Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
kacpero
dotaj screena to moze tworcy sie zgodza na ten pomysl mysle ze to dobry pomysl jest
Patryk123456789
mniej więcej o takie coś chodzi
perONE
Nie wiadomo czy jest taka możliwość.
Patryk123456789
Ale można chociaż spróbować.Powodzenia życze,nie przespane noce sie zapowiadają.
Kubbas
Nie ma
Kubbas
Potrzebuje kogoś do pomocy przy:

- usuwaniu w edit mode nazwisk wymawianych przez Borka
- przestawianiu Free Kick Style z 1na4
kacpero
duzo tego jest ja bym mogl sprobowac
Kubbas
Limit czasowy to 2 dni jak nadal jesteś zainteresowany to PW
For3st06
Sorka za takie pytanie ale ile jeszcze okolo dni do wydania patcha ?? wink.gif
Jimi1733
Do końca września skończycie patch?
__SaNd1__
Kubbas mam pytanie gdziesz w temacie mowilesz ze zamiast U21 Reprezentaciach tam gdzie byly Classic Teams moze bedom jakiesz nowe zespoly jak Bosnia i Hercegovina naprzyklad ? Czy moze bedzie cos takiego i jescze 1 pytanie czy bedom jakiesz kolejne screeny - konkrentnie interesuje mnie UEFA Europa League - nowy scoreboarde smile.gif Dziekuje smile.gif
barcafan85
Kiedy będzie można to pobrać>>> wink.gif
Twistero
Jak będzie to będzie proste smile.gif , ludzie zamiast się pytać co chwilę kiedy będzie lepiej weźcie się za naukę xD ,

Pozdrawiam
Kubbas
http://www.youtube.com/watch?v=xS1na1MEceQ
__SaNd1__
Swietny filmik czekamy na premiere wink.gif

Kubbas
Potrzeba mi statów, jak ktoś ma niech podrzuci:

Szałek z Lecha

Marshall, Mcdonald, Clayton, Gunnar Nelsen, Vidal, Johansen z Manchesteru City

Hewson z MU

Huygbeaert, Itoua Onanga, Messiba, Puyo z Auxerre

Kendall z Hull

Lukas Schmitz z Schalke

Przydałaby się też jakaś wykwalifikowana pomoc do robienia formacji drużyn.
MaTi10
Jak potrzeba kogoś do robienia formacji jestem chętny, Kubbas masz moje gg to uderzaj jak coś wink.gif
MUFAN
wiem że pisze dosć późno ale jeśli potrzeba zrobić twarze dla jakiś piłkarzy których jeszcze nikt nie zrobił mogę pomóc piszcie na pw kogo potrzeba do patcha a żeby pokazać że się nadaje kilka moich prac:

ps: gdzieś widziałem stasty dla kilku z tych których brakuje ci Kubbas postaram się je znaleść
Patryk123456789
Może jakieś nowe wieści,skriny,bo coś cicho tu ile jeszcze pracy do konca?pzdr
Kubbas
CYTAT(MUFAN @ Sep 24 2009, 10:04) *
wiem że pisze dosć późno ale jeśli potrzeba zrobić twarze dla jakiś piłkarzy których jeszcze nikt nie zrobił mogę pomóc piszcie na pw kogo potrzeba do patcha a żeby pokazać że się nadaje kilka moich prac:

ps: gdzieś widziałem stasty dla kilku z tych których brakuje ci Kubbas postaram się je znaleść

Świetne twarze, na pewno przyda się facemaker gdyż żadnego w ekipie na tą chwilę nie mamy, podrzuć swoje GG na pw wink.gif
jaro9
CYTAT(MUFAN @ Sep 24 2009, 10:04) *

Ładne mordki wink.gif Pozdro
Kubbas
Osoba, która miała robić f&h wykruszyła się, poszukuję kogoś do tego, jak ktoś jest chętny pisać ...
Damian.
MUFAN: Obraniak na modelu bartka-brt
Chygrynsky na modelu Alegora
Ronaldinho na modelu Mystiqa
?
Patryk123456789
Kubbas ja jestem chętny
Patryk123456789
Przepraszam za post pod postem ale tak to nikt by go nie zauważył.
Mam prośbe do twórcy patcha czy mołbyś wgrać kawałek hymnu barcelony jako przyśpiewke?
Acha mam nadzieje że będzie zaktualizowana kadra polski np
Dołączyli:Kowalewski.Dudek,Przyrowski,Macieja Iwańskiego, Jakuba Rzeźniczaka (Legia), Radosława Lewandowskiego, Jakuba Wilka, Sławomira Peszkę i Seweryna Gancarczyka (Lech).
Brak Boruca,Krzynówka,Dudki,Żewłakowa.

Tu link do hymnu- http://www.youtube.com /watch?v=8b8cGhxhAsY...feature=related://http://www.youtube.com /watch?v=8b8...feature=related
od 8 do 54 sekundy

Albo jak nie możesz tego zrobić to podeślij jakiś tutek czy coś pozdro.
GooFy
Mamy nadzieję że Majewski poleci, bo ma nikłe szanse na wygraną z Czechami i Słowacją, Więc napewno kadra jeszcze się zmieni.
Kubbas
Taaa kadra została zaktualizowana niedawno, może coś poskrinuje przy okazji.
Boltex
Kubbas a dokładna data premiery twego patcha może jest już znana?
qwerte
CYTAT(Boltex @ Sep 27 2009, 19:56) *
Kubbas a dokładna data premiery twego patcha może jest już znana?

Odpowiem za Kubbas'a (mam nadzieje, że się nie obrazisz happy.gif )
When it's done.
For3st06
moze mogl by ktos przyblizyc date premiery patcha ;/ miala byc na poczatku wrzesnia a tu juz prawie pazdziernik ...
p3sman
CYTAT(Forest 7 @ Sep 27 2009, 22:45) *
moze mogl by ktos przyblizyc date premiery patcha ;/ miala byc na poczatku wrzesnia a tu juz prawie pazdziernik ...

Nikt nie mówił, że będzie na początku września. Data premiery jest nieokreślona!

Kiedy do k**** nędzy przestaniecie zadawać te same pytanie?!!
Patryk123456789
p3sman nie pamiętam w którym poście ale gdzieś na początku tematu był post że pod koniec wakacji wyjdzie patch.

Prawdopodobnie.Ja tam nie pospieszam twórców patcha bo im dłuższa praca tym lepszy wynik,ale przybliżoną date bym chciał zobaczyć nie wiem miesiąc,trzy tygodnie,tydzień,albo ile procent został w ilu procentach jest ukonczony patch

Ja jestem chętny do pomocy chce pomoc jak coś to walić śmiało.
Kubbas
Cały czas opóźniają nas kitsy bo nie mamy dobrych fot, ale teraz wyszła nowa FIFA, z której będzie można brać materiały więc chyba niedługo wydamy.
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Sep 28 2009, 15:29) *
Cały czas opóźniają nas kitsy bo nie mamy dobrych fot, ale teraz wyszła nowa FIFA, z której będzie można brać materiały więc chyba niedługo wydamy.

Bardzo dobry pomysl - mozna z FIFA 10 zobaczyc kitsow do Ligi Sagres i pozostalych zespolow ktory brakujom do patcha wink.gif Pozdro smile.gif
Patryk123456789
Bardzo dobra wiadomość czekam z niecierpliwością.Może jakieś nowe skrinny?
Twistero
Bardziej się nie mogę doczekać tego patcha niż nowego PSa xD , btw nie pośpieszajcie nikogo bo lepiej żeby wszystko grało smile.gif , trzeba być cierpliwym
For3st06
Moze jakies nowe skrinyy .? smile.gif)
Arni_17
CYTAT(Forest 7 @ Oct 4 2009, 21:28) *
Moze jakies nowe skrinyy .? smile.gif)

Dołączam się do pytania biggrin.gif
Chomas!
CYTAT(Kubbas @ Sep 28 2009, 14:29) *

Jeśli potrzeba jakieś dokładniejsze kitsy (szycia itd.) to ja chętnie mogę wyjąć tekstury prosto od FIFY. Więc jeśli potrzeba to gg 11469083
Kubbas
Właśnie patrzyliśmy w Fifie i jest fuszera z portgualską, same niedoróbki i nieaktualne kitsy...
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Oct 6 2009, 14:36) *
Właśnie patrzyliśmy w Fifie i jest fuszera z portgualską, same niedoróbki i nieaktualne kitsy...

W Fifie som nieaktualne kitsy z Liga Sagres huh.gif Jak tak to zle sad.gif Akurat myslalem ze wszystko jest OK mellow.gif
demiano7
Moim zdaniem niektóry teamy moga mieć stroje z tamtego sezonu... jak wyjdą to zawsze mozna dać paczuszke strojów Ligi Sagres żeby każdy sobie dorzucił smile.gif Panowie czekamy wiec walczcie z tym problemem a jak nie da rady to go omińcie biggrin.gif
damiank9
popieram twoje zdanie smile.gif
Jason Bourne
faktycznie fifa odwalil fuszerke z sagres;/ kitsy nie sa aktualne dolaczam sie do prosby
Kubbas
Mamy już 50% kitsów Sagres, jakoś sobie poradzimy już następne 3 sety są w produkcji
maestroo
zeby ten patch mi dzialal to musze miec wszystkie wersje od poczatku po kolei zainstalowane?
jak tak to prosze o jakies linki to tych poprzednich wersji
z gory dzieki
demiano7
Człowieku wiem że zaraz napiszesz że sie wymądrzam czy coś ale do jasnej cholery, jak widze po raz entyyyy takie samo pytanie to mnie krew zalewa!! zapamiętajcie wszyscy, że NIE TRZEBA MIEC ZADNYCH POPRZEDNICH WERSJI i czytaj troche na przyszłość..
maestroo
a powiem CI ze wlasnie nie sadze ze sie wymadrzasz
napisalem to po to zeby otrzymac odpowiedz a Ty mi ja dales wiec wielkie dzieki
no to teraz z niecierpliwoscia czekam na patcha
dzieki:)
mikolajbr
ziomek wrzuc chociaż OF-a smile.gif
Jamnik
Kubbas słynie z tego że wydaje patcha w całości
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.