Mooner
Jul 24 2006, 14:14
QUOTE(pablo TS @ Jul 24 2006, 15:02:05) [snapback]80112[/snapback]
nie wiem czemu ale zawsze na megaupload mam download with premium... mógłby ktoś dać to na SS lub najlepiejh gmail jesli ktoś umie to robić (ludzie to jest najszybsze! )
pablo TS
Jul 24 2006, 14:16
QUOTE(Mooner @ Jul 24 2006, 15:18:06) [snapback]80117[/snapback]
nie wiem czemu ale zawsze na megaupload mam download with premium... mógłby ktoś dać to na SS lub najlepiejh gmail jesli ktoś umie to robić (ludzie to jest najszybsze! )
Wiesz co zrob?? Pobierz se z rapida jeden part i z badongo drugi!! Potem jak Ci sie sciagnie z rapida 1 to poczekasz, a z badongo jak Ci sie pobierze 2 to bedziesz pobieral 3 zanim sie pobierze 3 wlaczysz na rapidzie 4 i tak dalej i tak dalej (sprawdz czy napewno kazdy part pisze download with premium).
Mooner
Jul 24 2006, 14:45
QUOTE(pablo TS @ Jul 24 2006, 15:20:11) [snapback]80120[/snapback]
Wiesz co zrob?? Pobierz se z rapida jeden part i z badongo drugi!! Potem jak Ci sie sciagnie z rapida 1 to poczekasz, a z badongo jak Ci sie pobierze 2 to bedziesz pobieral 3 zanim sie pobierze 3 wlaczysz na rapidzie 4 i tak dalej i tak dalej (sprawdz czy napewno kazdy part pisze download with premium).
hę? co to za sposób? :| ja po prostu chciałbym se ściągnąć flashgetem... tak jest szybciej.. w wiele a z tamtych nie można fg i na każdym jest download with premium...
pablo TS
Jul 24 2006, 14:51
W tym czasie co chcesz aby ktos to zuploadował to bys juz sciagnał!
Mooner
Jul 24 2006, 15:39
QUOTE(pablo TS @ Jul 24 2006, 15:55:29) [snapback]80131[/snapback]
W tym czasie co chcesz aby ktos to zuploadował to bys juz sciagnał!
możliwe, ale j aw tym czasie robie co innego.. ;] nie będe zapychał połączenia.. jestem w sieci, w bloku.. no i ogólnie nei mam czasu.. dobrze by było jakby to poszła szybko, sprawnie.. ale dobra nikt nie chce, dzieki..
white_wolv
Jul 24 2006, 15:49
witam.
moglby ktos wrzucic option file z pktami PES do orange ekstraklasy na jakis normalny serwer ? bo z rapidshareu nie dam rady pobrac.
dzieki
MaTiX89
Jul 24 2006, 17:18
patch OE wspaniały,tylko szkoda,że są tylko 4 stadiony..

Ale robota wspaniale wykonana.
Mike85
Jul 24 2006, 17:23
Patch jak mowilem wczesniej super. Mam nadzieje ze twórcy patcha przy robieniu update'a nie zapomną oczywiscie o skladach (zarówno polskich klubów jak i zagranicznych) i o tym ze niektóre nazwy zagranicznych klubów (np bayern leverkusen) nie sa wymawiane tak jak trzeba tylko tak jak to mialo miejsce w zwyklym pesie bez zadnych dodatkow.
PS. Mam wrazenie ze w PP wiecej zagranicznych klubów ma własne przyspiewki niz w OE patch, ale to pewnie kosztem polskich druzyn...no chyba ze sie myle ? Wg mnie trzeba dazyc do tego zeby jak najlepiej polaczyc OE z PP taki mix bylby cudowny...w sumie juz jest brakuje jeszcze tylko kilku poprawek, ale mam nadzieje ze ekipa z ISSONLINE wywiaze sie z tego celująco

Pozdro
Mooner
Jul 24 2006, 20:17
no chyb aOE był robiony na bazie PP no nei> czyli wszystko to co w PP plus OE...
Mike85
Jul 24 2006, 20:40
QUOTE(Mooner @ Jul 24 2006, 21:21:34) [snapback]80174[/snapback]
no chyb aOE był robiony na bazie PP no nei> czyli wszystko to co w PP plus OE...
Owszem, ale niektorych rzeczy nie ma w OE a były w PP, np jak wczesniej napisalem te wymawianie nazw klubów, czy te przyspiewki kibicow
Arek1974
Jul 25 2006, 05:22
Witam. Faktycznie, patch fajny, dzięki niemu znowu na parę miesięcy wróciłem do PES 5, choć czekam już na 6. Pytanie mam tylko jedno. Przy pierwszym meczu klawiszami 0 i 9 uaktywniłem sobie wybór stadionów. Sęk w tym, że nie wiedziałem, że teraz będę mógł grać już tylko na jednym z 4 stadionów naszej OE. Co zrobić, żeby mecze grać na innych stadionach ? Np. na Old Traford, San Siro ?
baski18 - wielkie dzięki.
baski18
Jul 25 2006, 07:08
7 lub 8 - wtedy masz losowy stadion.
Pozdro
Ej chłopaki, ale Amici to już mogliście nie robić
MaTiX89
Jul 25 2006, 07:17
QUOTE(snake @ Jul 25 2006, 08:13:55) [snapback]80204[/snapback]
Ej chłopaki, ale Amici to już mogliście nie robić

Ale przecież OE wyszedł na sezon 05/06 więc wtedy jeszcze Amica była. Na drugi raz śledź ten temat od początku...
No ale przecież niedługo zaczynają się rozgrywki i i tak będzie potrzebny update i Amici nie będzie.
pablo TS
Jul 25 2006, 09:51
QUOTE(snake @ Jul 25 2006, 08:32:53) [snapback]80206[/snapback]
No ale przecież niedługo zaczynają się rozgrywki i i tak będzie potrzebny update i Amici nie będzie.
Ale bedzie update na sezon 06/07, a pozatym co to byla by ekstraklasa z sezonu 05/06 jak by nie bylo Amici.
Gregor
Jul 25 2006, 11:19
Wszystko ładnie pięknie podoba mi się tylko nie umiem wgrać stadionów:/. Czy moze mi ktoś pomóc?? jak zainstalować tego stadium servera i jak zrobić w ogule tak żeby stadiony działały:| Jestem bezsilny....
valdes
Jul 25 2006, 12:13
QUOTE(Gregor @ Jul 25 2006, 12:23:53) [snapback]80264[/snapback]
Wszystko ładnie pięknie podoba mi się tylko nie umiem wgrać stadionów:/. Czy moze mi ktoś pomóc?? jak zainstalować tego stadium servera i jak zrobić w ogule tak żeby stadiony działały:| Jestem bezsilny....
podczas wyboru strojów wybbierasz stadiony 9 i 0
Mike85
Jul 25 2006, 18:09
A o co chodzi z twarzami przy zmianach? tzn jak zmieniam np Joe Cole'a i wchodzi ktos inny np. Downing to Joe Cole ma twarz inna podobna do Ferdinanda. To wina patcha czy ja cos zwalilem przy instalacji ???
Ktos zaraz powie ze jestem wybredny:P ale w przerwie meczu gdy sa najciekawsze momenty meczu to mogłoby byc wiecej piosenek niz tylko jedna z OE
geforc
Jul 26 2006, 10:58
pablo TS
Jul 26 2006, 11:08
QUOTE(geforc @ Jul 26 2006, 12:02:30) [snapback]80590[/snapback]
nosowska, rojek, grabaż - prosta rzecz
calwin
Jul 26 2006, 13:40
kurcze ale mam głupi problem wywaliłem pp bo chcialem miećtylko orange patha wszystko chodzi ok ale nie widzi save za każdym odpaleniem gry chce tworzyć nowy i wszystko co zmienie to znika może ktoś mi coś poradzi
Wszystko ładnie pięknie paczyk bardzo fajny:) Ale mam kilka zastrzeżeń do usunięcia w update. Jedno pytanie. Dlaczego nie ma twarzy zawodników Widzewa robionych nie w edit mode? Przeciez widzialem ze byly robione i pokazywane na forum. Fakt moze nie byly najlepsze ale zawsze lepsze od tych z edita. Zawodnicy nie sa do siebie podobni. B.Iwan jest blondynem i prawie nie ma włosów, Grzelak nie ma zarostu, Białek ma włosy bardziej pokręcone, Fabiniak ma inna fryzure.
Tutaj są zdjęcia niektórych zawodników. Apropo not zawodników to Grzelak powinien mieć większy drybling, a B. Iwan strzał z dystansu i wogóle lepsze noty bo to on ciągnął łódzką ofensywę do awansu. Jeszcze apropo Piotra Kuklisa to nie jest on napastnikiem tylko pomocnikiem. Takie kilka uwag

Ale patch wypaśny

Mam nadzieję że któryś z autorów uwzględni je i przejrzy poprzednie strony forum i weźmie kilka twarzy zawodników Widzewa
Levis17
Jul 26 2006, 18:28
QUOTE(zyciu @ Jul 26 2006, 17:15:15) [snapback]80659[/snapback]
Wszystko ładnie pięknie paczyk bardzo fajny:) Ale mam kilka zastrzeżeń do usunięcia w update. Jedno pytanie. Dlaczego nie ma twarzy zawodników Widzewa robionych nie w edit mode? Przeciez widzialem ze byly robione i pokazywane na forum. Fakt moze nie byly najlepsze ale zawsze lepsze od tych z edita. Zawodnicy nie sa do siebie podobni. B.Iwan jest blondynem i prawie nie ma włosów, Grzelak nie ma zarostu, Białek ma włosy bardziej pokręcone, Fabiniak ma inna fryzure.
Tutaj są zdjęcia niektórych zawodników. Apropo not zawodników to Grzelak powinien mieć większy drybling, a B. Iwan strzał z dystansu i wogóle lepsze noty bo to on ciągnął łódzką ofensywę do awansu. Jeszcze apropo Piotra Kuklisa to nie jest on napastnikiem tylko pomocnikiem. Takie kilka uwag

Ale patch wypaśny

Mam nadzieję że któryś z autorów uwzględni je i przejrzy poprzednie strony forum i weźmie kilka twarzy zawodników Widzewa

Kolo jak jestes kibicem Widzewa i zalerzy ci zeby wszyscy grajkowie byli idealni to sam se zrob
Staralismy sie odzwiercielic je jak najlepiej
Zrob lepsze, wrzuc na forum i bedzie git
POZDRAWIAM
IvaNiNho
Jul 26 2006, 18:40
pozdro chciałbym aby ktoś mugby mi podać jakieś linki abym sobie sciągał part 4 part 5 part 6 ruwnocześnie ale z inych serwerów moze być ich dużo tym lepiej bardzo mi na ty zależy .(:{
pablo TS
Jul 26 2006, 19:12
Mooner
Jul 26 2006, 19:59
QUOTE(pablo TS @ Jul 26 2006, 20:16:59) [snapback]80693[/snapback]
Kutwa! najgorsze jest to, że na rapidshare jak ściągne jakiś plik, a ściągnie raz dwa (0.5 mb/s) to w następnym parcie jest napisane, abym ściągnął za ponad godzine.. ;/
W megaupload mi zawsze pisze "download with premium"... czy w dzień czy w nocy.. ;/
badongo tak zapier*&^la ze łeb boli <<< żart..
Jesli masz neostrade lub netie to wystarczy ze wyłączysz neta i wlączysz na nowo i mozesz od razu sciagac z rapida :-) Pozdro
Mooner
Jul 26 2006, 20:53
QUOTE(edi09_99 hetman @ Jul 26 2006, 21:26:16) [snapback]80705[/snapback]
Jesli masz neostrade lub netie to wystarczy ze wyłączysz neta i wlączysz na nowo i mozesz od razu sciagac z rapida :-) Pozdro
ale nie mam... jestem w sieci lan.. ;/
Witam wszystkich, mój pierwszy post:]
jest pare sposobów na omijanie limitów na takich serwerach. jednym z nich jest program "Proxy switcher Standard"
Mooner
Jul 26 2006, 21:22
QUOTE(Ceez @ Jul 26 2006, 21:59:11) [snapback]80711[/snapback]
Witam wszystkich, mój pierwszy post:]
jest pare sposobów na omijanie limitów na takich serwerach. jednym z nich jest program "Proxy switcher Standard"
pierwszy raz na forum i już pomocny..

został m itylko jeden part więc sciągne jutro rano.. ;] nie będe nic kombinował, bo mi się nie chce..
krzysiu
Jul 27 2006, 07:20
a są twarze takich zawodników jak Maciej Korzym,Marcin Chmiest i Marcin Cabaj??
QUOTE(Levis17 @ Jul 26 2006, 19:32:20) [snapback]80686[/snapback]
Kolo jak jestes kibicem Widzewa i zalerzy ci zeby wszyscy grajkowie byli idealni to sam se zrob
Staralismy sie odzwiercielic je jak najlepiej
Zrob lepsze, wrzuc na forum i bedzie git
POZDRAWIAM
Levis17 ale nie masz co się oburzać. Chyba po to są fani żeby powiedzieli jak coś jest nie tak. A według mnie właśnie to. Doceniam Cie za wkład w grę i w twarze zawodników ale po prostu potrzebują kilku poprawek. A co do edytowania to niestety jestem za cienki

i nie bede sam edytowal twarzy. Po prostu widze ze nie zgadzaja sie z odpowiednikami i wszystko...
Levis17
Jul 27 2006, 10:38
QUOTE(zyciu @ Jul 27 2006, 08:56:23) [snapback]80773[/snapback]
Levis17 ale nie masz co się oburzać. Chyba po to są fani żeby powiedzieli jak coś jest nie tak. A według mnie właśnie to. Doceniam Cie za wkład w grę i w twarze zawodników ale po prostu potrzebują kilku poprawek. A co do edytowania to niestety jestem za cienki

i nie bede sam edytowal twarzy. Po prostu widze ze nie zgadzaja sie z odpowiednikami i wszystko...
Gdybym ja zaczal pisac co sie w patchu nie zgadza to ...

POZDRAWIAM
Levis17
Jul 27 2006, 15:37
stillbaz
Jul 27 2006, 16:06
Witam wszystkich ja piewszy raz tu

.. i odrazu z problemem zaistalowalem elegancko patcha tak jak na filmiku podaje sciezke wciskam play game i nic

... jak ktos wie o co chodzi to prosil bym o pomoc ...

Wszystko Gra poradzilem se
MaTiX89
Jul 27 2006, 17:45
QUOTE(stillbaz @ Jul 27 2006, 17:10:59) [snapback]80941[/snapback]
Witam wszystkich ja piewszy raz tu

.. i odrazu z problemem zaistalowalem elegancko patcha tak jak na filmiku podaje sciezke wciskam play game i nic

... jak ktos wie o co chodzi to prosil bym o pomoc ...

Wszystko Gra poradzilem se

Wrzuć screena

a ja myślałem,bo miałem ten sam problem..ściągnij "1wersję_gry" był niedawno podawany link więc poszukaj,wgraj i pozamieniaj i wtedy wgraj. Może Ci problem minie...
stillbaz
Jul 27 2006, 20:07
QUOTE(MaTiX89 @ Jul 27 2006, 18:49:24) [snapback]80953[/snapback]
Wrzuć screena

a ja myślałem,bo miałem ten sam problem..ściągnij "1wersję_gry" był niedawno podawany link więc poszukaj,wgraj i pozamieniaj i wtedy wgraj. Może Ci problem minie...

Juz gra mi sie odpala lecz jedyne czego brak to zawodnikow polskich ani nazwisk ani twarzy wszystkiego co zwiazne z zawodnikami .. ale sa koszulki nazwy klubow bandy flagi itd ... moze czegos nie zrobilem ehhh juz sam nie wiem
Hannibal Lecter
Jul 28 2006, 07:03
Mam pytanie.Czy w patchu sa przyspiewki cracovii bo jak gralem cracovia - wisla to slyszalem tylko przyspiewy wislakow
Vadim06
Jul 28 2006, 07:09
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jul 28 2006, 08:07:56) [snapback]81013[/snapback]
Mam pytanie.Czy w patchu sa przyspiewki cracovii bo jak gralem cracovia - wisla to slyszalem tylko przyspiewy wislakow
Cracovia nie ma swojego slotu. Cracovia przynależy do slotu generalnego..
Swoje sloty mają takie drużyny jak Wisła, Legia, Widzew, ŁKS, Lech Poznań..
Bodajrze te..
FishBone
Jul 28 2006, 08:02
QUOTE(stillbaz @ Jul 27 2006, 21:11:27) [snapback]80982[/snapback]
Juz gra mi sie odpala lecz jedyne czego brak to zawodnikow polskich ani nazwisk ani twarzy wszystkiego co zwiazne z zawodnikami .. ale sa koszulki nazwy klubow bandy flagi itd ... moze czegos nie zrobilem ehhh juz sam nie wiem

Na pewno nie wrzuciles do folderu Moje Dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 5 folderu save. Nie czyta ci twarzy itp. bo to wszystko jest w Option Fileu, ktorego nie wrzuciles
stillbaz
Jul 28 2006, 10:35
Niestety nic to nie dalo ... Nie ma takich rzeczy jak oprucz tego ze nie ma zawdonikow ich atrybutow i twarzy to jecze nie ma nazw zespolow ... jesli to ten plik o ktorym mowiles za to odpowiada to moze ktos mi go podesle na
[email protected]
IvaNiNho
Jul 28 2006, 13:17
siema mam proble zistalowałem pacha oreng ekstraklasa i właczam gre chce zagrać meczi wyłancza sie gra i wyrzuca mnie do windowsa nie wiem co z tym zrobić prosze o pomoc
Maharadza
Jul 28 2006, 13:29
QUOTE(IvaNiNho @ Jul 28 2006, 14:21:28) [snapback]81113[/snapback]
siema mam proble zistalowałem pacha oreng ekstraklasa i właczam gre chce zagrać meczi wyłancza sie gra i wyrzuca mnie do windowsa nie wiem co z tym zrobić prosze o pomoc
albo to od karty graficznej albo od save-ow wez wytnij savy jakie masz w pliku folder 1 i zostaw tylko option file,a jesli to nie pomoze to uzyj 3d analyzera
Czułbym się zaszczycony, gdybym mógł pomóc w tworzeniu patcha tą twarzą:
cienias
Jul 28 2006, 13:48
jak możesz to zapodaj bina do twarzy Zająca masz zrobionego może Reissa to też bym poprosił
BMP update

hmmm... teraz jest 5 razy lepszy
Tak dobrze mówisz prosimy o bina.Ten Zając jest dobry

Czekam
baski18
Jul 28 2006, 15:28
Chyba 5 razy gorszy ... pozatym Zajac ma teraz czarne wlosy ...
Pozdro
QUOTE(baski18 @ Jul 28 2006, 14:32:43) [snapback]81144[/snapback]
Chyba 5 razy gorszy ... pozatym Zajac ma teraz czarne wlosy ...
Pozdro
Wiem, że nie jestem wspaniałym facemakerem, ale chcę coś zrobić z tym, że w patchu jest mało faceów, bo jest mało, nawet biorąc pod uwagę fakt, że nie ma dobrych fotek. Potencjalnie można zrobić jeszcze dużo ładnych twarzyczek.
Inni pierdolą- ja chcę coś zrobić i dziwię się, że tego nie szanujesz.
edit- i nie powiesz mi, że update jest gorszy od pierwowzoru
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.