__SaNd1__
Jun 22 2009, 16:24
Glosowalem o lidze Rosyjskjej bo to jest jedna z nailepszych ligach w Europie - lepsza z Ligi Sagres i z Holenderskjej swietnie by bylo pograc w niej w PES 6.5 V 4
adaaaas
Jun 22 2009, 16:47
Jeśli mają być 2 polskie to proponowałbym Lecha i Wisłe, bo mają najciekawsze składy.
Username
Jun 22 2009, 17:01
Swietny Pomysl tez jestem z dwoch rekach dla Rosyjskjej Premier Ligi - fainie by bylo pograc w tej lidze

Pozdrawiam
__SaNd1__
Jun 22 2009, 17:43
Jak nie bedzie naprzyklad Rosijska Liga(1 moja propozycja) w nowej wersij to druga moja propozycja - zeby zostala Liga Sagres z nowymy zespolami - moze i tak bedzie najlepjej wasza decyzja

Narazie
LaPuLg4
Jun 22 2009, 21:56
A moim zdaniem niepotrzebne jest to całe zamieszanie z ligami. Jest taki program jak patch switcher, dzięki któremu jak wyliczyłem możliwa jest obecność 56lig....i zamierzam coś w tym temacie skrobnąć ;P Nastawiam się głównie na ligi europejskie, a w jednej lidze mieszanej(others) zanierzam wstawić różne drużyny z innych kontynentów ot, takie sobie zajęcie..a i kubbas mam do ciebie pytanie, ale to na priv uderze
CYTAT(Lewy_13xBARCA4EVER @ Jun 22 2009, 23:00)

A moim zdaniem niepotrzebne jest to całe zamieszanie z ligami. Jest taki program jak patch switcher, dzięki któremu jak wyliczyłem możliwa jest obecność 56lig....i zamierzam coś w tym temacie skrobnąć ;P Nastawiam się głównie na ligi europejskie, a w jednej lidze mieszanej(others) zanierzam wstawić różne drużyny z innych kontynentów ot, takie sobie zajęcie..a i kubbas mam do ciebie pytanie, ale to na priv uderze

właśnie mozna by bylo skorzystac z tego toola i zrobic kilka lig w tym switcherze ; D
demiano7
Jun 22 2009, 23:18
Ja jestem zdecydowanie za liga Sagres!

wkońcu rosyjskie kluby nie zachodzą tak daleko w LM jak np Porto...
perONE
Jun 23 2009, 09:05
Ale w LS masz moze tylko ze 3-4 dobre druzyny natomiast w Rosji z 6-7?
Więc opcjonulje na Russian League!
__SaNd1__
Jul 3 2009, 08:59
I co chlopaki wzieliscie jakoms decyzje czy zostawic Lige Sagres czy w jej miejscu Rosijska Premier Liga ?
Chyba zostanie Sagres, dużo już do niej zrobiliśmy, edity stadionów, beniaminki ; chyba, że ktoś się jednak zgłosi do pomocy przy jej wykonaniu
__SaNd1__
Jul 3 2009, 17:45
CYTAT(Kubbas @ Jul 3 2009, 19:40)

Chyba zostanie Sagres, dużo już do niej zrobiliśmy, edity stadionów, beniaminki ; chyba, że ktoś się jednak zgłosi do pomocy przy jej wykonaniu
Dobra Decyzja a co jescze trzeba sie zrobic do Ligi Sagres transfery na nowy Sezon ? Pytam tak z ciekawosci

P.S. Kubbas bedom jakiesz nowe zespoly w Others sekcij ?
W Others będą głównie drużyny grające w LM albo Lidze Europejskiej
162,"Other Teams A\
163,"Other Teams A\
164,"Other Teams A\Steaua Bucaresti"
165,"Other Teams A\
166,"Other Teams A\
167,"Other Teams A\Olympiacos Piraeus"
168,"Other Teams A\
169,"Other Teams A\PSV Eindhoven"
170,"Other Teams A\Panathinaikos"
171,"Other Teams A\Ajax Amsterdam"
172,"Other Teams A\Az Alkmaar"
173,"Other Teams A\Feyenoord Rotterdam"
174,"Other Teams A\Celtic Glasgow"
175,"Other Teams A\
176,"Other Teams A\FC Shakhtar Donieck"
177,"Other Teams A\Zenit St. Petersburg"
178,"Other Teams A\Fenerbache SK"
179,"Other Teams A\Galatasaray SK"
180,"Other Teams A\
181,"Other Teams B\
182,"Other Teams B\
Tylko te drużyny są pewniakami w others, piszcie swoje propozycje dla pozostałych miejsc
__SaNd1__
Jul 3 2009, 17:57
KSP Polonia Warsaw - jeden z polskich klubow w UEFA Europa League

,Unirea Ujrcheni - Mistrz Romunij w lidze Mistrzow,Dinamo Moscow,Crvena Zvezda,Slovan Bratislava i mistrz Rosij - pewny w Lidze Mistrzow - FC Rubin Kazan narazie tyle propozycij

Oczywiscie nowe swieze menusy jako propozycja
damiank9
Jul 3 2009, 18:05
Rubin Kazan,Corinthians (BRA),Besiktas,Standard Liège,FC Twente,APOEL i Omonia (Cypr)
To są moje typy ;D
Bsiktas, Standard, Twente, Rangers powinny być na 100%
NETHERLAND
Jul 3 2009, 20:29
zgadzam się z perONE TWENTE MUSI BYĆ!!!!!!!!!i reszta też
jamsza666
Jul 3 2009, 20:46
Moim zdaniem w nowym Patchu powinny znaleźć się takie ligi jak: Hiszpańska, Angielska, Włoska, Polska, Niemiecka, Brazylijska + Argentyńska (po 10 drużyn z każdej), Szkocka + Portugalska (po 10 drużyn z każdej) oraz Liga różna w której były by najlepsze drużyny z innych lig np. z Francuskiej, Holenderskiej, Rosyjskiej itp.
Jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie czy jest możliwość przy robieniu patcha np. w jednej lidze umieścić 2 pełne ligi? Żeby zamiast 20 było 40 drużyn
Stuart17
Jul 3 2009, 20:47
Twente, Standard, Besiktas, Unirea, Rangers, Red Bull Salzburg, Dynamo Moskwa, Sparta Praga, Dynamo Kijow
CYTAT(Stuart17 @ Jul 3 2009, 21:51)

Twente, Standard, Besiktas, Unirea, Rangers, Red Bull Salzburg, Dynamo Moskwa, Sparta Praga, Dynamo Kijow
To tak, Twente może być, wtedy będzie 5 z holandii, ale nie widzę problemu. Rangers, Besiktas, Standard, Dynamo Kijow także, resztę przemyślcie bo trzeba mądrze sloty wykorzystać.
162,"Other Teams A\
163,"Other Teams A\
164,"Other Teams A\Steaua Bucaresti"
165,"Other Teams A\
166,"Other Teams A\
167,"Other Teams A\Olympiacos Piraeus"
168,"Other Teams A\
Twente169,"Other Teams A\PSV Eindhoven"
175,"Other Teams A\Rangers
180,"Other Teams A\Dynamo
181,"Other Teams B\
Besiktas182,"Other Teams B\
StandardMożna wywalić także jedną z 3 polskich drużyn.
Odpowiadajcie w sondzie !
Stuart17
Jul 4 2009, 16:34
Powinni byc mistrzowie krajow ktorzy zagraja w LM bo taki tryb jest, zeby mozna bylo zagrac prawdziwa, czyli Rubin, Unirea z polskich Wisla, Lech, Legia tez moze byc, niekoniecznie Steua moze jeszcze Partizan umiescic jakos
demiano7
Jul 4 2009, 16:55
Ja sie jak najbardziej ciesze że zostanie Sagres!

perONE nawet jeśli w rosji masz 5-6 druzyn to co to za druzyny? mysle że takie Porto czy Sporting spokojnie rozpykał by każda z nich (może z CSKA byłby wyrównany mecz

)
To tylko Twoje zdanie. A moim zdaniem patch traci na tej lidze, rosyjska byłaby o wiele korzystniejsza.
mariolazi
Jul 4 2009, 17:06
Też uważam że rosyjska liga byłaby ciekawsza, ale rozumiem że chłopaki sie narobili już sporo przy portugalskiej i trochę byłoby szkoda włożonego wysiłku...
Co do pozostałych drużyn to apeluję o Red Bull Salzburg i aby pozostały 3 nasze rodzynki
__SaNd1__
Jul 4 2009, 17:07
Jak glosowac w sondzie jak pisze ze juz glosowalem(a w tej nie glosowalem)
a moze zamiast ligi sagres i rosyjskiej zrobic slot i podzielic go rowno i wstawic do niego najlepsze druzyny z sagres i rosyjskiej... tak byloby sprawiedliwiej... wszyscy byliby szczesciliwi i ci co chca sagres i ci co chca rosyjska lige ^^
Zrobienie nowej ligi zajmuje wiele czasu, napisałem, że jeżeli nie znajdzie się osoba, która zajmie się stworzeniem tej ligi to zostanie Sagres, jak na razie się nie znalazła.
Jak proponujecie drużyny to piszcie odrazu za jakie.
Za chwilę dam nowe skriny
__SaNd1__
Jul 4 2009, 21:14
Brawo wszystko swietnie dobra decyzja zostawic Lige Sagres

P.S. Kubbas moze za jakoms tych 3 polskich druzynach dodac i KSP Polonia Warsaw w Others Sekcij albo poprostu je dodac zebysmy mieli wszystkich 4 naszych zespolow ? Tez grajom w Lidze Europejskjej w 1 meczu na wyjezdzie wygrali fainie by bylo jakby moglo pograc z Poloniom

Pozdro
damiank9
Jul 4 2009, 21:20
hej hej nie popędziliscie sie moze ??

Xabi'ego Alonso i Ribery'ego jeszcze nie ma w Realu a u was juz sa czyzby jakies nowe wiadomosci czy tylko domysły... ??
no no ładnie to wygląda

Ja sądze,, że nie ma co zachodu robić o zmianie portugalskiej bo to zbyt czasochłonne. Lepiej skupić się na aktualizacji i dopieszczeniu patcha

W slocie others jedynie dodać te drużyny które zagrają w fazie grupowej LM za te które w tym sezonie w LM nie zagrają.
I tyle...
Robię do przodu sobie transfery jak nie dojdzie do skutku to cofam
__SaNd1__
Jul 5 2009, 08:18
CYTAT(Kubbas @ Jul 5 2009, 02:32)

Robię do przodu sobie transfery jak nie dojdzie do skutku to cofam

Fainie bedzie jak bedzie aktualizacija na nowy sezon(transfery, moze nowe kitsy dla niekturych klubach ktore zmienily je i oczywiscie nowe zespoly w others) Gratulacie za to co robisz Kubbas

EDIT: siwers99 - za duzo Tureckich teamow wystarczom dwa - nawet 2 za duzo nie som az tak silne te zespoly zeby byly za duzo
damiank9
Jul 5 2009, 09:15
Przydała by się jedna z brazylijskich drużyn
Sao Paulo(zeszłoroczny mistrz)/Flamengo(zwyciezca Campeonato Carioca 2009)/Corinthians(zwyciezca Copa do Brasil 2009)
Któras druzyna moim zdaniem powinna byc ja bym stawiał na Corinthians
siwers99
Jul 5 2009, 09:21
Sivasspor za AEK albo po prostu jakieś nowe ekipy które dostaną sie do CL
O ile się nie mylę to Rubin Kazań gra w LM bez eliminacji. Tak więc w patchu znaleść się musi.
__SaNd1__
Jul 6 2009, 09:19
CYTAT(.GooFy @ Jul 6 2009, 00:33)

O ile się nie mylę to Rubin Kazań gra w LM bez eliminacji. Tak więc w patchu znaleść się musi.
Goofy Tak Mistrz Rosij gra w Lidze Mistrzow bez eliminacij

Forza Rubin

P.S. Dinamo Moscow tez musi byc bo tez grajom w Lidze Mistrzow
Jak ktoś ma chwilę to proszę o rozpisanie drużyn, które mają gwarantowany udział w LM, albo podał linka.
Te z gwarantowanym udziałem w EUROPA League też by się przydały.
fajnie jakbyście w wolnych graczach zrobili takich piłkarzy jak Zidane czy Bergkamp oraz inni wielcy którzy w ostatnich latach kończyli kariere
W 6.5 nie ma graczy klasycznych i nie będzie, wolę wykorzystać sloty na młodych graczy i uzupełnianie kadr.
CYTAT(Kubbas @ Jul 6 2009, 23:58)

Jak ktoś ma chwilę to proszę o rozpisanie drużyn, które mają gwarantowany udział w LM, albo podał linka.
Te z gwarantowanym udziałem w EUROPA League też by się przydały.
Liga Mistrzów
Manchester United
Liverpool
Chelsea
FC Barcelona
Real Madryt
Sevilla
Inter Mediolan
A.C. Milan
Juventus
Bordeaux
Olympique Marsylia
VfL Wolfsburg
Bayern Monachium
Rubin
CSKA Moskwa
Unirea
FC Porto
AZ Alkmaar
Rangers
Beşiktaş JK
Dynamo Kijów
Standard Liege
I oto chodzi, dzięki, dzisiaj dam nową poprawioną listę, pewnie zostanie mało slotów albo żaden na drużyny.
162,"Other Teams A\Rubin"
163,"Other Teams A\Unirea"
164,"Other Teams A\"
165,"Other Teams A\Beşiktaş JK"
166,"Other Teams A\Standard Liege"
167,"Other Teams A\"
168,"Other Teams A\"
175,"Other Teams A\Glasgow Rangers"
180,"Other Teams A\Dynamo Kiev"
Other Teams B
181,"Other Teams B\PFC CSKA Moskwa"
182,"Other Teams B\"
183,"Other Teams B\Lech Poznan"
184,"Other Teams B\"
185,"Other Teams B\Wisla Krakow"
Tak to będzie wyglądać na ten moment, do others b w wolne miejsca chciałbym dodać najlepsze 2 drużyny z poza Europy, kogo proponujecie?
Zaraz zrobię sondę co do wolnych slotów w others a
__SaNd1__
Jul 7 2009, 15:22
CYTAT(Kubbas @ Jul 7 2009, 17:24)

162,"Other Teams A\Rubin"
163,"Other Teams A\Unirea"
164,"Other Teams A\"
165,"Other Teams A\Beşiktaş JK"
166,"Other Teams A\Standard Liege"
167,"Other Teams A\"
168,"Other Teams A\"
175,"Other Teams A\Glasgow Rangers"
180,"Other Teams A\Dynamo Kiev"
Other Teams B
181,"Other Teams B\PFC CSKA Moskwa"
182,"Other Teams B\"
183,"Other Teams B\Lech Poznan"
184,"Other Teams B\"
185,"Other Teams B\Wisla Krakow"
Tak to będzie wyglądać na ten moment, do others b w wolne miejsca chciałbym dodać najlepsze 2 drużyny z poza Europy, kogo proponujecie?
Zaraz zrobię sondę co do wolnych slotów w others a
Kubbas moglo by dodac KSP Polonia Warsaw do ktorych z Others Sekcij ?
Jak dużo ludzi zagłosuje na to, to zobaczymy
__SaNd1__
Jul 7 2009, 15:32
CYTAT(Kubbas @ Jul 7 2009, 17:31)

Jak dużo ludzi zagłosuje na to, to zobaczymy
Kubbas nie moge glosowac dlaczemu tak jest ??? Nawet nie glosowalem a nie moge oddac glos
Już naprawiłem, oddajemy 3 głosy w pierwszej ankiecie, są 3 sloty
Kamiloxx
Jul 7 2009, 15:53
Ja głosowałem na Legię, bo po prostu jest silnym teamem. A w tym 1 głosowaniu, to na AEK, Twente i chciałbym Newcastle United, bo spadli z Premiership. ;(
__SaNd1__
Jul 7 2009, 15:53
Glosowalem - Dynamo Moscow,Sparta Praha,Red Bull Salzburg i KSP Polonia Warsaw - z polskich zespolow tez gra w pucharach i zaczela z zwyciestwem - silny zespol i nie byl do tej pory w PES 6.5 takze mysle zeby sie przydaly do 4 wersij patcha

to jest moja decyzja

Pozdro
damiank9
Jul 7 2009, 16:10
Głosowałem na AEK,Twente i Salzburg i na druzyne z poza Europy.Co do głosu spoza Europy to chciałbym by było to Corinthians poniewaz po 1 jedna druzyna z Brazylii by sie przydała i po 2 ze wygrali Campeonato Paulista 2009 oraz Copa do Brasil 2009 i po ostatnie ze moge wreszcie zobaczyc tego jedynego oryginalnego Ronaldo czyli Luiz Nazario De Lima

licze na to ;D
Sebinhoo
Jul 7 2009, 18:58
Legia musi byc - vicemistrz Polski przeciez.

a tak to dalbym jeszcze Steaue, Olympiakos, Twente i za Feyenoord - Anderlecht. no i Gremio FBPA lub Corinthians.
huh no Sebuś jak widzisz ciężko jest, slotów mało coś trzeba będzie odrzucić, czekam aż pogłosujecie wyrazicie swoje opinie i wtedy podejme decyzję
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.