Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
CYTAT(dr_idea @ Mar 29 2010, 14:38) *
Ja mam pytanko, czy ta wersja z torrenty.org Kubbas, czyli gotowa od razu do grania, działa na 64-bitowym systemie? Bo posiadam W7 x64 i wyskakuje mi, że gra nie jest zainstalowana poprawnie.

Okulistę polecam, albo jakiegoś psychologa żeby zmotywował do szukania

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17372

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17177
Niewczas
Czy jest możliwość usunąć ten język angielski ? W ogóle jest mi on niepotrzebny, kiedy włączam pesa muszę dodatkowo klikać na język polski, no i więcej miejsca na dysku zajmuje...

EDIT: Już wiem, szukałem na forum, a zapomniałem spytać wujka Google.
derock
czesc wszystkim

pytanie do Kubasa i wszystkich userów. Jak zmienić tło lub samą czcionkę wyników w Lidze Mistrzów w trybie Master.
Kiedy się podgląda tabelę Ligi Mistrzów i poniżej "macierze" wyników, ich czcionka jest taka sama jak
tło. Który plik odpowiada za tło lub czcionkę tychże tabelek z wynikami? Z góry dzięki za odpwiedź.
Elvis89Adi
Ludzie proszę o seedy z tego torrenta bo idzie jak krew z nosa ... sam z chęcią bym poseedował i pocieszył się grą. Jeszcze raz grzecznie Proszę!!!
muss
cfg w torrencie ustaw,z tego co widzę 45 sedów jest
Elvis89Adi
Witam. Mam taki problem, przed rozpoczęciem meczu wywala mnie do windowsa. Macie na to jakąś radę? Dodam, że podmiana folderu "balls" z alternative files nie pomogła. Proszę o radę i pomoc. Z góry dziękuję.
PolishPlayer
Jeśli to jest na forum to sorka, ale czy mógłby mi ktoś podać tytuły piosenek które są w dodatku ,
Z góry dzięki wink.gif
mekka
Po pierwsze to tak upload na mediafire i sendspace do WYJEBANIA! Od partu 11 już wysypuję się crc i nie jest to winna całego sciągania tylko osobne party są rozjebane, bo part 11 ściągnięty z MU jest już ok. Szkoda, że wcześniej nie podaliście info, że mediafire ma rozjebane party. Bo teraz te jebane limity. Poprawcie upload albo usuńcie z tych hostów party, których spis mogę tu podać.
Kubbas
Wszystkie party na wszystkich serwerach są takie same, nic nie jest jak to poetycko i metaforycznie ująłeś "rozjebane"

pzdr wink.gif

CYTAT(Elvis89Adi @ Apr 21 2010, 12:33) *
Witam. Mam taki problem, przed rozpoczęciem meczu wywala mnie do windowsa. Macie na to jakąś radę? Dodam, że podmiana folderu "balls" z alternative files nie pomogła. Proszę o radę i pomoc. Z góry dziękuję.

Nie mam pojęcia co możesz mieć źle

CYTAT(PolishPlayer @ Apr 25 2010, 20:56) *
Jeśli to jest na forum to sorka, ale czy mógłby mi ktoś podać tytuły piosenek które są w dodatku ,
Z góry dzięki wink.gif

Są na forum w dziale informacje
mekka
Jednak tak jest uwierz inaczej bym się specjalnie nie rejestrował closedeyes.gif . Na mediafire te party są zepsute i naprawa nie dawał skutku nadal CRC. Więc zróbcie reupa na tym hoscie albo usuncie cały up żeby, nikt tak się nie nadział jak ja pozdro. Patch bardzo dobry dzięki za pracę wink.gif.

CYTAT
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part13.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part14.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_sound.afs. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part18.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_text.afs. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart20.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\e_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart26.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\e_sound.afs. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart26.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\e_text.afs. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart29.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\p_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart35.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\p_sound.afs. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart36.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\boots\Adidas Predator Powerswerve WhiteGold.png. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part37.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\faces\BBVA League\Deportivo la Coruna\Ze Castro.bin. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart38.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\AFR - NGR - Abuja Stadium\2_day_rain\stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart43.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\EUR - CRO - Stadion Maksimir, Zagrzeb\2_day_rain\stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart47.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\GER - Easy-Credit Stadion, Nurnberg\4_night_fine\Copia de stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
! E:\pes patch\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHINGCOMpart52.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\UKR - CHN - National Stadium, Beijing\6_night_snow\stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony

Te party do wymiany + jeszcze 11, ale jego wcześniej już zassałem z MU. Jeszcze dodam, że specjalnie pobrałem drugi raz te party z MF i nadal było CRC.

Pozdrawiam, mekka.
Kubbas
Znam osoby, które podbierały całość z media i wszystko im działa, nic nie będzie usuwane
jakub1991
Mógłby ktoś wrzucić pliki z herbami drużyn: unknow_00535.flg i unknow_00536.flg
Damian232
Ktoś mógłby mi pomóc. Zrobiłem wszystko jak jest w tym temacie a gra nadal mi nie działa http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17372. Z góry dziękuje za pomoc.
jakub1991
CYTAT(jakub1991 @ Jul 17 2010, 19:51) *
Mógłby ktoś wrzucić pliki z herbami drużyn: unknow_00535.flg i unknow_00536.flg

Pomoże ktoś??
Kubbas
Nie wrzucamy osobno plików z patcha, w folderze alternative files znajdziesz luzem loga z tego co pamiętam.
asch
Nie wiem czy był poruszany ten temat tu, ale moją uwagę przykuł stadion Camp Nou z patha. Jakoś dla mnie bardziej realistyczny jest ten który oferuje sama gra niż path (ten jest jakiś jakby z klocków lego). Proszę zwrócić uwagę na siatki za bramkami (te przy trybunach a nie w bramkach), wyglądają jak kraty.

Innym bugiem jaki zauważyłem, to po skończeniu ligi Hiszpańskie w sali trofeów nie odblokował się puchar sad.gif mimo, ze wygrałem wszystkie mecze biggrin.gif (bunt maszyny? która stwierdziła że to jest nie możliwe?)

A i dzisiaj podczas gry przeciwko reprezentacji Portugalii, nie wiem skąd Szpakowski wynalazł w niej Nakamurę biggrin.gif
GooFy
Nasz patch jest tak doskonały, że nawet błędy Szpakowskiego są w nim zaprogramowane. biggrin.gif Poważniej mówiąc, albo coś majstrowałeś z wymawianiem nazwisk w ofie, albo to nasz błąd.
Kubbas
CYTAT(asch @ Aug 10 2010, 01:03) *
Nie wiem czy był poruszany ten temat tu, ale moją uwagę przykuł stadion Camp Nou z patha. Jakoś dla mnie bardziej realistyczny jest ten który oferuje sama gra niż path (ten jest jakiś jakby z klocków lego). Proszę zwrócić uwagę na siatki za bramkami (te przy trybunach a nie w bramkach), wyglądają jak kraty.

Innym bugiem jaki zauważyłem, to po skończeniu ligi Hiszpańskie w sali trofeów nie odblokował się puchar sad.gif mimo, ze wygrałem wszystkie mecze biggrin.gif (bunt maszyny? która stwierdziła że to jest nie możliwe?)

A i dzisiaj podczas gry przeciwko reprezentacji Portugalii, nie wiem skąd Szpakowski wynalazł w niej Nakamurę biggrin.gif

1. To jest Camp Nou od konami czyli możliwości edytowania go są ograniczone. Ale powstało już nowe Camp Nou i w v5 będzie ono.

2. Nie mam pojęcia ocb, może zmieniałeś ofa po wygraniu ligi bo tam się to zapisuje

3. Nie wiem, u mnie jest ok
asch
Dobra. Sprawdźcie grając albo jak wolicie, gracza (lewy obrońca w Portugalii) Duda. Mi go czyta jako Nakamura. Jednak u was może być czytany normalnie, bo 7zip wykazał mi, ze pliki *afs też są uszkodzone. Dlatego też prosiłbym (przy kolejnej odsłonie) o dodanie plików naprawczych do źródeł np. 20% (http://www.forums.wiaderko.com/programy-software/135660-jak-dodawac-dane-naprawcze-i-jak-z-nich-korzystac.html) - z pewnością to pomoże w uniknięciu większości problemów użyszkodników patha smile.gif

Co do ofa,nic nie zmieniałem smile.gif, ale nadal stawiam na powyższe uzasadnienie buga. Pamiętam, ze był jakiś programik który umożliwiał odblokowanie Pucharów, ale jego nazwy nie pamiętam. I jeszcze pytanie, czy w pathu jest/będzie możliwość w trybie Ligi zagrać w Lidze Mistrzów/Lidze Europejskiej, oczywiście po uprzednim zajęciu odpowiedniego miejsca w tabeli (np. gram pierwszy sezon Arsenalem, wygrywam Ligę i w kolejnym sezonie mogę brać udział w LM)? - pytam z ciekawości, nie jest to żadna propozycja do patha smile.gif

Co do "błędów/wpadek" Szpakowskiego, to ich brak obniżałby realizm tej gry smile.gif
zgredzik90
Mam ten sam problem co mekka.

! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part11.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part13.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part14.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_sound.afs. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part18.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\0_text.afs. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part20.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\e_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part26.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\e_sound.afs. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part26.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\e_text.afs. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part29.rar: Błąd CRC skompresowanych danych w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\p_sound.afs. Wolumin jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part35.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\dat\p_sound.afs. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part36.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\boots\Adidas Predator Powerswerve WhiteGold.png. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part37.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\faces\BBVA League\Deportivo la Coruna\Ze Castro.bin. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part38.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\AFR - NGR - Abuja Stadium\2_day_rain\stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part43.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\EUR - CRO - Stadion Maksimir, Zagrzeb\2_day_rain\stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part47.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\GER - Easy-Credit Stadion, Nurnberg\4_night_fine\Copia de stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
! C:\Users\Admin\Downloads\PATCH\ProEvolution_Soccer6_5byPEPATCHING.COM.part52.rar: Błąd CRC w Pro Evolution Soccer 6.5\kitserver\GDB\stadiums\UKR - CHN - National Stadium, Beijing\6_night_snow\stad1_main.bin. Plik jest uszkodzony
prxzxd
a ja mam taki problem:
ściągłem wszystkie party, ale w niektórych był błąd więc ściągłem te w których był błąd jeszcze raz z megaupload, teraz nie mam błędów wszystko wypakowałem, dodałem wpis, ale gdy włączam grę wsyzstko mam normalnie oprócz strojów i stadionów...
czy ktoś wie w czym problem?
demiano7
CYTAT(prxzxd @ Aug 28 2010, 18:43) *
a ja mam taki problem:
ściągłem wszystkie party, ale w niektórych był błąd więc ściągłem te w których był błąd jeszcze raz z megaupload, teraz nie mam błędów wszystko wypakowałem, dodałem wpis, ale gdy włączam grę wsyzstko mam normalnie oprócz strojów i stadionów...
czy ktoś wie w czym problem?

Spróbuj odinstalować i zainstalować kitserver jeszcze raz. Ale wcześniej sprawdź czy masz w kitserverze napewno stroje i stadiony... Może coś się niekompletnie ściągnęło.
prxzxd
CYTAT(demiano7 @ Aug 28 2010, 20:42) *
Spróbuj odinstalować i zainstalować kitserver jeszcze raz. Ale wcześniej sprawdź czy masz w kitserverze napewno stroje i stadiony... Może coś się niekompletnie ściągnęło.

emm, źle napisałem chodziło mi o to, że wszystko mam normalnie jak w zwykłym pesie a stroje i stadiony nowe....
michael4321
Pytanko: w jaki sposób w v4 (i na przyszlosc zebym tez wiedzial jak wyjdzie v5) instalowac patch zeby bylo wszystko tylko bez przyspiewek, komentarza i reszty dzwiekow nowo dodanych w patchu (chodzi mi zeby wszystkie zmiany wprowadzic ale pozostawic stary dzwiek - komentatora, kibicow, muzyke, itd.).
Patryk123456789
Siemanko,czy byłby ktoś w stanie wrzucić jak najbardziej aktualnego ofa do v4 bo ja miałem formata i teraz mam składy przestarzałe ; /
Grrruby
Siemano smile.gif Nowy tutaj:)

Czy istnieje jakiś atualny OF do v4?? smile.gif
Z góry dziękuję bardzo za odpowiedź
SZACUN ZA PATCHA!! Rozwala PES 2011 na łopatki<3

EDIT:

Chciałem dodać, iż niekoniecznie musi być to OF z tego roku... może być np sprzed roku, to te transfery dam radę zrobić, bo tak to jest zbyt wiele ktego

Jeszcze raz dziękuję za uwagęsmile.gif
louisss
Słuchajcie mam pewien problem. A mianowicie, posiadam sprzęt:

Celeron D 2,4ghz
Radeon 9600 Series AGP 128MB
768MB RAM

I gra z patchem skacze mi na ustawieniach w opcjach gry na medium i w lodmixerze wszystko veryhigh jak dam nizsze to wiadomo - nie ma wlosow itd. Czy to normalne ze na takim kompie przy tych ustawieniach gra tnie sie? Czy moze to wina przeoranego dysku?

Patch mistrzowski i bardzo zależy mi żeby sobie normalnie na nim pograć bez cięcia na dobrych detalach i nie wiem za co się brać a na nowego kompa to mnie nie stać póki co;)
Grrruby
CYTAT(louisss @ Jan 4 2011, 20:30) *
Słuchajcie mam pewien problem. A mianowicie, posiadam sprzęt:

Celeron D 2,4ghz
Radeon 9600 Series AGP 128MB
768MB RAM

I gra z patchem skacze mi na ustawieniach w opcjach gry na medium i w lodmixerze wszystko veryhigh jak dam nizsze to wiadomo - nie ma wlosow itd. Czy to normalne ze na takim kompie przy tych ustawieniach gra tnie sie? Czy moze to wina przeoranego dysku?

Patch mistrzowski i bardzo zależy mi żeby sobie normalnie na nim pograć bez cięcia na dobrych detalach i nie wiem za co się brać a na nowego kompa to mnie nie stać póki co;)

No niestety Twój komp jest trochę ciut przestarzały, a ta gra nie ma znowu takich małych wymagań... po za tym 9600??
Toć to Już dekadę ma tongue.gif
Przykro mi stary, ale będzie cięło niestey
louisss
CYTAT(Grrruby @ Jan 4 2011, 23:17) *
No niestety Twój komp jest trochę ciut przestarzały, a ta gra nie ma znowu takich małych wymagań... po za tym 9600??
Toć to Już dekadę ma tongue.gif
Przykro mi stary, ale będzie cięło niestey

No 9600 9600 biggrin.gif cóż poradzę iż tylko takową odkopałem tongue.gif Czyli rozumiem co do moich aspiracji to wszystko do wymianki? No tudno, jak tak czytałem wymagania to wydawało się (a raczej łudziłem się biggrin.gif ), że wszystko będzie śmigać.

Dzięki za odpowiedź.
Grrruby
CYTAT(louisss @ Jan 5 2011, 09:42) *
No 9600 9600 biggrin.gif cóż poradzę iż tylko takową odkopałem tongue.gif Czyli rozumiem co do moich aspiracji to wszystko do wymianki? No tudno, jak tak czytałem wymagania to wydawało się (a raczej łudziłem się biggrin.gif ), że wszystko będzie śmigać.

Dzięki za odpowiedź.

Problem jest tego typu, że w tym patch`u są troszkę większe wymagania, jako że grafika została ulepszona cool.gif
__SaNd1__
Powracam do PES 6.5 V 4 nic dobrego w tym roku nie wyszlo do 6 - ki szkoda - I tak PES 6.5 najlepszy miemy nadzjeje ze Kubbas powrocisz na nastepny sezon smile.gif Pozdro rolleyes.gif
For3st06
wiecie moze wychodzi jakis patch na nowy sezon mam chec pograc w 6 ale z czyms aktualnym smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.