Kto bedzie mial ta czesc co wstawie to prosilbym o to zeby tez sie podlaczyl i pomogl wysylac seedowac wtedy szybciej sie rozejdzie
piwlak
Jul 19 2006, 10:17
To jak na czysta gre trzeba to instalowac?? Kurde ja plytke gdzies posialem:/Nie da sie jakos wrzucic na PP??
psycho_fans
Jul 19 2006, 10:22
jak bede miał to moge seedowac ale podacie linka zeby moc pobrac bo z szukaniem bedzie ciezko
Piter23
Jul 19 2006, 10:30
Ja moge zauploadowac na ten serwer BtHeroes, 01 part, wlasnie moge zacząc tylko nie wiem czy to sie przyda jak bodajze Heros wrzuca... Czekam na odp. mam 1 part wiec moge wrzucic. 2 juz sciagam. Pozdro
Edit: Jaka nazwe wybrac żeby ten patch mial nazwe? Zrobie Orange Ekstraklasa Patch part.01 - Pes 5
Moze byc?
NIe chce mi sie czytac wiec pytam. Instaluje sie na czystego PEs 5 czy może trzeba miec juz Power Patcha.? Mam nadzieje ze na czystego bo takiego sobie wczoraj zrobilem (format i instalowalem PEs5) Dajcie teraz znać bo musze znikać. Pozdro T-mac i jego ekipa is the best of the world.
geforc
Jul 19 2006, 10:49
to wałkowo jak niemozna na PP instalowac , co z tego ze bede miec Orange Ekstraklase jesli w Premier League bedzie dalej Marsylene Red , Marylene Blue .... i inne
czyli trzeba mieć wyłącznie czystego pesa bez dodatkow aby moc to zainstalowac tak ??
http://btheroes.webd.pl/details.php?id=756 <-- jak narazie tylko czesc pierwsza zagadajcie do mnie na gg 8127794 Pozdro
maciek_ssi udostepnil patcha na torencie -
http://www.mininova.org/tor/371007
Piter23
Jul 19 2006, 10:50
Stary moze 5 postow temu ktos inny sie o to pytal INSTALUJE SIE NA CZYSTEGO PESA!
W Orange estraklasa zawarte juz sa te inne ligi (oczywiscie poprawione wiec sie nie martw) To jest polaczenie power patcha z orange chyba ze juz zainstalowales i dajesz nam to do zrozumienia? oDp
o widzie ze ktos juz wrzucil calego patcha na siec torrent.. super dzieki
aha i mam nadzieje ze nie uciekniecie po sciagnieciu..
Witam,
Gratuluje całej ekipie na czele z T-Mac'iem i Torinem świetnej zapewne roboty. Niestety sam przebywam teraz w Irlandii i nie mogę tego wypróbować :/ A szkoda, bo mam wielka ochotę. Osobiście żałuję, że nie zrobiono Stadionu Wojska Polskiego np. zamiast Cracovii, gdyż na Legii gra jednak także reprezentacja, ale niezależnie od przyczyn takiej decyzji - rozumiem ją. Piszę jednak w nieco innej sprawie. Mianowicie mógłby ktoś tutaj wrzucić jakieś screeny szczególnie dotyczące Zagłębia Sosnowiec i Legii Warszawa? Bo niestety jak mówiłem, nie mogę zagrać, a chcę chociaż to zobaczyć. Byłbym szczególnie wdzięczny za screena podstawowego składu Legii (przed meczem we wstępie jest cała drużyna razem). Wrzućcie proszę screeny tutaj lub wyślijcie na maila
[email protected]. Chociaż kilka...
Pozdro i jeszcze raz gratuluję!
Sczerze mówiąc nie planowałem ściagać tego patcha (chciałem poczekać na akutalne składy), ale skoro wrzuciliście go na torrenta to sobie zassam.
Pozdrawiam
daunwid
Jul 19 2006, 11:35
Achtung.Achtung
Każdy kto sciaga patch z sieci torrent proszony jest aby do 24h po sciagnieciu pliku dalej seedował,dobry transfer zalezy od Nas.Nie badz egoitsa i seeduj!!!!!!!!!!!
naSs_no1
Jul 19 2006, 11:42
no wlasnie a nie kazdy tylko aby sobie miec

, gdyby nie inni to tez byscie g**** mieli
SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED SEED
Palerinho
Jul 19 2006, 12:02
Ja przyłączam się do prośby by wrzucić to np. jeszcze na Megaupload np.
grzesio1712
Jul 19 2006, 12:18
dlatego ja nie sciagam z torrenta, bo mi szybciej sciagnie z rapida, mimo to, ze musze czekac pomiedzy sciaganiem 40 minut
ok ściągnąłem z rapida zainstalowałem wg tutoriala ale nie mam piłek ani stadionów.co musze zrobić bo to pewnie moja wina?z góry dzięki za odpowiedź a na gorąco trzeba podziękować za kawał dobrej roboty.
i jeszcze jede problem - mianowicie po włączeniu skrótu do Oange wybranie ścieżki czasami gra się nie włącza.czemu?
pablo TS
Jul 19 2006, 12:34
QUOTE(T-Mac @ Jul 19 2006, 13:35:31) [snapback]79013[/snapback]
Nom

Dzięki Ci T-Mac :] Przynajmniej o 2 godziny będę miał szybciej patcha.
QUOTE(Peras @ Jul 19 2006, 11:32:50) [snapback]79011[/snapback]
ok ściągnąłem z rapida zainstalowałem wg tutoriala ale nie mam piłek ani stadionów.co musze zrobić bo to pewnie moja wina?z góry dzięki za odpowiedź a na gorąco trzeba podziękować za kawał dobrej roboty.
i jeszcze jede problem - mianowicie po włączeniu skrótu do Oange wybranie ścieżki czasami gra się nie włącza.czemu?
albo niekopjowałeś kitservera do folderu z grą, albo po skopjowaniu niezainstalowałeś, klikając na SETUP w folderze kitserver
pozdro
Peras taka mala prosba. Jak juz sciagles tego patcha to wez sie podlacz do torrenta i powysylaj ... zawsze to jest te kilka kB szybciej Pozdro.
INTELEKT
Jul 19 2006, 13:30
Jak się zmienia w tym menu gdzie są stroje stadiony, piłki C, V i R ale jak stadiony?
QUOTE(INTELEKT @ Jul 19 2006, 12:34:01) [snapback]79022[/snapback]
Jak się zmienia w tym menu gdzie są stroje stadiony, piłki C, V i R ale jak stadiony?

9 i 0, a TAB'em kitsy bramkarzy
INTELEKT
Jul 19 2006, 13:51
Dzięki.
Węgluś
Jul 19 2006, 13:56
możecie dać OFa z max kasą?
maciek_ssi
Jul 19 2006, 13:58
QUOTE(herus @ Jul 19 2006, 14:04:27) [snapback]79016[/snapback]
Peras taka mala prosba. Jak juz sciagles tego patcha to wez sie podlacz do torrenta i powysylaj ... zawsze to jest te kilka kB szybciej Pozdro.
Torrent już działa od trzech godzin.
http://www.mininova.org/tor/371007
pablo TS
Jul 19 2006, 14:10
QUOTE(Węgluś @ Jul 19 2006, 15:00:22) [snapback]79028[/snapback]
możecie dać OFa z max kasą?
http://www.sendspace.com/file/mixze2 masz tu na sendspace.

EDIT: Patrz naprawde zajefajny i GOOD JOB!!!!! Czekam teraz na update z nowymi strojami i składami na sezon 2006/2007

PoZdRo
Oderka MKS
Jul 19 2006, 14:13
Graj Jest Piękna podiękowania dla wszystkich którzy włorzyli w to swoje siły czekam na aktułalizacje
kroczek
Jul 19 2006, 14:18
jak sie sciaga z torrenta?Pomocy!!!
Węgluś
Jul 19 2006, 14:22
a można wiedzieć na kiedy przewidywany jest UPDATE ?
kroczek: musisz miec Azureusa
mcraczek
Jul 19 2006, 14:24
Ludzie dopiero co patch wyszedl,a wy pytacie sie o update. Pojebalo juz was calkowicie czy co? Jak juz pytacie aktualizacje to powiedzcie w ogole czy znalezliscie jakies bledy i co poprawic.
Panowie, ale pomyłka w flagach Widzewa i ŁKSu to bardzo poważny grzech! Po pierwsze: Widzewiacy nie chcą w czasie meczu widzieć w swoim sektorze flag ŁKSu, a poza tym ten kto łączył patch mógł spojrzeć że ŁKS ma na flagach napisz RTS. TO baardzo duży minus. Ale i tak jest super
Węgluś
Jul 19 2006, 14:33
QUOTE(mcraczek @ Jul 19 2006, 15:28:30) [snapback]79036[/snapback]
Ludzie dopiero co patch wyszedl,a wy pytacie sie o update. Pojebalo juz was calkowicie czy co? Jak juz pytacie aktualizacje to powiedzcie w ogole czy znalezliscie jakies bledy i co poprawic.
omg! ktoś już pisał ze z UPDATE'em który wyjdize będzie spoko to się pytam. podobno mają być tam transfery. więc sie tak nie denerwuj bo to szkodzi
pablo TS
Jul 19 2006, 14:34
QUOTE(mcraczek @ Jul 19 2006, 15:28:30) [snapback]79036[/snapback]
Ooo. ja tu proponuje dla tego pana 20 % za pewna odzywke w formie wulgaryzmu (ja dostałem taka kare za wlasnie podobne slowo).
PS. Chciałbym ogłosić iż Paulista nie jest mulatem tylko murzynem i chyba gdzieś widziałem jego twarz na forum IO.
Nie wiem czy to ja coś pochrzaniłe, ale podczas meczu Korona - ŁKS słychać przyśpiewki Wisły Kraków :/
kroczek
Jul 19 2006, 15:30
Sciagnolem calego patcha z rapida i przy wypakowywaniu kazdej czesci wyskauje mi ze archiwum jest uszkodzone,tyle czasu na niego nczekalem a teraz nie moge go sciagnac.Co robic?
piwlak
Jul 19 2006, 15:30
zainstalowalem patcha , niewielkie bledy jakie znalazlem to czarny kolor skory u kilku zawodników Groclinu :
Ślusarski , Zając , Piechniak , Tibor Sabo
pozatym mam taki problem za kazdym razem jak uruchamiam pesa wgrywa mi sie nowy option file (musze wpisywac swoja ksywe do trybu multiplayer) , przez to zmiany dokonane w edit mode (poprawilem kolor skory zawodnikow) nie zapisuja sie po ponownym uruchomieniu gry
jest na to jakas rada??
Mam ten sam problem,zainstalowalem zgodnie z tutorialem:)
QUOTE(KoczO @ Jul 19 2006, 16:28:46) [snapback]79057[/snapback]
Nie wiem czy to ja coś pochrzaniłe, ale podczas meczu Korona - ŁKS słychać przyśpiewki Wisły Kraków :/
Jak grałem Legia - ŁKS to tez slyszalem przyspiewki Wisly :/ ...... Poza tym nie dzialaja mi te "polskie" stadiony - robilem wszystko identyk jak na tutoriale.....
Poza tymi drobnymi mankamentami - PATCH WYPAS !!
kroczek
Jul 19 2006, 15:47
Ponawiam pytanie o te błedy przy wypakowywaniu.Nie to zebym byl natretny,ale zalezy mi.
geforc
Jul 19 2006, 15:55
a da sie miec dwie wersje pesa 5 , np na dysku C tą z orange ekstraklasa a na dysku D ta z powerpatchem ??
do "kroczek" sciagnij najnowsza wersje winrara
gumisksc1987
Jul 19 2006, 15:55
Dlaczego nie ma stadionów jak je włączyć ???????????????
pablo TS
Jul 19 2006, 15:57
Na stadionie Cracovii kibice nie siedza na trybunach tylko w powietrzu. Paulista kolor skory ma 2 a powinien miec 3. To tyle.
QUOTE(gumisksc1987 @ Jul 19 2006, 16:59:49) [snapback]79074[/snapback]
Dlaczego nie ma stadionów jak je włączyć ???????????????
Musisz podczas wybierania strojow wciskac 8 lub 9.
MaTiX89
Jul 19 2006, 15:58
robiłem krok po kroku tak jak w tutorial i na końcu jak wciskam "play game" pokazuje się to...
http://img197.imageshack.us/img197/1097/oepes5cz7.jpgPS. Jeżeli był ten problem to przepraszam ale byłem zajęty wgrywaniem patcha...
QUOTE(Brave @ Jul 19 2006, 16:48:58) [snapback]79067[/snapback]
Jak grałem Legia - ŁKS to tez slyszalem przyspiewki Wisly :/ ...... Poza tym nie dzialaja mi te "polskie" stadiony - robilem wszystko identyk jak na tutoriale.....
Poza tymi drobnymi mankamentami - PATCH WYPAS !!
Zgadza sie nie zmienilismy LKS'owi slotu, nasz blad
QUOTE(geforc @ Jul 19 2006, 16:59:13) [snapback]79073[/snapback]
a da sie miec dwie wersje pesa 5 , np na dysku C tą z orange ekstraklasa a na dysku D ta z powerpatchem ??
do "kroczek" sciagnij najnowsza wersje winrara
Jasne ze sie da wlasnie tak to zostalo pomyslane.
QUOTE(MaTiX89 @ Jul 19 2006, 17:02:49) [snapback]79076[/snapback]
robiłem krok po kroku tak jak w tutorial i na końcu jak wciskam "play game" pokazuje się to...
http://img197.imageshack.us/img197/1097/oepes5cz7.jpgPS. Jeżeli był ten problem to przepraszam ale byłem zajęty wgrywaniem patcha...
To moze byc spowodowane tym ze nie masz mozliwosci edycji rejestru systemowego. Programik gameserver jest tak wlasnie pomyslany, ze ustawia wybrana przez uzytkownika sciezke w odpowiednim miejscu rejestru. Jestes jedynym uzytkownikiem komputera? Jesli nie to moze ktos ci ograniczyl dostep wlasnie do rejestru
Fajnicki
Jul 19 2006, 16:33
pozatym mam taki problem za kazdym razem jak uruchamiam pesa wgrywa mi sie nowy option file (musze wpisywac swoja ksywe do trybu multiplayer) , przez to zmiany dokonane w edit mode (poprawilem kolor skory zawodnikow) nie zapisuja sie po ponownym uruchomieniu gry
Problem nie pojawia się, kiedy miast całego "save" kopiujemy do dokumenty/konami/save TYLKO plik KONAMI-ORANGPES5OPT.
Ja mam z kolei jeszcze inny kłopot. Mianowicie zrobiłem wszystko jak należy, jednak nie mam polskiego menu i ikonek lig polskiej angielskiej ect. Wszystko inne śmiga że aż miło
Siemka mam problem przy włączaniu meczu wyrzuca mnie do windowsa i wyskakuje błąd z góry dzieki
QUOTE(Fajnicki @ Jul 19 2006, 17:37:58) [snapback]79087[/snapback]
Problem nie pojawia się, kiedy miast całego "save" kopiujemy do dokumenty/konami/save TYLKO plik KONAMI-ORANGPES5OPT.
Ja mam z kolei jeszcze inny kłopot. Mianowicie zrobiłem wszystko jak należy, jednak nie mam polskiego menu i ikonek lig polskiej angielskiej ect. Wszystko inne śmiga że aż miło

A
e_text.afs przegrac to nie laska
naSs_no1
Jul 19 2006, 16:48
Siemka mam problem przy włączaniu meczu wyrzuca mnie do windowsa i wyskakuje błąd z góry dzieki
niespotkalem sie jeszcze z bledem
z gory dzieki

, nie no sorki za podsmiehujki. postepowales zgodnie z tourialem

a moze nieinstalowales na czystego PES'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.