CYTAT(demiano7 @ Aug 29 2009, 18:45)

Top speed u Rooneya 95 a u fabregasa 78 (to prawie 20???).. Sorry ale taka róznica to jest po prostu chora

Jak grac przeciwko komus kogo nie da sie dogonic...
A co do gry to nie chodzi mi o te 2 czy 3 kolejki tylko o przestrzeń kilku lat a tak nawiasem mowiac to Giggs w pierwszej połowie meczu wyszedł w sytuacji 2 na 2 czy nawet 2 na 1 i vermaelen go spokojnie z tyłu dogonił i zaprzepaścił szanse United, czyli coś zwolnił ten Giggs chyba

no ale pewnie mi sie wydawało...
Nie no spoko każdy może mieć swoją opinię, ale taka jest rzeczywistość, bazuje zazwyczaj na statach z DB i nawet tam tak prędkość Fabregasa wygląda, a Rooneya nie jest problem dogonić. Na db Rooney ma 89, ale dla mnie najlepiej jego prędkość odzwierciedla 95, w głowie będę miał zawsze taką akcję, z któregoś z meczy ligowych gdy Rooney przez połowę boiska wyprzedził dwóch obrońców do piłki, która już miała opuszczać aut, on na prawdę po rozpędzeniu się jest mega szybki.
Co do Giggsa jak chcesz to się opieraj na 1 meczu, po dzisiejszym meczu, konkretnie 1 połowie mogę powiedzieć, że Ryan zasługuje na Short pass acc. 74, a po 2 połowie 85, u see?
CYTAT(LoPutoCrack8 @ Aug 29 2009, 21:17)

Kubbas, skoro mówisz, że jest dużo slotów i można zrobić dużą kadrę, to jak postąpisz w przypadku takiego np. man city?? albo realu?? athleticu bilbao?? te zespoły mają szerokie kadry bez wychowanków, a IMO powinny być zachowane proporcje co do włączania wychowanków. Szczerze mówiąc ten pomysł mi sie nie podoba, aby odbiegać od rzeczywistych składów, bo to nie urealistyczni gry. Nie żebym się uwziął, ale takie jest moje zdanie.

pozdro
Po prostu daje tyle ile się zmieści, w PES'ie są 3 jakby rubryki w formacji, 1 skład, 2 jedenastka, i rezerwy; więc tych graczy z Barcy Athletic dajesz sobie do ostatniej rubryki podświetlonej na siwo w menu formacji

Proporcje powinno się zachować także przy doborze drużyn a czy PES nam na to pozwala? Nie, taka jest prawda, robię co mogę aby dać jak największą bazę graczy aby grało się jak najciekawiej i realistycznie
CYTAT(LoPutoCrack8 @ Aug 29 2009, 22:36)

Moim zdaniem zamiast dawać młodych, NIE BĘDĄCYCH w I składzie zespołu można przenieść ich do młodych talentów, a wykasować ich z zespołu...równie dobrze można by zrobić II zespół jakiegoś klubu i tam zrobić całą młodzieżówkę ...jak zostanie tak jak jest, to i tak usunę młodych ;P
Niby czemu? Skoro należą oni do zespołu, i tak jak już napisałem należą do 3 rubryki w formacji. Szukacie minusów w czymś co jest kompletnym plusem