Po kilku żmudnych dniach ściągania patcha z torrenta, oraz pracowitym weekendzie, dziś w końcu znalazłem czas by przetestować 6.5 v4.
Muszę przyznać, że po ostatniej wersji miałem spore oczekiwania i... Nic, a nic się nie zawiodłem

Utwierdziliście mnie w przekonaniu, że Wasz patch jest najlepszym dodatkiem jaki powstał do PES6!
To co najbardziej rzuca się w oczy to oczywiście oprawa graficzna i ogrom dodatków z nią związanych. Cieszy mnie, że nie spoczeliście na laurach, widać postępy. Oprawa wizualna jest dopieszczona.
O gameplayu nie wspomnę, bo już przy poprzedniej odsłonie chwaliłem że to był strzał w dziesiątkę.
Przyśpiewki kibiców również na najwyższym poziomie. Poza tym bardzo mi przypadł do gustu podkład muzyczny. Brawo panowie!
Miałem zagrać tylko kilka spotkań przy pierwszym uruchomieniu gry, jednak grało się na tyle przyjemnie, że na kilka godzin utkwiłem przed monitorem.
Lekki niedosyt można odczuć jedynie przez drobne błędy lub braki w F&H oraz przy graniu reprezentacjami (brakuje finalistów przyszłorocznych MŚ, ale to zrozumiałe, liczę na update po zimowym okienku

)
Tak czy siak za ogrom wykonanej pracy zasługujecie na wielkie pochwały, jak również za danie nam wielu możliwości zassania patcha - każdy wybrał to co chciał. Osobiście kiedy tylko mam możliwość to z miłą chęcią seeduję dla tych którzy jak ja zdecydowali się na torrent.
Kawał dobrej roboty, możecie być z Siebie dumni.
Dziękuję