nynek51
Dec 9 2009, 18:38
CYTAT(tomky @ Dec 9 2009, 13:19)

http://rapidshare.com/files/318426664/PSL_..._Setup.zip.htmlSciągnij zainstaluj. Automatycznie edytuje Hosta. Zaloguj się na stronie
http://www.pes6j.net/forum/index.phpi mozna grać.
Przed każdym wejściem po restarcie kompa do gry online należy odwiedzić PES6J.
chociaz jeden co odpisal. jakbym mogl to bym ci postawil duzego browarka. Dzieki kolego
QUOTE (nynek51 @ Dec 9 2009, 19:42)

chociaz jeden co odpisal. jakbym mogl to bym ci postawil duzego browarka. Dzieki kolego
Wystarczy że łykniesz moje zdrówko
Miłej gry.
demiano7
Dec 9 2009, 22:28
UWAGA!! Dla chętnych jest mały update boots... Pozmieniałem większość (nie wszystkie) tekstur z plastików na zwykłe. Ciekawych mogę zapewnić, że w ver.5 będą właśnie zwykłe a nie plastikowe buty
DOWNLOAD
Arek.PL
Dec 9 2009, 22:36
CYTAT(demiano7 @ Dec 9 2009, 23:32)

UWAGA!! Dla chętnych jest mały update boots... Pozmieniałem większość (nie wszystkie) tekstur z plastików na zwykłe. Ciekawych mogę zapewnić, że w ver.5 będą właśnie zwykłe a nie plastikowe buty
DOWNLOAD Sam miałem w planach to zmienić ale jak już Ty zrobiłeś to dobrze.
Zajebista sprawa ! Dzięki !
For3st06
Dec 9 2009, 22:50
dajcie na inny server bo nie moge scaignac z tego ;p
heaton
Dec 10 2009, 13:31
witam ja mam jeszcze pytanie co sciagnac aby w grze online (pesJ) uaktualniły się składy ;/
unikat
Dec 10 2009, 14:36
CYTAT(heaton @ Dec 10 2009, 13:35)

witam ja mam jeszcze pytanie co sciagnac aby w grze online (pesJ) uaktualniły się składy ;/
w pes6j nie możesz bo nie wyszedł jeszcze oficjalny Roster jedynie w GS można mieć roster
neptyk
Dec 10 2009, 17:20
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 10 2009, 15:40)

w pes6j nie możesz bo nie wyszedł jeszcze oficjalny Roster jedynie w GS można mieć roster

jak nie wyszedl jak wyszedl ;p
patch ze skadami od DeeMaz Patch 3.0 RELEASED
http://www.pes6j.net/forum/index.php?topic=3065.0sa aktualne sklady jak i dodani pilkarze w mniej znanych klubach
Kamiloxx
Dec 10 2009, 17:36
Mam pytanie. Nie śledziłem tematu, i wiem, że miała być prowadzona przesyłka patcha na płycie. Czemu jej nie ma? Ja nie mam czasu ściągnąć patcha, zajęło by mi to z kilka miesięcy...
Arni_17
Dec 10 2009, 17:55
Dlaczego na przeklej.pl party 37 i 38 sa umieszczone 2 razy bo nie wiem czy są wszystkie 4 dobre czy tylko 2 i nie wiem ktore sciagac ?
Jason Bourne
Dec 10 2009, 18:09
Patch jest super , ale jak zwykle są małe nie dociągnięcia , co do twarzy cy np, pozycji zawodnika .Wiadomo , że ciężko jest zrobić coś takiego , ale chcę wyrazić swoje zdanie.Nie jest ta atak na twórcow patchów , że są jakieś błędy itp.Jednym z nich jest ten błąd :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f5878aa607eeaf0.html
Znalazłem jeszcze jeden błąd , przy cornerze przeciwnika , lecz za późno się zorientowałem i screena nie zdążyłem zrobić
Oczywiście jeśli chodzi o twarze to m.in twarz i Cueto i Djurdjevica(z Lecha) jest wyimaginowana.Dziwnie zrobiony jest również Adebayor i Jesus Navas.Co do pozycji , to od kiedy Javier Zanetti to boczny pomocnik.Również Giovinco nie jest cofniętym napastnikiem , a bocznym pomocnikiem.TO nie jest ironia , lecz jedynie mówię to na forum , aby twórcy patcha ustrzegli się popełnionych błędów .Jeżeli coś jeszcze znajdę napiszę pzdr
lukasz44
Dec 10 2009, 18:15
A oglądałeś wczorajszy i jeszcze inne mecze Interu ? Widziałeś jak daleko zapędzał się Zanetti ? Widziałeś jak gra? Jest bardzo ofensywnie uosobiony, więc jego gra na skrzydle nie powinna dziwić, może grać zarówno w obronie jak i w pomocy i tak gra w interze, pozycja Giovinco jest za napastnikami i tak wiele razy grał w Serie A, taki ofensywny pomocnik z niego jest. Twarz Adebayora i Navasa jest ok także nie rozumiem twoich aluzji...
Perlitto
Dec 10 2009, 18:34
A moze ktos sie zastanowi zanim cos napisze, statsy zawodnikow sa wziete z pesstatsdatabase.com, wiec raczej sa mocno dopracowane i bardzo aktualne, masz cos co do tego to pisz na tej stronie , a nie tutaj...
A teraz konkrety, dzieki Kubbas i ekipa za mega wyjebisty patch, jest tak obfity w rozne dodatki i suplementy jak mojej babci dzialeczka w koniczyne
QUOTE (Kubbas @ Dec 9 2009, 16:25)

Można usunąć wypowiadanie nazwisk na brak wypowiadania, OF jest przypasowany w 100% do PL, do angielskiego musiałbym robić drugiego OF'a, z resztą prosilem o pomoc na forum
Pograłem trochę z komentarzem naszych wirtuozów mikrofonu i niestety często jest nieadekwatny do sytuacji. np: Jest 2:0 a oni że być może ktos przesądzi o losie spotkania bo jest wyrównane.Fajnie jakby w 5 składy były dostosowane również do komentzrza po angielsku(choć moze w angielskim są podobne błędy). poza tym bomba.
Jason Bourne
Dec 10 2009, 20:03
Lukas44
Takie jest moje zdanie, co do meczu to fakt zapędzał się , ale pamiętaj , że inter gra bez skrzydłowych , a wogóle to Zanetti nigdy nie grał od kiedy oglądam mecze piłki nożnej na skrzydle.Boczny obrońca bądz środek pola :)Giovinco wyobraż sobie , że oglądam serie A i gra cały czas na boku w juve.Navasa twarz nie jest prawdziwa i Adebayora też
Kubbas
Dec 10 2009, 20:08
Chyba grasz na jakimś innym patchu

A Z. to od kilku dobrych lat pomocnik
demiano7
Dec 10 2009, 22:04
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 10 2009, 20:07)

Lukas44
Takie jest moje zdanie, co do meczu to fakt zapędzał się , ale pamiętaj , że inter gra bez skrzydłowych , a wogóle to Zanetti nigdy nie grał od kiedy oglądam mecze piłki nożnej na skrzydle.Boczny obrońca bądz środek pola :)Giovinco wyobraż sobie , że oglądam serie A i gra cały czas na boku w juve.Navasa twarz nie jest prawdziwa i Adebayora też
Chłopie zastanów się co mówisz... Giovinco jest utalentowanym i uniwersalnym zawodnikiem ofensywnym.. gdyby grał tylko na skrzydle to nie nazywali by go nowym Del Piero... Co do Zanettiego to po pierwsze inter wczoraj grał skrzydłowymi! (Balotelli i Eto'o) Po drugie Zanetti też jest uniwersalny i podobnie jak Dani Alves jest cofniętym skrzydłowym bardziej niz bocznym obroncą. No i po trzecie w Patchu ma zaznaczone kilka pozycji o_O
A teraz odnośnie ryjów to pokaż screeny ryjów z Patcha bo jak dla Ciebie Adebayor od BadNewza jest nieprawdziwy to chyba sam sobie musisz lepszego zrobic...
To tyle w temacie
Panowie wielkie dzięki patch po prostu jest świetny nie spotkałem się z żadnymi błędami jak niektórzy piszą. Gra jest rewelacyjna. Aczkolwiek mam jedno pytanie otóż włącza mi się bez przerwy jedna piłka 472. Joma bodaj i nie wiem jak włączyć inną, może ktoś mi to wytłumaczyć był bym wdzięczny.
kubinho9
Dec 11 2009, 13:44
F1 i jak trafisz na piłki to klikasz E albo Q.
szop124
Dec 11 2009, 15:37
O sorry Kubbas jednak ty miałeś rację bo działają tylko po prostu w edycji są inne a w grze wszystko git
Szacun za patcha
Kubbas
Dec 11 2009, 17:26
Posty z pytaniami o wrzucenie poszczególnych części patcha i powtarzane problemy będą usuwane, pzdr
Jason Bourne
Dec 11 2009, 19:05
J.Zanetti mało kiedy grał na boku pomocy.Z tego co pamiętam to jedynie pojedyncze mecze w Argentynie.Jest on typowo srodkowym pomocnikiem badz bocznym obronca .Jesli chodzi o Giovinco , to byc moze jest to nominalny op ale w juve gra cały czas na boku.Kolejny błąd znalazłem .Od kiedy Krasic z CSKA M. to środkowy pomocnik ? Gra on na boku pomocy nigdy nie zagrał zadnego meczu na srodku.A najlepsze jest , ze w patchu nie miał on nawet alterrnatywnej pozycji bocznego pomocnika.
demiano7
Dec 11 2009, 22:31
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 11 2009, 19:09)

J.Zanetti mało kiedy grał na boku pomocy.Z tego co pamiętam to jedynie pojedyncze mecze w Argentynie.Jest on typowo srodkowym pomocnikiem badz bocznym obronca .Jesli chodzi o Giovinco , to byc moze jest to nominalny op ale w juve gra cały czas na boku.Kolejny błąd znalazłem .Od kiedy Krasic z CSKA M. to środkowy pomocnik ? Gra on na boku pomocy nigdy nie zagrał zadnego meczu na srodku.A najlepsze jest , ze w patchu nie miał on nawet alterrnatywnej pozycji bocznego pomocnika.
Zanetti nominalny srodkowy??? ostro... Giovinco w juve gra na lewej? jeszcze lepiej bo juve nie gra skrzydłami kolego

dwóch defensywnych (melo, cissokho) + 2 ofensywnych (diego, giovinco bądź kto inny), jesli chodzi o Krasica to żeczywiście niewiem czemu jest jako środkowy ale moze Kubbas sie machnął poprostu.
P.S miałeś kolego screeny adebayora i navasa pokazać...
zgodulec
Dec 12 2009, 09:19
Witam!!! Po długim ściąganiu(ściagałem z 3 serwerów) i rozpakowaniu:D Stwierdzam ze to jest cudo!!!naprawde Kubbas(i cała reszta) świetna robota!!!nie miałem zadnych problemów z zainstalowaniem, eszystko śmiga idealnie. Intro świetne! grywalność świetna! wszystko jest bardzo dobrze dopracowane. I juz jestem ciekawy co pojawi sie w v5:P he:) pozdrawiam i gratuluje wyników pracy
Lopez10
Dec 12 2009, 10:58
Mam problem a mianowicie wyskakuje mi błąd "AFS File not found"
Nie wiem czy to moja nieudolność czy tak już musi być mam sytuację:
Toni wysunięty Schweinsteiger z piłka na skrzydle i Ribbery między nimi w lini. Chcę podac do Ribberiego a piłka zawsze leci do dalej wysuniętego w przód zawodnika;-(!
Czy tak powinno być (rozumiem że kom nie czyta w myślach), czy cos nie tak robię?
Co o tym sądzicie?
lukasz44
Dec 12 2009, 11:01
CYTAT(tomky @ Dec 12 2009, 11:03)

Nie wiem czy to moja nieudolność czy tak już musi być mam sytuację:
Toni wysunięty Schweinsteiger z piłka na skrzydle i Ribbery między nimi w lini. Chcę podac do Ribberiego a piłka zawsze leci do dalej wysuniętego w przód zawodnika;-(!
Czy tak powinno być (rozumiem że kom nie czyta w myślach), czy cos nie tak robię?
Co o tym sądzicie?
zmień sterowanie na rodzaj 1 mi to pomogło
CYTAT(Lopez10 @ Dec 12 2009, 11:02)

Musisz odpalić plik exe z folderu gdzie masz gre zainstalowaną, ewentualnie z tego samego folderu zrób sobie skrór pliku exe na pulpit, i bedzie po sprawie
Lopez10
Dec 12 2009, 11:10
Dalej jest błąd ;(
lowrider
Dec 12 2009, 11:12
masz odpalić grę z pliku exe z folderu z rozpakowanym patchem ;]
Lopez10
Dec 12 2009, 11:15
Robię tak i to samo dalej..
QUOTE (lukasz44 @ Dec 12 2009, 12:05)

zmień sterowanie na rodzaj 1 mi to pomogło

Co to jest rodzaj 1 sterowania?
For3st06
Dec 12 2009, 13:44
CYTAT(Lopez10 @ Dec 12 2009, 11:02)

wejdz w dat i tam masz pliki i pod nazwa pliku musi pisac plik AFS jak nie bedzie gdzies to wez zmien nazwe ---> dopisz tylko .afs do nazwy i bedzie dzialac tez tak mialem
eSeL_15
Dec 12 2009, 13:57
Mam takie pytanie jezeli chodzi o patcha czy jest on zrobiony w formie zwyklego instalatora czy tez tak jak w innych wiekszych patchach do pesa 6 trzeba sie bawic z jakimis programami typu afs explorer itp?z gory dzieki za odp.
lukasz44
Dec 12 2009, 14:05
rydzykant
Dec 12 2009, 14:14
Jestem tu nowy, także chciałbym najpierw wszystkich przywitać.
Kubbas - patch prezentuje się świetnie, kawał świetnej roboty, uznanie!
Niestety mam problem. Wszystkie party mam pobrane, tyle że przy rozpakowywaniu (używam IZArc-a) wywala mi poniższy błąd:
p_soundWypakowywuje mi się 3,4 GB, dalej oczywiście nie chce. Proszę o pomoc, bo z wielką chęcią pograłbym sobie w tego patcha

Czy błąd ten wynika z błędnego pobrania któregoś z archiwów, z błędu programu czy może z czegoś innego?
Mam nadzieję, że znajdzie się rozwiązanie
perONE
Dec 12 2009, 14:20
Pobieram patcha z torrenta i mam takie pytanie. Odrzucono: 15mb (2 błędow bufora). Czy będzie to miało jakiś wpływ na patcha? Czy nie będzie jakiś błędow?
Jamnik
Dec 12 2009, 14:33
CYTAT(Lopez10 @ Dec 12 2009, 14:33)

Byłbym wdzięczny jak by ktoś wstawił e_sound.. z góry dziekuję
Przecież Kubbas pisał że takie posty będą
karane i usuwane, bo nie wyraził zgody na wydawanie patcha w częściach
Kubbas
Dec 12 2009, 15:07
CYTAT(perONE @ Dec 12 2009, 14:24)

Pobieram patcha z torrenta i mam takie pytanie. Odrzucono: 15mb (2 błędow bufora). Czy będzie to miało jakiś wpływ na patcha? Czy nie będzie jakiś błędow?
Nie, torrent wtedy odrzuca pliki i ściąga je ponownie
pawlik0
Dec 12 2009, 17:12
*Jeżeli masz kartę graficzną Geforce 4 MX musisz zmienić swój folder balls na folder balls z Alternative Files
Jak to zrobic bo nie wiem
Jason Bourne
Dec 12 2009, 17:20
Dalsza polemika nie ma sensu .Nie wiem czym się sugerujesz , ale na pewno nie tym co się na boisku dzieje.Co do giovinco masz racje mój błąd , bo juve gra szeroko roztawionymi op , co do Zanettiego to jest śmieszne .Ale cóż fakty z boiska nie przemawiają do Ciebie, no ale cóż.
Chciałeś twarz navasa kolego
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/813c6fd306905eaa.htmlhttp://personal.auna.com/5520777/fotos_0607/NAVAS.jpgPatrząc na twarze innych graczy jak są dopracowane to nie wmówisz mi , że navas jest odwzorowany super.
Jeszcze jedna rzecz mnie deprymuje.Sneijder w Ajaxie zaczynał jak PB , w Realu grał też na Pb i na OP i Sp , a w patchu nie ma jego alternatywnej pozycji PB.To jest wielki błąd i jeżeli śledzisz futbol szczegółowo powinieneś mi przyznać rację.A jeżeli twierdzisz , że nie grał nigdy na Pb to szkoda gadać.
unikat
Dec 12 2009, 21:28
mając oryginalnego Pesa miałem intro
mając Pes 6.5 nie miałem intra
zainstalowałem Kodeki Lite nie mam nadal intra
podmieniłem na standardowe intro i dalej nie mam intro
i co mam zrobić ? pomocy ;D
Bialy10
Dec 13 2009, 09:48
Witam. Kiedy chcę uruchomić grę wyskakuje mi 'AFS file not found'. Nie pomogło dodanie rozszerzenia .afs do plików w 'dat'. <help>
Ok już wszystko działa:)
Wielkie dzięki za tego patcha. Kawał dobrej roboty panowie!
a ja nie potrafie go uruchomic, nie wiem o jaki wpis do rejestru chodzi i co mam wpisac, ani czy mam nadpisac katalog z PES6 czy moge wypakowac to gdziekolwiek a PES6 miec jedynie na dysku, nie wiem moze uposledzony jestem, prosze zeby ktos lopatologicznie to wytlumaczyl ;]
xasterx
Dec 13 2009, 11:34
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6]
"installdir"="E:\\GRY\\PES 6\\Pro Evolution Soccer 6.5\\"
"lang_e"=dword:00000000
"lang_f"=dword:00000000
"lang_g"=dword:00000000
"lang_i"=dword:00000000
"lang_s"=dword:00000000
"lang_p"=dword:00000001
"installfrom"="I:"
"code"="K7URDJNALJV3SSLMATK6"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6\1.0]
w linijce instaldir litera G mówi na którym dysku jest gra wiec dopasuj go(wpis ) do swojego położenia gry, zamknij plik zapisujac zmiany, nastepnie zmieniony plik dodajesz do rejetru przez podwójne klikniecie LPM
Lopez10
Dec 13 2009, 12:24
CYTAT(xasterx @ Dec 13 2009, 11:38)

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6]
"installdir"="E:\\GRY\\PES 6\\Pro Evolution Soccer 6.5\\"
"lang_e"=dword:00000000
"lang_f"=dword:00000000
"lang_g"=dword:00000000
"lang_i"=dword:00000000
"lang_s"=dword:00000000
"lang_p"=dword:00000001
"installfrom"="I:"
"code"="K7URDJNALJV3SSLMATK6"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6\1.0]
w linijce instaldir litera G mówi na którym dysku jest gra wiec dopasuj go(wpis ) do swojego położenia gry, zamknij plik zapisujac zmiany, nastepnie zmieniony plik dodajesz do rejetru przez podwójne klikniecie LPM
Dzięki przydało się...
Patch kapitalny

Ktoś może chętny na grę online na tym patchu ?
Edi092
Dec 13 2009, 12:27
CYTAT(Lopez10 @ Dec 13 2009, 12:28)

Dzięki przydało się...
Patch kapitalny

Ktoś może chętny na grę online na tym patchu ?
ja zawsze jestem chętny na gre online

pisac PW jak coś ..
thx, smiga

mam tylko jeszcze 1 pytanie, jak wybierac im koszulki, satdion itd.? w poprzedniej wersji to byl page up/page down a teraz tak nie dziala
Lopez10
Dec 13 2009, 12:34
CYTAT(flex @ Dec 13 2009, 12:35)

thx, smiga

mam tylko jeszcze 1 pytanie, jak wybierac im koszulki, satdion itd.? w poprzedniej wersji to byl page up/page down a teraz tak nie dziala
4,5,6 coś takiego
CYTAT(Lopez10 @ Dec 13 2009, 12:38)

4,5,6 coś takiego
ok, 5 zmienia, ale jak wtedy przywrocic stadion domowy druzyny? w 6.5v3 bylo 2xklawisz strzalu, teraz znow to nie dziala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.