Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Kubbas
Głupota ludzka nie zna granic, wszędzie wchodziłem tylko nie tam ; D Dzięki Tomi wink.gif
shady45
Gram w PES 6 też z chęcią mogę pomóc tylko nie wiem co robić kubbas napisz jak możesz mam teraz trochę czasu tylko nie znam sie za bardzo co jak się robi ale nauczę się
Damian.
shady: Wszystkie "stanowiska" są pozajmowane smile.gif
Pozostaje czekać na patcha.
pozdrawiam

P.S. Piszcie coś w temacie.
Corhydron
Damian - co tu pisać. Żadnych info na temat patcha nie zamieszczacie, żadnych próśb itp. a pisanie w kółko "kiedy wyjdzie?" przez czekających jest bez sensu. Jeśli skład Patcha 6.5 ma coś ciekawego do zakomunikowania - niech sie podzieli; na pewno duża jest liczba osób, która poprzez swoje zainteresowanie tematem chętnie by pomogła. Pzdr.
Kubbas
CYTAT(.GooFy @ Sep 21 2008, 21:08) *
Potrzebujemy fotek strojów takich drużyn jak:
Anorthosis Famagusta FC, Aalborg BK

Ponawiam. Z tych co daliście Bate już zrobiliśmy, ale reszta fot jest słaba.
Kubbas

Finalny rozkład Others A i B.
NETHERLAND
Mam pytańko kiedy można sie spodziewać końca PATCHA bo już nie umiem się doczekać
Sebinhoo
Jakby co to moge wykonać Anorthosis Famagusta bo mam gotowy wzór wink.gif
sdrgsdhdtdhj
KIEDY MOZNA SPODZIEWAC SIE TEGO PATCH'A????
Kubbas
CYTAT(sebinho22 @ Sep 28 2008, 18:55) *
Jakby co to moge wykonać Anorthosis Famagusta bo mam gotowy wzór wink.gif

Oke Sebuś, ale najpierw może walnij to Trofense, bo materiały są wyśmienite wink.gif
MaTi10
o składzie others wiedziałem ;p Kubbas jak znajde jakies fotki kitsów to na gg w ciagu tygodnia zagadam ; ] pzdr Koleżko tongue.gif
Sebinhoo
CYTAT(Kubbas @ Sep 28 2008, 20:16) *
Oke Sebuś, ale najpierw może walnij to Trofense, bo materiały są wyśmienite wink.gif

Spoczko Kubbuś tongue.gif
shady45
Jeśli coś będę czekał jakąś pomoc to Pomogę z chęcią pozdrawiam
mariolazi
Moim zdaniem finalny rozkład Others A i B po prostu najlepszy z możliwych...
Czuję, że będę znów miał dylemat z wyborem patcha pomiędzy waszym a OE wacko.gif
Pewnie zrobię jak ostatnio, oba wymęczę do ostatniej kropli potu cool.gif

Pozdrawiam!

Rafo37
Na tych screenach widac kapitalne loga HD.Super
Tomi84
Jedno ale, to zrobiłbym logo Basel w tym samym stylu co reszta. Jest on zdecydowanie ładniejszy.
Kubbas
Będzie to "naprawione", taka mała pomyłka biggrin.gif
mcmattt25
others jest cudowne biggrin.gif najlepsze jakie moglo byc smile.gif
kubbas powiedz w czym mozemy ci pomoc jescze ?
bo zapewnoe kazdy wyczekauje juz premiery i pragniemy by byla jak najszybciej !
Kubbas
Jak tylko będę czegoś potrzebował na pewno napiszę wink.gif
Rafo37
Co to za druzyny w others A czerwone logo po prawej stronie od bate i pod bate
Rafo37
Ciekawe czy sie wymagania zwieksza po tych wszystkich dodatkach na full detalach
Tomi84
QUOTE(Rafo37 @ Sep 29 2008, 00:24) *
Co to za druzyny w others A czerwone logo po prawej stronie od bate i pod bate

Aalborg BK i CRF Cluj, odpowiednio mistrz Danii i Rumunii.

P.S uzywaj edycji posta zeby nie pisać jednego pod drugim.
Kubbas
Wymagania mogą się trochę zwiększyć, gdyż mamy największą bazę KS na scenie PES'a. A jak wiadomo to wymaga większej wydajności PC. Ale na pewno w stosunku do poprzedniej wersji zmiany nie będą kolosalne.
Rafo37
Mialem problem z napisaniem posta i dlatego pozniej wyskoczyly dwa.Oby nie bylo takiej sytuacji ze gram i wywala mi gre na pulpit albo druga polowa sie nie wczytuje i pozostaje czarny ekran.Bardzo ciekawi mnie ile bedzie warzył ten kitserver moze jakies szczegoly
Kubbas
Czarny ekran ogólnie wynika ze słabego sprzętu ;]
Pelas
CYTAT(Kubbas @ Sep 28 2008, 23:54) *
Czarny ekran ogólnie wynika ze słabego sprzętu ;]

no nie powiedziałbym, żebym miał słaby sprzęt, a jak grałem na tym Twoim dodatku ...czarne ekrany się zdarzały;)
mam nadzieję, że ta wersja będzie znacznie poprawiona w stosunku do poprzedniej bo 1a wersja niestety była słabiutka;/
a po 2ugie ten napis pod avkiem co teraz masz do czegoś zobowiązuje:D

CYTAT
wg mnie przyczyną czarnego ekranu jest PC, często czarny ekran występuje po kilku godzinach gry i po restarcie nie wystepuje przez kolejne kilka godzin ponownie.

na świeżej instalce PESa problem ten nigdy się nie pojawił
Kubbas
CYTAT(Pelas @ Sep 29 2008, 00:24) *
no nie powiedziałbym, żebym miał słaby sprzęt, a jak grałem na tym Twoim dodatku ...czarne ekrany się zdarzały;)
mam nadzieję, że ta wersja będzie znacznie poprawiona w stosunku do poprzedniej bo 1a wersja niestety była słabiutka;/
a po 2ugie ten napis pod avkiem co teraz masz do czegoś zobowiązuje:D

Ogólnie to nie wiem czy ktoś może dokładnie podać przyczynę czarnego ekranu tongue.gif Ja osobiście po zmianie kary graficznej już tego problemu nie doświadczam. A i nie jest jego przyczyną patch, ten problem męczy graczy odkąd PES 6 wyszedł tongue.gif wg mnie przyczyną czarnego ekranu jest PC, często czarny ekran występuje po kilku godzinach gry i po restarcie nie wystepuje przez kolejne kilka godzin ponownie.
4Rs
a sprawdzałeś jakie masz temperatury w czasie grania? może ci się karta przegrzewa? weź ją sprawdź i procka jescze
I żeby nie robić offtopu to się pytam czy będą poprawiane statystyki graczy niektórych (np Ronaldo ma o jakieś 10 za dużo wszystkiego)
StRyJu
Gram w PES'a 6 od jego premiery , i nigdy nie miałem czarnego ekranu. Na czystym PES'ie jak i na żadnym patchu.

BTW. Wyjeb*ny patch się szykuje.
jajko432
czekam na tego patcha z niecierpliwością można wiedzieć kiedy wyjdzie?
Tomi84
Ludzie nie pytajcie się co chwile kiedy będzie patch.... Osoby robiące go na pewno chcą wydać go jak najszybciej, ale nie zapominajcie, że mają też inne zajęcia poza tworzeniem patcha. Jak będzie to będzie..
Tomak
Zobaczę jeszcze jedno pytanie związane z datą wydania patcha, to zbanuję.

Dziękuję za uwagę.
Rafo37
Mnie ciekawi czy w tym patchu bedzie wyzszy poziom trudnosci tak jak obiecuja tworcy.Obawiam sie ze tego aspektu sie nie da poprawic i jest to na stałe w grze.Ja sie jeszcze nie spotkałem z patchem ktory mialbym wyzszy poziom trudnosci niz podstawka (no chyba ze jestem az tak dobry biggrin.gif) ale moze sie myle.Oby
4Rs
ale jest dość duża różnica w poziomie trudności między czystym PES'em PES'e 6.5... chociażby dlatego, że staty są podkręcone i trudniej się biegnie za komputerem xD
mcmattt25
Kubbas mam mozliwos wstawic kilka kitsow akutalnych na ten sezon 08/09 klubow z angielskiej , francuskiej , wloskiej i hiszpanskiej , gotowych juz zrobionych smile.gif to jak jakies sa potrzebne to pisz !
Rafo37
No tak ale staty ma podkrecone nie tylko komputer wiec na jedno wychodzi.Moze byc tylko wyzszy poziom rozgrywki np lepiej beda podawac i ogolnie nie beda sie az tak kaszanic
4Rs
tak zrobić się nie da closedeyes.gif jak tak byś chciał to byś musiał SI na nowo robić i ulepszać czyli w sumie na nowo grę zrobić biggrin.gif
mcmattt25
mam pytanie ile bedzie twarzy zawieral faceserver i hair ?
aaa i we wczesniejszym patchu spotakel sie z tym ze pilkarze niektorzy miel w okolicach szyji biala albo przezroczysta szrame , taka wokol brody itp ? jak temu zapobiec ?
Rafo37
Ja mam innego rodzaju pytanie.Czy w tym patchu beda druzyny klasyczne czy mlodziezówki.I czy bedzie w nich miejsce dla naszych reprezentacji
Kubbas
CYTAT(Rafo37 @ Sep 30 2008, 22:12) *
mlodziezówki

Rafo37
Polska młodzieżówka mogła by sie znaleźc w tym patchu i tam mało Polskich druzyn
Damian.
mcmatt25: tyle ile jest dobrych twarzy. ponad 4000 razem z włosami napewno.
Rafo37
A mozesz napisac ile bedzie stadionów
Arek.PL
Kubbas zapodaj kilka(nascie) skrinów z menusów i fejów jakie macie w tym patchu ;P

Pozdrawiam Serdecznie
szejk
[quote name='Arek.PL' date='Oct 1 2008, 23:21' post='246021']
Kubbas zapodaj kilka(nascie) skrinów z menusów i fejów jakie macie w tym patchu ;P

+1 (zwłaszcza fejsów). Czy stroje w edit mode beda aktualne i dopasowane?(chodzi o te co sie je wrzuca do o-text)

mcmattt25
Kubbas dlaczego nic nie piszesz ? powiedz cos o patchu ? jak idzie wszystko ? bo dawno sie nie odzywales ;p ;p
Kubbas
CYTAT(Arek.PL @ Oct 1 2008, 22:21) *

Pozdrawiam Serdecznie

Menusy są takie jak poprzednio + drobne aktualki, których skriny dałem na 1 stronie i niedawno wink.gif

CYTAT(szejk @ Oct 3 2008, 19:54) *
+1 (zwłaszcza fejsów). Czy stroje w edit mode beda aktualne i dopasowane?(chodzi o te co sie je wrzuca do o-text)

Tak będą w edit mode. Facepack jest tworzony osobno i OF osobno pod koniec dopiero będziemy dobierać kolorki włosów itd więc nie ma sensu jak na razie dawać czegoś co nie jest gotowe. Myślę, że za tydzień już będę mógł dać.

CYTAT(mcmattt25 @ Oct 4 2008, 21:15) *
Kubbas dlaczego nic nie piszesz ? powiedz cos o patchu ? jak idzie wszystko ? bo dawno sie nie odzywales ;p ;p

Do przodu idzie tongue.gif Myślę, że koniec tego miesiąca, początek następnego to realna data. Choć może się i tak zdarzyć, że premiera wypadnie już niedługo. wink.gif
GooFy
Kubuś kociu tongue.gif Kilka osób mi to mówiło, może bym dał jakieś skriny z nowych kitsów czy coś tongue.gif bo ludzie się niecierpliwią i myślą że praca stoi w miejscu tongue.gif
Kubbas
Daj, słońce daj wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.