Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
pawlik0
wysle sms to na ile bede mial taka predkosc??
kubinho9
Wszystko już będzie bez problemu szło z torrenta? Tzn czy nie ma już błędów. Ma już ktoś?
Tomaszzz
CYTAT
wysyłasz smsa (3zł za 4 gb) i ściągasz na luzie max transfer.

CYTAT(pawlik0 @ Dec 3 2009, 14:42) *

Odpisujesz na posta, w którym jest wszystko napisane i pytasz się o to samo...
MaKu23
CYTAT(pawlik0 @ Dec 3 2009, 14:42) *

jak na ile? tam masz cały czas max transfer, tylko płacisz za ilość "gb" ściąganych plików, wysyłasz sms, wgrywasz pliki, ściągasz.
kubinho9
A max prędkość to jaka będzie?
pawlik0
chodzi mi o to ile linkow moge tak sciagac??
NLP
plz! seedujcie bo mi wchodzi
download - 0kb/s sad.gif
MaKu23
max transfer - max transfer Twojego łączą, jeśli maksymalnie ściągasz np. 200 KB/s to będziesz miał 200 KB/s

a ile linków? zależy ile kupisz gb. kupujesz 4gb - ściągasz 40 partów.
pawlik0
czy predkosc zalezy od predkosci internetu?
radzio123
Kupiłem premium konto na rapideo.pl (4GB) ale nie wiem jak zacząć pobieranie. Proszę o pomoc.
Zdzitt
Kubbas kiedy będą następne linki na rapida? Mam już te 30 partów, kiedy reszta?
cycek
Bez lipy na ten rapideo teraz moge czekac na linki z rs smile.gif
For3st06
beda dzis jeszcze jakies linki z przeklej ?
babka
CYTAT(Forest 7 @ Dec 3 2009, 15:29) *
beda dzis jeszcze jakies linki z przeklej ?

Będą za jakieś 15 minut do parta 30.

Najświeższych szukaj w katalogu
Patryk123456789
Może ktoś by posedował z łaski swojej
Kubbas
36 partów już jest, (36 jeszcze się kończy upać)

22 i macie całość do 24 myślę, że będzie, na torrencie też już pięknie po 30% ludzie mają
Zdzitt
Świetnie Kubbas, dobrą robotę robisz. Będzie ściąganie

Kubbas skoro jest 36 partów to 14 zostaje a nie 22
For3st06
a na przeklej ktos wrzuca ?
Kubbas
Partów jest 58

Sprawdzajcie temat Links News, właśnie dodałem 30 partów na przeklej
Zdzitt
Aha, coś mi się pomyliło. Myślałem, że jest równo 50. Spoko mam nadzieje, że dzisiaj wszystkie będą.
nynek51
wszystko fajnie tylko jak wczoraj sciagalem torrentem mialem 44.2 % zostawilem na noc i dzisiaj sie sciagalo caly dzien i mam 44.3% no dajcie spokuj ktos by poseedowal bo wszystkim stanelo tak.
frodo998
CYTAT(nynek51 @ Dec 3 2009, 16:41) *
wszystko fajnie tylko jak wczoraj sciagalem torrentem mialem 44.2 % zostawilem na noc i dzisiaj sie sciagalo caly dzien i mam 44.3% no dajcie spokuj ktos by poseedowal bo wszystkim stanelo tak.

A przypadkiem nie ściągasz nadal "pierwszego" wypuszczonego torrenta z uszkodzonym archiwum???
Stinger
Panowie

Jakiś problem z torrentem jest ... najpierw mi antywirus świrował ,że jest wirus a teraz przy 25% mam błąd że nie może znaleźć jakiegoś elementu i pobieranie stoi w miejscu sad.gif szkoda
derock
ściągam na totencie i pokazał mi trojana hehe
kubinho9
Seed! Proszę bo 10-20 kb/s to nie za szybko. ;/
frodo998
CYTAT(Stinger @ Dec 3 2009, 17:00) *
Panowie

Jakiś problem z torrentem jest ... najpierw mi antywirus świrował ,że jest wirus a teraz przy 25% mam błąd że nie może znaleźć jakiegoś elementu i pobieranie stoi w miejscu sad.gif szkoda

CYTAT(derock @ Dec 3 2009, 17:02) *
ściągam na totencie i pokazał mi trojana hehe

W part1 był trojan w postaci dwóch downloaderów, ściągnałem part1 z przyklej i jest czysty, wrzuciłem go do torrenta i załadowałem jeszcze raz tracker. Przy ściągnietych 66.1% (u mnie) jest już czysto. Polecam sprawdzić part1 ewentualnie go usunąć.
Kubbas
Jaki trojan? unsure.gif
frodo998
CYTAT(Kubbas @ Dec 3 2009, 17:52) *
Jaki trojan? unsure.gif

Był tam jakiś syf, nie wiem skąd??? nic groźnego, skanowałem kilka razy wszystkie party i u mnie w No 1 był, nie wiem jak u innych, jeżeli też piszą o czymś. Zrobiłem tak jak wyżej napisałem i jest ok. Teraz jeszcze robię full scana, napiszę o wynikach. w każdym razie udostępniam już czystego patcha smile.gif
__SaNd1__
Czy dzis bedzie caly patch na rapidzie ? rolleyes.gif Pozdrawiam P.S. Przeciez nie wszystkie programy pokazujom wirusy nie wiem co strasznego jest smile.gif derock u mnie nie ma trojana
derock
skasowałem zacząłem pobierać od nowa part01 i cały czas jest trojan widocznie wszscy taki plik maja
derock
CYTAT(Kubbas @ Dec 3 2009, 17:52) *
Jaki trojan? unsure.gif

na torrentach jest trojan w pierwszej czesci przynajmniej tak avast pokazuje
lowrider
zrob aktualke avasta to tego nie bedzie bo programiści wydali poprawkę, ktora eliminuje ciagle pojawienie sie ewentualnych zagrozen
frodo998
u mnie norton internet security 2008, oczywiście oryginalny i zaktualizowany wykrył te dwa downloadery...
derock
zrobilem aktualizacje avast jest nowiutki
Jason Bourne
Panowie czy można bezpiecznie pobierać z przeklejto ? czy tak jak na torrentach będzie się pokazywał , że plik ma wirusa ??
Kubbas
Te dwa niby wirusy to pewnie PSL Host i Client, niech ludzie grający online Wam powiedzą co to jest smile.gif

Nod nic nie wykrywa wszystko jest sprawne i czyste.
Demari
pobieram właśnie 30 link z przeklej i narazie wirusa nie pokazało.mam nod32 4.0 zaktualizowany oczywiście
Jason Bourne
ja mam kasperskiego mam nadzieję , że wszystko będzie ok i mi się ładnie ściągnę.Brawo panowie, wielkie gratulację dla was i przepraszam z góry i oddaję szacunek.Przepraszam za poprzednie posty , gdzie nie wierzyłem w to , że tak szybko on wyjdzie oraz ponaglałem i tylko was denerwowałem.Wiem , że to deprymujące mam nadzieję , że wybaczycie.Nie wiem dokładnie kto robił tego patcha , więc wielki szacun dla wszystkich Patchmakerów smile.gif)).Swietnie , że będzie co robić w święta ;d
Kubbas
Niektóre antywiry są przeczulone i jeżeli np jakiś program instaluje się do Windows/system32 to odrazu biorą go za wirusa, tak się instaluje właśnie stary GS, NOD32 u mnie olewa całkowicie tą sytuacje
Zdzitt
Fakt, Kubbas ma rację mi też kiedyś wykrywało tego clienta jako wirusa a on wirusem nie jest.
Stinger
CYTAT(Kubbas @ Dec 3 2009, 19:04) *
Te dwa niby wirusy to pewnie PSL Host i Client, niech ludzie grający online Wam powiedzą co to jest smile.gif

Nod nic nie wykrywa wszystko jest sprawne i czyste.

Potwierdzam to te dwa pliki ... part1

Kubbas ile będzie partów na przeklej.pl ?
nynek51
tylko ja nie mam seeda???? nikt nie wysyla i sie zatrzymalo. Tu ktos wspomial o jakims innym torrencie jak to jest teraz?????????????
frodo998
Jeżeli masz do pobrania patcha ważącego 5.57 GB to OK, jeżeli nie, ściągaj tego: http://www.sendspace.com/file/n848ea
Kubbas
CYTAT(Stinger @ Dec 3 2009, 19:14) *
Potwierdzam to te dwa pliki ... part1

Kubbas ile będzie partów na przeklej.pl ?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16692
Jason Bourne
Stinger
podziel sobie 5.6 gb na 99 mb , czyli około 56 partów ;d
nynek51
ladnie teraz. sciagnelem nowego torrenta i nic nie moge zrobic sie zapisuje tak jakbym tego nie mial a mialem z 50% co teraz?? ;/;/;/;/
lowrider
39 partów zassane, zero błędów crc przy testowym wypakowywaniu
__SaNd1__
lowrider89 przeciez som 58 partow - wiec czekamy na pozostalych smile.gif
nynek51
moze ktos mi pomoc????????????????
lowrider
to takie info dla wykonawców patcha i ci co ssają ;]

nynek nie ma innego wyjścia jak download od nowa ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.