Kubbas
Nov 26 2009, 20:54
No to widzę już wiecie dlaczego na przyszłość nie będą podawane dla Was dane typu patch jest skończony w 3%

Dziękuje, do widzenia
CYTAT(master.7 @ Nov 26 2009, 14:43)

Patch wyjdzie dopiero na świeta, tego juz jestem pewien:) A teraz mnie atakujcie!
Koleś jest naszym nowym agentem. Teraz on przekazuje wam informacje dotyczące stanu patcha.
Edi092
Nov 26 2009, 21:23
CYTAT(Kubbas @ Nov 26 2009, 20:58)

No to widzę już wiecie dlaczego na przyszłość nie będą podawane dla Was dane typu patch jest skończony w 3%

Dziękuje, do widzenia

powiedział co wiedzał

)
mariolazi
Nov 26 2009, 21:58
Co się porobiło na tym forum

Co jeden to mądrzejszy, a jak patch wyjdzie to będą cieszyć michę... Współczuje panom z ekipy 6,5 mnie by już szlag na ich miejscu trafił i fige z makiem by szczekacze dostali. Swoją drogą to ciekawe, że przy każdej odsłonie jakiegoś większego projektu znajdzie się banda poganiaczy. Ludzie, coś nie pasi to wypad z forum jak brakuje cierpliwości! Nikt tu nikogo specjalnie nie trzyma w niepewności, aby na złość robić publice.
Prośba do adminów: może zróbcie jakieś obowiązkowe testy na IQ? Jak widzę cwaniaków z kilkoma postami pod nickiem, głupio mądrze pieprzących od rzeczy to mnie pusty śmiech ogarnia

Lepiej mieć chyba mniej userów ze zdanym testem IQ (proponuje jako minimum ustawić poziom owczarka niemieckiego

) niż bande krzykaczy, z wiecznymi pretensjami czy durnymi pytaniami, na których odpowiedź można znaleźć uważnie czytając zamieszczone treści lub zwyczajnie się domyślić
Co do zysków z allegro hmm... Nie sądzę aby Kubbas podyktował cenke jak za oryginałki Konami

Z drugiej strony za darmo nikt płyt wypalać i rozdawać nie będzie przecież! Z resztą to spore udogodnienie dla wielu osób ze słabszymi łączami. Z tego co pamiętam takie prośby zdarzały się wcześniej, więc co dziwnego że twórcy patcha wychodzą naprzeciw oczekiwaniom graczy?
Nie wiem kiedy będzie mi dane pograć w nową wersję 6,5 ale za to wiem że nawet długi okres oczekiwania na pewno nam się opłaci!
Pozdro i cierpliwości panowie!
For3st06
Nov 26 2009, 22:24
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Nov 26 2009, 19:04)

Chyba trzeba sobie ściągnąć 10 i grać w nią.Szkoda , taką nadzieję panowie narobiliście , a tu nic.No panowie nie lepiej powiedzieć, że nie zrobiliście tego patcha , że to was przerosło.Że staneliscie w miejscu i nie możecie nic zrobić ??A tak się napaliłem , a tu kicha:/Ale ja dalej w duchu czuję , że może jednak zrobicie to
Forest 7
A ty ogarniesz wszystkie transfery , z debreczyna , ligi Holenderskiej , Portugalskiej i Zz tych słabszych zespołów z włoskiej i Francuskiej ??
ja nie musze robic transferow ... chodzi mi o to ze ktos po okienku transferowym wrzucil by OFa i bylo po sprawie
Kubbas
Nov 26 2009, 22:34
Zawsze po okienku transferowym wydaje kolejną wersję, ludzie pomyślcie trochę, po zimie i okienku będzie v5...
Ale chyba patcha wydaje sie na poczatku sezonu albo w polowie a nie na sam koniec o.O
Kubbas
Nov 27 2009, 08:39
A gdzie tak k.... piszą, w rejestrze pie... edycji PES'a 6? Czy w regulaminie? To rozumiem, że mam już nie wydawać, tak samo mieli Ci z ISS, OE itd? ja pier
No ludzie powagi, co ja tu czytam to na prawdę odechciewa się robić, na przyszłość, zero skrinów, zero informacji o postępach, tak będzie dla Was chyba najlepiej.
Ostatni mój post w tym temacie, szkoda mi tylko tych osób, które zadają sensowne pytania i przez takich jak wy nie uzyskają odpowiedzi.
Edi092
Nov 27 2009, 10:39
CYTAT(Kubbas @ Nov 27 2009, 08:43)

A gdzie tak k.... piszą, w rejestrze pie... edycji PES'a 6? Czy w regulaminie? To rozumiem, że mam już nie wydawać, tak samo mieli Ci z ISS, OE itd? ja pier
No ludzie powagi, co ja tu czytam to na prawdę odechciewa się robić, na przyszłość, zero skrinów, zero informacji o postępach, tak będzie dla Was chyba najlepiej.
Ostatni mój post w tym temacie, szkoda mi tylko tych osób, które zadają sensowne pytania i przez takich jak wy nie uzyskają odpowiedzi.
Kubbas olej małolata.. widac że bez tego patcha nie widzi nic innego pozytywnego w życiu , koleś się masturbuje przy screenach Pes 6.5 v4 i już poprostu nie może wytrzmac tak dalej.. Jeżeli chodzi o mnie to ja nie rozumiem tego przecież Twórcy patcha też mają Swoje życie i nie polega Ono na tym żeby dzień w dzień tworzyc tego patcha. ale małolaci tego nie zrozumią..
pozdrawiam ;]
master.7
Nov 27 2009, 11:06
Przykro to stierdzic ale wszyscy po prostu włazicie kolesiowi w dupe i wyglada to dosyc sztucznie bo sami pewnie sie niecierpliwicie, tylko nie chcac nikogo urazic bron boze piszecie "nie sluchaj ich" "oby patch wyszedl jak najszybciej" z nadzieja ze wtdey uchyli wam rombka tajemnicy... Nikt tu nie mowi o zadnej konkretnej dacie, bo moze wystapic obsuwa( to wiadome) ale niech kolo się określi np. patch wyjdzie raczej w Grudniu albo przed swietami. Rozumiem ze komus cos wypada, ale przeciez od tego jest forum ze mozna powiedziec. "Sluchajcie koles sie posypal i bedzie obsuwa" tak jak wczesniej zrobil to bodajze jamnik ze powiedzial ze dlugo mu schodzi robienie f&h i rozumiem go. A nie zostalo 3% a potem cisza na 1,5 miecha. To na chlopski rozum lepiej nic nie mowic bo powstana takie sytuacje jak teraz. Forma zarobku jednak bedzie z tych plyt ale uważam ze to im sie nalezy wiec nie mowcie ze nic z tego nie beda miec( ale podkreslam ze to dobrze ze chociaz cos z tego trudu beda miec) A ty MARIOLAZI sam sobie zrob test IQ Bo co niektorzy z nielicznymi postami sa tutaj dluzej od Ciebie wiec powinienes ich uszanowac a nie wyzywac od idiotow;)
pozdro
niedzwiedz18
Nov 27 2009, 11:25
mariolazi test IQ to świetny pomysł tylko czy aby na pewno byś go zdał i mógł pisać tutaj te swoje wypociny?
czy nazywanie kogoś "palantem" albo mówienie " dla debili wypad z forum " nie zasługuje na ostrzeżenie. Ja dostałem już kilka a nigdy nikogo nie obrażałem w tak chamski sposób. Chyba pan Moderator ma klapki na oczach i nie widzi co się dzieję albo widzi to co chce.
Uważam, że lepiej podać wstępną datę i potem na bieżąco informować jak idą prace. Wątpię aby "panowie wielce zapracowani" nie znaleźli 30 sekund w trakcie dnia aby napisać wieczorem posta na forum "co i jak".
Teksty w stylu " zostawcie ich" " wolę poczekać" itp są śmieszne. To jasne że was też denerwuje ten brak informacji ale wolicie tego po sobie nie okazywać bo jesteście "wielce wdzięczni" tym panom.
To nie chodzi o to czy patch będzie świetny czy nie (bo wiem że będzie) tylko o to, że ten brak informacji jest już niesmaczny. Ponad miesiąc temu było tylko 3% więc nie uważam aby dokańczanie go trwało tak długo. Kubbas co chwilę prosi o jakieś stadiony, poszukuje ludzi do pracy itp. no to jednak nie wydaje mi się aby patch zbliżał się do końca. A teraz zwiewa z forum w postawie "nie będę się zniżał do ich poziomu" a tak na prawdę jest bezradny, wykorzystał chwilę na ucieczkę i pewnie się cieszy.
Patch wyskoczy na forum pod hasłem "Prezent pod choinkę" i tyle.
demiano7
Nov 27 2009, 13:59
LUDZIE OGARNIJCIE SIE!!! czy wy jesteście mądrzy?? czy nie macie swoich spraw..? niedzwiedz jak chcecie i master, ten temat jest założyony dla jaj, haha, daliście sie nabrac.. A teraz dzieci wypieprzac szukać szczęścia gdzie indziej a ten temat zostawcie ludziom którzy włażą w dupe... Ale my przynajmniej potrafimy uszanować czyjeś życie, i nie jęczymy jak niewiadomo kto... Chcecie patcha?? ja wam go dam juz dzisiaj ale prosze was o 10 000 zł na konto moje, inaczej szukac szczęścia gdzie indziej.. Pasuje?

Kubbas rzeczywiscie lepiej jak ich olejesz i nie będziesz juz pisał, sensowne pytania juz dawno zostały wyczerpane i poznaliśmy odpowiedzi, a oni niech sie domyslają

pozdro xD
niedzwiedz18
Nov 27 2009, 14:31
demiano7
10 000 zł to stanowczo za dużo. Chcę patcha ale nie za taką cenę. Jak zrzucisz chociaż do 7 500 to się odezwij.
Pzdr
perONE
Nov 27 2009, 14:37
Najlepiej zamknąc temat, dać downlad gdy juz bedzie gotowy.
sstachu1
Nov 27 2009, 15:06
co to za pierdolenie i wdawanie sie w dyskusje. panowie"tworcy" niema czego tlumaczyc. jest takie powiedzenie "glupiemu nieskonczonej roboty sie nie pokazuje" a dla panow "niecierpliwych" napisze tylko tyle-po chuj wrzucacie "tworcom" co wam to daje? gdyby mieli niewydac patcha to by takiego halo nierobili,a trwa to tyle ile powinno. a moze "tworcy" chca przygotowac cos co pomoze nam wszystkim z transferami itd. moze po nowym oknie transf wypuszcza update. nikt z "niecierpliwych" na to niewpadl i niepomyslal o tym. a na sranie na kogos odpuscie sobie bo az sie k*rwa zygac chce jak sie na to patrzy
pytanie do tworcow: daloby rade wcisnac trzy przyspiewki Lazio? podeslalbym linki jak co?
Jason Bourne
Nov 27 2009, 16:06
Nie ma sensu dalsza ta polemika, bo to zamienia się w kłótnie.Musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać na premierę.Miejmy nadzieję , ze patch będzie w 100 % dopracowany i zapewne twórcy robią w nim ' małe sprzątanko'. nie ma co tu rzucać mięsem , obrażać innych , bo Twórcy v 5 się wk... i będą mieli nas w tyłku i nie wydadzą patcha dla nas do ściągnięcia , a jedynie dla siebie.Poczekajmy jak wyjdzie na Wigilię to będzie to świetny prezent pod choinkę;p;p.
pzdr
lukasz44
Nov 27 2009, 16:09
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Nov 27 2009, 16:10)

Nie ma sensu dalsza ta polemika, bo to zamienia się w kłótnie.Musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać na premierę.Miejmy nadzieję , ze patch będzie w 100 % dopracowany i zapewne twórcy robią w nim ' małe sprzątanko'. nie ma co tu rzucać mięsem , obrażać innych , bo Twórcy v 5 się wk... i będą mieli nas w tyłku i nie wydadzą patcha dla nas do ściągnięcia , a jedynie dla siebie.Poczekajmy jak wyjdzie na Wigilię to będzie to świetny prezent pod choinkę;p;p.
pzdr
Chłopie tą wypowiedzią mnie poprostu dobiłeś
temat do zamknięcia według mnie bo aż żal ściska dupe jak się na te rozmowy patrzy ...
Jason Bourne
Nov 27 2009, 19:31
lukasz44
wiesz , że takie strony nie są dla dzieci ??Dlatego lepiej idż robic to co najlepiej potrafisz , czyli bawić się w piaskownicy i pooglądaj sobie Cartoon network.
A co niby tu widzisz takiego śmiesznego?? Czy tylko szukasz zaczepki jak na ten wiek przystało ? hmmm
Albo OT w tym momencie się skończy, albo bez zgody autora tematu poprostu go zamykam, dość śmiecenia... Kolejne posty zostaną solidnie nagrodzone, a temat zamknięty...
lukasz44
Nov 27 2009, 19:41
Mam pytanie, czy twarze wydane przez T-Maca ostatnio zostaną jeszcze uwzględnione w patchu czy trzeba odświeżać już PGM ;pp pozdroo
Jamnik
Nov 27 2009, 19:58
Wrzuce
__SaNd1__
Nov 28 2009, 10:14
Niech zostawimy chlopakow dopracowac patcha - nigdzie nie ubiegnie przeciez mowilo sie ze bedzie w tym roku niewiem co chcecie robiom wszystko zeby dopracowac do perfekcij zebysmy byly zadowoleni tak ze tylko cierpliwosc - patch bedzie the best poczekac jescze nic nie przeszkodzi

pozdro
kubinho9
Nov 28 2009, 21:24
Popieram pana wyżej. Dopiero co założyłem konto ale zaglądałem tu codziennie jako gość. Gram w waszą wersję v3 i jestem zachwycony. Z niecierpliwością czekam na patcha. Powodzenia panowie.
For3st06
Nov 28 2009, 21:55
pamietacie jak mowiliscie o sektorowkach ?
koles jakos zrobil cos takiego
http://www.youtube.com/watch?v=K3nV5nN2WK80:25 o to chodzilo ?
unikat
Nov 28 2009, 21:59
W tym problem że właśnie są takie fatalne te sektorówki ;/
Kubbas
Nov 28 2009, 22:59
Tylko przed meczem takie dało konami, inaczej się nie da.
Da się to panowie dodać, jednak to jest już sprawa stadium makerów... Bo to się dodaje na stadionach przy imporcie, nie w 0_text...więc tutaj można o tym w sumie zapomnieć
For3st06
Nov 28 2009, 23:12
szkoda bo fajnie to wyglada ;/
sstachu1
Nov 29 2009, 09:24
E 9 : ale jest to wogole mozliwe?
Chciałem sie zapytać bo mam zainstalowane RPL i sa tam bardzo dobrze zedytowane stadiony i proponuję ze byscie mogli dac te stadiony do swojego patcha conajmiej pytam sie
CYTAT(sstachu1 @ Nov 29 2009, 09:28)

E 9 : ale jest to wogole mozliwe?
Jak najbardziej tak, wcześniej myślałem, że jest to jedynie możliwe w przypadku stadionów od KONAMI, jednak z błędu wyprowadził mnie jeden pan, który tworzył stadiony do ligi rosyjskiej i ukraińskiej, na których dodawał przy imporcie race i sektorówki przy intrze przedmeczowym...
Kubbas
Nov 29 2009, 22:11
Osoby, które by chciały kupić patcha na allegro w cenie 30-40 złotych niech się wpiszą, muszę wiedzieć czy gra jest warta świeczki. Tylko pewni zakupu niech się wpiszą
CYTAT(Kubbas @ Nov 29 2009, 23:15)

Osoby, które by chciały kupić patcha na allegro w cenie 30-40 złotych niech się wpiszą, muszę wiedzieć czy gra jest warta świeczki. Tylko pewni zakupu niech się wpiszą
sry, że to napiszę ale sprzedawanie patcha z całą grą będzie nielegalne będziesz musiał jakoś to rozdzielić a plik exe oddzielnie udostepnic do ściągnięcia
Kubbas
Nov 30 2009, 13:53
Niech mnie zamkną, pisać kto chętny.
CYTAT(malec @ Nov 30 2009, 08:57)

sry, że to napiszę ale sprzedawanie patcha z całą grą będzie nielegalne będziesz musiał jakoś to rozdzielić a plik exe oddzielnie udostepnic do ściągnięcia
czyli że podmiana plików nie jest konieczna ? wystarczy sam pach do gry ? pytam się gdyż nie wiem czy instalować pesa czy wystarczy samo kopiuj wklej
CYTAT(Kubbas @ Nov 29 2009, 22:15)

jestem chętny ale lepiej za 30 zł
radzio123
Nov 30 2009, 14:50
Również jestem chętny
Chomas!
Nov 30 2009, 17:07
Własnie! Będzie to instalator czy podmiana plików ?
Jason Bourne
Nov 30 2009, 19:02
własnie napewno to nie jest legalne chyba że na jakiś lewych serwerach.Po tak nie macie licencji i można mieć przej...
unikat
Nov 30 2009, 19:07
Kubbas będziesz dodawał jakieś kitsy treningowe czy zostaniesz przy tych standardowych ? bo te z pesa 2010 kozacko się prezentują
ps. uwierz nie chciałbyś znaleźć się w takiej sytuacji jak wyżej wymieniłeś.
Kubbas
Nov 30 2009, 20:53
Ta, już zamykają edytorów PES'a 6 od kilku dobrych lat

Przez to pewnie patche nie wychodzą, ludzie come on.
Patch będzie cały, żadnych podmian itd, instalujesz patcha i grasz.
Hmm kubbas z tego co widzę to jeszcze patcha chyba w całości nie wrzuciłeś na RS co?
no to teraz kubbas bedziesz mogl robic kolejna wersje patcha za kratkami.. gz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.