Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
No Swear
dziekuje za odpowiedz ale chodzilo mi o jakiesnowe screeny tongue.gif to wkoncu jak z tymi przyspiewkami dla klubow beda? czy niebędą? biggrin.gif
4Rs
przydały by się nowe... ile już można słuchać "..ileeeeeeeeeee lyoooneee" w 3 drużynach jak już naliczyłem
(Schalke, Lyon cool.gif, i jakiś cieniak z francuskiej)
i czy można wiedzieć jakie dokładnie będą kluby? wszystkie(!)
djclanv1r00z
CYTAT(4Rs @ Aug 30 2008, 21:49) *
przydały by się nowe... ile już można słuchać "..ileeeeeeeeeee lyoooneee" w 3 drużynach jak już naliczyłem
(Schalke, Lyon cool.gif , i jakiś cieniak z francuskiej)

w pierwszym poście to jest napisane a po drugie chyba na tym forum nie można mieć w sygnaturze zdjęcia !!

pozdro cool.gif
Kubbas
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 30 2008, 21:19) *
Mam nadzjeje ze dzwiek bedzie dopracowany tak jak potrzebnie, bo w poprzednej wersij kiedy gram podczas meczu podaje sobie w swojej polowe i w jeden moment kibice sie cieszom ze az sczelilem gola a ja sobie rozgrywam w polowie dry.gif Mam nadzejeje ze tym razem takich typow dzwiekowych bugow nie bedzie tongue.gif Inaczej patch i tak bedzie swietny gratulacie dla Kubbasa ze oddziela czas zeby nam umilil gre biggrin.gif Kubbas a kiedy morzemy spodziewac sie nowych screenow z patcha biggrin.gif Dzieki i Narazie wszystkim rolleyes.gif smile.gif wink.gif

1 - Jest to owacja po wejściu gracza na boisko.

CYTAT(4Rs @ Aug 30 2008, 21:49) *
(Schalke, Lyon cool.gif, i jakiś cieniak z francuskiej)

1 - Ta przyśpiewka jest tylko u Lyonu. Coś masz pomieszane. Jest to najlepsza jakościowo i najczęściej śpiewana śpiewka w Lyonie i nadal będzie w patchu.
2 - Wystarczy poczytać posty.

Niedługo dam jakieś skriny.
4Rs
no to mam coś pomieszane... rolleyes.gif i czy mozna wiedziec ile rzeczy zostało do ukończenia patcha?
GooFy
Sporo happy.gif ... Panowie nie myślcie że Kubbas go robi sam tongue.gif Ja mam prawie tyle żeczy co on tongue.gif Robie kitsy do Portugalskiej i to najwięcej zajmie. Nad patchem pracuje cały sztab ludzi tongue.gif. Kubbas to coś al'a rzecznik prasowy xD i Koordynator. Zbiera patch w kupkę i pilnuje rozkładu zadań tongue.gif . Ale po niektórych postach można wywnioskować że myślicie że sam go robi tongue.gif. Panowie samemu to on by do nowego roku nie wydał tongue.gif
Zywy
No wiadomo kubbas to wasz ambasador. Juz nie moge sie doczekac tego patcha. Tylko zróbcie go naprawde porzadnie, by mógł konkurować z EP.
Kubbas
Tak dla Waszej wiadomości nad patchem pracuję około 5 osób + 2 robiące małe osobne dodatki do patcha tongue.gif Gdzieś z 70 % robię ja z Goofym tongue.gif

Ale tak patrząc poprzez całą historie patcha, to z 20 osób przykładało do niego rękę ;]
MaTi10
W tym i ja;p przy OFie:) Kubbas sorki ale ostatnio przy swoim OFie robótki miałem i na weekend moge Ci pomóc bo tam juz mało mam do zrobienia;]
4Rs
ja dlatego piszę od razu do Kubbasa bo wiem że to on jest waszym rzecznikiem smile.gif i wiecie... nie mogę się doczekać nowego patcha, bo ten się trochę już znudził a OE jest cinki dla mnie tongue.gif... i teraz takie pytanie odnośnie patcha- ile będzie zajmował? bo jakoś nie bawi mnie ściąganie znowu 5,5gb sleep.gif smile.gif
malec
najlepiej jakby go podzielili na
boots
kits
faces&hair
OF

zaloze sie ze wielu z was interesuje tylko kilka opcji z tego ptacha a nie caly patch...
__SaNd1__
CYTAT(malec @ Sep 3 2008, 00:40) *
najlepiej jakby go podzielili na
boots
kits
faces&hair
OF

zaloze sie ze wielu z was interesuje tylko kilka opcji z tego ptacha a nie caly patch...

Morze tak jest ale som takie jak ja ze interesuje caly patch wink.gif Kubbas najlepjej na torrent wink.gif
Mani3k
Najlepiej wersja w postaci Torrent'a oraz w częściach tj. stadiony, OF, etc. wrzucony na różne serwery.
Wtedy wszyscy będą zadowoleni.
---------------------------------------------------------------------------
PS. Sand1 rozumiem, że jesteś po części Polakiem i Bułgarem, ale to nie usprawiedliwia Ciebie w robieniu aż tak rażących byków... Czytajac twoje teksty powoli sam zaczynam je sobie przyswajać. Nie wiem - zainstaluj FireFoxa z korekta błędów albo najlepiej pisz z Word'em.
Cya
GooFy
CYTAT(4Rs @ Sep 2 2008, 18:10) *
ja dlatego piszę od razu do Kubbasa bo wiem że to on jest waszym rzecznikiem smile.gif i wiecie... nie mogę się doczekać nowego patcha, bo ten się trochę już znudził a OE jest cinki dla mnie tongue.gif... i teraz takie pytanie odnośnie patcha- ile będzie zajmował? bo jakoś nie bawi mnie ściąganie znowu 5,5gb sleep.gif smile.gif

Spoko tongue.gif Zrobi się tak jak mówił Maniek. Torrent chyba najwygodniejszy. Ale osobno of itd to też dobra sprawa bo nie każdy być może chce sciągać wszystko. np daruje sobie przyśpiewki itd. Aaa no i myślę że da się też Całość w partach na FF tak jak poprzednio
szołpas
CYTAT(KubbasOG @ Aug 14 2008, 00:34) *
...
i prawdopodobnie mała niespodzianka spod ręki Juce'a
...

mógłbyś zdradzić co to za niespodzianka będzie ?
Kubbas
Niespodzianek się zazwyczaj nie zdradza.

Patch będzie w całości tak jak poprzednia część. Chcesz mieć poszczególne części musisz ściągnąć całego, twój problem.

Uploadowany będzie na FF, Rapidshare i kilka innych serwisów + reuploady userów + torrent.
4Rs
a ile w przybliżeniu będzie zajmował? tyle co poprzedni patch?
Kubbas
Może trochę więcej, 400 - 700 mb więcej bo rozszerzyła się baza wielu rzeczy.
__SaNd1__
No to czekamy z ochote na patcha biggrin.gif tongue.gif wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Sep 3 2008, 17:35) *
Może trochę więcej, 400 - 700 mb więcej bo rozszerzyła się baza wielu rzeczy.

Kubbas juz jest wrzesien - kiedy morzemy sie spodziewac premiery patcha ? biggrin.gif
4Rs
wcześniej mówił że wychodzi w połowie września... więc Sand1 musimy jeszcze poczekac te kilka(naście/dziesiąt) dni biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(KubbasOG @ Aug 14 2008, 00:34) *
Jeżeli uporam się z wieloma przeciwnościami to może w połowie września wyjdzie

4Rs
czyli patch wyjdzie w listopadzie znając życie glare.gif
Kubbas
Może w Grudniu ;]
__SaNd1__
Mamy nadzejeje ze teraz w polowie wreszniu niby te dni mineli szybciej do realisowania patcha rolleyes.gif biggrin.gif rolleyes.gif tongue.gif
4Rs
tym grudniem to żeś mnie zdenerwował i to tak porządnie smile.gif
szejk
CYTAT(4Rs @ Sep 4 2008, 18:29) *
tym grudniem to żeś mnie zdenerwował i to tak porządnie smile.gif

to spadaj do domu dzieciaku
Beniou
dobra bez napinki ludzie ! koleś jak pisze posta to chyba jest w domu (chociaż nie koniecznie) ,a Twój post nic nie wnosi do tematu, więc powstrzymaj się od takich komentarzy, Kubbas czekamy na patcha i pamiętaj nie ma się co spieszyć, ważne, żeby patch był dopracowany. Ludzie i tak ściągną patch (jak im będzie potrzebny) nie ważne czy to będzie wrzesień czy listopad
__SaNd1__
Koledzy niech sie nie kluczimy i spokojnie poczekamy na patcha zeby wyszed biggrin.gif tongue.gif rolleyes.gif wink.gif
perONE
No to przestanym zadawać ciągle te same pytania typu "a kiedy będzie patch" i co w nim bedzie zawarte. Zobaczymy jak wyjdzie.

Ciekawi mnie ta niespodzianka od Juce wink.gif
Tomak
Mam nadzieję, że kilka procentów rozluźni atmosferę wśród niektórych delikwentów.
Kubbas
Premiera jak widzę każdego interesuje, a jak poprosiłem o fotki do robienia kitsów to nikt nie odpisał. Jak chcecie z takim Waszym nastawieniem patch na pewno nie wyjdzie w terminie. Dziękuje, dowidzenia.
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Sep 4 2008, 23:51) *
Premiera jak widzę każdego interesuje, a jak poprosiłem o fotki do robienia kitsów to nikt nie odpisał. Jak chcecie z takim Waszym nastawieniem patch na pewno nie wyjdzie w terminie. Dziękuje, dowidzenia.

Wiesz jak bym mogl to bym zrobil fotki sad.gif Ale u nas w Bul njema lige portugalskom bo nie jest takom popularnom ... Tylko Angielskom,Niemieckom i Holenderskom jest ... dry.gif
Damian.
CYTAT(cienias @ Sep 5 2008, 14:59) *

Myślę, że Kubasowi chodziło o fotki mniej znanych drużyn np. SPorting Braga, Victoria Setubal itd.
Stroje Porto,Sportingu i Benfici napewno ktoś zza granicy stworzył smile.gif

Kubbas
Te stroje są już dawno wykonane...

Brak nam mniejszych klubów. Mi się nie spieszy z wydaniem patcha, to już Wasza sprawa czy chcecie mieć szybciej czy nie.
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Sep 5 2008, 16:11) *
Te stroje są już dawno wykonane...

Brak nam mniejszych klubów. Mi się nie spieszy z wydaniem patcha, to już Wasza sprawa czy chcecie mieć szybciej czy nie.

Kubbas napisz te "mniesze kluby" to poszukam te stroje jak bede mial czas ... rolleyes.gif smile.gif
4Rs
ja też postaram się pomóc rolleyes.gif
szejk
Tak trundo poszukac nawet nazw klubów? Wszystko musi Kubbas na tacy wyłozyc
Vitória Guimarães
CS Marítimo Madeira
CF Os Belenenses
Vitória de Setúbal
Boavista FC
Nacional Madeira
Académica Coimbra
CF Estrela da Amadora
Associação Naval 1º de Maio

Vitória Guimarães
To jest chyba domowy

Chyba aktualny bo pocodzi z oficialnej strony a tam data aktualizacji kadry jest  Friday, 15 August 2008
Na kistach sie nie znam ale poszukam takich fot o których mówisz
Kubbas
Dzięki, ale aby zrobić kitsa Goofy potrzebuje takich fotek a najlepiej większych, ale z przodu, tyłu, boku aby było widać jak kits jest uszyty.

Ta fotka jak najbardziej się przyda, wielkie dzięki, tylko teraz potrzebny przód, bok. Mam nadzieję, że ta fota jest oczywiście aktualna?

Tak w ogóle to 3 kitsmakerów czeka na fotki więc jak dostarczycie odpowiednią ilość to znacznie przyśpieszycie produkcje patcha. 3 drużyny stykną.
Kubbas

- Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery
- Zmienioną Drużynę Podstawową Trybu Kariery

Juz jest pewne, że te elementy znajdą się w patchu.
Czesc!

(Sorry for the english..)

As a portuguese, I just want to thank for your work, including the portuguese league.. Great job! If you need any help, I'll be glad to give it to you. The league isn't called Bwin anymore (they are always changing..:/). This year will be Liga Sagres.
This is the new logo: http://spotmagazine.files.wordpress.com/20...p8ospotmag.jpeg

By the way, I used to use your OE patch, for polish league..it was very good, and you have some of the best stadium makers on the community..Have they quitted releasing stadiums for PES6? That's a pity... sad.gif Maybe they could do some smaller portuguese ones, they're similar to those you have in Poland...since they already done almost every polish one...

Thanks again!;)
NETHERLAND
Mam pytańko czy w PATCHU będą wszystkie stroje beniaminków LIGI HISZPAŃSKIEJ??
Corhydron
CYTAT(Kubbas @ Sep 5 2008, 21:08) *
Dzięki, ale aby zrobić kitsa Goofy potrzebuje takich fotek a najlepiej większych, ale z przodu, tyłu, boku aby było widać jak kits jest uszyty.

Ta fotka jak najbardziej się przyda, wielkie dzięki, tylko teraz potrzebny przód, bok. Mam nadzieję, że ta fota jest oczywiście aktualna?

Tak w ogóle to 3 kitsmakerów czeka na fotki więc jak dostarczycie odpowiednią ilość to znacznie przyśpieszycie produkcje patcha. 3 drużyny stykną.

#71 ma rację, liga portugalska zmieniła nazwę, teraz nazywa się Liga Sagres. Dodatkowo jeśli macie problemy ze strojami z Sagres Ligi to właśnie #71 będzie chyba najlepszą osobą (w końcu jest z Portugalii) na wynajdowanie zdjęć lub nawet pełnych strojów z tejże ligi - może Wam pomóc nad patchem.
Damian.
CYTAT(NETHERLAND @ Sep 6 2008, 09:40) *
Mam pytańko czy w PATCHU będą wszystkie stroje beniaminków LIGI HISZPAŃSKIEJ??

To jest patch na sezon 2008/2009, więc wszystko będzie aktualne , łącznie ze strojami,face/hair itd.

New Logo:

Chyba te aktualne, ale typek z Portugalii powinien wiedzieć lepiej
Moje źródlo: Wikipedia
No Swear
Chciałem sie zapytać czy będa koszulki HD dla każdego zespołu bo zauważyłem że np zespoły mniej znane maja słabą jakośc stroju niż np Barcelona tongue.gif itd zmienicie to w tym patchu? smile.gif)
Kubbas
CYTAT(#71 @ Sep 6 2008, 02:24) *
Czesc!

(Sorry for the english..)

As a portuguese, I just want to thank for your work, including the portuguese league.. Great job! If you need any help, I'll be glad to give it to you. The league isn't called Bwin anymore (they are always changing..:/). This year will be Liga Sagres.
This is the new logo: http://spotmagazine.files.wordpress.com/20...p8ospotmag.jpeg

By the way, I used to use your OE patch, for polish league..it was very good, and you have some of the best stadium makers on the community..Have they quitted releasing stadiums for PES6? That's a pity... sad.gif Maybe they could do some smaller portuguese ones, they're similar to those you have in Poland...since they already done almost every polish one...

Thanks again!;)

Thanks for the heads up, first one i'm not the creator of OE Patch wink.gif

About the name i was wondering is this change, thanks for info. Are you sure that this is a officiall logo? 100% sure?

We have already about 12 stadiums to portugal league and we plan create some new 1-2 stadiums wink.gif

Now big please to you, can you as a Portugese guy, give me a good kits photos of portugese league? We don't need Sporting, Braga, Benfica, Porto. Can you give us good photos of 08/09 kits of other portugese teams? I mean photos from the: back, front, side. We need it to create a kits to the game.
4Rs
znalazłem stronę z pełnymi danymi zespołu Academica Coimbra
KOD
http://www.academica-oaf.pt/?id=35
tam się klika na nazwe zawodnika i wyskakują jego dane tzn. Imię, nazwisko, wzrost, waga, kraj pochodzenia i co najważniejsze zdjęcie twarzy smile.gif
__SaNd1__
Kubbas bedzie Full Komentarz Dariusza Szpakowskiego i Wlodzimierza Szaranowicza, tak jak v EP V 5 ? rolleyes.gif
Kubbas
CYTAT(4Rs @ Sep 6 2008, 12:20) *
znalazłem stronę z pełnymi danymi zespołu Academica Coimbra
KOD
http://www.academica-oaf.pt/?id=35
tam się klika na nazwe zawodnika i wyskakują jego dane tzn. Imię, nazwisko, wzrost, waga, kraj pochodzenia i co najważniejsze zdjęcie twarzy smile.gif

I na co mi to? Z google potrafię korzystać, eh

CYTAT(__SaNd1__ @ Sep 6 2008, 12:20) *
Kubbas bedzie Full Komentarz Dariusza Szpakowskiego i Wlodzimierza Szaranowicza, tak jak v EP V 5 ? rolleyes.gif

Tak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.