Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
WWWW.PEPATCHING.COM
PES 6.5 Patch v4 by P-E Patching Group

- Wersję Językową Angielską I Polską
- Lige Angielską, Francuską, Hiszpańską, Portugalską, Włoską, Niemiecką oraz Różne Drużyny z Pozostałych Lig
- Wszystkie Drużyn Występujące W Lidze Mistrzów
- Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów
- Wprowadzoną Ligę Niemiecką W Trybie Lig
- Dopracowanego OF'a Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
- Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych oraz Drużyn Klubowych
- Uaktualniony Wiek Każdego z Graczy
- Reprezentacje U-23 W Miejsce Klasycznych Reprezentacji
- Brak Klasycznych Graczy
- Uaktualnione Tryby Ligi Mistrzów, Pucharu UEFA, Mistrzostw Świata, Mistrzostw Europy, Pucharu Narodów Afryki etc.
- Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery
- Oryginalne Nazwy Oraz Herby Dla Wszystkich Drużyn Klubowych I Narodowych
- Nowy Tryb Master League
- Całkowicie Nowe Menu oraz Oprawę Graficzną
- Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry
- Nowe Intro
- Komentarz Z Fify Angielski oraz Polski
- Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Największa Baza Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a
- Wiele Nowych Piłek Zarówno Pod Starsze Karty Graficzne Jak I Nowsze
- Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Stadiony Dla Prawie Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Bandy Dla Prawie Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy
- Całkowicie Nowe Loga
- Nowe Tablice Wyników
- Nowe Podstawowe Pzyśpiewki Dla Poszczególnych Lig
- Nowy Odgłos Kopnięcia Piłki, Uderzenia W Poprzeczkę, Słupek, Gwizdka
- Uefa Cup Mode (European League)
- Edit mode kits
- Nowy Skład Other Teams

Trailery v4

http://www.youtube.com/watch?v=XBjrFp5iTCk

http://www.youtube.com/watch?v=0OqAWASE52g by Kubbas

http://www.youtube.com/watch?v=5y-xa45EZW0 by Kubbas

http://www.youtube.com/watch?v=4XAMdL8KAcU by Goofy

Patryk123456789
Kubbas czy ja mogłbym zająć sie komplementowaniem face hair serwera?
Patryk123456789
Kubbas.A może do tego patcha byście takie coś zrobili

http://www.gamingaccess.com/functions/show...7-582336427.jpg

Bardzo ładnie to sie prezentuje moim zdaniem.
Pozdrawiam
siwers99
po screenach wygląda znakomicie;) Mogę pomóc przy ofie przy tych transferach itd.
Kubbas
CYTAT(Patryk123456789 @ Jun 4 2009, 10:42) *
Kubbas.A może do tego patcha byście takie coś zrobili

http://www.gamingaccess.com/functions/show...7-582336427.jpg

Bardzo ładnie to sie prezentuje moim zdaniem.
Pozdrawiam

Nie

CYTAT(siwers99 @ Jun 4 2009, 12:25) *
po screenach wygląda znakomicie;) Mogę pomóc przy ofie przy tych transferach itd.

Ok, spisuj, zacznij od spisywania wszystkich transferów, numerów po transferach graczy klubów, które mamy w patchu, spisuj to najlepiej w notatniku. Do niego dodawaj także graczy, młodzików, których chciałbyś widzieć w patchu, na pewno uzupełnimy. Dopiero po zamknięciu okna będę od Ciebie chciał ten spis więc możesz go ładnie obszernie zrobić, dopracować. Jak masz jakieś pytania to wal na pw albo xfire, nick kubbas

Najlepiej żeby to wyglądało tak np

Werder -> Juventus Diego nr 8

lub

Werder

Odchodzi:

Diego (Juve)

Juve

Przychodzi

Diego (Werder) nr 8

Cannavaro (Real) nr 2
siwers99
ok będe to robił przede wszystkim pod kątem http://www.transfermarkt.de/
pebe
Jezeli bedzie potrzebna jakaś pomoc przy OF'ie, to mogę się dołączyć przy którychś czynnościach. Zarowno transfery, ale tez takie elementy jak zbyt wysokie barki bądz zbyt szerokie ramiona aż rażą w oczy w czasie gry oraz w edycji. Do tego statystyki zawodników- teoretycznie zmienione utrudniają grę, ale tez my, grajac znanymi zespolami, mamy kosmicznych zawodników. Niemal idealne znajdują się na pesstatsdatabase.com, dlatego mysle, ze mogloby to byc zrodlem statystyk w OF'ie patcha 6.5. Do tego podatnosc na kontuzje. Jest naprawdę niewielu zawodnikow, ktorzy mają "A", a w grze jest ich pewnie z 80% wszystkich zawodnikow. Tak więc jezeli bylaby koniecznosc jakiejs pomocy w ww. elementach, mogę pomóc. Pozdrawiam
Kubbas
Zgadzam się co do kontuzji, prosiłem kiedyś o pomoc, nie miałem czasu ogarnąć tego, mówiłem. Na tą chwilę mogę dać Ci OF'a do poprawy kontuzji oraz barków. Pesstatsdatabase jest dobre na podstawę statów, poza tym to gówno. Messi ma u nich atak 84? 85? Poza tym 6.5 Gameplay jest zbudowany inaczej, jak grasz to wiesz.

Pisz na pw jak pasuję Ci termin tygodnia-dwóch na barki i kontuzje
LaPuLg4
Ja sie zgłaszałem na pepatching z bandami... wink.gif Co do v4 to moge sie zająć takimi małymi pierdółkami jak czcionka, przyciski itp.
PS A jakie stadiony przewidujesz w patchu??
kacpero
kubass czy of ten z 6.5v4 bedzie pasowal do patcha6.5v3 i czy da rade wrzucic przynajmniej zeby uaktualnic baniaminki zamiast spadkowiczów??
GooFy
Of będzie razem z całym patchem (o ile wyjdzie) i jakbyś poczytał to planujemy go wydać po wakacjach, a mam dziwne przeczucie że Szanowny Pan myśli że wyjdzie lada dzień. Nawet gdybyś zdobył samego ofa, nie wiele ci on da ponieważ do beniaminkow dołączamy oczywiście stroje, twarze, stadiony, flagi, przyśpiewki. Sam of dałby ci tylko np zawodników z Burnley w drużynie Hull, w dodatku z pomieszanymi twarzami.
kacpero
ok spoko tylko bez ironii prosze bo ja sie tylko grzecznie zapytalem ...
Kubbas
Czekam na odpowiedź pebe, na pw, chyba, że już Ci zapał zgasł

Małe updejty:

madridista11
Ja ewentualnie mogę pomóc, głownie z OFem, jakimiś statystykami, czy taktykami zespołów. Jeżeli potrzebujecie jakieś pomocy to dajcie znać.
siwers99
nie rozumiem tylko jednego skoro sa trzy herby 3 nowych beniaminkow to co tu robi West Bromwich Albion skoro spadło??tongue.gif
LaPuLg4
Kubbas mam tu coś takiego: Kliknij, aby zobaczyć załącznik Znalazłem to w jakimś starym temacie. To w porównaniu ze tym starym designem wymiata ;D Chętnie bym się za to zabrał, ale czort wie które pliki za to odp. Próbowałem znaleźć te przyciski pod literami, ale klapa :/ Jak Ci to pasi to sie bire za job wink.gif
Kubbas
CYTAT(siwers99 @ Jun 8 2009, 17:32) *
nie rozumiem tylko jednego skoro sa trzy herby 3 nowych beniaminkow to co tu robi West Bromwich Albion skoro spadło??tongue.gif

Podmienilem Burnley za Hull, już mi na evo koleś zwrócil uwagę i poprawilem, mimo wszystko dzieki za info ;]

CYTAT(Lewy_13xBARCA4EVER @ Jun 8 2009, 17:55) *
Kubbas mam tu coś takiego: Kliknij, aby zobaczyć załącznik Znalazłem to w jakimś starym temacie. To w porównaniu ze tym starym designem wymiata ;D Chętnie bym się za to zabrał, ale czort wie które pliki za to odp. Próbowałem znaleźć te przyciski pod literami, ale klapa :/ Jak Ci to pasi to sie bire za job wink.gif

Photoshop, taki design nie powstal chyba do żadnego patcha
LaPuLg4
CYTAT(Kubbas @ Jun 8 2009, 20:35) *
Podmienilem Burnley za Hull, już mi na evo koleś zwrócil uwagę i poprawilem, mimo wszystko dzieki za info ;]

Photoshop, taki design nie powstal chyba do żadnego patcha

Ale przyznasz, że nie jest to awykonalne ;p
Kubbas
Jest awykonalne

PES 6 ma ograniczoną pojemność w niektórych plikach, nie można dać niektórych kolorów, nie można wszystkiego edytować tak jak widoczne jest to na tym obrazku itd itp.
LaPuLg4
ale i tak chciałbym coś z tym pokombinować...mam program do czytania binów i powoli jarze, ale za to nie mam programu do czytania formatu FNT. Plik unkown_053.fnt jest odpowiedzialny za czcionkę w pesie i tego cholerstwa nie da sie otworzyć! Sprawdzałem wszystko w google i rece opadają. Jest kilka rodzajów fnt i nie wiem do którego to sie kwalifikuje...jakby ktoś był uprzejmy to prosze o pomoc. wink.gif
El Polacco
CYTAT(Lewy_13xBARCA4EVER @ Jun 8 2009, 21:46) *
ale i tak chciałbym coś z tym pokombinować...mam program do czytania binów i powoli jarze, ale za to nie mam programu do czytania formatu FNT. Plik unkown_053.fnt jest odpowiedzialny za czcionkę w pesie i tego cholerstwa nie da sie otworzyć! Sprawdzałem wszystko w google i rece opadają. Jest kilka rodzajów fnt i nie wiem do którego to sie kwalifikuje...jakby ktoś był uprzejmy to prosze o pomoc. wink.gif

Otwierając je za pomoca GGS możesz podmienić każdą literę i cyfrę
NETHERLAND
Może by tak zrobić zamiast reprezentacji U-23, U-21 i zamiast reprezentacji niemiec to zrobić reprezentację Hiszpanii
damiank9
tylko ze wtedy w reprezentacji tez bedzie herb Hiszpanii na reprezentacji Niemieckiej
tak mi sie zdaje bo sam próbowałem to tak mi wyszło :/
NETHERLAND
CYTAT(damiank9 @ Jun 17 2009, 17:16) *
tylko ze wtedy w reprezentacji tez bedzie herb Hiszpanii na reprezentacji Niemieckiej
tak mi sie zdaje bo sam próbowałem to tak mi wyszło :/

Może Kubbas to będzie umiał zrobićsmile.gif ale jak nie wyjdzie to i tak jestem za zrobieniem reprezentacji U-21
El Polacco
Nie da się tego zrobić.
Kubbas
Jak najbardziej mogę to wykonać, pomyśli się
El Polacco
Sam kiedyś pisałeś, że flaga w klasykach będzie taka sama jak w drużynach współczesnych. Z tego co wiem to nie da się tego zamienić. No, chyba że zrobisz młodzieżówkę w miejscu Łotwy lub coś takiego.

Kubbas
Jak mówię, że dam to dam ;> I będzie normalnie w młodzieżówkach, ale to jest kwestia tego czy będą chęci i czas, bo to tylko mały dodatek.

NETHERLAND
CYTAT(Kubbas @ Jun 18 2009, 17:15) *
Jak mówię, że dam to dam ;> I będzie normalnie w młodzieżówkach, ale to jest kwestia tego czy będą chęci i czas, bo to tylko mały dodatek.

No. Pos. Player DoB (Age) Caps Goals Club 1 GK Roberto Jiménez 10 February 1986 (1986-02-10) (age 23) 6 0 Recreativo Huelva 2 DF Miguel Torres 28 January 1986 (1986-01-28) (age 23) 12 0 Real Madrid CF 3 DF Nacho Monreal 26 February 1986 (1986-02-26) (age 23) 7 0 CA Osasuna 4 MF Javi García 8 February 1987 (1987-02-08) (age 22) 8 0 Real Madrid CF 5 DF Marc Torrejón 18 February 1986 (1986-02-18) (age 23) 9 0 RCD Espanyol 6 MF Javi Martínez 2 September 1988 (1988-09-02) (age 20) 8 0 Athletic Bilbao 7 MF Sisi González 22 April 1986 (1986-04-22) (age 23) 11 2 Recreativo Huelva 8 MF Raúl García 11 July 1986 (1986-07-11) (age 22) 18 1 Atlético Madrid 9 FW Bojan Krkić 28 August 1990 (1990-08-28) (age 18) 9 3 FC Barcelona 10 MF José Manuel Jurado 29 June 1986 (1986-06-29) (age 22) 16 5 RCD Mallorca 11 MF Esteban Granero 2 July 1987 (1987-07-02) (age 21) 9 2 Getafe CF 12 DF César Azpilicueta 28 August 1989 (1989-08-28) (age 19) 5 0 CA Osasuna 13 GK Sergio Asenjo 28 June 1989 (1989-06-28) (age 19) 8 0 Real Valladolid 14 DF Sergio Sánchez 3 April 1986 (1986-04-03) (age 23) 4 0 RCD Espanyol 15 DF José Manuel Flores 'Chico' 6 March 1987 (1987-03-06) (age 22) 3 0 UD Almería 16 DF Iván Marcano 23 June 1987 (1987-06-23) (age 21) 0 0 Racing de Santander 17 MF Diego Capel 16 February 1988 (1988-02-16) (age 21) 8 2 Sevilla FC 18 MF Mario Suárez 24 February 1987 (1987-02-24) (age 22) 3 0 Real Mallorca 19 FW Francisco Jiménez 'Xisco' 26 June 1986 (1986-06-26) (age 22) 9 3 Newcastle United F.C. 20 FW Jonathan Pereira 12 May 1987 (1987-05-12) (age 22) 2 0 Racing de Santander 21 FW Adrián López 8 January 1988 (1988-01-08) (age 21) 3 1 Málaga CF 22 MF Pedro León 24 November 1986 (1986-11-24) (age 22) 4 0 Real Valladolid 23 GK Antonio Adán 13 May 1987 (1987-05-13) (age 22) 1 0 Real Madrid CastillaPROSZĘ CAŁY SKŁAD REPREZENTACJI HISZPANI U-21
Kubbas
Myślisz, że jest to tak trudno znaleźć? Sam bym pewnie sobie nie poradził, life saver
El Polacco
1) Kubbas zrobisz Egipt zamiast którejś drużyny z Afryki? No i Bośnię zamiast np. Łotwy?

2) Czemu na screenach nazwiska zawodników nie zawsze sa oddzielone poziomą kreską?

3) Mogłbyś wrzucić ten kawałek do soundtracka był on w jednej ze starszych odsłon FIFY

http://www.youtube.com/watch?v=SSbBvKaM6sk...feature=channel
demiano7
A jakim prawem np Jurado który urodził sie w 1986 roku gra w U-21 ??? Z tego co łatwo wyliczyć to on ma 23 lata wink.gif ja jestem za tym zeby była Espagna U-23 smile.gif
__SaNd1__
CYTAT(El Polacco @ Jun 18 2009, 23:55) *
1) Kubbas zrobisz Egipt zamiast którejś drużyny z Afryki? No i Bośnię zamiast np. Łotwy?

Dolaczam sie do prosby i Kubbas moze New Zealand zamiast Australia w Zone Oceania ? Australia juz gra w zonie Azia to naprzyklad Australie zamiast Saudi Arabia ? Swietnie by bylo jak zobaczyc nowe reprezentacje(Egypt,New Zealand) w nastepnej wersij tongue.gif EDIT: I jescze jedna propozycja moze Northeren Korea tez dodac w zone Azij tongue.gif Zakwalifikowali sie do MS 2010 bylo by fainie pograc przeciwko South Korea tongue.gif
El Polacco
CYTAT(_SaNd1_ @ Jun 19 2009, 07:33) *
Dolaczam sie do prosby i Kubbas moze New Zealand zamiast Australia w Zone Oceania ? Australia juz gra w zonie Azia to naprzyklad Australie zamiast Saudi Arabia ? Swietnie by bylo jak zobaczyc nowe reprezentacje(Egypt,New Zealand) w nastepnej wersij tongue.gif EDIT: I jescze jedna propozycja moze Northeren Korea tez dodac w zone Azij tongue.gif Zakwalifikowali sie do MS 2010 bylo by fainie pograc przeciwko South Korea tongue.gif

Popieram z tą Koreą. Stadiony się znajdą, o fejsy nie ma się co martwić bo wiadomo że sa takie same dla wszystkich azjatów. tongue.gif A gra przeciw Korei Płn miałaby również wydźwięk polityczny biggrin.gif
Kubbas
Świetne pomysły, na pewno można je zrealizować
GooFy
CYTAT(__SaNd1__ @ Jun 19 2009, 08:33) *

Powiedz mi gdzie Ty to chcesz pomieścić ? happy.gif . Otóż tak:
Azja i Oceania są razem więc o wyrzuceniu Australii niema mowy. Podmienić można co najwyżej Arabię Saudyjską lub Iran.
Ja osobiście będę namawiał chłopaków na podmiankę np Łotwy na Bośnię albo Litwę.
El Polacco
CYTAT(.GooFy @ Jun 19 2009, 21:31) *
Powiedz mi gdzie Ty to chcesz pomieścić ? happy.gif . Otóż tak:
Azja i Oceania są razem więc o wyrzuceniu Australii niema mowy. Podmienić można co najwyżej Arabię Saudyjską lub Iran.
Ja osobiście będę namawiał chłopaków na podmiankę np Łotwy na Bośnię albo Litwę.

Tak jak pisałem wcześniej proponuję Bośnię za Łotwę. Nowa Zelandia mogłaby wejść zamiast Arabii S. No i Egipt zamiast np. Togo. Australia musi zostać, mają zbyt mocną, choc niedocenianą ekipę, jest sporo ich twarzy na scenie itd. Można też podmienić coś zamiast Słowacji lub Słowenii (może np. na Islandię?). Niech twórcy o tym pomyślą, zawsze to coś nowego.

Szkoda że nie ma gdzie upchać Korei Płn.
mariolazi
Ja też bym był za podmianką Bośni za Łotwę. Mają ciekawy i perspektywiczny zespół. Poza tym zgadzam się również ze zdaniem, że lepiej mieć Egipt zamiast Togo no i za Angolę można by dać Mali (m.in. Kanoute, Keita, M.Diarra). Młodzieżówka Hiszpanii to też świetny pomysł...
Tylko to wszystko ładnie prezentuje się w teorii, ale w praktyce byłoby "trochę zabawy" z tym a niestety efekt końcowy mieszania narodowości może przynieść więcej szkód niż pożytku...
Także to jest kwestia do głębszej analizy tongue.gif Pozdro!
__SaNd1__
Wiec Tak Goofy ja mowilem zeby NIE wyrzucac Australie a zrobic je zamiast Saudi Arabia a w tym miejscu co byla Australia - tam zeby byla New Zealand - mistrzem zone Oceania i wszystko bedzie swietnie i Australia bedzie i New Zealand tez tongue.gif Pozdro cool.gif

Kezman
Nie wiem czy wiecie, ale mistrzem Rumunii została Unirea Urziceni i ten klub ma zagwarantowany udział w fazie grupowej CL. Tak w ramach ciekawostki trenerem tej drużyny jest Dan Petrescu.
Kubbas
Skład othersów jest do dyskusji, jak macie jakieś propozycje piszcie, myślę nad zredukowaniem Polskich zespołów do 2, wypowiedzcie się na ten temat też
lukasz44
Ja jestem za . Legia i Wisła wystarczą , albo Lech i Wisła
damiank9
to moze w Others
Corinthians - zwycięzca Campeonato Paulista 2009 i prawie Copa da Brasil 2009
FC Twente - wicemistrz Holandii
Red Bull Salzburg - mistrz Austrii
dalej juz niewiem
ale co do polskich druzyn to ewidentnie mistrz - Wisła no i pewnie Lech chyba ze Widzew Łódź/Zagłebie Lubin biggrin.gif
Varies.
można wyrzucić Lige Sagres,a za nia dodać MLS,Ruską lub inna europejska.Ale to chyba nie ma sensu bo widze,że już "ruszałeś" coś w Sagres ; )
__SaNd1__
Ja jestem za Rosijskom Premier Lige bardzo dobry futbol gra sie w Rosij tak ze by dobrze sie przydala pod moim zdaniem a co do Others to poczekajmy to zobaczyc kto wejdzie do Ligi Mistrzow/UEFA Europa League taka moja propozycja wink.gif
perONE
+1 rosyjska
Robcio
Ja też jestem za Rosyjską zamiast Ligi Sagres
GooFy
CYTAT(__SaNd1__ @ Jun 20 2009, 09:35) *
Wiec Tak Goofy ja mowilem zeby NIE wyrzucac Australie a zrobic je zamiast Saudi Arabia a w tym miejscu co byla Australia - tam zeby byla New Zealand - mistrzem zone Oceania i wszystko bedzie swietnie i Australia bedzie i New Zealand tez tongue.gif Pozdro cool.gif

Bezsensowne. Pomyśl trochę zanim napiszesz. Można zrobić Nową Zelandię w miejsce Arabii Saudyjskiej i wyjdzie to samo a przenoszenia 2 x mniej. Co do następnego wątku:
Z Ligą Sagres było tyle roboty że nie opłaca się robić nowej. Ewentualnie MLS i tylko MLS. Ponieważ jest duużo dobrych materiałów. Co do Others każdy Polski klub zasługuje na miejsce w patchu. Zasługi mają bardzo podobne wszystkie będą walczyć o Europejskie Puchary. Jeśli zostawimy Sagres to myślę że tworzenie drużyn z poza Europy mija się z celem, niemamy żadnego interkontynentalnego pucharu więc takie teamy nie pograją ani w Europa League ani w LM. Obstawałbym za dodaniem takich teamów jak Spartak, Lokomotiv czy Besiktas lub Trabzonspor. Jeśli dodamy MLS sytuacja się zmnienia. Wtedy można dodać wyżej wymienione Cortinhas czy Sao Paulo lub na przykład mistrza Meksyku, Argentyny, Brazylii. Zawsze byłaby to jakaś odmiana. Wszystko jeszcze do dyskusji narazie prace nad patchem nie przybrały jeszcze rozmachu.
lukasz44
Super pomysł z dodaniem drużyn z południowej ameryki , WARTO nad tym pomyśleć . . . pozdro
Kubbas
DODANA SONDA NA TEMAT LIGI W 6.5 V4

CYTAT(damiank9 @ Jun 22 2009, 14:19) *
to moze w Others
Corinthians - zwycięzca Campeonato Paulista 2009 i prawie Copa da Brasil 2009
FC Twente - wicemistrz Holandii
Red Bull Salzburg - mistrz Austrii
dalej juz niewiem
ale co do polskich druzyn to ewidentnie mistrz - Wisła no i pewnie Lech chyba ze Widzew Łódź/Zagłebie Lubin biggrin.gif

Corinithias można dodać, jeżeli jakiś zespół z obecnych Others B nie wejdzie do LM, nie wliczając Polskich

CYTAT(Varies. @ Jun 22 2009, 15:22) *
można wyrzucić Lige Sagres,a za nia dodać MLS,Ruską lub inna europejska.Ale to chyba nie ma sensu bo widze,że już "ruszałeś" coś w Sagres ; )

Do przemyślenia, ogólnie dobry pomysł, ale wtedy potrzebuję osoby, która zrobi tą ligę i się nią zajmie, bo ja tworzenia kolejnej ligi nie ogarnę, w Sagres już dorobiłem beniaminków

CYTAT(__SaNd1__ @ Jun 22 2009, 15:38) *
Ja jestem za Rosijskom Premier Lige bardzo dobry futbol gra sie w Rosij tak ze by dobrze sie przydala pod moim zdaniem a co do Others to poczekajmy to zobaczyc kto wejdzie do Ligi Mistrzow/UEFA Europa League taka moja propozycja wink.gif

To samo co z MLS, "która zrobi tą ligę i się nią zajmie"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.