Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
ufo19

http://board.issonline.pl/index.php?showforum=295

Ten link na którym trwa upload - wyskakuje mi, że link nie prawidłowy ;/ nie ma takiego tematu ;/ Możecie wrzucić w tym temacie linki na rapida bądź wysłać mi na priv ;> ?
tinc
Kubbas świetna robota, warto było tyle czekać wink.gif
z torrentem kapitalna sprawa rolleyes.gif
pozdrawiam i dzieki za patcha!
g4l4
świetny patch, z torrenta mi ciaglo do 44% dalej juz sie nie sciagalo;/ ale udalo mi sie sciagnac patcha z przeklej. Dzieki wielkie
Elboro
Panowie przydałby się jakiś seed na torrencie bo stanęło na 44% i nic... mellow.gif
Konami
Great Patch!!!
tybek
CYTAT(Kubbas @ Dec 4 2009, 22:18) *
Plastik? tongue.gif Nie wiem ocb, ale buty mi się podobają i robił je jeden z najlepszych specy na scenie od kitsów i bootsów, Nabo

No niestety nie, taką mieliśmy podstawę scoreboardów i musieliśmy wyciągnąć maxa z tego co było

A liga angielska powinna być ok normalnie, Barclays score

tak tak wszystko jest w porzadku ale chodzi mi o to ze w master league grajac np lige angielska glupio wyglada scoreboard sportklubu i czy daloby sie podmienic plik odpowiadajacy za sportklub innym plikiem np scoreboardem ligi angielskiej?? mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi ;p

pozdro
tinc
Elboro chyba sciagasz z 1 torrenta ktory juz nie jest aktualny wink.gif
Kubbas pisal o tym wink.gif
http://www.sendspace.com/file/n848ea tutaj masz dobrego
jakub1991
Mam pytanie jak trzeba ustawić lodmixer by gra nie cięła się na słabszym kompie i nie było problemu z włosami (próbowałem według przepiętego poradnika ale problem nadal jest)??
Jamnik
Opcje #2 zostaw na Very High, resztę możesz obniżyć o ile się nie mylę
jakub1991
tak było tez w tym poradniku ale dalej to samo.
lukasz44
LOD #1 - very high
LOD #2 - very high
LOD #3 - low
LOD #4 - low
LOD #5 - low

jeżeli takie ustawienia nie pomogą to sam już nie wiem, chyba tylko 3D analyzer pozostanie Ci.
pozdroo
GooFy
CYTAT(tybek @ Dec 5 2009, 10:25) *
tak tak wszystko jest w porzadku ale chodzi mi o to ze w master league grajac np lige angielska glupio wyglada scoreboard sportklubu i czy daloby sie podmienic plik odpowiadajacy za sportklub innym plikiem np scoreboardem ligi angielskiej?? mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi ;p

pozdro

Nie da się. Masterleague ma odzielne sloty scoreboardów i są tylko dwa. Dla pierwszej i drugiej ligi.
master.7
Mam mały problem natomiast, czesto wystepuje u mnie zawieszający sie dzwiek czy wie ktoś jak mozna to zniwelowac czy niestety to wina mojeg oniezbyt dobrego kompa?
Bakel
Mam prośbę: czy mógłby ktoś wyeksportować mi klucz rejestru PES6 z Visty lub Win7? Oczywiście serial może być wykasowany, chodzi mi jedynie o zawartość pliku .reg.
For3st06
mam problem z 55part z przeklej caly czas blad mi wyskakuje przy sciagaaniu ;/
dr_idea
Czy ktos ma problemy z przycinaniem pesa np. podczas scen poczatkowych spotkania w tunelu, po strzeleniu bramki? Dodam, ze to nie wina kompa, Quad 2.0, radeon 4850hd, 4gb ram. Lodmizer wszystko na very high.
jakub1991
CYTAT(lukasz44 @ Dec 5 2009, 12:29) *
LOD #1 - very high
LOD #2 - very high
LOD #3 - low
LOD #4 - low
LOD #5 - low

jeżeli takie ustawienia nie pomogą to sam już nie wiem, chyba tylko 3D analyzer pozostanie Ci.
pozdroo

Jak ustawię tak:
LOD #1 - very high
LOD #2 - very high
LOD #3 - very high
LOD #4 - very high
LOD #5 - low
to problemu nie ma ale przycina, a za 3D analyzer nie wiem nawet jak się zabrać.
Dzięki za dobre chęci.
Elboro
CYTAT(tinc @ Dec 5 2009, 10:30) *
Elboro chyba sciagasz z 1 torrenta ktory juz nie jest aktualny wink.gif
Kubbas pisal o tym wink.gif
http://www.sendspace.com/file/n848ea tutaj masz dobrego

Dzięki...nie zauważyłem tego wcześniej rolleyes.gif
GooFy
Mam całość panowie, sciągałem z rapida i jeśli jest możliwość chętnie poseeduje. Pytanie tylko brzmi czy można jakoś "oszukać" utorrenta ?
mycha
kubbas i co z możliwością kupna patcha przez internet ?
Kubbas
CYTAT(master.7 @ Dec 5 2009, 13:35) *
Mam mały problem natomiast, czesto wystepuje u mnie zawieszający sie dzwiek czy wie ktoś jak mozna to zniwelowac czy niestety to wina mojeg oniezbyt dobrego kompa?

PC, wyłącz wszystko w tle, przed graniem zresetuj PC

CYTAT(mycha @ Dec 5 2009, 15:13) *
kubbas i co z możliwością kupna patcha przez internet ?

Prawdopodobnie od poniedziałku będzie, ale jeszcze się wacham bo dużo zabawy z tą całą wysyłką
Pstryks
A ja nie mam Intra mimo tego, że zainstalowałem wszystkie kodeki unsure.gif

A co do Patcha a szczególnie OF'a genialnie laugh.gif Czuć jak się Inesta Messi i Henry ustawiają, gdy Błaszczykowski drybluje, Obraniak się zachowuje, Lewandowski się ustawia a co do poziomu nie jest taki trudny dry.gif
Robcio
Patch pod względem graficznym miód. Co do ofa to jeszcze mało grałem. Ale wielki szacun panowie za to dzieło. biggrin.gif

Znalazłem jeden błąd Chris z Frankfurtu ma twarz Bance z Mainz.
Kubbas
CYTAT(Robcio @ Dec 5 2009, 17:23) *
Patch pod względem graficznym miód. Co do ofa to jeszcze mało grałem. Ale wielki szacun panowie za to dzieło. biggrin.gif

Znalazłem jeden błąd Chris z Frankfurtu ma twarz Bance z Mainz.

Bundesliga\Eintracht Frankfurt\Chris.bin

u mnie jest ok
Pstryks
Kubbas jakie sterowniki trzeba mieć aby działało intro ???
Robcio
CYTAT(Kubbas @ Dec 5 2009, 17:53) *
Bundesliga\Eintracht Frankfurt\Chris.bin

u mnie jest ok

Masz racje Kubbas ale na końcu jest też 4085,"Bundesliga\Mainz\Bance.bin # Chris

I to przez to ale już sobie sam poprawiłem.
Kubbas
CYTAT(Pstryks @ Dec 5 2009, 18:00) *

Nie wiem mi na K Lite śmiga

CYTAT(Robcio @ Dec 5 2009, 18:01) *
Masz racje Kubbas ale na końcu jest też 4085,"Bundesliga\Mainz\Bance.bin # Chris

I to przez to ale już sobie sam poprawiłem.

Oke, dzięki za info

Dodałem kilka partów na sendspace, to będzie następny kompletny mirror
Tomaszzz
CYTAT(Pstryks @ Dec 5 2009, 18:00) *

Chyba musisz mieć ffdshow.
Boltex
Czy można zmienić kolor okienek?
tomky
Czy u Was torrent w downloadzie również nie przekracza40kB/s(średnio 34/4).6(36)seed'ów?Program mtorrent?
MiszczuD
Czy u was też Iniesta w początkowym menu jest ta rozjechany?

http://img214.imageshack.us/img214/9026/in...026/iniesta.jpg
Tomaszzz
Podobno "tak to miało być"...
cycek
to jest specjalnie :>
GooFy
Radzę dzieciom, zajżeć na różne fora graficzne.
A oto oryginalny plik, wrzucony do P_texta:
Arek.PL
Brak twarzy moutinho w sportingu;/ w folderze jest natomiast w grze niestety nie, odrazu pytanie o twarz moutinho posiada ktoś ?
Kubbas
Zmień w OF'ie to a portugalskie na polskie a, Arek
Arek.PL
CYTAT(Kubbas @ Dec 5 2009, 20:56) *
Zmień w OF'ie to a portugalskie na polskie a, Arek

zmieniłem to w mapie tongue.gif
dzieki smile.gif
igi
Mam mały problem z instalacją tej gry.  Zarówno na win 7 64bit jak i Xp 64bit mimo dodania wpisu do rejestru, po próbie uruchomienia PESa wyskakuje komunikat "the game is not properly installed". Mówiąc krótko, wtf? Dodam tylko, ze na xp 32bit wszystki śmiga jak należy, jednakże z tego systemu w ogóle nie korzystam, więc to mało korzystna informacja jak dla mnie.
Kubbas
Wpis jest z windowsa xp i dla windowsa xp, a więc zaisntaluj sobie PES'a 6 z płytki z jezykiem PL i ANG
igi
Dzięki, widocznie to było zbyt oczywiste jak dla mnie.

Tak przy okazji, można jakos zmodyfikowac wpis z xp, by pasował on pod win7 64bit?

Kubbas
Nie mam pojęcia
heaton
Witam ściągnołem patcha i mam pytanie dlaczego mam takie rzeczy sklad realu bardzo stary wisła nazywa się we :| ?

@ of byl zle podmieniony juz wszystko działa smile.gif
For3st06
mam blad z 0_sound z aprtami nie moge wypakowac  jest uszkdzone i nie ma danych naprawczych ;/
Edi092
długo wam się patch wypakowywał ?
For3st06
mogl by ktos wrzuci na jakies servery pojeyncze pliki z dat takie jak P_sound 0_text e sound i 0 sound ?
jaro9
CYTAT(Forest 7 @ Dec 5 2009, 23:09) *
mogl by ktos wrzuci na jakies servery pojeyncze pliki z dat takie jak P_sound 0_text e sound i 0 sound ?

Nie można dzielić patcha.
For3st06
CYTAT(jaro9 @ Dec 5 2009, 23:37) *
Nie można dzielić patcha.

ale mi chodzi ze jak ktos juz wypakowal i zeby spakowal ttylko te 4 pliki i wrzucil 
 wink.gif
Kubbas
Nie można smile.gif
neptyk
info dla tych osob co cos nie dziala, intra brak, twarze sa zle ustawione i inne pierdoly... to moge gwarantowac ze wszystko jest ok ,wiec wina lezy po waszej stronie , sprawdzilem patcha dokladnie i wszystko GRA ;]

a co do patcha to poprostu nie da sie slowami opisac ;] przeciez ten pes 6 z tym patchem jest podobny graficznie do pes 2010/fifa2010 i do tego jeszcze gameplay pes 6 poprostu kosmos ;]

czemu KONAMI mosiala tak zjebac pesa 2008...2010 na rzecz pes 6 sad.gif ????

intro bardzo mi sie podoba takie ORIGINALNE i prawdziwe ;] BRAVO

tym co nie dziala INTRO : ja u siebie mam kodeki K-Lite Codec Pack i Real Alternative i wszystko dziala
lowrider
CYTAT(Edi092 @ Dec 6 2009, 00:08) *
długo wam się patch wypakowywał ?

10 min
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.