Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
For3st06
kubbas mogl bys napisac do kiedy umiescil bys wszystkie party na mediafire ? 

z gory dzieki wink.gif

Kubbas
Nie wiem, jutro pewnie tak do 18 będzie z 10 nowych, teraz muszę skonczyć rapida
perONE
wszystkie party z mediafire juz mam, czekam teraz na reszte wink.gif
dawidz03
czy nie lepiej najpierw wrzucić wszystkie party na ten przeklej.pl . z tamtąd można napewno ściągnąć szybciej niż z mediafire i rapidshare . w uploadowaniu na inne servery moge pomódz .
osek23
cz na rapidzie te 46 partow to sa wszystkie czy jeszcze pare bedzie????
nynek51
wszytkich partow jest ponoc 50 tak przeczytalem gdzies wiec jeszcze na rapidzie brakuje 4.

brak seeda na torrencie...
radzio123
Mógłby ktoś podać bezpośrednio linka do torrenta bo na pe-patching nie mogę wejść ;/
BlixA
http://www.sendspace.com/file/8sc8bi
radzio123
CYTAT(BlixA @ Dec 2 2009, 10:14) *

Dzięki wielkie wink.gif
frodo998
U mnie ściąganie wygląda już tak ...

http://img8.imageshack.us/i/screenutorrent.jpg/

dysponuję dosyć szybkim łączem więc będę seedował po pobraniu, max 60 kB/s
Tomaszzz
Biorąc pod uwagę pracę wykonaną przez twórców patcha, jak ktoś ściągnie to może trochę poseedować, bo i tak nic przy tym, a i wdzięczność innych spora, ja na razie jestem na początku ściągania.
damiank9
a ja np pobieram przez rapida.Party ustawione w kolejce i sie pobrało juz 2 GB wiec jeszcze troche przede mną biggrin.gif

PS.wielkie dzięki za patcha smile.gif
Kubbas
Już mam ostatnie party z rapida i wróciłem do seedowania i uploadowania na mediafire, na stronę wchodzą tysiące ludzi, przeciążyla się poczekajcie chwilę
unikat
Zarzućcie linki tutaj z Rapidshara bo już ładną godzinę nie mogę na stronę się dostać ;/
A jak komuś uda się to niech zapoda mi ja sobie w notatnik je wrzucę ..
Kubbas
W nowy dziale dodaje mirrory gdyż pepatching padło po nawałnicy osób
For3st06
beda jakies jeszcze dzis linki do media fire ?
Kubbas
Jak ktoś będzie miał już całość niech napiszę czy wszystko śmiga
wojtekk8
Pociągnąłem całość z Rapidshare i wywala mi błędy CRC w partach 15 i 21. Dla pewności pobrałem te pliki po raz drugi i niestety błąd nadal występuje.
Kubbas
Uzyj danych naprawczych, jeżeli nie masz wszystkich partów nawet nie pisze o błędach bo jak niby sprawdziłeś 21 jak 15 ci nie działa?
wojtekk8
To samo gdy pociągnąłem pliki z przeklej.pl.

Właśnie naprawiam archiwa, dam znać czy pomogło.

Edit: Niestety nie pomogło. WinRar niby naprawia archiwum ale podczas wypakowania wciąż pojawia się błąd.
Tomaszzz
Rozpakujcie w ten sposób, że kliknijcie PPM na pierwszy part i Wypakuj (Extract), w otworzonym okienku zaznaczcie "Keep broken files" (Zachowaj uszkodzone pliki czy jakoś tak) i OK.
wojtekk8
Da się wypakować, tylko czy nie ucierpi na tym patch ?
Tomaszzz
Sprawdź to się dowiesz, co ci szkodzi?...
Kubbas
Błąd crc pojawia się przy 15 21 27 parcie, nie wiem z jakiego powodu, wszystko zrarowało się ok, dałem testuj archiwa po pakowaniu, dałem też dane naprawcze, po prostu ignorujcie te błędy.
Demari
świetna robota
mam prośbę o dodanie linków na przeklej.pl.dobry serwer.szybko się ściąga jeden part w kilka minut!
lukasz44
CYTAT(Demari @ Dec 2 2009, 15:16) *
świetna robota
mam prośbę o dodanie linków na przeklej.pl.dobry serwer.szybko się ściąga jeden part w kilka minut!

Cały czas uploadują linki, a co do tego ściągania w kilka minut to zależy u kogo tongue.gif
Kubbas
Winrar zawiódł, testowanie, dane naprawcze nic nie dało, patch zajmuje 4 88 po rozpakowaniu i nie ma wielu podstawowych plików...

Nie wiem co powiedzieć...muszę teraz spakować to jeszcze raz...
MaKu23
Eh, tyle ściągania i transferu na rapideo na marne.., cóż - nie dało by się tego co jest już spakowane jakoś naprawić?
Tomaszzz
Mógłbyś Kubbas douploadować to co brakuje. wink.gif
frodo998
CYTAT(Kubbas @ Dec 2 2009, 15:21) *
Winrar zawiódł, testowanie, dane naprawcze nic nie dało, patch zajmuje 4 88 po rozpakowaniu i nie ma wielu podstawowych plików...

Nie wiem co powiedzieć...muszę teraz spakować to jeszcze raz...

Spoko... spakuj to jeszcze raz i zapodaj na początek torrenta, będziemy działać raz jeszcze ze zdwojoną siłą. wink.gif
MaKu23
No właśnie, nie da się doupladować tego czego "nie ma" ?
lukasz44
Spkojnie zuploaduj jeszcze raz na torrent i na rapidshare bo to jest najważniejsze . wink.gif poczeka się jeszcze najwyżej

Kubbas
Niestety nie, nie wiem nawet co usunął winrar, upam ponownie na rapida zaraz będą linki w temacie.
Patryk123456789
To co mam nie sciągać z torrenta bo mi nie będzie działać??

Kubbas odpisz czy mam ściągać
lukasz44
No niestety patch nie będzie chyba wtedy kompletny, trzeba czekać na linki z rapida, a gdy będą działać to dopiero reuploady na sendspace,przeklej, torrent ,

Patryk123456789
Dziękówa narazie dam sobie spokój ze ściąganiem
unikat
Czekam na Rapida albo za ciekawie nie jest ponieważ pobrałem 45 partów ,a tu ch..
BlixA
torrent bylby najlepszy...
Demari
przeklej jest lepszy od rapida.szybszy transfer i nie ma limitów.dlatego proponuje przeklej
dawidz03
ta ładujecie na tego rapida niewiadomo po co . ciekawe ilu z userów ma tam konta premium
lukasz44
Tylko że to jest najpewniejszy i najlepszy serwer, linki nie wygasną przez długi czas, a na tych przeklej może się różnie zdarzyć, najpierw będzie na rapidzie, potem będą reuploady na inne serwery, co nie można poczekać ? już się nie zesrajcie
jaro9
Czyli co nici z tego torrenta?? Bo mam już 40 % sad.gif
dawidz03
CYTAT(lukasz44 @ Dec 2 2009, 16:32) *
Tylko że to jest najpewniejszy i najlepszy serwer, linki nie wygasną przez długi czas, a na tych przeklej może się różnie zdarzyć, najpierw będzie na rapidzie, potem będą reuploady na inne serwery, co nie można poczekać ? już się nie zesrajcie

tylko że niektórzy tyle ściągneli i tyle czekali że trudno sie nie posrać ...
frodo998
CYTAT(jaro9 @ Dec 2 2009, 16:38) *
Czyli co nici z tego torrenta?? Bo mam już 40 % sad.gif

to chyba jasne... poczekajmy spokojnie na nowego linka
Patryk123456789
Kubbas na rapida trzeba mieć konto premium we na inny serwer linki dawaj
wojtekk8
Rapidshare to zdecydowanie najlepszy wybór - serwery są najpewniejsze.

Konto Premium Rapidshare działające przez 24h kosztuje około 3 zł. Myślę, że nie jest to duży wydatek.
unikat
CYTAT(Patryk123456789 @ Dec 2 2009, 17:30) *
Kubbas na rapida trzeba mieć konto premium we na inny serwer linki dawaj

Mów za siebie wink.gif rapidshare to najlepsze rozwiązanie na początek dla rodaków jak i ludzi z zagranicy.
Konami
hello brothers from Poland=), I'm from Ukraine
Who speaks Russian? smile.gif
please upload patch Przeklej.pl!!!thanks
from polish mirrors i am downloading with 700 kb, greeaaat=)
no Torrent and Rapidshare(download speed is low)

lukasz44
Bez jaj już, nie mozna poczekać na reupload, kubass daje najpierw na rapidshare i potem będą na inne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.