Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
__SaNd1__
CYTAT(Damianinho @ Aug 15 2008, 13:29) *
Sand jest bodajże pół Polakiem, pół Bułgarem. Chyba mieszka w Bułgarii dlatego tak pisze. dry.gif

Tak jest wink.gif
noxious7
Wg mnie najlepszy zestaw to taki:
angielska,francuska,wloska,polska,hiszpanska,other A,other B, niemiecka.

W othersach powinny byc:
ajax, az, psv, feyenoord, olimpiakos, panathinaikos, galatasaray, fenerbache, besiktas, shaktar, dynamo kiev, anderlecht, brugge, benfica, sporting, porto
celtic, rangers, cska, spartak, zenit, santos, boca, river

Z liga portugalska to troche slabo bo kto ebdize gral jakims belenenses?zastanowcie sie;)
Osobiscie nie podobaja mi sie kluby z jakiejs tam bulgarii czy rumuni, a ten zestaw ktory zaproponowalem bylby chyba najodpowneidniejszy;)
__SaNd1__
CYTAT(noxious7 @ Aug 15 2008, 14:48) *
Wg mnie najlepszy zestaw to taki:
angielska,francuska,wloska,polska,hiszpanska,other A,other B, niemiecka.

W othersach powinny byc:
ajax, az, psv, feyenoord, olimpiakos, panathinaikos, galatasaray, fenerbache, besiktas, shaktar, dynamo kiev, anderlecht, brugge, benfica, sporting, porto
celtic, rangers, cska, spartak, zenit, santos, boca, river

Z liga portugalska to troche slabo bo kto ebdize gral jakims belenenses?zastanowcie sie;)
Osobiscie nie podobaja mi sie kluby z jakiejs tam bulgarii czy rumuni, a ten zestaw ktory zaproponowalem bylby chyba najodpowneidniejszy;)

tak jak ty napisales to sciognii sobie OE_4 i bedziejsz mial ten zestaw zespolow w patchu a tu bedzie z portugalskom tongue.gif wink.gif cool.gif EDIT: Bulgarska liga nie jest slaba wink.gif
Kubbas
CYTAT(elotto @ Aug 15 2008, 11:17) *

Liga Portugalska już dawno jest skończona smile.gif

CYTAT(Damianinho @ Aug 15 2008, 12:29) *
Sand jest bodajże pół Polakiem, pół Bułgarem. Chyba mieszka w Bułgarii dlatego tak pisze. dry.gif

czekam na 6.5 smile.gif
postarajcie się przy OF'ie, bo ostatnio było duużo błędów.

Żywy: tam chyba jest Thiago Alcantara, a nie Daniel Pacheco smile.gif

Postaraj się przy twarzach mistrzu ;] Bo coś słabo Ci idzie

CYTAT(Zywy @ Aug 15 2008, 12:49) *
Dajcie do kitservera tego Messiego, bo jest najlepszy na rynku a chyba go nie ma na pesfaces.co.uk

Daj download szołpas wink.gif A i co do mojej propozycji z poprzedniego posta?

Zapowiedź:

Klik

Barka band, muraw i stadionów usprawiedliwiam głupotą autora tongue.gif
GooFy
Gód Niós dla Fanów Lecha happy.gif Znajdzie się on w patchu cool.gif
perONE
juz ten Messi wydaje mi sie lepszy wink.gif

link: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29935
Kubbas
To jest ten sam Messi ;] Tylko bez opaski?
ufo19
A co powiecie na taki zestaw:

Angielska
Francuska
Włoska
Niemiecka
Hiszpańska

Others A
Legia, Wisła, Lech, Rapid Wiedeń, Salzburg, Austria Wiedeń, Sparta Praga, Slavia Praga, FC Kopenhaga, Brondby Kopenhaga, Alkmaar, PSV, Feynoord, Ajax, Rosenborg, CSKA Moskwa, Lokomotiw Moskwa, Zenit St. PEtersburg, Steaua Bukareszt

Others B
Artmedia Petrzalka, Celtic Glasgow, Glasgow Rangers, FC Basel, Grasschoppers Zurich

Others C
Djurgarden Sztokholm, Dynamo Kijów, Szachtar Donieck, Dniepro, Lewski Sofia, Olympiakos Pireus, Panathinaikos Ateny,
AEK Ateny, Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas, Dynamo Zagrzeb, Anderlecht Bruksela, Standard Liege, FC Brugge, FC Porto, Sporting Lizbona, Benfica Lizbona.

Myślę że większość wolałaby pograć team'ami, które wymieniłem niż portugalskimi słabiakami smile.gif wystarczy porto, benfica i sporting.

Zywy
Messi ode mnie

http://odsiebie.com/pokaz/407843---d7ca.html
Kamlot
Albo za Portugalską może też być szkocka
__SaNd1__
CYTAT(Kamlot @ Aug 15 2008, 18:51) *
Albo za Portugalską może też być szkocka

NIE huh.gif Szkocka jest gorsza z Portugalskiej laugh.gif Tamto morze inne morze to co podali napewno to bedzie i tak ja tez chce ktores zespoly ale chyba nie bedom i tak wink.gif tongue.gif
Kubbas
Obecność ligi Portugalskiej nie podlega dyskusji.
Zywy
Ja idąc tropem ufo19 proponuje takie rozwiązanie:

Angielska
Francuska
Włoska
Niemiecka
Hiszpańska

OTHERS A
Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Feyenord Rottherdam, Twente Enschede, Sporting Lizbona, FC Porto, Benfika Lizbona, Vitoria Guimaraes, Panatinaikos Ateny, Olympiakos Pireus, Szachtar Donieck, BATE Borysów, Lewski Sofia, Standard Liege, Wisła Kraków, Legia Warszawa, Lech Poznań, Anderlecht Bruksela, Zenit Sankt Petersburg.

OTHERS B
Spartak Moskwa, FC Basel, Dinamo Zagrzeb, Dinamo Kijów, CSKA Moskwa.

OTHERS C
Partizan Belgrad, Celtic Rangers, Glasgow Rangers, Fenerbahce Stambuł, Galatasaray, Slavia Praga, Boca Juniors, Porto Alegre, River Plate, CFR-Ecomax Cluj, AaB Aalborg, Rapid Wiedeń, Salzburg, Austria Wiedeń, Sparta Praga,, FC Kopenhaga, Rosenborg, Los Angeles Galaxy.
djclanv1r00z
CYTAT(KubbasOG @ Aug 15 2008, 18:03) *

będzię ciekawiej wkońcu jakaś inna liga w PES-ie smile.gif

a z tym Messim co wy macie za podjarki ?? tongue.gif jakiego by twórcy nie wrzucili to przecież możecie sobie zamienić na swjego biggrin.gif

będzię exstra "pacz" tongue.gif

a jak komuś nie pasują jakie ligi są w paczu to po prostu tego nie ściągniecie i tyle biggrin.gif

pozdro cool.gif
Zywy
CYTAT(KubbasOG @ Aug 15 2008, 18:03) *

To w takim razie proponuje takich Othersów:

Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven,Twente Enschede, Dynamo Kijów, Slavia Praga, Panatinaikos Ateny, Olympiakos Pireus, Szachtar Donieck, BATE Borysów, Anorthosis Famagusta, Wisła Kraków, Legia Warszawa, Lech Poznań, Zenit Sankt Petersburg, Celtic Rangers, Glasgow Rangers, FC Basel, Fenerbahce Stambuł, Galatasaray.

Boca Juniors, Porto Alegre, CFR-Ecomax Cluj, Los Angeles Galaxy, AaB Aalborg.

Są to drużyny z Ligi Mistrzów bądź mające prawie zapewniony awans + 3 najlepsze drużyny Ameryki południowej i jedna Ameryki północnej + 3 najlepsze polskei drużyny.
d-wade
Popieram Żywego wolę grać BATE Borysowem albo Famagustą która pewnie będzie grała w LM niż jakimś cieniasem z ligi portugalskiej (z tej ligi to chyba znam 6 zespołów).
ufo19
No naprawde niezbyt ciekawie bedzie z potugalska czy szkocka - lepiej nawrzucac inne dobre zepsoly z roznych lig a jesli chodzi o cale ligi no to hispzania, francja, wlochy, anglia i niemcy. Osobiscie tez nie lubie zespolow spoza europy bo tez za ciekawie sie nimi nie gra. Naprawde wato sie nad tym zastanowic, bo patch zapowiada sie swietnie. Licze na tworcow ze uczynia go jeszcze lepszym smile.gif
Kubbas
CYTAT(Zywy @ Aug 15 2008, 17:16) *
To w takim razie proponuje takich Othersów:

Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Dynamo Kijów, Panatinaikos Ateny, Olympiakos Pireus, Szachtar Donieck, Wisła Kraków, Legia Warszawa, Lech Poznań, Zenit Sankt Petersburg, Celtic , Glasgow Rangers, FC Basel, Fenerbahce Stambuł, Galatasaray.

Los Angeles Galaxy

Te drużyny są, jeszcze będę się zastanwiał czy którąś wymienić, wtedy pojawi się ankieta.
__SaNd1__
zmiencie ktoroms druzynom za FC BATE Borysow wink.gif
perONE
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 15 2008, 19:54) *
zmiencie ktoroms druzynom za FC BATE Borysow wink.gif

oj tak, i co, tylko Ty bedziesz gral na druzyna? happy.gif nnie ma sensu robic tak mało znana druzyne wink.gif
arzu
chodzi o to aby były jak najlepsze zespoły a to ze Bate Borysów wyeliminowało Anderlecht i zagra w fazie grupowej ligi mistrzów jednak o czymś świadczy : O
d-wade
CYTAT(perONE @ Aug 15 2008, 20:31) *
oj tak, i co, tylko Ty bedziesz gral na druzyna? happy.gif nnie ma sensu robic tak mało znana druzyne wink.gif

Lepiej grać druzyną LM niż nieznanymi zespołami z Portugalii. Ja z chęcią i nie tylko ja zagram BATE, Famagustą albo Aalborgiem.
macieq00092
Liga Portugalska - strzał w 10 !

mrrrr... już mam ochotę zagrać 'Kariere' Vitorią Guimaraes ,Sp.Braga ,czy Boavista ...!

A co do klubów z 'Ligi Other' to Bate Borysów i Anorthosis Famagusta to bardzo dobry pomysł

...Ja osobiscie posiadam poprzednią wersję i sądze że jest to najlepszy patch na '6'

Wyczekuje kolejnej części patch'a ...! wink.gif
Ryu
W sprawie drużyn sądzę, że kluby, które dostaną się do fazy grupowej Ligi Mistrzów, powinny znaleźć się w patchu.

Liga portugalska to świetny pomysł, który wpłynie pozytywnie na specyfike waszego dodatku.

Mam jeszcze pytanie, dotyczące bardziej strony graficznej: jakich tablic wyników można się spodziewać w patchu?

Kubbas
Scoreboardy będą odpowiednio dopasowane stacje transmitujące odpowiednie ligi będą widnieć przy nich u Nas w patchu.
Ryu
CYTAT(KubbasOG @ Aug 15 2008, 23:52) *
Scoreboardy będą odpowiednio dopasowane stacje transmitujące odpowiednie ligi będą widnieć przy nich u Nas w patchu.

Rozumiem, że mogę się spodziewać orginalnej tablicy Premiership. Stacje będą polskie, czy zagraniczne? Można prosić jakiś screen, z dowolnego trybu gry?
Kubbas
Skrinów to już koniec jest ;]
I prawdopodobnie tak.
Polskie i Zagraniczne.
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 16 2008, 03:28) *
Skrinów to już koniec jest ;]
I prawdopodobnie tak.
Polskie i Zagraniczne.

Koniec ? Patch bedzie realizowany huh.gif No to fainie nie moge sie doczekac do wrzesnia juz biggrin.gif tongue.gif wink.gif
perONE
CYTAT(wks śląsk @ Aug 15 2008, 21:50) *
Lepiej grać druzyną LM niż nieznanymi zespołami z Portugalii. Ja z chęcią i nie tylko ja zagram BATE, Famagustą albo Aalborgiem.

To co, mają wywalic "mało znaną drużyne z Portugalii" ktora wiadomo musi byc skoro jest liga portugalska i dac jaks BATE o ktorej swiat uslyszal bo wyeliminowala Anderlecht huh.gif
BTW moze wywala tez Hull City albo Stoke City, przeciez tez mało znane wink.gif chodzi o to, zeby byla pełna liga. Potrugalska jest po to by cos zmienic w PESie.
w kazdym prawie patchu sa te znane ligi, jak angielska, hiszpanska czy niemiecka, wiec dla odmany portugalska moze byc, nie obrazilbym sie gdyby była nawet liga szkocka wink.gif

Pozdr. wink.gif
__SaNd1__
Kubbas w portugalskiej lidze bedom te zespoly ktory awansowali z 2 lige do BWin Lige za ostalych lig to jasne(angielskom,wloskom,hiszpanskom i niemieckom) bo jest mniej znana z tych i dla temu pytam tongue.gif
ufo19
A może ktoś dać mi linka to poprzedniej wersji tego patach????
perONE
CYTAT(ufo19 @ Aug 16 2008, 11:04) *
A może ktoś dać mi linka to poprzedniej wersji tego patach????

click here
Tomek775
Ile ten patch bedzie zajmować???
I jeszcze jedno czy stroje będą robione w edit mode???
Proszę o odpowiedź...
Kubbas
Tyle co poprzedni albo więcej. Nie będzie stroji w Edit Mode.

Co do powtarzającego się tematu ligi Portugalskiej, jak ktoś już napisał będzie to miła odmiana i jak dla mnie bardzo dobry ruch dla graczy PES'a sam mało grałem kiedyś Eredivise a jak grałem to Ajaxem, Az itd tymi teamami, które zostają. Jak dla mnie liga Portugalska jest na poziomie Eredivise i na pewno będę często w nią grał, pewnie częściej niż Eredivise kiedyś.
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 16 2008, 15:58) *
Tyle co poprzedni albo więcej. Nie będzie stroji w Edit Mode.

Co do powtarzającego się tematu ligi Portugalskiej, jak ktoś już napisał będzie to miła odmiana i jak dla mnie bardzo dobry ruch dla graczy PES'a sam mało grałem kiedyś Eredivise a jak grałem to Ajaxem, Az itd tymi teamami, które zostają. Jak dla mnie liga Portugalska jest na poziomie Eredivise i na pewno będę często w nią grał, pewnie częściej niż Eredivise kiedyś.

Tak Portugalska lepsza z Eredivisie wink.gif Czekamy na patcha tongue.gif
Damian.
Fajnie jest pograć jakąś słabszą ligą. Tyle już patchy wyszło z defaultowymi ligami + jakaś dobra liga że głowa mała.
Szkoda, że fejsów mało, ale trudno się mówi smile.gif
Tomek775
Mam prośbę aby przy wstawianiu na serwer patcha dać tak aby stadiony były oddzielnie bo ja na nich nie gram i myśle że nie tylko ja.
Zywy
Dajcie tablice z wynikami z polskich stacji. Takich jak TVP, Polsat Sport, Canal +, polsat sport wxtra, eurosport czy nsport. Bo 80 % ogląda przecież na polskich kanałach

Zrobiłem liste kto co transmituje:

Liga portugalska - Polsat Sport
Liga włoska - Polsat Sport
Liga francuzka - Polsat Sport
Puchar UEFA - Polsat Sport, Eurosport, nsport, TVP2
Liga Mistrzów UEFA - nsport, TVP2
Spotkania międzynarodowe - Polsat Sport
Liga angielska - Canal+ Sport
Liga hiszpańska - Canal+ Sport
__SaNd1__
CYTAT(Zywy @ Aug 16 2008, 18:14) *
Dajcie tablice z wynikami z polskich stacji. Takich jak TVP, Polsat Sport, Canal +, polsat sport wxtra, eurosport czy nsport. Bo 80 % ogląda przecież na polskich kanałach

Zrobiłem liste kto co transmituje:

Liga portugalska - Polsat Sport
Liga włoska - Polsat Sport
Liga francuzka - Polsat Sport
Puchar UEFA - Polsat Sport, Eurosport, nsport, TVP2
Liga Mistrzów UEFA - nsport, TVP2
Spotkania międzynarodowe - Polsat Sport
Liga angielska - Canal+ Sport
Liga hiszpańska - Canal+ Sport

B Win Liga - Polsat Sport
Serie A - Polsat Sport
UEFA Cup - Eurosport
Champions League - TVP 2 biggrin.gif
Spotkania Miedzynarodowe - Eurosport
Barclays Premier League - BBC
Spanish Liga BBVA - Canal + Sport
French Ligue 1 - Canal + smile.gif
Tak som po mojej decyzii tongue.gif Kubbas ma ostatnie slowo wink.gif
Tomek775
Jak już kończycie prace to moglibyście wrzucić teraz samego OFa???
Z góry THX
Zywy
Bardzo dobre rozwiązanie SaNd chociaż BBC mi jakoś nie podchodzi, moze coś bardziej znanego
czubinho
przeciez zawsze mozesz sobie zmienic.
__SaNd1__
CYTAT(tomek1316 @ Aug 16 2008, 21:09) *
przeciez zawsze mozesz sobie zmienic.

a som i takie ktore nie wiedzom jak to zrobic biggrin.gif
czubinho
ale to latwe
__SaNd1__
Jak tam zrobiom to niemam pretencyji czekam czekam i nie moge sie doczekac patcha biggrin.gif
djclanv1r00z
chętnie sobie pyknę karierę portugalczykami smile.gif czekam z niecierpliwością na kolejny dodatek do gry PES 6 smile.gif

pozdro cool.gif
Kubbas
Ja też czekam ;] Ten sam cel, długo już kariery nie grałem ze względu na patcha ;] Chyba Academicą se pyknę karierkę ; d
djclanv1r00z
ja ta drużyną co Sagan tam grał tylko teraz nazwa mi wyleciała z głowy wink.gif)) a tak na oko kiedy można się spodziewać premiery??smile.gif

pozdro cool.gif
F.C. Barcelona
ja zagram Maritimo lub Braga juz sie nie moge doczekac a i mam pytanie czy portugalskie druzyny tez beda miali przyspiewki bo wtedy by sie zajefajnie gralo karierke biggrin.gif pozdro
Kubbas
W karierze przyśpiewki nie działają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.