Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
__SaNd1__
Kubbas mam pytanie czy moze w 4 wersij bedom jakiesz nowa paczka scoreboardow ? smile.gif Pozdro smile.gif
Kubbas
Pewnie kilka wymienimy z Gufiakiem

Foty kitsów Sagres na nowy sezon potrzebne !
CeHa
Czemu w Realu na screenach jest Alonso skoro nie sprzedamy go ? biggrin.gif

ps. to bedzie update czy trzeba bedzie na nowo ssac 5 gb ? dry.gifunsure.gif
Kubbas
Robię sobie czasami transfery do przodu, jak nie dochodzą do skutku to cofam, podobno nadal negocjują, niektórzy piszą, że już jest jedną nogą w Realu

Od nowa, jak zwykle.
CeHa
Real daje juz tylko 27 baniek a za tyle nie sprzedamy go.

Szkoda, ze od nowa lepiej bylo by wydac update i zostac przy tych druzynach ktore sa w patchu a dodac tylko transfery i twarze ewentualnie do DKZ patcha i nowe druzyny tez by weszły a nie trzeba by znowu 5gb uploadowac i sciagac itd.
Lepiej posiedziec 10 min dluzej przy instalacji przez DKZ niz 3 dni dluzej sciagac.

Oprocz tego

- Tryb UEFA Cup (Liga Europejska)
- Edit Mode Kits
i nowych druzyn nic nowego nie dojdzie ?
Kiedy mniej wiecej mozna sie spodziewac patcha bo nie wiem czy jest sens ciagnac v3 skoro znowu bedzie 5gb unsure.gif
demiano7
CYTAT(CeHa @ Jul 20 2009, 10:50) *

Szkoda, ze od nowa lepiej bylo by wydac update i zostac przy tych druzynach ktore sa w patchu a dodac tylko transfery i twarze ewentualnie do DKZ patcha i nowe druzyny tez by weszły a nie trzeba by znowu 5gb uploadowac i sciagac itd.
Lepiej posiedziec 10 min dluzej przy instalacji przez DKZ niz 3 dni dluzej sciagac.

Oprocz tego

- Edit Mode Kits
Kiedy mniej wiecej mozna sie spodziewac patcha bo nie wiem czy jest sens ciagnac v3 skoro znowu bedzie 5gb unsure.gif

hahahahaha, rozbroiłeś mnie xD a co Ty jesteś na Anfield jakimś prezesem czy cos? wink.gif a co do patcha to chyba tyle nowych rzeczy wystarcza w zupełności, nie prawda? Fakt, ściagania dużo ale nie sposób sie oprzeć biggrin.gif późniejsza gra wynagradza wszystko biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(CeHa @ Jul 20 2009, 10:50) *

Oprocz tego

- Edit Mode Kits

Nie bawię się w takie rzeczy, użytkownik dostaje gotowy produkt i może grać, ściągnięcie patcha przy tylu serwerach jakie dajemy nawet przy necie 256 kb to nie problem, w czasach gdy nowe gry wychodzą w gabarytach typu 12 gb.

Jakbyś śledził temat to byś wiedział wszystko o co zapytałeś.

Nowe drużyny niedawno były wybierane, patch będzie po oknie transferowym, na tą chwilę proponuje Ci ściągnąć v3.

no offence
damiank9
- Edit Mode Kits
czyli ze pozmieniane jest prawidłowo
jak strój FC Porto to ich strój jest w Edicie tak?
CeHa
CYTAT(demiano7 @ Jul 20 2009, 11:08) *
hahahahaha, rozbroiłeś mnie xD a co Ty jesteś na Anfield jakimś prezesem czy cos? wink.gif a co do patcha to chyba tyle nowych rzeczy wystarcza w zupełności, nie prawda? Fakt, ściagania dużo ale nie sposób sie oprzeć biggrin.gif późniejsza gra wynagradza wszystko biggrin.gif

A po co ma tam isc zeby na ławce siedziec ? do tego za 27baniek a dawali 35 . Zobaczysz jak dostana w dupe jak sie sezon zacznie i 300 baniek poszłoooo biggrin.gif

Zmiany wystarcza w zupelnosci i tak gram tylko EPL wiec stykna mi transfery. To nic koncze sciaganie V3 , wywalam komentarz z FIFY i robie transferki.
GooFy
CYTAT(CeHa @ Jul 20 2009, 11:52) *
A po co ma tam isc zeby na ławce siedziec ? do tego za 27baniek a dawali 35 . Zobaczysz jak dostana w dupe jak sie sezon zacznie i 300 baniek poszłoooo biggrin.gif

Zmiany wystarcza w zupelnosci i tak gram tylko EPL wiec stykna mi transfery. To nic koncze sciaganie V3 , wywalam komentarz z FIFY i robie transferki.

Cesiu, w v 3 Alonso jest w LFC happy.gif Kubbas do ofa v.4 se go dał, ale będzie musiał przywracać bo on nigdzie nie pójdzie.
Kubbas
A jeżeli ktoś jest chętny to przydałaby się pomoc do przypasowywania nazwisk, wypuszczania/wpuszczania koszulek i zmieniania kontuzji z A na B wszystkim graczom.

No i Foty kitsów Ligi Sagres na 09/10
CeHa
Moge prosic part 57 na inny serwer ? Linki z Rapidshare wygasly. na Mediafire jest tylko 56 plikow a z Sendspace sciagnelo wszystkoie a przy 57 pisze, ze moge naraz sciagac tylko jeden plik. Czyscilem temp i historie. Zuploaduje ktos te 10 mb np na OdSiebie ?
Stuart17
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 16:09) *
A jeżeli ktoś jest chętny to przydałaby się pomoc do przypasowywania nazwisk, wypuszczania/wpuszczania koszulek i zmieniania kontuzji z A na B wszystkim graczom.

No i Foty kitsów Ligi Sagres na 09/10

Jakby co to ja moge pomoc
Kubbas
CYTAT(CeHa @ Jul 21 2009, 07:11) *
Moge prosic part 57 na inny serwer ? Linki z Rapidshare wygasly. na Mediafire jest tylko 56 plikow a z Sendspace sciagnelo wszystkoie a przy 57 pisze, ze moge naraz sciagac tylko jeden plik. Czyscilem temp i historie. Zuploaduje ktos te 10 mb np na OdSiebie ?

Ludzie na prawdę czemu zadajecie takie głupie pytania? Po to wszystko pięknie rozpisaliśmy, zrobiliśmy na pepatching żeby tego uniknąć

http://www.mediafire.com/download.php?j8ovlxmxyvp

http://www.sendspace.com/file/few7gw

http://rapidshare.com/files/219989185/PEPA....COM.part57.rar

CYTAT(Stuart17 @ Jul 21 2009, 09:38) *
Jakby co to ja moge pomoc

No to wrzucaj foty do tematu kitsów na 09/10 wink.gif
Stuart17
Chodzilo mi o ta inna pomoc ale dobra tongue.gif

Kubbas
Akurat te zespoły nie problem znaleźć, już dawno są zrobione
Stuart17
No i to jest wlasnie problem ligi sagres na foty innych kitsow trzeba bedzie jeszcze troche poczekac.
Pisales ze szukasz kogos kto bedzie poprawial kontuzje na A i B , albo wyciagal koszulki moge sie tym zajac
For3st06
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 13:52) *

Po co są te linki potrzbne beda do patcha ?
Kubbas
Fix poprawia bug z wywalaniem do windowsa po wygraniu MS, Update to mała poprawka, między innymi OF'a dodanie Kierana Gibbsa i twarzy dla kilku graczy
For3st06
Ej to bedzie 4 wersja ... Moze ktos podac link do 3 ? x))
zyga9
Również proszę o linki do wersji v3
Jamnik
V3
damiank9
chyba powinniście zastąpic Wisłę,Levadią Tallin haha
wygrali w tym meczu 1:0 ! Chociaz jestem fanem Wisełki ale to mnie rozsmieszyło zeby taka kompromitacje walnac w dodatku na tym etapie rozgrywek LM
:/
demiano7
ahahahahahahahahahaha, Wisła miała jechac tam na wycieczke krajoznawczą xD chyba można wisełke zmienic jednak na kogos lepszego biggrin.gif
__SaNd1__
CYTAT(demiano7 @ Jul 22 2009, 23:37) *
ahahahahahahahahahaha, Wisła miała jechac tam na wycieczke krajoznawczą xD chyba można wisełke zmienic jednak na kogos lepszego biggrin.gif

A nie mozna zminic smieszna Legia Warszawa na kogos lepszego mad.gif
Credt
Panowie, spokojnie.
Fakt, Wisła dała ciała jak nikt ( laugh.gif ), ale nie wiadomo, jak w swoich rozgrywkach poradzi sobie Legia. Sprawa może wyglądać podobnie (w sumie niczego innego się nie spodziewam, bo poziom polskiej ligi to trzy metry mułu na dnie) i wtedy oba kluby będą za słabe, by znaleźć się w patchu.
Zresztą, o czym my mówimy - od tego, czy Wisła/Legia pozostaną w patchu, zależą głosy twórców.
Ramzik
Ja wolałbym szczerze mówiąc Levadię zamiast Wisły, choćby z tego względu, że Estończycy mają w składzie kilku dobrych i młodych zawodników, którzy są w stanie dużo zdziałać (np. Puri czy Andreev) ;P Sprowadzenie takich zawodników w Master League mogło by być ciekawe.
Credt
CYTAT(Ramzik @ Jul 23 2009, 20:41) *
Ja wolałbym szczerze mówiąc Levadię zamiast Wisły, choćby z tego względu, że Estończycy mają w składzie kilku dobrych i młodych zawodników, którzy są w stanie dużo zdziałać (np. Puri czy Andreev) ;P Sprowadzenie takich zawodników w Master League mogło by być ciekawe.

Oj, popieram. Levadia to kopalnia talentów. Kto grał w Football Managera, ten wie o czym mówię wink.gif Sander Puri, Nikita Andreev czy do niedawna Kaimar Saag to talenty czystej wody. Co ciekawe, Andreev (20 lat) gra w Tallinie od 17-tego roku życia i w ciągu trzech lat zdążył rozegrać dla klubu ponad 90 meczów, w których zdobywał prawie 70 goli! Fakt, liga estońska za wysokiego poziomu nie ma, ale i tak te liczby robią wrażenie.
CeHa
Czy w v4 dodacie prawdziwe twarze sedziow ? bo w sumie tylko tego brakuje.

Mozna prosic nazwy utworów z v3 ? w Credistach na stronce nie ma nic.
Kubbas
Jak będzie czas, żeby zrobić to damy, tylko jest problem bo nie da się zmienić kolorów skóry oraz narodowości a to bardzo komplikuje sprawę

Kiedyś jak będę miał chwilę usiądę i pospisuje tytuły
MaTi10
W sumie Levadia mogła by być smile.gif , Andriejew testowany przez Legie , Mirek powiedzial ze nie warto go brać a tu siup brama z Wisłą , i chcą średnie kluby europejskie wink.gif wiec brawo Mirek biggrin.gif , wolałbym szczerze Levadie niż Wisłe smile.gif
Ramzik
CYTAT(Credt @ Jul 23 2009, 20:55) *
Oj, popieram. Levadia to kopalnia talentów. Kto grał w Football Managera, ten wie o czym mówię wink.gif Sander Puri, Nikita Andreev czy do niedawna Kaimar Saag to talenty czystej wody. Co ciekawe, Andreev (20 lat) gra w Tallinie od 17-tego roku życia i w ciągu trzech lat zdążył rozegrać dla klubu ponad 90 meczów, w których zdobywał prawie 70 goli! Fakt, liga estońska za wysokiego poziomu nie ma, ale i tak te liczby robią wrażenie.

Właśnie dzięki Football Managerowi odkryłem, że w Levadii są bardzo zdolni gracze. Faktycznie - zapomniałem o Kaimarze, a on był jednym z lepszych młodzików w klubie. Aż dziwne, że Puri czy Andreev nie zostali jeszcze wykupieni przez czołowe, europejskie kluby tongue.gif
marcin19841
winning eleven 2007 i pes 6 to to samo? i czy na tym winning eleven pojdzie ten patch v4
Kubbas
Nie pójdzie

Tak to samo
CeHa
To samo tylko ze WE ma lepszy gameplay. Strzaly sa bardziej soczyste i podania maja inna sile.
qazwsx
No i bodajże trochę inną strukturę plików niż PES
Levadia - hmn... nie wydziwiajcie. Wisła zblamowała Polskę na arenie międzynarodowej (LM) ale cóż... Przeżyjemy tongue.gif
Kubbas
Tydzień temu grałem w WE 07 i nie czuć różnicy, poza tym jest limit twarzy w KS'ie
CeHa
CYTAT(Kubbas @ Jul 24 2009, 21:45) *
Tydzień temu grałem w WE 07 i nie czuć różnicy, poza tym jest limit twarzy w KS'ie

Oj nie mow edycje WE zawsze roznily sie od Europejskich odpowienikow dynamicznoscia meczow, strzalami i podaniami. Samo KONAMi to powtwierdzało bo w Europie jest inny Football niz w u skosnych ludzikow z KONAMI.

A co do sedziow to chocby tylko dac Colline i Merka bo ich twarze sa super wykonane a chyba 2 bialych jest akurat wsrod panow z karteczkami.

ps. Mozna prosic chocby tylko tytul piosenki Willa Smitha z v3 ??
szołpas
CYTAT(CeHa @ Jul 25 2009, 08:52) *
Oj nie mow edycje WE zawsze roznily sie od Europejskich odpowienikow dynamicznoscia meczow, strzalami i podaniami. Samo KONAMi to powtwierdzało bo w Europie jest inny Football niz w u skosnych ludzikow z KONAMI.

A co do sedziow to chocby tylko dac Colline i Merka bo ich twarze sa super wykonane a chyba 2 bialych jest akurat wsrod panow z karteczkami.

ps. Mozna prosic chocby tylko tytul piosenki Willa Smitha z v3 ??

tez grałem i niczym sie nie rozni , niewiem o czym mowisz laugh.gif
Kubbas
Tylko tytuł jest inny biggrin.gif

Will 2k tytuł z głównego menu
Budzik
Kiedy mozna oczekiwac premiery? 
For3st06
no wlasnie moze ktos sprecyzowac ktorego bedzie patch ? x))
Jamnik
Po okienku transferowym
Kubbas
Potrzebujemy kogoś do face and hair serwera
For3st06
w tym patchu bedzie kit server i e_txt p_text OF itd ?
demiano7
A nie widziales jak bylo w poprzednich wersjach? A po za tym post wyzej masz odp ..
Kubbas

El Polacco
Rozumiem ze staty beda inne niz te na screenach bo np. Ibra ma o wiele nizej niz w V.3. i nawet Totti go przerasta.
Kubbas
Raczej nie będę ruszał Ibry, myślę, że jest teraz na odpowiednim poziomie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.