Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
T-Mac
mamy genialnego PowerPatcha wiec nadeszla pora aby go przeistoczyc w bardziej Polska wersje i to zdecydowanie
wraz z torinem (mam nadzieje ze sie jeszcze ktos dolaczy) wzielismy na ruszt Orange Ekstraklase + 8 druzyn 2 ligi polskiej
Liga Polska bedzie zastepowac lige francuska z tym ze te najsliniesze druzyny z francji beda przeniseone do others club
oto lista podmianek klubowych

AC Ajaccio - Amica
Monaco - Legia
AJ Auxerre - Arka
Bordeuax - Cracovia
Le Mans - Groclin
Lille - GKS Belchatow
Lyon - Wisla Krakow
Fc Metz - Gornik Leczna
Nancy - Gornik Zabrze
Nantes - Korona
Nice - Lech
Ol. Marseille - Odra
Paris S.G. - Pogon
RC Lens - Polonia
Rennais - Wisla Plock
AS Saint-Etienn - Zaglebie Lubin
Fc Sochaux - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski
S'sbour - Śląsk Wrocław
FC Toulouse - Jagiellonia Białystok
Troyes - Zagłębie Sosnowiec
Sporting - Zawisza Bydgoszcz (2)
Sao Paolo - Radomiak Radom
Legia - Widzew
Wisla - Łks Łodz
Besiktas - Olympique Lyon
Djurgardens IF - Girondins Bordeaux
Club Brugge - Stade Rennes
FC Kopenhagen - Olympique Marseille
Shakhtar Donetsk - PSG
Rosenborg BK - Monaco
Sparta Praga - Sporting

legia oraz wisla specjalnie tak zostala ustawiona poniewaz w tamtych miejscach sa sloty z przyspiewkami smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

nie pytac kiedy wyjdzie bo dopiero zaczelismy
czlapka
Bardzo fajnie że to na PP robicie,ale co z patchem walcza??Chyba nie będziecie robić 2 patchow z polską ligą?
Drożdżówa
To wy w końcu robicie 2 patche z Orange Ekstraklasą?? Tylko jak się nie mylę, Walczu robi pod Superpatcha biggrin.gif
Dorin
ale to jest wasza produkajca czy fuzja powerpatcha z dzielem walcza ?
Iraola 3
W sumie szykuja sie 3 bo jeszcze z PRO-EVO
tV2
QUOTE(Iraola 3 @ Apr 24 2006, 16:51:56) [snapback]64203[/snapback]

W sumie szykuja sie 3 bo jeszcze z PRO-EVO

sorry, jakos nie wierze w dobrych efekt ich "pracy" ;p
T-Mac
na obecna chwile jest to odzielny projekt od tego co robi walczu
naSs_no1
najlepiej jakby wszyscy wzieli sie za jednego patcha wink.gif Walczu zaczal wiec moze potrzebuje pomocy blink.gif
walczu
QUOTE(DeToX @ Apr 24 2006, 20:23:40) [snapback]64265[/snapback]

najlepiej jakby wszyscy wzieli sie za jednego patcha wink.gif Walczu zaczal wiec moze potrzebuje pomocy blink.gif

Nie potrzebuje, juz mam praktycznie wszystko zrobione
torin
Kolejna porcja screenow:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
Drożdżówa
No to jak ty Walczu masz jużwszystko zrobione, to po co oni się męczą z nowym ?? huh.gif blink.gif
T-Mac
po pierwsze walczu robi na OF my na bninach
po 2 walczu robi to na slabym SP my na doskonalym PP biggrin.gif
cos jeszcze napisac ??
grzesio1712
walczu ma jedna (podobno) wspaniala niespodzianke, Wy tez? wink.gif he
Ps. na screenach poki co ladnie wyglada
mroowabtm
a gdzie jeden z najbardziej utytulowanych polskich klubów - Ruch Chorzów, moim zdaniem tez powinien sie znalezsc w tym patchu
Iraola 3
Ludzie z Pro-evo niedawno pokazali screnny z patha i powiem ze wygalda bardzo ladnie.
T-Mac
QUOTE(Iraola 3 @ Apr 25 2006, 17:58:05) [snapback]64422[/snapback]

Ludzie z Pro-evo niedawno pokazali screnny z patha i powiem ze wygalda bardzo ladnie.

to co pokazali to stroje torina
wyglad graczy wisly z powerpatcha
jednym slowem zlodzieje
Iraola 3
No nie wiem twarz MAjdana inna niz w PP o wiele lepsza.A stroj wis;y nie byl za bardzo widoczny w calosci zeby go oceniac poza tym czym moze roznic sie stroj tego samego klubu.
grzesio1712
QUOTE(Iraola 3 @ Apr 25 2006, 17:51:57) [snapback]64439[/snapback]

...A stroj wis;y nie byl za bardzo widoczny w calosci zeby go oceniac poza tym czym moze roznic sie stroj tego samego klubu.

Tym, ze na plecach ma napis 'Made by Torin' tongue.gif (ale glupi zart)
PS. gdzie mozna zobaczyc te screeny bo ciekawosc mnie zżera
WąSu
największym dowodem na plagiat jest to że na wszystkich strojach za wyjątkiem Wisły jest znaczek Orange i na rękawie symbol Orange Ekstraklasy. W PP nie ma reklam Orange na strojach Wisły i Legii. Koledzy z pro-evo powinni sie przyznac i przeprosic tyle.
T-Mac
olac dzieciakow
kazdy wie ze sami oni tego nie sa w stanie zrobic wiec kradna kradna smile.gif

a najwazniejsza sprawa powstanie jeden patch Orange Ekstraklasa walczu dolaczyl sie do nas smile.gif
Mendus
wszystko zajebiscie ladnie wyglada, ale to bedzie "wspolpracowac" z powerpatchem? czy bedzie do niego dodane? smile.gif pozdrawiam
T-Mac
to jest robione na bazie powerpatcha czyli wszystko co bylo w powerpatchu bedzie tu + liga polska
i bedziemy chcieli sie postarac zrobic zeby mozna bylo miec 2 wersje gry na komputerze powerpatch oraz odzielny patch Orange Ekstraklasa PowerPatch
grzesio1712
pablo TS dzieki za screeny
Riki101
Super ze polaczyliscie sily licze na was i pewnie nie tylko ja
walczu
Fajnie ze jest ta ankieta na gorze bo nie wiedzialbym czy ludzie chca czy nie tongue.gif
Oran
Nie no teraz to kulturka smile.gif

A czy mozemy liczyc na polskie obiekty sportowe? (czytaj w nawiasie stadiony) biggrin.gif

ps. Ktoś tu mówił że twarz majdana lepsza (w patchu od pol - evo) hmmm - jeśli to ten co ja widziałem to...
n/c huh.gif

edit:
Super ze polaczyliscie sily licze na was i pewnie nie tylko ja

Przyłączam sie do "liczenia" biggrin.gif
T-Mac
bedziemy chcieli zrobic miec stadiony Legii, Wisly, Korony oraz Lecha

karny dla zoltych NIEEEEEE
korona191
Walczu czyli twoj patch którego tyle szykowales nie wyjdzie?nie bedzie takiego na samym OF? kurde tyle wszyscy czekają a tu znowu odroczenie patcha sad.gif najgorsze jest to ze ja mam cos zwalone i nie moge instalowac takich duzych patchy tzn. wymieniac tych e sound e text itp, wiec nie bede mogl w to zagrac sad.gif Walczu a mam prośbe nie moglbys mi przeslac chociaz tego co juz zrobiles w tamtym poprzednim projekcie? Chociaz bym tyle mial. wyslij mi na maila [email protected] Prosze sad.gif
walczu
QUOTE(korona191 @ Apr 25 2006, 22:49:41) [snapback]64504[/snapback]

Walczu czyli twoj patch którego tyle szykowales nie wyjdzie?nie bedzie takiego na samym OF? kurde tyle wszyscy czekają a tu znowu odroczenie patcha sad.gif najgorsze jest to ze ja mam cos zwalone i nie moge instalowac takich duzych patchy tzn. wymieniac tych e sound e text itp, wiec nie bede mogl w to zagrac sad.gif Walczu a mam prośbe nie moglbys mi przeslac chociaz tego co juz zrobiles w tamtym poprzednim projekcie? Chociaz bym tyle mial. wyslij mi na maila [email protected] Prosze sad.gif

Moj patch tez mialbyc "duzy", ale uwazamy ze nie ma sensu wydawac 2 patchow. Lepiej zrobic jeden. W moim mialy np byc stadiony, a w tym nie, a laczac patche bedzie wszystko
korona191
QUOTE(walczu @ Apr 25 2006, 21:12:00) [snapback]64508[/snapback]

Moj patch tez mialbyc "duzy", ale uwazamy ze nie ma sensu wydawac 2 patchow. Lepiej zrobic jeden. W moim mialy np byc stadiony, a w tym nie, a laczac patche bedzie wszystko

a wklejając sobie samego OF-a z waszego patcha bede mial stroje? PS. czyli teraz kolejne 2 miesiace czy nawet wiecej czekania sad.gif ??
rychal(rsix)
QUOTE(T-Mac @ Apr 25 2006, 20:27:37) [snapback]64452[/snapback]

olac dzieciakow
kazdy wie ze sami oni tego nie sa w stanie zrobic wiec kradna kradna smile.gif

a najwazniejsza sprawa powstanie jeden patch Orange Ekstraklasa walczu dolaczyl sie do nas smile.gif

Witam jestem z redakcji pro-evo.

Chciałbym powiadomić iż patch z ligą polską nie jest robiony przez serwis pro-evo lecz przez użytkowników należących do forum. Myślę że wszelkie uwagi powinny być kierowane do twórców patcha a nie do serwisu pro-evo bo przecież nie jesteśmy odpowiedzialni za to co sobie tworzą. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację i obiecuję że odpowiedni użytkownicy zostaną zbanowani.
Gwidon
witajcie,
od jutra mam 10 dni wolnego więc mogę Wam pomóc zrobić do patcha coś czego nie umiecie ( ale marna prowokacja tongue.gif ),

jakby co to PW wink.gif
ps. Walczu pokaż im "to" co zrobiłes wink.gif
x2.gif

T-Mac
kolejna porcja screenow smile.gif
mordka Moskalewicza ktora zrobilem ja
IPB Image

idealnie odwzorowane stroje by torin
IPB Image

rekawice firmy jako by torin smile.gif (kolega dba o kazdy szegol)
IPB Image
walczu
QUOTE(Gwidon @ Apr 26 2006, 10:08:07) [snapback]64536[/snapback]

witajcie,
od jutra mam 10 dni wolnego więc mogę Wam pomóc zrobić do patcha coś czego nie umiecie ( ale marna prowokacja tongue.gif ),

jakby co to PW wink.gif
ps. Walczu pokaż im "to" co zrobiłes wink.gif
x2.gif

1. Niektorzy juz troche umieja bo im tlumaczyles ;]
2. Pokaze im ale jeszcze nie teraz
naSs_no1
ale ty Walczu miales robic na Superpatcha a T-Mac robi na Powerpatcha blink.gif
calwin
to bardzo mądra decyzja że powstaje jeden path a jestem prawie na 100% pewien że ludzie by wybrali ten na PP nie dlatego że walcza byłby gorszy ale sam PP jest o wiele lepszy od superpatha.
modzik
QUOTE(mroowabtm @ Apr 25 2006, 17:13:07) [snapback]64414[/snapback]

a gdzie jeden z najbardziej utytulowanych polskich klubów - Ruch Chorzów, moim zdaniem tez powinien sie znalezsc w tym patchu

Zgadzam sie z Toba ! A gdzie Ruch?? Wiem,ze w tym zesonie krucho,ale ja sie pytam,CO TAM ROBI RADOMIAK?? (Zawisza wcale nie lepsza ...) blink.gif Ehhh ... szkoda,ze nie wzieliscie pod uwage zaslug dla polskiego footbolu ... huh.gif
T-Mac
ruch jest jedna noga w 3 lidze wiec nie ma sensu go robic ;/
kolejna porcja screenow juz z gotowych druzyn w czasie meczu

IPB Image
IPB Image
IPB Image
korona191
powtarzam pytanie. Czy wgrając samego OF-a bede mial stroje?
Junior96
QUOTE(korona191 @ Apr 26 2006, 17:36:09) [snapback]64591[/snapback]

nie bedziesz miał... no chyba ze masz je w kitserverze
torin
QUOTE(korona191 @ Apr 26 2006, 15:36:09) [snapback]64591[/snapback]

Nie, bo stroje beda w binach i w kitserverze. Nie bedziemy robic ich na of w trybie edit, bo to by byla masakra tongue.gif
Co do klubow drugoligowych. Metoda selekcji byla prosta - cala Orange Ekstaklasa + 8 pierwszych klubow w tabeli po rundzie jesiennej. Mowiac o Ruchu, zgadzam sie ze zasluzony ale sorki, leca na leb, na szyje.
modzik
No faktycznie ... Radiomiak byl 8. po rundzie jesiennej ... :/ Trzeba bedzie sobie samemu Ruch zrobic i go wstawic pozniej smile.gif
Simon
ja czekam na patch z liga polska ale bardzo spokojnie bo jest przzeciez pp ktory sie tak szybko noe znudzi a co do orange patch to:
1 super ze polaczyliscie sily bedzie patch szybciej i lepiej zrobiony
2 super ze robiony na pp
3 gdyby bylo mozna zmieniac wersje z orange ekstraklasa i z liga francuska to by bylo !@#$%^(*&^%$#$%$biście

i to tyle laugh.gif
KoczO
Zapodajcie stroje Korony Kielce bo wyszedł teraz na ISSonline stadionik Korony i przydałaby się do tego drużyna (oczywiście na czas oczekiwania na Patch) PLZ
T-Mac
QUOTE(Simon @ Apr 26 2006, 23:22:06) [snapback]64652[/snapback]

ja czekam na patch z liga polska ale bardzo spokojnie bo jest przzeciez pp ktory sie tak szybko noe znudzi a co do orange patch to:
1 super ze polaczyliscie sily bedzie patch szybciej i lepiej zrobiony
2 super ze robiony na pp
3 gdyby bylo mozna zmieniac wersje z orange ekstraklasa i z liga francuska to by bylo !@#$%^(*&^%$#$%$biście

i to tyle laugh.gif

ad.1 nie bedzie szybciej
ad.2 no super smile.gif
ad.3 w jednym patchu to nie mozliwe
Simon
no ale sam pisales ze bedziecie sie starali zrobic wersje w ktorej bedzie mozna zmieniac tak jakby tryby gry dry.gif
T-Mac
QUOTE(Simon @ Apr 27 2006, 10:51:06) [snapback]64675[/snapback]

no ale sam pisales ze bedziecie sie starali zrobic wersje w ktorej bedzie mozna zmieniac tak jakby tryby gry dry.gif

ale nie na jednym patchu
Oran
A nie ma jakiegos programiku żeby można było zainstalować 2 x PES na jednym PC?
pablo TS
QUOTE(Oran @ Apr 27 2006, 13:17:25) [snapback]64702[/snapback]

A nie ma jakiegos programiku żeby można było zainstalować 2 x PES na jednym PC?

Zrobisz sobie 2 uzytkownikow i na jednym zainstalujesz jednego PESa, a na drugim drugiego. Moze poskutkuje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.