Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Tomaszzz
To powiedz to 1000 innych ludzi co będą to ściągali...
cycek
Ale jak wyjdzie gra . to dobrze by ją zreupowac na rapida ja mam konto wiec nie zniknie smile.gif zawsze jeden serwer wiecej wink.gif to już nie moj problem ... zawsze parta mozna sciagnac czy cos jak zniknie z innych serverow
Tomaszzz
CYTAT(cycek @ Nov 11 2009, 21:30) *
Ale jak wyjdzie gra . to dobrze by ją zreupowac na rapida ja mam konto wiec nie zniknie smile.gif zawsze jeden serwer wiecej wink.gif to już nie moj problem ... zawsze parta mozna sciagnac czy cos jak zniknie z innych serverow

Tak to lepiej tylko najlepiej by wgrywane party były te same.
__SaNd1__
CYTAT(cycek @ Nov 11 2009, 22:30) *

Masz racje rapidshare tez nie jest zly wybor do sciongania patcha poprzedniom wersje sciognelem prez rapida no wiec czekamy na premierke rolleyes.gif
Chomas!
Rapid? To ja nie ściągam bo nie mam jak biggrin.gif
IP dziele z pół gminy...
Kubbas
Jak zwykle patch będzie na wielu wielu serwerach, więc nie wiem o czym ta jałowa dyskusja

Pilnie potrzebna fota jakiegoś znanego piłkarza jak po golu podnosi koszulkę do góry i pokazuje t shirt !
Damian.
CYTAT(Kubbas @ Nov 12 2009, 16:26) *
Jak zwykle patch będzie na wielu wielu serwerach, więc nie wiem o czym ta jałowa dyskusja

Pilnie potrzebna fota jakiegoś znanego piłkarza jak po golu podnosi koszulkę do góry i pokazuje t shirt !

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/...0-188463129.jpg
jaro9
Podnosi czy ściąga? Ten Iniesta się nie nadaje.Trudno znaleźć.
Kubbas
Podnosi, tak żeby T Shirt było widać

Dzięki za foty z Iniestą mogą się przydać
demiano7
To co udało mi sie znaleźć... mam nadzieje że coś sie przyda wink.gif

obrazek 1
obrazek 2
obrazek 3
obrazek 4
obrazek 5

i super fota na koniec, może sie przyda... klik
GooFy
Co za zainteresowanie biggrin.gif. Nie spodziewałem się, dzięki chłopaki za foty. Napewno coś wybiorę.
cycek
To Goofy dasz reszte screenow z scoreboardow coo?: ) proszę wink.gif
Tomaszzz
CYTAT(Chomas! @ Nov 12 2009, 15:15) *
Rapid? To ja nie ściągam bo nie mam jak biggrin.gif
IP dziele z pół gminy...

I właśnie to jest powód, dla którego Rapid może być dobry tylko jako alternatywna wrzuta. Mówienie, że Rapid nie jest zły, bo ktoś możesz z niego ściągać, bo ma zew ip bądź konto Premium jest niezbyt słuszne. closedeyes.gif
cycek
Nom ale moge wrzucic i tak koniec tematu smile.gif
lukasz44
Przecież Kubass pisał już że upload będzie na wiele serwerów tak jak poprzednio, rapidshare jest jednym z lepszych serwerów więc też będzie na pewno, ma być torrent, patch będzie do kupienia na Allegro, więc do wyboru do koloru i prosze nie narzekac ;p
Tomaszzz
Wiem i to jest jasne i tylko pisze o tym, że jako główna wrzuta to to jest bez sensu jak się niektórzy wypowiadają "Wrzuta na Rapid może być"...

CYTAT(cycek @ Nov 12 2009, 19:49) *
Nom ale moge wrzucic i tak koniec tematu smile.gif

A proszę bardzo. tongue.gif
cycek
Kubaas ile juz procent macie ? macie juz 99 zawsze mozemy pomoc by szybciej patch wyszedl powodzenia ! smile.gif
Jason Bourne
http://gavhudson.co.uk/wp-content/uploads/...01/kaka-280.jpg

zastanawiam się dlaczego nikt nie wrzucił foty z Kaką?Przecież on najczęsciej po strzelonym golu podnosił koszulkę i celebrował w ten sposób zdobycie bramki
Kubbas
Potrzebny mi stadion Grochlinu, jak ktoś ma proszę podrzucić
Gaucho
CYTAT(Kubbas @ Nov 13 2009, 23:34) *
Potrzebny mi stadion Grochlinu, jak ktoś ma proszę podrzucić

Proszę, nie wiem czy chodziło o ten ale tylko taki mam rolleyes.gif Chyba nawet z waszego patch a tylko v2 lub v3.
POL - Groclin Grodzisk
__SaNd1__
Czy w patchu bedom jakiesz nowe reprezentacje narodowe - naprzyklad Nowa Zelandia bedom grac na WC 2010 smile.gif ? Dzieki rolleyes.gif
Kubbas
CYTAT(Gaucho @ Nov 13 2009, 23:23) *
Proszę, nie wiem czy chodziło o ten ale tylko taki mam rolleyes.gif Chyba nawet z waszego patch a tylko v2 lub v3.
POL - Groclin Grodzisk

Dzięki, chodziło mi o ten, na którym teraz trenuje chyba kadra? To ten chyba.

CYTAT(__SaNd1__ @ Nov 14 2009, 10:40) *
Czy w patchu bedom jakiesz nowe reprezentacje narodowe - naprzyklad Nowa Zelandia bedom grac na WC 2010 smile.gif ? Dzieki rolleyes.gif

Nie, może po zimowym okienku do v5 dam nowe repry, w końcu MS nadchodzą
Gaucho
Nie ma za co biggrin.gif oj nie wiem na jaki trenuje kadra, w sumie mało mnie to interesuje.
__SaNd1__
Kubbas czy bedom jakiesz moze nowe screeny rolleyes.gif EDIT: Dzieki za odpowiedz przyjacielu wink.gif
Kubbas
Nie ma sensu, nie chce mi się robić, niedługo wydajemy ;]
kacpero
ciesze sie ze to slysze niedlugo teraz naprawde zacieram raczki na kawal dobrej roboty czekam na premierke i mam nadzieje ze niedlugo mnie nie zniecierpliwi dzien 2 tydzien a nawet miesiac zniose pozdrawiam
cycek
Mam nadzieje ze bardziej pare dni niz miesiac ;o czekamy !!
Jason Bourne
fajnie Kubbas trzymamy kciuki za dalszą pracę .Dopieśćcie swoje dzieło do perfekcji smile.gif.Już teraz naprawdę należy Wam się(twórcom patcha) wielki szacun , za czas i pracę jako w niego włożyliście.Moglibyście w tym czasie robić całkiem inne rzeczy , przecież jak każdy macie własne życie , a jednak postanowiliście stworzyć nowego PES 6 .Bo tak to można nazwać .
Kubbas
Jak ktoś ma stadion w Bydgoszczy, na którym zagramy z Kanadą, niech też podrzuci na jakiś serwer wink.gif
E 9
Stadion Zawiszy nie został jeszcze wykonany, tzn nie został wydany w pełnej wersji.. jest wydana paskudna wersja, więc wogóle odmawiam ściągania. Ktoś ostatnio zaczynał ten stadion robić, ale wydany na bank nie został...

To samo tyczy się stadionu Dyskobolii, jest wydana taka byle jaka wersja, Gwidon swojej wersji niestety nie opublikował..
Kubbas
Dzięki E9 wink.gif
Jimmy
Nie wiem czy dobrze przeczytałem, ale czy była by możliwość wystawienia na allegro nagranego patcha, bo osobiście nie mam czasu i ochoty ściągać patcha bo mam słabe łącze? dry.gif
Gaucho
Jak będzie możliwość kupna na allegro, jak najbardziej, należny się wam za taka robotę jakieś wsparcie biggrin.gif , a jak jeszcze będzie z okładką rolleyes.gif
__SaNd1__
CYTAT(Gaucho @ Nov 15 2009, 20:02) *
Jak będzie możliwość kupna na allegro, jak najbardziej, należny się wam za taka robotę jakieś wsparcie biggrin.gif , a jak jeszcze będzie z okładką rolleyes.gif

Dolaczam sie do pytania o nowej okladce - czy bedzie taka rolleyes.gif
Chomas!
Może po to ten piłkarz był im potrzebny tongue.gif
niedzwiedz18
Kiedy to będzie? Już od jakiegoś czasu wspominaliście o paru procentach, a teraz nic nie rusza. Co chwilę prosisz o jakieś nowe foty i stadiony.
Wiem, wiem, wiem, też masz swoje życie osobiste, robisz świetną robotę bla bla bla ale zaraz będziesz musiał wydawać nowego patcha, bo się sezon skończy. Zaraz okno transferowe i znowu zacznie się zawirowanie z transferami, wypłyną nowe twarze, których nie ma obecnie zapewne w patchu. Dzięki wielkie za robotę jaką wykonujesz ale nie mów, że już prawie kończycie w momencie, w którym tak nie jest. I nie piszcie mi tu "kolejny raz to pytanie itp." , "jak będzie to będzie, trzeba go dopracować"
Czekam na odpowiedź co do premiery, nawet w małym przybliżeniu, bo ile można wchodzić na to forum i cały czas liczyć, że coś ruszyło jak nic się nie dzieje.
pozdrawiam serdecznie.
cycek
Dokładnie! zgadzam sie z Niedzwiedziem smile.gif jesli potrzebujecie pomocy to zawsze mozecie na nas liczyc / bylo mowione ze jest 98 procent no to fajnie ze 2 procenty bedziecie robic miesiac albo wiecej tak wiem wiem sprawy osobiste ale no sorry zaraz pewnie uslysze jak cos Ci nie pasuje to sam zrob patcha itd poporstu chcemy wiedziec smile.gif prosilismy oscreeny to Kubus powiedziales ze niedlugo wydajecie .. więc?
demiano7
Niedzwiedz a ja Ci powiem jedno, za kogo Ty sie masz??? cwaniakujesz w pierwszym swoim poscie wyskakując z tekstem ze zaraz Kubbas bedzie musiał wydawac nową wersje.. dobrze sie czujesz??? Oni nic nie MUSZA, zrób coś sam ok?? Albo nie, lepiej, weź zapłać chłopakom z 2 000 zł na głowe to jutro będziesz miał Patcha, a jak nie to stól się już i nie zaśmiecaj tematu..

Czekamy cierpliwie chłopaki, róbcie dalej swoje wink.gif
Jamnik
Głownie to ja wstrzymuje premiere, wiec możecie mnie zjeść. Chodzi o to że mam troche roboty z Face / Hair serverem (między innymi usunięcie niektórych niepotrzebnych plików, to wrzucenie paru nowych, to zmiany w mapie) jeszcze do tego ustawienie koloru skóry. To nie jest hop-siup na 3 czy 4 godziny roboty, zważywszy na to że mamy swoje życie prywatne.

A jak ktoś czeka niecierpliwie długi czas to czemu sobie w tym czasie sam czegoś w tym stylu nie zrobi ? Powtarzam to już nie wiem który raz. Jak brakuje co niektórym cierpliwości (bo napisane było że pare procent) to proponuje samemu coś takiego zrobić.

Pozdrawiam cierpliwych
Gaucho
CYTAT(niedzwiedz18 @ Nov 16 2009, 17:22) *
Kiedy to będzie? Już od jakiegoś czasu wspominaliście o paru procentach, a teraz nic nie rusza. Co chwilę prosisz o jakieś nowe foty i stadiony.
Wiem, wiem, wiem, też masz swoje życie osobiste, robisz świetną robotę bla bla bla ale zaraz będziesz musiał wydawać nowego patcha, bo się sezon skończy. Zaraz okno transferowe i znowu zacznie się zawirowanie z transferami, wypłyną nowe twarze, których nie ma obecnie zapewne w patchu. Dzięki wielkie za robotę jaką wykonujesz ale nie mów, że już prawie kończycie w momencie, w którym tak nie jest. I nie piszcie mi tu "kolejny raz to pytanie itp." , "jak będzie to będzie, trzeba go dopracować"
Czekam na odpowiedź co do premiery, nawet w małym przybliżeniu, bo ile można wchodzić na to forum i cały czas liczyć, że coś ruszyło jak nic się nie dzieje.
pozdrawiam serdecznie.

Ręce opadają.
Kubbas
CYTAT(niedzwiedz18 @ Nov 16 2009, 16:22) *
ale nie mów, że już prawie kończycie w momencie, w którym tak nie jest.

Powiedz mi skąd ty to wiesz?
sstachu1
A ja mam w d**** czy patch zostanie wydany jutro,czy za poltorej miecha. Najwazniejsze jest chyba to co bedzie zawierac i JAKIE WYMAGANIA SPRZETOWE bedzie musial spelniac sprzet takiego szaraczka jak ja? A skoro pan od FACEow bedzie jeszcze troche sleczal nad tematem to czy,ktorys z tworcow ma przez ten czas zastoju wstawic sektorowki(wielkie flagi) skoro i tak czekamy. Pozdrawiam serdecznie!!!
demiano7
Pozwól że odpowiem za Kubbasa wink.gif Patch wymagań zwiekszać nie powinien, jak tak to minimalnie, natomiast miejsca przeznaczyć będziesz więcej musiał o jakieś 6 GB
A co do flag to Kubbas nie jednokrotnie powtarzał, ze żaden element Patcha nie będzie udostępniony przed premierą ani wogóle osobno wink.gif pozdro
E 9
Taki O.T. pasujący do obecnej sytuacji w tym temacie..

Kolejne pytanie "Kiedy?" będzie nagradzane %. Niedzwiedz już swoje otrzymał, są następni chętni? Kubbas, nie zawsze bd miał czas tutaj zaglądać, więc drobne info na gadu nie zaszkodzi..

pozdrawiam wink.gif
Kubbas
Dzięki, jakby co na pewno "doniosę" ;]
El Polacco
A ja nie spytam "kiedy" tylko "za ile"? Bedzie mozna kupic patch np. na Allegro? Bo w tej chwili dysponuje laczem dial-up 54 kb/s i w miesiac nie sciagne.
niedzwiedz18
CYTAT(demiano7 @ Nov 16 2009, 17:28) *
Niedzwiedz a ja Ci powiem jedno, za kogo Ty sie masz??? cwaniakujesz w pierwszym swoim poscie wyskakując z tekstem ze zaraz Kubbas bedzie musiał wydawac nową wersje.. dobrze sie czujesz??? Oni nic nie MUSZA, zrób coś sam ok?? Albo nie, lepiej, weź zapłać chłopakom z 2 000 zł na głowe to jutro będziesz miał Patcha, a jak nie to stól się już i nie zaśmiecaj tematu..

Czekamy cierpliwie chłopaki, róbcie dalej swoje wink.gif

Już śpieszę z wyjaśnieniami. Nie uważam abym cwaniakował, a ilość postów nie robi z użytkownika jakiegoś Boga, to że mam jeden post to nie znaczy, że nie zaglądam na forum. Czuję się świetnie, dzięki, że pytasz. 2 000 zł to stanowczo za dużo.

Głównie chodziło mi o odpowiedź w stylu Jamnika, który powiedział co i jak. Patcha sam nie zrobię, bo nie mam odpowiednich umiejętności, zapewne gdybym takowe posiadał to zajął bym się czymś takim:)

pozdrawiam serdecznie.
sstachu1
demiano7 : dzieki za info. Lecz niechodzilo mi o prezentacje flag na forum badz gdziekolwiek. Pytalem o "sektorówki" bo niewiem czy beda w patchu a jesli nie to chcialem podsunac pomysl tworca. wielkie flagi zakrywajace sektor kibicow nad ich glowami robia niezle wrazenie . wiec jesli ,ktorys z panow tworzacych takie elementy bylby sklonny poswiecic czas na zrobienie tego typu flag to zapewne wielu z nas opadla by szczena po kolana. i tak daje WIELKI PLUS za wasza robote,oby tak dalej!
Twistero
Nom dobry motyw z tymi flagami smile.gif , ciekawie to by wyglądało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.