Kubbas
Nov 17 2009, 22:22
Nie da rady, próbowaliśmy zwiększyć rozdziałkę kibiców też się nie dało
sstachu1
Nov 17 2009, 22:32
Kubbas : ......szkoda,dzieki za odpowiedz. Wytrwalosci nad dokanczaniem patcha zycze........
Demari
Nov 17 2009, 23:09
Kubbas
Nov 17 2009, 23:29
Już je dostałem, ale dzięki
Chomas!
Nov 18 2009, 21:04
Nie wiem jak jest w PESIE ale w FIFE da sie coś takiego zrobić. Wystarczy walnąc mesha odpowiadającego za flage na kibiców i go trochę rozłorzyć... ale pewnie to zupełnie inna filozofia tworzenia stadionów...
unikat
Nov 18 2009, 21:23
Jeżeli Kubbas znasz biny dla Sektorówek chętnie machnę sobię takie flagi ; ) Oczywiście realne ze stadionów tylko nr binów.
Kubbas
Nov 18 2009, 21:54
Nie da rady to musiałoby być wbudowane w bin kibiców
unikat
Nov 19 2009, 14:41
A nie miał byś jak zobaczyć tego ?
Kubbas
Nov 19 2009, 15:46
Nie da rady tego zmienić.
Chomas!
Nov 20 2009, 21:01
Nie wiem czy to pytanie było, ale go zadam...
A więc: czy linki bedą podzielone tematycznie ( OF, Kitserver i tak dalej) czy w partach. Mi się wydaje ze bardziej powinna odpowiadać ta pierwsza wersja, gdyż nie potrzebna jest polakom np wersja angielska
__SaNd1__
Nov 20 2009, 21:51
Zgadzam sie z Chomasem mi potrzebna Angielska Wersja i bym chcial sciognanc tylko angielskiego

Pozdro
Kubbas
Nov 20 2009, 23:18
Wszystko będzie razem tak jak zwykle, aby wszystko działało poprawnie musicie mieć wszystko, koniec kropka.
Później nie będę słuchał tysiąca narzekań jak to mi coś nie działa a patch jest do dupy omg !
Miczki
Nov 22 2009, 08:52
Ja mam pomysł, żeby w następnej wersji , były dwie wersje komentarza ( np. Szpakowskiego i Szaranowicza oraz Kubbasa i Miczkiego)
Jamnik
Nov 22 2009, 09:03
CYTAT(Miczki @ Nov 22 2009, 08:56)

Ja mam pomysł, żeby w następnej wersji , były dwie wersje komentarza ( np. Szpakowskiego i Szaranowicza oraz Kubbasa i Miczkiego)

Miczki
Nov 22 2009, 09:32
Co zły pomysł , żeby był alternatywny komentarz. Tak byśmy zrobili coś innowacyjnego , by to nas odróżniało od innych patchy.
lukasz44
Nov 22 2009, 10:19
CYTAT(Miczki @ Nov 22 2009, 09:36)

Co zły pomysł , żeby był alternatywny komentarz. Tak byśmy zrobili coś innowacyjnego , by to nas odróżniało od innych patchy.
Chyba nie za bardzo wiesz na co się porywasz

zrobienie komentarza to kupa roboty ...
Kubbas
Nov 22 2009, 19:42
Jeżeli ktoś z was grał na v3 na angielskim komentarzu i dopasowywał sobie nazwiska wypowiadane przez komentatora i chciałby to zrobić do v4 niech piszę tu w temacie.
Jason Bourne
Nov 23 2009, 16:43
Chciałbym się dowiedzieć czy patch wydany będzie przed styczniowym okienkiem transferowym.Bo jeżeli chcecie(twórcy patcha)wydać go pod koniec grudnia to myślę , że mija się to z celem .Oczywiście nie narzucam tu własnego zdania , po prostu w styczniu rozpocznie się okienko transferowe i znów będzie jakieś 2 miesiące do tyłu zanim się wszystkie transfery załatwi.Jeszcze raz mówię nie ponaglam , jedynie pragnę uzyskać odpowiedź na swoje pytanie , bo od tego jest właśnie forum , prawda.?Więc nie piszcie postów, gdzie będziecie mnie obrzucać błotem , bo tu nie o to chodzi.
PS Dla mnie to jeszcze na rękę , że patch wyjdzie na wiosnę nawet , bo będę chociaż mógł w spokoju przygotowywać się do matury , a tak to bym cały czas spędzał przy PES .
pzdr.
__SaNd1__
Nov 23 2009, 16:48
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Nov 23 2009, 17:47)

Chciałbym się dowiedzieć czy patch wydany będzie przed styczniowym okienkiem transferowym.Bo jeżeli chcecie(twórcy patcha)wydać go pod koniec grudnia to myślę , że mija się to z celem .Oczywiście nie narzucam tu własnego zdania , po prostu w styczniu rozpocznie się okienko transferowe i znów będzie jakieś 2 miesiące do tyłu zanim się wszystkie transfery załatwi.Jeszcze raz mówię nie ponaglam , jedynie pragnę uzyskać odpowiedź na swoje pytanie , bo od tego jest właśnie forum , prawda.?Więc nie piszcie postów, gdzie będziecie mnie obrzucać błotem , bo tu nie o to chodzi.
PS Dla mnie to jeszcze na rękę , że patch wyjdzie na wiosnę nawet , bo będę chociaż mógł w spokoju przygotowywać się do matury , a tak to bym cały czas spędzał przy PES .
pzdr.
Dla ciebie tak ale ja bym chcial rozegrac z skladami z Jesieni po prawda wtedy sie zaczyna sezon nie a nie w wiosny?! Ja tez czekam na patcha ale musimy byc cierpliwi

Pozdrawiam
no czekamy i czekamy chociaz Kubus jak chcesz wydac we wiosne to prosze Cie o pare screenow nowych
Jason Bourne
Nov 23 2009, 17:19
Sand
chodzi mi o to , że jak np. patch zostanie wydany po okienku transferowym zimowym , które kończy się w lutym , zanim na nowo zrobią korekty w teamach to minie jakiś miesiąc , a wtedy już wiosna powoli się zaczyna

.Więc mi to pasuje nawet jak by późno wyszedł , ale większość na forum jakieś 99% pragnie jak najszybciej zagrać:)pzdr
demiano7
Nov 23 2009, 17:20
W żadną wiosne nie będzie wydawać... ludzie przecież pisał że drobne korekty zostały, poprawi OFa, uzupełni się kitserwer i wyda.. SPOKOJNIE
Drobne korekty zajmuja miesiac ?

ja jestem spokojny wyrazam swoje zdanie ze gdybys Kubus napisal ze patch zostanie wydane np za 3 miesiace bylo by lepiej niz takie owijanie ze koncza itd
Napisałby że za 3 miesiące, okazauje się że coś nie wypaliło, albo poprostu po ludzku nie było czasu żeby coś zrobić. Proszę sobie wyobrazić co wtedy by się działo na forum.
demiano7
Nov 23 2009, 17:57
Cycek wyobraź sobie, że zajmuje miesiąc bo osoby odpowiedzialne za F&H są w klasach maturalnych... Nauka jest ważniejsza niż szczęście użytkowników

Masz jeszcze błyskotliwe myśli?
Nie ;p dzięki za informacje

dobrze ale nie wiedziałem że te drobnostki to f&h . Rozumiem rozumiem
Jason Bourne
Nov 23 2009, 18:05
Cycek
zgadzam się z Tobą do momentu owijanie...Pamiętaj , że to jest życie w każdym momencie może się coś zmienić.Oni(twórcy) nie pracują nad patchem po 10 h dziennie.Mają własne życie , a to co robią to jest dla nich doskonalenie umiejętności i chęć pomocy i uszczęśliwienia nas , zwykłych forumowiczów.I za to im chwała.No ale masz rację .Powinniście z całym szacunkiem zaznaczyć na początku , że np: Patch zostanie wydany na przełomie Grudnia i Stycznia..Gdyby zmieniły się plany to byście poprawili jedynie i nas poinformowali , że jak wiadomo w życiu wszystko może się zmienić o 180 stopni , macie problemy z czymś , bądź czasu i wyjście oficjalne patcha zostanie przesunięte.Tak byśmy my forumowicze wiedzieli na czym stoimy.
No Goofy masz racje na pewno by się znaleźli tacy , którzy by was zaczęli obrzucać błotem , a byliby to ci , którzy nie wiedzą , nie pojmują ile czasu wam to zajmuje i jaka to jest pracochłonna robota.A tak widzicie ludzie są tacy , że jak zakomunikujesz im , że dostaną świetną rzecz , a ta rzecz się odwleka to się denerwują .No niestety tacy zostaliśmy stworzeni.Dlatego myślę , że sami nie zdawaliście sobie sprawy , ze to tyle będzie trwało.No ale to nie wasza wina wiadomo.Teraz ciąży na was w jakimś stopniu presja , że nie zdążycie przed styczniem i cała praca niemalże będzie musiała być rozpoczęta na nowo.Dlatego może teraz podacie taką przewidywalną datę premiery.Jeżeli sądzicie , że zrobicie to np. w przeciągu 2 tyg to powiedzcie , ze premiera będzie za miesiąc.Dajcie sobie czas na ewentualne komplikacje.
pzdr wszystkim
CYTAT(cycek @ Nov 23 2009, 18:05)

Nie ;p dzięki za informacje

dobrze ale nie wiedziałem że te drobnostki to f&h . Rozumiem rozumiem
Kolega niech już lepiej skończy dyskusję, bo ma 0 pojęcie o aktualnym stanie f&h.
GooFy - Oscar Mike.
Nie musisz się wywyższać .

pytałem tylko pozdrawiam
alex89
Nov 24 2009, 15:08
Witam mam takie pytanko do twórcy patcha czy jest możliwość wrzucenia tej przyśpiewki do Juve??
http://www.youtube.com/watch?v=HK4j55FrpaY
Kubbas
Nov 24 2009, 16:28
Zobaczę co da się zrobić
__SaNd1__
Nov 24 2009, 20:44
Kubbas czy znalazlesz jakiesz przyspiewki dla Lech`a Poznan`a ? I jedno pytanko o filmiku w ktorym byle realne grupowe fazy LM czy jak wybiore naprzyklad Debreceni VSC to odrazu w 1 sezonie bedzie sie grac w LM i czy bedzie jak w realu - 6 mecze po 2 z 3 zespolach - w domu i na wyjezdzie ? Pozdrawiam i czekamy na patchyka

EDIT: Na filmiku chyba zdarzylo mi sie ze wszystko jest zrobione tak jak w reale bo byle wszystkie groups - A - H a o tym ile pamitam to byle tylko A - D groups w ML a moze sie i mele niewiem
demiano7
Nov 24 2009, 20:53
z tego co wiem to nie da sie zrobić 6 meczy w grupie

juz kiedys o to pytałem
master.7
Nov 26 2009, 14:39
Patch wyjdzie dopiero na świeta, tego juz jestem pewien:) A teraz mnie atakujcie!
nynek51
Nov 26 2009, 17:15
a czemu dopiero na swieta??
Jason Bourne
Nov 26 2009, 17:50
czy jest sens wogóle wydawania tydzień przed okienkiem transferowym ???
master.7
nikt Cię nie będzie atakował , bo i po co?Ok spoko na święta to na święta mam nadzieję , że to nie są kolejne dywagacje , a prawdziwe info.Oby tylko się okazało , ze będzie na te święta , bo może tak być , że nigdy nie zostanie skończony.Cały czas przekładania itp.Ale spoko nikogo nie obrażam , nikomu nic nie ujmuję skoro tak to spoko, tylko wolałbym to usłyszeć od twórców patcha
nynek51
Nov 26 2009, 18:02
to nie lepiej poczekac i wydac patcha po oknie transferowym?? bezsens wydawac na swieta. tj moje zdanie. wszystko zalezy od patchmakerow.
pzdr
For3st06
Nov 26 2009, 18:05
a co wam da po swietach ?
nie umiecie sami zrobi transferow ?
lukasz44
Nov 26 2009, 18:06
Przecież ten gościu pier..li bez sensu. Nikt napewno z ekipy mu takich informacji nie podał a wy w to wierzycie. ;p
Sam jestem ciekaw kiedy patch się pojawi ale uwierzę tylko w informacje od Kubassa bądż Goofyego. pozdro
niedzwiedz18
Nov 26 2009, 18:49
miesiąc temu do zrobienia było 3%. To muszą być jednak wielcy fachowcy skoro tak małą ilość patcha robią tak długo i dopracowują go jak tylko się da.
Jason Bourne
Nov 26 2009, 19:00
Chyba trzeba sobie ściągnąć 10 i grać w nią.Szkoda , taką nadzieję panowie narobiliście , a tu nic.No panowie nie lepiej powiedzieć, że nie zrobiliście tego patcha , że to was przerosło.Że staneliscie w miejscu i nie możecie nic zrobić ??A tak się napaliłem , a tu kicha:/Ale ja dalej w duchu czuję , że może jednak zrobicie to
Forest 7
A ty ogarniesz wszystkie transfery , z debreczyna , ligi Holenderskiej , Portugalskiej i Zz tych słabszych zespołów z włoskiej i Francuskiej ??
Najwięksi "fani" już dostali po nagrodzie za odwagę, są kolejni chętni?
Kubbas, proponuję zamknąć temat do momentu wydania patcha i nie truć sobie nerwów postami ISS Universe.... Jedno słowo, a tak się stanie
niedzwiedz18
Nov 26 2009, 19:52
Spoko, zamykajcie temat. Potem po prostu przemilczycie sprawę i tyle będzie z patcha. Świetna zagrywka, wszystko zwalicie na "fanów" a tak na prawdę jest już po sprawie i po patchu.
damiank9
Nov 26 2009, 20:00
miałem tego nie pisać ale napisze niewazne co mi odpiszecie.Zdanie do twórców patcha nie słuchajcie tych bitch bo to nie ma sensu poprostu robcie patcha a pozniej odpowiednie osoby ukarac % .Bo gadacie wszyscy głupio i bez sensu,dzieci neo takie.Nie mozecie czekac troche.Zresztą pozniej cała wasza grupka bedzie grała w tego patcha i bedziecie mówic ze jest boski to w takim razie po jakiego walnietego ryja walicie ze szybko sami sobie zróbcie swietnego patcha w 2 miesiace to pogadamy palanty.I wali mnie to co o mnie piszecie bo ja tego nie czytam i mam was daleko.Czekam na patcha i jest ok mam narazie RPL i tuninguje go sobie troche i mi wystarcza.pzdr dla kumatych a dla debili wypad z forum
Jamnik
Nov 26 2009, 20:02
Człowieku oni to robią za FREE. Nie będzie im sie podobało to nie zrobią patcha i tyle. Takim gadaniem nie pomagasz, a robisz jedynie niedźwiedzią przysługę. Spróbuj sam zrobić takiego patcha, załóż temat i wtedy zobaczymy ile sie 3 % robi. Ja odpowiadam za F/H w głównej mierze, mam człowieka który pomaga, aczkolwiek nie wymieniam go z ksywki bo może sobie tego nie życzy. Należy zwrócić uwagę, że sa ludzie którzy nie żyją tylko patchem, pesem ale też normalnym życiem. A jak tak Ci zależy na grze to sam skrój coś takiego...
maciag
Nov 26 2009, 20:13
tylko dziwi mnie dlaczego nie chcecie podać przybliżonej daty? Mnie wkurzają takie zagrywki bo fakt że robicie to za free ale takim zachowaniem tylko tracicie szacunek u użytkowników. I nie są to uzytkownicy jak Wy to nazywacie "debile" albo "tepaki" tylko ludzie, którzy widza, że coś jest kombinowane i wyrażają to na forum bo od tego forum jest, a zamykając temat albo dając % tylko popieracie nasze zdanie ;]
Powiem szczerze - chce poznać date bez owijania w bawełne bo nie mam 12 czy 13 lat żeby mi kity wciskać i nie obchodzi mnie że robicie to za free, bo tak całkiem za free to nie jest ;p jak to mówia za darmo umarło ;d
Jamnik
Nov 26 2009, 20:18
CYTAT(maciag @ Nov 26 2009, 20:17)

tylko dziwi mnie dlaczego nie chcecie podać przybliżonej daty? Mnie wkurzają takie zagrywki bo fakt że robicie to za free ale takim zachowaniem tylko tracicie szacunek u użytkowników. I nie są to uzytkownicy jak Wy to nazywacie "debile" albo "tepaki" tylko ludzie, którzy widza, że coś jest kombinowane i wyrażają to na forum bo od tego forum jest, a zamykając temat albo dając % tylko popieracie nasze zdanie ;]
Powiem szczerze - chce poznać date bez owijania w bawełne bo nie mam 12 czy 13 lat żeby mi kity wciskać i nie obchodzi mnie że robicie to za free, bo tak całkiem za free to nie jest ;p jak to mówia za darmo umarło ;d
1. Data nie jest podana, bo wyszłoby 1 - 2 dni później i byłyby pretensje że mała bania
2. Podaj mi proszę posty, gdzie ktoś z ekipy Kubbasa nazywa innych debilem, tępakiem itp
3. Faktycznie forum jest od wyrażania opinii, ale analizując ten temat 90 % to pytania o datę patcha, co było wałkowane 1000 razy, więc czy to dziwne że admini / modowie rzucają procentami
4. Jak nie za free to powiedz mi co tak szczerze, dostajemy prócz tego, że tracimy szacunek u userów, którzy pewnie po wydaniu będą ekipe wielbić ?
Myślę że to all..
CYTAT(maciag @ Nov 26 2009, 20:17)

A kto im za to płaci, lub jaką formę wynagrodzenie masz na myśli?
Tu nie chodzi o to, że oni was zmywają, olewają i coś kombinują... Widocznie mało "egzystujesz" pełnią życia.. Czy człowiek powinien żyć jedynie PES'em?
Tu chodzi tylko i wyłącznie o to, że oni do cholery nie wiedzą... Jeżeli w ciągu dnia zajmowali by sie jedynie patchem zrozumiałbym wasze pytania.. ale w takim przypadku? To nie jest KONAMI, że za opóźnienie dostaną po dupie (jeżeli pracujesz/ałeś na budowie to wiesz o co chodzi). Skąd Kubbas czy np. Jamnik mogą wiedzieć, że coś im w życiu nie wyskoczy i np. prace nad patchem staną kompletnie? Nie wiem ile jesteś na forum i jak dogłębnie w tym siedzisz, ale przykładów nie trzeba daleko szukać.. T-mac machał twarze jedną za drugą, nagle problemy w domu i musiał poprostu przestać, to tak ciężko zrozumieć? Sam pracuję nad PES'em od kilku ładnych lat, obecnie tworzę ostatnią wersje swego OF'a i z miejsca podałem, że nie wiem kiedy skończę.. dlaczego? Prawko, kobieta, dom i szkoła. Oni też tak mają, uwierz mi, że znaleźć czas na PES'a w tym wieku nie jest tak łatwo...
Pozdrawiam.
maciag
Nov 26 2009, 20:27
Nie ciężko zrozumiec wasze życie i obowiązki, jestem na tym forum 2 lata bodajże, nawet stary awatar mam ;] dawno tu nie zaglądałem i sam mam życie osobiste i z nudów czasem wchodze by się dowiedzieć jakichś informacji ;p i uwierz mi że ludzi by sie nie obrazili gdybyscie podali przybliżona date a wydali tydzień później na przykład ;p to by było mniej denerwujace niz takie ukrywanie czegos ;p a forma płatności... hmmm mówiliście że dacie patch'a na allegro czyli jednak jakies zyski planujecie ;p nie pisze tego ze złości tylko takie są fakty ;]
lukasz44
Nov 26 2009, 20:31
Nie planują zysków tylko udogodnienie dla graczy. Ci którzy nie będą chcieli ściągać 60 partów będą mogli kupić sobie patcha i po sprawie napewno paru się takich klientów znajdzie ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.