Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
GooFy
Głosowałem na AEK, z sentymentu do tej drużyny. Co do Others B - Wybieram Polonię. Dobrze rozpoczęła eliminacje i według mnie czas Legii przeminą, nadszedł czas na Polonię.
adaaaas
myślę, że powinno być Corinthians w others A.
Gaucho
Ja kiedyś pamiętam ze w jakimś patchu były dwie drużyny
Drużyna gwiazd Adidasa
Drużyna gwiazd Nike
może zrobić właśnie takie drużyny...co wy na to?
NETHERLAND
w Others A: Twente, AEK, Corinthians lub Santos. Others B Kashima Antlers Mistrz Japoni z sezenu 2007, 2008, i teraz znów prowadzi w tabeli. Fajnie by było pograć mistrzem Japoni co wy na to??
Kubbas
Jeżeli ktoś z Was ma update do 6.5 v3, update 1.2, niech zuploaduje bo rapidshare link padł a nie mam go na dysku.
GooFy
CYTAT(Gaucho @ Jul 8 2009, 14:28) *
Ja kiedyś pamiętam ze w jakimś patchu były dwie drużyny
Drużyna gwiazd Adidasa
Drużyna gwiazd Nike
może zrobić właśnie takie drużyny...co wy na to?

Pomysł niema szans na wykonanie, Jeden gracz nie może być w 2 drużynach klubowych, musielibyśmy więc go kopiować a co za tym idzie w ML byłoby np dwóch Beckham'ów.
__SaNd1__
CYTAT(.GooFy @ Jul 8 2009, 00:46) *
Głosowałem na AEK, z sentymentu do tej drużyny. Co do Others B - Wybieram Polonię. Dobrze rozpoczęła eliminacje i według mnie czas Legii przeminą, nadszedł czas na Polonię.

Jestem z dwoch rekacach za dodania Polonie Warszawy do gry smile.gif Nadszedl czas na KSP Polonia Warszawa - Legia za slaba(ale to moja opinia) Pozdro tongue.gif
demiano7
Myśle że mogła by być jakaś druzyna w others B z Brazylii... nie wiem jaka (dla mnie obojętne) ale to chyba oryginalny pomysł by był wink.gif a co do Patcha tak ogólnie to chyba wyłapałem małe niedopatrzenie... Nie ma chyba turka Gokhana Zana, przynajmniej nie mogę go znaleźć wink.gif
zuraw12
Albo któryś z finalistów Copa Libertadores- Cruzeiro lub Estudiantes La Plata. Też by było ciekawie.
Kubbas
Dzisiaj albo jutro wieczorem powiem Wam co zadecydowałem, poczekam może ktoś jeszcze zagłosuje

A i przydałaby się też rozpiska drużyn, które już awansowały na MŚ 2010, z tego co wiem Korea awansowała, ale północna tak? Wtedy będzie można ją dać w miejsce tej, która nie awansowała wink.gif
hak23
CYTAT(Kubbas @ Jul 9 2009, 17:38) *
Dzisiaj albo jutro wieczorem powiem Wam co zadecydowałem, poczekam może ktoś jeszcze zagłosuje

A i przydałaby się też rozpiska drużyn, które już awansowały na MŚ 2010, z tego co wiem Korea awansowała, ale północna tak? Wtedy będzie można ją dać w miejsce tej, która nie awansowała wink.gif

Japonia, Australia i Korea Południowa smile.gif
__SaNd1__
CYTAT(hak23 @ Jul 9 2009, 19:50) *
Japonia, Australia i Korea Południowa smile.gif

Korea Poludniowa i Korea Polnocna sie zakwalifikowali na MS 2010 - Saudi Arabia bedzje grac w barazach wink.gif
Gaucho
CYTAT(.GooFy @ Jul 9 2009, 11:24) *
Pomysł niema szans na wykonanie, Jeden gracz nie może być w 2 drużynach klubowych, musielibyśmy więc go kopiować a co za tym idzie w ML byłoby np dwóch Beckham'ów.

Nie zastanowiłem się nad tym ...rzeczywiście to nie przejdzie
Bulka79
Witam,taka moja propozycja:
162,"Other Teams A\Anderlecht"
163,"Other Teams A\Standard Liege"
164,"Other Teams A\Steaua"
165,"Other Teams A\Beşiktaş JK"
166,"Other Teams A\AEK "
167,"Other Teams A\Olympiacos "
168,"Other Teams A\Twente "
169,"Other Teams A\PSV Eindhoven"
170,"Other Teams A\Panathinaikos"
171,"Other Teams A\Ajax Amsterdam"
172,"Other Teams A\Az Alkmaar"
173,"Other Teams A\Feyenoord Rotterdam"
174,"Other Teams A\Celtic Glasgow"
175,"Other Teams A\Glasgow Rangers"
176,"Other Teams A\FC Shakhtar Donieck"
177,"Other Teams A\Zenit St. Petersburg"
178,"Other Teams A\Fenerbache SK"
179,"Other Teams A\Galatasaray SK"
180,"Other Teams A\Dynamo Kiev"

Other Teams B

181,"Other Teams B\PFC CSKA Moskwa"
182,"Other Teams B\Rubin"
183,"Other Teams B\Lech Poznan"
184,"Other Teams B\Legia"
185,"Other Teams B\Wisla Krakow"

Jestem za rozwiazaniem z druzynami tylko z Europy,a i dajmy sobie spokoj z druzynami typu "Unirea",wczesniej "BATE" ,"Cluj" itd
Czym one sobie zasluzyly zeby byc w grze?Awansem do LM?To wszystko przypadek jednego sezonu.Jak dla mnie powinny byc druzyny ktore z roku na rok graja w pucharach...
To tak na szybo moja propo zeby v4 byla jeszcze lepsza od v3
Kubbas
To jeżeli Saudyjczycy nie dadzą rady w barażach to można ich wymienić za Północną, bądź kogoś innego, pomyśli się.

Co do wypowiedzi wyżej, zasłużyli sobie tym, że zagrali świetny sezon, są mistrzami kraju, występują w Lidze Mistrzów, która jest w 6.5 Patch. Drużyny grające w LM zawsze będą miały pierwszeństwo w patchu.
p3sman
Póki co awans mają zapewnione:

1.) Azja - Japonia, Australia, Korea Płn, Korea Płd

Bahrajn z Arabią Saudyjską zagra baraże. Ich zwycięzca zagra z Nową Zelandią o awans na MŚ.

2.) Afryka - jeszcze nikt nie awansował. Grupy są na półmetku zmagań. Koniec eliminacji w połowie listopada. Z ciekawostek to Gabon 1 grupie ma ciekawą sytuację i ma szanse na zajęcie 1szego miejsca biggrin.gif

3.) Ameryka Płn i Śr - jeszcze nikt nie awansował. Zmagania na pólmetku. Koniec eliminacji w październiku... Z ciekawostek Honduras jest na 3 miejscu premiowanym bezpośrednim awansem biggrin.gif

4.) Ameryka Płd - 4 kolejki do końca eliminacji. Tu żadnych większych niespodzianek oprócz 2 miejsca Chile ohmy.gif

5.) Oceania - tu awans zapewniła sobie Nowa Zelandia pokonując w grupie Nową Kaledonię, Fidżi oraz Vanuatu. Jednak by awansować na MŚ musi wygrać w dwumeczu ze zwycięzcą pojedynku Bahrajn - Arabia Saudyjska.

6.) Europa - póki co chyba tylko Anglia i Holandia mają zapewnione awans...
Kubbas
No i to rozumiem, dzięki za informacje wink.gif
Tomaszzz
W PESie w ogóle powinna być jakakolwiek brazylijska drużyna i tu pasuje FC Sao Paulo, które przez ostatnie trzy lata wygrywało Mistrzostwo Brazylii.
NETHERLAND
Proponował bym także Kashima Antlers smile.gif miło by było zagrać mistrzem japoni
Bulka79
CYTAT(Kubbas @ Jul 9 2009, 21:34) *
Co do wypowiedzi wyżej, zasłużyli sobie tym, że zagrali świetny sezon, są mistrzami kraju, występują w Lidze Mistrzów, która jest w 6.5 Patch. Drużyny grające w LM zawsze będą miały pierwszeństwo w patchu.

Skoro tak,to w miejsce 3 brakujacych druzyn w Other Teams A proponuje Anderlecht,Olympiacos i Twente.Wszystkie 3 druzyny graja w 3 rundzie kwalifikacji do LM.Jak druzyny z LM to dajmy sobie spokuj z druzynami z Argentyny,Brazyli,Japoni itd.
Zastanawiam sie dlaczego wszyscy zapomnieli o Anderlechcie,przeciez to solidna druzyna ktora co rok gra w pucharach i w dodadku z Polakiem w skladzie!
W Other Teams B oczywiscie Legia
A dokladnie mogło by wygladac to tak...

162,"Other Teams A\Rubin"
163,"Other Teams A\Unirea"
164,"Other Teams A\Olympiacos "
166,"Other Teams A\Standard Liege"
167,"Other Teams A\Anderlecht"
168,"Other Teams A\Twente"

Other Teams B

182,"Other Teams B\Sparta ?,Dinamo ?,Red Bull ?"

Jak dla mnie takie zestawienie jest idealne,ciekaw jestem co tworcy Patcha na to bo to do nich nalezy ostateczna decyzja....
Pozdro
Kubbas
Jak dla mnie zestawienie jest ok, chyba jedno z najlepszych, tylko muszę przemyśleć czy dać Sparte w Others B czy Corinithias, bo strasznie nakręciłem się na jakąś drużynę z innego kontynentu
demiano7
Kubbas mam propozycje... a może zrób all stars ligi brazylijskiej co??? dentinho, ronaldo, carlos alberto i wiele innych gwiazd razem co? wink.gif goofy machnął by jakieś stroje i mysle że to mogla by byc dobra alternantywa... Oczywiście to tylko czysta sugestia wink.gif
Kubbas
Odpada, tylko prawdziwe drużyny w 6.5
piotrzek123
Co do drugiego pytania to Estudiantes
Robcio
Szkoda bo jest wiele ciekawych drużyn a mało slotów ja jestem za Corinthians i szczerze fajnie by było gdyby było więcej drużyn z ameryki płd. np. Flamengo, Sao Paulo, Estudiantes, Boca Juniors, Palmeiras i wiele innych ale wiem że to w tej części niemożliwe cool.gif

GooFy
CYTAT(Bulka79 @ Jul 9 2009, 21:30) *
Jestem za rozwiazaniem z druzynami tylko z Europy,a i dajmy sobie spokoj z druzynami typu "Unirea",wczesniej "BATE" ,"Cluj" itd
Czym one sobie zasluzyly zeby byc w grze?Awansem do LM?To wszystko przypadek jednego sezonu.Jak dla mnie powinny byc druzyny ktore z roku na rok graja w pucharach...
To tak na szybo moja propo zeby v4 byla jeszcze lepsza od v3

Co do drużyn z Europy to owszem, Jedna czy nawet dwie drużyny z Ameryki nic nie dają a wręcz zajmują sloty. Takimi teamami nie pogra się ani w CL ani w EL. W Master League to samo, są tylko puchary z Europy. Jeśli stworzyć jakąś ligę z poza Europy np MLS to jestem za, jeśli same teamy to odpada. Co do Bate i Cluj, wszystko zależy od awansu do LM. Nie awansują to w następnej wersji ich nie będzie. Chodzi tu o możliwość pogrania pełnej LM z aktualnego sezonu.
Tomaszzz
No to rzeczywiście ciekawe jeśli miałoby nie być żadnej (!) drużyny z Południowej Ameryki, czyli na przykład jakiejś drużyny z Brazylii, która jest 1. w rankingu FIFA, przecież dobra piłka jest na całym świecie, a nie tylko w Europie, a i tak jedna drużyna to zdecydowanie za mało...
Kubbas
A jest jakaś na wysokim miejscu w rankingu FIFA? Bo wątpię ;> Może będzie Corinthias, ale sloty mamy ograniczone.
Tomaszzz
Nie ma rankingu FIFA dla klubów przecież... Jest ranking IFFHS i na przykład 8 miejsce chyba jest wysokie...

Stan na c
1. (2.) FC Barcelona 315,0
1. (1.) Manchester United FC 315,0
3. (3.) Chelsea FC London 276,0
4. (6.) Liverpool FC 248,0
5. (5.) Arsenal FC London 247,0
6. (10.) FC Shakhtyor Donetsk 245,5
7. (7.) Dinamo Kyiv 234,5
8. (11.) Estudiantes de La Plata 232,0
9. (8.) Hamburger SV 228,0
10. (16.) Grêmio Porto-Alegrense 222,0
jaro9
Sorry ale ten ranking jest śmieszny i zawsze był wink.gif Dynamo 7?? Co z tego że byli w półfinale PU.. Estudiantes? Co to jest(chyba z Argentyny)? Co oni osiągneli? gremio to jeszcze znam tongue.gif Skoro to jest jakiś ranking sezonowy to gdzie Wolfsburg i co w 5 robi Arsenal?
Gaucho
CYTAT(jaro9 @ Jul 11 2009, 14:45) *
Estudiantes? Co to jest(chyba z Argentyny)? Co oni osiągneli?

Są w finale Copa Libertadores...tez dziwny ten ranking jest dla mnie
Tomaszzz
Po prostu chodzi mi o to, że Brazylia zasługuje żeby mieć jakąś drużynę w PESie i to nie ja pierwszy zacząłem dyskusję o rankingach, bo nie o nie tu chodzi tylko o to, że w patchu powinien być jakiś zespół z Ameryki Południowej...

A tobie jaro9 radze się uspokoić.
lukasz44
Według mnie również przydałoby się Corinthians ewentualnie - Sao Paulo, Gremio czy cuś . . .
Robcio
Tutaj macie ranking z 2 lipca.
jaro9
CYTAT(Tomaszzz @ Jul 11 2009, 15:51) *
A tobie jaro9 radze się uspokoić.

? Nie rozumiem..

A co do rankingu z 2 lipca:

1. (1.) Manchester United 315 pkt
1. (1.) FC Barcelona 315
3. (3.) Chelsea Londyn (Anglia) 276
4. (8.) Estudiantes de La Plata 256 biggrin.gif heh
...
70. (70.) Lech Poznań 132,5
227. (226.) Wisła Kraków 78

Myśle że Wisła powinna być znacznie wyżej.Ten ranking jest jakiś dziwny ponieważ Lech wciąż pnie się w góre mimo że na wiosnę nie grał już tak dobrze jak jesienią.
Ale już koniec Of topic
Kubbas
164,"Other Teams A\Sparta Praga"
167,"Other Teams A\Olympiacos Piraeus"

Other Teams B

182,"Other Teams B\Corinthias"

To będzie chyba finalne rozstawienie, zastanawiam się czy Panathinaikosu nie wymienić? Co myślicie?
Robcio
Panathinaikos dla mnie musi zostać biggrin.gif

A tak to bym wymienił Sparte na Anderlecht wkońcu nasz Wasyl tam gra i od lat grają w pucharach i obok Standardu są siłą Belgijskiej piłki.A o Sparcie chyba jakoś ostatnio cicho w Europie.

Sparta--->Anderlecht i gites happy.gif

No ale to wasza decyzja Kubbas, Ja tylko wyraziłem moje skromne zdanie wink.gif
perONE
Po co komuś jakas Unirea to ja nie wiem. O wiele lepiej bedzie jak to cos wywalicie i dacie Andrelecht.
Kubbas
Grają w LM byli mistrzem kraju i to wystarczy
lukasz44
Panathinaikos musi być - Cisse tam jest ;-D
Kubbas
Można za nich dać Dynamo Moskwa, Red Bull, Anderlecht

Niby to mocny zespół, ale czy coś ugrają w EL ? W ogóle biorą udział?
Milerinho
CYTAT(Kubbas @ Jul 12 2009, 20:18) *
Można za nich dać Dynamo Moskwa, Red Bull, Anderlecht

Niby to mocny zespół, ale czy coś ugrają w EL ? W ogóle biorą udział?

Red Bull jak najbardziej smile.gif
Kubbas
Jednak postanowiłem jeszcze raz sprawdzić listę i doszedłem do takiego efektu, na 99% finalne rozstawienie tongue.gif Teraz się bardziej podoba?

170,"Other Teams A\Red Bull"
179,"Other Teams A\Anderlecht"

Other Teams B

183,"Other Teams B\Gremio"
184,"Other Teams B\Lech Poznan"
demiano7
Panathinakos musi być sad.gif robią ciekawy skład... Daj ich zamiast Anderlechtu a Red Bull zostaw... smile.gif
damiank9
CYTAT(Kubbas @ Jul 12 2009, 22:21) *
Jednak postanowiłem jeszcze raz sprawdzić listę i doszedłem do takiego efektu, na 99% finalne rozstawienie tongue.gif Teraz się bardziej podoba?

179,"Other Teams A\Anderlecht"

Other Teams B

teraz jest idealnie biggrin.gif
lukasz44
Ja tam byłbym za wstawieniem panathinaikosu . . . ale i tak jest dobrze , ale mogłoby być lepiej . . . p.s - Kubass przewidujesz zrobić aktualkę OF-a do pesa 6.5 patch v.3 ?
Tomaszzz
CYTAT(perONE @ Jul 12 2009, 19:46) *
Po co komuś jakas Unirea to ja nie wiem. O wiele lepiej bedzie jak to cos wywalicie i dacie Andrelecht.

Jak może nie wiesz Unirea osiągnęła więcej niż Anderlecht, poza tym ile można grać ciągle tymi samymi drużynami? To bardzo dobra decyzja. Unirea będzie grać w LM i chyba potrzebne jest także pokazywanie w PESie także takich drużyn.
Robcio
Kubbas zostaw Panate i Galatasaray tez by mógł zostać biggrin.gif

Zawsze fajnie się nimi grało i jeszcze Cisse zakupili a Galata ma kilku ciekawych grajków (Arda Turan,Baros,Kewell,Lincoln) i do tego świetnych kiboli.

Lepiej by było żeby został Red Bull ale za Sparte dać Panathinaikos, a za przeciętny Feyenoord Galatasaray ;].
A w miejsce Anderlechtu albo zostają Belgowie albo dać tam Sparte.

PS- No ale tak czy siak będzie git happy.gif

Moja propozycja:

164,"Other Teams A\Panathinaikos"
173,"Other Teams A\Anderlecht\Sparta"

Other Teams B

Rozważ to jeszcze raz Kubbas cool.gif
damiank9
moim zdaniem powinno juz zostac bo zacznie sie długie myslenie itd i bedzie o kilka tygodni przedłużony termin czekania na patcha :/ Dla mnie nie ma sensu juz czekac ale decyzja nie nalezy do mnie ;D
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Jul 13 2009, 07:55) *
Ja tam byłbym za wstawieniem panathinaikosu . . . ale i tak jest dobrze , ale mogłoby być lepiej . . . p.s - Kubass przewidujesz zrobić aktualkę OF-a do pesa 6.5 patch v.3 ?

Jedyną aktualizacją będzie następna wersja

Ciężko wybrać, te drużyny co zostały wszystkie są na podobnym poziomie, jeszcze przemyślę to co tutaj napisaliście ; piszcie jak macie propozycje, to w żaden sposób nie przeciąga długości robienia patcha bo tak czy inaczej wydamy po wakacjach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.