Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v4 - NOWE SKRINY - Pełne INFO 1sza strona tematu
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
demiano7
To chyba dobrze biggrin.gif bo maniaków poczciwej szósteczki jest o wieeeeeele więcej biggrin.gif czekamy Kubbas tongue.gif
Macheda
własnie czekamy Kubbas tongue.gif
GooFy
Właśnie ukończyłem robotę ze scoreboardami, oto niektóre z nich:

Arni_17
Zajebiaszczo to wygląda biggrin.gif Już nie moge się doczekać wydania patcha. tongue.gif
Szakal21
Świetna robota, wygladaja wyjebiaszczo biggrin.gif
Macheda
kurde ale to wyglada az chce mi sie grac i grac i grac!!!! juz sie nie moge doczekac!!!! Kubbas ile juz macie zrobione?
Jason Bourne
brawo good job wink.gif
Chomas!
A można wiedzieć Gufi jakie jeszcze będą ? biggrin.gif
eSeL_15
kubbas jaki bedzie sklad reprezentacji polski ten ktory powolal majewski czy ten ktory powolal smuda??mam nadzieje ze ten drugi...
Tomaszzz
Smuda już powołał jakiś skład?
Szakal21
No chyba tak, w każdym razie tu coś o tym pisze mellow.gif Click
LoPutoCrack8
CYTAT(Kubbas @ Oct 28 2009, 01:40) *
Będą na pewno skoro 2010 jest słaby, i raczej nie widzę aby 2011 był lepszy

Moim zdaniem PES 2010 jesst super i nie widze w nim aż tak dużej masy błędów. Owszem są, ale to się da naprawić patchami wink.gif I Kubbas taka mała rada: nie trzymaj się kurczowo twojej 6-tki, bo to Ci na dobre nie wyjdzie.
Casablanca
"bo to Ci na dobre nie wyjdzie" - a co zabijesz go ? wink.gif
na patcha czekam jak na upadek komunizmu
świetna robota
demiano7
CYTAT(LoPutoCrack8 @ Nov 1 2009, 09:16) *
Moim zdaniem PES 2010 jesst super i nie widze w nim aż tak dużej masy błędów. Owszem są, ale to się da naprawić patchami wink.gif I Kubbas taka mała rada: nie trzymaj się kurczowo twojej 6-tki, bo to Ci na dobre nie wyjdzie.

Hahahaha, rozbroiłeś mnie tym tekstem... brzmi jak groźba xD Każdy ma swoje zdanie i swoje upodobania, ja osobiście zgadzam sie z Kubbasem, 6tka the best, zwłaszcza jeśli chodzi o atmosfere, klimat itp biggrin.gif
Macheda
LoPutoCrack8 ty chyba niewiesz co mówisz 6tka to najlepsza gra w piłke nozna i czekam na tego patcha jak na ogłoszenie ze smuda jest trenerem repry Polski tongue.gif
GooFy
CYTAT(LoPutoCrack8 @ Nov 1 2009, 10:16) *

Strach się bać... rolleyes.gif
1. To nie jest temat do wyrażania opinii o PES10
2. Jeżeli nie podoba ci się 6 czy nasz patch, rozwiązanie jest najprostrze z możliwych graj w 10 smile.gif
3. Skoro nadal jest tak wielu zwolenników PES 6, skoro rynek patchmakerski pozostaje niezmienony od ponad 3 lat, coś w tej "6-tce" jednak jest i nie wiem dlaczego dobrzy ludzie jak my nie mogą się dzielić z kimś swoją pracą.
__SaNd1__
Nie sluchaicie go PES 6(.5) ma swojich duzo fans jak ja naprzyklad wiec czekamy spokojnie najlepszego patcha do najlepszej gry wink.gif EDIT: Chomas to ty biggrin.gif Nie wiedzialem ze grasz w 6 - ke tongue.gif
Chomas!
CYTAT(__SaNd1__ @ Nov 1 2009, 12:09) *
Nie sluchaicie go PES 6(.5) ma swojich duzo fans jak ja naprzyklad wiec czekamy spokojnie najlepszego patcha do najlepszej gry wink.gif

Tyle wypominania... biggrin.gif A ty nadal źle... Ale wybaczam ci po raz enty (bo na FP ciągle cię poprawiałem i nauczałem j.polskiego tongue.gif)
Grałem u zioma w PES 2010 z 6 meczów. I wiesz co ? Szkoda czasu. PES 2009 z lepszą grafą
Goofy- daj jeszcze screeny pozostałych score rolleyes.gif Proszę biggrin.gif
Jason Bourne
tu kubbas nie chodzi o to , że kibicom sie trener nie podoba.Tutaj wlasnie chodzi o caly zarzad PZPN i dlatego tez te przyspiewki Je*** Je*** PZPN pozostana.I potwierdzic moje słowa moga mecze w naszej polskiej lidze z tego weekendu. Ogladalem 2 mecze : Zarowno w II lidze w meczu podbeskidzie - Flota , jak i wisły z Korona kibice kilkakrotnie odspiewywal i te piesn.Wiec poprzestana ja spiewac dopiero , gdy w PZPn zrobia czystki i nastapia zmiany.A na te zmiany sie nie zanosi , a wiec mysle ze warto by bylo je wstawic .For fun smile.gif
Kubbas
Nie będzie takich śpiewek w patchu, gdyż mam lepsze i nie widzę kibiców dopingujących tak reprezentację na jakichś międzynarodowych imprezach smile.gif

Poza tym sama idea akcji jest żałosna
zator
Już sie nie moge doczekac patcha
Jason Bourne
chciałbym wiedzieć czy w patchu będzie de la Red.Jak wiadomo ma on problem z sercem i od dluzszego czasu nie gra.Juz ponad rok pauzuje stad moje pytanie.Jezeli bylo wczesniej to sorry , ale szukalem i nienatchnalem sie na takie pytanko
demiano7
Kubbas chciałem prosić o uwage odnośnie mordek... mianowicie chodzi mi o to że patch jest na ukonczeniu a ostatnio wydano kilka ciekawych mord.. paczka szolpa, mega paka afrykancow od libero.. kilka pojedynczych mord... mam nadzieje, ze nie pominiecie ich przez zamieszanie z koncowka patcha wink.gif
Kubbas
CYTAT(KingOfPop MJ 50 @ Nov 3 2009, 11:25) *
chciałbym wiedzieć czy w patchu będzie de la Red.Jak wiadomo ma on problem z sercem i od dluzszego czasu nie gra.Juz ponad rok pauzuje stad moje pytanie.Jezeli bylo wczesniej to sorry , ale szukalem i nienatchnalem sie na takie pytanko

nie

CYTAT(demiano7 @ Nov 3 2009, 14:17) *
Kubbas chciałem prosić o uwage odnośnie mordek... mianowicie chodzi mi o to że patch jest na ukonczeniu a ostatnio wydano kilka ciekawych mord.. paczka szolpa, mega paka afrykancow od libero.. kilka pojedynczych mord... mam nadzieje, ze pominiecie ich przez zamieszanie z koncowka patcha wink.gif

tak
__SaNd1__
Czy jest szans zeby patch pojawil sie w tym miesiacu rolleyes.gif EDIT: Kubbas czy w patchu bedzie nowy stadion dla Szachtar Donetsk - Donbas Arena ? rolleyes.gif
cycek
Dokładnie Sand:D Kubuś.. mówiłeś że patch jest na wykończeniu 97 procent tak ? smile.gif możemy zawsze pomóc jak zostały drobnostki smile.gif szybciej go skończycie smile.gif dołanczam sie do pytania sanda wink.gif pozdrawia wszystkich fanów pesa 6 tongue.gif
tomky
Ja też jestem ciekaw kiedy możemy się spodziewać finalizacji prac nad patchem?
For3st06
prosze wydajcie juz patcha... umieram juz bo chce grac nowyy sezon ;d
Jason Bourne
dołączam się do prośby kolegów smile.gif
lukasz44
Opanujcie się wreszcie bo to już jest wkurzające, enta osoba pyta się o to samo, jak wyjdzie to wyjdzie, ja też osobiście czekam, ale nie zachowujcie się jak kretyni pytając co chwile o date ;p pozdro
eSeL_15
KUBAS 2 TYGODNIE TEMU PISALES ZE PATCH JEST UKONCZONY W 97% TO W TAKIM RAZIE 3% PATCHA ROBI SIE 2 TYGODNIE?

EDIT:
Jak będzie trzeba to będzie sie robił i 8...i wyłącz CapsLock'a..
Jamnik
Nie krzycz... zrób sam takiego patcha, wtedy zobaczysz ile to roboty... poza tym - każdy ma swoje życie prywatne i równie dobrze mogą tego patcha nie wydawać
Casablanca
gość robi dobrą rzecz i chce się nią podzielić, a wy macie do niego pretensje ? coś tu jest nie tak, przecież mógłby was olać i napisać żebyście spier***** ale tego nie robi, tylko dopieszcza patch do granic możliwości
to, że brak wam cierpliwości nie oznacza, że Kubbas ma siedzieć po 24h przy komputerze

__SaNd1__
Macie racie Jamnik i Cassablanca wink.gif Poczekajmy cierpliwie na najlepszego patcha tongue.gif Goofy czy moze prosic o screeny z pozostalych scoreboardow ? Dzieki rolleyes.gif
Kubbas
PES 6.5 UEFA Champions League Mode

http://www.youtube.com/watch?v=XBjrFp5iTCk
__SaNd1__
Naprawde swietnie wszystko sie prezentuje czekamy spokojnie na premiere wink.gif
lukasz44
Bardzo dobry filmik, świetna zapowiedż, ale smaczku narobiłeś ;p, czekamy . . .
cycek
Bravo. Tylko moglibyscie sie zajac patchem a nie filmikami .
p3sman
CYTAT(cycek @ Nov 10 2009, 11:07) *
Bravo. Tylko moglibyscie sie zajac patchem a nie filmikami .

a ty mógłbyś się zając zamknięciem japy zamiast wypowiadaniem się w tej sprawie...

boże ilu jeszcze takich się w tym temacie znajdzie, którym albo brakuje cierpliwości małego dziecka albo są po prostu idiotami... dry.gif
demiano7
CYTAT(p3sman @ Nov 10 2009, 12:22) *
a ty mógłbyś się zając zamknięciem japy zamiast wypowiadaniem się w tej sprawie...

boże ilu jeszcze takich się w tym temacie znajdzie, którym albo brakuje cierpliwości małego dziecka albo są po prostu idiotami... dry.gif

Ojj wieeelu wink.gif kozak filmik! Nic więcej nie trzeba dodawać biggrin.gif
Kubbas
Dzięki panowie, takie komenty budują wink.gif
Macheda
ja mam prośbe do wszystkich takich osób np:cycek zanim cos napiszesz zastanow sie dwa razy bo twoj post jest zbędny

P.S Kubbas swietna robota
Chomas!
Szybka piłka z mojej strony (ale zweryfikować w realu, bo mogę sie mylić)

-stroje Barcelony z LM (mają paski z tyłu do końca, normalnie)
http://www.oleole.com/media/main/images/me...deki_308495.jpg (emblemat zdobywcy pucharu)
-Stroje APOEL-u (mają obecnie stroje Pumy)
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Atletic...TeFS7e_Edil.jpg
http://www.apoelfc.com.cy/cache/cfx_imagec...84254ba4f8d.jpg

EDIT- info od Pepisa: 2 zdjecie APOELU jest dobre. Pierwsze nie

Pozdro !
GooFy
Spokojnie, akurat w kwestii kitsów to jesteśmy na bierząco, Każda drużyna ma swoje overlaye i dokładne mixy. Kubbas ma stare Uni. Zajmuję się nim ja i nowe przekażę mu dopiero kiedy będziemy wydawać. Niewiem czy wolno mi zdradzać, ale jest ono już ukończone.
Edi092

Kubbas Świetna robota .. wszyscy co tworzą tego patcha bym mogł nosic na rękach ... Dziękujemy i czekamy !! smile.gif
__SaNd1__
Czy bramkarz Niemcach R.Enke bedzie usunienty z reprezentacij i klubowego Hannover 96 po tragedii sad.gif P.S. KKS Lech Poznan czy bedzie mial przyspiewki bo gdziesz Kubbas mowilesz ze tylko dla tego zespolu niemialesz przyspiewek ? rolleyes.gif
cycek
Przyznaje. przesadziłem sorry . ale nie jestem idiota . : ) po prostu jak wy czekam na patch . mam konto na Rapidzie jak coś Kubbas zawsze mogę pomóc smile.gif żebyście wydali już tego patcha smile.gif
Jason Bourne
good Job wink.gif .Świetna praca panowie oby tak dalej.Trzeba ten diamencik doszlifować do perfekcji smile.gif BRAWO
Tomaszzz
CYTAT(cycek @ Nov 11 2009, 13:23) *
Przyznaje. przesadziłem sorry . ale nie jestem idiota . : ) po prostu jak wy czekam na patch . mam konto na Rapidzie jak coś Kubbas zawsze mogę pomóc smile.gif żebyście wydali już tego patcha smile.gif

Jak mógłbyś pomóc? Wrzuceniem na najbardziej olimitowany serwer we wszechświecie? Kubbas wrzucał ostatnio na Mediafire gdzie nie ma limitów i pewnie zrobi to znowu, bo to najlepszy wybór...
Arek.PL
CYTAT(Tomaszzz @ Nov 11 2009, 15:27) *
Jak mógłbyś pomóc? Wrzuceniem na najbardziej olimitowany serwer we wszechświecie? Kubbas wrzucał ostatnio na Mediafire gdzie nie ma limitów i pewnie zrobi to znowu, bo to najlepszy wybór...

To wykup sobie konto... proste
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.