Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
modzik
Widac,ze panowie ciezko pracuja,bo jakas dziwna cisza zapanowala w tym temacie tongue.gif Mam nadzieje,ze prace posuwaja sie nadal do przodu smile.gif

@torin Fotki sie przydaly? Bo jezeli potrzebujesz jeszcze jakichs,to moge dorzucic,tylko daj znac,co Ci jeszcze brakuje smile.gif
T-Mac
w srode/czwartek zostanie wypuszczony tu na forum sam OF do testow w ktorym beda zawarte sklady wraz z statami graczy wzrost wiek pozycja bez wygladu zawodnikow
chcemy zebyscie wychwycili kto moze miec nieprawidlowe staty co komu podciagnac a co obnizyc albo ze zle rospisalismy formacje itd...
modzik
no to gitarra smile.gif widac,ze cos sie dzieje - zobaczymy na ile przydaly sie moje porady dotyczace formacji Ruchu wink.gif DOKLADNIE to sprawdze tongue.gif

PS. A na ile macie juz ukonczonego patcha? (tylko nie krzyczcie po mnie unsure.gif )
torin
QUOTE(modzik @ Jun 4 2006, 09:55:52) [snapback]70859[/snapback]

Widac,ze panowie ciezko pracuja,bo jakas dziwna cisza zapanowala w tym temacie tongue.gif Mam nadzieje,ze prace posuwaja sie nadal do przodu smile.gif

@torin Fotki sie przydaly? Bo jezeli potrzebujesz jeszcze jakichs,to moge dorzucic,tylko daj znac,co Ci jeszcze brakuje smile.gif

Fotki sie przydaly, calkiem niezle, loga juz sobie poznajdywalem. Dzieki. Nie da sie powiedziec na ile patch jest gotowy bo zawsze w trakcie pracy cos wypada. Po publikacji tego OF'a bedziemy wiedziec wiecej wink.gif
Piter23
to nie pozostaje nam nic tylko czekac na OF. z przyjemnościa przetestuje wasze dzieło. Co prawda jeszcze niedokonczone:) ale da rade:)
torin
Niestety obiecywany OF nie pojawi sie dzis ani prawdopodobnie jutro. Timak ma przejsciowe klopoty sprzetowe wiec musicie sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc. Dodac moge jeszcze ze prace sa bardzo mocno zaawansowane. Chociazby wykonalem juz praktycznie komplet stroi dla tych 24 druzyn, brakuje m.in. stroju bramkarskiego Piasta Gliwice (kiepskie zdjecia, chyba jakis JAKO maja), wiec licze na was tongue.gif
modzik
czekalismy tyle,to i poczekamy jeszcze troche wink.gif nie przejmujta sie tongue.gif Jak znajde troche wolnego czasu,to poszukam tych fotek - mozesz podac dokladna liste,czego Ci brakuje i wtedy bedziemy mogli ja razem uzupelnic smile.gif
Naimad
Szkoda ze tak pozno wychodzi ten patch - bo w sieci ukazalo sie juz WE9 - dzieki zyczliwosci Koreanczykow tongue.gif A europejczycy wypuscili juz patche zangielszczajace gre i poprawiajace nazwiska biggrin.gif Za 24h podziele sie z wami wrazeniami cool.gif
stefanoSK
QUOTE(Naimad @ Jun 7 2006, 14:36:03) [snapback]71461[/snapback]

Szkoda ze tak pozno wychodzi ten patch - bo w sieci ukazalo sie juz WE9 - dzieki zyczliwosci Koreanczykow tongue.gif A europejczycy wypuscili juz patche zangielszczajace gre i poprawiajace nazwiska biggrin.gif Za 24h podziele sie z wami wrazeniami cool.gif

Chyba coś Ci sie pomieszało. biggrin.gif Jeżeli ściągasz WE 9 to jest to Pro Evolution 5 tongue.gif Heh smile.gif A z tego co mi wiadomo jeszcze (chyba) niewyszło Winning Eleven 10(PES 6) na PC. Pozdro
modzik
Wiadomo, o jaka gierke mu chodzilo wink.gif Ale o tym,to nie tutaj ...
@torin daj znac,czego Ci jeszcze brakuje,a dzisiaj wieczorem tego poszukam (ostatni dzien w budzie:P) Licze na to,ze Timac szybko poradzi sobie z tymi klopotami i podzielicie sie z nami OF'em smile.gif Czekamy ... cool.gif
T-Mac
hello
potrzebne mi ustawienie pierwszego skladu Piasta Gliwice
oraz kto wykonuje rozne wolne itd...
traf_fic
QUOTE(T-Mac @ Jun 9 2006, 13:06:10) [snapback]71687[/snapback]

hello
potrzebne mi ustawienie pierwszego skladu Piasta Gliwice
oraz kto wykonuje rozne wolne itd...

Kozik

Michniewicz Budka Banaś Zadylak

Kaszowski Gamla Widuch Kukulski

Kompała

Wróbel

rożne - bodajże Kompała
wolne - bodajże Kukulski
modzik
QUOTE(traf_fic @ Jun 9 2006, 13:22:42) [snapback]71688[/snapback]

rożne - bodajże Kompała
wolne - bodajże Kukulski

Jak Piast gral ostatnio z Ruchem,to Kompała wykonywał praktycznie wszystkie rzuty wolne.
torin
A mnie brakuje dobrych zdjec zeby zrobic stroje bramkarskie dla Piasta wink.gif
traf_fic
Z tego co czytalem to Kukulski doznal kontuzji na meczu z Ruchem wiec nic dziwnego ze zapamietales Kompale wykonujacego wolne smile.gif

Nie znalazlem dobrych fotek bramkarzy ...

http://www.piast.gliwice.pl/strony06/ruch_piast06/14.jpg

z przodu jest napis "GKS PIAST GLIWICE" , z lewej strony herb klubu , stroj jest firmy JAKO

http://www.piast.gliwice.pl/strony06/ruch_piast06/16.jpg

herb klubu z lewej strony , firma JAKO
olo
bravo polacy!! a moze zrobimy ekwador-patch??biggrin.gif huh.gif
modzik
QUOTE(o.l.o1 @ Jun 10 2006, 10:58:04) [snapback]71884[/snapback]

bravo polacy!! a moze zrobimy ekwador-patch??biggrin.gif huh.gif

Stary ... po co takie rzeczy wypisujesz w tym temacie?? mad.gif
.::Diego::.
Puścicie dzisiaj ofa? Chętnie bym sobie pograł nawet na ofie a miał być już okoła czwartku, pozdrawiam wink.gif
T-Mac
dzis poznym wieczorem powinienem zapodac obiecany of do testow
Piter23
T-Mac czekamy na OF-a z niecierpliwoscia:) Przetestuje go jeszcze dzisiaj jak go zapodasz... Pozdro
Plochu
mam takie pytanko. Jak sprawdzimy tego ofa i sie okaze dobry to kiedy bedzie mozna spodziewac sie reszty czy jeszcze przed zakonczeniem roku bedzie????????? square.gif x2.gif triangle.gif rolleyes.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
T-Mac
jeszcze podobna aluzja i moze wogole nie wyjsc ten patch
nie rozumiesz jeden z drugim ze ja tego patcha tylko robie z torinem nie jestesmy maszynami wiec CISZA na temat kiedy wyjdzie, bo to jeszcze bardziej nas wkurza i wogole nie moblizuje do pracy
Plochu
Dobra dobra tylko zapytalem skoro juz dajecie ofa do testow tzn ze juz powoli konczycie CHYBA
modzik
Podzielam zdanie T-Mac'a .... takie posty potrafia byc wkurzajace. @Plochu zamiast pisac takie posty,to zapytalbys sie,w czym mozesz pomoc,albo czego poszukac ! Ja przynajmniej wykazuje jakas inicjatywe i chce pomagac i robie to,jak tylko moge ...

@torin daj znac,czy te fotki sie przydaly,bo z Piast na serio ciezko znalesc dobre fotki bramkarzy,ale moglbym jeszcze czegos poszukac,gdyby to nie wystarczalo.

@T-Mac ... gdybym byl potrzebny,to pisz smile.gif

Ogolnie,to zycze powodzenia smile.gif
.::Diego::.
QUOTE(Plochu @ Jun 12 2006, 17:46:12) [snapback]72263[/snapback]

Dobra dobra tylko zapytalem skoro juz dajecie ofa do testow tzn ze juz powoli konczycie CHYBA

Człowieku czy tobie przypadkiem słońce nie wypaliło dzisiaj mózgu? dry.gif Daj se siana i najlepiej się zamknij, bo twoje posty tylko temat zaśmiecają i nic nowego nie wnoszą huh.gif
PS. Może troche mnie poniosło ale jak patrze jakie niektórzy głupoty wypisują to wymiotować sie chce smile.gif
PS2. Chętnie bym pomógł jeśli jest jakaś robota smile.gif
T-Mac
jezeli chcecie pomoc, no to mozecie sie wykazac przy testowaniu beta Option File i w wylapaniu wszystkiego co jest zle - w statach, ustawieniach formacji oraz wykonawacach wolnych karnych itd...
uwaga w of (save) nie ma zrobionego wygladu graczy oraz w niektorych klubach brakuje wykanowcow stalych fragmentow wiec prosze nie pisac ze smiesznie wyglada a co do wykonawcow prosze je poprostu podac
jeszcze jedno staty graczy sa zrobione na bazie FM2006

BETA OF do testowania --- http://rapidshare.de/files/22896404/KONAMI-WIN32PES5OPT.html

save nalezy umiescic w C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1
wczesniej zrobcie sobie kopie swojego OF
krolu
w ŁKS'e niegra już Elokan bo uciekł do Francji blink.gif . Rozkitalski jest napastnikiem.Narazie to wszystko.A bedziecie poprawiac jeszcze statsy zawodników??pozdrawiam
T-Mac
zapomnialem ze sklady sa z ubieglego sezonu i prosze sie tego trzymac
no chyba wlasnie po to dalem OF zeby i staty poprawic
devilart
Widze juz wpis co do skladow, wiec spoczko ale w Koronie nie ma juz Bilskiego i Kaliszana, staty chyba ok, wolne wykonuje Kaczmarek i Kaczmarek z tego co ja się orientuje jest lewonozny, rozne z prawej Kaczmarek z lewej Hermes, kapitanem byl bilski ale skoro teraz go nie ma to pewnie przejmie obowiazki piechna, jest ok KSZO rozwaliłem więc jest super, Kawał dobrej roboty. Jak jeszcze coś zauważe to dam znać. SZACUNEK
Plochu
W tym ofie mam tylko kilka zastrzezen.
- kilka nazwisk nie dokonczonych
- Kucharski z Legii jest napastnikiem
no i to by było na tyle. Staty są porownywalne do polskiej ligi wiec bedzie sie ciezko gralo ale to dobrze cool.gif
modzik
Gierke odpalilem tylko na chwilke i pierwsze co sprawdzalem to sklad Ruchu Chorzów i zauwazylem jedno - trzeba zamienic miejscami Petasza i Bizackiego - Bizacki to napastnik a Petasz to pomocnik-a nie na odwrot wink.gif I po drugie,to Mikulenas ma zbyt niskie statystyki-chocby wzgledem Bizaka wink.gif Jutro przetestuje to dokladniej i sie troche rozpisze na ten temat smile.gif
krolu
Na początku chce podkreślić ze są to tylko moje własne propozycje które mogą lecz nie muszą zostać wprowadzone smile.gif
no to tak: Mysonie mozna poprawic siłe strzału, celnosc przy strzałach wolnych (bo on teraz je wykonuje i to z bardzo dobrym skutkiem);poprawić troszke statsy Łabędzkiemu, Dzikiji i Niżnikowi bo są oni pierwszoligowymi weteranami i jakieś tam doświadczenie w niej zdobyli(nie mowie tu o robienu z nich wielkich gwiazd).Moze jeszcze Sypniewskiemu przyśpieszenie i celność strzału podnieść o 2,3...tak to wszystko jest git.
Gratki za prace x2.gif circle.gif triangle.gif square.gif .... i czekam na Final tongue.gif biggrin.gif
pozdrawiam
lodziak
a więc co się tyczy Widzewa:

1.ustawienie naszej drużyny to 3-5-2
2.Wawrzyniak to lewy pomocnik, a nie obrońca
3.Kuzera prawy pomocnik, a nie obrońca
3.Rafał Pawlak jest nominalnym napastnikiem (choć on gra na wszystkich pozycjach, jeszcze nie stanął w bramce)
4.Widzew ma gorsze staty od KSZO blink.gif (dziwne, zwłaszcza po tym jak awansował do Orange i to w jakim stylu)
5.Dziwne statystyki, na przykład Bartek Iwan, prawdziwy motor napędowy drużyny, zdobywca bodajże 8 bramek, ma mniejsze staty od drewna Kardasza.
6.Białek nie wykonuje rzutów wolnych, a Grzelak
7.Trałka, który już wraca do Szczecina, nie wykonywał i nie wykonywać będzie rzutów rożnych. Lewy wykonuje Białek, a prawy Iwan
8.Świerblewski to napastnik, a nie pomocnik

na razie tyle, życze owocnej pracy smile.gif
Teofilowiak1908
ja mam pytanie:Widzew,Piast,ŁKS sa do wyboru z reszty druzyn nie z ligi francuskiej tak wiec zaczynajac nowy sezon w przyszlej orange nie bedzie mozna wybrac tych 3 druzyn huh.gif w lidze orange tylko w lidze tworzonej przez siebie ktora nie bedzie w grze nazywala sie juz orange.
dla mnie to troche dziwne bo zarowno ŁKS jak i Widzew awansowaly to orange a sosnowiec i kilka innych druzyn ktore sa w lidze w pes 5 nie

mowiac krotko chodzi mi o to ze ŁKS i Widzew w grze nie sa w orange sad.gif
david1984
Ja zajmuje sie Pogonia, oczywiscie nie mowie juz za kazmierczak zmienil klub i paru pilkarzy wraca ale skoro robicie sklady z bylego sezonu jest dobrze. brak tych pilkarzy Przewoźniak Cezary, Grosicki Kamil, moim zdaniem za slabo z tym statami Andradina dribling, shot tech, Technika. Kazmierczak balance, shot power. Lilo stamina, speed, dribling. Grzelak balance, stamina, speed, dribling. Peskovic zatrzymuje karne,
T-Mac
prosze nie pisac kurcze ze ten ma gorsze staty od tego albo temu bym podciagnol troche techniki
tylko po prostu rospisac
np
Bartosz Iwan
dribling 65 na 75
itd
inaczej za chuny tego nie poprawie
david1984
Andradina
Dribling Acc. z 79. na 86
Shot Tech. z 79 na 85
Technique z 80 na 86

Kamierczak
Balance z 82 na 88
shot power z 85 na 89

Lilo
stamina z 66 na 83
acceleration z 75 na 79
dribling acc. z 77 na 80
dribling speed z 73 na 78

Grzelak
balance z 69 na 77
stamina z 77 na 85
speed z 83 na 85
acceleration z 81 na 83
dribling acc. z 81 na 83
dribling speed z 81 na 83

Peskovic broni karne
Julcimar jest kapitanem

EDIT T-Mac
oto chodzi tylko tak rospisujcie w slupku lepiej sie czyta smile.gif
pasiak KRK
co do druzyny pasow, boczni napastnicy powinni byc bardziej cofnieci jezeli bierzecie pod uwage ustawienie 4 3 3 ale takim grali w rundzie jesiennej w wiosennej trener bialas mieszal z ustawieniem i pod koniec sezonu grali juz systemem 4 4 1 1. Jesli chodzi o wykonowcach stalych fragmentow to praktycznie wszystko sie zgadza, z ta tylko roznica ze giza niewykonuje rzutow roznych robi to przewaznie pawlusinski. Tyle z mojej strony po pierwszym rzucie oka na OF-a smile.gif

mniej wiecej cos takiego z takim skladem smile.gif

http://i6.tinypic.com/148odvt.jpg

modzik
Najlepiej bedzie,jak kazdy zajmie sie jedna druzyna !

Ja zajme sie Ruchem - logiczne tongue.gif

No to zaczynam smile.gif :

Ustawienie:

Petasz - pomocnik,a nie napastnik
Bizacki - napastnik,a nie pomocnik
Łudziński - pomocnik (ofensywny),a nie napastnik
Klaczka - obronca,a nie pomocnik

Statystyki:

Cwielong
Attack - z 58 na co najmniej 70
Acceleration - z 75 na 78

Mikulenas
Attack - z smiesznych 56 na jakies 80
Top speed - z 65 na 72
Shot acc - z 57 na 64
Header - z 64 na 70

Petasz
Shot power - z 70 na 77

Łudziński
W sumie wszystko o kilka do gory

I jeszcze przy Nowaku jest napisane "Nowak II" nie mamy w druzynie 2. Nowaka,wiec nie powinno tego byc wink.gif

Ogolnie mi sie podoba,troche sie pozmienia i bedzie gites smile.gif
Jutro,jak bede mial wiecej czasu,to sie temu lepiej przyjrze smile.gif
david1984
panowie szanujmy sie nie chce nikogo karac ale zawodnik drugiej liczy atak 80, moim zdaniem za duzo wiekszosc dobrych pilkarzy pierwszej ligi nie zasluguje na 80 moja uwaga, fakt strzelil 18 bramek ale w koncu to druga liga jak by tak patrzec to piechna powinien miec z 86 lub wiecej
modzik
QUOTE(david1984 @ Jun 12 2006, 23:59:40) [snapback]72319[/snapback]

panowie szanujmy sie nie chce nikogo karac ale zawodnik drugiej liczy atak 80, moim zdaniem za duzo wiekszosc dobrych pilkarzy pierwszej ligi nie zasluguje na 80 moja uwaga, fakt strzelil 18 bramek ale w koncu to druga liga jak by tak patrzec to piechna powinien miec z 86 lub wiecej

czy mi sie wydaje,czy piszesz o mojej propozycji zmiany statystyk Mikulenasa? Mam racje? Jezeli tak,to czy widziales go w akcji?? (bedac na meczu,na wlasne oczy) ... jezeli nie,to nawet nie zabieraj glosu mad.gif
A jezeli,to nie o Mikiego chodzi,to potraktuj moja odpowiedz z przymruzeniem oka cool.gif
david1984
spoko ale pogadamy jak bedzie strzelal w pierwszej lidze a co z tego ze ty go widziales w akcji, jak widzialem wielu pilkarzy dobrych rozumiem ze to Twoj klub, ale nie mozna przesadzac, skoro on ma miec 80 to co z innymi z pierwszej ligi lub grzelakiem z widzewa? i jeszcze to ze fakt ze strzelil 18 bramek ale nie mozna odrazu po jednym sezonie odrazu tak wysoko, jakos wczesnij cieniowal w radomiaku, FK Ventspils w 26 meczach 3 gole (oszukali mnie) wczesnij wisla plock
modzik
To jest Twoja opinia ... T-Mac zrobi,jak bedzie uwazal. A jezeli Tobie nie bedzie sie podobalo,ze w wersjii finalnej Mikus bedzie mial takie statsy,a nie inne,to bedziesz mogl to sobie zmienil we wlasnym zakresie. Dla mnie Mikulenas to jest snajper i atak powinien miec podwyzszone statystyki i to wlasnie w granicach 80. Co do np. Grzelaka,to nie widze przeszkod,zeby dac mu np. 80-pare ... dobry pilkarz nalezy mu sie. Ale chyba przyznasz,ze zdobycie 18 bramek i to nie we wszystkich meczach sezonu,bo przypominam,ze do Ruchu trafil w przerwie zimowej i opuscil kilka meczow,to na 56 nie zasluguje huh.gif Tyle mam do powiedzenia. Amen.

Powiem tyle ... statystyki jezeli komus nie beda odpowiadaly,to zawsze moze je sobie zmienic we wlasnym zakresie.
david1984
mi tylko chodzi o realizm gry, bedzie jak ma byc, fakt 18 bramek to duzo, ale piechna zdobyl 21 goli wiec on musial by miec liczbe ataku w granicach 86 moze wiecej a to juz byla by przesada, ale dobry zamknijmy juz ten temat. T-mac zrobi jak uwaza
Teofilowiak1908
no to jeszcze odnosnie ŁKS-u
Ustawienie: 4-5-1 A5
rzuty wolne: Mysona z daleka, Niżnik z bliska
rzuty karne: Niżnik
rzuty rozne: Mysona-lewy, Niżnik-prawy
skład:Wyparlo-,Kościuk,Sierant,Łakomy,Łabędzki-Leszczyński(DMF),Madej(prawa strona),Mysona(lewa strona),Dzikia(środek),Niżnik(AMF),-Sypniewski

Rozkwitalski-napastnik

parametry zawodnikow
Mysona-shot acc.-75 shot power-82 free kick type-3
Niżnik-dribble acc.-80 dribble speed-80 shot acc.-79 shot technique-80
Radunovic-w nazwisku brakuje "c"
To tyle wedlug mnie co mozna zmienic w ŁKS-e
hoody15
Jako iż jestem wiernym Kibicem Dyskobolii (Groclinu) prosze o zmianę nazwy z Groclin Grodzisk WLKP. na Dyskobolia Grodzisk WLKP. to wazne dla mnie bo kibice Dyskobolii nigdy nie uzywaja nazwy Groclin. Aha i Sikora i Ślusarski powinni miec wiekszą szybkość i wytrzymałość oraz Rocki celność długich podan co najmniej na 88 (ostatnio dogrywa pilki co do milimetra) smile.gif aha tak i zajac wieksza sila strzalów oraz szybkość Piechniak lepszy Drybling o jakies 5 pkt. no i to wszystko prosze tylko o zmiane nazwy na DYSKOBOLIA z góry dziekuje. POWODZENIA i Pozdro dla T-maca oraz Torina 3mcie sie.
Nafciarz
Jako że jeste fanem Wisły Płock to zauważyłem drobne błędy.
Brakuje końcówek "c" w nazwiskach Pekovic Colacovic Zivkovic
Błedy formacji:
Romuzga jest obroncą a nie pomocnikiem

Blad jest tez ze pelne nazwisko wtswietla sie Sead Zilic a Sead to jest tylko imie
Wisla gra 4-4-2 z wysunietym napastnikiem a nie 4-5-1
david1984
Pogon vol.2

Kazmierczak - lewa noga

Andradiona - lewa noga

Mineiro zapisz jako Tavares

Andradina jako Edi

Peskovic - Balance na 87

Julcimar - Stamina na 80

Tavares - Defence na 75

Matlak - Defence na 76, Attack na 73, Shot Power na 84
Naimad
Nie wiem czy wiecie, ale to Legia jest mistrzem, a nie Wisla, wiec jakim cudem Wisla ma duzo lepszy sklad?

Moje propozycje i argumentacja:

WISLA

Kryszalowicz - shoot power - 86 => okolo 82 (Edson dla porownania ma tylko dwa oczka wyzej, a nikt mi nie wmowi ze roznica ich uderzen jest tak mala)

Majdan - keeper skills - 82 => 80 (Fabianski dostal duzo lepsze oceny, wpuscil mniej bramek, jest wyzej klasyfikowany, pojechal na MS, a ma 80)

Klos - header - 86 => 82 (Outarra strzelil duzo wiecej bramek niz Klos glowa - a ma 80)

Stolarczyk - header - 85 => 80 (to samo co wyzej)

Sobolewski - balance - 82 => 75, agillity - 83 => 75 (on ma jakis balans? Na mistrzostwach swiata tego nie pokazal, a np. Guerreiro, uznany za najlepszego technika naszej ligi ma 76)

Cantoro - technique - 86 => 78 (przyklad jak wyzej - najelepiej wyszkolony technicznie pilkarz naszej ligi ma jedynie 80 ! )

*
* { tu kazdy zawodnik ktory ma wyzsza technike, drybling i zwinnosc wyzsza niz Roger
*

Kryszalowicz - balance - 88 => 80 (no nie, bez przesady - przeciez to podobna kloda jak Rasiak, Wlodarczyk itd.)

Pawel Brozek - top speed - 86 => 80 (Szalachowski jest uznawany za najszybszego pilkarza naszej ligi a ma jedynie 82!)

LEGIA

Fabianski - keeper skills - 80 => 83 (argumentacja przy Majdanie)

Outarra - header - 82=>88 (argumentacja przy Klosie), defence - 76=>82 (w pojedynku 1 na 1 wlasciwie nie do przejscia), balance - 80 => 87 (na odwrot z Choto - to Outarra mial lepszy balans ciala)

Choto - balance 87=>80 (wyzej wyjasnione), defence - 80=>82 (wyjasnione wyzej)

Karwan - on wlasciwie wogole nie gral i jego umiejetnosci powinny byc odpowiednio zamienione z Bronowickim

Surma - agression - 78=>82 (najlepszy sezon w zyciu, w kazdym meczu zostawial czesc swojego zdrowia na boisku, np. po meczu z Zaglebiem, byla udzielana mu pomoc medyczna - tak byl wycienczony po walce)

Vukovic - Burkhardt (ich podania powinno byc odpowienio zamienione - Vukovic nie pokazal nic, a Burkhardt popisal sie kilkoma przepieknymi 40 metrowymi podaniami), shot acc - 76=>83 (piekne bramki z Groclinem, Wisla Plock, Odra - mowia same za siebie)

Guerreiro - o nim pisalem wielokrotnie przy pilkarzach Wisly - to jest najlepiej wyszkolony technicznie pilkarz naszej ligi - takie umiejetnosci jak: balance, agillity, technique, dribble powinny wzrosnac o jakies 5 oczek

Wlodarczyk - balance - 81=>80 (juz pisalem - drewniak jak Rasiak i Kryszalowicz)

Janczyk - balance - 76=>82 , top speed 74=>83, shot acc - 81 => 86 (pilkarz uznawany za najwiekszy talent polskiej pilki, gdyby nie kontuzja gralby przez cala runde w pierwszym zespole Legii, duzo lepszy niz Wlodarczyk - piekne bramki z Arka, Groclinem)

Szalachowski - top speed - 83=>89 (najszybszy zawodnik naszej ligi)

Mam nadzieje ze gwiazdek nie ustawialiscie, bo rowniez sa kary godnie rozdane

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.