Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
CYTAT(lowrider89 @ Sep 1 2009, 10:26) *
jak będzie to będzie, proste...
może go wydadzą jutro, może za tydzień, a może za pół roku...

Dokładnie, nie zadawajcie takich pytań bo itak nie będę odpowiadał, mamy 70-80% gotowe, potrzeba jeszcze dużo pracy aby projekt skończyć, możecie go oczekiwać na pewno prędzej niż później
piecia-1990
moim zdaniem czym wiecej jest mlodych graczy w zespole tym gra ciekawsza .Od kiedy gram w pes zawsze stawialem na mlodziesz i to dobrze rokowalo na przyszlosc smile.gif Kubass ile jest jeszcze wolnych miejsc w other team smile.gif ??
Kubbas
0
piecia-1990
mam pytanie jesli wczesnie bylo to sorry smile.gif jak bedzie z nowa formula ligi Europejskiej ? Wprowaadzicie ja czy nie ?Czy bedzie to stary Puchar UEFA
Kubbas
1 strona tematu
piecia-1990
szkoda ze pomineliście Anderlecht
Taki zespól jak powinien byc pewniakiem w tej stawce sad.gif To mocny zespól i wydaje mi sie ze powinien zastapić Twente.No ale coz wszystkiego nie można mieć
piecia-1990
ten patch to bedzie hit .Odstawiam ostatniego PES na dolna polke smile.gif ach ale bedzie szarpania .... smile.gif A transfery aktualizujecie na bieżaco ?? Czy jedynie do ktoregos dnia ? A jak ma sie sprawa z wypozyczeniami ?? Tak jak do tej pory ze zawodnik jest w druzynie gdzie klub go wypozyczyl ???Mam nadzieje ze nie zapomnicie o ADriano ( niegdys Inter ) i o Luizie Nazario da Limie ( czyli Ronaldo )
Szakal21
Koleś nie podniecaj się tak tongue.gif luzzzzziiikkk
piecia-1990
juz sie nie moge doczekac tych zarwanych smile.gif wieczorow W zime smile.gif)))))) ach to dopiero sie czuje ze sie gra .Mam nadzieje ze za mocno sie nie napale na to , zebym sie nie rozczarowal rolleyes.gif
StRyJu
Nie pytajcie się tak o date wydania patcha .. Gdy go skończą to wydadzą .. Jakby powiedzieli że np. jutro a wydali pojutrze ? Dzieci by cały temat zażaleniami zaśmieciły .. Też nie moge się patcha doczekać, ale jakoś wytrzymuję ..Pracujcie dalej panowie, byśmy wszyscy spragnieni gry mogli się nią w pełni cieszyć ;P..

Więc możesz "se" użyć funkcji raportuj jak coś takiego zauważysz.///Orange_91
edit: Taki mały błędzik smile.gif) Na drugi raz zapamiętam .. nawet nie wiedziałem że można zraportować ..
piecia-1990
StRyJu
japa zerowcu
piecia-1990
nie pasuje ci cos to nie wchodz tu a nie piszesz glupoty .
jaro9
CYTAT(piecia-1990 @ Sep 3 2009, 15:21) *
nie pasuje ci cos to nie wchodz tu a nie piszesz glupoty .

Chłopie!Tobie się coś chyba pomieszało! Edytuj posty!
__SaNd1__
Kubbas mam pytanie do ciebie bedzie jakasz okladka na PES 6.5 V 4 - na V 3 z Guereirro byla swietna okladka moze cos z Ludovicem Obraniakem i Guereirro w takim style oczywiscie to tylko propozycja do ciebie rolleyes.gif EDIT: W tej nowej wersij PES 6.5 V 4 czy bedom przyspiewki dla reprezentacij Polski,Wisly i Lecha ? rolleyes.gif
For3st06
Kubbas w ilu procentach jest juz ukonczony patch ??
Alpa Chino
CYTAT(Kubbas @ Sep 1 2009, 10:16) *
mamy 70-80% gotowe, potrzeba jeszcze dużo pracy aby projekt skończyć, możecie go oczekiwać na pewno prędzej niż później
For3st06
to jest cytat z 1 wrzesnia wink.gif) a Ja sie pytam na bierząco x))
damiank9
ale bez przesady oni nie zrobia ci odrazu w przeciagu 7 dni 15% wiec daj se na luz i niepytaj sie smile.gif
Kubbas
Retro Henry menu dla własnego użytku, jak ktoś chcę mogę ewentualnie pliczek podrzucić, pracę ciągle trwają

Milerinho
Na pewno troche lepsze niz sztywny van der sarr, ale herb kanonierow psuje kompletnie efekt.

A konkretnie co do patcha graficznie swietnie sie prezentuje przedmeczowe menu.
Kubbas
Dla własnego użytku

To nie jest tło do patcha, tak dałem skrina, może ktoś lubi takie retro menusy, wtedy mogę podrzucić pliczek...
Milerinho
WIem ze dla wlasego uzytku ale skrytykowac chyba mozna o_0.

Jaki patch online bedzie w 6.5 wgrany ?
Kubbas
CYTAT(milerinho @ Sep 7 2009, 00:05) *
WIem ze dla wlasego uzytku ale skrytykowac chyba mozna o_0.

Spoko, ale odniosłem wrażenie jakbyś komentował to jako tło 6.5 v4

CYTAT(milerinho @ Sep 7 2009, 00:05) *
Jaki patch online bedzie w 6.5 wgrany ?

Najnowszy ISS jaki będzie dostępny, do patcha dołączymy dodatkowe części do rostera online, czyli pasujące logosy itd, bo jak wiadomo iss ma inne sloty

Do v5 będzie prawdopodobnie wprowadzona Sagres do online
E__B__I
[quote name='Kubbas' date='Sep 6 2009, 23:01' post='293386']
Retro Henry menu dla własnego użytku, jak ktoś chcę mogę ewentualnie pliczek podrzucić, pracę ciągle trwają

Kubbas świetne menu wstawka logo CL i czcionka modułów wyboru bardzo fajna ale czy dało by się zrobić coś takiego z Zidanem ?? no i czy mógłbyś to wykonać ?? rolleyes.gif
Kubbas
Może kiedyś w niedalekiej przyszłości, szczerze też by mi się Zizou przydał biggrin.gif Może jak Titi się znudzi
E__B__I
CYTAT(Kubbas @ Sep 7 2009, 12:44) *
Może kiedyś w niedalekiej przyszłości, szczerze też by mi się Zizou przydał biggrin.gif Może jak Titi się znudzi

OK... w takim razie czekam na jakieś wieści z menu'sem wraz z WIELKIM Zizou smile.gif pozdro tongue.gif biggrin.gif
Arni_17
Kubbas a bedzie zmieniona kamera w tym patchu, bo pamiętam że w jednym była lekko zmieniona i fajnie się na niej grało?
Stuart17
Kamere i tak samemu mozna zmienic wiec pytanie bez sensu. tongue.gif
Arni_17
Wiem ze można zmienic tongue.gif ale w jednym patchu byla taka ktorej w zwylkym pes6 nie ma. Nie wiem może to było tylko złudzenie ale wydawało mi sie że jest inna
Stuart17
Nie wiem czy o to cho, ale oprocz wyboru kamery mozna sobie dostosowac kat kamery, bo chyba nowych kamer do pesa dodac nie mozna, przynajmniej ja o tym nie slyszalem wink.gif
El Polacco
Kubbas dolaczam sie do prosby o retro menu z Zizou, takie do uzytku wlasnego, tylko dla elyty tongue.gif
__SaNd1__
Wogole wszystko jest swietne licze na jakiesz nastepne screeny no i czekamy na premiere tongue.gif rolleyes.gif

Patryk123456789
Kubbas mam pytanie czy takie coś będzie w patchu.Bardzo ładnie wygląda kolor radaru i kursor.Prosze o odp.

P.S-Tak będzie w powerpatchu
Arek.PL
CYTAT(Arni_17 @ Sep 7 2009, 18:40) *
Wiem ze można zmienic tongue.gif ale w jednym patchu byla taka ktorej w zwylkym pes6 nie ma. Nie wiem może to było tylko złudzenie ale wydawało mi sie że jest inna

Na pewno chodzi tutaj o kąt kamery, który można sobie zmienić samemu.
Pozdro
Arni_17
Wcześniej nawet nie wiedziałem że można kąt zmieniać ale teraz już wiem biggrin.gif dzieki i pozdro rolleyes.gif
Kubbas
CYTAT(Patryk123456789 @ Sep 8 2009, 16:56) *
Kubbas mam pytanie czy takie coś będzie w patchu.Bardzo ładnie wygląda kolor radaru i kursor.Prosze o odp.

P.S-Tak będzie w powerpatchu

Raczej nie, deafultowy uważam za ładniejszy
Patryk123456789
Szkoda bo ładnie sie to prezentuje.A będą nowe stroje dla sędziów bo chyba takie wykonał .Goofy.
Jimi1733
Kubbas czy Polska reprezentacja będzie miała własne polskie przyśpiewki ? smile.gif
Kubbas
Tak
unikat
Będzie dało rade pozyskać Edwina dla własnego użytku ?
GooFy
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 9 2009, 21:30) *
Będzie dało rade pozyskać Edwina dla własnego użytku ?

Nie.
Arni_17
Jest szansa na jakieś nowe skriny?
Jedediah
Śledzę ten temat i mam 3 pytania ...
1. Czy do tego patcha potrzebne są poprzednie wersje patchy czy tylko czysta gra ?
2. Jak dużo będzie ważyć patch ?
3. Mniej więcej ile % jest już zrobione ?
Arni_17
CYTAT(Jedediah @ Sep 10 2009, 20:24) *
1. Czy do tego patcha potrzebne są poprzednie wersje patchy czy tylko czysta gra ?

Widze że coś mało uważnie śledzisz ten temat biggrin.gif bo jakbyś dokładnie poczytał to na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź tongue.gif
E__B__I
CYTAT(Jedediah @ Sep 10 2009, 20:24) *

1. Nie potrzebujesz poprzednich wersji patcha,
2. Jest to patch czyli jak nazwa wskazuje jest to dodatek do gry także "trochę" będzie ważył
3. Jak już nie jednokrotnie pisano 70-80 % także tylko cierpliwość i w końcu będzie.
Jedediah
CYTAT(E__B__I @ Sep 11 2009, 12:42) *
1. Nie potrzebujesz poprzednich wersji patcha,
2. Jest to patch czyli jak nazwa wskazuje jest to dodatek do gry także "trochę" będzie ważył
3. Jak już nie jednokrotnie pisano 70-80 % także tylko cierpliwość i w końcu będzie.

1. Dziękuję smile.gif
2. Jakaś przybliżona liczba 1gb ? 5 gb? (Zazwyczaj korzystałem z aktualności tylko option files a nie patchy i nie wiem jaka jest wielkość ... Ktoś wspomniał że ma pobraniem wcześniejszego patcha parta 57 czyli taki patch waży aż 5.7 gb ? )
3. No tak pewnie chłopaki pracują pełną parą ... Jednak 70 - 80 % było pierwszego albo drugiego września ... ale niech się chłopaki nie spieszą ... Warto poczekać na końcowy efekt ...
Lukasz7_NG
Witam.
chciałbym się dowiedzieć kiedy ten patch zostanie oddany do użytku ??? smile.gif
Alpa Chino
Jak zostanie skończony... poczytaj temat a dowiesz się więcej...
Jimi1733
Długie wieczory się zaczynają ;D
Patryk123456789
A może byście wstawili tak mały dodatek graficzny linie spalonego zamienić na białą i za nią taka szaro-przezroczystą strefe wtedy ładnie widać spalonego.Jak będe miał skrina to podam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.