Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
cycek
nuta frediego byla tez, moglbym prosic o nazwe?
Kubbas
CYTAT(__SaNd1__ @ Dec 6 2009, 20:07) *
Jakisz czas(rzadko) wywala do Windowsa z plikiem PES6.exe czy to jest od duzej bazy co sie znajudje w kitserverze - faces,hairs,boots,stadiums etc... rolleyes.gif dzieki za odpowiedz

Tak od dużej bazy

CYTAT(szal93 @ Dec 6 2009, 20:31) *
Wszystko śmiga prawie dobrze tongue.gif Tylko w slotach z pozostałymi drużynami są nie poprawne kitsy.Sami zobaczcie! Mimo wszystko dziękówka happy.gif

Że co?!

Może w online bo bym musiał robić 5 uni pod 5 rosterów wink.gif

CYTAT(cycek @ Dec 6 2009, 21:11) *
nuta frediego byla tez, moglbym prosic o nazwe?

Invisible Man

EDIT

Patcha niestety nie będzie na allegro ze względu na fale krytyki takiego wystawiania przez innych userów i okrzyki o tym, że jest to nielegalne.

Jeżeli tak uważacie to nie będę dawał,
ja tego nie proponowałem
neptyk
Kubbas: mam pytanie jak gram online to za kazdym razem mam logo Sportklubu w tablicach wyniku. mozna to zmienic w grze online
frodo998
Muszę przyznać, że zrobiliście kawał ŚWIETNEJ roboty. Piekna oprawa graficzna, bardzo umiejętnie dobrane przyśpiewki kibiców i co najważniejsze znacznie poprawione staty grajków, co podnosi zdecydowanie poziom rozgrywki sprawiając, że chce się grać i grać i grać ... Do tej pory rozegrane 3 zwycięskie mecze Milan - Lazio 1:0, Liverpool - Everton 3:0 (Gerrard podobnie jak w v.3 nie do zatrzymiania - dwa świetne strzały lewą nogą z dystansu i dwie bramki + asysta), na koniec największa niespodzianka Polska podejmująca Brazylię - 2:1 (Kaka - w odpowiedzi Obraniak, i pod koniec mierzony strzał z pełnego biegu ok. 20m niezawodny Perejro wink.gif )
borgiveb
Witam! Jak każdy na tym forum jestem fanem pesa! Niestety nie sledzę wszystkich nowinek na bierząco jak większość z was:)
Jeszcze dotąd nie gralem w spatchowaną wersję 6.5, a wydaje się być obiecująca co widac po dotychczasowych opiniach:) Własnie zacząłem zasysć patcha Pes 6.5 v4. Mam kilka pytań... czy tego patcha instalujemy na czystego Pesa czy muszę mieć wcześniejsze wersje patcha 6.5? w dziale Instalacja pkt "7. Dodaj wpis do rejstru, który znajduje się w folderze PES 6.5" o jaki wpis chodzi ,skąd go wziąc i gdzie wpisać jeszcze tego dotąd nie robiłem. Jeśli ktoś jest tak łaskawy to prosze o udzielenie pomocy:) Pozdrawiam serdecznie ! VEB
frodo998
Po prostu ściągasz - jest to kompletna gra z patchem, dodajesz wpis do rejestru, postepujesz zgodnie z instrukcją, na koniec pes6.5 exe i cieszysz się grą wink.gif
mariolazi
Po kilku żmudnych dniach ściągania patcha z torrenta, oraz pracowitym weekendzie, dziś w końcu znalazłem czas by przetestować 6.5 v4.
Muszę przyznać, że po ostatniej wersji miałem spore oczekiwania i... Nic, a nic się nie zawiodłem smile.gif
Utwierdziliście mnie w przekonaniu, że Wasz patch jest najlepszym dodatkiem jaki powstał do PES6!
To co najbardziej rzuca się w oczy to oczywiście oprawa graficzna i ogrom dodatków z nią związanych. Cieszy mnie, że nie spoczeliście na laurach, widać postępy. Oprawa wizualna jest dopieszczona.
O gameplayu nie wspomnę, bo już przy poprzedniej odsłonie chwaliłem że to był strzał w dziesiątkę.
Przyśpiewki kibiców również na najwyższym poziomie. Poza tym bardzo mi przypadł do gustu podkład muzyczny. Brawo panowie!
Miałem zagrać tylko kilka spotkań przy pierwszym uruchomieniu gry, jednak grało się na tyle przyjemnie, że na kilka godzin utkwiłem przed monitorem.
Lekki niedosyt można odczuć jedynie przez drobne błędy lub braki w F&H oraz przy graniu reprezentacjami (brakuje finalistów przyszłorocznych MŚ, ale to zrozumiałe, liczę na update po zimowym okienku wink.gif )
Tak czy siak za ogrom wykonanej pracy zasługujecie na wielkie pochwały, jak również za danie nam wielu możliwości zassania patcha - każdy wybrał to co chciał. Osobiście kiedy tylko mam możliwość to z miłą chęcią seeduję dla tych którzy jak ja zdecydowali się na torrent.
Kawał dobrej roboty, możecie być z Siebie dumni.
Dziękuję smile.gif
Kubbas
Dzięki za konstruktywną opinię i pochwały, w zimowym update będą na pewno reprezentacje nowe.

A jeżeli znajdziesz jakieś braki w F i H to podeślij listę na PW to się do v5 uzupełni, trzeba się rozwijać
ratuch
mam prozbe nie ktos poda jakis konkretny link skąd mogę to pobrać wmiarę normalna predkoscią:) z góry wielkie dzieki rolleyes.gif

P.S.
Bardzo mi na tym zależy
pablo_kks
CYTAT(pablo_kks @ Dec 6 2009, 14:17) *
"Amazing" przy wyborze skladow smile.gif bardziej mi sie kojarzy z NBA ale masz za to "+" Kubbas. wink.gif Oprocz problemu z intrem, ktore za cholere nie chce sie wlaczyc oraz ze zla twarza i wlosami chrisa, ktory juz sobie poprawilem, znalazlem jeszcze jeden, dla mnie bardzo wazny. Otoz gdy gram Lechem na stadionie sa flagi Stoke City. Moze mi ktos wyjasnic jak moglbym to zmienic? smile.gif

ponawiam pytanie dry.gif Sprawdzilem GGS plik 0_text i sa w nim flagi Lecha, ale blagam niech ktos mi powie jak ustawic aby byly one na stadionie zamiast tych Stoke gdy gram Lechem. Bede naprawde wdzieczny tongue.gif
szejk
EDIT

Patcha niestety nie będzie na allegro ze względu na fale krytyki takiego wystawiania przez innych userów i okrzyki o tym, że jest to nielegalne.

Jeżeli tak uważacie to nie będę dawał,
ja tego nie proponowałem
[/quote]

kto tak powiedział >? wielka szkoda bo nie wszyscy maja czas na sciaganie patcha sleep.gif
unikat
Po co na allegro wystarczy ustawić się z osobami z forum.
nynek51
czy moglby ktos w skrocie opisac jak moge z kims zagrac w tego pesa przez siec?? nie kumam troche tej instrukcji
heaton
witam mam problem a mianowicie przy odtwarzaniu powtórek gracza maja "defulowe" h i buty jak to zmienić ?
Kubbas
CYTAT(heaton @ Dec 7 2009, 20:28) *
witam mam problem a mianowicie przy odtwarzaniu powtórek gracza maja "defulowe" h i buty jak to zmienić ?

Nie da się taki jest kitserver
Bulka79
Witam
Wsumie jeszcze nie odpalilem patcha,ale widze ze male korekty trzeba bedzie zrobic...
W OF ie wylapalem ze sa pilkarze X 2 tj:
Foley i K.Foley - IRLANDIA
Rodriguez i A.Rodriguez - PERU
Armero i Pablo Armero - COLOMBIA
To narazie tyle i mam nadzieje ze to wszystkio
Kubbas
Już poprawiałem wczoraj, nie zajrzałem przed premierą z pośpiechu do duplicate players
MiszczuD
Jak zmniejszyć prędkość gry? Jak dla mnie jest nie realistycznie teraz.
tomky
Proszę o pomoc
Podmieniłem wszystkie pliki w PES6 dodałem wpis i kitservera i gdy chcę uruchomić grę wyskakuje komunikat "This program cannot be started if Setting is performing" i otwiera się okno Noda32 którego nie można zamknąć?
O co kaman
Bez podmianki plików podobna sprawa(zgodnie z instrukcją).
Demari
czy będzie niedługo jakiś update z poprawionymi błędami?
jakie ekipy nie mają stadionów?czy jedną z nich jest FC Sochaux?jak tak to posiadam ten stadion
pozdro
Kubbas
CYTAT(Demari @ Dec 7 2009, 22:42) *
czy będzie niedługo jakiś update z poprawionymi błędami?
jakie ekipy nie mają stadionów?czy jedną z nich jest FC Sochaux?jak tak to posiadam ten stadion
pozdro

Błędów jest za mało żeby poprawiać/są one detaliczne, poza tym jedynymi update są update sezonowe czyli po styczniowy okienku kolejny update jak już pisałem

Stadion dla Sochaux nie powstał z tego co wiem, jedyny stadion jaki powstał dla Soszo to stadion fake, czyli zmodyfikowany jakiś inny stadion
zbigniew200
sciaglem patch z torrentow i przy wypakowaniu nie moze ostatniej sciezki wypakowac z alternatywnymi logami :/ to jest 58 part to mam go sciagnac osobno czy to jest nie potrzebne ?? czekam na odpowiedz
Demari
sam zbadaj co za stadion
http://rapidshare.com/files/317895191/FRA_..._Bonal.rar.html
hak23
Moja opinia na temat patch smile.gif

Plusy:
- bardzo ładne logo LM podczas grania meczu,
- tablica z czasem dodatkowym ma fajny wygląd,
- pasek siły strzału wygląda teraz świetnie,
- stroje sędziów są ładnie dobrane,
- polskie oznaczenia pozycji zawodników co pomoże mlodszym i "niedzielnym" graczom,
- lepszy gameplay w porównaniu z poprzednią wersją,
- stadiony przypisane poszczególnym drużynom w kitserverze.

Minusy (subiektywne odczucia autora postu:) ) :
- za duże logo stacji sport klub w prawym górnym rogu podczas meczów w TK,
- nie pasujący kolor który występuje tabelce łądowania pliku, itp.

Reasumując, patch jest bardzo fajny, podziękowania dla twórców za ich ciężką pracę oraz wytrwałości przy następnych produkcjach smile.gif.
nynek51
ponawiam pytanie, moze wreszcie ktos napisze. Jak grac online na tym patchu nie kumam istrukcji...
tomky
QUOTE (tomky @ Dec 8 2009, 00:40) *
Proszę o pomoc
Podmieniłem wszystkie pliki w PES6 dodałem wpis i kitservera i gdy chcę uruchomić grę wyskakuje komunikat "This program cannot be started if Setting is performing" i otwiera się okno Noda32 którego nie można zamknąć?
O co kaman

Nie lubię powtarzać samego siebie ale nie wiem jak ruszyc z Patchem dlatego ponawiam pytanie.
To co mi się nasuwa to chyba ten wpis do rejestru cos knoci. Jesli chodzi o otwierajace się okno Noda to jest to NOD32 System Tools.
Bez dodania wpisu chodzi z kidserverem więc jest lepeij niz bez niego ale nie jest to PES6.5 ;-((.
Gorąco proszę o pomoc, sugesie co robię nie tak.
Kubbas poradż coś please.
Jason Bourne
Kubbas dlaczego nie ma na przeklejto pliku 40 ???Znaczy się wyskakuje komunikat , że został on usunięty przez administratora .O co chodzi ? dodam że jest 2 razy plik 41 .
Kubbas
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 8 2009, 12:16) *
Kubbas dlaczego nie ma na przeklejto pliku 40 ???Znaczy się wyskakuje komunikat , że został on usunięty przez administratora .O co chodzi ? dodam że jest 2 razy plik 41 .

Zaraz zuploaduje ponownie, nie wiem czemu usuneli

Dodany
Jason Bourne
ok dzięki Kubass po prostu boski !!!! Cięzko mi jest się przyzwyczaić , tyle realizmu , znakomite twarze zrobione , kitsy , po prostu miód.Najlepsza gra jaką grałem do tej pory , fifa 09 i Pes 09 się umywają , nie wiem jak 10 pes bo nie grałem.KUbaas tyle pracy w to włożyliście , ale widać efekty.Malina po prostu brak słów.Na święta nikt ani nic mnie od kompa nie oderwie.Dużo jeszcz można pisać , ale i tak słowa nie odzwierciedlą tego co zrobiliście.Kawał zaj.... roboty brawo smile.gif
pzdr.Sorry za poprzednie posty , gdzie m.in też was ponaglałem.Ale nie wierzyłem , że możecie stworzyć takie dzieło.To jest skarb smile.gif
pablo_kks
Znalazlem kolejne dwa bledy, otoz:
- Besiktas ma flagi FC Basel
- Gdy chce zagrac na stadionie CSKA wywala do windowsa
Jason Bourne
Bardzo proszę o pomoc !!! Rozpakowałem już plik wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją , gra mi trybi , ale mam prośbę.W rozpakowanym pliku jest coś takiego
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f8d7808c827889c.html
Co zrobić z plikami alternative files ?Mam je nadpisać na save'a czy jak ? Bardzo proszę o pomoc , ponieważ pierwszy raz coś takiego robię.nie wiem gdzie je skopiować , bo gdy chcę do np. do folder 1 , tam gdzie Of wrzuciłem to wyskakuje info , że takie pliki istnieją o takiej nazwie...
I właśnie pewnie dlatego Benfica ma stroje ... Ajaxu;/itp. Drużyny z sagres mają m..in inne stroje;/
Kubbas
CYTAT(pablo_kks @ Dec 8 2009, 14:13) *
Znalazlem kolejne dwa bledy, otoz:
- Besiktas ma flagi FC Basel
- Gdy chce zagrac na stadionie CSKA wywala do windowsa

Wszystko w CSKA działa przed chwilą sprawdzałem

CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 8 2009, 16:46) *
Bardzo proszę o pomoc !!! Rozpakowałem już plik wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją , gra mi trybi , ale mam prośbę.W rozpakowanym pliku jest coś takiego
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f8d7808c827889c.html
Co zrobić z plikami OF i alternative files ?Mam je nadpisać na save'a czy jak ? Bardzo proszę o pomoc , ponieważ pierwszy raz coś takiego robię.nie wiem gdzie je skopiować , bo gdy chcę do np. do folder 1 , tam gdzie kitservery wrzuciłem to wyskakuje info , że takie pliki istnieją o takiej nazwie...
I właśnie pewnie dlatego Benfica ma stroje ... Ajaxu;/

Instrukcja jest bardzo prosta, prościej nie wytłumaczę i następnym razem na takie posty odpisywać nie będę
Jason Bourne
Kubbas ok już rozkminiłem dlaczego tak się stało już wszystko jest ok ;p Tylko czy w patchu jest 37 stadionów czy coś żle zrobiłem ?
pablo_kks
CYTAT(Kubbas @ Dec 8 2009, 17:05) *
Wszystko w CSKA działa przed chwilą sprawdzałem

Instrukcja jest bardzo prosta, prościej nie wytłumaczę i następnym razem na takie posty odpisywać nie będę

Hmm dziwne. W meczu towarzyskim stadion CSKA dziala, ale gdy gralem lige mistrzow w "puchar" to wywalalo do windowsa.
Kubbas
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 8 2009, 17:10) *
Kubbas ok już rozkminiłem dlaczego tak się stało już wszystko jest ok ;p Tylko czy w patchu jest 37 stadionów czy coś żle zrobiłem ?

Stadiony wybiera się w kitserverze

CYTAT(pablo_kks @ Dec 8 2009, 17:13) *
Hmm dziwne. W meczu towarzyskim stadion CSKA dziala, ale gdy gralem lige mistrzow w "puchar" to wywalalo do windowsa.

Czasami błędy exe wyskakują ze względu na zbyt wielką bazę twarzy, stadionów itd, ale nie są one powtarzalne, wczytaj mecz
nynek51
przepraszam ze pisze co dla niektorych prosbe na ktora jest odpowiedz na forum, ale ja nie kumam tego i czy moglby ktos byc taki mily i poprosu w 2 zdaniach napisac jak w ta werje (v4) grac online. wszyscy graja online a nikt nie chce odpisac szybko w 2 zdaniach... ;/
Jason Bourne
Kubbas No są ale co mam zrobić żeby je można było użyć w grze.Powtarzam nie jestem na tyle ogarnięty jak tu większość , że się znam na takich rzeczach , mam je skopiować czy co?
a do czego jest ten plik o nazwie D3DW.dll ???Kurde nie wiem coś spie.... bo nie mam ani butów ani stadionów;/
tomky
QUOTE (tomky @ Dec 7 2009, 23:40) *
Proszę o pomoc
O co kaman

Nie wiem być może mój problem jest retoryczny skoro nikt się do niego nie ustosunkowuje.
To co mi się nasuwa to chyba ten wpis do rejestru cos knoci. Jesli chodzi o otwierajace się okno Noda to jest to NOD32 System Tools.
Bez dodania wpisu chodzi z kidserverem więc jest lepeij niz bez niego ale nie jest to PES6.5 ;-((.
Gorąco proszę o pomoc, sugesie co robię nie tak.
Kubbas poradż coś please.
siwers99
zmien antyvira i po problemie;)
Jason Bourne
Kubbas dopiero teraz to skumałem , ale ze mnie ćwok rolleyes.gif .Sugerowałem się jedynie tym , że w edycji są tylko 37 stadiony i 7 rodzajów obuwia itp.Ale błąd , no ale cóż jestem początkujący w tych klimatach a człowiek się na błędach uczy.Naprawdę postęp poszedł co do poziomu.Ciężej jest przeciwnikowi zabrać piłkę i taką Polską wiele nie zdziała się w pojedynku z Niemcami ;p;p
tomky
QUOTE (siwers99 @ Dec 8 2009, 19:10) *
zmien antyvira i po problemie;)

Wyłaczenie anty wira nic nie zmienia

Okey podmieniłem pliki nie zmieniałem wpisu do rejestru i jest okey.
M4TT
jak zrobic zeby byl 2010 rok jak sie zaczyna kariere (master league) ??
bo widze na screenach masz 2010
pablo_kks
CYTAT(Kubbas @ Dec 8 2009, 17:30) *
Stadiony wybiera się w kitserverze

Czasami błędy exe wyskakują ze względu na zbyt wielką bazę twarzy, stadionów itd, ale nie są one powtarzalne, wczytaj mecz

Probowalem na nim zagrac ponownie i znowu wywalilo. Za 3-cim razem zmienilem stadion i bylo ok.
p3sman
CYTAT(matek092 @ Dec 8 2009, 19:13) *
jak zrobic zeby byl 2010 rok jak sie zaczyna kariere (master league) ??
bo widze na screenach masz 2010

nie da się :/

Po prostu zrobił screena w trakcie 3 czy 4 sezonu...
nynek51
jak grac online??
tomky
Nie wiem jak u was ale u mnie grając Polską komentator(angielski) mówi na Błaszczykowskiego Van Hoydonk(nie wiem jak pisze się to holenderskie nazwisko).
można coś z tym zrobić?
tomky
QUOTE (nynek51 @ Dec 9 2009, 10:00) *
jak grac online??

http://rapidshare.com/files/318426664/PSL_..._Setup.zip.html
Sciągnij zainstaluj. Automatycznie edytuje Hosta. Zaloguj się na stronie
http://www.pes6j.net/forum/index.php
i mozna grać.
Przed każdym wejściem po restarcie kompa do gry online należy odwiedzić PES6J.
Kubbas
CYTAT(tomky @ Dec 9 2009, 12:00) *
Nie wiem jak u was ale u mnie grając Polską komentator(angielski) mówi na Błaszczykowskiego Van Hoydonk(nie wiem jak pisze się to holenderskie nazwisko).
można coś z tym zrobić?

Można usunąć wypowiadanie nazwisk na brak wypowiadania, OF jest przypasowany w 100% do PL, do angielskiego musiałbym robić drugiego OF'a, z resztą prosilem o pomoc na forum
tomky
QUOTE (Kubbas @ Dec 9 2009, 16:25) *
Można usunąć wypowiadanie nazwisk na brak wypowiadania, OF jest przypasowany w 100% do PL, do angielskiego musiałbym robić drugiego OF'a, z resztą prosilem o pomoc na forum

No cóz jakoś zdzeirzę Szpaka i Szarego cóz po angielsku nie do końca kumam i brzmi profi.... biggrin.gif
Kubbas chłopie kiedy ty na to czas znalazłeś WIELKI SZACUN.
kubinho9
Kubbas słowa uznania dla Ciebie. Patch jest miodzio. Wszystko jest ok, jeśli postępuje się zgodnie z instrukcją śmiga bez problemu. Oby tak dalej. Mogę pomóc przy zbieraniu jakichś rzeczy do następnej wersji smile.gif. Super robota. Wielkie dzięki! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.