Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 PREMIERA - Dyskusja - Download W 1 Poscie
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
Rozpakowałem właśnie archwia, które upam, 100% sprawne wszystko się zgadza. Zaraz dam torrent.
lukasz44
To z rapida narazie rezygnujesz uploadowania ? Te party 4 będą dobre ?
Patryk123456789
Nom kubbas czekam na torrenta za ile tak na forum wrzucisz ?
__SaNd1__
Ja czekam na linki z rapida Kubbas czy dzisjaj bedom ? Dzieki rolleyes.gif EDIT: Masz racje dеmiano7 poprostu spytalem wink.gif
adriano91
Ja także czekam na rapidshare. Oby dziś były. biggrin.gif
demiano7
Ludzie czy połowa z was to niedorozwoje??? Przecież to niczyja wina że źle sie spakowało i błędy były... Nie róbcie teraz ankiety na jakie serwery najlepiej, Kubbas już zdecydował.. Najpierw Rapid, potem reupload, powinniście być wdzięczni, po pierwsze za to że Patch wogóle został wydany, po drugie, że będzie na tylu serwerach! Ale cóż, polakom dogodzić ..... closedeyes.gif
Kubbas
http://www.sendspace.com/file/n848ea

torrent
Patryk123456789
Dziękówa już zasysam
radzio123
Ściągajcie z torrenta bo bardzo słabo idzie.
Rafo37
Bylo spakowac programem 7zip bo winrar jest do dupy .wink.gif
Patryk123456789
Seeeeeeeedaaaaaaa,bo idzie jak by chciało a nie mogło.
GooFy
CYTAT(Rafo37 @ Dec 2 2009, 19:01) *
Bylo spakowac programem 7zip bo winrar jest do dupy .wink.gif

Mówiłem to rolleyes.gif Wielki Shu, wie lepiej, ale ponoć błędów nie ma. biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(Patryk123456789 @ Dec 2 2009, 19:02) *
Seeeeeeeedaaaaaaa,bo idzie jak by chciało a nie mogło.

Cały czas jest
szołpas
CYTAT(Kubbas @ Dec 2 2009, 19:18) *
Cały czas jest

u mnie 0 seedow tongue.gif
pawlik0
jak sciagne torrent to bede musial wypakowac bo mam slabego kompa i mi nie wystarczy miesca na dysku c na wypakowanie
Arek.PL
Linki na Rapidshare są na koncie premium(które udostępniłem) które ma ważność na cały rok, wieć nie ma co się obawiać, nie usuną ich.
Pozdrawiam
mycha
kubbas to nagraj tego pacha na płytę nie nazywaj pes na allegro tylko wrzuć nazywając jako jakieś inne legalne pliki smile.gif
albo kupno poza allegro - ja był bym chętny
For3st06
a jak ktos sciagal zmedia fire te 14 partow to bedzie trzeba od nowa sciagac ?
Tomaszzz
Wszędzie było wrzucane to samo, więc wszystkie ściągania są do kosza... dry.gif
For3st06
to kiedy beda jakies linki do mediafire ?
__SaNd1__
CYTAT(Arek.PL @ Dec 2 2009, 20:34) *
Linki na Rapidshare są na koncie premium(które udostępniłem) które ma ważność na cały rok, wieć nie ma co się obawiać, nie usuną ich.
Pozdrawiam

Mogl bys podac linki bo nie widze ich som tylko 4 dzieki pozdrawiam rolleyes.gif Przynajmjej tak zrozumialem z twojego posta ze som juz linki smile.gif
Kubbas
CYTAT(szołpas @ Dec 2 2009, 19:19) *
u mnie 0 seedow tongue.gif

Seed jest cały czas statystki dopiero przy 2 seedzie pokazują 1 ;f

CYTAT(pawlik0 @ Dec 2 2009, 19:25) *
jak sciagne torrent to bede musial wypakowac bo mam slabego kompa i mi nie wystarczy miesca na dysku c na wypakowanie

Tak
Tomaszzz
CYTAT(__SaNd1__ @ Dec 2 2009, 20:13) *
Mogl bys podac linki bo nie widze ich som tylko 4 dzieki pozdrawiam rolleyes.gif Przynajmjej tak zrozumialem z twojego posta ze som juz linki smile.gif

Tak, są linki, te cztery...

EDIT: Już sześć.
adriano91
Jak mozecie to dajcie linki chociaż przed szkoła czyli przed 7 ; D Tak juz bedzie ssalo
maestroo
jak sciagne torrenta to udostepnie do seeda
Kubbas
Postaram się dać jak rano wstanę to co się zupa
Bulka79
Witam.
Moze problem byl w tym ze nie wszystkie party sciagaly sie w calosci.
Mialem sciagnietych 26 partow i zauwazylem dwa (14 lub 15 i jeszcze jeden)ktore zamiast miec 99MB,to jeden mial 7 z groszem MB,a drugi 60 pare MB.
Sciaglem te dwa party jeszcze raz i normalnie dojechaly do rozmiaru 99MB.
Szkoda ze zabawe trzeba zaczynac od nowa,stracony dzien... sad.gif
A juz myslalem ze jutro zagram nowy sezon na nowym patchu,ale coz,sie mowi trudno,tyle sie czekalo,to kilka dni nas nie zbawi.
Odemnie wielkie podziekowania dla tworcow patcha,ze daja rade,wiem ile to roboty,a my caly czas mozemy sie cieszyc gra w najlepsza pilke jaka sie pojawila.DZIEKUJE
adriano91
Od razu mówie,że coś nie tak z partem nr 8 ; /
Zajmuje 89,84 mb ... poprzednie party 99.00 mb unsure.gif
Edi092
W Imieniu Swoim chciałbym podziękowac za Wydanie Patcha ! Wszystkim tym którzy przyczynili się do tworzenia tego patcha:) Widac po fotkach , że Świetna robota wink.gif
zasiadam do ściągania wink.gif miłego Grania wszystkim ;] POZDRAWIAM smile.gif
Chomas!
No to się zaskoczyłem tongue.gif 120 kb/s w porywach na torrencie biggrin.gif Normalnie około 110 tongue.gif Takiego transferu to ja nie widziałem dobre 2 lata
cycek
CHyba u CIebie nie wiem czemu mi tylko wysyla po 70 a nic nie sciaga : (
Kubbas
CYTAT(Bulka79 @ Dec 2 2009, 21:21) *
Witam.
Moze problem byl w tym ze nie wszystkie party sciagaly sie w calosci.
Mialem sciagnietych 26 partow i zauwazylem dwa (14 lub 15 i jeszcze jeden)ktore zamiast miec 99MB,to jeden mial 7 z groszem MB,a drugi 60 pare MB.
Sciaglem te dwa party jeszcze raz i normalnie dojechaly do rozmiaru 99MB.
Szkoda ze zabawe trzeba zaczynac od nowa,stracony dzien... sad.gif
A juz myslalem ze jutro zagram nowy sezon na nowym patchu,ale coz,sie mowi trudno,tyle sie czekalo,to kilka dni nas nie zbawi.
Odemnie wielkie podziekowania dla tworcow patcha,ze daja rade,wiem ile to roboty,a my caly czas mozemy sie cieszyc gra w najlepsza pilke jaka sie pojawila.DZIEKUJE

Dzięki bardzo za miłe słowa, no tak niestety wyszło z rarem ;f

CYTAT(adriano91 @ Dec 2 2009, 21:30) *
Od razu mówie,że coś nie tak z partem nr 8 ; /
Zajmuje 89,84 mb ... poprzednie party 99.00 mb unsure.gif

wszystkie muszą mieć 99, ostatni mniej, 8 pewnie zacząłeś ściągać jakimś programem jak jeszcze się cały nie wrzucił ;)

CYTAT(Edi092 @ Dec 2 2009, 21:34) *
W Imieniu Swoim chciałbym podziękowac za Wydanie Patcha ! Wszystkim tym którzy przyczynili się do tworzenia tego patcha:) Widac po fotkach , że Świetna robota ;)
zasiadam do ściągania ;) miłego Grania wszystkim ;] POZDRAWIAM smile.gif

Dzięki

CYTAT(Chomas! @ Dec 2 2009, 21:35) *
No to się zaskoczyłem tongue.gif 120 kb/s w porywach na torrencie biggrin.gif Normalnie około 110 tongue.gif Takiego transferu to ja nie widziałem dobre 2 lata

No myślę, że do jutra każdy po 25-50% będzie miał
mycha
kubbas to mogę liczyć na kupno pacha ? allegro on/off mi to obojętne
Kubbas
Pomyślimy, za 2 - 3 dni może dam patcha na allegro
For3st06
mozna wiedziec od kiedy party beda wrzucane na mediafire ?

i czy nadal mozna sciagac na przemian z serwerow ?

Gaucho
Dostępność patcha na torrencie 44,2%, szkoda, ale mam nadzieje ze jakoś to ruszy, seed ode mnie będzie jak najbardziej nawet do 10 pełnych, teraz prawie wysłałem 4GB przy tych 44,2% dostępności.
Acha zapomniałem napisać
Chciałem bardzo podziękować za patch, świetna robota, mam taka skromna nadzieje, że jeszcze przez długie lata będę się cieszył świetną gra z waszym patchem, może doczekamy się wersji 6.5 v50 biggrin.gif
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki tongue.gif
Rokefeler19
witam.czy moglby ktos podac wszystkie linki na rapida bo ta stronka (http://pepatching.lua.pl/index.php?showforum=43) sie nie otwiera od wczoraj sad.gif
kenji
Kubbas bedzie wiecej czesci na przeklej.pl? bo mam transfery ok 2mb/s i moge sciagac po kilka plikow.
coley
no torrent idzie kupa narazie 5 kb max, przez chwile rano po wlaczeniu mialem 600kb ale mowie to byl moment
najlepiej idzie z tego przeklej.pl, zero limitow puki co i prawie max transfer

edit:
czy jesli posciagam troche z torrenta i troche z innych mirrorow to bede potem mogl to wszytko razem do kupy zlozyc ?
Perlitto
A ja mam pytanie czy pomimo innego stylu nazewnictwa partow moge je sciagac i wrzucac do katalogu z torrentem??? Czy moze party w torrencie i na rapidzie, przeklej, media sa zupelnie inne...
Tomaszzz
A po co Kubbas miałby do torrenta inaczej dzielić pactha?...
Kubbas
CYTAT(Perlitto @ Dec 3 2009, 11:21) *
A ja mam pytanie czy pomimo innego stylu nazewnictwa partow moge je sciagac i wrzucac do katalogu z torrentem??? Czy moze party w torrencie i na rapidzie, przeklej, media sa zupelnie inne...

Party powinny się tak samo nazywać, bo dałem nazwy takie żeby RS nie zmieniał, ale nie jestem pewien, najwyżej zmień nazwy na takie jak w torrencie
For3st06
no to mozna mieszacz party z mediafire przyklej i rapida ?
Kubbas
Nie ma przecież jeszcze mediafire, i tak można mieszać party
Rokefeler19
ponawiam prosbe o podanie linku do strony z downloadem bo nie dziala mi ta http://pepatching.lua.pl/index.php?showforum=43
Kubbas
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=295

Ponawiam prośbę o czytanie pierwszego posta wink.gif
kenji
Kubbas ile czasu zajmuje Ci wrzucenie na przeklejone.pl i czy jestesz dzisiaj bedziesz tam cos umieszczał?
Kubbas
Tak będzie kumpel reuploadował na przeklej to co dam na rapida
GooFy
CYTAT(coley @ Dec 3 2009, 11:00) *
edit:
czy jesli posciagam troche z torrenta i troche z innych mirrorow to bede potem mogl to wszytko razem do kupy zlozyc ?

Oczywiscie, że tak biggrin.gif
MaKu23
Dla tych co narzekają na limity na rs - rapideo.pl, wysyłasz smsa (3zł za 4 gb) i ściągasz na luzie max transfer. Nie wiem po co męczycie Kubbasa z tym przeklej.pl, jak można bardzo szybko ściągnąć na rs nie mając konta premium.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.