kubbas: mam pytanie: nie gralem jeszcze na tym patchu w trybie online i nie wiem czy taki blad jest tez przy tym patchu ,
ze jak gram online to mosze zamienic w settings ustawienie strzalu ze wrzutka tak mialem w patchu v 3 i czy w tym jest tak samo??
For3st06
Dec 5 2009, 23:47
no to jak mi nie dzialaja party jakies to musze od nowa sciagac ?
CYTAT(neptyk @ Dec 5 2009, 23:43)

info dla tych osob co cos nie dziala, intra brak, twarze sa zle ustawione i inne pierdoly... to moge gwarantowac ze wszystko jest ok ,wiec wina lezy po waszej stronie , sprawdzilem patcha dokladnie i wszystko GRA ;]
a co do patcha to poprostu nie da sie slowami opisac ;] przeciez ten pes 6 z tym patchem jest podobny graficznie do pes 2010/fifa2010 i do tego jeszcze gameplay pes 6 poprostu kosmos ;]
czemu KONAMI mosiala tak zjebac pesa 2008...2010 na rzecz pes 6

????
intro bardzo mi sie podoba takie ORIGINALNE i prawdziwe ;] BRAVO
tym co nie dziala INTRO : ja u siebie mam kodeki K-Lite Codec Pack i Real Alternative i wszystko dziala
Dzięki
CYTAT(neptyk @ Dec 5 2009, 23:48)

kubbas: mam pytanie: nie gralem jeszcze na tym patchu w trybie online i nie wiem czy taki blad jest tez przy tym patchu ,
ze jak gram online to mosze zamienic w settings ustawienie strzalu ze wrzutka tak mialem w patchu v 3 i czy w tym jest tak samo??
To nie jest błąd to raz, dwa nie mam pojęcia jak sobie ustawisz w online tak będziesz miał
CYTAT(lowrider89 @ Dec 5 2009, 23:45)

10 min
jaki masz procek itp ? ze tak szybko ?
CYTAT(Forest 7 @ Dec 5 2009, 23:51)

no to jak mi nie dzialaja party jakies to musze od nowa sciagac ?
Ściągnij tylko te nie działające
CYTAT(Kubbas @ Dec 6 2009, 00:51)

Dzięki
To nie jest błąd to raz, dwa nie mam pojęcia jak sobie ustawisz w online tak będziesz miał
nie, bo jak gralem w kompem / z kumplem to pada ostawiałem jako kontroler 2 , i musiałem ustawienie klawiszy strzału zamienić ze wrzutka żeby w grze było tak jak na rysunku w settings , bo inaczej w czasie gry miałem na odwrót tak miałem w wersji v 3 .
ok jak nie wiesz, to sprawdzę w czasie gry online ;]
jeszcze raz : ZAJEBISTYYY PATCH

For3st06
Dec 6 2009, 00:08
CYTAT(Kubbas @ Dec 5 2009, 23:58)

Ściągnij tylko te nie działające
ahha ok dzieki
Dodałem kolejne party sendspace i seeduje torrenta
Powiem tylko, że zawiodłem się na Was, jak leciało jak krew z nosa tak dalej leci, nie wiem czy w ogóle ktoś oprócz mnie seeduje
ja mam 1 mb wiec upload mam tylko 15-20kb dlatego wolałem czekać aż będzie wrzucone na hosting RS,przeklej itp.
ale osoby coś ściągały z torenta powinny coś dać od siebie :/
Ja mam cały czas od 4 dni 44,3% na torrecie, tak jest dostępny, a seed z mojej strony będzie i to duży, mój upload 1,5MB/s (Chello 25MB

)
Pstryks
Dec 6 2009, 08:43
CYTAT(neptyk @ Dec 5 2009, 23:43)

tym co nie dziala INTRO : ja u siebie mam kodeki K-Lite Codec Pack i Real Alternative i wszystko dziala
Zaraz sprawdze

Dalej nie ma
MiszczuD
Dec 6 2009, 09:11
Mam do was pytanie. Jak zmniejszyć trochę szybkość gry? Bo jak dla mnie jest za szybko i nienaturalnie.
lukasz44
Dec 6 2009, 09:47
A więc po trzech dniach ściągania rano mogłem już się cieszyć się nowym patchem w grze, napewno wielkie oczekiwania jakie stawiano przed v.4 zostały spełnione, gdyż patch jest po prostu kapitalny.
O to kilka moich spostrzeżeń.
-Oprawa graficzna kapitalna (jedynie Iniesta w głównym menu dziwnie wygląda ale to szczegół),
-f&h jest naprawdę przeogromny (niektórych fejsów nawet nigdy nie widziałem a są kapitalne xD)
dodanie takich graczy jak J.D.Santos czy Muniesa z Barcelony to świetny pomysł
-muzyka też fajna, czuć klimat
-no i idąc do gameplayu, rozegrałem dwa towarzyskie mecze Real-MCity i Real-Unirea, i naprawdę miło się zaskoczyłem, strasznie ciężko było mi strzelić gola xD, czuć to gdy CR9 zmienia co chwilę pozycje, gdy Sergio Ramos rusza do ataku i Xabi Alonso szuka prostopadłych piłek do partnerów, bardzo mi sie to podoba, gdyż dzieki temu jesteśmy bliscy realnych meczów.
- scorboardy też kozackie, canal+sport szczególnie mi się spodobał,
- zbiór strojów i stadionów jest przeogromny, jest w czym wybierać xD
Narazie tyle, ale gdy coś jeszcze mnie zaskoczy to napiszę. Zachęcam ludziska do ściągania tego patcha, gdyż według mnie 6.5 jest teraz najlepszą kopanką z serii gier piłkarskich, dziękuje Kubassowi & Goofiemu oraz reszcie ekipy za trud jaki włożyli w tą robotę, powiem wam jedno : "ŚWIETNA ROBOTA" !!!
CYTAT(Pstryks @ Dec 6 2009, 10:47)

Zaraz sprawdze

Dalej nie ma

to nie zle, nie mam zielonego pomyslu czemu ci nie dziala...
moze usun wszystkie kodeki co masz w kompie,usun takze klucze rejestru z tych kodekow i zainstaluj jeszcze raz, pewnie coś źle robisz, bo intro działa na tych dwóch kodekach ;]
ps: jaki masz system ?? [ ja mam XP sp3 ]
dawidz03
Dec 6 2009, 10:49
mam pytanie jak grać przez ten goal server albo czy moglibyście dać jakiś tutorial do tego bo nie czaje zupełnie
szołpas
Dec 6 2009, 10:52
Patch pobrany i jest kozak(niechce mi sie rozpisywac ale raczej najlepszy patch jaki powstał xd)
dzieki P-E Patching
Po kilku meczach stwierdzam że to najlepszy patch jaki powstał do tej pory. Według mnie gra się trudniej niż w v3 i trzeba troche sie natrudzić żeby wygrać mecz (mówie to o graniu słabszymi drużynami). Więc of także świetny.
I mam jeszcze jeden dziwny problem z resztą w v3 było tak samo. Chodzi mi o Martina Fenina normalnie w trybie edit czy też w zwykłym meczu ma swoje przypisane buty i własną twarz, a w ML ma twarz defaultową i buty też defaultowe. Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?
CYTAT(Robcio @ Dec 6 2009, 11:12)

Po kilku meczach stwierdzam że to najlepszy patch jaki powstał do tej pory. Według mnie gra się trudniej niż w v3 i trzeba troche sie natrudzić żeby wygrać mecz (mówie to o graniu słabszymi drużynami). Więc of także świetny.
I mam jeszcze jeden dziwny problem z resztą w v3 było tak samo. Chodzi mi o Martina Fenina normalnie w trybie edit czy też w zwykłym meczu ma swoje przypisane buty i własną twarz, a w ML ma twarz defaultową i buty też defaultowe. Ktoś wie o co chodzi i
jak to naprawić?To jest bodajże wina tego że ma jakieś tam ID wyższe koło 4000 które w ML nie działa tak samo... miałem też coś takiego. Ale na 100 % nie powiem czy to o to chodzi
nynek51
Dec 6 2009, 11:27
Tyle w tym temacie przeczytalem od Was, kazdy tak pisal ze jak sciagnie to poudostepnia torrenta. Duzo ludzi przez torrenta pobralo jeszcze wiecej przez inne serwery a seedow jest 6. No dajcie spokuj. Mi idzie po 10 kb max. patrze kazdy sie zachowuje jak pijawki, dlatego od razu mowie ze ja zrobie to samo. Po co mam sie meczyc i wysylac nocami jak dla mnie nikt nie poudostepnial plikow. Dzieki tym osobom ktorzy nie zachowuja sie jak pijawki, a takze wielkie dzieki dla patch makerow za kawal dobrej roboty.
Pstryks
Dec 6 2009, 12:10
Ja też mam Win XP sp3 i wychwyciłem błąd w patchu...
For3st06
Dec 6 2009, 12:11
Ja juz 2 razy sciagalem party i mam bledy z wszytskimi sound'ami i 0_text ;/
jestem po zagraniu kilku meczy. i powiem krótko.nie grałem jescze w takiego pesa nigdy. patch jest kapitalny myśle że z czasem odkryje wiecej różnych ciekawych rzeczy.gram długo w PESA ale takiego czegoś to nie widziałem jeżeli chodzi o częsc 6 i o pozostałe.. Świetny patch , Świetna Robota !
mam windows 7 po zainstalowaniu patcha nei mozna uruchomic gry. komunika program is not instaled properly. wczesniej nie mailem pes zainstalowanego. jakis pomysl?
Po seeduje wam puki co tego torrenta. Wysyłanie się wacha w okolicach 3-4 MB więc może wam się coś ruszy w tej sprawie

. Jednak jak odczuje że mi dysk zamula bardzo to zmniejszę do 2.
ode mnie sedzik leci jak tylko jestem na kompie, ale mam słaby upload ;\
CYTAT(Pstryks @ Dec 6 2009, 12:14)

Ja też mam Win XP sp3 i wychwyciłem błąd w patchu...

To jest błąd rostera online, nie zależny ode mnie, ale od tego kto zrobił ten roster ;f
CYTAT(Forest 7 @ Dec 6 2009, 12:15)

Ja juz 2 razy sciagalem party i mam bledy z wszytskimi sound'ami i 0_text ;/
Może ściągasz 1sze rary, nie wiem, jak widzisz wszystkim lata
CYTAT(Edi092 @ Dec 6 2009, 12:28)

jestem po zagraniu kilku meczy. i powiem krótko.nie grałem jescze w takiego pesa nigdy. patch jest kapitalny myśle że z czasem odkryje wiecej różnych ciekawych rzeczy.gram długo w PESA ale takiego czegoś to nie widziałem jeżeli chodzi o częsc 6 i o pozostałe.. Świetny patch , Świetna Robota !
Dzięki
CYTAT(watt @ Dec 6 2009, 12:32)

mam windows 7 po zainstalowaniu patcha nei mozna uruchomic gry. komunika program is not instaled properly. wczesniej nie mailem pes zainstalowanego. jakis pomysl?
Wpis do rejstru jest dla Windowsa XP, musisz zainstalować PES'a w języku angielski i polskim i wtedy dać patcha do folderu pesa
"kubbas i co z możliwością kupna patcha przez internet ?"
"Prawdopodobnie od poniedziałku będzie, ale jeszcze się wacham bo dużo zabawy z tą całą wysyłką"
czekam
For3st06
Dec 6 2009, 14:12
sciagnelem juz normlanie tylko caly czas mi przy 7 parcie blad wyskauje sciagalem juz wsytskich serverow po 2 razy i to samo macie jakies pomysly co zrobic ?
pablo_kks
Dec 6 2009, 14:13
"Amazing" przy wyborze skladow

bardziej mi sie kojarzy z NBA ale masz za to "+" Kubbas.

Oprocz problemu z intrem, ktore za cholere nie chce sie wlaczyc oraz ze zla twarza i wlosami chrisa, ktory juz sobie poprawilem, znalazlem jeszcze jeden, dla mnie bardzo wazny. Otoz gdy gram Lechem na stadionie sa flagi Stoke City. Moze mi ktos wyjasnic jak moglbym to zmienic?
Pstryks
Dec 6 2009, 14:54
Kubbas może wrzuć na youtube jak te dwa intra wyglądają proszę
karwocha
Dec 6 2009, 14:58
Podczas wypakowywania partu nr 5 (wszystkie party ściągnęłem z przyklej.pl) wyskakuje taki błąd:
http://img707.imageshack.us/img707/6341/beztytuuu.jpgŚciągnełem ten part jeszcze raz, ale wyszło na to samo, więc ściągnełem z sendspace.com, ale to też nic nie daje.
Macie jakieś pomysły?
MiszczuD
Dec 6 2009, 15:18
CYTAT(MiszczuD @ Dec 6 2009, 09:15)

Mam do was pytanie. Jak zmniejszyć trochę szybkość gry? Bo jak dla mnie jest za szybko i nienaturalnie.
Ponawiam pytanie.
Czemu po mimo zainstalowania Kodeków nie mam Intra ;D wiem że to nie ważne ale pytam z ciekawości ;D
lowrider
Dec 6 2009, 15:25
karwocha na pewno part ma 99mb?
sprawdź, bo może zerwało się gdzieś i ma mniej
ja całość zassałem z przeklej i śmiga
karwocha
Dec 6 2009, 15:29
niestety part ma 99 mb
ściągałem go 3 razy i nadal nic to nie daje :/
mógłby mi ktoś napisać ile ważą poszczególne pliki w dat oraz cały kitserwer (najlepiej żeby to było w KB)?
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 6 2009, 17:24)

Czemu po mimo zainstalowania Kodeków nie mam Intra ;D wiem że to nie ważne ale pytam z ciekawości ;D
to jest wlasnie dziwna sprawa, ze nie ktrorym intro nie dziala,
intro dziala na 100% ;] ja mam kodek Real Alternative i K-Lite Codec Pack i smiga

jak komos nie działa z tamtymi kodeki może jeszcze sprawdzić czy będzie na tych działać - >
http://www.cccp-project.net/przed instalacja usunąć poprzednie kodeki
CYTAT(Pstryks @ Dec 6 2009, 14:58)

Kubbas może wrzuć na youtube jak te dwa intra wyglądają proszę

http://www.youtube.com/watch?v=0OqAWASE52ghttp://www.youtube.com/watch?v=XBjrFp5iTCk
For3st06
Dec 6 2009, 16:31
wreszscie nasciagalem sie i zadziałało

tylko nie mam p_sound i e_sound od czego one sa ?
Pstryks
Dec 6 2009, 17:39
komentarz p_sound od polskiego, e_sound od angielskiego
Po tamtych kodekach dalej nie działa
For3st06
Dec 6 2009, 17:53
a jeszcze jedno pytanie ? o co chodzi z tymi przyspiewkami sa standardowe tak jak w PESie czy kibice spiewaja tak jak na prawdziwych meczach ? a i w p_sound wchodza nazwiska wymawiane przez komentatorow ?
JA mam normalne kodeki od swojej karty (RADEON 9550) i mam normalnie intro
CYTAT(Forest 7 @ Dec 6 2009, 17:57)

tak jak na prawdziwych meczach
frodo998
Dec 6 2009, 18:21
CYTAT(.GooFy @ Dec 5 2009, 15:11)

Mam całość panowie, sciągałem z rapida i jeśli jest możliwość chętnie poseeduje. Pytanie tylko brzmi czy można jakoś "oszukać" utorrenta ?
Oczywiście

ja tak właśnie robiłem sciągając dostępne części z mirrorów, następnie trzeba tak samo nazwać poszczególne party, wrzucić do katalogu gdzie ściąga się torrent, z programu np. utorrent usunąć torrent (nie dane) tylko sam plik torrent, następnie odpalić raz jeszcze torrenta z PES 6.5 v4 patch

CYTAT(Kubbas @ Dec 6 2009, 00:28)

Dodałem kolejne party sendspace i seeduje torrenta
Powiem tylko, że zawiodłem się na Was, jak leciało jak krew z nosa tak dalej leci, nie wiem czy w ogóle ktoś oprócz mnie seeduje
Od pojawienia się torrenta i wgrywania poszczególnych partów wysłałem już ponad 8 GB danych. Niestety mam do dyspozycji upload jedynie 60 - 80 kB/s, ostatnie trzy dni non-stop, W tygodniu jak tylko będę miał włączonego kompa również będę seedował.
Co do patcha, aż wstyd się przyznać, jako pierwszy ściągnąłem go z torrenta, a dopiero się wypakowuje. Praca niestety za bardzo pochłania

Z komentarzy i opinii domyślam się, że jest niesamowity. Jeszcze raz wielkie dzięki !!!
Milerinho
Dec 6 2009, 18:29
Bardzo dobry patch. brawo dla wszystkich ktorzy mieli udzial w jego powstamniu !!!
apropo ktos pytal o to czy linki z przyklej dzialaja= dzialaj sam sciagalem patcha z ttego serwa.
Jeżeli ktoś ma chęci seedować pary ściągnięte z RS w torrencie musi zmienić w nazwie partów "ProEvolution_Soccer" na "ProEvolution Soccer"
CYTAT(Pstryks @ Dec 6 2009, 18:43)

komentarz p_sound od polskiego, e_sound od angielskiego
Po tamtych kodekach dalej nie działa 
Pstryks : moze nie maszk sterownikow od karty graficznej ?!
__SaNd1__
Dec 6 2009, 20:03
Jakisz czas(rzadko) wywala do Windowsa z plikiem PES6.exe czy to jest od duzej bazy co sie znajudje w kitserverze - faces,hairs,boots,stadiums etc...

dzieki za odpowiedz
zna ktoś może tytuł piosenki o nazwie "song 4" opcje gry -> muzeum PES - > muzyka w tle -> song 4
z góry dzięki ;]
szop124
Dec 6 2009, 20:27
Wszystko śmiga prawie dobrze

Tylko w slotach z pozostałymi drużynami są nie poprawne kitsy.Sami zobaczcie! Mimo wszystko dziękówka
CYTAT(Edi092 @ Dec 6 2009, 20:09)

zna ktoś może tytuł piosenki o nazwie "song 4" opcje gry -> muzeum PES - > muzyka w tle -> song 4
z góry dzięki ;]
Flo Rida - Roots
CYTAT(Robcio @ Dec 6 2009, 20:52)

Flo Rida - Roots
Dzięki Mistrzu ;p ogólnie nuta nie w moim stylu , ale jakoś wpadła w ucho ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.