Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
demiano7
Ja myśle że Panathinakos i Galatasaray muszą być biggrin.gif jednak sadze że ni kosztem drużyn holederskich wink.gif wybór nalezy do Ciebie mister Kubbas wink.gif
siwers99
co Ty mowisz holenderskie zostaja
demiano7
Ale Robcio proponował za feyenoord wink.gif
Robcio
Bo Feyenoord nie zachwyca ostatnio (7 miejsce w lidze, i słaby występn w pucharach przykład - mecz z naszym Lechem) No ale można też przecież dać Galatasaray za Sparta a Panathinaikos z Anderlecht a Feyenoord zostawić.
Kamiloxx
Kubbas, a gdzie Legia?
W głosowaniu jest lepsza niż Gremio... ;/
Kubbas
Postanowiliśmy poświęcić Legie jako tą drużynę, która najgorzej wypadła z Polskich w zeszłym sezonie.
mariolazi
Szczerze mówiąc nie jestem przekonany do tych brazylijskich teamów. Nie sądzę aby dużo osób grało nimi w ML, moim zdaniem lepiej się skupić na zespołach z Europy.
Ewentualnie jeśli już wrzucać do other B drużyny spoza kontynentu to konsekwentnie... Więc wypadałoby dać również kogoś z Argentyny (np. Boca, River) skoro mają być brazylijskie, tylko że niestety stałoby się tak kosztem naszych ekip (zostawić tylko mistrza Polski?)

Dobrze przemyśl sprawę Kubbas...
Wszystkim nie dogodzisz, a nieodpowiedni dobór drużyn rzutuje przy końcowej ocenie patcha smile.gif
W ostatniej odsłonie było pod tym względem niemal idealnie według mnie. Jeśli wymieniać ekipy to tylko na te co będą mieć mocniejsze składy w obecnym sezonie od tych teoretycznie najsłabszych z 6,5 v.3
Oczywiście z uwzględnieniem grających w LM (tak jak wcześniej wspomniałeś- muszą mieć pierwszeństwo).
Ponadto głos ludu domaga się Legii w ankiecie tongue.gif Nie żebym był jakimś zagorzałym fanem któregoś z rodzimych zespołów, ale na pewno L-ką bym grał częściej niż Gremio itp.

Osobiście na waszym miejscu wtrąciłbym do listy Panathinaikos i Galatasaray za Gremio oraz Corinthians, chyba wobec trwającej debaty to byłoby optymalne zestawienie.

Sorry za tak długi wywód, mam nadzieje że dałem jakiś konkretniejszy materiał do przemyśleń wink.gif
Pozdro!
perONE
Brak Legii i Panathinaikosu -> laugh.gif Wypieprzyc Unirea, po co to komu, pewnie nawet statów nie ma a ni zadnej twarzy. Tak samo jak z BATE, gwiazdki jednego sezonu, zagraja raz w LM i słuch po nich zaginie. Radze wywalic ten klub oraz Sparte P. i dac Legie i koniczynki.
demiano7
CYTAT(perONE @ Jul 15 2009, 17:05) *
Brak Legii i Panathinaikosu -> laugh.gif Wypieprzyc Unirea, po co to komu, pewnie nawet statów nie ma a ni zadnej twarzy. Tak samo jak z BATE, gwiazdki jednego sezonu, zagraja raz w LM i słuch po nich zaginie. Radze wywalic ten klub oraz Sparte P. i dac Legie i koniczynki.

browar temu panu biggrin.gif dobrze gada ..
lukasz44
+2 , podwójny browar
MaTi10
perONE dobrze prawi wink.gif .
GooFy
mariolazi - święta prawda. Powtarzam Kubbasowi już od początków v 3 że niema sensu robić jednej czy dwóch drużyn z poza Europy, w tamtej wersji jakoś udało się go przekonać. W tej napalił się jak Arab na kurs pilotażu na te brazylijskie teamy. Wg mnie trzeba skupić się na Europie bo niema co się oszukiwać football ma tu najlepszy poziom na świecie. Slotów jest naprawde mało a zamiast zrobić jakąś silną drużynę z Europy jak np Dynamo Moskwa, Trabzonspor itd zrobimy Gremio, które doszło do finału Copa Libertadores i nagle wszyscy się nim zachwycili. Do tego jeszcze w dużym stopniu przez te dwa teamy wylecieć muszą czołowe drużyny Europejskie i Wicemistrz Polski.
Kubbas

Trochę porobionych nowych rzeczy wink.gif

To już jest ostatnia ankieta, głosy zadecydują

PES 6.5 Patch Update v1.2, PES 6.5 Patch Fix jeżeli ktoś posiada te archiwa z patcha niech zuploaduje na jakiś serwer abym mógł ściągnąć i przeuploadować na premium gdyż poprzedni Reup nie działa.
El Polacco
heh, spac nie mozesz. Fajny ten screen "wcisnij dowolny przycisk" i widze juz Maxwell w Barcie choc transfer jeszcze nie potwierdzony
__SaNd1__
Wszystko swietnie wyglada smile.gif Glosowalem Europeiskie + 2 druzyny Boca i River Plate bylo by fainie pograc z nimi tongue.gif Kubbas zaraz zauplouduje PES 6.5 Fix - a ale gotowy 0_text bo tak go mam smile.gif P.S. Bedom angielskie menusy tak jak w poprzednej wersij ? rolleyes.gif Pozdro smile.gif
Kubbas
Chce archiwa rar nie cały o text

Tak będzie Angielska wersja, i prawdopodobnie też dam wszystkie języki jakie były w PES'ie 6
mariolazi
Świetne screeny, apetycznie się zapowiada smile.gif

Widzę że się zgadzamy GooFy !
Ograniczona liczba slotów, to jest niestety wielka wada PES6 sad.gif
Z drugiej strony rozumiem Kubbas'a bo sam jestem entuzjastom piłki południowo-amerykańskiej, a dziś mimo że rano pobudka do pracy, zarwałem nockę żeby obejrzeć finał Copa Libertadores. Warto było, jednak jeśli już mam wyrazić swoją opinię to w gierce wolałbym mieć europejskie team'y bo lepiej pasują do ML. Ok, nie będę się powtarzał...

Jest jeszcze opcja, aby zrezygnować z ligi portugalskiej i w takim wypadku można wrzucić nawet kilkanaście zespołów z różnych rejonów spoza Europy tylko nie wiem czy jest sens (choć na pewno byłoby co wrzucać i ze stadionami też by problemu nie było: River, Boca, Estudiantes, Corinthians, Cruzeiro, coś z MLS, Meksyku czy nawet Japonii + kilka wypełniaczy z Europy). Tylko w takim wypadku cała praca z ligą Sagres poszłaby na marne... sleep.gif

Ankieta konkretna, ja już głos oddałem, niech lud się wypowie póki nie zapadły ostateczne decyzje.
Kubbas
Sagres zostaje tongue.gif

Też zarywałem nockę biggrin.gif Teraz bez snu siedzę ; dddd
perONE
Głosowałem na same europejskie zespoły oraz Legia, Galatasaray, Panathinaikos i Anderlecht. Rozumiem, że to ma byc patch nie tylko dla Polaków ale jest on robiony przez polska ekipę więc 3 rodzime zespoły powinny być.
__SaNd1__
CYTAT(perONE @ Jul 16 2009, 11:52) *
Głosowałem na same europejskie zespoły oraz Legia, Galatasaray, Panathinaikos i Anderlecht. Rozumiem, że to ma byc patch nie tylko dla Polaków ale jest on robiony przez polska ekipę więc 3 rodzime zespoły powinny być.

Mysle ze czas Legii otminel tongue.gif Teraz jest czas KSP Polonii Warszawa - tak ze jak musi byc 3 druzyna z Polski to mysle ze musi byc Polonia tongue.gif Ale to moja opinia biggrin.gif Pozdro rolleyes.gif
p3sman
CYTAT(perONE @ Jul 16 2009, 10:52) *

identycznie jak ja biggrin.gif

mają być europejskie i już biggrin.gif

co do tego screena z van der sarem... wywal holendra dawaj kuszczaka biggrin.gif

ja zapewne i tak po instalacji patcha na własną rękę dodam swój śląsk i te kluby które mi jeszcze podpasują, tak jak zrobiłem to z aktualnym patchem ;p biggrin.gif

Ale z tymi południowoamerykańskimi klubami to niefajny pomysł. Żal na nie tracić 2 sloty...
JustMe1987
Jestem pod wrazeniem oprawy graficznej. Jedynie menu z Edwinem mi nie podeszlo. Titl jest natomiast przekozak. Ikonki w edycji tez swieze i ciekawe. Co do glosowania: druzyny z Europy: Panata Legia Sparta i Anderlecht cool.gif
p3sman
większość z użytkowników PES 6.5 to konserwatyści. Nie chcą zmian! biggrin.gif

Legia, Galatasaray, Panathinaikos i Anderlecht królują wink.gif
qazwsx
Najlepsze będzie, jak wygra w ankiecie nr 1 opcja "kluby europejskie + 2 spoza Europy", a ankiecie nr 2 przegrają ostro z klubami z Europy smile.gif
Ja głosowałem na Spartę, Galatasaray, Panathinaikos i Anderlecht. Bez Legii.
__SaNd1__
Kubbas mam pytanie czy to bedzie update do V 3 i czy bedzie potrzebna V3, czy to bedzie oddzielny patch V 4 ? rolleyes.gif
Gaucho
Świetnie wygląda...glosowałem na 2 argentyńskie i 2 brazylijskie + kluby europejskie + 2 spoza Europy biggrin.gif
Mam jeszcze jedno pytanie ...jest taka możliwość zmiany wyglądu pucharów po zdobyciu...na te rzeczywiste ...nie wiem czy jest to w ogóle wykonalne...dlatego pytam
GooFy
CYTAT(Gaucho @ Jul 16 2009, 20:29) *
Świetnie wygląda...glosowałem na 2 argentyńskie i 2 brazylijskie + kluby europejskie + 2 spoza Europy biggrin.gif
Mam jeszcze jedno pytanie ...jest taka możliwość zmiany wyglądu pucharów po zdobyciu...na te rzeczywiste ...nie wiem czy jest to w ogóle wykonalne...dlatego pytam

Ktoś tu chyba nie chodził na język polski i matematykę.
Ja głosowałem na Europę - chyba nie muszę się powtarzać dlaczego.
For3st06
Czekam na patcha i na lige portuglaska ;d
Windziak
jak większość: same europejskie, Legia, PAO, Anderlecht i Galatasaray.

Do Sand1 - nie siedzisz w Polsce, to nie wiesz. Jednak mimo wszystko, jak się mówi polska piłka klubowa na przełomie ostatnich 10 lat, to Wisła, Legia i dalej Lech. A nie żadna Polonia. Tym bardziej, że to Groclin laugh.gif zresztą w sumie tak samo nie Lech, a Amica laugh.gif no ale im wyszedł sezon w roku ubiegłym w Europie więc dlatego powinni być. tongue.gif
Kubbas
Jutro o 20, zamykam ankietę i podejmuje decyzje tongue.gif
przemek_psg
mnie, w v3, osobiście brakuje drużyn typu Boca Juniors czy River Plate i chciałbym, żeby znalazły się one w najnowszej odsłonie Patcha 6.5...
zawsze to jakaś odmiana od tego europejskiego futbolu, w prawie każdym patchu jedna z w/w ekip się znajdowała...
ale oczywiście decyzja należy do Ciebie, Kubbas...
pozdrawiam
Budzik
Legia bo PL,Boca i Gremio-zawsze przyjemnie jest sobie nimi pograc,A Panathinaikos w tym sezonie z Cisse ,Gilberto Silva i grekami bedzie mial niezla pake.
perONE
A co powiecie o wywaleniu portugalskiej ligi a w jej miejsce danie tych klubów o ktorych jest mowa cały czas. Powiem tak, moim zdaniem patch traci na tej wlasnie lidze, niby jakas innowacja i odejscie od tradycyjnych w patchach lig czyli hiszp. itp. ale w tej lidze sa moze ze 4 kluby o ktorych mozna powiedziec cos dobrego, resztą i tak pewnie nikt nie gra poniewaz sa nieznane.
lukasz44
+1 , ja jeżeli chodzi o potugalską grałem tylko Academicą, Porto, Sportingiem i Benficą . . .

ale kubass się nie zgodzi na pewno bo za dużo czasu poświęcili na stworzenie właśnie tej ligi
demiano7
CYTAT(perONE @ Jul 17 2009, 18:10) *
A co powiecie o wywaleniu portugalskiej ligi a w jej miejsce danie tych klubów o ktorych jest mowa cały czas. Powiem tak, moim zdaniem patch traci na tej wlasnie lidze, niby jakas innowacja i odejscie od tradycyjnych w patchach lig czyli hiszp. itp. ale w tej lidze sa moze ze 4 kluby o ktorych mozna powiedziec cos dobrego, resztą i tak pewnie nikt nie gra poniewaz sa nieznane.

A ja powiem tak, Kubbas mówił że ta liga zostaje.. niema kto sie wziąść za tą lige a chłopaki sami nie ogarnią..
Jak dla mnie to za portugalską mogła by być tylko brazylijska ale wtedy do others trzeba by przeniesc portugalskich kilka i wszystko sie porypie na nowo sad.gif
damiank9
no to stworzyc taką brazylijsko-portugalską
9 z BRA
9 z POR
For3st06
nie lepsza tylko portugalska ...
jak chcesz polska to sciagnij ekstralkasa patch
demiano7
Kubbas jest jeszcze jedna bardzo istotna sprawa... Czy mógłbyś potraktować młodzieżówki bardziej poważnie? Wiem że w v3 traktowałeś je jako baze danych ale przez to np byli gracze 24-letni w kadrze U-23 .. sad.gif Prosze, jeśli starczy czasu i chęci to zróbcie dokładniej te młodzieżówki, żeby w Brazylii np był pato, marcelo, leandro lima, dentinho, breno, alex silva, ramires, renan i tego pokroju gracze, to samo tyczy sie Argentyny (aguero,di maria, banega, fazio, garay, maxi moralez itp) i innych druzyn.. Prosze, może to drobiazg ale jak dla mnie bardzo ważny, fajnie jest pograć młodzieżówkami czasem.. smile.gif

Jak chcesz to podam jakieś składy. Chyba że sam będziesz szukał..
Kubbas
Jak bardzo chcesz młodzieżówki, to z chęcią przyjmę pomoc wink.gif

Na razie główkuje jak dać nowe reprezentacje w miejsce tych klasycznych, i już chyba nawet mam pomysł.

Portugalska zostaje, to nie podlega dyskusji, sam gram bardzo dużo Sagres, poza tym nie będę dawał others C gdy mamy tryb ligi dla Portugalskiej itd.
damiank9
a własnie mam jedno pytanie.Jak patrzyłem dokładanie składy w lidze portugalskiej w mniej znanych klubach Naval,Academica itd to po kilku zawodników brakuje w jedenastkach klubów,czyzby nie było statów do graczy ?? tak z ciekawosci pytam biggrin.gif
Kubbas
Nie każdego jest z czego stworzyć, niektórzy nie mają czasami nawet wagi albo wzrostu podanego w różnych źródłach
demiano7
OK, to przygotuje liste graczy ze wzrostem i wagą wink.gif tylko musisz mi powiedzieć dla jakich druzyn, bo skoro chcesz tworzyc nowe repry za klasyczne to chyba młodzieżówek będzie mniej zgadza sie? Wyjaśnij wszystko dokładnie i zabieram sie do roboty smile.gif
Kubbas
To była odpowiedź na posta wyżej

Mówię o tym, że może zamienię repry klasyczne na zwykłe reprezentacje jak Bośnia itd, a jak nie uda mi się tego zrobić to porozmawiamy o twojej pomocy przy U-2iles
demiano7
Zauważyłem że to była odpowiedź na posta wyżej ale zaproponowałem wage i wzrost żebyś miał "gotowca" i nie musiał szperać i szukać tongue.gif
Kubbas
To akurat nie jest problem, pomyślimy później, na razie zastanawiam się z reprezentacjami

GŁOS LUDU PRZEMÓWIŁ ; D

162,"Other Teams A\Rubin"
163,"Other Teams A\Unirea"
164,"Other Teams A\Red Bull"
165,"Other Teams A\Beşiktaş JK"
166,"Other Teams A\Standard Liege"
167,"Other Teams A\Olympiacos Piraeus"
168,"Other Teams A\Twente"
169,"Other Teams A\PSV Eindhoven"
170,"Other Teams A\Panathinaikos"
171,"Other Teams A\Ajax Amsterdam"
172,"Other Teams A\Az Alkmaar"
173,"Other Teams A\Feyenoord Rotterdam"
174,"Other Teams A\Celtic Glasgow"
175,"Other Teams A\Glasgow Rangers"
176,"Other Teams A\FC Shakhtar Donieck"
177,"Other Teams A\Zenit St. Petersburg"
178,"Other Teams A\Fenerbache SK"
179,"Other Teams A\Galatasaray SK"
180,"Other Teams A\Dynamo Kiev"

Other Teams B

181,"Other Teams B\PFC CSKA Moskwa"
182,"Other Teams B\Sparta Praga"
183,"Other Teams B\Legia"
184,"Other Teams B\Lech Poznan"
185,"Other Teams B\Wisla Krakow"
mariolazi
No i git! Jak dla mnie zajeb*ście! biggrin.gif
Nie ma to jak demokracja. tongue.gif
Bulka79
Jak dla mnie prawie idealnie...
W miejsce Red Bulla lub Sparty wrzucil bym Anderlecht !
demiano7
CYTAT(Bulka79 @ Jul 19 2009, 14:25) *

Nie zaczynaj debaty od nowa wink.gif bo bedziemy w kółko o tym samym pisać xD
Kubbas
Zadecydowaliście już, odwołań nie ma

Foty kitsów dla Sagres na nowy sezon potrzebne ! ! !
p3sman
CYTAT(Bulka79 @ Jul 19 2009, 14:25) *

Anderlecht mistrzostwa nie zdobył więc miejsce mu się nie należy smile.gif

Wybór others mi pasuje biggrin.gif Lud być mądry! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.