Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Plina4
podaj Kubbas jakies screeny smile.gif twarze milanu Ronniego itp smile.gif
No Swear
A ja chciałem sie zapytać czy w tym patchu na koszulkach z boku będą znaczki lig bo część koszulek niemiało tych znaczków ;p tzn takie bardziej znane zespoły miały a takie mniej znane nie tongue.gif pytam sie tylko z ciekawośći smile.gif aa i jeszcze żeby było mniej błędów niewiem może ja mam tak tylko że np wywala mnie w trakcie grania czy przed jakis errow wyskoczy czy coś ;]
GooFy

Z góry sorki za brak twarzy i band tongue.gif Ale niemam całego patcha bo zbieram tylko kitsy tongue.gif.
manio3
Na pierwszym kitsie jest VICTOTIA SEGUROS a powinno chyba być VICTORIA SEGUROS smile.gif
mcmattt25
troche niezaciekawe te stroje ( jakby czegos brakowalo w nich heh ) ale mozliwe ze to tylko moje glupie spostrzezenie biggrin.gif
Damian.

Mam na razie trochę nie aktualnego ofa, więc dlatego takie składy smile.gif

CHCECIE JAKIEŚ FOTKI TO PISZCIE
perONE
Heh, Boateng w Szwecji biggrin.gif

narazie spoko Wam idzie face&hair wink.gif

Ja mozesz to daj fotke Koninho oraz np. Lamparda
Damian.
Boateng w Szwecji , bo Ofmakerzy zastępuja innych graczy, potem sie zmieni repry:)

Nie bójcie sie piszcie, jutro jak cos sie da pake.

Masz konia, Lamparda jutro dam:D

Stroje będą z o_texta a Herby oczywiście takie jak na fotkach Others Kubbasa ;D
Kubbas
Staty będą modyfikowane tak dla jasności tongue.gif Będę przeglądał każdego gracza, dużo modyfikował więc zbyt skrinami się nie sugerujcie wink.gif Składy repr jak już Damian napisał wynikają z kilku przeróbek, ale wszystkie będą aktualizowane, tak samo jak klubowe, które są teraz aktualizowane.
E 9
Odwalacie kawał dobrej roboty z face/hair...BRAWO! Ojj przydałby mi się taki face/hair do mego OF'a hehe ; D

Acha, jeżeli mogę w jakiś sposób pomoc przy patchu to mogę coś skrobnąć, tzn jakiś edit stadionu,ów jeżeli potrzebujecie. Nie krępować się, walić z grubej rury wink.gif

pzdR
No Swear
No Damian możesz dać fotkę C.Ronaldho biggrin.gif lub kogoś z Polski biggrin.gif najlepiej Rasiaka xD a tak wogóle będzie Rogej Pereiro czy jak sie tam pisze w reprezentacji?
mcmattt25
a moglbym prosic o fote pedro i sergi b. z barcelony ? smile.gif
Kubbas
CYTAT(E 9 @ Oct 6 2008, 21:56) *
Odwalacie kawał dobrej roboty z face/hair...BRAWO! Ojj przydałby mi się taki face/hair do mego OF'a hehe ; D

Acha, jeżeli mogę w jakiś sposób pomoc przy patchu to mogę coś skrobnąć, tzn jakiś edit stadionu,ów jeżeli potrzebujecie. Nie krępować się, walić z grubej rury wink.gif

pzdR

Jeżeli daty wydania twojego OF'a i patcha będą zbliżone to możemy Ci udostępnić nasz F&H, ale nie wiem czy to ma sens, zapewne za dużo ID oraz klubów będzie się mieszać/brakować.

No na pewno twoja pomoc się przyda, znajdzie się kilka stadioników do podetywowania wink.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli Roger do wydania patcha będzie grał nadal w reprezentacji to na pewno się w patchu w niej znajdzie tongue.gif
No Swear
A wogóle niektore stadiony były takie piękne o.O np stadion drużyny Fenerbacze wszystkie dodatki tongue.gif butelki telewizja czy ławka rezerwowych ja też moge pomoc zeby każdy stadion był taki kozacki o ile sie da <lol> smile.gif))
Tomi84
Fajnie wyglądaja te screeny z edit mode. Tak trzymajcie.
szejk
Damian taka mała uwaga. Uwazam ze Ballack powinien byc ten najnowszy od Alegora bo jest najlepszy i z aktualna czupryna. Ale to sobie oczywiscie mozna samemu zmienic. Reszta wyglada kozacko. Tylko ciekawi mnie ile maja mordek kluby z ligi portugalskiej (oprócz wielkiej 3)
Varies.
CYTAT(manio3 @ Oct 6 2008, 18:52) *
Na pierwszym kitsie jest VICTOTIA SEGUROS a powinno chyba być VICTORIA SEGUROS smile.gif

No niestety sie mylisz sad.gif.Kitsy robilem z fotek ktore byly wrzucane w tym temacie,zaraz zerkne na foty smile.gif
EDIT=
KOD
http://img99.imageshack.us/img99/2240/belenenses0809previewrv9.jpg
manio3
to sorry:) nie kręce się w portugalskiej bardziej niemiecka albo hiszpańska smile.gif
CYTAT(VaRiEs @ Oct 7 2008, 14:31) *
No niestety sie mylisz sad.gif .Kitsy robilem z fotek ktore byly wrzucane w tym temacie,zaraz zerkne na foty smile.gif
EDIT=
KOD
http://img99.imageshack.us/img99/2240/belenenses0809previewrv9.jpg
Damian.
Narazie wystarczy fotek, dam jak będziemy kończyli f/h...
Tymczasem...

szejk: myślałem o tym...Ten Ballack ma realistyczniejszą twarz(lookaj usta u Alegora)..Pomyślimy jak to będzie..prawdopodobnie zostanie ta wersja:)
Smoti
czekam na pacza,bo zapowiada sie wspaniale!
No Swear
No ładnie ładnie oby tak dalej dobry f&h Rogera biggrin.gif
No Swear
Jeszcze mała prośba ostatnia biggrin.gif możesz Damian. wrzucic screen Jack'a Wilsher'a smile.gif
manio3
może by jeszcze jakieś screeny face Wisły i Lecha ?
Tomi84
Nie wiem czy to dlatego, że OF nie skończony, ale pisze na wszelki wypadek to co wyłapałem na screenie. Andrea Barzagli i Cristian Zaccardo to w tej chwili zawodnicy Wolfsburga, a Bosko Jankovic jest wypożyczony do Genoi 1893 wink.gif
Damian.
Tak, dlatego smile.gif
Wciąż robią, wiedziałem że ktoś spostrzegawczy napisze..i dobrze smile.gif

A propo screenów mogliście wcześniej pisac jak prosiłem, teraz nie będę robić...
Ale polskie drużyny to i tak 90% mordki Timaka, więc prawdopodobnie te same co i w Ekstraklasie Patchu. smile.gif
GooFy
Damianie mógłbyś wrzucić swojego Rogera tongue.gif
kacpero
kiedy wyjdzie patch?? sleep.gif sleep.gif
Tomi84
QUOTE(kacpero @ Oct 11 2008, 11:05) *
kiedy wyjdzie patch?? sleep.gif sleep.gif

Ręce opadają...

Wyjdzie przy okazji następnego zaćmienia słońca. Zadowolony ?
dziki91
Mam pytanie czy komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza będzie taki jak był w patchu z Orange Ekstraklasą v4.0 czy będą najnowsze komentarze z fify 08 lub 09 biggrin.gif
Kubbas
International menu version ; d

demiano7
Kapitalnie sie zapowiada to wszystko!!! mam tylko takie dwa pytanka, otóż ja w swojej kolekcji mam dokładnie 2124 twarze... I troche szkoda mi tak rezygnować z tego zbioru;) dlatego chciałem sie dowiedziec czy wy także planujecie zrobic taki map dokładny i tyle fejsów w tym patchu czy czeka mnie pojnowna żmudna robota? wink.gif drugie pytanie to czy bedzie instalka tego patcha ponieważ ja osobiscie mam zawsze olbrrzymie problemy z zabawą przez różne programy i obecnie korzystam z ultimate patch 2007 ponieważ tam była zwykła instalka... dacie rade zrobic ja takze w waszym patchu? może to błachostka ale mysle że wielu to bardzo pomoże... pozdrawiam i życze owocnej pracy nad tym cudeńkiem smile.gif
Kubbas
Instalacja naszego patcha jest bardzo prosta tongue.gif Tylko wrzucasz pliki w miejsce poprzednich, o text za o text itd Może nawet zrobię instalkę, jeszcze pomyślę.

f&h tak jak w poprzedniej części będzie przeolbrzymi.
demiano7
CYTAT(Kubbas @ Oct 12 2008, 14:29) *
Instalacja naszego patcha jest bardzo prosta tongue.gif Tylko wrzucasz pliki w miejsce poprzednich, o text za o text itd Może nawet zrobię instalkę, jeszcze pomyślę.

f&h tak jak w poprzedniej części będzie przeolbrzymi.

Mam nadzieje że zrobisz tą instalke mimo że jak to mówisz instalacja jest bardzo prosta to spał bym spokojniej wink.gif a co do KSu to tez mnie uspokoiłeś wink.gif w takim razie czekamy smile.gif mam nadzieje że do świąt sie wyrobicie hehe wink.gif pozdro smile.gif
Kubbas
Myślę, że pod koniec tego miesiąca skończymy.
manio3
w jakim języku będzie ten patch? na jedynych screenach jest angielski na drugich polski :/
Kubbas
W obydwu.
mcmattt25
witammm smile.gif a mam pytanie czy duzo zawodnikow z portugalskiej ligi bedzie mialo prawdziwe twarze ? aaa i mam zawsze taki problem bo czesto przy twarzy zawodnika w miejscu gdzie jes szyja i przy uszach czesto sa takie biale albo przeswitujace kreski heh od czego to moze byc ?
MaTi10
z tego co wiem to mało bo o fotki ciężko ; /
4Rs
te linie są jak niedokładnie face jest zrobiony... i wogóle Kubbas ta data którą podałeś w ilu % jest realna? w 50 +/-??
Kubbas
Nie wiem, może w 70%. Goofy, Varies i Sebinho jakoś stoją w miejscu z kitsami, OF jest szlifowany, a później idzie do przypasowania pod F&H&B a tam nie wiem jak chłopakom pójdzie, poza tym jeszcze nie rozwiązaliśmy sprawy z logami, których nadal nie możemy zaimportować do O_texta, dużo roboty mało czasu, sam codziennie coś robię poprawiam itd...
No Swear
A możesz Kubbas udostępnić plik option file ;> ? smile.gif
4Rs
i tak my powinniśmy być wam wdzięczni z naszych małych czarnych rasta serduszek smile.gif tyle roboty i czasu w to wkładacię że ehh ojć ajc ojć wink.gifi jaki problem z importem jest?
Kubbas
CYTAT(LoL91 @ Oct 12 2008, 22:27) *
A możesz Kubbas udostępnić plik option file ;> ? smile.gif

Nie

No i jednak data nie jest już tak pewna ... kolejna osoba od OF'a odwaliła fuszerę ...
4Rs
no co ty powiesz?? ;( który to?! zrobię mu wjazd na chatę normalnie... (żarcik) wink.gif a tak serio to jakie jeszcze problemy macie z pachem tzn. z data i importem? powiedzcie a może ktoś będzie umiał to zrobić.
Damian.
CYTAT(Kubbas @ Oct 12 2008, 23:01) *
kolejna osoba od OF'a odwaliła fuszerę ...

Nic nowego dry.gif

Jak zrobią OF'a to all pójdzie z górki, bo od ofa zależy kilka folderów w kitserverze przecież...

pozdrawiam
NETHERLAND
dla mnie jest bez sensem robić Ligę Portugalską za Holenderską dlatego trzeba tyle czekać na PATCHA
demiano7
CYTAT(NETHERLAND @ Oct 13 2008, 19:09) *
dla mnie jest bez sensem robić Ligę Portugalską za Holenderską dlatego trzeba tyle czekać na PATCHA

Jak Ci sie nie podoba to nie ściągaj tego patcha... Każdy ma swoje gusta, ligi portugalskiej nie było i to bardzo dobrze że wkońcu zostaje ona wprowadzona... Porto, Benfica, Sporting, Boavista... Sporo dobrych druzyn a liga holenderska coraz słabsza ... co do patcha to mam nadzieje że problemy zostana pokonane i patch ukaże sie niedługo smile.gif pozdrawiam wink.gif
Pitermistrz
ja też wole ligę portugalską kto jest dobry w lidze holenderskiej 2 góra 3 dróżyny, a tak przy okazji to już się doczekać nie mogę smile.gif
perONE
CYTAT(Pitermistrz @ Oct 13 2008, 22:00) *
ja też wole ligę portugalską kto jest dobry w lidze holenderskiej 2 góra 3 dróżyny, a tak przy okazji to już się doczekać nie mogę smile.gif

A kto jest dobry w Bwin Lidze? Benfica, FC Porto, Sporting, tylko oni wink.gif
Zawsze Bwin Liga jest jakaś innowacja wiec za to +
NoisE
A jak będzie wyglądała sprawa z przyśpiewkami zespołów w patchu.? I ile planujecie piłek w ballserverze.?
Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.