepiej na gg#1040090

Pozdro

PS: Pamietajcie ze Majdan jest juz w Pogoni Szczecin tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.