demiano7
Nov 19 2008, 18:23
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Nov 19 2008, 16:44)

Ludzie dajcie spokoj ja jestem cierpliwy i spokojnie czekam na patcha, jak skonczom to wtedy go wypusczom

P.S. Kubbas tutaj straszna cisza sie nastala ile jescze w % zostalo P.S. 2 - Mam jescze jedno pytanie czy bedom jakiesz pryspiewki dla BATE i Anorthosis ?

Morze by sie przydalo jakiesz screeny z patcha

dzieki za odpowiedz narazie

Stary karzesz dać nam spokój a piszesz to samo co my więc wyluzuj...

a swoją droga to my nie pytamy o date tylko ile już zrobione
Kubbas
Nov 23 2008, 16:17
Prace trwają, potrzebuje osobę do aktualizacji OF'a bo głównie przez to stoimy. Na dodatek f&h też stoi ...
Niestety ja wszystkiego nie ogarnę...
Kubbas
Nov 24 2008, 11:22
Między piątkiem a poniedziałkiem prawdopodobnie do testów zostanie oddany OF patcha. Będzie on zcrashowany tak aby można było go tylko testować, czyli np nie zagracie na nim ML.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Nov 24 2008, 19:48
Jak idzie z kitsami i pozostale rzecze
Kubbas
Nov 25 2008, 15:54
Powoli idzie

Jeżeli wszyscy by wreszcie ruszyli dupy to można spokojnie za miesiąc wydać.
czemu OF dacie zcrashowanego

?
MaTi10
Nov 25 2008, 17:26
Kubbas pisał zeby nie mozna bylo grac w ML jest to OF do testów
ale no właśnie czemu??

tak bardzo chciałem już zagrać ML na nowym OFie

a tak to muszę grać z 7 sezon moją CSKĄ
demiano7
Dec 2 2008, 00:29
Kubbas mam ogromną nadzieje że dacie tego OFa na wypróbowanie do piatku ... Bardzo na to liczę. Pozdro
Wierzę w to, że na wekeend uda mi się skończyć, EPL zrobiłem już w 100% w tamtą środę, ale za resztę nie miałem czasu się wziąć. W sumie to myślę o takich datach:
OF próbny 2 - 12
Patch 20 - 20
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 2 2008, 07:43
CYTAT(Kubbas @ Dec 2 2008, 03:36)

Wierzę w to, że na wekeend uda mi się skończyć, EPL zrobiłem już w 100% w tamtą środę, ale za resztę nie miałem czasu się wziąć. W sumie to myślę o takich datach:
OF próbny 2 - 12
Patch 20 - 20
Super czekamy
ale będzie prezent na święta

łiiiiiiii
Niczego nie obiecuje

Robię co w mojej mocy
Stuart17
Dec 2 2008, 21:05
czy to znaczy ze dzis bedzie OF??
demiano7
Dec 2 2008, 21:35
Stuart 2-12 czyli OF bedzie chyba w dniach między 2 a 12 a nie konkretnie dziś
ale przynajmniej wiemy jaki jest teoretyczny termin... od razu gęba mi się uśmiechła

ale ten Patch wrzucony już będzie 20-tego czy dopiero ukończony?? bo to jest różnica
Stuart17
Dec 3 2008, 15:32
ah tak sorry

myslalem ze 02.12
Wrzucony ;f
Ściśle się tymi terminami nie sugerujcie, nie wszystko dam radę przewidzieć
domyślam się

ale przynajmniej dobre i to, a nie "jak będzie gotowy to wyjdzie"
Jak chcecie jakieś skriny to piszcie, ostatnio miałem trochę czasu to skończyłem dopracowywać ligę Francuską więc prace cały czas mkną do przodu, niedługo Goofy, Sebuś i Varies kilka kitsów wydadzą. Coraz bliżej końca...
widać światełko w tunelu hehe

czy mógłbyś dać skriny ze składami: Arsenalu, ManUTD, PSG, Ol Lyon, AC Milanu, Barcelony i CSKA Moskwy?
CYTAT(4Rs @ Dec 6 2008, 18:02)

AC Milanu, Barcelony i CSKA Moskwy?
Tych nie dam bo muszę jeszcze dopicować

Tak za godzinkę - dwie dam tamte co wymieniłeś wcześniej
Elo, Kubbas zauwazylem na 1 stronie ze bedzie (badz juz jest bo nie wiem czy patch juz wyszedl) w patchu komentarz szpaqu & szaran i tu moje pytanie, skad mozna sciagnac sam komentarz ? jezeli wiesz to prosze Cie o pomoc bo nie moge znalezc nigdzie :/ szukalem na forum, nie moglem znalezc. Chyba ze przegapilem
Można bo już pobralem ;ppp
Ale to nie wersja patchowa ;] Tylko stara
Dodałem ankietę, głosujecie do środy.
dzięki mistrzu za spełnienie prośby:D PES 6,5 V2 zapowiada się suuuper ;P
ja jestem za Rangersami
ja mam pytanie odnośnie ML'a... czy jak wgram nowego OF'a i Patcha to co będzie z moim ML? czy zmienią się staty/składy? czy ML będzie crashować? bo trochę szkoda mi tego 8 sezonu moją CSKĄ... bo tyle czasu poświęciłem żeby dopracować skład że się w baniaku nie mieści
No Swear
Dec 7 2008, 11:20
A w ogóle możesz dać jakieś screeny z gry Kubbas? :>
CYTAT(4Rs @ Dec 7 2008, 11:24)

ja mam pytanie odnośnie ML'a... czy jak wgram nowego OF'a i Patcha to co będzie z moim ML? czy zmienią się staty/składy? czy ML będzie crashować? bo trochę szkoda mi tego 8 sezonu moją CSKĄ... bo tyle czasu poświęciłem żeby dopracować skład że się w baniaku nie mieści

Nic się nie zmieni/zcrashuje jak zaczynasz ML to tworzysz ją na podstawie aktualnie wgranego OF'a, więc bez obaw
ufff to dobrze

bo szkoda by mi było stracić mój drim team

a'propo screenów: daj jeszcze jeśli możesz Ajax, PSV, Inter, Liverpool i Man City

i screena z ligi niemieckiej

bo się zastanawiam czy będzie w Patchu ten beniaminek co tak wymiata 1899 Hoffenheim
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 7 2008, 17:17
To wogole caly patch bedzie czy bedzie tylko samy OF ? ? ? Dzieki za odpowiedz chyba cos ja nie zrozumialem tak jak potrzebnie Narazie
cały patch ale pierwsze do przetestowania of zcraschowany
Windziak
Dec 8 2008, 19:14
Chyba nie ma wątpliwości ;]
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 8 2008, 19:23
CYTAT(Kubbas @ Dec 8 2008, 16:27)

Głosujcie, głosujcie ; )
Juz glasowalem o Sparte
Kubbas zarzuć nam jeszcze jakieś losowe skreeny

niech się dzieci cieszą
Jak macie chwilkę to powpisujcie w google grafika nazwiska graczy tych najlepszych drużyn i pospisujcie kto ma jak koszulke, wypuszczoną czy nie wypuszczoną to pozmieniam.
na początku każdy ma wpuszczoną bo taki jest wymóg o ile dobrze pamiętam (UEFY chyba)... a potem to zależy czy sam wyciągnie czy go ktoś pociągnie za koszulkę

|
Edit: ja każdemu bym wypuścił, tak wygląda nie tylko realistycznie ale i o niebo lepiej
demiano7
Dec 9 2008, 19:30
CYTAT(4Rs @ Dec 9 2008, 18:39)

na początku każdy ma wpuszczoną bo taki jest wymóg o ile dobrze pamiętam (UEFY chyba)... a potem to zależy czy sam wyciągnie czy go ktoś pociągnie za koszulkę

|
Edit: ja każdemu bym wypuścił, tak wygląda nie tylko realistycznie ale i o niebo lepiej

Z tym czy lepiej to kwestia gustu

a co do tego ze każdemu wypuścic to bym sie nie zgodził bo kaka na przykład w realu ma zawsze prawie włozona
No Swear
Dec 9 2008, 19:43
ale teraz pytanie czy da sie tak zrobic zeby polowa miala wlorzone koszulki a polowa nie
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 10 2008, 11:16
Kubbas ile % jest juz patch narazie
czekajac na patcha sciagnijcie sobie
mancini patch pes6fm cos pieknego...
siwers99
Dec 10 2008, 14:46
zapodaj linka do tego patcha mancini;)
No Swear
Dec 10 2008, 16:15
a wogole na ile % skonczony jest patch bo zaraz swieta a chcialbym w to pograc w tym roku

aa zamulilem troche sorry sorry
no swear umiesz czytać
CYTAT
OF próbny 2 - 12
Patch 20 - 20
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 11 2008, 10:45
Kubbas czy morze jakiesz screeny z meczow napszyklad BATE - Anorthosis Liga Mistrzow - Czy bedom nowe bandy Ligi Mistrzow takie jak w tym sezonie

Narazie Czekam z niecierpliwoscia na patch
CYTAT(siwers99 @ Dec 10 2008, 14:50)

zapodaj linka do tego patcha mancini;)
http://www.pes6fm.com/files/ENG/1_news_eng.html 
statystyki graczy skonwertowane z fm'a
bootpack jest slaby za to reszta cacus glancus
aktualne sklady, kitsy hd, i w ogole wypas
ten OF jest tak dobry ze znow siedze calymi dniami myje w pes6 (OF E9 moze sie schowac bez urazy)
Ten temat jest o zupelnie innym patchu, wiec nie smiec go. Jesli chcesz polecic ten patch innym uzytkownikom to zaloz osobny temat.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.