cienias
Jul 28 2006, 17:52
prosze zapodaj bina Zająca
cienias
Jul 28 2006, 18:23
wypasiona twarz zrób jeszcze paru lechitów np. Reissa jestem ciekaw jak ci wyjdzie czekam na bina
QUOTE(cienias @ Jul 28 2006, 17:27:19) [snapback]81174[/snapback]
wypasiona twarz zrób jeszcze paru lechitów np. Reissa jestem ciekaw jak ci wyjdzie czekam na bina
Stary, fajnego Rejsika zrobił Kemocik, i na pewno nie zrobię ładniejszego
Żółciejszy zając update 
jeszcze pytanko- jak na stronie Wisły Kraków powiększyć zdjęcia, bo klikam po nich, pokazuje się łapka ale za piernik nie chce się pokazać duża fotka HELP
alpha_wolf
Jul 28 2006, 19:33
Może jestem dziwny, ale pierwszy Zając podobał mi się bardziej, następne mordki włącznie z ostatnią są strasznie... ziemiste?
cienias
Jul 28 2006, 20:03
Jak ma ktoś bina do Reissa (Kemocika) niech zapoda z góry dzięki
Subon VW
Jul 28 2006, 20:54
Mam pytanie :
Wszystko zainstalowalem zgodnie z filmem. Tylko dlaczego po odpaleniu normalnjego PES5 mam menu OE, i herby polskich zespolow zamiast francuskich ? Tylko nazwy temow sa francuskie.
w readme było napisane że należy jeszcze zainstalowac PP wg wskazań z tutoriala, ale ja bym na Twoim miejscu nie kombinował bo można sobie przez przypadek zepsuć wszystko i od nowa robota

pozdrawiam - decyzja należy do Ciebie
Subon VW
Jul 28 2006, 21:27
Juz wiem o co chodzi

Poprostu trzeba bylo nacisnac na PowerPatch i podac sciezke do gry
FishBone
Jul 29 2006, 07:02
stillbaz Wyslalem ci tego OFa na maila
zetor5211
Jul 29 2006, 08:34
Witam!!
Mam taki problem. Gdy zainstalowalem OE , za pierwszym razem dzialalo wszystko ,fajnie sie gralo bez zastrzezen itp. A teraz gdy proboje wejsc do meczu to mi sie zawiesza i nie da sie nic z tym zrobic. Prosze o pomoc
Levis17
Jul 29 2006, 09:26
QUOTE(zetor5211 @ Jul 29 2006, 09:38:06) [snapback]81238[/snapback]
Witam!!
Mam taki problem. Gdy zainstalowalem OE , za pierwszym razem dzialalo wszystko ,fajnie sie gralo bez zastrzezen itp. A teraz gdy proboje wejsc do meczu to mi sie zawiesza i nie da sie nic z tym zrobic. Prosze o pomoc
Usun zapisane powtorki z gry

(moje dokumenty/Konami)
Palerinho
Jul 30 2006, 08:59
Ja natomiast mam taki problem:
Orange Patcha zainstalowałem wg tutoriala. Gram przez 3D Analyzera. Jak właczam starego Powerpatcha to leci sobie muzyczka z OrangePatcha w menu, Herby są z OrangePatcha itd. Co mam zrobić, żeby normalnie grać na starym PP?
musisz zainstalowac power patcha tak jak orange ekstraklasa patch. tylko musisz uzyc tego game servera z ikonka PP
Palerinho
Jul 30 2006, 09:54
QUOTE(Simon @ Jul 30 2006, 10:08:38) [snapback]81447[/snapback]
musisz zainstalowac power patcha tak jak orange ekstraklasa patch. tylko musisz uzyc tego game servera z ikonka PP
Jakiego?
Dlaczego za każdym razem kiedy włączam grę muszę wpisywać nazwę użytkownika? Prosiłbym również o option file 99999 pes points.
pablo TS
Jul 31 2006, 08:45
QUOTE(Shaq @ Jul 31 2006, 09:17:30) [snapback]81640[/snapback]
Dlaczego za każdym razem kiedy włączam grę muszę wpisywać nazwę użytkownika? Prosiłbym również o option file 99999 pes points.
To juz było tyle razy przerabiane popatrz troszke stron wczesniej.
A ja mam taki problem:

Mam najnowszego WinRARa, wszystko poprawnie ściagnałem. co może być tego przyczyną ?
Uszanowanie
Ground
Widocznie cos Ci sie zle sciagnelo:/
tomek_ezp
Aug 2 2006, 23:38
skad mozna sciagnac tego patcha??
Scrapek
Aug 4 2006, 10:01
Rada dla wszystkich którzy jeszcze nie ściągneli patcha:
- pobieracie program RapGet
- kopiujecie do niego link z MegaUpload (albo od razu wszystkie 6)
- dajecie Start i po 45 sekundach od dania startu zaczyna wam pobierać plik (lub pliki)
Kormoran
Aug 4 2006, 10:32
2 pytania odnośnie działania najlepszego patcha (naprawdę), w jakiego dane mi było grać na PES5:
(czyli ideały nie istnieją..

)
- czy czasami występujący spadek FPSów, szczególnie przy rzutach wolnych i dośrodkowaniach na pole karne można jakoś zlikwidować? Pamiętam, że na czystym PES5 nie miałem takich spadków, czasem tylko przy rzutach wolnych. (konfiguracja: P4 1.7, 1 GB RAM, Radeon 9800pro)
- parę razy, zupełnie niespodziewanie zawiesiła mi się gra w przedmeczowym menu wyboru składów - muzyka leci, ale gra (ani cały system) nie reagują; miałem tak np. na meczu Romy z Legią - dwukrotnie pod rząd.
da mi ktos tutka do instalki patcha bo nie moge znalezc(ja sie za dobrze na tym nie znam:/)dzieki
Scrapek
Aug 4 2006, 13:47
Da się jakoś zrobić żeby jedna liga w master league była cała z polskich drużyn? Bo teraz mam mieszańca polsko-francusko-portugalskiego bodajże.
QUOTE(Scrapek @ Aug 4 2006, 14:51:01) [snapback]82546[/snapback]
Da się jakoś zrobić żeby jedna liga w master league była cała z polskich drużyn? Bo teraz mam mieszańca polsko-francusko-portugalskiego bodajże.
Da sie. Musisz w PES Shopie wykupic sobie ML league composition i już możesz sobie dowolnie ustalać drużyny jakie mają być w lidze.
Vadim06
Aug 4 2006, 16:45
QUOTE(o.l.o1 @ Aug 4 2006, 12:56:07) [snapback]82520[/snapback]
da mi ktos tutka do instalki patcha bo nie moge znalezc(ja sie za dobrze na tym nie znam:/)dzieki
Jak wypakujesz .rar do wybranego folderu, to właśnie w nim znajduje się tutorial video, pokazujący co trzeba dokładnie wykonać aby patch działał..Ale skoro jestes taki "mało" obeznany, to wrzuce Ci ten tutek na server..
RAPIDSHARE.DE - DOWNLOAD WYSLIJTO.PL - DOWNLOAD
Kormoran mam dokladnie to samo. Gra mi sie wiesza przed meczem w wyborze ustawienia skladu itp. gra sie wiesza z calym systemem ;/ nie wiem o co chodzi ;/
Riki101
Aug 4 2006, 19:04
QUOTE(herus @ Aug 4 2006, 22:00:45) [snapback]82619[/snapback]
Kormoran mam dokladnie to samo. Gra mi sie wiesza przed meczem w wyborze ustawienia skladu itp. gra sie wiesza z calym systemem ;/ nie wiem o co chodzi ;/
Są dwie opcje: albo jest to spowodowane powtórkami (usuń i zobacz czy będzie dobrze) a druga opcja bardziej prawdopodobna dzieje się tak przez stadiumserver ale to nie wina patcha
Vadim06
Aug 4 2006, 19:25
QUOTE(herus @ Aug 4 2006, 20:00:45) [snapback]82619[/snapback]
Jak Ci się wiesza bez przerwy, przy każdym meczu to znakiem tego, iż masz za dużo save'ów w folderze 1 Usuń niektóre sejwy lub je poprostu wrzuc do folderu drugiego.... Jeżeli tak Ci się robi po kilku meczach (raz od czasu) to niestety jest to wina całego KitServera (każdy raczej tak ma

)
Kormoran
Aug 4 2006, 20:30
Napisałem, że parę razy tak mi się zdarzyło. Czyli jeśli jest to rzecz normalna, to w porządku. Nie mam ani jedne powtórki ani żadnych save'ów (gram cały czas friendly match).
Ale jeszcze jedna rzecz - gubienie się dźwięku. Na czystym PES5 miałem od czasu do czasu brak dźwięku kopniętej piłki oraz gwizdka sędziego, ale zdarzało się to naprawdę bardzo sporadycznie. Niestety, w tym patchu występuje to przynajmniej 5 razy w każdym meczu. Jakieś rady, doświadczenia?
VADIM albo ktos ;/ moglby mi wrzucic plik O_tekst z czystej gry? ;// bo mam orage pacza ale nie mam czystej gry juz tylko mam caly plik o_tekst zasyfiony roznymi paczami i jak instaluje na niego to sie wszystko wali;/
Nie jestem noobem ;] mialem juz orange pacza przez 2 godziny...;/ prawie tydzien temu dysk mi sie zwalil i stracilem wszystkie dane...;/
TYLKO prosze o plik z czystej gry O_tekst te 400 mega... gdyby ktos mogl zupowac?:/ i potem bym sobie sam spatchowal go orange paczem.... albo zapodac linka skadś? ;/
Bardzo mi zalezy chcialbym pograc wkoncu normalnie..;/
jak by ktos znalazl albo cos to tez plik o_sound by sie mi przydal ale najbardziej i tak zalezy mi na O_tekst....
Szukalem juz wszedzie chyba :/ nie chce sciagac calej gry od nowa 2,5 giga..;/ na moim neo 128 bedzie szlo chyba tydzien...;/// a tak 400 mega by poszlo w te 8 godzin...

czekam pozdro...
Vadim06
Aug 5 2006, 10:01
r4HH
Coś Ty ocipiał ? Kto Ci wrzuci 400 mb na server ? Musisz sobie poprostu płytkę załatwić i z płytki wziąć 0_text
QUOTE(Vadim06 @ Aug 5 2006, 11:05:21) [snapback]82710[/snapback]
r4HH
Coś Ty ocipiał ? Kto Ci wrzuci 400 mb na server ? Musisz sobie poprostu płytkę załatwić i z płytki wziąć 0_text

no co? hehe no ma ktos tu napewno jakies wyjebane łacze z duzym uploadem co? taki up zająl by niektorym 10 minut tylko i nie tylko ja bym sie ucieszyl napewno:]
na sendspace.com mozna przeciez 1 giga nawet upnac :]
ostatnio gralem w pesa w styczniu chyba i teraz znow chce pograc

HELP!
Scrapek
Aug 6 2006, 20:56
A ja mam taki problem. Grałem sobie sezon wszystko było super. Chciałem sobie zagrać master league ale nie chciałem grać na losowych rozstawieniach więc ściągnełem sobie ofa z full pes pointsów (tego ze stronki) i wszystko by było dobrze gdyby nie to że kibice przestali śpiewać. Nie wiem o co chodzi, proszę o pomoc (gram Wisełką Kraków).
EDIT: To znaczy są te standardowe klaski itd. ale nie ma przyśpiewek.
wyszedł już UPDATE do OEP?
Czy ma ktos cos takiego ze prz meczy AC Milan vs Inter Mediolan w ekranie taktycznym(tam gdzie sie zawodników zmienia i dokonuje ostatnich zmian przed meczem) zawiesza sie komputer i pomaga tylke reset
Ja mam co jakis czas cos takiego samego wygłada to tak u ciebie ze muzyka gra a nie da sie nic zrobic i pomaga reset????????? ODP JA mam tak co jakis czas wiec sie nie martwie zbytnio
Wydaje mi sie ze jedna z pilek jest wadliwa, bo odkad w opcjach ustawilem jedna, nie mialem ani jednego zwisa, a wczesniej tak jak u was - co kilka meczy.
no mam juz i czysta gre i orange

spoko tylko kiedy wkoncu bedzie uaktualnienie do orange pacza?

i chyba bedą wszystkie nowe stroje na nowy sezon w lidze hiszpanskiej i innych tez co? w innych nie trzeba ale mogą byc... :PPi oczywissice sklady...
ale tak wogole to sądze ze jak pracujecie nad tym paczem to mozecie choc troche juz teraz nam zapodac... jakies elementy skonczyliscie? chociaz sklady option file czy GDB do kitserwera? moglibyscie zapodac cos juz

potem najwyzej byscie dali nowszy Option File...
QUOTE(Naimad @ Aug 7 2006, 20:26:51) [snapback]83229[/snapback]
Wydaje mi sie ze jedna z pilek jest wadliwa, bo odkad w opcjach ustawilem jedna, nie mialem ani jednego zwisa, a wczesniej tak jak u was - co kilka meczy.
To nie jest wina piłki... Niestety też to mam... i wieszało mi się nawet jak miałem random i stadiony i piłki. W moim odczuciu wina jest w tym radarze.... Poprostu tak jakby 2 takie same się kolory kulek spotykają :/ Nie wiem dokładnie o co w tym chodzi bo przecież się nie znam, ale jest to dość uciążliwe gdy się gra Master ligę. Chopaki patchmakerzy HEŁP !
QUOTE(Brave @ Aug 10 2006, 10:42:49) [snapback]83604[/snapback]
To nie jest wina piłki... Niestety też to mam...
i wieszało mi się nawet jak miałem random i stadiony i piłki. W moim odczuciu wina jest w tym radarze.... Poprostu tak jakby 2 takie same się kolory kulek spotykają :/ Nie wiem dokładnie o co w tym chodzi bo przecież się nie znam, ale jest to dość uciążliwe gdy się gra Master ligę. Chopaki patchmakerzy HEŁP !

chyba czas cie uswiadomic , jak masz ustawione random to wszystko jest wybierane losowo czyli w twoim przypadku stadiony i piłki na mecze byly wybierane losowo a nie za kazdym razem takie same a co do radaru to kolor zawodnikow na nim mozesz sobie zmienic podczas meczu w menu
Arek1974
Aug 11 2006, 05:20
Dla mnie najbrdziej aktualne składy nie są takie ważne (zresztą po co mi aktualne, skoro w pierwszym okienku transferowym bodajże Amica albo inny zespół kupił Zidana

). Bardziej mi zależy na poprawionym 0_sound lub e_sound (nie wiem w którym są pliki z przyśpiewkami kibiców). Fajnie jakby znlazł się doping dla wszystkich drużyn (a głównie dla Śląska Wrocław) i żeby np. ŁKS nie miał przyśpiewek Wisły
QUOTE(krisu @ Aug 10 2006, 13:59:55) [snapback]83642[/snapback]
chyba czas cie uswiadomic , jak masz ustawione random to wszystko jest wybierane losowo czyli w twoim przypadku stadiony i piłki na mecze byly wybierane losowo a nie za kazdym razem takie same a co do radaru to kolor zawodnikow na nim mozesz sobie zmienic podczas meczu w menu
Masz rację, pomyliłem się

Ale miałem tak też, że grałem na jednym konkretnym wybranym stadionie i ciągle jedną tą samą piłką ( sytuacja z wiechą nadal miała miejsce ) , więc nie mam pojęcia jaki jest jej powód :/ dzięki za wniesioną poprawkę, ale czekamy na rozwiązanie
Mooner
Aug 11 2006, 12:25
Ale jeszcze jedna rzecz - gubienie się dźwięku. Na czystym PES5 miałem od czasu do czasu brak dźwięku kopniętej piłki oraz gwizdka sędziego, ale zdarzało się to naprawdę bardzo sporadycznie. Niestety, w tym patchu występuje to przynajmniej 5 razy w każdym meczu. Jakieś rady, doświadczenia?
wg mnie masz za wolnego kompa.. zreszta OE, PP w moim odczuciu wymagają minimalnie więcej od czystego pesa, glównie za sprawą lod mixera
wyszedł już UPDATE do OEP?
powinienem o tym wiedzieć a nie wiem więc nie.. ;]
Czy ma ktos cos takiego ze prz meczy AC Milan vs Inter Mediolan w ekranie taktycznym(tam gdzie sie zawodników zmienia i dokonuje ostatnich zmian przed meczem) zawiesza sie komputer i pomaga tylke reset
Ja mam co jakis czas cos takiego samego wygłada to tak u ciebie ze muzyka gra a nie da sie nic zrobic i pomaga reset????????? ODP JA mam tak co jakis czas wiec sie nie martwie zbytnio
wgrajcie na nowo option fila lub/i plik exe, mi pomagało a zdażało mi sie to wiele razy
ale tak wogole to sądze ze jak pracujecie nad tym paczem to mozecie choc troche juz teraz nam zapodac... jakies elementy skonczyliscie? chociaz sklady option file czy GDB do kitserwera? moglibyscie zapodac cos juz

potem najwyzej byscie dali nowszy Option File...
ale spójrz, ludzie którzy to wszystko tworzą nie maja cały czas wolnego czasu, więc jeśli już wydadzą jakąś aktulkę to po 31 sierpnia.. ;]
wg mnie..

pozdro
INTELEKT
Aug 12 2006, 18:15
Odnośnie zawieszania się gry, to ja też tak miałem, że się zawieszało czasami w menu gdzie mozna przeprowadzic ostatnie zmiany w składzie, ale gdy odrazu po pojawieniu się tego menu szybko klikałem enter to przechodziło dalej bez zawiechy. Dzisiaj zagrałem mecz sobie w lidze, później zagrałem mecz towarzyski Tottenhamem z Bayernem na stadionie Baeyeru Leverkusen i jakaś piłką kappy z packa Mousssy (wrzuciłem niedawno jego piłki), później chciałem zagrac mecz Wisłą przeciwko Juventusovi, wybrałem stroje i nacisnąłem enter, wywaliło mnie do windowsa, włączyłem grę jeszcze raz wybrałem te same stroje, inną piłkę i stadion, tym razem mecz mi się zawiesił w tym ekranie gdzie się przeprowadza ostatnie zmiany, zresetowałem kompa i włączyłem mecz trzeci raz, już wybrałem inne stroje, gdy pokazał się ekran gdzie można przeprowadzic ostatnie zmiany szybko nacisnąłem enter, pokazał się ten ekran przed meczem gdzie pisze now loading i gra się zawiesiła, teraz nie mogę zagrac nigdzie żadnego meczu, gra wiesza się w każdym meczu w tym samym momencie!!!!!!!!!!!!!!! Cały dzień próbuję to naprawic i nic nie pomaga, ktoś wie jak usunąc ten problem? Aha i jeszcze jedno po zagraniu meczu w lidze, pozmieniałem ręcznie korki dla zawodników z drużyny Tottenhamu, Bayernu i Juventusu. Ktoś wie jak zrobic, żeby gra znów działała?
Adanio
Aug 12 2006, 18:48
Witam wszystkich po dluuugiej przerwie.Mam pytanko odnosnie nowego kitsevera.Czy jest jakis najnowszy optionfile do powerpatcha na ktorym twarze z nowego kitsevera nie beda sie chrzanic??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
INTELEKT
Aug 22 2006, 20:19
Udało mi się naprawic gre, ale teraz coś się stało z głowami i fryzurami niektórych zawodników (np. Ronaldinho, Edmilson, Gio, Baszczyński, Lampard, Barthez), wcześniej było dobrze a teraz mam tak:
Ronaldinho:
http://img246.imageshack.us/my.php?image=ronaldinhomx8.pngLampard:
http://img244.imageshack.us/my.php?image=lampardls3.pngGio van B.:
http://img244.imageshack.us/my.php?image=v...ockhorstfn1.pngJak wybieram replay i daje duże zbliżenie wtedy głowa wygląda normalnie. Ktoś wie o co chodzi? Błagam o pomoc.
alpha_wolf
Aug 22 2006, 21:07
Albo źle spasowane kłaki do łba, zwłaszcza Gio jakoś tak wygląda, albo z dystansu masz za niski LOD. Wrzuć sobie w LODMixerze wyższe ustawienia. Ja mam VH/VH/H/H/H, ewentualnie VH/VH/H/H/M - nie widuję już "łysinek"
INTELEKT
Aug 23 2006, 08:54
Dzięki, ustawiłem VH/VH/VH/H/H i jest już ok.
geforc
Aug 31 2006, 15:48
kiedy bedze to update do OE :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.