Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
GooFy
CYTAT(mikolajbr @ Oct 7 2009, 17:16) *
ziomek wrzuc chociaż OF-a smile.gif

Nawet gdyby, nie pograłbyś poniweaż of jest w 100% integralną częścią patcha - Czyli, miałbyś nie ustanne crashe, niewiem czy w ogóle byś zagrał mecz, Of odpowiada za Kitsy w edit, of odpowiada za Przyśpiewki (o ile się nie mylę) of jest dostosowany pod nasz F&H, of jest dostosowany pod nasz komentarz, of jest dostosowany pod nasze loga i masa, masa innych rzeczy. Sam of poprostu jest nie grywalny ;].
mikolajbr
grac mozna mozna smile.gif tylko własnie bylyby np niezgodnosci strojow itp, ale to nie o to chodzi, chcialem tylko zobczyc jak by wyglądały drużyny z formacjami itp
Kubbas
Nie mógłbyś grać o czym Goofy wyżej napisał ponieważ co chwilę miałbyś crashę, poza tym nie ma żadnych szans abym wydał coś przed premierą : )
Chomas!
CYTAT(Kubbas @ Oct 8 2009, 14:19) *
poza tym nie ma żadnych szans abym wydał coś przed premierą : )

A po ? XD
Aha co do kadry Polskiej. Czy będzie jakiś szeroki skład (tak około z 34 chłopa)
Jamnik
Przecież dostępnych jest tylko 30 slotów :-/
Kubbas
Kadra Polski została już ukrócona, a graczy do powołania Polskich, którzy często dostają powołania do repry będą w Free Agents, mówie o tych, którzy nie są obecnie powołani/zostali wstępnie odrzuceni przez Majewskiego. np Smolarek
__SaNd1__
Kubbas mam pytanie do ciebie czy bedom przyspiewki dla Wisla Krakow rolleyes.gif Dzieki za odpowiedz tongue.gif P.S. Czekajmy spokojnie na premiere wink.gif
Kubbas
Tak

Chciałem Was wszystkich poinformować, że niedawno Kubbas wszedł w posiadanie lepszego łącza i w tym sezonie 6.5 będzie także na tak pożądanym przez Was torrencie wink.gif
Jason Bourne
Kubbas chcialbym sie dowiedziec czy w patchu beda zawodnicy typu :Nedved , Koller , Figo , Ronaldo(Luiz nazario da lima) czy tez beda oni juz niedostepni z powodu zakonczenia kariery czy tez zawieszenia jej ?I jeszcze czy bedzie Adriano (były Inter), ktory obecnie reprezentuje barwy brazyliijskiego Flamengo ?
demiano7
Kubbas pisał że graczy klasycznych nie bedzie bo w ich miejsce lepiej wstawic młodych... A co do Adriano to wydaje mi sie że o nim nie zapomną tworząc patcha wink.gif
Kubbas
Adriano i prawdziwy Ronaldo9 będą
Jason Bourne
to fajnie a wg. mnie tez lepiej mlodych stworzyc niz tych 35 - 36 i w gore latkow
Chomas!
- Stadiony Dla Prawie Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych

a można wiedzieć jakie dokładnie stadiony zostaną dodane czy to jest ścisła tajemnica ? ph34r.gif
Kubbas
Nie rozumiem? Dla każdej drużyny będącej w patchu.
Chomas!
Dokładniej chodzi mi o reprezentacje (bo nie zawsze grają na jednym stadionie) i tak dla głupiej wiadomości chciałbym wiedzieć jakie będą tongue.gif
Kubbas
Te, które są najlepiej zedytowane, najlepiej zrobione, różnie. Polska np ma 3, 1 przypisany czyli Śląski
eSeL_15
Kubbas czy liga europejska i liga mistrzów będą miały orginalne bandy tablice wyników replaye itp tak zeby mozna bylo zagrac w meczu towarzyskim?
GooFy
Tak wink.gif
For3st06
Czy jest szansa zeby patch byl wydany w pazdzierniku czy poozniej ? wink.gif
zyga9
a patch v3 ile zajmuje po wypakowaniu ?
Jamnik
Pod 6GB
__SaNd1__
Kubbas czy bedom jakiesz nowe reprezentacje w patchu ? Dzieki za odpowiedz tongue.gif
Jason Bourne
Kubbas Mozna wiedziec na podstawie czego robiliscie /zmienialiscie zdolnosci danego pilkarza ?? Chodzi mi tu czy byly wziete z fify 09 czy tez ost. Pesa czy tez z innego zrodla .mam nadzieje rowniez ze zrobiliscie polskich zawodnikow tak jakie maja umiejetnosci .czyli technika ponizej 60 i zerowe zdolnosci specjalne oraz oczywiscie nasza reprezentacja bedzie jedna z najslabszych w grze jak nie najslabsza
Daro.
@KingOfPop MJ 50, nie przesadzałbym z tym, żeby statystyki piłkarzy zmniejszyć tak aby Polska kadra była najsłabszą reprezentacją w grze... Przecież w ostatnim spotkaniu gdyby nie pechowa próba wybicia piłki Gancarczyka byłoby 0:0 albo nawet i 1:0 dla Polski jakby Lewandowski (Mariusz) uderzył ciut niżej piłkę, która w rzeczywistości odbiła się o poprzeczkę po nawet niezłym uderzeniu. Poza tym są naprawdę dużo gorsze zespoły w grze niż obecna kadra Polski... np. Walia.
unikat
Tutaj nie chodzi o graczy tutaj główną winę ponosi Zarząd Pzpn'u
"Lato to kolejny przykład na to jak Bohater stał się szmatą"
"Byłeś Legendą zostałeś sprzedajną mendą!"

Szkoda że usunęliście Edwina z menu ;D
A tak z ciekawości zapytam jeżeli ciężko jest strzelić wolnego w EP to jak wy strzelacie na 6.5 ? ;]
Jason Bourne
Daro969
wiem ze nie wygladala ale wyniki bronia trenera .Fakt zagralismy calkiem fajne zawody a najlepsze byly statystyki my oddalismy strzalow celnych 10 a Słowacja .... 0 smile.gif)) .Wiec sam widzisz w pilce liczy sie kto wiecej bramek strzeli ten wygrywa a nie kto lepiej gral :/Mysle ze Majewski sam powinien zrezygnowac jak trener czeski.Choc szanuje Stefana to Reprezentacja dla niego to za wysokie progi.A co do walii to w tej naszej formie to bym obstawial remis :)maja ramseya i Swietnego Earnshawa smile.gif
GooFy
Widze że niektórzy nie umią czytać mellow.gif
Edek w menu nada jest. Kubbas napisał że Henryk robiony na użytek własny
Co do reszty postów... Zorganizujcie sobie temat pt. Zażalenia do prezesa Laty i tam dyskutujcie, to jest temat o 6.5 Patch.
Kubbas
Mamy pewien problem, wykraszaja mi się ludzie od F i h, jak widać słowo dzisiaj nic nie znaczy, jak ktoś by był chętny i zna się dobrze na tym niech piszę...
levy42
Nie wiem czy się nadam,ale podobnie jak wielu fanów PES 6.5 czekam na v4, więc jeśli mogę jakoś pomóc to służę swoim czasem i kompem:)
lowrider

mundialówki 2010 dla arbitrów, można zamiast tych CL2010 dać do patcha ;]
Kubbas
Tak tylko sloty są wspólne i albo te kitsy albo tamte smile.gif
reksio74
w pierwszym poscie na pierwszej stronie jest napisane że będzie Nowy Tryb Master League,gram aktualnie na patchu Ekstraklasy,jaka jest róznica między tymi patchami jeżeli chodzi o tryb master league?
MUFAN
Kubbas przepraszam że sie nie odzywałem ale miałem pewne problemy rodzinne jednak juz wszystko w normie a f i h juz prawie gotowy dzisiaj powinienem skończyć others A i zostanie others B i Bundes jeszcze raz naprwde przepraszam
Kubbas
CYTAT(reksio74 @ Oct 18 2009, 00:00) *
w pierwszym poscie na pierwszej stronie jest napisane że będzie Nowy Tryb Master League,gram aktualnie na patchu Ekstraklasy,jaka jest róznica między tymi patchami jeżeli chodzi o tryb master league?

Nie wiem nie grałem na OE

CYTAT(MUFAN @ Oct 18 2009, 11:35) *
Kubbas przepraszam że sie nie odzywałem ale miałem pewne problemy rodzinne jednak juz wszystko w normie a f i h juz prawie gotowy dzisiaj powinienem skończyć others A i zostanie others B i Bundes jeszcze raz naprwde przepraszam

Ok, dobrze to słyszeć, napisz do mnie na gg mam kilka spraw do obgadania
Boltex
Kubuś, usuń z pierwszego postu jedno W bo jest 3 zamiast 3

CYTAT
WWWW.PEPATCHING.COM
GooFy
Otóż - Sloty dla Narodowych i Klubowych są inne. Klubowe mają z CL a narodowe póki co z Euro 08. Dajcie foty tyłu, spodenek i mogę zrobić.
EDIT: Nie zauważyłem portek tongue.gif W takim razie, sam tył.
__SaNd1__
Czy bedom prawdziwe sedziowie w patchu rolleyes.gif EDIT: Czy stadion w Wronkach bedzie przypisany dla Lech - a Poznana smile.gif
Chomas!
CYTAT(__SaNd1__ @ Oct 19 2009, 09:18) *
Czy bedom prawdziwe sedziowie w patchu rolleyes.gif EDIT: Czy stadion w Wronkach bedzie przypisany dla Lech - a Poznana smile.gif

Sando, znowu muszę cię uczyć odmiany ? tongue.gif Całe wakacje w piach poszły (no wiem ze jesteś bułgarem tongue.gif) Lecha Poznań tongue.gif
Dołączam się do pytania, ale to bez sensu bo Lech wraca na swój stadion już 20 listopada
For3st06
Czy patch bedzie wydany przed grudniem ? 
Jason Bourne
Dołączam się do prośby Foresta 7
__SaNd1__
Mam pytanie do tworcow - z kiedy Boenisch gra w reprezentacij Polski widzialem go gdziesz na jakimsz screenie a naprawde nie slyszalem nigdy ze Boenisch gra w kadry Polski ohmy.gif Pozdrawiam mam nadzjeje ze ktos mi odpowie no i bym byl wdzieczny jak by byly screeny z scoreboardow wink.gif Jak cos do pomocy do patchu to zawsze bym pomogl jak bym oczywiscie mogl wink.gif P.S. Czy bedom prewiewy dla stadionow na tych klubach ktore grajom w Pucharze Liga Europa smile.gif Edit 2: Czy do ligi mistrzow bedom nowe adboardy na ten sezon tak jak na tym screenie w tym temacie na evo - web -> http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=54782 cool.gif EDIT 3: Ostatnie pytanie - Gdziesz byl Real Trophies Patch - czy ktos mogl by wykonac realne tytuly mistrzowskie bylo by wiecej realnie cool.gif To ostatni moj post bede pisal az jak ekipa wyda patcha smile.gif
Kubbas
Band dla o text szukałem po forach, tych Ligi Mistrzów i nie znalazłem, jak masz Sand to dawaj

Co do skrinów Boenisch nie jest jeszcze Polakiem, ale prędzej nim będzie niż Niemcem, poza tym to moje prywatne skriny. Tak samo w poprzedniej V zrobiłem Obraniaka i został szybko Polakiem biggrin.gif

Trofea, w poprzedniej V dałem trofea nowe, aktualne itd itp ale niektóre crashowały grę więc zostajemy przy podstawowych.

Scoreboardy mamy na wykończeniu, w ogóle patch już jest na wykończeniu, 97% smile.gif

Ma ktoś z Was dobre śpiewki dla repry Polski? Jak tak to zarzucajcie, jak nic nie będzie zrobię własne bo Gigi widać jako nie-Polak nie znalazł materiałów odpowiednich i obecne są średnie
Daro.
Myślę, że tą śpiewke dla Repry Polski można dać spokojnie
>> http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry296247 <<
wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Oct 25 2009, 00:21) *
Band dla o text szukałem po forach, tych Ligi Mistrzów i nie znalazłem, jak masz Sand to dawaj

Co do skrinów Boenisch nie jest jeszcze Polakiem, ale prędzej nim będzie niż Niemcem, poza tym to moje prywatne skriny. Tak samo w poprzedniej V zrobiłem Obraniaka i został szybko Polakiem biggrin.gif

Trofea, w poprzedniej V dałem trofea nowe, aktualne itd itp ale niektóre crashowały grę więc zostajemy przy podstawowych.

Scoreboardy mamy na wykończeniu, w ogóle patch już jest na wykończeniu, 97% smile.gif

Ma ktoś z Was dobre śpiewki dla repry Polski? Jak tak to zarzucajcie, jak nic nie będzie zrobię własne bo Gigi widać jako nie-Polak nie znalazł materiałów odpowiednich i obecne są średnie

Kubbas dzieki za odpowiedz przyjacielu smile.gif Jak cos znajde to odrazu ci zazuce - mowie o bandy smile.gif Tamte bandy nie sciongalem myslalem ze do kitservera ale jak cos znajde dobrego to na pw ci walne wink.gif Pozdro smile.gif P.S. Naprawde ostatni post biggrin.gif Bede pisal po premiery patcha tongue.gif
eSeL_15
z niecierpliwoscia czekamy na premiere wink.gif
Kubbas
CYTAT(Daro969 @ Oct 25 2009, 08:12) *
Myślę, że tą śpiewke dla Repry Polski można dać spokojnie
>> http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry296247 <<
wink.gif

Właśnie nie chce tego wrzucać bo jestem pewien, że z nowym trenerem, który wreszcie jest odpowiedni i taki jak chciałem kibice skupią się na dopingowaniu kadry, za której poziom pośrednio tylko odpowiada PZPN. Mimo wszystko dzięki, ale wykonałem już własne biggrin.gif

Jakieś dobre Lecha by się przydały bo obecne mam słabiutkie, dla Wisły są świetne, w sumie tylko repry i Lecha mi brakowało
Jason Bourne
CYTAT(Kubbas @ Oct 25 2009, 16:05) *
Właśnie nie chce tego wrzucać bo jestem pewien, że z nowym trenerem, który wreszcie jest odpowiedni i taki jak chciałem kibice skupią się na dopingowaniu kadry, za której poziom pośrednio tylko odpowiada PZPN. Mimo wszystko dzięki, ale wykonałem już własne biggrin.gif

Jakieś dobre Lecha by się przydały bo obecne mam słabiutkie, dla Wisły są świetne, w sumie tylko repry i Lecha mi brakowało

Kubass tu masz kilka przyspiewek reprezentacji.Zobacz sobie a mysle ze jakies wykorzystasz smile.gif
http://rapidshare.com/files/298202147/przyspiewki.rar.html
El Polacco
Czy beda kolejne czesci patcha w przyszlosci czy tez V.4 bedzie ostatnim "wypustem" ?
Kubbas
Będą na pewno skoro 2010 jest słaby, i raczej nie widzę aby 2011 był lepszy
El Polacco
CYTAT(Kubbas @ Oct 28 2009, 01:40) *
Będą na pewno skoro 2010 jest słaby, i raczej nie widzę aby 2011 był lepszy

Z tego co widze to juz jestescie uzaleznieni od szostki tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.