Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
demiano7
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Nov 19 2008, 16:44) *
Ludzie dajcie spokoj ja jestem cierpliwy i spokojnie czekam na patcha, jak skonczom to wtedy go wypusczom smile.gif P.S. Kubbas tutaj straszna cisza sie nastala ile jescze w % zostalo P.S. 2 - Mam jescze jedno pytanie czy bedom jakiesz pryspiewki dla BATE i Anorthosis ? smile.gif Morze by sie przydalo jakiesz screeny z patcha smile.gif dzieki za odpowiedz narazie wink.gif

Stary karzesz dać nam spokój a piszesz to samo co my więc wyluzuj... wink.gif a swoją droga to my nie pytamy o date tylko ile już zrobione tongue.gif
Kubbas
Prace trwają, potrzebuje osobę do aktualizacji OF'a bo głównie przez to stoimy. Na dodatek f&h też stoi ...

Niestety ja wszystkiego nie ogarnę...
Kubbas
Między piątkiem a poniedziałkiem prawdopodobnie do testów zostanie oddany OF patcha. Będzie on zcrashowany tak aby można było go tylko testować, czyli np nie zagracie na nim ML.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jak idzie z kitsami i pozostale rzecze tongue.gif
Kubbas
Powoli idzie tongue.gif Jeżeli wszyscy by wreszcie ruszyli dupy to można spokojnie za miesiąc wydać.
4Rs
czemu OF dacie zcrashowanego dry.gif ?
MaTi10
Kubbas pisał zeby nie mozna bylo grac w ML jest to OF do testów wink.gif
4Rs
ale no właśnie czemu?? dry.gif tak bardzo chciałem już zagrać ML na nowym OFie smile.gif a tak to muszę grać z 7 sezon moją CSKĄ rolleyes.gif
demiano7
Kubbas mam ogromną nadzieje że dacie tego OFa na wypróbowanie do piatku ... Bardzo na to liczę. Pozdro smile.gif
Kubbas
Wierzę w to, że na wekeend uda mi się skończyć, EPL zrobiłem już w 100% w tamtą środę, ale za resztę nie miałem czasu się wziąć. W sumie to myślę o takich datach:

OF próbny 2 - 12

Patch 20 - 20
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Dec 2 2008, 03:36) *
Wierzę w to, że na wekeend uda mi się skończyć, EPL zrobiłem już w 100% w tamtą środę, ale za resztę nie miałem czasu się wziąć. W sumie to myślę o takich datach:

OF próbny 2 - 12

Patch 20 - 20

Super czekamy wink.gif
4Rs
ale będzie prezent na święta rolleyes.gif łiiiiiiii biggrin.gif
Kubbas
Niczego nie obiecuje wink.gif Robię co w mojej mocy
Stuart17
czy to znaczy ze dzis bedzie OF??
demiano7
Stuart 2-12 czyli OF bedzie chyba w dniach między 2 a 12 a nie konkretnie dziś wink.gif
4Rs
ale przynajmniej wiemy jaki jest teoretyczny termin... od razu gęba mi się uśmiechła smile.gif ale ten Patch wrzucony już będzie 20-tego czy dopiero ukończony?? bo to jest różnica smile.gif
Stuart17
ah tak sorry mellow.gif myslalem ze 02.12 tongue.gif
Kubbas
Wrzucony ;f

Ściśle się tymi terminami nie sugerujcie, nie wszystko dam radę przewidzieć
4Rs
domyślam się happy.gif ale przynajmniej dobre i to, a nie "jak będzie gotowy to wyjdzie"
Kubbas
Jak chcecie jakieś skriny to piszcie, ostatnio miałem trochę czasu to skończyłem dopracowywać ligę Francuską więc prace cały czas mkną do przodu, niedługo Goofy, Sebuś i Varies kilka kitsów wydadzą. Coraz bliżej końca...
4Rs
widać światełko w tunelu hehe smile.gif czy mógłbyś dać skriny ze składami: Arsenalu, ManUTD, PSG, Ol Lyon, AC Milanu, Barcelony i CSKA Moskwy?
Kubbas
CYTAT(4Rs @ Dec 6 2008, 18:02) *
AC Milanu, Barcelony i CSKA Moskwy?

Tych nie dam bo muszę jeszcze dopicować wink.gif

Tak za godzinkę - dwie dam tamte co wymieniłeś wcześniej wink.gif
GułA
Elo, Kubbas zauwazylem na 1 stronie ze bedzie (badz juz jest bo nie wiem czy patch juz wyszedl) w patchu komentarz szpaqu & szaran i tu moje pytanie, skad mozna sciagnac sam komentarz ? jezeli wiesz to prosze Cie o pomoc bo nie moge znalezc nigdzie :/ szukalem na forum, nie moglem znalezc. Chyba ze przegapilem
Kubbas
Nie można
GułA
Można bo już pobralem ;ppp
Kubbas
Ale to nie wersja patchowa ;] Tylko stara tongue.gif

Dodałem ankietę, głosujecie do środy.
4Rs
dzięki mistrzu za spełnienie prośby:D PES 6,5 V2 zapowiada się suuuper ;P
GułA
ja jestem za Rangersami biggrin.gif
4Rs
ja mam pytanie odnośnie ML'a... czy jak wgram nowego OF'a i Patcha to co będzie z moim ML? czy zmienią się staty/składy? czy ML będzie crashować? bo trochę szkoda mi tego 8 sezonu moją CSKĄ... bo tyle czasu poświęciłem żeby dopracować skład że się w baniaku nie mieści smile.gif
No Swear
A w ogóle możesz dać jakieś screeny z gry Kubbas? :>
Kubbas
CYTAT(4Rs @ Dec 7 2008, 11:24) *
ja mam pytanie odnośnie ML'a... czy jak wgram nowego OF'a i Patcha to co będzie z moim ML? czy zmienią się staty/składy? czy ML będzie crashować? bo trochę szkoda mi tego 8 sezonu moją CSKĄ... bo tyle czasu poświęciłem żeby dopracować skład że się w baniaku nie mieści smile.gif

Nic się nie zmieni/zcrashuje jak zaczynasz ML to tworzysz ją na podstawie aktualnie wgranego OF'a, więc bez obaw wink.gif
4Rs
ufff to dobrze smile.gif bo szkoda by mi było stracić mój drim team smile.gif a'propo screenów: daj jeszcze jeśli możesz Ajax, PSV, Inter, Liverpool i Man City smile.gif i screena z ligi niemieckiej smile.gif bo się zastanawiam czy będzie w Patchu ten beniaminek co tak wymiata 1899 Hoffenheim smile.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
To wogole caly patch bedzie czy bedzie tylko samy OF ? ? ? Dzieki za odpowiedz chyba cos ja nie zrozumialem tak jak potrzebnie Narazie wink.gif
manio3
cały patch ale pierwsze do przetestowania of zcraschowany
Kubbas
Głosujcie, głosujcie ; )
Windziak
Chyba nie ma wątpliwości ;]
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Kubbas @ Dec 8 2008, 16:27) *
Głosujcie, głosujcie ; )

Juz glasowalem o Sparte wink.gif
4Rs
Kubbas zarzuć nam jeszcze jakieś losowe skreeny wink.gif niech się dzieci cieszą tongue.gif
Kubbas
Jak macie chwilkę to powpisujcie w google grafika nazwiska graczy tych najlepszych drużyn i pospisujcie kto ma jak koszulke, wypuszczoną czy nie wypuszczoną to pozmieniam.
4Rs
na początku każdy ma wpuszczoną bo taki jest wymóg o ile dobrze pamiętam (UEFY chyba)... a potem to zależy czy sam wyciągnie czy go ktoś pociągnie za koszulkę smile.gif|
Edit: ja każdemu bym wypuścił, tak wygląda nie tylko realistycznie ale i o niebo lepiej smile.gif
demiano7
CYTAT(4Rs @ Dec 9 2008, 18:39) *
na początku każdy ma wpuszczoną bo taki jest wymóg o ile dobrze pamiętam (UEFY chyba)... a potem to zależy czy sam wyciągnie czy go ktoś pociągnie za koszulkę smile.gif|
Edit: ja każdemu bym wypuścił, tak wygląda nie tylko realistycznie ale i o niebo lepiej smile.gif

Z tym czy lepiej to kwestia gustu wink.gif a co do tego ze każdemu wypuścic to bym sie nie zgodził bo kaka na przykład w realu ma zawsze prawie włozona wink.gif
No Swear
ale teraz pytanie czy da sie tak zrobic zeby polowa miala wlorzone koszulki a polowa nie tongue.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kubbas ile % jest juz patch narazie wink.gif
malec
czekajac na patcha sciagnijcie sobie
mancini patch pes6fm cos pieknego...
siwers99
zapodaj linka do tego patcha mancini;)
No Swear
a wogole na ile % skonczony jest patch bo zaraz swieta a chcialbym w to pograc w tym roku tongue.gif smile.gif aa zamulilem troche sorry sorry smile.gif
4Rs
no swear umiesz czytać
CYTAT

OF próbny 2 - 12

Patch 20 - 20

tongue.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kubbas czy morze jakiesz screeny z meczow napszyklad BATE - Anorthosis Liga Mistrzow - Czy bedom nowe bandy Ligi Mistrzow takie jak w tym sezonie biggrin.gif Narazie Czekam z niecierpliwoscia na patch tongue.gif
malec
CYTAT(siwers99 @ Dec 10 2008, 14:50) *
zapodaj linka do tego patcha mancini;)

http://www.pes6fm.com/files/ENG/1_news_eng.html biggrin.gif
statystyki graczy skonwertowane z fm'a
bootpack jest slaby za to reszta cacus glancus
aktualne sklady, kitsy hd, i w ogole wypas
ten OF jest tak dobry ze znow siedze calymi dniami myje w pes6 (OF E9 moze sie schowac bez urazy)

Ten temat jest o zupelnie innym patchu, wiec nie smiec go. Jesli chcesz polecic ten patch innym uzytkownikom to zaloz osobny temat.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.