Widać, że włożyliście w tego patcha duuużo pracy i należą wam się podziękowania, ale parę rzeczy, mniejszych lub większych, należy jeszcze poprawić.
Przede wszystkim - herby drużyn! M.in. Chelsea, Arsenal, MU czy Tottenham mają nieproporcjonalne, można powiedzieć spłaszczone herby! O ile w przypadku MU i CFC nie rzuca się to w oczy, to już u pozostałych dwóch przykładowych teamów aż kłuje. Dalej, bardzo fajnie, że OF jest unikalny, gra jest trudniejsza, gameplay ciekawszy. Ale na miłość boską! Pozycje zawodników czy ich umiejętności (tzn. skill jednego piłkarza w stosunku do innego) to porażka, przynajmniej w Arsenalu, który "testowałem" najdłużej. Pewnie, to drobiazgi, ale jak się wszystkie takie "drobiazgi" zsumuje to już tak wesoło nie jest. Ramsey DMF? Bendtner bez RW? Fabregas bez AMF? Fabiański >> Almunia? To pierwsze z brzegu przykłady, tego jest o wiele więcej. Zwłaszcza ciekawi mnie spora przewaga Fabiana na Almunią. Ok, Hiszpan broni ostatnimi czasy tragicznie, ale Fabian wcale lepszy nie jest, też popełnia karygodne błędy. To że pół sezonu przesiedział na trybunach kontuzjowany, to nie powód, żeby podbijać mu staty

W ogóle mam wrażenie, że cała drużyna Arsenalu była opracowana na szybko. Czcionka na koszulkach to nie jest font Premier League, font CL jest nieaktualny, twarze widać wrzucone pierwsze z brzegu, bo osobiście widziałem dla niektórych zawodników (Eduardo, Vermaelen) lepsze, a dla innych (Clichy, Gallas) po prostu aktualniejsze. Tak, wiem że się czepiam i to jak cholera