Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
tomky
QUOTE (Robcio @ Dec 25 2009, 09:03) *
Chyba dałem ci tutorial i jest tam jasno napisane że przyśpiewki drużyny którą grasz musiasz musisz zaimportować do slotów 310-314 i 340-349. Jeżeli pokazuje się komunikat że plik jest za duży to jak skończysz wszystko podmieniać 0_Sound musisz zapisać w innym miejscu niż dat i dopiero potem skopiować go do folderu dat w pesie.

Robcio wielkie dzięki widziałem ale czemu w takim razie grajac z Lens oni maja wypas przyśpiewki-przypadek?
Choc jesli Kubbas pisze że się nie da.. to tak musi być.
Pozdro
born2july
dzieki wielkie za patcha, wielka patcha
Robcio
CYTAT(tomky @ Dec 25 2009, 10:17) *
Robcio wielkie dzięki widziałem ale czemu w takim razie grajac z Lens oni maja wypas przyśpiewki-przypadek?
Choc jesli Kubbas pisze że się nie da.. to tak musi być.
Pozdro

Bo drużyny nie prowadzone przez ciebie mają przyśpiewki w ML tak zawsze było, jeżeli chcesz żeby twoja drużyna którą grasz w ML miała przyśpiewki zrób tak jak ci napisałem. Ja jakoś mam więc chyba jednak jest to możliwe?
tomky
QUOTE (Robcio @ Dec 25 2009, 18:44) *
Bo drużyny nie prowadzone przez ciebie mają przyśpiewki w ML tak zawsze było, jeżeli chcesz żeby twoja drużyna którą grasz w ML miała przyśpiewki zrób tak jak ci napisałem. Ja jakoś mam więc chyba jednak jest to możliwe?

Powiedz mi jeszcze jedno jak wyciagnąć przyśpiewki Barcy tak abym mógł je zaimportować do slotów przez Ciebie podanych(te Barcy w 0sound znalazłem)?
Robcio
CYTAT(tomky @ Dec 25 2009, 22:33) *
Powiedz mi jeszcze jedno jak wyciagnąć przyśpiewki Barcy tak abym mógł je zaimportować do slotów przez Ciebie podanych(te Barcy w 0sound znalazłem)?

Kubbas podał rozkład slotów przyśpiewek http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16687, wybrane sloty exportujesz gdzieś na dysk a potem podmieniasz je na sloty 310-314 i 340-349
tomky
QUOTE (Robcio @ Dec 25 2009, 23:42) *
Kubbas podał rozkład slotów przyśpiewek http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16687, wybrane sloty exportujesz gdzieś na dysk a potem podmieniasz je na sloty 310-314 i 340-349

Spoko dzięks ten rozkład jest też w Patchu. Wrzuciłem do slotów 310-314 po co są i za co w grze odpowiadają te 340-349?
W patchu to całkiem złożone przyspiewki.
Robcio
CYTAT(tomky @ Dec 26 2009, 13:40) *
Spoko dzięks ten rozkład jest też w Patchu. Wrzuciłem do slotów 310-314 po co są i za co w grze odpowiadają te 340-349?
W patchu to całkiem złożone przyspiewki.

340-349 też odpowiadają za przyśpiewki w ML, bo jak podmienisz tylko 310-314 to będziesz miał chyba pomieszane przyśpiewki troche twojej drużyny trochę innej.
born2july
witam
2 pytania
skad moge sciagnac nowe przyspiewki repr Polski do pes6 do tego patcha? i jak zamienic je, by nie słuchac juz tej zenady z trybun
druga sprawa
jesli by nie było nic ciekawego do sciagniecia to wywalic te przyspiewki rep polski które mi sie po prostu nie podobają i np zastapic je tymi które mi sie podobaja
Kubbas
Zaproponuj jakieś lepsze to coś może się zrobi, nie wiem czy są lepsze jakieś na necie : )
zbigniew200
kubass prosze powiedz jak usunac ze stadionu lecha te flagi stoke city ?? jak zastapic je flagami lecha albo wogule najlepiej usunac je czekam na odpowiedz a i skad mozna siagac stadiony ?? z jakiej stronki ?
seba
CYTAT(zbigniew200 @ Dec 27 2009, 11:22) *
kubass prosze powiedz jak usunac ze stadionu lecha te flagi stoke city ?? jak zastapic je flagami lecha albo wogule najlepiej usunac je czekam na odpowiedz a i skad mozna siagac stadiony ?? z jakiej stronki ?

http://www.speedyshare.com/files/19994638/unknow_09458.rar

Ten plik zamienia flagi stoke city na lecha.
Nalezy go, po rozpakowaniu, wrzucic do PES 6.5\kitserver\dat\0_text.afs , ewentualnie poprzez game grafic studio, albo dkz do folderu dat w głownym katalogu gry (nie kitsreverze)
Pierwszy sposob jest najwygodniejszy.
Jason Bourne
Dlaczego grając karierę , gdy gram wisła to gram na san siro ??Tak samo jest z lechem m.in.Proszę o pomoc
demiano7
Ustawienia przed meczem jak stroje wybierasz... wciskasz F1 aż dojdzie do stadionów wink.gif jak to nie pomoze to nie wiem...
Jason Bourne
demiano7
Tak to wiem przed meczem to zrobie gram na stadinie wisły.Skoncze mecz chce grac dalej , niby mecz wyjazdowy , ale tez na stadionie wisły ;/.Wychdoze z kariery chce zagrac towarzyski nic nie zmieniam i tez na stadionie wisly .Jezeli zas wyjde z gry wszystko wraca do porzadku lecz dalej nie moge grac w karierze na reymonta sad.gif
tomky
QUOTE (KingOfPop MJ 50 @ Dec 27 2009, 18:01) *
demiano7
Tak to wiem przed meczem to zrobie gram na stadinie wisły.Skoncze mecz chce grac dalej , niby mecz wyjazdowy , ale tez na stadionie wisły ;/.Wychdoze z kariery chce zagrac towarzyski nic nie zmieniam i tez na stadionie wisly .Jezeli zas wyjde z gry wszystko wraca do porzadku lecz dalej nie moge grac w karierze na reymonta sad.gif

Tu masz odpowiedź

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16723
Jason Bourne
Tomky
ok dzięki , na nowo zainstalowałem i teraz trybi
zbigniew200
a ja mam kolejne pytanie bo gdy gram polska albo wisla badz lechem to nie mam wogule polskich przyspiewek kibicow tylko jakies zagraniczne heh w ustawieniach mam ustawione ze doping jest dla gospodarzy wiec czemu tak mam ?
Cooltys
Usuneli pliki z przeklej.pl : (( to teraz już nie ma żadnego normalnego ściągania :/
Kubbas
CYTAT(Cooltys @ Dec 27 2009, 22:38) *
Usuneli pliki z przeklej.pl : (( to teraz już nie ma żadnego normalnego ściągania :/

Nic nie poradzę, może kolega, który uploadował może zrobić to jeszcze raz, ze zmianą nazw archiwów albo czymś innym ;/
zbigniew200
pomoze mi ktos z tymi przyspiewkami ? bo czaly czas gdy gram mecze towarzyskie ( polska , holandia , brazylia , lille , evertonem , lechem , juventusem itp. ) to ciagle slysze te same przyspiewki ! wgralem patcha od nowa i dalej to samo :/ co mam zrobic ??
Patryk123456789
Prosze niech ktoś poseeduje torrent'a bo mi 3 procenty brakują.PLliss
zbigniew200
pomoze mi ktos z tymi przyspiewkami ? bo czaly czas gdy gram mecze towarzyskie ( polska , holandia , brazylia , lille , evertonem , lechem , juventusem itp. ) to ciagle slysze te same przyspiewki ! wgralem patcha od nowa i dalej to samo :/ co mam zrobic ??
Edi092
CYTAT(zbigniew200 @ Dec 28 2009, 11:16) *

Zbychu nie spamuj.
Pstryks
CYTAT(Edi092 @ Dec 28 2009, 15:32) *
Zbychu nie spamuj.

I kto tu spamuje laugh.gif Kubbas mógłbyś mi przekonwertować jedne przyśpiewki tak aby były zgodne z pes 6.5v4 unsure.gif

One są w stylu PZPN PZPN J*bać J*bać PZPN - tylko jeden pliczek rolleyes.gif

EDIT:

Już se poradziłem wystarczyło wgrać do p_sound a nie e_sound
Xfire
Kubbas prosze o soundtrack jak Ci sie nie chce to powiedz gdzie to moge znalesc ?Pls
Patryk123456789
Pomocy zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i jak chce wejść w mecz to wywala mnie do windowsa.Prosze o pomoc
lukasz44
podmień folder balls na ten z alternative files .

Patryk123456789
Dzięki ziomuś.Patch jest meega dzięki.
stegent
Patch jest świetny, widać ile pracy zostało włożone by osiągnąć taki rezultat... Jeśli mógłbym doradzić w drobnej sprawie to wg mnie należało by zmienić HUD pokazujący wynik tak aby liczby były pokazywane po bokach, a nie w środku...
W każdym razie wielkie dzięki
PolishPlayer
Mam prośbe wink.gif
Moglby ktos udostepnic jakas inna strone z linkami bo ona padla i nie mam niestety jak sciagnac ..
Z gory wielkie dzieki
lukasz44
przecież tutaj masz wszystko !!!!
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=302
PolishPlayer
o jejciu ;d
starosc nei radosc ;D
ale dzieki jeszcze raz za pomoc wink.gif
Jason Bourne
Do Twórców patcha
.Czy będzie aktualizacja patcha po zimowym okienku transferowym ?Zapewne tak , a więc jeszcze jedno pytanie.Czy będzie tam uwzględniona kosmetyka niedociągnięć z tego patcha + transfery czy tylko dodatek to będzie w postaci transferó ?
Kubbas
i to i to, niedociągnięć prawie w ogóle nie było, jak były to jakieś kompletne detale
Jason Bourne
O to kubbas mi chodziło .Właśnie to chciałem usłyszeć :)dzieki
BlixA
Witam, mam pytanie. Przeinstalowywałem ostatnio system i jestem w kropce ponieważ nie mialem jak przegrać sobie całego patcha została mi cała gra z patchem i problem w tym, że jak odpalam to pisze, że gra jest niepoprawnie zainstalowana. I tu moje pytanie co zrobić ? potrzebny jest jakis wpis do rejestru czy co? Nie chce mi się ściągać całej gry i patch'a od nowa zbyt długo to schodzi. Pozdrawiam.
Kubbas
Istnieje takie coś jak instrukcja instalacji, i zgadnij co? Tak ! Jest nawet tutaj na forum, i dużo szukać nie trzeba !

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16680
tomky
Mała uwaga
Grając przy ustawieniu kamery takiej jak default w grze bez patcha stadiony9niektóre z primera division-nie wiem jak inne) zakrywają dolną częśc boiska(tą na dole moinitora;-)).
Nie wiem czy jest szansa aby to w łatwy sposób poprawić,ale trochę to przeszkadza jak nie wudac lini bocznej końcowej.Zaznaczam zjawisko występuje w przypadku jednego stadionu.
BlixA
no i nikt nie pomoże ? widze mój poprzedni post usuniety zostal..
Kubbas
CYTAT(Kubbas @ Dec 11 2009, 17:30) *
Posty z pytaniami o wrzucenie poszczególnych części patcha i powtarzane problemy będą usuwane, pzdr

circle.gif
sharpol
Witam mam nadzieje, że się nie powtarzam mam problem z instalacją patcha:( Proszę o wyrozumiałość jestem tu świerzak rolleyes.gif )

Powiem krok po kroku co jest. To tak sciaglem pliki wszystkie. Rozpakowałem (mam już pesa 6
zainstalowanego nie wiem czy stary się gryzie z nowym)na dysku .
Ominąłem punkt 3 i przeszedłem do 7, wpis do rejestru kliknąłem 2 razy nic sie nie dzieje CZY TRZEBA GO OTWORZYĆ JAKIMŚ PROGRAMEM CZY JAK?? JEŚLI TAK TO CZYM??
Wgrałem kitserwera zgodnie z pkt.8 i zrobiłem 9. A Pes wygląda jak
stara 6 z kitserwerem co robić??
Proszę o pomoc z góry dzięki też chcę się cieszyć tym cackiem:(
p.s może trzeba usunąć pesa i wgrać nowego

HELP HELP gg 4867630 pozdro
Kubbas
Jakiego masz windowsa?
sharpol
Windows XP professional
Kubbas
Czyli wystarczy robić to co w instrukcji smile.gif
sharpol
Teraz odinstalowałem Pesa 6 z kompa i zrobiłem wszystko zgodnie z Twoją instrukcją i pokazuję mi komunikat "The game is not properly instaled" co teraz proszę o pomoc a nie tylko instrukcja jak robie wszystko co ona karze :/
p.s czy musi być zainstalowany stary pes czy jak?
Stuart17
No jasne, ze musi closedeyes.gif bez czystego pesa pacz nie ma prawa dzialac
qweqweqwe
ludzieeeeeeee... <olaboga>
Kubbas
CYTAT(sharpol @ Jan 11 2010, 15:40) *
Teraz odinstalowałem Pesa 6 z kompa i zrobiłem wszystko zgodnie z Twoją instrukcją i pokazuję mi komunikat "The game is not properly instaled" co teraz proszę o pomoc a nie tylko instrukcja jak robie wszystko co ona karze :/
p.s czy musi być zainstalowany stary pes czy jak?

Jeżeli masz Windows XP to wystarczy, że dodasz wpis do rejestru klikając lewym myszy na niego, wszystko jest w instrukcji.
karwocha
mam pytanie: czy można w scoreboardzie zmienić loga na skrócone nazwy drużyn? Bo loga nie za bardzo przypadły mi do gustu

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.