Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
frodo998
CYTAT(Kubbas @ Aug 27 2009, 16:40) *
Jak ktoś z Was ma te: Maccabi APOEL Besictas stadiony niech zuploaduje

w 80%

Stadiony APOEL-u i Besiktasu, Maccabi u siebie nie znalazłem
http://www.sendspace.com/file/k5jtxg
demiano7
CYTAT(Kubbas @ Aug 27 2009, 17:03) *
Słaby poprzedni sezon, bardzo słaba kadra to działało na niekorzyść ich, już nie będę nic zmieniał

Słaba kadra??? hahahaha, Makkay, Giovanni, Bruins, Wijnaldum, Greene i cała reszta naprawde solidnych graczy a Twente co?? Sorry ale dla mnie to jest zal.. No ale co kto lubi, mam nadzieje ze staty wyrównasz przynajmniej.. pozdrawiam
lukasz44
Feyenoord jest słaby ;-) , wypalony Makkay i Giovanni - nic już nie zmieniać . . .
perONE
Teraz czekam tylko na Ekstrakalsa Patch. Widzę ze ten patch nie bedzie juz taki ciekawy. Okolo 10-15 druzyń, ktorymi nikt nie będzie grał to chyba cos nie tak, a kierowanie się zasadą "bo zagraja w LM" jest po prostu śmieszne. Wywalanie takich druzyn jak Panathinaikos czy tez Galatasaray na rzecz APOELu czy tez Unirea blink.gif
To tylko moje zdanie.
__SaNd1__
CYTAT(perONE @ Aug 27 2009, 22:06) *
Teraz czekam tylko na Ekstrakalsa Patch. Widzę ze ten patch nie bedzie juz taki ciekawy. Okolo 10-15 druzyń, ktorymi nikt nie będzie grał to chyba cos nie tak, a kierowanie się zasadą "bo zagraja w LM" jest po prostu śmieszne. Wywalanie takich druzyn jak Panathinaikos czy tez Galatasaray na rzecz APOELu czy tez Unirea blink.gif
To tylko moje zdanie.

To jest twoja opinia.Ja bym gral z tymi druzynami musi byc jakasz nowa swiezosc a nie te smieszne tureckje teamy ktora ich strona nie jest nawet w Europie!Graj sobie z Galatasarayem czy Panathinaikosem to ja sobie bym pogral z Apoelem czy Debreceni VSC!Patch bedzie bardzo ciekawy i swietny,jak ci sie nie podoba to nikt cie nie zmusza do sciongania wink.gif Pozdrawiam smile.gif EDIT: Wogole sie nie chcem clocic smile.gif Poprostu ekipa podela decyzja i mysle ze juz za pozno perONE wink.gif
perONE
Ty byś grał, Marek by grał ale Józek, Kamil i inne 150tys osób pewnie mysli podobnie. Nie mowie ze to lipny patch ale za fajnie to on się nie zapowiada.
I nie pisz ze to moje zdanie bo to juz napisałem panie z Bułgarii.
Stuart17
nie wiem w czym rzecz, ale przeciez Panatha i Galata sa w paczu sleep.gif
perONE
Dałem tylko przykłady drużyn.
Kubbas
CYTAT(demiano7 @ Aug 27 2009, 20:52) *
Słaba kadra??? hahahaha, Makkay, Giovanni, Bruins, Wijnaldum, Greene i cała reszta naprawde solidnych graczy a Twente co?? Sorry ale dla mnie to jest zal.. No ale co kto lubi, mam nadzieje ze staty wyrównasz przynajmniej.. pozdrawiam

Porównaj sobie z Galatasaray i Fenerbache choćby ;]

CYTAT(perONE @ Aug 27 2009, 21:06) *
To tylko moje zdanie.

Kierowanie się zasadą, że w CL grają tylko najlepsze drużyny ze świata, którzy albo byli mistrzami swojego kraju albo walczyli o awans z dalszych pozycji, na pewno drużyny, które wyleciały są na poziomie wyższym niż te, które były, sława tutaj nic nie oznacza, co pokazuje choćby marka Feyeenordu.

Btw poszukuję kogoś zaufanego kto zająłby się po dostaniu OF'a na 1-2 dni maksymalnie, zmienianiem graczy typu rzutu wolnego z nr. 1 na nr. 4, ktoś chętny?

Justme? biggrin.gif
demiano7
CYTAT(Kubbas @ Aug 27 2009, 23:58) *
Porównaj sobie z Galatasaray i Fenerbache choćby ;]

Nie bede z nimi porównywał bo mi chodzi o Twente, a co do Feyenordu to mysle że w obecnym sezonie spokojnie ograł by taką Unirea'e czy jak to sie tam pisze .. Więc sorry ale takie gadanie o markach jest bez podstawne, Feyenord był w rozsypce a teraz jest coraz lepiej (chyba xD )
W każdym razie napewno jest dużo więcej osób, które poprostu lubia ten klub lub są jego miłośnikami i chcą swoja druzyne w PES6 a ja napewno należe do grona sympatyków tego klubu i lubie pograc drużynami typu Feyenoord czy Ajax ... Zrobisz jak chcesz, btw skoro te drużyny są "najlepsze" to czemu mają tak słabe staty? wink.gif
Twistero
A do tego patcha i w ogóle do wszystkich to lepiej instalować oryginalnego pro czy pirata??
__SaNd1__
CYTAT(Twistero @ Aug 28 2009, 13:31) *
A do tego patcha i w ogóle do wszystkich to lepiej instalować oryginalnego pro czy pirata??

Jak bedziesz chcial grac Online to originala jak nie to mozna i pirata rolleyes.gif
Kubbas

szejk
Wygląda super. Czekam rolleyes.gif
Patryk123456789
J.Soriano,Gai Assulin,Jeffren Suarez,nie są zawodnikami pierwszej drużyny F.C Barcelony
dikhet
ostrze sobie zeby;)
LoPutoCrack8
popieram zdanie Patryka123456789 wink.gif
__SaNd1__
Wielki plus jest to Kubbas ze bedzie moglo sie grac oddzielnie w jezyku angielskim czy polskim tak jak gracz bedzie chcial, a screeny jak zawsze najwysza klassa czekamy na patcha i jescze raz gratulacie wink.gif P.S. Kubbas moze jak zrobicie scoreboard Lidze Europejskjej podasz zdziecie zobaczyc jak to wyglada rolleyes.gif Dzieki smile.gif
lukasz44
Wszystko elegancko , bardzo podobają mi się nowe scorboardy i czcionki, widać że będzie to super dopracowane,
A i mam dwie prośby, pokaż główne menu i menu z rozgrywki online ;-) bo bardzo mnie ciekawi jak to wygląda ;-) pozdroo i czekamy na patcha .
Szakal21
Pytanie do autorów patcha : Czy jest potrzebna poprzednia wersja patcha? chodzi o to czy wszystkie pliki będą podmienione z v3 na te nowe z v4 czy to będzie taki większy update tylko? jeśli było już takie pytanie to sorry tongue.gif
demiano7
Pod względem grafiki miód smile.gif tylko te staty... Fabregas prędkość i przyśpieszenie o kilka punktów mniejsze niż 36- letni Giggs ... wydaje mi się, że taki np Malouda jest dużo szybszy niż Giggs. Już nie wspomne o Rooneyu który jest od wszystkich szybszy o prawie 20 punktów o_O to jakies nieporozumienie albo głupi żart.. Takie moje zdanie i mam nadzieje że wyrównasz te staty wink.gif bo to chyba jedyny minus. pozdrawiam
Kubbas
CYTAT(Patryk123456789 @ Aug 29 2009, 07:56) *
J.Soriano,Gai Assulin,Jeffren Suarez,nie są zawodnikami pierwszej drużyny F.C Barcelony

I? W PES'ie jest wystarczająco slotów w każdej drużynie aby dać im bardzo szeroką kadrę.

CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 29 2009, 08:49) *
Wielki plus jest to Kubbas ze bedzie moglo sie grac oddzielnie w jezyku angielskim czy polskim tak jak gracz bedzie chcial, a screeny jak zawsze najwysza klassa czekamy na patcha i jescze raz gratulacie wink.gif P.S. Kubbas moze jak zrobicie scoreboard Lidze Europejskjej podasz zdziecie zobaczyc jak to wyglada rolleyes.gif Dzieki smile.gif

Przy następnej paczce skrinów

CYTAT(lukasz44 @ Aug 29 2009, 10:38) *
Wszystko elegancko , bardzo podobają mi się nowe scorboardy i czcionki, widać że będzie to super dopracowane,
A i mam dwie prośby, pokaż główne menu i menu z rozgrywki online ;-) bo bardzo mnie ciekawi jak to wygląda ;-) pozdroo i czekamy na patcha .

Jak wyżej

CYTAT(Sz4k4L21 @ Aug 29 2009, 11:12) *
Pytanie do autorów patcha : Czy jest potrzebna poprzednia wersja patcha? chodzi o to czy wszystkie pliki będą podmienione z v3 na te nowe z v4 czy to będzie taki większy update tylko? jeśli było już takie pytanie to sorry tongue.gif

Tylko v4 jest potrzebne do gry

CYTAT(demiano7 @ Aug 29 2009, 13:56) *
Pod względem grafiki miód smile.gif tylko te staty... Fabregas prędkość i przyśpieszenie o kilka punktów mniejsze niż 36- letni Giggs ... wydaje mi się, że taki np Malouda jest dużo szybszy niż Giggs. Już nie wspomne o Rooneyu który jest od wszystkich szybszy o prawie 20 punktów o_O to jakies nieporozumienie albo głupi żart.. Takie moje zdanie i mam nadzieje że wyrównasz te staty wink.gif bo to chyba jedyny minus. pozdrawiam

Wiek o niczym nie znaczy, Giggsowi szybkości nie ubywa, a Fabregas jest od niego wolniejszy, choćby nawet z powodu na jego naturalną pozycję. Rooneya Top Speed to jeden z najlepszych w lidze, widziałeś go choć raz rozpędzonego z piłką bądź wracającego z defensywy, całe mecze pracuje jak wół, teraz po przesunięciu na swoją ulubioną pozycję jest jeszcze lepszy niż w zeszłym sezonie grając z musu na skrzydle, jeden z najlepszych graczy w EPL. Pooglądaj trochę mu to podyskutujemy, teraz nawet nie mam czasu ani chęci, Giggs szybkościowo jest porównywalny do Maloudy. Staty na pewno nie będą modyfikowane, chyba, że uznam iż jest taka potrzeba i kogoś ruszę o kilka punkcików.
demiano7
Tak sie składa że oglądam MU i ostatnimi czasy Giggs siedzi na ławce ze względu właśnie na wiek który według Ciebie niema znaczenia xD i nie wmówisz mi ze Rooney jest o prawe 20 pkt szybszy od Maloudy bo to żałosne troche tak bronic piłkarza bo jest z ulubionej druzyny, kondycja- zgadza sie, ma świetną ale szybkość ma normalną, to nie jest Agbonlahor... smile.gif pozdro
Kubbas
Siedzi raczej dlatego iż Alex ma szeroką mocną kadrę i często nią rotuję, tak robi od lat, poza tym niby kiedy ostatni raz siedział, na razie rozegrał 150 minut, podobne minuty grają inni? Coś słabo oglądasz, 20 pkt?
Szakal21
demiano7 : Jak ci się staty nie podobają to zawsze sam możesz sobie później poprawić dry.gif

P.S według mnie statystyki są bardzo zbliżone do rzeczywistości wink.gif
demiano7
Top speed u Rooneya 95 a u fabregasa 78 (to prawie 20???).. Sorry ale taka róznica to jest po prostu chora sad.gif Jak grac przeciwko komus kogo nie da sie dogonic...

A co do gry to nie chodzi mi o te 2 czy 3 kolejki tylko o przestrzeń kilku lat a tak nawiasem mowiac to Giggs w pierwszej połowie meczu wyszedł w sytuacji 2 na 2 czy nawet 2 na 1 i vermaelen go spokojnie z tyłu dogonił i zaprzepaścił szanse United, czyli coś zwolnił ten Giggs chyba wink.gif no ale pewnie mi sie wydawało...
Patryk123456789
Ja sobie ich po usuwam bo nie ma ich naprawde więc w grze też ich nie będe miał.spooko
LoPutoCrack8
Kubbas, skoro mówisz, że jest dużo slotów i można zrobić dużą kadrę, to jak postąpisz w przypadku takiego np. man city?? albo realu?? athleticu bilbao?? te zespoły mają szerokie kadry bez wychowanków, a IMO powinny być zachowane proporcje co do włączania wychowanków. Szczerze mówiąc ten pomysł mi sie nie podoba, aby odbiegać od rzeczywistych składów, bo to nie urealistyczni gry. Nie żebym się uwziął, ale takie jest moje zdanie. wink.gif pozdro
demiano7
CYTAT(LoPutoCrack8 @ Aug 29 2009, 21:17) *
Kubbas, skoro mówisz, że jest dużo slotów i można zrobić dużą kadrę, to jak postąpisz w przypadku takiego np. man city?? albo realu?? athleticu bilbao?? te zespoły mają szerokie kadry bez wychowanków, a IMO powinny być zachowane proporcje co do włączania wychowanków. Szczerze mówiąc ten pomysł mi sie nie podoba, aby odbiegać od rzeczywistych składów, bo to nie urealistyczni gry. Nie żebym się uwziął, ale takie jest moje zdanie. wink.gif pozdro

Tam gdzie sie nie zmieszczą to nie da najwyżej... jaki problem, te drużyny nie potrzebują wychowanków a barca np ma sporo slotów to można dać juniorków i zrobic przyjemność jej kibicom... jaki problem w tym widzisz?
LoPutoCrack8
CYTAT(demiano7 @ Aug 29 2009, 22:29) *
Tam gdzie sie nie zmieszczą to nie da najwyżej... jaki problem, te drużyny nie potrzebują wychowanków a barca np ma sporo slotów to można dać juniorków i zrobic przyjemność jej kibicom... jaki problem w tym widzisz?

Moim zdaniem zamiast dawać młodych, NIE BĘDĄCYCH w I składzie zespołu można przenieść ich do młodych talentów, a wykasować ich z zespołu...równie dobrze można by zrobić II zespół jakiegoś klubu i tam zrobić całą młodzieżówkę ...jak zostanie tak jak jest, to i tak usunę młodych ;P
demiano7
No ale nie ma slotów na drużyny wolnych więc nie dodadzą juniorów bo lepiej już by było dodać jakis team, którego niema w grze... osobiście nie wiem co Ci będą zawadzać juniorze skoro itak miejsca wolne w barcie są wink.gif
Kubbas
CYTAT(demiano7 @ Aug 29 2009, 18:45) *
Top speed u Rooneya 95 a u fabregasa 78 (to prawie 20???).. Sorry ale taka róznica to jest po prostu chora sad.gif Jak grac przeciwko komus kogo nie da sie dogonic...

A co do gry to nie chodzi mi o te 2 czy 3 kolejki tylko o przestrzeń kilku lat a tak nawiasem mowiac to Giggs w pierwszej połowie meczu wyszedł w sytuacji 2 na 2 czy nawet 2 na 1 i vermaelen go spokojnie z tyłu dogonił i zaprzepaścił szanse United, czyli coś zwolnił ten Giggs chyba wink.gif no ale pewnie mi sie wydawało...

Nie no spoko każdy może mieć swoją opinię, ale taka jest rzeczywistość, bazuje zazwyczaj na statach z DB i nawet tam tak prędkość Fabregasa wygląda, a Rooneya nie jest problem dogonić. Na db Rooney ma 89, ale dla mnie najlepiej jego prędkość odzwierciedla 95, w głowie będę miał zawsze taką akcję, z któregoś z meczy ligowych gdy Rooney przez połowę boiska wyprzedził dwóch obrońców do piłki, która już miała opuszczać aut, on na prawdę po rozpędzeniu się jest mega szybki.

Co do Giggsa jak chcesz to się opieraj na 1 meczu, po dzisiejszym meczu, konkretnie 1 połowie mogę powiedzieć, że Ryan zasługuje na Short pass acc. 74, a po 2 połowie 85, u see?

CYTAT(LoPutoCrack8 @ Aug 29 2009, 21:17) *

Po prostu daje tyle ile się zmieści, w PES'ie są 3 jakby rubryki w formacji, 1 skład, 2 jedenastka, i rezerwy; więc tych graczy z Barcy Athletic dajesz sobie do ostatniej rubryki podświetlonej na siwo w menu formacji smile.gif Proporcje powinno się zachować także przy doborze drużyn a czy PES nam na to pozwala? Nie, taka jest prawda, robię co mogę aby dać jak największą bazę graczy aby grało się jak najciekawiej i realistycznie

CYTAT(LoPutoCrack8 @ Aug 29 2009, 22:36) *
Moim zdaniem zamiast dawać młodych, NIE BĘDĄCYCH w I składzie zespołu można przenieść ich do młodych talentów, a wykasować ich z zespołu...równie dobrze można by zrobić II zespół jakiegoś klubu i tam zrobić całą młodzieżówkę ...jak zostanie tak jak jest, to i tak usunę młodych ;P

Niby czemu? Skoro należą oni do zespołu, i tak jak już napisałem należą do 3 rubryki w formacji. Szukacie minusów w czymś co jest kompletnym plusem
Daro.
No dokładnie... nie wiem co Wam przeszkadzają Ci młodzi zawodnicy. Dla mnie to nawet i lepiej, bo można będzie w karierze z takiego juniora zrobić później gwiazdę co mogła będzie w przyszłości zastąpić czy Messiego, czy Xaviego itp. i gra się stanie ciekawsza.
lukasz44
Właśnie duży + za młode talenty, Kubass a może jeszcze młodego Dos Santosa byś walnął do pierwszego zespołu Barcy, ponoć wymiata ;-D
Kamiloxx
Dos Santos gra w Tottenhamie...
I kiedy mniej więcej patch wyjdzie i ile będzie ważył?
Patryk123456789
łukaszowi44 pewnie chodziło o Jonathana Dos Santosa,a nie o Giovaniego Dos Santosa bo on gra w tottenhamie.Daro969 mnie przekonał jestem za młodzikami ale dodajcie jeszcze Jonathana Dos Santos
lukasz44
No mówie o bracie Giovaniego - Jonathanie, ponoć jeden z najlepszych w ich szkółce, lepszy od brata .

Kubbas
Już dawno jest dodany ; )
Arek.PL
Wszystko prezentuje się pięknie Panowie smile.gif
__SaNd1__
Kubbas mam prosbe moze bys podal jakiesz screeny z mistrza Rosij FC Rubin Kazan rolleyes.gif Bede wdzieczny dzieki smile.gif EDIT: Mam jescze jedno pytanie czy ten fix co zrobilesz do V 3 zeby nie bylo krashow bedzie zrobiony odrazu w V 4 zeby nie bylo i czy nie bedzie zadnych kraszow po zwyciestwa pucharow w V 4 ? smile.gif
chujuwuju
Kiedy planowane jest wydanie patcha? smile.gif) Jest cudowny!
Jimi1733
Jestem pod wrażeniem tego co zrobiliście z pesem 6 kawał dobrej roboty dobrze ze są ludzie którzy udoskonalają 6 bo wielu twierdzi ze 2008-9 jest dużo lepszy smile.gif Okno transferowe zamyka się 31 sierpnia chyba czyli mniej-więcej kiedy można spodziewać się patcha?
el_fuego
Tez czekam na ten patch,na Pes2009 nie moge juz patrzec a 2010 wcale nie zapowiada sie lepszy wiec kolejny rok spedzy przy Pes6 happy.gif
piecia-1990
mam prosbę .We wczesniejszych postach przeczytalem , iz nalezy miec wczesniejsza wersje patcha , aby ten najnowszy , ktory sie ukaze dzialal .I tu tkwi moj problem .Ja jej nie mam i bardzo prosze o linka do niej .Zaznaczam ze jestem tu nowy i prosze o wyrozumienie thx unsure.gif
Jimi1733
O to ciekawe bo ja wyczytałem że nie trzeba także jestem nowy smile.gif
__SaNd1__
CYTAT(piecia-1990 @ Aug 31 2009, 17:11) *
mam prosbę .We wczesniejszych postach przeczytalem , iz nalezy miec wczesniejsza wersje patcha , aby ten najnowszy , ktory sie ukaze dzialal .I tu tkwi moj problem .Ja jej nie mam i bardzo prosze o linka do niej .Zaznaczam ze jestem tu nowy i prosze o wyrozumienie thx unsure.gif

Nie trzeba miec wceszniesze wersij patcha tylko V 4 wink.gif
demiano7
CYTAT(piecia-1990 @ Aug 31 2009, 16:11) *

Jestem ciekaw, w którym poscie to przeczytałeś... dry.gif
piecia-1990
aha to fajnie dzieki .Tak moja wina niedokladnie przeczytalem smile.gif
E__B__I
od kiedy dostępny będzie Patch do ściągnięcia ??, nie moge się już doczekać żeby pobrać i zagrać biggrin.gif happy.gif

wspaniała robota jesteście wielcy cool.gif excl.gif cool.gif
lowrider
jak będzie to będzie, proste...
może go wydadzą jutro, może za tydzień, a może za pół roku...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.