Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
Nie
sharpol
Jest chłopaki w końcu zadziałało bez waszej pomocy:) instrukcja mi nie pomogła skopiowałem nowe pliki i wkleiłem je jak Cracka do golutkiego Pesa 6 i działa
p.s brawo chłopaki świetna robota:) pzdr
Jason Bourne
Pamiętam , że niedano ktoś miał podobny problem i z tego co wiem nikt nie potrafił mu pomóc.A więc mam problem z przyśpiewkami.Grając towarzyski mecz Wisłą wszystko jest ok .Są przyśpiewki wszystko trybi.Jednakże gdy zacząłem grać Master Wisłą(w Primera Divison) Zadnej nie mam przyspiewki wisły.Mimo iż w ustawieniach przy wyborze stroju zmieniałem na kibiców swoich iitp. dalej jest tak samo.Obojętnie czy gram wyjazd czy dom słychać tylko kibiców przeciwnika , a swoich tylko oklaski jak bramka wpadnie słyszę.Co jest nie tak.Odinstalowywałem i na nowo instalowałem już 2 razy patcha a dalej jest tak samo.
PS Dodam , ze gram już 3 sezon jestem w 1 lidze i gram w Pucharach sad.gif
I jeszcze jedno czy da się zmienić logo transmisyjne w karierze ??
Kubbas
Wszystko było już poruszane.
Jason Bourne
Kurde szkoda , że się nie da ale nic przezyje się sad.gif
PS Ale np. BArca , Real ma prawidłowe , a z tego co pamiętam w zwykłym Pes nie miały takich przyspiewek.
Kubbas
Pomęczyłem się trochę i spisałem dla was soundtrack, daje do działu v5 bo taki na 90% będzie w v5, dużo utworów było w v4, jak chcecie coś podpowiedzieć do v5 to link do yt i przesłucham/rozważe
lzs1993
Mógłby ktoś dac albo działające linki do tego patcha albo dobrego torrenta bo wszystko powygasało biggrin.gif
Kubbas
Co niby powygasało?

http://board.issonline.pl/index.php?showforum=302
Arni_17
Kubbas mógłbyś wrzucić party 13 i 14 na mediafire bądź sendspace bo te które są obecnie jak wypakowuje to wyskakują błedy CRC
Kubbas
To nie wina partów ani serwera tylko ściągania, niedługo cały patch będzie również na megaupload
lukasso
gdzie panowie sa linki do downloadu, bo w 1 poscie nie widze
lukasso
dziekuje
Edi092
pojawia mi się czarny ekran i nic się nie dzieje w przerwie lub na koniec meczy gry online. a czasami jest tak ze normalnie mogę grac . wiem ze tak bywa przy grze online , wcześniej mi wyskakiwał błąd exe a teraz nic.. Kubbas jakaś porada ? wiesz coś może na ten temat ? czym to może byc spowodowane ? z góry dzięki za porady ;]

sorki jak nie w temacie.
Kubbas
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16122

To chyba wszystko co wiem na ten temat
iluminacja
Czesc, na wstepie chcialbym powiedziec, ze jest to bardzo fajny patch. Po prostu sprawil, ze znow zaczalem grac w pesa 6, a wlasciwie 6.5 smile.gif Chcialem pograc online, zrobilem chyba wszystko co trzeba, ale po tym jak podaje klucz(pierwsze lepsze cyferki) wyskakuje mi komunikat :polaczneie z serwerem zostalo zerwane". Nie jest to na pewno wina netu, macie moze pomysl czy mozna cos z tym zrobic? Nie znalazlem nigdzie podobnego problemu.
Kubbas
Nie postępowałeś zgodnie z instrukcją, musiałeś coś źle zrobić, prościej niż według instrukcji 6.5 się nie da
iluminacja
CYTAT(Kubbas @ Feb 3 2010, 16:07) *
Nie postępowałeś zgodnie z instrukcją, musiałeś coś źle zrobić, prościej niż według instrukcji 6.5 się nie da

Zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja.
Kubbas
Nie zmieniaj klucza przed wejściem do online, tylko edytuj wpis do rejestru i tam wpisz klucz, będzie latać
Andzi
Witam. Nie chce zakładać nowego tematu. Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak grać online w PES 6.5 ? Niby instrukcja jest, ale jej nie rozumiem, a przede wszystkim nie wiem o co chodzi w pierwszym podpunkcie:
"1. Jeżeli chcesz grać online po pierwsze musisz skopiować swój plik hosts z "Pro Evolution Soccer 6.5\Alternative Files\Online Files\HOSTS" i zamienić go na jednen z dwóch plików GS6 i PESJ"

Gdzie to mam podmienić ?? unsure.gif Proszę o pomoc. Mój numer gg xxxxx. Z góry dzięki.
Kubbas
Skopiuj jeden z plików hosts np ten dla PESJ, i wklej go do C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
iluminacja
CYTAT(Kubbas @ Feb 4 2010, 12:59) *
Nie zmieniaj klucza przed wejściem do online, tylko edytuj wpis do rejestru i tam wpisz klucz, będzie latać
Klucza nie zmieniam, tylko wpisuje haslo o ktore prosi gra. Tzn "haslo" bo podobno moge wpisac co chce. Byc moze tylko ja mam taki problem. We wpisie do rejestru mam ten sam key ktory pokazuje mi podczas gry online. Zmienilem teras host na pesj i komunikat "chwilowo nie mozna polaczyc sie z serwerem, prosze sprobowac pozniej"
Kubbas
Masz konto na pes6j.net?
Andzi
CYTAT(Kubbas @ Feb 4 2010, 18:17) *
Skopiuj jeden z plików hosts np ten dla PESJ, i wklej go do C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Już do tego doszedłem. A tego GoalServer6 mam go uruchomić przed grą, jeśli tak, to co mam tam wpisać ? Mam router, czy on może mieć wpływ na połączenie się z serwerem ??

Ps. Dlaczego usunąłeś mój numer gg ?
Kubbas
CYTAT(Andzi @ Feb 5 2010, 15:51) *
Już do tego doszedłem. A tego GoalServer6 mam go uruchomić przed grą, jeśli tak, to co mam tam wpisać ? Mam router, czy on może mieć wpływ na połączenie się z serwerem ??

Ps. Dlaczego usunąłeś mój numer gg ?

Nic nie musisz włączać, instrukcja

PS co?
Szabatnik
Witam jestem tu nowy i mam kilka pytan.
moze ktos upnac na przeklej??
czy na tej wersji patcha bede mogl grac online?
czy ktos jest chetny pomoc mi na prv lub gg co do wersji online? biggrin.gif

genialna robota
derock
cze

mam pytanie do Ciebie Kubas patch jest rewelacyjny jednakze zrobilem male poprawki doo gameplaya poza tym kilku zawodnikow mialo zly komentarz. Oto co zmienilem w offie

zwiekszona agresywnosc juz nie da sie tak swobodnie biegac z pilka po boisku
zmniejszona zdolnosc dryblingu i szybkosc efekt ciezej jest kiwac wczesniej jednym zawodnikiem przebiegalem pol boiska
lekkie zwolnienie gry, troszke poprawieni bramkarze strzaly z tej gorszej nogi mniej dokladne, mniej dokladne podania polepszone strzaly
poprawiony komentarz czasem odzywa sie Pan Borek ale wole jego niz anonimowego zawodnika
ogolnie jak na moj gust poprawiony trzoszke gameplay

Kubas nie miej mi za zle tak jak napisalem patch rewelka pozwoli na granie w Pesa6 conajmniej 2 lata po prostu wole dostosowac offa do mojego gusciku a nie non stpo pisac jakies uwagi pod Twoim adresem
Pytanie do Ciebie czy moge podzilic sie z innymi tym zmienionym offem moze chcialbys go ocenic nie ma w nim duzo zmian trudno cos zmienic co jest wystarczajaco dobre jednakze czytalem kilka uwag o szybkosci no i moim zdaniem ciut za latwo biegalo sie po skrzydlac prosze o odp

szacun
kaml
Patch jest Zaje.bisty tongue.gif
Kubbas
CYTAT(derock @ Feb 9 2010, 14:19) *
cze

mam pytanie do Ciebie Kubas patch jest rewelacyjny jednakze zrobilem male poprawki doo gameplaya poza tym kilku zawodnikow mialo zly komentarz. Oto co zmienilem w offie

zwiekszona agresywnosc juz nie da sie tak swobodnie biegac z pilka po boisku
zmniejszona zdolnosc dryblingu i szybkosc efekt ciezej jest kiwac wczesniej jednym zawodnikiem przebiegalem pol boiska
lekkie zwolnienie gry, troszke poprawieni bramkarze strzaly z tej gorszej nogi mniej dokladne, mniej dokladne podania polepszone strzaly
poprawiony komentarz czasem odzywa sie Pan Borek ale wole jego niz anonimowego zawodnika
ogolnie jak na moj gust poprawiony trzoszke gameplay

Kubas nie miej mi za zle tak jak napisalem patch rewelka pozwoli na granie w Pesa6 conajmniej 2 lata po prostu wole dostosowac offa do mojego gusciku a nie non stpo pisac jakies uwagi pod Twoim adresem
Pytanie do Ciebie czy moge podzilic sie z innymi tym zmienionym offem moze chcialbys go ocenic nie ma w nim duzo zmian trudno cos zmienic co jest wystarczajaco dobre jednakze czytalem kilka uwag o szybkosci no i moim zdaniem ciut za latwo biegalo sie po skrzydlac prosze o odp

szacun

Zatrzymaj go dla siebie wink.gif
derock
wedle życzenia zatrzymam dla siebie w koncu all rights reserved tyle ze patch nie jest komercyjny powinien być insource
CYTAT(Kubbas @ Feb 10 2010, 20:25) *
Zatrzymaj go dla siebie wink.gif
michael4321
Stadiony-prosze o pomoc!! ... Mam taki problem: sciagnalem torrentem caly patch, zrobilem wszystko krok po kroku jak w opisie instalacji i dziala mi wszystko oprocz stadionow - nie wgrywaja sie (sa tylko wszystkie stare, oryginalne z Konami).

Jeszcze jedno mnie zastanawia: w opisie instalacji jest napisane zeby dodac wpis do rejestru z katalogu pes6.5 a wpis ten znajduje sie w katalogu instalacja (nie ma takiego katalogu pes6.5 w ogole).

Patch jest nie z tej ziemi!! Tylko brak stadionow mi psuje gre.
michael4321
CYTAT(Pawelu0891 @ Feb 11 2010, 09:20) *
Stadiony-prosze o pomoc!! ... Mam taki problem: sciagnalem torrentem caly patch, zrobilem wszystko krok po kroku jak w opisie instalacji i dziala mi wszystko oprocz stadionow - nie wgrywaja sie (sa tylko wszystkie stare, oryginalne z Konami).

Jeszcze jedno mnie zastanawia: w opisie instalacji jest napisane zeby dodac wpis do rejestru z katalogu pes6.5 a wpis ten znajduje sie w katalogu instalacja (nie ma takiego katalogu pes6.5 w ogole).

Patch jest nie z tej ziemi!! Tylko brak stadionow mi psuje gre.

Juz dziala!!
derock
mam pytanie jak pozmieniac barwy kibicow na trybunach , bo wiekszosc druzyn ma zle np. kibice Porto są ubrani na zielono trzeba byloby sprawdzac kazda druzyne czesc ma nie edytowalne kolory w edycji zmiana barw w pes editorze w wiekszosci nic nie daje prosze o pomoc.
derock
kolory kibiców zalezą od strojów, ale czesc druzyn ma stroje nie edytowalne i nie moge pozmieniać jak próbuje w ofie za pomoca edytora i tak sie w pelni nie zmieniaja.
Jason Bourne
Nie wiem czy był ten problem poruszany.Jak dla mnie z całym szacunkiem dla Twórców Patcha za ich poświęcony czas i pracę włożoną jest bardzo istotny i ważny oraz nie można ot tak udawać , że go nie ma. A więc mam jedno pytanie.Dlaczego m.in.Jovetić i Vucinić (Fiora i Roma) są przypisani jako Serbowie ? Wiadomo przecież , że reprezentują oni barwy Czarnogóry i jak dla mnie , skoro nie ma Czarnogóry w patchu powinni być zawodnikami wolnymi , a nie reprezentującymi inny kraj:(.Może i to jest błahostka , ale postanowiłem , że napiszę o tym , bo jestem pewien , że wiele innych osób zwracało z początku na to uwagi.
PS A jak można wiedzieć czy będzie to wyglądało w następnej wersji tak samo ?
Stuart17
Nie bedzie to wygladalo tak samo, bo w kolejnej wersji znajdzie sie reprezentacja czarnogory
michael4321
Liga mistrzów - błędy. Kubbas ... pytanie za 100 punktów: czy dałoby rade w 6.5 v5 wprowadzic w trybie Ligi mistrzow zarwono w rozgrywkach grupowych jak i pucharowym dwumecz. Patch jest nie z tej ziemi ale cala gre psuje to ze jak wybeiram tryb LM nie ma 2meczu tylko 1 mecz (grupy i potem tez pucharowy system)
pozdro!!
Jason Bourne
CYTAT(Stuart17 @ Feb 13 2010, 16:18) *
Nie bedzie to wygladalo tak samo, bo w kolejnej wersji znajdzie sie reprezentacja czarnogory

Wielkie dzięki smile.gif Na to liczyłem.Wiadomo każdy patch uczy twórców nowych rzeczy.błędy się zdarzają , ale ważne żeby ich nie powielać smile.gif
Pawelu0891
Jak by dało radę to by już w v 4 było:(Wielka szkoda wiem , też ubolewam , jednakże gdyby już w v 4 była taka możliwość to ten patch byłby lepszy od fify10 i zwykłym pes-em razem wziętymi sad.gif
michael4321
CYTAT(semanya19 @ Feb 13 2010, 16:52) *
Wielkie dzięki smile.gif Na to liczyłem.Wiadomo każdy patch uczy twórców nowych rzeczy.błędy się zdarzają , ale ważne żeby ich nie powielać smile.gif
Pawelu0891
Jak by dało radę to by już w v 4 było:(Wielka szkoda wiem , też ubolewam , jednakże gdyby już w v 4 była taka możliwość to ten patch byłby lepszy od fify10 i zwykłym pes-em razem wziętymi sad.gif

Ale ten patch juz teraz jest nawet lepszy od fify 2030 ;D (czyli za 20 lat bedzie nawet lepszy) ... powaga , dla mnie gra w tego patcha to zaszczyt, jest nieziemski.
A co do ligi mistrzow to pewnie masz racje - to nie takie proste zmienic forme tych rozgrywek. No ale mam nadzieje pojawi sie idealna liga mistrz. w ver.5, pzdr !!
michael4321
Dobra, trzeba odpalac PESa 6.5 v4 smile.gif smile.gif smile.gif
Dzien bez Pesa Kubbasa to dzien stracony tongue.gif , a potem na impreze rodzinną, pozdro!!
Kubbas
CYTAT(Pawelu0891 @ Feb 13 2010, 16:32) *
Liga mistrzów - błędy. Kubbas ... pytanie za 100 punktów: czy dałoby rade w 6.5 v5 wprowadzic w trybie Ligi mistrzow zarwono w rozgrywkach grupowych jak i pucharowym dwumecz. Patch jest nie z tej ziemi ale cala gre psuje to ze jak wybeiram tryb LM nie ma 2meczu tylko 1 mecz (grupy i potem tez pucharowy system)
pozdro!!

Pracowałem nad tym z Juce'm kiedyś, ale on zrezygnował z pracy przy PES'ie 6, i obecnie nie ma opcji żeby to zrobić.

CYTAT(semanya19 @ Feb 13 2010, 16:52) *
Pawelu0891

To nie był błąd raczej, po prostu nie było możliwości aby to rozdzielić, teraz to zrobimy.

CYTAT(Pawelu0891 @ Feb 13 2010, 16:57) *
Ale ten patch juz teraz jest nawet lepszy od fify 2030 ;D (czyli za 20 lat bedzie nawet lepszy) ... powaga , dla mnie gra w tego patcha to zaszczyt, jest nieziemski.
A co do ligi mistrzow to pewnie masz racje - to nie takie proste zmienic forme tych rozgrywek. No ale mam nadzieje pojawi sie idealna liga mistrz. w ver.5, pzdr !!

Nie ma raczej na to szans, dzięki za pochwały.
Kubbas
Dziękuje tym, którzy nadal seedują patcha na torrencie, świetnie leci, 10 seederów i prędkości do 300 kb/s
zyga9
Ściągłem patcha i zainstalowałem według instrukcji .Kiedy włączam grę wyskakuje mi napis THE GAME IS NOT PROPERLY INSTALLED.Prosze o rade jak włączyć prawidłowo gre.
Robertto
najlepszy patch w jaki grałem pod pes6;) v3 też był super ale ten przeszedł wszelkie moje oczekiwania. Dzięki chłopaki świetna robota!
tominho
Witam, przy rozpakowywaniu wystąpiło kilka błędów crc, jednak rozpakowałem do końca. Gdy chcem odpalić grę wyskakuję error "AFS file not found". Ten sam problem miałem z pes 06 jednak wtedy z cd skopiowałem pliczki afs i zmieniłem nazwę i wszystko było cudnie. Tutaj są wszystkie co i w zwykłym pesie więc nie wiem o co może chodzić. Pliku reg też jakoś nie widzę. Proszę o pomoc ! mellow.gif
Robertto
niestety czeka Cię chyba ściąganie od nowa unsure.gif u mnie wszystko w porządku...
michael4321
PES 6.5 v4 z dnia na dzien wydaje mi sie lepszy!!!
Patrze tu na wasze rozmowy i nie wierze ze ktos zadaje glupie pytania.
Kubbas sie wkurza i wcale sie mu nie dziwie.
Powiem jedno: Ten patch jest dla mnie z dnia na dzien coraz lepszy. Gram juz 5, moze 6 tygodni non stop (oczywiscie pracuje i chodze na silownie hehe ) i nie ma szans zeby sie znudzil. Doszedlem juz do dosc wysokiego poziomu i powiem szczerze - najlepsza kopanka w historii pilek na pc. Ten patch jest po prostu zabojstwem czasu i rozwala wszystkie inne pilki.
Odnosnie pes 6.5 v5 : juz teraz na sama mysl skacze pod sufit, jest po co zyc
dr_idea
Ja mam pytanko, czy ta wersja z torrenty.org Kubbas, czyli gotowa od razu do grania, działa na 64-bitowym systemie? Bo posiadam W7 x64 i wyskakuje mi, że gra nie jest zainstalowana poprawnie.
Kubbas
problem był już poruszany w osobnych tematach na forum i w tym, poszukaj, wersja na org jest taka sama jak tutaj
dr_idea
Jakos nie widze tego w tym temacie, tylko ktos wyzej napisal, ze ma taki sam problem i zero wyjasnienia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.