Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
nynek51
ej wezcie jakos zapodajcie plik z tamtego torrenta... nie gadaj ze trzeba od nowa sciagac. o jaaaaaaaaaaaaaa....... ;/;/;/
frodo998
pliki na tamtym torrencie były uszkodzone, więc nie ma co się rozczulać. Ściągnij jeszcze raz smile.gif
niedzwiedz18
będzie całodobowy seed? Bo nie wiem czy kompa na nocke zostawić.

Dlaczego najpierw przez ponad godzinę torrent pobierał z prędkością stałą ponad 100 kb/s a nagle spadł mi do 5 kb/s?
Kubbas
Na 90% będzie

Właśnie skoczył mi nieoczekiwanie up do 120 kb/s daje torrenta na full speed
Zdzitt
Wciąż czekam na resztę partów na Rapida. Bo stoi na 40 a ja chcę w nocy pograć closedeyes.gif
frodo998
CYTAT(niedzwiedz18 @ Dec 3 2009, 20:56) *
będzie całodobowy seed? Bo nie wiem czy kompa na nocke zostawić.

Dlaczego najpierw przez ponad godzinę torrent pobierał z prędkością stałą ponad 100 kb/s a nagle spadł mi do 5 kb/s?

ze swojej strony gwarantuję na 100% 60 - 80 kB/s
wojtekk8
Zbliża się 24 i Rapidshare stanął na 40 partach - czy zgodnie z obietnicą wyrobicie się dzisiaj ?
Kubbas
Gdzie ja cokolwiek obiecałem? Łącza nie przeskocze, do rana na pewno będzie
Zdzitt
A do 2, 3 nad ranem da radę?
wojtekk8
Wyraziłem się nieprecyzyjnie - nie była to obietnica a szacunek iż do północy się wyrobicie. Dlatego pytam czy to wciąż aktualne - kilka postów wcześniej pisałeś, że max łącza przeznaczasz na torrent. Oznacza to zaniechanie wysyłania na Rapidshare ?
Zdzitt
No właśnie. Z rapida ja 10 razy szybciej będę miał tego patcha niż inni z torrenta.
Kubbas
Do 2-3 nie będzie bo nie mam zamiaru kolejnej nocy zarywać, PC zostawiam włączony rano już pewnie kilka osób będzie miało full z torrenta i wszystkie party rano dodam.
niedzwiedz18
to do której godziny zamierzasz dodawać party na RS? Bo nie wiem już tak nie czatować na tym forum smile.gif
lowrider
zbawi was czy patcha sciagniecie o polnocy, 2-3 nad ranem czy jutro?
zamiast sie takimi blachostkami przejmowac idzcie spac i ludzi nie denerwujcie
Zdzitt
Zbawi.

Kubbas olej Torrent i ładuj wszystko na Rapida. Mówię ci.
wojtekk8
Kubass - następnym razem informuj, że zmieniasz plany.
niedzwiedz18
owszem zbawi, bo mi konto RS zaraz wygasa i chcę się dowiedzieć ile dam radę pociągnąć smile.gif
Zdzitt
Poza tym ściąganie torrentem od dawna uważam za przeżytek i masochizm. Teraz leci mi 3 kb na sekunde . Mam łącze 1 mb.
wojtekk8
Zależy jakie jest źródło. rolleyes.gif Z zachodnich serwisów leci mi max. czyli 2.5 MB/s.

Nie wiem czy jest bawić się w torrenty przy łączu 120 kb/s. Linki z Rapidshare nie znikają, każdy korzysta z max łącza a ty Kubbas już dawno byś wszystko wrzucił na RS gdyby nie seedowanie.
Zdzitt
Ok ale teraz wiesz gdzie mam zachodnie serwisy?

Dlatego właśnie zależy mi na ściągnięcie patcha z rapida bo założę się, że szybciej 2 razy sciągnąłbym te 58 partów niż wy je raz z torrentów. Kubbas - Rapid migusiem.
wojtekk8
Chciałem tylko zaznaczyć że ogólnie sieć torrent jest znakomita. To słabe łącze Kubassa się nie sprawdza.
Zdzitt
No skoro tak mówisz. Widocznie ja nie miałem szczęścia do seederów
MiszczuD
3 godzinki temu było fajnie bo ciągnąłem z prędkością 120-140 kb/s przy 1 seedzie a teraz nie ma ani jednego seeda i ciagne 20-40 kb/s.
Jak narazie 9.3 % zobaczymy ile się ściągnie przez noc.
For3st06
dobrze ze jutro beda party do konca a nie ze musimy czekac ...

pomyslcie sobie jak wy byscie musieli wrzucac 56 partow na server...

redsfan
Ja już ściągam i pragnę podziękować. Na pewno to długo czasu i chęci zabrało i za to pochwała.

Aha. Przeklej.pl jest 40 partów, to wszystkie czy brakuje?
For3st06
CYTAT(redsfan @ Dec 3 2009, 22:40) *
Ja już ściągam i pragnę podziękować. Na pewno to długo czasu i chęci zabrało i za to pochwała.

Aha. Przeklej.pl jest 40 partów, to wszystkie czy brakuje?

jeszcze 18 bedzie, musi byc 58 partow wink.gif
redsfan
Tam te party lecą jak Bugatti. Po Dziesięć ściągam w 20 min. Jeszcze raz dzięki.
derock
to na przyklej.pl nie ma całości???
trzeba 18 dościągnać?????
derock
mam prosbę Kubbas wrzuć 41-58 parts to przyklej.pl
wojtekk8
Są wszystkie linki na Rapidzie. Dzięki Kubass. Zaraz napiszę czy wszystko działa.
MiszczuD
CYTAT(MiszczuD @ Dec 3 2009, 22:00) *
3 godzinki temu było fajnie bo ciągnąłem z prędkością 120-140 kb/s przy 1 seedzie a teraz nie ma ani jednego seeda i ciągnę 20-40 kb/s.
Jak na razie 9.3 % zobaczymy ile się ściągnie przez noc.

W nocy niestety prędkość się utrzymała i ściągnęło 57.3 % i nadal 0 seedów. Widzę, że jedna z osób ma już 95.3 % i mam nadzieję, że po ściągnięciu nie wyłączy programu tylko zacznie seedować.
Edi092
u mnie jak narazie 64,5 % także po ściągnieciu można liczyc na mojego seda wink.gif
frodo998
CYTAT(MiszczuD @ Dec 4 2009, 10:15) *
W nocy niestety prędkość się utrzymała i ściągnęło 57.3 % i nadal 0 seedów. Widzę, że jedna z osób ma już 95.3 % i mam nadzieję, że po ściągnięciu nie wyłączy programu tylko zacznie seedować.

Bez obaw, będę seedował wink.gif I tak już puściłem w sieć 3.0 GB. Myślę, że do 10 - 15 pełnych poseeduję. Oczywiście liczę na resztę userów.
kenji
mam problem z czeciami z rapida. Częsci 54-58 nie chca sie sciagac, jest komunikat, ze jeszcze sie laduja, czy tez ktos ma podobnie??

edit: czy 58 plik jest mniejszy niz pozostale(tylko on daje sie sciagnac, 54-57 nadal nie)
babka
CYTAT(kenji @ Dec 4 2009, 11:28) *
mam problem z czeciami z rapida. Częsci 54-58 nie chca sie sciagac, jest komunikat, ze jeszcze sie laduja, czy tez ktos ma podobnie??

Jeszcze nie są prawdopodobnie do końca z uploadowane, lub ewentualnie jakiś error wysyłającego. Ale raczej to pierwsze.
redsfan
Mógłby ktoś dać party 55 do 58 bo tylko tych mi brakuje.
master.7
Może ktoś, kto posiada wszystko i dysponuje szybkim łaczem upnąć linki od 54-58 z RS na przeklej bo tam jescze nie ma kompletu. Byłbym wdzieczny wink.gif
babka
CYTAT(master.7 @ Dec 4 2009, 12:35) *
Może ktoś, kto posiada wszystko i dysponuje szybkim łaczem upnąć linki od 54-58 z RS na przeklej bo tam jescze nie ma kompletu. Byłbym wdzieczny wink.gif

Zaraz będą ;P
redsfan
Master ściągnij part 56 i 58 z Rapida i daj na przeklej a ja dam 54,55, i 57. wink.gif
babka
CYTAT(redsfan @ Dec 4 2009, 12:44) *
Master ściągnij part 56 i 58 z Rapida i daj na przeklej a ja dam 54,55, i 57. wink.gif

już są wszystkie na przeklej
redsfan
Wiem już lecą. Chwała uploaderowi.
master.7
Kubbas a teraz tak mowiac luzem nie mysleliscie kiedys nad tym zeby polaczyc patcha z polska liga z waszym tj. wrzucic ich polska lige do waszego patcha? wtedy bylby to miod. Bo z tego co sie orjetuje to nie mozna miec 2 wersji pesa na kompie chyba ze mnie oswiecicie. Ogolnie to dzieki za patcha i ogrom pracy w niego wlozony. Zycze rowniez wytrwalosci w dalszych pracach, ktore mam nadzieje beda rownie owocne.
maestroo
juz wszystkie party sciagniete, teraz sie tylko wpakowuje

jak juz wyprubuje to dam znac co i jak...
redsfan
Wspaniała robota. Szczególnie te chantsy, az atmosferę dodają. Parę bugów ale nic.

Skrtel jakoś dziwnie nazwany, Huntelllar ma czarna twarz, i Alonso dalej w Liverpoolu.
Jason Bourne
czekam na pierwsze recenzję od ludzi , którzy ściągnęli już ;p
maestroo
przepraszam bo ja to z tym ciemniejszych troche
a wiec mam pytanie jak dodac wpis do rejestru, zrobie to i cala reszte i napisze jak smiga

dobra dobra juz wiem, sorki ale nie moglem znalesc tego pliku co trzeba go do rejestru dodac
juz sprawdzam gierke smile.gif
redsfan
Erm jak sie ustawia zeby w Master League odrazu od pierwszej ligi i np druzyny z Premier League?
Kubbas
Wszystkie linki dodane na RS i przeklej

Na torrencie widzę macie już po 90% więc elegancko

Nie zadawać pytań o instalacje wszystko macie w folderze patcha i na forum.
maestroo
dlaczego jak juz ustawie formacje daje zeby zaczelo mecz to mnie wywala do windowsa z bledem nie wysylaj?
wszystko raczej zrobilem poprawnie wiec nie wiem o co chodzi
Konami
David Beckham in Los Angeles Galaxy... http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/...vid/profil.html
in a patch in Milan
and what is it?=(

*sorry my bad english
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.