Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Aug 16 2009, 18:12) *
Bardzo potrzebujemy fotek kitsów Sagres, jak coś macie to wrzucajcie, tylko nie dawajcie znowu Benfici, Sportingu i Porto ...

Kubbas ciezko znalesc nawet tutaj w Bulgarii w tym sezonu juz nie daja w TV Liga Sagres sad.gif Powiec dla ktorych klubach ci potrzebne kitsy i czy bedom jakiesz dwa zespoly z drugijej ligi(Boavista naprzyklad) Bardzo chcem pomoc ale ciezko jest znalesc rolleyes.gif EDIT: Jak ktos ma fotki na co czeka niech wrzuca na 2009/2010 season rolleyes.gif
demiano7
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 18 2009, 10:11) *
Kubbas ciezko znalesc nawet tutaj w Bulgarii w tym sezonu juz nie daja w TV Liga Sagres sad.gif Powiec dla ktorych klubach ci potrzebne kitsy i czy bedom jakiesz dwa zespoly z drugijej ligi(Boavista naprzyklad) Bardzo chcem pomoc ale ciezko jest znalesc rolleyes.gif EDIT: Jak ktos ma fotki na co czeka niech wrzuca na 2009/2010 season rolleyes.gif

Sand chłopaki raczej nie będą tracić miejsca w Others na drugoligowca z Portugalii wink.gif tam będą druzyny z LM smile.gif
__SaNd1__
CYTAT(demiano7 @ Aug 18 2009, 12:22) *
Sand chłopaki raczej nie będą tracić miejsca w Others na drugoligowca z Portugalii wink.gif tam będą druzyny z LM smile.gif

demiano7 ja nie mowilem o sekcije others - zle zrozumialesz mnie smile.gif Slotach w lidze som 18 zespolow a Liga Sagres jest 16 i byly dodane Boavista i jescze jeden zespol w poprzednim sezonie dla temu pytalem czy i teraz tak bedzie wink.gif
Kubbas
Tak

Nowy Trailer

By Kubbas
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Aug 18 2009, 15:40) *
Tak

Nowy Trailer

By Kubbas

Swietny Trailer smile.gif Jednak tylko to ze ciezko znalesc kitsow do tej portugalskijej ligi rolleyes.gif Czekamy na patcha tongue.gif Pozdro smile.gif EDIT: Kubbas gdziesz na stronke issonline widzialem nowy stadion Hoffenhaim - Rhein Nacker Arena - czy bedzie w 4 wersij patcha bo w PES 6.5 V 3 nie bylo stadionu dla Hoffenhaim bo ten nowy nie byl wykonany tongue.gif
demiano7
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 18 2009, 11:31) *
demiano7 ja nie mowilem o sekcije others - zle zrozumialesz mnie smile.gif Slotach w lidze som 18 zespolow a Liga Sagres jest 16 i byly dodane Boavista i jescze jeden zespol w poprzednim sezonie dla temu pytalem czy i teraz tak bedzie wink.gif

OK, mój błąd smile.gif

P.S. Kubbas w razie czego dajcie stare stroje, mysle ze nikomu nic sie nie stanie jak podmieni sobie kilka folderów jak wyjdą nowe stroje wink.gif świetny filmik biggrin.gif
EjPii
Z powodu braku konsoli(brak FIFY na X'a albo PS3) znowu będę skazany na PESa 6.5 smile.gif
unikat
Pograł bym sobie w Pes6.5 ale jedno co mnie odciąga od tego patcha to niestety Liga Portugalska ,ale pobiorę tym razem i pogram dopóki nie wyjdzie EP v6 wink.gif
Kubbas i jego ekipa robią zaj.. robotę ale jednak nad ligą Portugalską bym się zastanowił.
Kubbas
Liga Portugalska to ten sam poziom co Eredivise a nawet może i lepszy, a na pewno o wiele lepszy niż Polska, więc whats up with that?
Szakal21
A ja chętnie se pogram ligą portugalską, nie mam nic przeciwko jej tongue.gif
CeHa
A czy komentarz angelski zostanie poprawiony ? Komentator czesto wypowiada zle nazwiska np zamiast Diego to mowi Raiziger.
Natomiast w ML np gram Liverpoolem i kibice nie spiewaja YNWA a podczas Exibition spiewaja.
qwerte
CYTAT(CeHa @ Aug 21 2009, 20:48) *
Natomiast w ML np gram Liverpoolem i kibice nie spiewaja YNWA a podczas Exibition spiewaja.

Z tym to do KONAMI.
E__B__I
Na kiedy wstępnie jest ustalona data premiery patch'a ?? biggrin.gif
Szakal21
Zapewne po zakończeniu okna transferowego smile.gif
Kubbas

CYTAT(qwerte @ Aug 21 2009, 21:08) *
Z tym to do KONAMI.

A czy komentarz angelski zostanie poprawiony ? Komentator czesto wypowiada zle nazwiska np zamiast Diego to mowi Raiziger.

Jeżeli znajdzie się osoba chętna do zrobienia tego to tak gdyż jeżeli obydwa mają być poprawne potrzeba będzie dwóch Of'ów odpowiednio skonfigurowanych dla dwóch wersji językowych.
trybul
Ale z wyglądem menu, ekranu głównego to odwaliliście wink.gif normalnie wygląda jak do "Władcy pierścieni" czy coś w tych klimatach.
Kubbas
W sensie?
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Aug 22 2009, 01:22) *
Jeżeli znajdzie się osoba chętna do zrobienia tego to tak gdyż jeżeli obydwa mają być poprawne potrzeba będzie dwóch Of'ów odpowiednio skonfigurowanych dla dwóch wersji językowych.

Kubbas mozesz mi wytlumaczycz co musi sie zrobic ? rolleyes.gif Moze bym mogl pomoc ja sam gram w angielskjej wersij i nie raz mowilem ze pomoge z czym moge jezeli bede mial wolnego czasa tak ze nic nie obiecuje smile.gif To tak jak mowilem tylko to mnie zmartwia s tymi kitsami do Ligi Sagres bo naprawde nic nie moglem znalesc mam nadzjeje ze ktos je znajdzie Pozdro
Patryk123456789
Kitsy Ligi Sagres:

Victoria
http://www.footballshirtculture.com/09/10-...atoni-kits.html
Patryk123456789
Kubbas napisz jakich kitsów ci brakuje to poszukam.
sorry za post pod postem
Varies.
CD Nacional
Home,GK
Home
Home
Home/Away
Home/Away
Team
Home
Home
To samo co wyżej tylko w HQ . ~
-
Pacos de Ferreira
Away
-
CS Maritimo
Away,Gk

LoPutoCrack8
Przeglądając wasz temat doszedłem do wniosku, że ten wasz patch to kupa dobrej roboty rolleyes.gif Ekipę też macie zgraną, więc patch na pewno będzie super. Kubbas, mam do Ciebie pytanie. Czy mógłbym z wami robić tego patcha ? Pisałeś, że potrzebujecie ludzi, a ja mógłbym robić logosy ----> patrz mój temat cool.gif Zastanów się nad tym pozdro wink.gif
Kubbas
Nie potrzebuje osoby do logosów, ale dzięki za ofertę pomocy
krecix
Jedno pytanie, komentarz będzie z FIFY 07, czy 09?
Kubbas
Ze wszystkich, montowany, ściągnij v3
lowrider
nie chce mi się szukać po 17 stronach, najwyżej warn będzie tongue.gif
stroje wersja normal czy HD (2048x1024) ?
Kubbas
Normal, HD mało kto robi
MATT2012
http://img26.imageshack.us/img26/8382/pes620090605224923.png

Mam nadzieje , że to tylko stary screen a jak nie to koniecznie to poprawcie smile.gif oczywiscie chodzi o to by nazwe UEFA CUp zmeinic na UEFA Europa League smile.gif

Aha i dałoby radę zrobić scoreboard Europa League taki jak był na meczu Leszka ? pzdro

thx za odp - genialnie:d tylko odliczać dni do premiery smile.gif
Kubbas
Będzie score, jest nazwa
Patryk123456789
Może jakieś nowe skriny?????????
__SaNd1__
Kubbas mam pytanie/prosba do ciebie moze bys sie zamyslil dodania wegierskiego mistrza Debreceni VSC do PES 6.5 V 4 - zespol juz jest w Lidze Mistrzow smile.gif EDIT: perOne 1 sezon - 1 fakt zespol jest w lidze mistrzow i teraz oglodam mecz w telewizij grajom swietny futbol i naprawde zasluguja gracz w Lidze Mistrzow wink.gif I nie badz pewny ze to bedzie tylko 1 sezon smile.gif Pozdro mam nadzjeje Kubbas ze odpowiesz smile.gif EDIT 2: Stuart17 Debreceni VSC - PFC Levski Sofia - 4:1 z dwoch meczow Lewski gra tragiczny futbol i nic nie zrobi poznajem dosyc dobrze tego zespola i taka prawda ze nawet w Lidze Europejskjej nie jest pewnie czy cos zrobiom ... tongue.gif
perONE
Jeden sezon, później słłuch o nich zaginie...
Stuart17
Z tego co wiem maja byc wszystkie ekipy tegorocznej LM ale eliminacje jeszcze sie nie skonczyly, wszystko zalezy od tworcow wink.gif
Edit: Sand tez ogladam ten mecz i widze co sie dzieje mozna powiedziec ze Debrecen gra fajny futbol, albo ze Levski gra biede tongue.gif
Kubbas
Po eliminacjach dodam te drużyny, które będą grały w CL a jeszcze ich nie mam w OF'ie, wszystkie drużyny z CL muszą być, pewnie wyleci ktoś z Holandii, Polski lub Panaithiakos i ktoś jeszcze.
lowrider
jako, że jestem sędzią to jeśli jest możliwość (jesli stroje są wykonane) umieszczenia nowych kitsów dla sędziów wink.gif

perONE
Miejmy nadzieję że masz "czyste ręce" wink.gif

Nowe stroje sędziowskie sa nawet nawet, a ten biały cud malyna.
Kubbas
Nie ma problemu zrobi się, chyba

Koniec eliminacji CL

27 Maccabi Haifa FC (ISR) 17.050
28 FC Zürich (SUI) 14.050
31 APOEL FC (CYP) 4.016
32 Debreceni VSC (HUN)

Te drużyny będę musiał dorobić, za jakieś 4 z obecnego zestawu, dawajcie propozycje, dzisiaj powiem jaka decyzja

Jak na tą chwilę to myślę aby zrobić to tak:

Fenerbache albo Galata wylatuje, 1z2 musi

Panaithiakos wylatuje

Sparta i Red Bull

Potrzeba 4 slotów więc akurat, chyba to będzie najlepsze rozwiązanie, przed zmianami Othersy wyglądają tak:

162,"Other Teams A\Rubin Kazan"
163,"Other Teams A\Unirea"
164,"Other Teams A\Red Bull"
165,"Other Teams A\Besiktas JK"
166,"Other Teams A\Standard Liege"
167,"Other Teams A\Olympiacos Piraeus"
168,"Other Teams A\Twente"
169,"Other Teams A\PSV Eindhoven"
170,"Other Teams A\Panathinaikos"
171,"Other Teams A\Ajax Amsterdam"
172,"Other Teams A\Az Alkmaar"
173,"Other Teams A\Feyenoord Rotterdam"
174,"Other Teams A\Celtic Glasgow"
175,"Other Teams A\Glasgow Rangers"
176,"Other Teams A\FC Shakhtar Donieck"
177,"Other Teams A\Zenit St. Petersburg"
178,"Other Teams A\Fenerbache SK"
179,"Other Teams A\Galatasaray SK"
180,"Other Teams A\Dynamo Kiev"

Other Teams B

181,"Other Teams B\PFC CSKA Moskwa"
182,"Other Teams B\Sparta Praga"
183,"Other Teams B\Legia"
184,"Other Teams B\Lech Poznan"
185,"Other Teams B\Wisla Krakow"
osci
Red Bull choć wygrali lige nie graja w LM i moim zdaniem lepiej ich zastąpić zespołem z LM
Twente zaistniało w poprzednim sezonie a PSV Ajax Feyenoord AZ to znane i stabilne firmy zawsze walczace o tytuł
Sparta Pragha nie wiem jak sie potoczyła walka o zwycięstwo w lidze a w dodatku nie gra w LM nie ma co ich robić smile.gif
Legia myśle że Lech i Wisła są lepsze Wisełka wygrała ostanio lige Lech grał w pucharach(gra) i robi ogromne postępy a Legia jak to Legia zawalą mecz w pucharach nawet z jakimś cieniasem ze wschodu.

To moja opinia pozdrawiam wink.gif
frodo998
Witam
Moim skromnym zdaniem zarówno Fenerbahce jak i Galata muszą zostać. Mają mocne składy z wieloma świetnymi zawodnikami.
Wyrzuciłbym

Spartę Praga

Twente

Red Bull Salzburg

oraz

niestety Legię (za słabi nawet na obecność w PESie) rolleyes.gif
Stuart17
tyle moge zdradzic ze decyzja zostala juz podjeta wink.gif
demiano7
CYTAT(frodo998 @ Aug 27 2009, 13:04) *
Witam
Moim skromnym zdaniem zarówno Fenerbahce jak i Galata muszą zostać. Mają mocne składy z wieloma świetnymi zawodnikami.
Wyrzuciłbym

Spartę Praga

Twente

Red Bull Salzburg

oraz

niestety Legię (za słabi nawet na obecność w PESie) rolleyes.gif

Zgadzam sie w 100 % .. Polskie drużyny sa w OE a u Was powinny być najlepsze Teamy dlatego zostawiłbym Galate i Fener wink.gif

qwerte
Według mnie powinny wylecieć:
Sparta - Nie ma ich w CL więc powinny ustąpić miejsce lepszym.
Red Bull - To samo co wyżej.
Feyenoord - 10 miejsce Eredivisie, są słabsi od Lecha.
Legia - Najsłabsza Polska drużyna. Lech gra EL, a Wisła zdobyła majstra. Więc Legia wypada.
Kubbas
Wybrałem najrozsądniejsze rozwiązanie czyli:

162 #FC Rubin Kazan
163 #FC Unirea Voluntari Urziceni
164 #FC Zürich
165 #Besiktas JK
166 #Standard Liege
167 #Olympiacos Piraeus
168 #FC Twente Enschede
169 #PSV Eindhoven
170 #Panathinakos
171 #Ajax Amsterdam
172 #AZ Alkmaar
173 #APOEL FC
174 #Celtic Glasgow
175 #Glasgow Rangers
176 #FC Shaktar Donieck
177 #Zenit St. Petersburg
178 #Fenerbahçe SK
179 #Galatasaray SK
180 #Dynamo Kiev
181 #PFC CSKA Moskwa
182 #Maccabi Haifa FC
183 #Lech Poznań
184 #Debreceni VSC
185 #Wisła Kraków
lukasz44
Według mnie dobór drużyn bardzo dobrze trafiony, wypadły ekipy słabe, bardzo dobry wybór . . . czekamy na patcha, Kubass w ilu procentach macie ukończonego v.4 ?
Kubbas
Jak ktoś z Was ma te: Maccabi APOEL Besictas stadiony niech zuploaduje

w 80%
__SaNd1__
Swietny dobor druzyn smile.gif Nic nie pozostaje jak czekac na premiere albo jak z czyms mozemy pomoc pozdro smile.gif
Kezman
Kubbas, a jak cchesz rozwiązać sprawę Maccabi? Cchesz stadoin na ktorym rozgrywają ligowe mecze, czy ten na którym rozgrywać bedą mecz CL (Ramat Gan)?
Kubbas
Wrzucę obydwa a w użyciu będzie ten z CL, jeżeli odbywa powstały do PES'a?

Czekam na linki
demiano7
Kubbas nie wypeprz Twente a wrzuć Feyenord!!! Po jednym słabym sezonie nie mozna rezygnowac z takiej ekipy o_O w tym sezonie jak narazie radza sobie dobrze wiec kryzys za nimi, a kto bedzie grał Twente... Bez sensowna decyzja IMO jesli wyrzucisz Feyenord to Patch duuuuużo straci...
Kubbas
Słaby poprzedni sezon, bardzo słaba kadra to działało na niekorzyść ich, już nie będę nic zmieniał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.