Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
dziki91
Ja jednak poczekam na patcha..... closedeyes.gif
Może wróce do PES 6...
maciag
CYTAT(malec @ Dec 11 2008, 17:53) *
http://www.pes6fm.com/files/ENG/1_news_eng.html biggrin.gif
statystyki graczy skonwertowane z fm'a
bootpack jest slaby za to reszta cacus glancus
aktualne sklady, kitsy hd, i w ogole wypas
ten OF jest tak dobry ze znow siedze calymi dniami myje w pes6 (OF E9 moze sie schowac bez urazy

No nie powiedziałbym zauważyłem że w tym patchu ligi mają zespoły z 07/08 sezonu więc to pierwsza wada druga to tak że są tam za słabe ligi i nie zabardzo mnie zachęcają wole ekstraklase czy bundeslige a nie jakąś portugalską.... A tak apropo niewiem czy nie zauważyłeś mówisz o tym że patch jest lepszy od of'a E9 troche złe porównanie tu jest tylko sam of ale świetnie dopracowany najlepsze ligi i zaktualizowane transfery... ;D Więc jeśli już mamy porównywać of'y to E9 wymiata
P.S. E9 świetna robota gram na twoim of'ie i nie zauważyłem jakichś wielkich błedów ;P
4Rs
panowie nie róbcie offtopu, tu jest o patchu 6,5 a nie jakimś E9
żeby samemu nie robić to mam pytanie - czy w Bundeslidze będą wieśniaki z gór tzn. 1899 Hoffenheim?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Coraz blizej sie zblizamy do premiery patcha tylko 1 tydzien juz zostal biggrin.gif Kubbas pozdrowienia i czekamy tongue.gif
demiano7
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Dec 12 2008, 18:26) *
Coraz blizej sie zblizamy do premiery patcha tylko 1 tydzien juz zostal biggrin.gif Kubbas pozdrowienia i czekamy tongue.gif

chyba do premiery OFa xDDD
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(demiano7 @ Dec 12 2008, 19:42) *
chyba do premiery OFa xDDD

Preczies bedzie caly patch z nowemi zespolami z Ligi Mistrzow w tym sezonie ? Szkoda by bylo jak by sie nie pojawil ten patch z ligom portugalskom i z zespolami z Ligi Mistrzow bo sie zapowiada super P.S. Kubbas jak idzie praca jak chcesz pomoc do jakisz strojow tych zespolow nie znanych to pisz mi na prywatnie s ochote bym pomognel tak jak dla ekip BATE wink.gif Bym Chcial Zobaczyc zestaw BATE tongue.gif Narazie i Czekamy na patcha wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Morze by to sie przydalo na jakiesz Face and Hair do gry pilkarzow BATE jak juz nie jest za pozno ... bo zdziencie mi sie zdaje ladne wink.gif
MaTi10
Odpowiem Ci za nich, fotka słaba... potrzebna duża fotka aby zrobić ryjek wink.gif
Kamiloxx
ja czekam ;] pes 6 jest już wolny smile.gif
A propo czy w patchu znajdą się jakieś polskie drużyny?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Facemaker @ Dec 14 2008, 12:30) *
ja czekam ;] pes 6 jest już wolny smile.gif
A propo czy w patchu znajdą się jakieś polskie drużyny?

Tak bylo pisane ze bedom Wisla,Lech i Legia i Kluby z Ligi Mistrzow wink.gif
mietek_
A ja mam pytanie czy wyjdzie caly PATCH czy sam OF?
Sebinhoo
CYTAT(mietek_ @ Dec 14 2008, 15:09) *
A ja mam pytanie czy wyjdzie caly PATCH czy sam OF?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Sory nie mogłem biggrin.gif człowieku czy Ty nawet tematu widzisz ?! jeśli miałby wyjść sam of to by nie robili tego całego patcha ! Troche logiki ! dry.gif
Plina4
możecie dać screeny polaków smile.gif np Błaszczykowskiego rogera
No Swear
Masz Rogera wystarczy zajrzec na wczesniejsze strony o.O

http://img370.imageshack.us/my.php?image=rogerzi3.png
Kubbas
Panowie zobowiązywałem się, że wydam testownego OF'a 12tego niestety nie dałem rady kompletnie nie miałem czasu, ale przypuszczam, że w weekend go wydam.

Jak chcecie jakieś skriny to pisać ; )

a, żeby nie było nieporozumień to date premiery przwidujemy między 22 grudnia a 22 stycznia, bo wy chyba zrozumieliście, że 22 grudnia

pzdr ; )
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kubbas Chcem screeny z BATE i Anorthosis(nowe bandy LM bedom ?) w meczu i reprezentacij Bulgarii bym chcial tez zobaczyc wink.gif
sparkman
Could you show us any screens Real Madrid, please
Plina4
błaszczykowski ... ronaldinho np boruc biggrin.gif
Plina4
Kubbas podaj screeny... smile.gif
lukasz44
Czekamy, czekamy , mam nadzieję że warto.... , Kubass napisz jak idą prace .
Kubbas
70% mamy zrobione.

Jak chcecie skriny to: http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry262229
malec
myslalem ze do swiat sie wyrobicie... szkoda
wydacie go za niedlugo...tutaj zaraz nowe okienko transferowe i znow trzeba aktualizowac...
Kubbas
Jak będziemy wydawać np w styczniu to składy będą "day to day", czyli np wydamy 10 stycznia to składy będą na 10 wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Wszystko wyglada swietnie brawo kubbas i wszystkim co robiom tego patcha wink.gif Juz macie wszystkie stroje czy jescze nie bo jak nie to bym sie postaral ich znalesc zeby patch wyszedl szybcjej wink.gif Narazie smile.gif
Kubbas
Nowe główne menu, czekam na opinie

___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Dec 28 2008, 15:33) *
Nowe główne menu, czekam na opinie

Kubbas Swietnie a w angielskim licze na Angielski Dzieki i czekam tongue.gif EDIT: Kubbas morzes pokazac jak wygladaja loga w trzybie Match - Loga Lig,Zespolow i tak dalej co jescze pozostalo do zrobienia ? smile.gif
Kamiloxx
super menu! szkoda że tak mało naszych polskich akcentów:)
Plina4
jeszcze jakies twarze nam pokaż smile.gif naszych Polaczków smile.gif
Sebinhoo
Właśnie zrobiłem mały porządek w patchowym uni, ponieważ teraz ja się nim zajme wink.gif

Oto lista teamów, które nie mają lub mają słabej jakości kitsy :

Almeria
Malaga
Mallorca
Numancia
Osasuna
Valladolid (poprawię swój)
Recreativo
Sporting Gijon
Hannover 96 (można wykonać lepszy set)
Stoke City (robie ja)
Feyenoord Rotterdam
CSKA Moskwa
Sochaux (robi Goofy)
Grenoble
Bordeaux (robię ja)
SM Caen
Stade Rennais (robię ja)
AS Roma
Genoa
Lecce
Chile
Iran
Peru
Słowacja
Szkocja
Ok. 10 drużyn z Liga Sagres (każdy ma przydzielone)

Ta wiadomość jest głównie do kitsmakerów pomagającym w patchu, z racji tego aby patch jak najszybciej wyszedł smile.gif
Varies.
Ej do facemakerow?Za duzo fejsow oj za duzo wink.gif.Przydziel mi feyenoord (xD) i AS Rome wink.gif(Jeżeli moge ofcorz).Do piątku mnie nie ma...w weekend set dla Naval.Tydzien jest,wiec moge w nim zmajstrowac obie ekipy.
Pozdro wink.gif.
Sebinhoo
Ok ok ale zacznij z kitsami z portugalskiej bo z tymi jest NAJGORZEJ ! tongue.gif

Mamy juz Irlandie Płn.
Kubbas
Bardzo dobrze, że zrobiłeś to podsumowanie Sebu, zacznij już wrzucać do O Texta te kitsy, które dobre jakościowo. I kitsmakerzy do booooju ! Trzeba przyśpieszyć
__SaNd1__
Kubbas chetnie czekamy na patcha tongue.gif Jakiesz nowe screeny morze by sie przydaly rolleyes.gif
artysta germanista
co do menu głównego to wreszcie logo pes 6.5 w defaultowych barwach Pesa tongue.gif

I teraz moja mała sugestia : Niechce wam ubliżyc czy coś, ale początkowo premiera miała byc pod koniec wakacji biggrin.gif wiem, że nie możecie się wyrobic, ale jak wydacie tą wersje w połowie stycznia to o ile się opóźni następna wersja patcha na runde wiosenną?
Kubbas
Cóż musimy się od ciebie jeszcze wiele nauczyć w dziedzinie patchowania wink.gif
artysta germanista
CYTAT(Kubbas @ Jan 1 2009, 17:01) *
Cóż musimy się od ciebie jeszcze wiele nauczyć w dziedzinie patchowania wink.gif

odemnie? xD ciekawe czego? Przecież tego nie napisałem że musicie się odemnie nauczyc. Tylko wg mnie fajnie by było potrzymac w oczekiwaniu na patcha do momentu w którym tak naprawde powinna wychodzic już jego następna wersja
Kubbas
Spoko wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jestesmy spokojne czekamy na patcha kubbas czy w tym miesiacu sie pojawi patch biggrin.gif
siwers99
CYTAT(Sebinhoo @ Dec 30 2008, 20:32) *
Właśnie zrobiłem mały porządek w patchowym uni, ponieważ teraz ja się nim zajme wink.gif

Oto lista teamów, które nie mają lub mają słabej jakości kitsy :

Almeria
Malaga
Mallorca
Numancia
Osasuna
Valladolid (poprawię swój)
Recreativo
Sporting Gijon
Hannover 96 (można wykonać lepszy set)
Stoke City (robie ja)
Feyenoord Rotterdam
CSKA Moskwa
Sochaux (robi Goofy)
Grenoble
Bordeaux (robię ja)
SM Caen
Stade Rennais (robię ja)
AS Roma
Genoa
Lecce
Chile
Iran
Peru
Słowacja
Szkocja
Ok. 10 drużyn z Liga Sagres (każdy ma przydzielone)

Ta wiadomość jest głównie do kitsmakerów pomagającym w patchu, z racji tego aby patch jak najszybciej wyszedł smile.gif

kitsy Chile w bardzo dobrej jakosci sa na Gamingacces wink.gif
Kubbas

___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Jan 3 2009, 17:52) *

Kubbas swietnie kiedy premiera ?
Kubbas
Jak skończymy smile.gif Nie będę się znowu bawił w terminy bo się nie wyrobimy i znowu wyjdzie, że kantujemy wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Jan 3 2009, 18:00) *
Jak skończymy smile.gif Nie będę się znowu bawił w terminy bo się nie wyrobimy i znowu wyjdzie, że kantujemy wink.gif

ok a morze jescze pary screnow z menusach w angielskim tongue.gif
Kubbas
W Angielskim wszystko wygląda tak samo, tylko, że w języku angielskim...chyba to jest oczywiste
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Jan 3 2009, 18:03) *
W Angielskim wszystko wygląda tak samo, tylko, że w języku angielskim...chyba to jest oczywiste

ok a jakiesz jescze screenow z FC BATE Borisov i lig portugalskiej jakie bedzie logo lig portugalskjej wkoncu Bwin albo Liga Sagres ?
Varies.
Liga Sagres wink.gif.Zresztą mam taką nadzię biggrin.gif co kubuś?A co do tematu...bardzo ładnie to wszystko wygląda smile.gif.Mógłbyś zamieścić skriny CFC?aaa i stroje będą w Otexcie?
Kubbas
Sagres
Będą
Później zamieszę
wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Jan 3 2009, 18:39) *
Sagres
Będą
Później zamieszę
wink.gif

ok smile.gif czekam cierpliwie na nowe screeny i czy bedom nowe bandy LM z tego sezonu ?
No Swear
a beda nowe dzwieki kopanej pilki czy odbice od slupka ? biggrin.gif
Kubbas
Tak i nowa czcionka + nowe podstawowe przyśpiewki kibiców, te uniwersalne dla lig.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.