Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Jota
Mam takie pytanie. Czy w patchu beda oryginalne trofea? Widzialem gdzies kiedys na jakiejs stronce prawie wszystkie, ale juz pozniej nie moglem jej znalezc.
artysta germanista
A ja mam pytanie czy jak ściągne patcha i nie będe miał zainstalowanego wtedy pesa to będę mógł ot jakoś wkleic albo jakiś wpis do rejestru żebym mógł pograc?
4Rs
oj wątpie czy dodanie wpisu by coś dało... pewno musi być PES zainstalowany bo w patchu przecież nie ma wszystkich plików gry chyba
flegma
E.handlarz - proszę bardzo.
http://rapidshare.com/files/155759191/pes6.reg.html
demiano7
Temat ucichł ale mam nadzieje że praca wrze! smile.gif jak znajdziecie czas to napiszcie jakieś nowości, co i jak wink.gif wiecie, lud cierpliwie czeka ale jakiś news mile widziany, może jakieś screeny czy cosik wink.gif pozdrawiam smile.gif
4Rs
no przydały by się nowe screeny happy.gif i mam pytanie: czy menusy i muzyka się zmienią?? bo za przeproszeniem można już kur*icy dostać gdy gra się ML i w kółko ta sama muzyka w menu gra... jakiś francuski czy jakiś rap do du*y, a menusy się już zestarzały i przejadły po prostu
demiano7
Aha i jeszcze jedno wink.gif jak będziecie uzupełniać KS to zarzućcie jakieś nazwiska gosci których twarzy wam brakuje w tych najlepszych ligach, jestem pewien że kilka osób weźmie sie za tych właśnie graczy smile.gif pozdro
No Swear
ale tu cisza się zrobiła o.O
No Swear
A chociaż jakieś nowe screeny co :> ludzie tu sie niecierpliwią biggrin.gif please ;]
demiano7
CYTAT(LoL91 @ Oct 24 2008, 21:52) *
I wiadomo coś? kiedy można sie spodziewać Patcha?

LOL - edycja postów jest wink.gif
Kubbas
Jak skończymy to będzie.
Damian.
Lol91 - "Cały czas do przodu i staramy się przedewszystkim" xD

Czekajcie cierpliwie
Kubbas
Powoli do przodu jak lokomotywa ^^ Na razie mamy problem z OF'em, brak nam konkretnego człowieka, który wziąłby się za aktualizacje i szybko to skończył, wtedy by wszystko pomknęło. Ja niestety nie wyrabiam i tymczasowo Damian robi aktualkę.

Jak chcecie jakieś skriny to piszcie wink.gif
No Swear
No przydały by sie jakies screeny np nowych scoreboardow o ile są nowe tongue.gif
Plina4
Kubbas zapodaj jakies scrrenny Polaków smile.gif jak wyglądaja ? i z interu ?
MaTi10
Kubbas jak nie wyrabiacie ja mógłbym jeszcze pomóc wink.gif napisz na gg bo nie mam listy ; / jak coś smile.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jak idzie praca po patchu chce zobaczyc jak wygladaja stroje BATE Borisov ktore podalem do was jak morzna i w grze zobaczyc jak wyglada dziekuje smile.gif
malec
zaraz listopad a patcha ni widu ni slychu
MaTi10
Listopad już jest wink.gif a patch wyjdzie jak uznają to za stosowone więc czekaj wink.gif.
demiano7
Miejmy nadzieje że niedługo bo w styczniu znów zmiana składów i wszystko od naowa sie zacznie:( a tak byśmy troszke frajdy mieli wink.gif trzymam kciuki pajnowie za szybkie i pomyślne ukończenie wink.gif
Plina4
panowie podajcie jakies foty smile.gif kadre polski bysmy zobaczyli biggrin.gif a król artur czyli Wichniarek:D
Kubbas
CYTAT(demiano7 @ Nov 1 2008, 16:12) *
Miejmy nadzieje że niedługo bo w styczniu znów zmiana składów i wszystko od naowa sie zacznie:( a tak byśmy troszke frajdy mieli wink.gif trzymam kciuki pajnowie za szybkie i pomyślne ukończenie wink.gif

Styczniowy update nie sprawia większych problemów w porównaniu do tej zmiany, która robimy w stosunku do poprzedniej wersji patcha tongue.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Morze ktos pokazac stroje BATE Borisov ???
manio3
ile to gdzieś będzie zajmować?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Chlopaki jak jest potrzebna jakas pomoc do patcha to powieccie morze bym jescze z czyms pomogl zeby wyszed szybciej wink.gif smile.gif tongue.gif
GooFy
Myślę że powyżej 7 gb happy.gif

Nie patrzeć na bandy ani mordy tongue.gif Chwilowo mam sam Kitserver tongue.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Chcem spytac czy bedom jakiesz pilkarze z BATE zrobione, Dzieki za Odpowiedz EDIT: Chlopaki stroje som sliczne, a czy by moglo byc na rekawach ekipu zeby bylo logo ligi mistrzow inaczej jescze raz brawo EDIT 2: Na Spodenkach BATE znalazlem maly bledzik nomerek (3 i 4) wychodzom z ekipa jak by moglo sie to poprawic swietnie by bylo smile.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kubbas mam pytanie czy patch w angielskej wersii jezykowej bedzie otdzielny torrent bo bym chcial gre po angielsku i sie zastanawiam wink.gif
Kubbas
ANG i PL będą razem.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Ok Kubbas dzieki za odpowiedz a moge informatyvnie spytac cie na ile procentach jest patch smile.gif Wiem ze to ktos juz pytal ale poprostu jestem cziekawy dzieki narazie smile.gif
Kubbas
70
No Swear
Ciesze się że praca ildzie do przodu ale chciałbym zeby ktoś mi odpowiedział czy będą jakieś nowe Scoreboardy??? czy będa te stare ? ;]
Kubbas
Nowe, są w produkcji.
demiano7
macie już wszystkie stroje dla ligi portugalskiej? wink.gif kubbas dobrze pamiętam że liga ta bedzie za holenderską? moze masz jakieś nowinki jeszcze? smile.gif
dziki91
a jak z komentarzem będzie nowszy czy z poprzedniej wersji patcha ? smile.gif
No Swear
i jeszcze jedno czy będzie tak jak w starym patchu ze będą koszulki HD i zwykłe. ?
GooFy
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Nov 1 2008, 19:28) *
Chcem spytac czy bedom jakiesz pilkarze z BATE zrobione, Dzieki za Odpowiedz EDIT: Chlopaki stroje som sliczne, a czy by moglo byc na rekawach ekipu zeby bylo logo ligi mistrzow inaczej jescze raz brawo EDIT 2: Na Spodenkach BATE znalazlem maly bledzik nomerek (3 i 4) wychodzom z ekipa jak by moglo sie to poprawic swietnie by bylo smile.gif

Jezus... Rozumiem że nie jesteś polakiem, ale zachowaj chociarz podstawy. Sciągnij sobie np Polskiego Worda i tam pisz bo tego co Ty tu wypisujesz się czytać nieda... To jest jak kurde "Kali jeść, Kali Pić..."
Dobra teraz pytania:
@Demiano - Ze strojami Portugalskiej jest najgorzej tongue.gif Ale idziemy do przodu xD Mamy jakieś 5 z ok. 16 ekip. Sagres będzie za Holenderską.
@Dziki - Polski komentarz będzie z poprzedniej wersji + dodane nazwiska Polaków np Zamiast Robinsona Roger Itd. Angielski będzie stary.
@No Swear - Koszulki zwykłe będą na 101% A HD niewiadomo. W poprzedniej wersji Arek składał HD a Kubbas zwykłe teraz ja Zwykłe a co z Arkiem niewiadomo. Raz jest raz go niema... A po za tym jest bardzo mało strojów HD na ten sezon... No i nawet jeśli całą portugalską robimy w zwykłej roździelczość a napewno nikomu nie będzie się chciało robić 2 raz w HD.
manio3
pytanie.. czy wystarczy, że zainstaluję polski jezyk gry czy muszę też angielski?
Kubbas
Praktycznie nie ma różnicy, jeżeli zainstalujesz angielski i polski to z patcha będą działały Ci obydwa języki. Jeżeli tylko polski zainstalujesz to tylko jego będziesz mógł używać ;f
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kubbas czy bedziemy mogli sie spodziewac patcha w tym miesiacu ? smile.gif
Zywy
Albo w tym roku?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Lepiej niech poczekamy bo jest warto bo napewnie patch bedzie the best smile.gif Kubbas jak chcecie jakos pomoc to bym jescze mogl pomoc z czyms wink.gif
thierry14
Przydałoby się w tym patchu dopracowac przyśpiewki do syta !
Ja mam songi z Tommsen Chants pack'a i musze powiedzieć że są beznadziejne. Np. Liverpool i wszystkie kluby w premier league z wyjątkiem ManU i Arsenalu mają przyśpiewki Chelsea. Aż nudno się gra. Przydałoby sie dac do Liverpool'u np. "you'll never walk alone" itp. Z tego co wiem można przyśpiewki ściągac z FANCHANTS.COM ale nie jestem pewien.

Z góry dzięki !
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Chlopaki jak idzie praca nad patchem nie bylo mnie kilka dni bo nie mialem Internet sad.gif Jak chcecie jakoms pomoce nad patchem to pisczie wink.gif
demiano7
Kubbas moglibyscie poinformować o postepach? moze byś znów tak w procentach mniej więcej podał jak tam prace stoja? pozdrawiam smile.gif
Zywy
Kto sie załozy ze Kubbas odpisze ze Prace trwaja a patch bedzie jak skoncza? smile.gif
demiano7
Zywy nie ma co zakładać, odpisze co odpisze, grzecznie spytałem i licze na taka samą odpowiedź wink.gif mało tego, jestem pewien że taką dostane smile.gif
MaGik_TSW
Mam takie dwa pytania .. :
- na kiedy ma wyjsc ten patch ?
- jest jakas aktualizacja do poprzedniej wersji patcha ? chocby nawet sam OF... ?

z góry dzieki za Odpowiedz wink.gif

pozdro .
cloud99
No sam of by wystarczyl narazie... ;/
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Ludzie dajcie spokoj ja jestem cierpliwy i spokojnie czekam na patcha, jak skonczom to wtedy go wypusczom smile.gif P.S. Kubbas tutaj straszna cisza sie nastala ile jescze w % zostalo P.S. 2 - Mam jescze jedno pytanie czy bedom jakiesz pryspiewki dla BATE i Anorthosis ? smile.gif Morze by sie przydalo jakiesz screeny z patcha smile.gif dzieki za odpowiedz narazie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.