Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
cycek
Heh te żarty robią się żałosne O.o nie bede pytał kiedy wyjdzie Patch bo znowu sie zacznie itd . Chociaż powiedzcie ile zostało Wam pracy i czy jesteście na Finishu.. ale prawdziwym finishu pozdrawiam. smile.gif Cycek
Kubbas
CYTAT(.GooFy @ Apr 6 2009, 18:45) *
Panowie mamy przeciek w ekipie... huh.gif Ktoś kolegę dobrze doinformował, ale zapomniał dodać że maja następnego roku...

a nie 2012?
jaro9
To będzie na Euro 2012 gotów?? biggrin.gif
frogas12
no wiecie co byscie juz mogli powiedziec co i jak mi tez jestesmy ludzmi i niektorym nerwy puszczaja bo to jest juz naprawde dlugo rozumiem ze jest tegoi duzo ale mozna by powiedziec co i jak a nie troch smaku narobicie ze na serwerze tym bedzie itd a pozniej jaies nie wiem niepotrzebne slowa itd...badzcie dla wszystkich tolernacyjni
cycek
zgadzam się smile.gif już skończmy z tym sarkazmem bo nie mogę już na to patrzeć .
Kubbas
Jak Euro będzie to i patch będzie ; d

Jak skończymy to będzie i tyle w tym temacie panowie, dajcie sobie spokój ; )
Gaucho
a ja stawiam 10 ze ten patch nie wyjdzie w ogóle ... "jak skończymy to wydamy ..." co chwile to jest pisane ... ja się już z tym pogodziłem biggrin.gif
pozdro
Pelas
ludzie....dajcie im spokój...to nie są tacy kolesie typu Kettger, że naobiecują a nie zrobią.
Zamknąć dupy i czekać cierpliwie;P
NeoNH
z tym patchem to jest jak z obietnicami rzadu xD
wszystko bedzie tylko nikt nie wiem kiedy
RauL276
Teraz to już nikt nie wie, czy będzie, bo okienko transferowe w Rosji się już skończyło.

PS. Dlaczego mój poprzedni post został usunięty?
jaro9
Będzie ale bardzo późno,albo w ogóle nie bedzie.Tak myślę.
cycek
dokładnie nie chce się kłócić ale sami mówiliście ze patch będzie jak skończy się okienko w rosji a teraz jak ktos zapyta sie o patcha to znowu kręcicie.. wiec sam juz nie wiem najlepiej napisac ze bedzie kiedy bedzie taaa wiem ze jakbyscie napisali konkretna date to zaraz jak by nie wyszedl patch tego dnia to awantury itd ale byście mogli chociaż nie lecieć z Tą data tak...
Sebinhoo
Coś jeszcze macie do powiedzenia sępy !? wacko.gif

Narzekacie jak stare pierdziele. A ty gaucho jak uważasz, że ten patch w ogóle nie wyjdzie, to po kiego kiepa na niego czekasz ? rolleyes.gif żal.pl
RauL276
Pewnie kolejnym pretekstem będzie koniec letniego okienka transferowego wink.gif
frodo998
Witam. Od pewnego czasu przyglądam się dyskusji w tym temacie. Osobiście nie czekam aż tak bardzo na tego patcha, chociaż pewnie miło będzie w niego pograć smile.gif . Co do nowych produkcji uważam, że najlepszym momentem na wypuszczanie tak dużych dodatków jest jesień (po letnim okienku), wtedy zachodzą największe ruchy i jeżeli chodzi o transfery i sponsorów, a co za tym idzie kitsy, bandy itd. Później łatwiej jest robić udate'a i ogarnąć to wszystko. Rozważcie to Panowie twórcy. Narazie jest w co grać (chodzi o aktualne patche). A bardzo dopieszczony i w miare szybko udostępniony patch, stanie się niezłą "perełką" na scenie pesa (jesienią) Pozdrawiam
Kubbas
CYTAT(frodo998 @ Apr 7 2009, 18:45) *
Witam. Od pewnego czasu przyglądam się dyskusji w tym temacie. Osobiście nie czekam aż tak bardzo na tego patcha, chociaż pewnie miło będzie w niego pograć smile.gif . Co do nowych produkcji uważam, że najlepszym momentem na wypuszczanie tak dużych dodatków jest jesień (po letnim okienku), wtedy zachodzą największe ruchy i jeżeli chodzi o transfery i sponsorów, a co za tym idzie kitsy, bandy itd. Później łatwiej jest robić udate'a i ogarnąć to wszystko. Rozważcie to Panowie twórcy. Narazie jest w co grać (chodzi o aktualne patche). A bardzo dopieszczony i w miare szybko udostępniony patch, stanie się niezłą "perełką" na scenie pesa (jesienią) Pozdrawiam

Następny v będzie wydany po oknie letnim (jeżeli będę miał siłę i osoby od współpracy także) w tej wersji zrobiliśmy największy postęp stąd najwięcej czasu poleciało. Ale pamiętaj, że robienie aktualnych kitsów oraz innych poprawek to nie jest kwestia 2 miesięcy wakacji ; )
Vargiej
frodo998

to poleć mi jakiegos aktualnego pacza do 6 ;] bo tego sie nie doczekam
cycek
Przeciez nie jestesmy dziecmi i wiem ze patch wyjdzie tylko kurde jak slysze jakas date czy cos wpodobie to zaraz sie przeciągaaaa i dupa sad.gif
damiank9
ale powiem szczerze wszystkie patche dosłownie staneły,chyba na forum jest 3 zapowiadające się patche i żaden nawet nie jest na "prawdziwym" finiszu,więc troche można się zawieśc.Rozumiem ze jest duzo roboty przy patchach ale przynajmniej jeden patch powinien wyjść w najbliższym czasie.
Niewiem może wszyscy patchmejkerzy niech pracują przy jednym patchu,a potem nad kolejnym,bo później wychodzi tak ze było kilku a zostaje 2-3.
To jest moja opinia nie każdy moze się zgadzać wiec mam gdzies co o mnie bedziecie pisac. biggrin.gif
frodo998
CYTAT(Vargiej @ Apr 7 2009, 20:32) *
frodo998

to poleć mi jakiegos aktualnego pacza do 6 ;] bo tego sie nie doczekam
osobiście grywam w Ekstraklasa Patch v5.0 + update Wiosna 2009, do tego własne poprawki w kitserverze w stylu stroje, piłki, stadiony. Oczywiście również zmodyfikowany OF. Trzeba sobie radzić.
Jamnik
No to tym co nie chcą czekać radze zrobić swojego patcha. Dziękuje za uwagę.
Kamiloxx
Popieram Kubę wink.gif Nawet nie wiecie jak ciężko zrobić patcha :/ Wiem bo robiłem do PES09 i szanuję pracę Kubbasa i ekipy i dzięki Ich dobrej woli będziemy mogli grać na patchu PES 6.5 smile.gif Chłopaki nie przejmujcie się tymi komentarzami wink.gif
Kubbas
Spokojnie z tym przerzucaniem v2 na inne serwer bo coś się za bardzo rwiecie ; > dry.gif
cycek
powiedzcie chociaz ile macie % skonczone
unikat
CYTAT(cycek @ Apr 8 2009, 20:54) *
powiedzcie chociaz ile macie % skonczone

Jejku przeczytaj sobie cały topic to się dowiesz.
Pisać się naucz !
Dokładnie było napisane że patch wyjdzie po zamknięciu rosyjskiego okna transferowego czyli już są same poprawki !
cycek
Nie stresuj się tak smile.gif szkoda ze te poprawki będą trwały 2 miesiące pewnie :|
RauL276
cycek ma rację...
perONE
Don't cry bitches!
Żal ściska jak się czyta takie komentarze. Wy to nie wiem myslicie ze ludzie nie maja swojego życia tylko robic wam patcha bo cycek się niecierpliwi blink.gif
cycek
Po 1. nie jestem dla Ciebie suką i się ogarnij ... perOne
Po 2. mówiłem ze mogę pomóc i nie robię za pępka świata...
RauL276
Chłopaki, to jaki będzie kolejny "termin" wydania patcha? Wakacje?
Orange_91
Na przyszłość proponuję powstrzymać się od głupich komentarzy, chyba że bardzo chcecie powiększyć ilość swoich %. Nikt wam nie każe na tego patcha czekać, więc jeśli nie macie nic ciekawego do napisanie to sobie odpuśćcie.
Vargiej
CYTAT(RauL276 @ Apr 9 2009, 17:56) *
Chłopaki, to jaki będzie kolejny "termin" wydania patcha? Wakacje?

ja slyszalem ze na Boże Ciało
cycek
Wiem ze i tak dostane następne 20 % ale ja tylko mówię że mogę pomóc twórcą patcha żeby wrescie wydali swoje cudo.
Jamnik
Nam niepotrzebna pomoc, tylko święty spokój...
cycek
tak tak i będe czekał miesiąc na patcha... ;| naprawdę mogę pomóc
Jamnik
CYTAT(cycek @ Apr 10 2009, 21:21) *
tak tak i będe czekał miesiąc na patcha... ;| naprawdę mogę pomóc

Hmm, nikt Ci nie każe czekać happy.gif Możesz sam odwalić lepszego patcha cool.gif Pomóc tak naprawdę nie ma w czym bo już końcówka robót, ostatnie szlify
cycek
wiem :| może trochę mnie poniosło przepraszam. wink.gif skoro twierdzicie że końcówka to okej smile.gif)
Kubbas
Here we go again

Modów proszę o zamknięcie tematu ; ) Patch może będzie a może nie
rav
Ostatnimi czasy rzadko się tutaj udzielam, lecz wpadłem tutaj w celu odkurzenia PES6 i znalezienia ciekawego moda. Jak widać, jest to jedyny temat, w którym powstaje coś aktualnego. Jednakże przeglądam kolejne strony tematu z coraz to większym zażenowaniem ...

W takim wypadku nasuwa mi się na myśl jedna rzecz - temat należało zamknąć już dawno, najeżdżacie na spamujące osoby, a wygląda to tak, jakbyście napawali się ich bezsensownymi postami. Tekstami typu Patch może będzie a może nie (a było już kilka grypsów tego typu) ośmieszacie się już doszczętnie, inaczej, tracicie szacunek oczekujących. Dobrze wiem, że zrobienie porządnego moda, to kupa roboty, ale nie kreujcie się na gwiazdy. Jak przeszkadzają Wam posty w tym temacie, to ich nie czytajcie. Jeżeli macie zamiar wydać swoją modyfikację - zrobicie to. Nie wiem więc, po kiego grzyba odpisujecie na wszelkiej maści lamenty i beczenie.

Pozdrawiam serdecznie.
jaro9
Tak samo myśle.Na patcha specjalnie nieczekam( ekstraklasa v5.0 mi w szególności wystarcza)ale mówiłem że temat trzeba jak najszybciej zamknąć bo robi się tu głupia pogadanka w kółko o tym samym.
Kubbas
Jeżeli ktoś kieruje słowa do mnie zwykłem na nie odpowiadać, tak jak mówiłem temat do zamknięcia na chwilę obecną, dziękuję modom za niezamykanie i poszanowanie prawa twórcy tematu ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.