Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Plina4
my czekamy na zdobycie pierwszej bramy !!
Vargiej
jeny , obiecujecie co chwile wydanie tego pacza biggrin.gif czlowiek czeka i czeka i kaplica ;]
Kubbas
Tak jest z patchami, chcemy aby był doskonały, poza tym Zenit jeszcze kupuję graczy oraz inne kluby ;]
Vargiej
no to wydajcie pacza tongue.gif a pozniej wrzucicie tylko OFa nowego ;] bo pewnie jest wielu takich jak ja , co nie moga sie doczekac i sprawdzaja te forum od miesiaca codziennie..
na kiedy planujecie wydanie tego pacza juz w 100% ?
shox
Fajnie by było Kubbas, jakbyś wrzucił swojego OF'a. Myślę że wielu fanów Pes'a było by zachwyconych. Byłby to z pewnością przedsmak emocji jakie czekają nas z PATCHem smile.gif Z góry dzięki
__SaNd1__
CYTAT(shox @ Mar 15 2009, 12:17) *
Fajnie by było Kubbas, jakbyś wrzucił swojego OF'a. Myślę że wielu fanów Pes'a było by zachwyconych. Byłby to z pewnością przedsmak emocji jakie czekają nas z PATCHem smile.gif Z góry dzięki

Juz tworcy mowili o tym nie bedzie sam OF a kompletny patch wydany wink.gif Pozdrawiam smile.gif
zyga9
Czyli patch za miesiąc wyjdzie bo okienko w Rosji trwać bedzie długo...czegoś nie rozumiem przecież każdy sam moze sobie przenieść tych 2 graczy do zenita ale czy jest sens przenosić słabeuszy do zenita ;]
Kubbas
Kilka rejonów świata, które mamy w patchu ma jeszcze okno otwarte, za miesiąc nie wyjdzie, na pewno wcześniej.
bartek-brt
CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 15 2009, 12:05) *
Juz tworcy mowili o tym nie bedzie sam OF a kompletny patch wydany wink.gif Pozdrawiam smile.gif

Przestań bezmyślnie pisać. Rozumiem że język polski nie jest najłatwiejszy ale czasem jest lepiej sie wstrzymac....
Koledze chodziło o tymczasowy of do przetestowania....
zyga9
Okienko transferowe zamyka sie w Rosji z końcem Marca wiec patch wyjdzie dopiero w kwietniu wink.gif
Kubbas
To ty jesteś autorem patcha, że mówisz kiedy będzie premiera ? ; ]
piwlak
A czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby wrzucenie na serva, juz teraz, wszystkiego co macie już skończone, a po zamknięciu okna transferowego, wydać mini update OF'a?
Filippo123321
Mam nadzieje, ze jesli skonczycie patcha w kwestiach 'technicznych' to nie będzie czekać na zamknięcie okieniek transferowych... sleep.gif
lukasz44
Nie zaśmiecajcie tematu, po co piszesz bez sensu takie posty, rozmowa o teransferach trwa od poprzedniej strony , więc poczytaj i nie śmieć , wyjdzie to wyjdzie . pozdro dla ekipy Kubassa . . .

edit :
A jak sprawa się ma z komentarzem, będzie nowy angielski i polski czy jak ???
Filippo123321
Lukasz - teraz własnie ty zasmieciles temat, bo gdybys przeczytal pierwsza strone tematu, to bys znal odpowiedz...
Kubbas
CYTAT(Filippo123321 @ Mar 15 2009, 17:01) *
Mam nadzieje, ze jesli skonczycie patcha w kwestiach 'technicznych' to nie będzie czekać na zamknięcie okieniek transferowych... sleep.gif

Dokładnie o tym mówię, okienka swoją drogą, inne sprawy swoją ; )
zyga9
kubbas powiedziałeś że chcecie wydać już patcha kompletnego wiec albo pomyliłeś sie w kwesti tej wypowiedzi albo nie wiesz kiedy kończy sie okienko transferowe w Rosji ? ..Sam powiedziałeś ze czekacie aż inne kluby dokonają końca transferów wiec zgodnie z ta myślą zakończą kupowanie 31 marca
rvn100
NO BŁAGAM UDOSTĘPNIJCIE JUŻ TEGO PATCHA laugh.gif , a tak na serio Kubbas trochę kręcisz,raz mówisz o "prawie" gotowym patchu innym razem o problemach z o-f, Lud sie niecierpliwi dry.gif MY CHCEMY PATCHA, Pozdro dla całej ekipy biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(zyga9 @ Mar 15 2009, 20:54) *
kubbas powiedziałeś że chcecie wydać już patcha kompletnego wiec albo pomyliłeś sie w kwesti tej wypowiedzi albo nie wiesz kiedy kończy sie okienko transferowe w Rosji ? ..Sam powiedziałeś ze czekacie aż inne kluby dokonają końca transferów wiec zgodnie z ta myślą zakończą kupowanie 31 marca

Mamy jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i w tym czasie jest nadal okno w Rosyji, jeżeli wszystko zrobimy na powiedzmy 28 to już poczekamy z premierą do końca okna w Mateczce Rosyji.

CYTAT(rvn100 @ Mar 15 2009, 21:09) *
NO BŁAGAM UDOSTĘPNIJCIE JUŻ TEGO PATCHA laugh.gif , a tak na serio Kubbas trochę kręcisz,raz mówisz o "prawie" gotowym patchu innym razem o problemach z o-f, Lud sie niecierpliwi dry.gif MY CHCEMY PATCHA, Pozdro dla całej ekipy biggrin.gif

A myślisz, że ja już nie chcę spokojnie pograć? ;]
Mani3k
Każdy następny post typu: "kiedy będzie patch?", "ile mamy czekać?" etc. zostanie należycie nagrodzony...
zyga9
Czyli tak jak mówiłem smile.gif patch wyjdzie w kwietniu dla informacji wszystkich niecierpliwych ...a swoja drogą to bezsensu czekać żeby słaby zenit dokonał transferów ...każdy sam moze przenieść gracza pojedynczego a zresztą kto będzie grał zenitem bez Arshavina
rvn100
OMG, Patch wyjdzie dopiero 28 Marca ! heh trzeba będzie jeszcze poczekać , mam nadzieję ,że uporacie się z wszystkimi problemami i wypuścicie go wcześniej happy.gif
mariolazi
CYTAT(zyga9 @ Mar 16 2009, 00:26) *
...a zresztą kto będzie grał zenitem bez Arshavina

np. ja cool.gif to że odszedł Arshavin nie znaczy, że nie da się nimi pograć. Są jeszcze m.in. Pogrebnyak, Tymoschuk, Danny - zawodnicy o klasę lepsi niż największe gwiazdy naszej Ekstraklasy wink.gif

Nie bierzcie wszystkiego dosłownie co mówi Kubbas, znacie chyba pojęcie ironia, prawda?
Jak patch będzie gotowy to od razu go wydadzą, uzbrojcie się w cierpliwość, ja też czekam na patcha od samego początku.
Prawda jest taka, że nawet nie mamy prawa narzekać na przedłużający się czas oczekiwania. Przecież chłopaki robią go w swoim wolnym czasie, absolutnie za darmo! Zrozumcie ludzie... To, że patchem się podzielą to wyłącznie ich dobra wola, bo równie dobrze mogliby go udostępnić tylko swoim znajomym i tyle.

Pozdro dla ekipy i oczekujących sleep.gif
ufo19
CYTAT(zyga9 @ Mar 16 2009, 00:26) *
Czyli tak jak mówiłem smile.gif patch wyjdzie w kwietniu dla informacji wszystkich niecierpliwych ...a swoja drogą to bezsensu czekać żeby słaby zenit dokonał transferów ...każdy sam moze przenieść gracza pojedynczego a zresztą kto będzie grał zenitem bez Arshavina

Dokładnie. Zgadzam się... Gratulacje, za robienie takiego super patcha ale naprawdę bez przerwy kręcicie z tym wydaniem a ludzie się już niecierpliwią bo lekka przesada na prawdę... Pamiętam jak mówiliście że będzie w 100% gotowy jeszcze na jesieni... Panowie bądźcie słowni... Przez to owijanie w bawełnę już mi się go odechciewa prawdę mówiąc. Moja opinia spotka się z falą krytyki... Ale coż... Nerwy mi już puściły.... Sorry...

//mi także przykro, +10%
Mani3k
damiank9
ale w sumie to troche nasza wina bo wyciągamy o patchmanów smile.gif jak najwięcej info o nowym patchu a najlepiej nie informować kiedy co,wydać temat z planowanym patchem i zablokować temat na odpowiedzi i tyle a na koniec gdy patch będzie gotowy rzucic nowy temat z downloadem.Taka jest moja opinia wink.gif
ufo19
CYTAT(damiank9 @ Mar 16 2009, 11:52) *
ale w sumie to troche nasza wina bo wyciągamy o patchmanów smile.gif jak najwięcej info o nowym patchu a najlepiej nie informować kiedy co,wydać temat z planowanym patchem i zablokować temat na odpowiedzi i tyle a na koniec gdy patch będzie gotowy rzucic nowy temat z downloadem.Taka jest moja opinia wink.gif

Właściwie racja, ale coż...
..::HaGi::..
CYTAT(mariolazi @ Mar 16 2009, 08:58) *
Prawda jest taka, że nawet nie mamy prawa narzekać na przedłużający się czas oczekiwania. Przecież chłopaki robią go w swoim wolnym czasie, absolutnie za darmo! Zrozumcie ludzie... To, że patchem się podzielą to wyłącznie ich dobra wola, bo równie dobrze mogliby go udostępnić tylko swoim znajomym i tyle.

Pozdro dla ekipy i oczekujących sleep.gif

Święte słowa...

Hmmm...gdyby nie Kubbas i reszta załogi, która siedzi nad Patchem nie moglibyśmy się delektować pięknem PES6...dajmy im spokojną głowę i niech dograją Patcha na 101%, żebyśmy mogli cieszyć się każdą chwilą gry...całkowicie nie rozumiem czemu tak się nie którzy irytują :/ Będzie to ściągniemy i zagramy...
mcmattt25
a ja jestem pewnie ze jak wyjdzie patch to i tak beda jakies drobne bledy i bedzie trzebac jeszcze za upade czekac itp i tak dalej haha zawsze tak jest smile.gif moze na wakacje pogramy pozdroo
RauL276
ALe czekając masz pewność, że tych błędów będzie mniej.

JAk taki cwany jesteś to sam sobie patcha idealnego zrób...
mariolazi
CYTAT(mcmattt25 @ Mar 16 2009, 17:06) *
a ja jestem pewnie ze jak wyjdzie patch to i tak beda jakies drobne bledy i bedzie trzebac jeszcze za upade czekac itp i tak dalej haha zawsze tak jest smile.gif moze na wakacje pogramy pozdroo

Błędów nie robi ten kto nic nie robi...
Nawet świetny Patch Ekstraklasy je zawiera mimo że ekipa tworząca patch jest już bardzo doświadczona. Tego po prostu nie da się uniknąć. Nawet zawodowcom z Konami zdarzają się niedopatrzenia (patrz PES 2009/ brak Gudhjonsena w FCB) wink.gif
zyga9
A jak nazywa sie jakiś najnowszy patch do pes 6 w miarę duży ?
Kubbas
CYTAT(mcmattt25 @ Mar 16 2009, 17:06) *

Nie zwykłem wydawać poprawek, nigdy jakoś nie musiałem. Patch będzie jak skończymy, koniec kropka. Skriny widzieliście, 90% mamy zrobione.
ufo19
Jakie w końcu ostateczne są ligi o zespoły w others??
osci
A co z zespołem Serbii i Czarnogóry bo na ostatnich scrennach zauważyłem że jest nadal flaga Serbii i Czarnogóry??? A przecież takiego kraju już nie ma chyba powinna być reprezentacja Serbii?
frodo998
CYTAT(osci @ Mar 17 2009, 20:40) *
A co z zespołem Serbii i Czarnogóry bo na ostatnich scrennach zauważyłem że jest nadal flaga Serbii i Czarnogóry??? A przecież takiego kraju już nie ma chyba powinna być reprezentacja Serbii?
przecież to flaga Serbii smile.gif tylko bez godła. Wszystko jest w porządku...
osci
tak wygłąda flaga Serbii
rvn100
Mógłby już ten patch wyjść,nie wiem zapowiadacie go od 5 miesięcy i nadal nie ma jednoznacznej daty premiery...może jakieś konkrety? wink.gif
rvn100
Nie ma sensu przekładać n razy datę premiery patcha,podajcie dokładny termin jego wydania(jutro ,pojutrze ,za tydzień?) ,a wtedy wszyscy sie tutaj uspokoją happy.gif
frodo998
CYTAT(osci @ Mar 17 2009, 21:32) *
tak wygłąda flaga Serbii

Flaga Serbii jest prostokątem o proporcjach 2:3 podzielonym na trzy poziome pasy: czerwony, niebieski i biały. Jej barwy nawiązują do wywodzącej się z panslawizmu idei flagi wszechsłowiańskiej. Flaga państwowa zawiera herb Serbii umieszczone centralnie w stosunku pionowym. W stosunku poziomym jest ono przesunięte w stronę masztu o 1/7 łącznej długości flagi [1]. Dopuszczone jest stosowanie wersji flagi pozbawionej godła. Aktualny wzór flagi został oficjalnie wprowadzony 16 sierpnia 2004 roku.

Dokładne barwy to:

• Czerwony, Skala Pantone 193u, CMYK 0-100-66-13, RGB 191-74-88
  • Niebieski, Skala Pantone 293u, CMYK 100-57-0-2, RGB 63-89-168
  • Biały, CMYK 0-0-0-0, RGB 255-255-255
ufo19
CYTAT(rvn100 @ Mar 17 2009, 22:50) *
Nie ma sensu przekładać n razy datę premiery patcha,podajcie dokładny termin jego wydania(jutro ,pojutrze ,za tydzień?) ,a wtedy wszyscy sie tutaj uspokoją happy.gif

I tak powinno być od samego początku! Nikt by nic nie narzekał! Ale co po niektórzy są niesłowni i tyle...
Jamnik
Zróbcie sobie patcha na tym poziomie w krótszym czasie.. Cya
osci
Byłbym bardzo wdzięczny jak by ktoś wrzucił screnny Interu smile.gif
Kubbas
CYTAT(ufo19 @ Mar 18 2009, 11:31) *
I tak powinno być od samego początku! Nikt by nic nie narzekał! Ale co po niektórzy są niesłowni i tyle...

Do sekundy ten termin szefie?

Wy tu nie stawiacie warunków, nie robię tego za pieniądze i mogę nie wydawać w ogóle jak będzie Nas tak traktować.

Pisałem w 1 poście tego tematu jak go zakładałem, że nie podajemy żadnych terminów a codziennie ktoś dusił o termin, dostaliście prawdopodobny okres czasu i teraz są pretensję. Patch będzie jak skończymy, koniec i kropka. Maniek już pisał, że następne takie pytania = %, chcecie je wyłapać to wyłapiecie.

Pozdrawiam.
LaPuLg4
CYTAT(osci @ Mar 18 2009, 17:16) *
Byłbym bardzo wdzięczny jak by ktoś wrzucił screnny Interu smile.gif

to sobie poprzeglądaj temat...ci ludzie naprawde nie myślą dry.gif
osci
Ciebie nie pytam o zdanie więc się nie wtrącaj dry.gif
LaPuLg4
CYTAT(osci @ Mar 18 2009, 18:35) *
Ciebie nie pytam o zdanie więc się nie wtrącaj dry.gif

dobra żeby nie było to się nie będę kłócił na tym forum, bo ono do tego nie służy...zwłaszcza z ludźmi którym brakuje piątej klepki
osci
Dzieciaku nie prowokuj mnie mad.gif jak do Ciebie pytań nie adresuje to buzia na kłódkę.
Orange_91
Ogarnijcie się i przestańcie śmiecić temat. Chcecie się kłócić to macie od tego PW albo gg. Każdy został już należnie nagrodzony za swoje zachowanie, jeżeli się nie uspokoicie to odpoczniecie od forum.
ufo19
CYTAT(Kubbas @ Mar 18 2009, 18:05) *
Do sekundy ten termin szefie?

Wy tu nie stawiacie warunków, nie robię tego za pieniądze i mogę nie wydawać w ogóle jak będzie Nas tak traktować.

Pisałem w 1 poście tego tematu jak go zakładałem, że nie podajemy żadnych terminów a codziennie ktoś dusił o termin, dostaliście prawdopodobny okres czasu i teraz są pretensję. Patch będzie jak skończymy, koniec i kropka. Maniek już pisał, że następne takie pytania = %, chcecie je wyłapać to wyłapiecie.

Pozdrawiam.

Rozumiem no ale stary ponad pół roku... ???
GooFy
CYTAT(Jamnik @ Mar 18 2009, 16:55) *
Zróbcie sobie patcha na tym poziomie w krótszym czasie.. Cya

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.