CYTAT(Konami @ Dec 4 2009, 14:32)

David Beckham in Los Angeles Galaxy...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/...vid/profil.htmlin a patch in Milan
and what is it?

*sorry my bad english
Beckham from winter transfer window is in Milan again
You didnt installed kitserver
kitserver installed....,just some face not installed
Wrong downloaded patch or you downloaded first rars that were corupted i writed that on forums
I download with przeklej.pl...I will again download patch...
well at least the speed of 5 MB
Please sсreen Aguero ...
maestroo
Dec 4 2009, 14:48
Kubbas co sie dzieje ze mnie wywala do windowsa w czasie gdy juz ustawilem formacje i daje zacznij mecz i mnie wywala tak samo jak wchodze do edycji zawodnikow
wszystko zrobilem tak jak w instrukcji
pilnie potrzebuje pomocy
Przeczytaj instrukcje dokładnie, jeżeli masz GF 4 mx zmień ballpacka
maestroo
Dec 4 2009, 15:38
i niestety Kubbas to nic nie pomoglo
nie wiem co sie dzieje bo kompa mam dobrego wiec to napewno nie przez niego, wszystko raczej dobrze skopiowalem i zrobilem wiec nie wiem co moglo sie stac
dalej to samo, nawet treningu nie moge wlaczyc ani edytowac pilkarzy
kitservera nie zaisntalowałeś, daj w setup remove a później install
Wielkie Gradki dla twórców!!!Wielka wspaniała robota.
Jedno Pytanko
Mam ofa wgranego z ISS patch(miałem go zainstalowanego odinstalowałem całego PES'a zainstalowałem ponownie ale zostały aktualne składy).
Czy mogę poprostu naistalować patch 6.5?
PES 6.5 jest cały odrazu działający więc usuń po prostu poprzedni i instaluj tak jak napisane
maestroo
Dec 4 2009, 16:18
zainstalowalem od nowa kitservera i nic, przeczytalem ejszcze raz instrukcje i wszystko zrobilem tak jak napisane a dalej mnie wywala
co sie dzieje?
Nie wiem, coś źle zrobiłeś, zobacz czy folder patcha waży ile powinien wszystko masz opisane w dziale informacje
maestroo
Dec 4 2009, 16:37
wypakuje od nowa calego patcha i zainstaluje zwyklego pesa i bede robil wszsytko po kolei od nowa tak jak w instrukcji i zobaczymy co bedzie
odezwe sie pozniej
dzieki Kubbas za pomoc jak cos
i wielkie dzieki za patcha bo o tym jeszcze zapomnialem
Arek.PL
Dec 4 2009, 16:47
Po pierwszych testach muszę stwierdzić że patch prezentuje sie wysmienicie, oprawa graficzna wymiata, jeszcze trzeba przetestowac ofa i to by bylo na tyle

Swietna robota !
Cieszę się, że wszystko działa ; )
Jak ktoś ma już całość z rapida bądź przeklej niech seeduje torrenta !
Stinger
Dec 4 2009, 17:06
Już jestem po 2 spotkaniach towarzyskich

Patch kapitalny jak jego poprzednie wersje ,ale co chciałem napisać .... przesiąść się z 2010 na 6 to po prostu czysta magia

te inne zagrania strzały podania jakbym na nowo uczył się grać w PES-a
wszystko szybko się ładuje (oczywiście full detale) brak intra? mało istotne

Menu OK (szkoda ,że to nie ktoś z ManUnited) pare mało znanych mi drużyn ale zobaczymy w praniu co tam chłopaki ugrają w turniejach. Zaczynam od sparingu United vs lfc 1min Rooney wpada miedzy dwóch obrońców Kyrgiakosa i Skrtela , ten pierwszy fauluje i mamy karny

1:0 ... szybkie tempo dużo akcji (cały czas mam problem z przestawieniem się np przy odbiorze bo w 2010 cofałem się do tyłu trzymając X a w 6 trzeba do gościa podbić żeby odebrać piłkę) wynik pozostał bez zmian do końcowego gwizdka
Poland vs England czas posłuchać naszych kibiców i zobaczyć co też nasi są warci w tym patchu ... ustawienie trzy-pięć-siedem tzn

4-4-2 Jeleń i Lewandowski w ataku
Anglicy ciśną praktycznie całą 1 połowę są jak na jakimś speedzie ... robią ze mną co chcą ... wyprzedzają nie ma co się z nimi wdawać w pojedynek 1vs1 (Polacy w końcu więc musimy być słabsi)
2 połowa to już opanowanie środka pola kilka wrzutek i wybić na oślep jak najdalej od swojej bramki strzeżonej przez bohatera tego spotkania ... Boruc !! z lini bramkowej broni 2 strzały najpierw głową po wrzutce a później rykoszet

szał po prostu

mecz kończy się wynikiem 0:0 (nie grałem dogrywki)
Jak ktoś chce online pograć to piszcie
ze sportowym pozdrowieniem
EVOOOOO
Dec 4 2009, 17:18
jak dla mnie gites majonez jak by ktos chcial zagrac tooo 8780432
CYTAT(Stinger @ Dec 4 2009, 17:10)

brak intra? mało istotne

Zainstaluj kodeki K-Lite
Pstryks
Dec 4 2009, 17:43
Mam już ściągnięty 41 link a 42 połowa z rapida gdy się skończy robię seeda
maestroo
Dec 4 2009, 17:46
dzieki Kubbas, Twoje rady pomogly i teraz ciesze sie nowa gierka
na pierwszy rzut oka jest super a wszystko okarze sie w praniu
wielkie dzieiki
a mam pytanie. ktora to bedzie taka najzwyklejsza kamera z boku zeby tylko jezdzila w prawo i lewo bo zadna z tych mi jakos nie odpowiada
CYTAT(Pstryks @ Dec 4 2009, 17:47)

Mam już ściągnięty 41 link a 42 połowa z rapida gdy się skończy robię seeda

thx
CYTAT(maestroo @ Dec 4 2009, 17:50)

dzieki Kubbas, Twoje rady pomogly i teraz ciesze sie nowa gierka
na pierwszy rzut oka jest super a wszystko okarze sie w praniu
wielkie dzieiki
a mam pytanie. ktora to bedzie taka najzwyklejsza kamera z boku zeby tylko jezdzila w prawo i lewo bo zadna z tych mi jakos nie odpowiada
R1 L1 zmieniasz kąt kamery
__SaNd1__
Dec 4 2009, 17:54
Kubbas patch cudowny brawo - podzienkowania dla caley ekipy ktora stworzyla tego patcha

P.S. Ja tez nie mam Intro i mam zainstalowane codec packi ale to nie jest fatalne
kkkarolekkk
Dec 4 2009, 18:13
CYTAT(Stinger @ Dec 4 2009, 17:10)

cały czas mam problem z przestawieniem się np przy odbiorze bo w 2010 cofałem się do tyłu trzymając X a w 6 trzeba do gościa podbić żeby odebrać piłkę
Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale jak chcesz zeby po nacisnieciu X biegl do zawodnika, to zmien w ustawieniach klawiszy z "Wlasny" na "Rodzaj 1" czy jakos tak ;] Bo w patchu jest zamieniony kwadrat z X w obronie.
Ja mam pytanie, moze ktos powiedziec o co chodzi z tymi Hidden teams w kitserverze?? jak je dodac do gry?
Karol te drużyny są tylko w trybie międzynarodowym
A ja chcę Kubbasowi, GooFiemu i masie innych fantastycznych podziękować za współpracę, cierpliwość co do mnie i w ogóle. Na forum chciałem sie wyżalić, ze zrąbałem sprawę na końcu, ale niech to zostanie między nami. Ale na publiczne przeprosiny z pewnością zasłużyliście
Pozdrawiam
Patch elegancki

Fajnie się gra ,ale ja oczywiście czuje sentyment do Polskiej Ligi więc patcha zgram sobie na CD tak na wszelki wypadek .
Jedno co mnie razi w patchu są to flag .. albo drużyny mają flagi albo te od konami -.- mnie to jako flagmakera razi nie wiem jak was

Reszta kozacka

wale wolne z 30 metrów Beckhamem

albo w okna albo w słupki i nad bramką oczywiście w treningu ;D
Ale ładnie idą mi mecze wygrywam 2:0 czy 3:0

Polską z Japonią ;D
Ładnie, ładnie Panowie! Pozdrawiam!
Czemu korki są plastikowe ?

A i przez Pes6j mi nie działa Online na tym patchu ;/ nawet po wgraniu default ..
Kubbas bardzo dziękuję i gratki raz jeszcze.
No wreszcie ludzie seedują
Ja jak tylko będę na PC to seed ode mnie będzie co najmniej do końca przyszłego tygodnia.
świetna robota.brak słów.
pełen podziw i ukłon!
ściągnąłem patcha z przeklej i z torrentó(tylko dla seedowania)
od jutra do wtorku będę seedował do ok. godz.13 bo mam do pracy na 14 a od środy przez ok. 2 tygodnie całe dni bez nocek.
mam pytanko:jak zmienić logo telewizyjne np. na C+
pozdrawiam
W meczu towarzyskim musisz przed meczem zmienić opcje "wybór ramek" ostatnia opcja na 2 stronie, a tak to masz scoreboard do odpowiedniego typu gry dopasowany
Dzięki za seedowanie.
lukasz44
Dec 4 2009, 20:04
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 4 2009, 18:42)

A i przez Pes6j mi nie działa Online na tym patchu ;/ nawet po wgraniu default ..
Musisz edytować plik hosts, a pod drugie być zarejestrowanym i zalogowanym na stronie pes6j podczas wlaczania i grania online.
dzięki.
już zaczaiłem z tymi screenbordami
mam najnowsze kodeki ale mi intro też nie działa.jaki to konkretnie kodek?
Nie mam pojęcia, jednemu działa drugiemu nie, może ffdshow?
Mi na K Lite lata
__SaNd1__
Dec 4 2009, 20:36
CYTAT(Kubbas @ Dec 4 2009, 21:06)

W meczu towarzyskim musisz przed meczem zmienić opcje "wybór ramek" ostatnia opcja na 2 stronie, a tak to masz scoreboard do odpowiedniego typu gry dopasowany
Tam jest blad przy scoreboardach zamiast Liga Sagres pisze Eredivisie i jest scoreboard Eurosport 2 jak sie wloczy mecz(towarzyski a takze i w trybie League) ktory jako sie nie myle w Bundeslidze transmisuja meczy a tam zamiast Bundesligi(w trybie League - jest jakisz inny - Hala Madrid albo cos takiego)

Pozdro patch kapitalny czy to da rady sie wyeliminowac ten blad
CYTAT(__SaNd1__ @ Dec 4 2009, 20:40)

Tam jest blad przy scoreboardach zamiast Liga Sagres pisze Eredivisie i jest scoreboard Eurosport 2 jak sie wloczy mecz(towarzyski a takze i w trybie League) ktory jako sie nie myle w Bundeslidze transmisuja meczy a tam zamiast Bundesligi(w trybie League - jest jakisz inny - Hala Madrid albo cos takiego)

Pozdro patch kapitalny czy to da rady sie wyeliminowac ten blad

To nie jest błąd i tak musi być, hala madrid?
__SaNd1__
Dec 4 2009, 20:46
CYTAT(Kubbas @ Dec 4 2009, 21:45)

To nie jest błąd i tak musi być, hala madrid?
Jeden zielony scoreboard no ok znaczy wszystko w porzadku - tylko to Eredivisie taki maly bledzik ale cuz to nic naprawde patch klassa jescze raz dziekuje
Arek.PL
Dec 4 2009, 21:46
Jeden jak dla mnie niewybaczalny błąd buty "plastiki"

Co do stroi dla drużyn to coś niesamowitego

Brawo !
da sie zmienic scoreboardy w master league ? bo troche nie pasuje sportklub do ligi angielskiej : P
a patch genialny, warto bylo czekac : )
pozdrawiam
CYTAT(Arek.PL @ Dec 4 2009, 21:50)

Jeden jak dla mnie niewybaczalny błąd buty "plastiki"

Co do stroi dla drużyn to coś niesamowitego

Brawo !
Plastik?

Nie wiem ocb, ale buty mi się podobają i robił je jeden z najlepszych specy na scenie od kitsów i bootsów, Nabo
CYTAT(tybek @ Dec 4 2009, 22:09)

da sie zmienic scoreboardy w master league ? bo troche nie pasuje sportklub do ligi angielskiej : P
a patch genialny, warto bylo czekac : )
pozdrawiam
No niestety nie, taką mieliśmy podstawę scoreboardów i musieliśmy wyciągnąć maxa z tego co było
A liga angielska powinna być ok normalnie, Barclays score
portier
Dec 4 2009, 22:19
Moglby ktos dac samego OFa bo potrzebuje tylko reprezentacje Slowenska ?!:D
Mam pytanie, ściągneło mi 96.7 % patcha z torrentów chciałbym teraz ściągnąc te ostatnie party z np rapida , ale nie wiem jakie party mi zostały do ściągniecia .. jak można to sprawdzic ? zaznaczam ze gdy wchodze w plik tam gdzie mi się ściąga jest 56 partów ale domyślam się że niektóre z nich nie da się wypakowac poniewaz jescze się nie ściągneły .. z góry dzięki
CYTAT(portier @ Dec 4 2009, 22:23)

Moglby ktos dac samego OFa bo potrzebuje tylko reprezentacje Slowenska ?!:D
Nie, jest to zabronione, ściągnij całego patcha
CYTAT(Edi092 @ Dec 4 2009, 22:25)

Mam pytanie, ściągneło mi 96.7 % patcha z torrentów chciałbym teraz ściągnąc te ostatnie party z np rapida , ale nie wiem jakie party mi zostały do ściągniecia .. jak można to sprawdzic ? zaznaczam ze gdy wchodze w plik tam gdzie mi się ściąga jest 56 partów ale domyślam się że niektóre z nich nie da się wypakowac poniewaz jescze się nie ściągneły .. z góry dzięki
Dociągnij z torrenta do końca, bo mogło Ci się ściągnąć np 95 % parta 3 , parta 4 itd a wtedy wszystko bye bye
pytam się bo transfer mi sie wacha od 9 kb/s do 40kb/s wiec z takim tempem to 3h pewnie jescze .. a chiałbym jescze dzisiaj zagrac ;]
No musisz czekać, nie moja wina, że pijawki nie seedują, ja się narażam na spalenie zasilacza a seeduje od piątku ;]
CYTAT(Kubbas @ Dec 4 2009, 22:34)

No musisz czekać, nie moja wina, że pijawki nie seedują, ja się narażam na spalenie zasilacza a seeduje od piątku ;]
no nic innego nie zostaje jak czekac ;]
dawidz03
Dec 4 2009, 22:54
mam problem z kitserverem . stroje zmieniam normalnie ale nie dam rady przełączyć na zmianę stadionów piłek itd . prosze o pomoc
Sprawdź sterowanie w keyconfig w folderze kitservera
CYTAT(Kubbas @ Dec 4 2009, 22:18)

Plastik?

Nie wiem ocb, ale buty mi się podobają i robił je jeden z najlepszych specy na scenie od kitsów i bootsów, Nabo
Dla sprostowania - Kitsy zrobił tylko dla drużyn portugalskich, nie wszystkich, reszta to robota międzynarodowych kitsmakerów
CYTAT(.GooFy @ Dec 4 2009, 23:17)

Dla sprostowania - Kitsy zrobił tylko dla drużyn portugalskich, nie wszystkich, reszta to robota międzynarodowych kitsmakerów

Nie tylko

Roma itd, ale racja ogólnie
patch pobrany więc tak jak pisałem z mojej strony na seda można liczyc , jak będe na kompie to napewno

teraz tylko rozpakowac i grac ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.