Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Kubbas czy bedom rozne scoreboardy tak jak v poprzednjej czesci ? smile.gif EDIT: Czekamy na kolejne screeny tongue.gif Czy bedom ?
Kubbas
Tak...
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
OK Kubbas juz nie bede pisal bo chcem byc na ten forum smile.gif Oczywiscie dam ocene po wydaniu patcha smile.gif

Bulas
Witam. Tak sobie czytam to forum. Czy Was nie denerwują te debilne posty, bo jak to czytam to mnie do szału doprowadzają... Ludzie spasujcie lekko.
Pozdrawiam

[Sorki za ofa...]
Kubbas
Nic nie poradzisz.

Chevrlolet okładka będzie całkiem nowa...spasuj trochę z postami.

PS - Uaktualniłem 1 stronę o kilka informacji jeśli ktoś ciekaw.
Kubbas
CFC dla Variatka ;*

ad. kitsy do o texta w trakcie wrzucania stąd ten kits Ronaldinho i graczy CFC tongue.gif
Varies.
Maolodę wywal...cienki jest ;p.Ja bym zrobił tak: Ballack za Deco ; Deco za Maloude .
Kubbas
Takim ustawieniem optymalnie gra CFC z tego co pamiętam, nie wliczam kontuzji itd bo staram się każdej drużynie realny i najmocniejszy skład wystawiać.
Deco to nie skrzydłowy tongue.gif
Kamiloxx
zapowiada się chyba lepszy patch niz EP 5.0 smile.gif Wyczekuje wink.gif
No Swear
a mozna skirny nowych scoreboardow ? tongue.gif
LepperKSG
mam takie pytanie
czy jak sobie zagram kariere i wybiore jakąś drużyne i podczas meczów będą normalne śpiewy kibiców czy takie badziewne ryczenie tak jak to było w OE?? rozumiecie o co mi chodzi?? Pozdro
Kubbas
Badziewne, w PES'ie 6 aby dać sobie śpiewy do LM trza pokombinować samemu.
No Swear
fajnie fajnie ale na przed ostatnim zdjeciu pilkarze w pomaranczowym maja jakies dziwne numerki na spodniach ;/
GooFy
Dostawa jeszcze ciepłych skrinów z kitsami i stadionami Ligi Sagres. Twarzy narazie niema, czekamy aż Damian skończy F&H.

Kamiloxx
Bardzo fajne kitsy GooFy wink.gif Powodzenia Damian. przy F&H smile.gif
Rafo37
CYTAT(Kubbas @ Dec 28 2008, 14:33) *
Nowe główne menu, czekam na opinie

Menu głowne podoba mi sie ale mam pewne zastrzezenie gdyz wolalbym aby menu nie przedstawialo jakiejs konkretnej druzyny lub pilkarza tylko bylo ze tak powiem ogolnotematyczne.Ale jak zrobicie bedzie dobrze . Pozdrawiam
demiano7
CYTAT(Rafo37 @ Jan 9 2009, 17:18) *
Menu głowne podoba mi sie ale mam pewne zastrzezenie gdyz wolalbym aby menu nie przedstawialo jakiejs konkretnej druzyny lub pilkarza tylko bylo ze tak powiem ogolnotematyczne.Ale jak zrobicie bedzie dobrze . Pozdrawiam

+1
Kubbas
Przed wszystkim liczy się wartość estetyczna + to aby temat był futbolowy, większość menusów jest "neutralnych" jeżeli tylko można.
koordi
CYTAT(.GooFy @ Jan 8 2009, 15:02) *
Dostawa jeszcze ciepłych skrinów z kitsami i stadionami Ligi Sagres. Twarzy narazie niema, czekamy aż Damian skończy F&H.

dopiero od niedawna przeglądam ten temat i czekam na premierę ale czy na tym obrazku pierwszy z prawej od góry to Zidane ;D;D;D
Kubbas
hahahaha biggrin.gif Rzeczywiście podobieństwo duże z tej perspektywy biggrin.gif
damiank9
gdy pierwszy raz to ogladałem to tez mi sie rzuciło to w oczy biggrin.gif
Rafo37
1.Moja prosba jest aby previewy stadionow byl z tego http://board.issonline.pl/index.php?showto...0&start=140 tematu od Tomi84 gosc wymiata .
2.Nie wiem czy bylo ale ile ten patch moze wazyc nie musi byc mega dokladnie
3.Jak sie da to zeby puchary choc troche przypominaly pierwowzor
Kubbas
CYTAT(Rafo37 @ Jan 11 2009, 01:42) *
1.Moja prosba jest aby previewy stadionow byl z tego http://board.issonline.pl/index.php?showto...0&start=140 tematu od Tomi84 gosc wymiata .
2.Nie wiem czy bylo ale ile ten patch moze wazyc nie musi byc mega dokladnie
3.Jak sie da to zeby puchary choc troche przypominaly pierwowzor

1. Będą od Tomiego, jakiś czas temu mi robił kilka dla prtg
2. 6-7-8 gb
3. wot?
4Rs
jemu chodzi o to, żeby były puchary typu LM czy Puchar ligi angielskiej... chyba smile.gif
kajoj20
Mam pytanko... a mianowicie:

CYTAT
- Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów

co przez to rozumiec bo oryginalnie w Pes6 nie mozliwosci grac LM chyba ze w Karierze...
Wiec pytam z ciekawosci czy to jednak bedzie realne zagrac 3 mecze Home i 3 Away w grupie

Pozdrawiam cool.gif
Kubbas
Oznacza to, że będziesz miał wprowadzony w trybie pucharów tryb LM wraz z oryginalnym logiem, tłem i wszystkimi zespołami + w ML to samo.
muszeq
Będą uwzględnione najnowsze transfery typu Defoe w Tottenhamie, Tosić w United czy Olic i Donovan w Bayernie?
Jamnik
Olić od lipca będzie Bayernie
Kubbas
Będą tylko te, w których gracze zaczną występować już po transferze w danych zespołach.

^scoreboardy jeszcze nie wrzucone
^chyba jako jedyni mamy w scoreboardach tak ładne loga, tzn w większej rozdziałce, znaleźliśmy sposób jak do sb wrzucić większe

__SaNd1__
Wow Kubbas naprawde warto czekac na nai - lepszego patcha biggrin.gif wyglada swietnie no czekamy zobaczyc morze i scoreboardy tongue.gif EDIT: Mam nadzjeje ze flagi klubowe i narodowe w patchu bedom w porzadku tongue.gif
artysta germanista
będzie chociaż jeden scoreboard jakiejś polskiej tv?
Kubbas
Będzie Trwam na pewno a oprócz tego Polsat Sport.
lukasz44
Od początku czekam na tego patcha bo wiem że będzie on NIESAMOWITY, według mnie przebije orange ekstraklasa patch, czekamy z niecierpliwością, pozdro dla Kubassa i całej ekipy, szacun

p.s- Kubass w ilu % patch jest już ukończony ????
Rafo37
Przepiekne sa te loga
Kubbas
Finishujemy, 90%
lukasz44
A i mam nadzieję że dacie linki na rapidshare ????
Rafo37
Na rapida i jakis bezlimitowy typu sendspace
GooFy
Było mówione tysiące razy że podstawowe linki na Filefroncie potem przerzuty na Rapida i Torrent
Los Merengues
Można prosić o zamieszczenie kilku screenów Realu Madryt?
Oczywiście jeśli nie stanowi to problemu w przeciwnym razie prosze o zignorowanie tego posta
Kubbas
Dam jutro ; )
artysta germanista
zapowiada się wyśmienicie, czekam na najlepszego patcha na scenie PES'a wink.gif

oe patch niech się schowa
Los Merengues
CYTAT(Kubbas @ Jan 11 2009, 19:31) *
Dam jutro ; )

Wielkie dzięki do jutra moge poczekać ; )
Sebinhoo
Pare skrinów z edit mode, a dokładniej chodzi o oryginalne stroje wink.gif

Kubbas
Świetnie wink.gif
4Rs
te stroje są HD czy nie? i widzę że ktoś nie ma co robić po nocach (Kubbas, post 3:58 oO) xD
demiano7
Powinieneś sie cieszyc bo dzieki temu patch szybciej wyjdzie tongue.gif wink.gif
__SaNd1__
Mam pytanie do tworcow czy w patchu bedom prawdziwe loga reprezentacii - naprzyklad PZPN smile.gif
Barcelonista123
Coś cicho tutaj Kiedy możemy się spodziewać patcha
GooFy
CYTAT(__SaNd1__ @ Jan 13 2009, 10:37) *
Mam pytanie do tworcow czy w patchu bedom prawdziwe loga reprezentacii - naprzyklad PZPN smile.gif

Po pierwsze to Polska Reprezentacja niema loga PZPN a Orła lub Piłkę ze Skrzydłem biggrin.gif
Drugie to nie będzie takich logosów, ale nowe flagi są już w drodze.
Bracelonista - Setki tysięcy razy mówione było żeby nie zadawać takich głupich pytań. Będzie to będzie kropka.
Barcelonista123
Kubbas .Możesz dać screeny zawodników barcy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.