Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
demiano7
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 12 2009, 17:24) *
Dalsza polemika nie ma sensu .Nie wiem czym się sugerujesz , ale na pewno nie tym co się na boisku dzieje.Co do giovinco masz racje mój błąd , bo juve gra szeroko roztawionymi op , co do Zanettiego to jest śmieszne .Ale cóż fakty z boiska nie przemawiają do Ciebie, no ale cóż.
Chciałeś twarz navasa kolego
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/813c6fd306905eaa.html
http://personal.auna.com/5520777/fotos_0607/NAVAS.jpg
Patrząc na twarze innych graczy jak są dopracowane to nie wmówisz mi , że navas jest odwzorowany super.
Jeszcze jedna rzecz mnie deprymuje.Sneijder w Ajaxie zaczynał jak PB , w Realu grał też na Pb i na OP i Sp , a w patchu nie ma jego alternatywnej pozycji PB.To jest wielki błąd i jeżeli śledzisz futbol szczegółowo powinieneś mi przyznać rację.A jeżeli twierdzisz , że nie grał nigdy na Pb to szkoda gadać.

Po pierwsze nie porównuj mordy do fotki z której nie została zrobiona dry.gif Po drugie to najlepszy ryj jaki wyszedł jeśli chodzi o całkowity model itd no i ma włosy 3D .. Jak Ci nie pasuje to sobie zmien bo skoro wszystkim sie podoba to dla jednej osoby nie bedziemy zmieniać.. No i Adebayora nie pokazałeś, który jest dla Ciebie taki straszny... A co do sneejdera to chyba Ty sie kolego mylisz bo grał przy bocznej linii często, owszem ale jako ofensywny, on zawsze szuka strzału a nie biega przy linii.. Gerrard tez grał kiedys na boku a jest dla Ciebie bocznym pokocnikiem???? a poza tym ajax od wieków gra 3 napastnikami wiec logicznym jest ze tam niema miejsca dla bocznego pomocnika...

Co do Zanettiego to nawet komentator ostatnio powiedział że z przymusu grał w tym meczu na boku obrony bo jego miejsce było w pomocy ale kontuzje obrońców go zmusiły... No to sorry bo według mnie to srodek jest obsadzony przez sneijdera, motte i cambiasso więc gdzię on gra jak nie na boku pomocy???

Zastanów się i nie rób kłótni. Nara
Arni_17
CYTAT(flex @ Dec 13 2009, 12:45) *
ok, 5 zmienia, ale jak wtedy przywrocic stadion domowy druzyny? w 6.5v3 bylo 2xklawisz strzalu, teraz znow to nie dziala

klawisz 7
Robcio
Nie rozumiem o co chodzi z tymi slotami przyśpiewek. Bo jeżeli np. Lech ma:

1 = 05605 | 2 = 05606 | 3 = 05607 | 4 = 05608 | 5 = 05609

to gdzie to znaleść w 0_Sound jeżeli tam jest tylko do chyba 00540

Jak by mi mógł to ktoś wytłumaczyć jak znaleść slot dla takich drużyn jak Lech będe bardzo wdzięczny.
Kubbas
w dkz w prawym górnym rogu zmieniasz strony
Robcio
CYTAT(Kubbas @ Dec 13 2009, 16:39) *
w dkz w prawym górnym rogu zmieniasz strony

Dzieki Kubbas, nie wiedziałem o tym, tylko że nie widze żadnego narzędzia bym mógł zmienić strone, oto screen:

flex
CYTAT(Arni_17 @ Dec 13 2009, 15:53) *
klawisz 7

nie o to mi chodzi, 7 to wybor gry czyli stadion z menu Konami a ja chce domowy dla gospodarzy
malec
wielu zawodników ma zaniżone staty i w ogóle gra się nimi jak drewnami... taki manchester to teraz drużyna, która składa się z 11 rasiaków
Jason Bourne
demiano7
Koniec tematu nie am sensu , skoro nmie znasz sie dostatecznie na pilce, a sie wypowiadasz.Zaraz mi powiesz , że rooney to boczny pomocnik bo biega na boku i wchodzi z boku boiska w pole karne żal.Nie masz dostatecznej wiedzy , aby z Tobą dyskutował.Sneijder nie grał w ajaxie jako boczny pomocnik , Hhahahah żart roku .Widzę posiadasz wielką wiedzę .
HAHA , kolejny dowxcip.Inter gra skrzydłami brawo !!A wiec Cie poinformuje , grajac takim ustawieniem jak inter 2 pomocy(1-2-1) gra sie bez bocznych pomocników.Ta gra Chelsea i powiedz mi czy taki Lampard wystawiony na 'boku' jak ty to nazywasz bedzie dla ciebie bocznym pomocnikiem? NIE Ta formacje uzywaja trenerzy , którzy nie posiadają w swoim zespole typowych skrzydłowych a więc ustawienie 1-2-1 , oznacza że gra od dołu DM , CM , CM , OM , ale mnei człowieku rozsmieszyle.Szkoda mi ciebie teraz pzdr.PS ta technike nazywaja Diamentem , symbolizuje , że na każdej z tych 4 pozycji moze wystepowac środkowy pomocnik smile.gif
PS Sorry za 2 wiadomosci pod rząd , ale nie wiem czemu tak wyszło
Kubbas
CYTAT(Robcio @ Dec 13 2009, 16:51) *
Dzieki Kubbas, nie wiedziałem o tym, tylko że nie widze żadnego narzędzia bym mógł zmienić strone, oto screen:

w o nie ma stron u mnie też nie wiem czemu, dużo śpiewek jest w p, w tym lech chyba
Robcio
CYTAT(Kubbas @ Dec 13 2009, 18:19) *

w o nie ma stron u mnie też nie wiem czemu, dużo śpiewek jest w p, w tym lech chyba

Faktycznie w p_sound są strony i jest Lech. thx Kubbas.
Jason Bourne
malec
właśnie od tego jest Kariera.W czasie jej grania każdy ci sie rozwinie to logiczne.Chyba od razu nawet jakiemus młłodemu nie dasz max , choc jest uwazany za gwiazde
demiano7
KingOfPop, wytłumacz mi w takim razie co robi czasami w tym ustawieniu Quaresma, który ewidentnie gra właśnie dopasowując się do ich ustawienia (bez zmiany formacji) wink.gif Ahhh tak zapomniałem, przeciez on jest srodkowym pomocnikiem... Ogarnij się i nie nabijaj się z kogoś bo geniuszem to Ty nie jesteś aż takim żeby mówić komuś, że się nie zna smile.gif Nie porównuj Interu z Chelsea bo to zupełnie inne taktyki, mimo że ustawienie podobne. A pisząc teksty typu "żal mi ciebie" pokazujesz że jesteś tylko dzieckiem, które wchodzi na forum żeby odreagować sobie smile.gif

I żeby nie było Off Topa to informuję, że niedługo dam kilka screenów z ryjami, którym dopasowałem nowe włosy.. pozdr
Rafo37
Jedno chcialbym zmienic kilka grafik w patchu chodzi mi o tablice swietlna ile zostalo doliczone czasu i o poziom ataku przy nazwiskach zawodnikow no i moze jeszcze pasek sily strzalu wrzutki zeby byly ze starego patcha bo moim zdaniem te sa slabe i nie przejrzyste
p3sman
Nie wiem czy to niedopatrzenie czy tak ma być, ale...

no no nie postaraliście się biggrin.gif tongue.gif

przez chwilę myślałem, że opcja wczytania składu z trybu kariery znikła tongue.gif
Kubbas
CYTAT(p3sman @ Dec 14 2009, 15:04) *
Nie wiem czy to niedopatrzenie czy tak ma być, ale...

no no nie postaraliście się biggrin.gif tongue.gif

przez chwilę myślałem, że opcja wczytania składu z trybu kariery znikła tongue.gif

Nie wiem czemu, ale od v2 ggs nie czyta nam tego logosa i pliku więc już tak zostanie smile.gif
123qwe
Hej mam pytanie do Kubbas.
Jest jakaś opcja gdzie mozna przywrócić normalną kamere taką jak mam w pes 2010 albo w pes 6??
Bo jest ustawiona szeroka ,ale ona przesuwa się jak transmisyjna,chodzi mi oto zeby stala w miesjcu tak jak bylo domyslnie .
Kubbas
Temat już był poruszany, wszystkie ustawienia masz w opcjach kamery
123qwe
Dzięki Kubbas,Wystarczylo kąt kamery zmienic ;]
Troche na glupka wyszedlem,tak niewiele trzeba...tongue.gif
Ogólnie Kubbas super jest ten patch tylko podczas wypakowywania jakies bledy byly,ale wszystko Ładnie chodzi ;p
Pzdr

_________________________________ARSENAL LONDYN RULLEZ!!!!!!!!!!_________________________________________________
Jason Bourne
Demiano7
Całe życie jest się dzieckiem , no chyba , że ktoś nie ma już rodziców.Co do Quaresmy to w tym sęk , że on nie gra bo nie pasuje do koncepcji gry smile.gifI nie mów że gra , bo wejdzie raz na jakiś czas i to na 2 ,4 minuty..
lukasz44
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 14 2009, 17:50) *
Demiano7
Całe życie jest się dzieckiem , no chyba , że ktoś nie ma już rodziców.Co do Quaresmy to w tym sęk , że on nie gra bo nie pasuje do koncepcji gry smile.gif I nie mów że gra , bo wejdzie raz na jakiś czas i to na 2 ,4 minuty..

Proszę Cię o jedno ! Zamknij się wreszcie ! Zamiast gadać głupoty i pisać po prostu się zamknij, nie rób off top bo nie masz i tak racji, sam pokazujesz jakim jesteś dzieckiem tymi wypowiedziami, graj i się po prostu zamknij .
Elboro
A więc tak, dzisiaj dopiero po raz pierwszy włączyłem patcha...no i niestety musialem to zrobic be 0_sound gdyz mam problem z partem nr 14 (całyczas wyskakuje bład danych CRC a ściągałem go już ze wszystkich możliwych linków które są na forum. Więc nie wiem co zrobic bo bez parta 14 cały 0_sound nie działa. Jakby mógł ktoś pomóc byłbym wdzięczny).

Jeśli chodzi o samego patcha no to jest świetny, bardzo podobają mi się logosy.
Aha i jeszcze Paulista ma chyba źle ustawione włosy tongue.gif

Gratulacje i wielkie podziękowania dla twórców za kawał świetnej roboty smile.gif

PS. Da się zmienic tablice wyników w grze?
czubinho
Cześc mam problem z zainstalowaniem patcha
http://img231.yfrog.com/i/beztytuufn.jpg/
wyskauje mi taki blad
Może ktos pomoc?
Elboro
Czubinho to pewnie przez to że nie masz ściągniętego jakiegoś partu albo nie jest w całości...ja też takie coś mam z powodu tego że nie działa mi part 14 choc wszystkie party dalej sie wypakowaly bez problemu... unsure.gif
For3st06
CYTAT(czubinho @ Dec 14 2009, 18:25) *
Cześc mam problem z zainstalowaniem patcha
http://img231.yfrog.com/i/beztytuufn.jpg/
wyskauje mi taki blad
Może ktos pomoc?

poczytaj wczesniej tam byl poruszony juz ten wątek wink.gif  dokladnie 24-25 strona.
Schabu
Witam wszystkich.
Otóż wszystko pieknie cacy ściagniete ,ale jak chce uruchomić gre, gra poprostu nie działa. zero reakcij nie wiadomo dla czego. POmoże ktoś sad.gif?
l00rdbeK
Czy ten patch ma takie same wymagania jak klasyczny PES 6 ?
Czy moge na tego Pes'a 6.5 v4 isntalowac inne patche np. jakis patchyk z esktraklasa?
Kubbas
Nie

Nie
Jason Bourne
lukas44
Dzieciakiem to ty jesteś.Więcej szacunku do starszego , a nie 16 latek , który całymi dniami campi przy kompie tylko prowokuję.
Patch super , choć jest kilka nie dociągnięć
l00rdbeK
czyli jakie ma wymagania sprzetowe ?
Kubbas
CYTAT(LordbeK @ Dec 15 2009, 15:45) *
czyli jakie ma wymagania sprzetowe ?

lekko wyższe ;>
Schabu
CYTAT(Schabu @ Dec 14 2009, 20:22) *
Witam wszystkich.
Otóż wszystko pieknie cacy ściagniete ,ale jak chce uruchomić gre, gra poprostu nie działa. zero reakcij nie wiadomo dla czego. POmoże ktoś sad.gif?

Pomoże ktoś ?
Pstryks
Następny błąd Romaric z Sevilli ma czytane nazwisko w komentarzu jako Diego
l00rdbeK
CYTAT(Kubbas @ Dec 15 2009, 15:49) *
lekko wyższe ;>

hmm a na tym kompie poszlo by? ;>

Grafa: Intel 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller 64 mb

Intel Celeron CPU 2.00GHz 2.02GHz, 768mb RAM
Windows XP Professional SP3
Elboro
CYTAT(LordbeK @ Dec 15 2009, 17:10) *

No pewnie że pójdzie, ja mam przedwiecznego kompa a śmiga jak nie wiem tongue.gif
Pomoże ktos z tym partem nr 14?
Tomaszzz
CYTAT(Elboro @ Dec 15 2009, 17:26) *
No pewnie że pójdzie, ja mam przedwiecznego kompa a śmiga jak nie wiem tongue.gif

Tu bardziej chodzi o grafikę, która jest zagadkowa i nie wiem czy jesteś pewny tego co mówisz. tongue.gif Ja tez nie wiem czy pójdzie na niej. A tak w ogóle to jest pytanie czy ten patch pójdzie, bo PES6 normalny ci działa czy że będziesz pierwszy raz grał w PESa6?
l00rdbeK
CYTAT(Tomaszzz @ Dec 15 2009, 17:36) *
Tu bardziej chodzi o grafikę, która jest zagadkowa i nie wiem czy jesteś pewny tego co mówisz. tongue.gif Ja tez nie wiem czy pójdzie na niej. A tak w ogóle to jest pytanie czy ten patch pójdzie, bo PES6 normalny ci działa czy że będziesz pierwszy raz grał w PESa6?

Tak pierwszy bd gral w pesa 6 kiedys gralem u kolegi , ale na tym kompie pierwszy raz bedzie pes , ale dalo by rade pojsc PES 6.5 v4 na tym kompie bo mowicie ze ma troche wieksze wymagania .
Komp :

Elboro
CYTAT(Tomaszzz @ Dec 15 2009, 17:36) *

Chodzi o to że patrząc tak ogólnie to powinien iść...a jeśli chodzi o karte, to nie słyszalem o takiej ale ja w domu tez mam 64 mega i to wystarcza.
Tomaszzz
64 MB Intel, a np. GeForce 64MB to duża różnica, a ogólnie patrząc to mu nie pomożesz. tongue.gif Karta musi być odpowiednia żeby gra poszła.
Pompey
CYTAT(Elboro @ Dec 15 2009, 17:26) *

mam podobny problem jak kolega wyżej tylko z partem 31 oraz 35 ściągałem 2razy z dwóch innych serwerów zainstalowałem mimo tego błędu i komentarzu nie miałem(był Borek i Kołtoń). Może ktoś pomuc?
lukasz44
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Dec 15 2009, 15:38) *
lukas44
Dzieciakiem to ty jesteś.Więcej szacunku do starszego , a nie 16 latek , który całymi dniami campi przy kompie tylko prowokuję.
Patch super , choć jest kilka nie dociągnięć

na szacunek trzeba sobie zasłużyć, a ty jak narazie tylko się ośmieszasz pisząc o np. Zanettim. Jeżeli masz jakiś problem do mnie pisz na GG, chętnie pogadam jak będę i nie śmieć w temacie patcha i tak wszyscy już za dużo tych twoich teorii się naczytali laugh.gif laugh.gif
frodo998
CYTAT(LordbeK @ Dec 15 2009, 17:10) *

Powiem tak: Na lapku mojej dziewczyny kiedyś instalowałem czystego pes'a 6 Celeron M 1,76GHz, 2GB DDR II, GMA X3100 354MB, dało się grać ale na low :/ więc z patchem by była kaszana. Druga sytuacja na stacjonarnym u kumpla Pentium 4 2,4Ghz, 1GB DDR, GF FX5200 128MB, czysty pes na średnich grywalny. Myślę, że możesz mieć problem... Jednak warto spróbować.

Pozdrawiam
demiano7
CYTAT(frodo998 @ Dec 15 2009, 19:48) *
Powiem tak: Na lapku mojej dziewczyny kiedyś instalowałem czystego pes'a 6 Celeron M 1,76GHz, 2GB DDR II, GMA X3100 354MB, dało się grać ale na low :/ więc z patchem by była kaszana. Druga sytuacja na stacjonarnym u kumpla Pentium 4 2,4Ghz, 1GB DDR, GF FX5200 128MB, czysty pes na średnich grywalny. Myślę, że możesz mieć problem... Jednak warto spróbować.

Pozdrawiam

Niestety się nie zgodzę z Tobą ponieważ kilka dni temu mój kolega zainstalował patcha na kompie z 512 mb RAM i mu śmiga na niskich.. wink.gif

Nie wiem dlaczego u Ciebie nie śmiga na laptopie na wyższych detalach..
Tomaszzz
Z powodu karty graficznej, odpowiednia karta jest konieczna do grania na jakimkolwiek poziomie, a takie zintegrowane Intele z laptoków są dobre na FIFĘ 98 albo AoE i RAM nie ma tu wiele do gadania.
frodo998
CYTAT(demiano7 @ Dec 15 2009, 19:54) *
Niestety się nie zgodzę z Tobą ponieważ kilka dni temu mój kolega zainstalował patcha na kompie z 512 mb RAM i mu śmiga na niskich.. wink.gif

Nie wiem dlaczego u Ciebie nie śmiga na laptopie na wyższych detalach..

Grafa i jeszcze raz grafa. Sam miałem kiedyś w obecym kompie 512 MB DDR I ale dosyś dobrego radeona i szóstka na full chodziła:)
Oczywiście z różnymi patchami wink.gif
Arni_17
Ja mam słabiutkiego kompa ale pes 6.5 chodzi mi bez problemu na średnich ustawieniach, a wszystko dzięki programowi 3D Analyze. Więc jeśli ktoś ma problemy z grą to gorąco polecam ten program biggrin.gif
jakub1991
Ja na takim kompie: Sempron 2500+ 768mb Ram 5200 fx 128 mb jak gram na czystej grze; na medium bez problemów , ale z patchem gra tnie i muszę zjechać z ustawieniami w lodmixer (ale wtedy jest problem z włosami zawodników)
ufo19
Może ktoś podać mi aktualne linki do pobierania?????
radzio123
CYTAT(Arni_17 @ Dec 16 2009, 16:51) *
Ja mam słabiutkiego kompa ale pes 6.5 chodzi mi bez problemu na średnich ustawieniach, a wszystko dzięki programowi 3D Analyze. Więc jeśli ktoś ma problemy z grą to gorąco polecam ten program biggrin.gif

Jak tym programem usprawnić pesa ?
tomky
QUOTE (tomky @ Dec 12 2009, 12:03) *
Nie wiem czy to moja nieudolność czy tak już musi być mam sytuację:
Toni wysunięty Schweinsteiger z piłka na skrzydle i Ribbery między nimi w lini. Chcę podac do Ribberiego a piłka zawsze leci do dalej wysuniętego w przód zawodnika;-(!
Czy tak powinno być (rozumiem że kom nie czyta w myślach), czy cos nie tak robię?
Co o tym sądzicie?

Nie pamiętam jak to było bez patcha ale niestety przy wysuniętym napastniku w kierunku bramki podanie od skrzydłowego np do niekrytego defensywnego pomocnika znajdującego się przed polem karnym praktycznie jest niemożliwe-piłka jest podawana do napastnika i strata. To bardzo irytujące.
Arni_17
CYTAT(radzio123 @ Dec 17 2009, 12:30) *
Jak tym programem usprawnić pesa ?

Instalujesz 3D analyze i uruchamiasz Pesa przez ten program. Trzeba jeszcze w nim odpowiednie opcje pozaznaczać i pes śmiga biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.