Maharadza
Jul 21 2006, 12:26
QUOTE(jacekz40 @ Jul 21 2006, 10:53:10) [snapback]79503[/snapback]
po raz kolejny ten sam problem, ludziska kochane, sami sobie życie utrudniacie, z KITSERWERA wywalić twarzyczki, zostawić tylko piłki i stadiony, i wszystko musi chodzić jak złoto.
taaak? pewny jestes? wypowiadasz sie a chyba niemasz wiekszego pojecia o tym wszystkim, mi np dzisiaj ni z kija ni z pietruchy pes sie zawiesza przy ustawianiu skladow,a wczoraj chodzil, odinstalowalem calego kitservera i nic :] i co teraz poradzisz mi mistrzu?
=@CiChY@=
Jul 21 2006, 12:38
QUOTE(=@CiChY@= @ Jul 21 2006, 06:10:17) [snapback]79471[/snapback]
W ktorym pliku sounds jest doping ŁKS-u i jaki ma numer?? Czaly czas na meczu ŁKS-u krzycza mi wisła kraków

??????
mic_TS
Jul 21 2006, 12:53
QUOTE(=@CiChY@= @ Jul 21 2006, 13:42:47) [snapback]79545[/snapback]
??????
kolega ma rozdwojenie jazni ?
TargeT
Jul 21 2006, 12:54
QUOTE(devilart @ Jul 19 2006, 23:32:13) [snapback]79214[/snapback]
oki oto OF w którym jest odblokowane wszystko poza druzynami historycznymi i piłkarzami u mnie działa mam nadzieję że u was też będzie
http://www.megaupload.com/?d=JILP49E5może ktoś to wrzucić na inny serwer bo z tego nie da sie ściągnąć, bede wdzięczny
=@CiChY@=
Jul 21 2006, 13:07
Nie mam rozdwojenia jazni tylko powtarzam to pytanie bo nikt mi na nie, nie odpowiedzial

TargeT -->>
http://rapidshare.de/files/26522416/OF_PES...Points.rar.html <<
TargeT
Jul 21 2006, 13:54
@=@CiChY@= dziękuje Ci dobry człowieku

a co do Twojego pytania to ja nie wiem
A skad mozna wziasc Kitservera 5.2.1?? i drugie pytanie czy ma ktos ten folder save bo ja tam mam jeden plik tylko a powinny byc 2
Węgluś
Jul 21 2006, 15:25
jaki jest tytuł tej muzy co leci w menu i w highlight'sach? to jest chyba hymn ORANGE EKSTRAKLASY
maciek_ssi
Jul 21 2006, 15:34
QUOTE(Węgluś @ Jul 21 2006, 16:29:46) [snapback]79595[/snapback]
jaki jest tytuł tej muzy co leci w menu i w highlight'sach? to jest chyba hymn ORANGE EKSTRAKLASY
Nosowska, Rojek, Grabaż - „Prosta rzecz”
devilart
Jul 21 2006, 16:46
Extra Patchyk !!! Mam jedną uwagę i było by fajnie gdyby ktoś to uwzględnił w upadate. Mianowicie napis kibiców Korony "Złocisto Krwiści" jest pisany na jednej fladze, a w grze jest osobno w całkiem różnych miejscach, jeżeli da się poprawić to super. Jeżeli jeszcze coś zauważe to napisze. Oczywiście będzie super jak dodacie więcej przyśpiewek.
QUOTE(TargeT @ Jul 21 2006, 13:58:22) [snapback]79553[/snapback]
może ktoś to wrzucić na inny serwer bo z tego nie da sie ściągnąć, bede wdzięczny
Z całym szacunkiem ale przed chwilą ściagnąłem ten plik w celu sprawdzenia i wszystko gra.
kurde powie mi ktos czemu ja mam stare buty,muzyke i herby ?
Mam pytanie do wszystkich : NIe wie ktos czy w Orange Ekstraklasa jest nowa statuetka MŚ lub jakaś nowa za zdobycie Orange Ekstraklasy? Prosze o odpowiedz i z góry dzięki.
Mooner
Jul 21 2006, 18:50
QUOTE(edi09_99 hetman @ Jul 21 2006, 19:14:50) [snapback]79617[/snapback]
Mam pytanie do wszystkich : NIe wie ktos czy w Orange Ekstraklasa jest nowa statuetka MŚ lub jakaś nowa za zdobycie Orange Ekstraklasy? Prosze o odpowiedz i z góry dzięki.

no raczej nie ma nowej statuetki OE. może nei zauważyłes ale w pesie masz tylko 4 ligi.. ;] division 1.. itd. więc jest tylko jedna statuetka.. co do statuetki mś jak nie ma to se ściągnij poszukaj w newsach..
Thanks Mooner juz sobie sciagnalem.Ciekawe tylko czy bedzie działać.

A ty sobie instalowałeś?
A o statuetke OE nie chodziło mi w Master League tylko tak jak grasz Pojedyncza ligę.
Mike85
Jul 21 2006, 19:53
Nie noooooo naprawde, respect za tego patcha:) naprawde kawal dobrej roboty. Mam nadzieje ze jak wyjdzie update zostna poprawione transfery w lidze polskiej oraz w klubach zagranicznych.
A o co chodzi z tym ze podczas zmiany zmienia sie dwoch takich samych zawodnikow??? ktos pisal o tym na forum, ale pytam bo mialem tak samo:/ To jest blad patcha czy to cos u mnie jest nie tak???
Pozdrawiam, Patch kozak
zagroo
Jul 22 2006, 00:20
Zauwazylem blad w reprezentacji Polski ,Sosin ma twarz Gancarczyka i w ogule sklad dzwiny Dudek zamiast Kuszczaka nie ma Jelenia ,Brozka ,Gancarczyka .
QUOTE(zagroo @ Jul 22 2006, 01:24:47) [snapback]79651[/snapback]
Zauwazylem blad w reprezentacji Polski ,Sosin ma twarz Gancarczyka i w ogule sklad dzwiny Dudek zamiast Kuszczaka nie ma Jelenia ,Brozka ,Gancarczyka .
BUHAHAHHA a skad ty masz dudka i sosina w reprezentacji ???
wgraj poprawnie patcha
LITOSCI
=@CiChY@=
Jul 22 2006, 06:01
QUOTE(=@CiChY@= @ Jul 21 2006, 06:10:17) [snapback]79471[/snapback]
W ktorym pliku sounds jest doping ŁKS-u i jaki ma numer?? Czaly czas na meczu ŁKS-u krzycza mi wisła kraków

??
zagroo
Jul 22 2006, 08:24
Poprostu użyłem tego ofa co podal ktoś
http://www.megaupload.com/?d=JILP49E5 i on miał odkryty pesshop ale widocznie byl zly więc posiada ktoś dobrego option file do orange patcha z odkrytym pesshopem i 99999 pkt??
TargeT
Jul 22 2006, 10:38
@zagroo ten OF z 99999pkt jest strone wczesniej (38), poszukaj

, sam z niego skorzystałem,jest ok .
użytkuje tegoa patch'a jużkilka ładnych dni i te oto błędy rzuciły mi się w oczy (ja specjalnie czepialski i spostrzegawczy nie jestem więc będzie ich mało

) :
-zamienione flagi ŁKS i Widzew (są na odwrót)
-wspomniany błąd z przyśpiewkami ŁKS (są Wisły K.)
-bład z twarzą Świerczewskiego (zdaje się ma Janczyka)
-drobne błędy z OF'em (np.Karwan w pierwszym składzie) ale to każdy sobie może sam poprawić
podsumowując ŚWIETNA ROBOTA!!!
PS:odziwo nie miałem problemów z instalką - zrobiłem wszystko dokładnie wg tutoriala.Jeszcze raz dzięki dla całej ekipy i cóż - czekamy na update
Levis17
Jul 22 2006, 13:41
Pytanie mam

przegladalem kit serwera i zobaczylem takiego jpg gdzie byly rekawice namalowane i zastanawiam sie czy mozna wybierac bramkarzom rekawice??
POZDRAWIAM
Palerinho
Jul 22 2006, 13:51
QUOTE(Levis17 @ Jul 22 2006, 14:45:35) [snapback]79721[/snapback]
Pytanie mam

przegladalem kit serwera i zobaczylem takiego jpg gdzie byly rekawice namalowane i zastanawiam sie czy mozna wybierac bramkarzom rekawice??
POZDRAWIAM
Można dla danej drużyny ustawić jedną parę rękwaic przy jednym stroju bramkarskim.
Harold-NH
Jul 22 2006, 15:26
Ej Ludzie pomocy !! !! !! !!
Też chce grać normalnie w OE ! Narazie gra od pierwszego gwizdka tnie się okropnie ( filmik przed meczem chodzi płynnie powitanie , stadion itp. ) . Zwykły PES chodził idealnie na najwyższej grafice , a OE chodzi mi jak czołg może mi ktoś pomóc ? Co zrobić żeby to naprawić ?
Levis17
Jul 22 2006, 18:30
QUOTE(Palerinho @ Jul 22 2006, 14:55:41) [snapback]79724[/snapback]
Można dla danej drużyny ustawić jedną parę rękwaic przy jednym stroju bramkarskim.
Ale w grze mozna? np przed meczem?
Riki101
Jul 22 2006, 19:00
QUOTE(Levis17 @ Jul 22 2006, 21:34:51) [snapback]79757[/snapback]
Ale w grze mozna? np przed meczem?
Odpowiem tak: nie można i kropka
siekiera
Jul 22 2006, 19:58
ej nie wiem co jest grane wszystko spoko ladnie mi sie instalnelo ale w menu glownym nie mam tego obrazka z brozkiem podajrze no i stadiony polskie mi sie nie zainstalowaly nie da sie inaczej niz przez kitservera ?
QUOTE(Harold-NH @ Jul 22 2006, 16:30:09) [snapback]79733[/snapback]
Ej Ludzie pomocy !! !! !! !!
Też chce grać normalnie w OE ! Narazie gra od pierwszego gwizdka tnie się okropnie ( filmik przed meczem chodzi płynnie powitanie , stadion itp. ) . Zwykły PES chodził idealnie na najwyższej grafice , a OE chodzi mi jak czołg może mi ktoś pomóc ? Co zrobić żeby to naprawić ?
zmien ustawienia w lodmixerze najlepiej na domyslne i gra powinna byc plynna
hm... przed derbami Krakowa w Master League, na stadionie Cracovii, w menu w którym wybiera się skład, wszystko się wiesza i tylko muzyka leci... dość poważny błąd, bo nie można grać dalej...
kop1990
Jul 22 2006, 22:36
witam, mam problem.
wszystko zainstalowałem poprawnie, a gra się wyłącza jak chce włączyć mecz. Spowodowane jest to przez piłkę, ja mam tak że moge grać tylko na pierwszej, domyślnej piłce, a tej w tym patchu nie ma.. jeżeli ktos może mi powiedzieć skąd wziąść tą piłkę, będe bardzo wdzięcznny!
pozdrawiam
bartek042
Jul 23 2006, 10:03
nie, tam jest Widzew i ŁKS
bartek042
Jul 23 2006, 10:12
hehe ale powaznie pytam

tam sa te druzyny?
grzesio1712
Jul 23 2006, 10:20
QUOTE(bartek042 @ Jul 23 2006, 09:16:46) [snapback]79827[/snapback]
hehe ale powaznie pytam

tam sa te druzyny?
T-Mac ci przeciez napisał. Z twojej wypowiedzi wynika, ze chodziło ci o Widzew&ŁKS Patch, ale te kluby są tam goscinnie

bo to jest Orange Ekstraklasa Patch sezon 2005/2006, świruje

możesz śmiało ściągać, są tam te drużyny
bartek042
Jul 23 2006, 10:42
a druzyny sa nowe czy stare?
bardzo prosiłbym o konkretną listę klubów posiadających właśne przyśpiewki. Na razie zauważyłem te :
-Legia Wa-wa
-Wisła Kraków
-Lech Poznań
-Zagłębie Lubin
-Widzew
nie wiem czy reszta tez ma i mam jakieś błęy i nie odtwarza ich czy po prostu te zostały dodane.Z góry dzięki
PS: naturalnie chodzi mi o zespoły z Orange, choć gdyby ktoś miał pełen spis byłbym wdzięczny, aczkolwiek głównie interesuje mnei Orange
Maharadza
Jul 23 2006, 13:48
QUOTE(iGuS @ Jul 22 2006, 21:51:59) [snapback]79781[/snapback]
hm... przed derbami Krakowa w Master League, na stadionie Cracovii, w menu w którym wybiera się skład, wszystko się wiesza i tylko muzyka leci... dość poważny błąd, bo nie można grać dalej...

spruboj wyciąc z katalogu folder 1 wszystkie savy zostaw tylko option file jak nadal nie bedzie dzialac to tez go wytnij,otworz gre w oknie jak gra utworzy nowy option file sprawdz czy chodzi ci ten mecz jesli tak,to wyjdz do menu wejdz w pes data kontrol,zminimalizuj gre wklej spowrotem swoj option file i zrob 'load option file' powinno pomoc . pozdro :]
Siema
Patch juz mam dobrze zainstalowany troche pokombinowalem i juz dziala ;p Nawet sie zdziwilem ze tam jest Ruch Chorzow

Zrobil by ktos stadion Ruchu Chorzow ? i przyspiewki ? bardzo bym o to prosil :] w ogole kiedy wyjdzie update?
siemka...mam taki problem po zainstalowaniu patch nie mam polskich stadionow,wlanczalem kazdy po koleji i nie ma zadnego co jest grane???
Szeryf
Jul 23 2006, 16:54
Oto co trzeba zrobić z patchem:
1.Zainstalować PES 5
2.Ściągnąć dodatek Orange Ekstraklasa i DKZ Studio
3.Rozpakować patch i zainstalować DKZ Studio
4.Dać Open file i wskazać plik Orange Ekstraklasa (~700mb)- katalog z patchem
5.W zakładce Patch dajemy Apply patch to folder i wskazujemy katalog dat w zainstalowanym PES 5
6.Po spatchowaniu wyłączamy DKZ Studio
7.Podmieniamy e_text będący w katalogu z PES 5 na ten będący w katalogu z patchem (kopiuj->wklej)
8.Kopiujemy kalog kitserver do ...\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5
9.Do tego samego katalogu kopiujemy plik PES5.exe
10.Zmieniamy nazwę pliku z opcjami na tą oryginalną (KONAMI-WIN32PES5OPT) i kopiujemy do katalogu z sejwami (w Moich dokumentach na systemowym dysku)
11.Uruchamiamy plik setup w katalogu KONAMI\Pro..|kitserver
12.Wybieramy plik PES5.exe i dajemy Install
13.Uruchamiając plik lodcfg możemy zmniejszyć rozmiary tekstur zawodników (ważne dla słabych komputerów)
14.Odpalić grę i cieszyć się Ekstraklasą zwaną Orange
Levis17
Jul 23 2006, 16:54
Mam pytanie za kazdym razem co PESa zalacze z OE to muse robic nowy profil
tez tak macie czy ja mam cos nie tak?
POZDRAWIAM
QUOTE(Szeryf @ Jul 23 2006, 17:58:12) [snapback]79923[/snapback]
Oto co trzeba zrobić z patchem:
1.Zainstalować PES 5
2.Ściągnąć dodatek Orange Ekstraklasa i DKZ Studio
3.Rozpakować patch i zainstalować DKZ Studio
4.Dać Open file i wskazać plik Orange Ekstraklasa (~700mb)- katalog z patchem
5.W zakładce Patch dajemy Apply patch to folder i wskazujemy katalog dat w zainstalowanym PES 5
6.Po spatchowaniu wyłączamy DKZ Studio
7.Podmieniamy e_text będący w katalogu z PES 5 na ten będący w katalogu z patchem (kopiuj->wklej)
8.Kopiujemy kalog kitserver do ...\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5
9.Do tego samego katalogu kopiujemy plik PES5.exe
10.Zmieniamy nazwę pliku z opcjami na tą oryginalną (KONAMI-WIN32PES5OPT) i kopiujemy do katalogu z sejwami (w Moich dokumentach na systemowym dysku)
11.Uruchamiamy plik setup w katalogu KONAMI\Pro..|kitserver
12.Wybieramy plik PES5.exe i dajemy Install
13.Uruchamiając plik lodcfg możemy zmniejszyć rozmiary tekstur zawodników (ważne dla słabych komputerów)
14.Odpalić grę i cieszyć się Ekstraklasą zwaną Orange
Wszystko pieknie ladnie. tylko jak zmienisz nazwe Of'a (pliku opcji) bedzie syf. W exe jest wlasnie taka nazwa zapisana jaka my dalismy
Petersen
Jul 23 2006, 17:25
QUOTE(Levis17 @ Jul 23 2006, 15:58:27) [snapback]79925[/snapback]
Mam pytanie za kazdym razem co PESa zalacze z OE to muse robic nowy profil
tez tak macie czy ja mam cos nie tak?
POZDRAWIAM
Musisz mieć w folderze Save oba Option File ten orange i stary.
Levis17
Jul 23 2006, 17:41
Mam tylko jeden
Szeryf
Jul 23 2006, 17:44
Ja mam jeden i jest dobrze. Poza małym wyjątkiem. Zamiast nazw nowych reprezentacji mam stare (Maroko>Togo itd.)
siekiera
Jul 23 2006, 20:11
tak tak sory poczytalem sobie troche manuala ale musze sobie sciagnac polskiego ... no nie wiedzialem wlasnie jak sie wybiera to samo mialem z pilkami tylko kilka pilek mialem ... dzieki ogolnie za fatyge
Riki101
Jul 23 2006, 20:37
QUOTE(siekiera @ Jul 23 2006, 23:15:39) [snapback]79974[/snapback]
to odpowie mi ktos wkoncu na to pytanie ja tu widze samych fachowcow wiec chyba poradzicie sobie z tym co ? "nie wiem co jest grane wszystko spoko ladnie mi sie instalnelo ale w menu glownym nie mam tego obrazka z brozkiem
A wgrales E_text ?
QUOTE(siekiera @ Jul 23 2006, 23:15:39) [snapback]79974[/snapback]
stadiony polskie mi sie nie zainstalowaly nie da sie inaczej niz przez kitservera ?"
Pewnie nie zainstalowales kitservera albo nie wiesz ze te stadionow z stadiumservera wybiera sie inaczej niz zwykle
stadiony polskie mi sie nie zainstalowaly nie da sie inaczej niz przez kitservera?
Stadiony ze stadiumservera wybiera się na ekranie wyboru strojów przyciskami 0 i 9, jeżeli masz zainstalowanego kitserwera to w taki sposób muszą zadziałać Ci stadiony.
Mooner
Jul 24 2006, 12:54
Czy mógłby ktoś wstawić OE patch na inny serwer niż Rapidshare i Badongo? byłbym wdzięczny.. jeśli ktos wrzucił już n atym forum takie linki to też można podać jeszcze raz(sora, ale jakoś nie chce m isię pzeglądac 40 stron.. zrozumiałe)
za to własnie z góry dzięki..

(najlepiej by było na p2m - gmail eh hmarzenia..

)
pablo TS
Jul 24 2006, 13:58
QUOTE(Mooner @ Jul 24 2006, 13:58:01) [snapback]80098[/snapback]
Czy mógłby ktoś wstawić OE patch na inny serwer niż Rapidshare i Badongo? byłbym wdzięczny.. jeśli ktos wrzucił już n atym forum takie linki to też można podać jeszcze raz(sora, ale jakoś nie chce m isię pzeglądac 40 stron.. zrozumiałe)
za to własnie z góry dzięki..

(najlepiej by było na p2m - gmail eh hmarzenia..

)
http://www.megaupload.com/?d=AMV96D7A Part 1
http://www.megaupload.com/?d=P3PQ9AXU Part 2
http://www.megaupload.com/?d=2MSUSZPR Part 3
http://www.megaupload.com/?d=35WKPO12 Part 4
http://www.megaupload.com/?d=Y6L1BZ9W Part 5
http://www.megaupload.com/?d=E31M1JW3 Part 6
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.